s.szechter Kolejna Mata Hari z SO 09.12.06, 21:55 Najpierw był Lipiński a teraz na big doornia wyszedł Michnik; Powoli już się AM musi przezwyczajać, że na durnia wychodzi. Widać że już mocno stetryczał, a biedak nie wychował następców Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Cenzorzy z Wybiórczej! Pocałucie mnie w d.... 09.12.06, 22:01 Pora najwyższa ,zeby Polacy ,którzy wierza Platformie Obywateskiej oraz PZPR-SLD - żeby w końcu otworzyli oczy. Jak długo można byc manipulowanym przez polskojęzyczne media wspierajace PZPR-SLD oraz PO Tuska??? To oni chcieli wykorzystac oczywistą prowokację esbeckiej gazety wybiórczej d o zdobycia władzy w przedterminowych wyborach. Donald Tusk - lider PO zbłaźnił się tak ,że powinien sam zrezygnowac z przewodniczenia Platformie. Całkowity brak wiarygodności ukazały polskojęzyczyne media takie jak Wybiórcza , WSI24 Polsat RMF FM Radio Z TOK FM der Dzienik. Wszyscy próbowali wykorzystac losy zwykłej prostytutki do obalenia rzadu PiS. Wszyscy wymienieni od poniedziąłku nie mieli najmniejszych wątpliwości w wiadomej sprawie. Wiarygodność wynienbionbych równa się ZERO. A Gazeta Wybiórcza niech się szykuje nie na obalenie Kaczyńskich - tylko na milionowe odszkodowania dla pomówionych. Wybiórcza- jesteście skończeni. Po prostu ZERO wiarygodności. Z E R O ! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Cenzorzy z Wybiórczej! Pocałucie mnie w d 10.12.06, 01:17 mordzinass napisała: Pora najwyższa ,zeby Polacy ,którzy wierza Platformie Obywateskiej oraz PZPR-SLD - żeby w końcu otworzyli oczy. I zawierzyli niepokalanej stronie koscielno-rzadowo-postkomunistycznej (czas powiedziec prawde, ze postkomunisci en masse sa w rzadzie) - to ja napisalem. URA! Lyzwinski nie jest ojcem! Porzadek moralny czartej RP uratowany! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Cenzorzy z Wybiórczej! Pocałucie mnie w d 10.12.06, 01:20 mordzinass napisała: Wybiórcza- jesteście skończeni. Po prostu ZERO wiarygodności. Z E R O ! Czem prendzej donies to na vforum Radia "Maryja"! - ja napisalem Odpowiedz Link Zgłoś
konlib8 Do jjjnjankowskiego 10.12.06, 02:02 A co boli prawda? Gazeta skompromitowała się propagandą nieprawdy. Jest małowiarygodna tak jak jej naczelny Pan Adam Michnik. "Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny" Zbigniew Herbert Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 ...i po Wybiórczej 10.12.06, 02:18 zobaczymy jakie będą notowania Agory po niedzieli, narazie notowania zbliżają się do DNA Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą b.. 09.12.06, 22:03 Wysylajcie SMSy besposrednio pod adres ,biuro malpa pis.org.pl niech zamkna ta wylengarnie zla jaka jest AGORA. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneusz50 Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą b.. 09.12.06, 22:12 podobno redaktor michnik tez mial ochote, ale zanim powiedzial o tym anecie krawczyk to mu juz opadl. Odpowiedz Link Zgłoś
czytuje Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:12 Polak potrafi spreparować nawet wyniki testów DNA. kiedy usłysze od polityka kretyna albo idioty- jestem winny, poniosę pełne konsekwencje związane z tym co robiłem, przepraszam że kogoś uraziłem. usłysze jak sie psu dupa zagoi albo jak sie dwie niedziele zejdą do kupy. prawdziwe jest tylko to g.... co śmierdzi na wiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą b.. 09.12.06, 22:16 Nadszedl czas konca dzielenia polakow na my i wy,czas sie zjednoczyc i stanac po wlasciwej stronie,precz z PO-SLD-SB.Ten RZAD zrobil juz wiele i to w krotkim czasie,a z pustego i Salamon nie naleje. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:45 tzn. co zrobil: 7 medali plywakow?, srebro siatkarzy?, ze malysz skacze?, ze wojewoda na zamowienie bedzie mogl zablokowac samorzad?, bo chyba ze nie to, ze mamy najgorsze wyniki gospodarcze w Europie Srodkowo-Wschodniej i ze nadal dziedziczni lekarze i prawnicy bronia zawodu? Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 10.12.06, 01:29 yxcv napisał: Nadszedl czas konca dzielenia polakow na my i wy,czas sie zjednoczyc i stanac po wlasciwej stronie,precz z PO-SLD-SB... Obywatelu (wiem, ze dla wielu na forum slowo to jest obce i niezrozumiale)! Czas stanac po swojej stronie a nie koscielno-rzadowej - ja napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
janus9 Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:18 Jak nie Lyzwa to Tredowaty (Lepper),,jak nie tredowaty to i tak molestowanie za prace mialo miejsce , kazdy z inteligencja dzdzownicy o tym wie. To koniec Leppera tak czy tak. Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:23 W Polsce wolność słowa jest ograniczona między innymi przez zakaz propagowania nazizmu, komunizmu, antysemityzmu i antypolskości. Dlatego Gazeta Wyborcza nie powinna być dłużej kolportowana na terenie Polski, ani wydawana w Polsce. To samo dotyczy telewizji TVN. Teraz każda była asystentka albo sekretarka, jeśli tylko przyjdzie jej ochota na bycie medialną gwiazdą przez ponad tydzień, będzie mogła kazać prokuraturze pobierać materiał genetyczny od co ważniejszych polityków. To jest chore, podobnie jak pałające nienawiścią GW i TVN, które popierają kariery "asystentek". Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:51 o der dzienniku zapomniales Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 10.12.06, 00:04 a przydaloby sie ograniczenie wolnosci slowa przez dobre obyczaje! Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 10.12.06, 00:27 Tam, gdzie toczy się bezwzględna walka o władzę, nie ma dobrych obyczajów. Redakcje opowiedziały się po jednej ze stron, wielokrotnie i kłamliwie w ciągu kilkunastu ostatnich miesięcy. Teraz miarka działań obliczonych na ośmieszenie Polski się przebrała i winni zostaną bez pracy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 10.12.06, 01:35 Tam, gdzie toczy się bezwzględna walka o władzę, rzad klamliwie utrzymuje, ze walczy z postkomuna, majac 2ch wice z partyj obficie postkomuna zasilonych! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 10.12.06, 01:43 olpc napisał:Teraz miarka działań obliczonych na ośmieszenie Polski się przebrała i winni zostaną bez pracy w Polsce. Ja napisalem: Premier, Prezydent, dwoch wice i jeden edgar, wice oswiaty i wice sejmu marszalkini, ex-Rydzyka spikerka i euro fan Jarezelskiego deputowany bez pracy? Marzenie! Swiat jest zbyt okrutny aby prawda byc to moglo! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:25 janus9 napisał: > Jak nie Lyzwa to Tredowaty (Lepper),,jak nie tredowaty to i tak molestowanie za > > prace mialo miejsce , kazdy z inteligencja dzdzownicy o tym wie. To koniec > Leppera tak czy tak. To koniec takich kretynow, zydowskich lizusow - takich jak ty - szmato Odpowiedz Link Zgłoś
adamus369 ****************michnik ty psie !!!!************* 10.12.06, 03:25 po raz drugi, za ten cyrk Adasia M. na szubienicę, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1 Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:21 Ciekawe czy pan Ł. nie przetaczał sobie krwi krótko przed badaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:38 > Ciekawe czy pan Ł. nie przetaczał sobie krwi krótko przed badaniem? Podobno przetaczał się(!)..- ze śmiechu ! Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello To i pewnie ślinę sobie przetaczał albo i ... 10.12.06, 03:01 błonę śluzową ust (bo je też się pobiera do badania DNA) ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl [...] 09.12.06, 22:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pamflecista Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:33 A nawet, jesli to prawda, no to drugi do badania DNA jest Burak Naczelny, no i dopiero potem okaze sie "co jest co"! Poza tym nie jest wazne kto jest tata, bo to nie o to chodzi, tylko o to bagno w Samooborze i wieczne, jak dotad, tolerowanie tego przez PiS. Przyznaje, glosowalem na PiS, ale nie na koalicje z Samoobora i Liga Popapranych Rodzin! No coz jeden raz mozna sie dac nabrac na te pseudo-patriotyczne, jak sie okazalo, bzdety, ale kto sie daje nabrac dwa razy na to samo, ten kiep! Odpowiedz Link Zgłoś
kozojeb Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:39 a swoja droga to Łyzwinkiemu chyba odechce sie dymania asystentek Napie..ł sobie tylko biedy Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:56 Pomyśl trochę. Jeżeli Łyżwiński brał ją siłą, to musiałoby to być jego dziecko. Wiadomo, kobieta nie może się wtedy pomylić, bo pamięta takie coś do końca życia. Pomyłka świadczy o tym, że siłą tej kobiety nikt nie brał. Rozumiesz już dlaczego jej zeznania o molestowaniu straciły wiarygodność? Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 10.12.06, 00:29 specjalista sie odezwal? co ty, olpc, wiesz o kobietach? Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 23:07 pamflecista napisał: > A nawet, jesli to prawda, no to drugi do badania DNA jest Burak Naczelny, no i > dopiero potem okaze sie "co jest co"! Poza tym nie jest wazne kto jest tata, bo > > to nie o to chodzi, tylko o to bagno w Samooborze i wieczne, jak dotad, > tolerowanie tego przez PiS. Przyznaje, glosowalem na PiS, ale nie na koalicje Buraku czerwony-w tej zagadce tylko i wyloncznie o to chodzi kto jest ojcem tego dziecka,ta cala reszta to lipa.Jak przy ustalaniu ojcostwa wpadl by lyzwinski to PO-SLD-UB przy pomocy Agory obalili by legalny rzad.Tu powinny sie otworzyc bramy wiezien a Agora i TVN powinny byc zamkniete za wspoludzial w probie obalenia legalnego rzadu.Takie jest moje zdanie. > > Samoobora i Liga Popapranych Rodzin! No coz jeden raz mozna sie dac nabrac na > te pseudo-patriotyczne, jak sie okazalo, bzdety, ale kto sie daje nabrac dwa > razy na to samo, ten kiep! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Poslowie z Samoobrony prawdziwymi Europejczykami 09.12.06, 22:43 Rownaja standardami do Europy. Do komisarza Verheugena przynajmniej www.timesonline.co.uk/article/0,,13509-2493057,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
titta Powinni jeszcze sprawdzic... 09.12.06, 22:50 ...kto tak naprawde byl dawca materialu do analizy... Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Quiz medialny o Wyborczej! 09.12.06, 22:53 Które określenie pasuje - Twoim zdaniem - najbardziej do Gazety Wyborczej? a) medialni bandyci b) polityczne prostytutki c)moralne karły Właściwe a, b, lub c prosimy wpisać w tytule posta.mbol Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Quiz medialny o Wyborczej! 10.12.06, 02:26 debil jeden (nawet przez glowe by mi nie przeszlo pisac pod takim nikiem, ale przyznam, ze moze dobrze swiadczyc o zboczonym uwielbieniu dla samoponizenia wsrod Patryotow) napisał: Które określenie pasuje - Twoim zdaniem - najbardziej do Gazety Wyborczej? a) medialni bandyci b) polityczne prostytutki c)moralne karły Właściwe a, b, lub c prosimy wpisać w tytule posta.mbol Odpowiadam: a) "dziennikarze" "Waszego Dziennika" sa zbyt wielkimi frajerami aby zasluzyc sobie na miano medialnych badytow, juz bardziej, wielce popularny wsrod sluchaczy Radia "Maryja" (wiem, co pîsze, bom mieszkal czas jaki na wsi i wiem, ze sluchacz R"M", czytacz "Nie" i glosowacz na-co-mu-Rydzyk-kaze to jedna i ta sama osoba) Urban Jerzy, b) i c) slowo prostytutki u mnie wyzej slowa moralnego karla, sorry, polityka (ogolnie cenie wyzej slowa specjalistki od gledzenia faceta, na ktorego glosowala rodzina i szwagier a podaje sie za "polityka"). Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 22:57 ciekawe, jak pisze ku.. to pojawia sie na forum ku.., a jak napisze qrva to post znika Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 23:08 nie mam obsesji koprolalicznej tylko uwazalem uzycie za uzasadnione, a po ucieciu wychodze na koltuna tlumaczacego radzieckie filmy wojenne za Gierka w tele. kiedy nazwe zawodu pisze po plsku obcinacie a kiedy uzywam "dziwnej" pisowni wasz bot, czy co tam, glupieje i post na kilkanascie minut znika (pewnie wysyla do admina-czlowieka). ale mam was, bo przy zwiekszeniu udziwnienia bot puszcza od razu Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Nagie zdjęcia Verheugena - gorący temat w UE 09.12.06, 23:10 Komisarz unijny Gunter Verheugen, walczy o uratowanie swojej kariery po tym, jak sfotografowano go na litewskiej plaży nudystów, ubranego jedynie w czapeczkę, w towarzystwie swojej asystentki - donosi "The Times" Doniesienia prasowe o wakacjach Guntera Verheugena z nowo mianowaną szefową swojego gabinetu Petrą Erler, za to bez żony zdominowały niemiecką prasę na kilka tygodni przed przejęciem przez Niemcy przewodnictwa w Unii. Niemiecki dziennik "Bild" poinformował, że tygodnik "Focus" zamierza opublikować fotografie Verheugena i Erler, wykonane w sierpniu na plaży dla nudystów na Litwie. Na zdjęciach para opala się nago na wydmach i pływa w morzu. Verheugen ubrany jest tylko w białą czapeczkę bejsbolową - doniósł "Bild". Tygodnik "Focus" sprawdza, czy może opublikować te zdjęcia. Prasa niemiecka już w październiku pisała o bliskiej znajomości komisarza i jego współpracownicy, publikując zdjęcia trzymającej się za ręce pary podczas urlopu na Litwie. Przypomniano wtedy, że w kwietniu br. Verheugen mianował Erler szefową swojego gabinetu z podstawową pensją 11,5 tys. euro. Verheugen stanowczo zaprzecza doniesieniom o jakichkolwiek bliższych kontaktach łączących go z swoją asystentką. Jednakże ze zdjęć można wysnuć inne wnioski - informuje "Times". "Wierzę, iż kwestia z kim i gdzie spędzam wakacje jest jedynie moją prywatną sprawą, a jedyną osobą, którą powinna ona obchodzić jest moja żona - która o wszystkim wiedziała" - komentuje sprawę Verheugen. Przewodniczący KE Jose Manuel Barroso uznał, iż Verheugen nie złamał obowiązujących komisarzy reguł zachowania. Również rzecznik niemieckiego rządu zadeklarował, iż wiceprzewodniczący unijnej egzekutywy nadal cieszy się zaufaniem kanclerz Angeli Merkel. "To były prywatne wakacje prywatnych ludzi. To nie ma nic wspólnego z honorowym kodeksem Komisji Europejskiej" - powiedział rzecznik Komisji Europejskiej Johannes Laitenberger. "Nie mam najmniejszych podstaw, by wątpić, że Guenter Verheugen może pozostać na swym stanowisku. Jest odnoszącym sukcesy komisarzem i wartościowym kolegą. Jego praca jest bardzo ważna dla Unii Europejskiej, potrzebujemy go" - oświadczył brytyjski komisarz UE ds. handlu Peter w wypowiedzi dla najnowszego wydania niemieckiego tygodnika "Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung". W Brukseli mówiło się w październiku, że ataki Verheugena mogły być zemstą eurokratów za jego krytykę unijnej administracji. W jednym z wcześniejszych wywiadów komisarz przyznał bowiem, że kontrola nad biurokratycznym aparatem w Brukseli czasami "wymyka się z rąk". Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Nagie zdjęcia Verheugena - gorący temat w UE 09.12.06, 23:29 1. Nie mam nic preciwko spedzaniu wakacji w czapeczce w obecnosci nie-swojej-zony i nieobecnosci swojej-zony (ot zwyle rozpasanie ale nie zboczenie menage a trois) 2. Mam duzo przeciwko romansowi z nowomianowana szefowa gabinetu. 3. Nie mam nic przeciwko utrzymywaniu stosunkow z swierzo zwolniona szefowa. 4. Vivat litewski przemysl turystyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
dna-tuska-chce-aneta [...] 09.12.06, 23:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa_dla_tuska A_N_E_T_A_ miała też stosunki z POwcami 09.12.06, 23:15 wszyscy z PO też ją walili Odpowiedz Link Zgłoś
dna-tuska-chce-aneta Tuske, Komorowy, Niesiołek też kopulowali Anetę ? 09.12.06, 23:26 tych trzech ogierów-pokemonów koniecznie wysłać do testu na DNA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Tuske, Komorowy, Niesiołek też kopulowali An 09.12.06, 23:40 Tamta sprawa dotyczyła Anastazji P. Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa_dla_tuska [...] 09.12.06, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: A_N_E_T_A_ miała stosunki z GWnem ???????? 09.12.06, 23:34 To jak, sa rowni i rowniejsi! Mnie upierniczacie merytorycznie uzyta .urwe (urwalem zebym widzial, ze poszlo) a inni moga bluzgac GieWu-nem? Zamierzam upierdliwie zglaszac posty z GWnem do zbanowania! Bluzg tez musi (szczegolnie bluzg) byc merytoryczny! Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Re: A_N_E_T_A_ miała stosunki z GWnem ???????? 10.12.06, 00:15 Są inni podejrzani również: 1)P.Niesiołowski - słynna afera łóżkowa z Anastazja P., 2) P.Korwin-Mikke - lubi kobiety i ma wiele dzieci (płodny człowiek!!!), 3)P.Wałęsa - jeżeli jest Bolkiem, to niedaleko pada jabłko od jabłoni, 4)P.Adam Michnik - lubi sobie wypić, a wtedy nie wie co robi, 5)Czcigodni arcybiskupi Życiński i Gocłowski i równie czcigodny biskup Pieronek - jako bojownicy z integryzmem i ortodoksyjną teologią (lubią wchodzić na ścieżki zakazane ekskomuniką przed Vaticanum II), 6) nawet czcigodny Kardynał Stanisław Dziwisz - ostatnie jego wypowiedzi o lustracji ewangelicznej są jakieś dziwnie nerwowe i wyraźnie korelują z poszukiwaniami ojca córki naszej faworytki, 7) Premier Miller - wie jak mężczyzna kończy, podobno zaliczył wszystkie posłanki swojej kadencji, 8) P.generał Jaruzelski - niewykluczony szef układu tzrymającego władzę, 9) P.Prezydent Kwaśniewski - potrafił wychodzić z budynku Sejmu przez okno po drabinie a potem przez bagażnik wchodził do auta i jechał, chociaż nie mógł ustać na nogach, bo go goleń bolała, 10) P. Jacek Kuroń - podobno (g)ruchał na lewo i prawo, ale potrzebna bedzie ekshumacja. 11)P.Tusk - jego oburzenie na fakt uprawiania sexu mesko-damskiego może być tylko zasłona dymną, P.Aneta powiada, że było ciemno, to mógł byc p.Tusk udający P.Łyżwińskiego, nawet maja podobna manierę wypowiedzi i łudząco podobną barwę głosu, 12)słynny gwałciciel żydowski P.Beni Sela. Wszystkich domniemanych należy czym predzej poddać stosownym badaniom a w razie negatywnej próby należy kontynuować badania wszystkich mężczyzn w Polsce a potem na świecie. W ostateczności należy badać również materiał podejrzanych nieboszczyków w Polsce i na świecie (ekshumacje). Wszystko na koszt podatnika, bo odwołanie tego rządu jest najważniejsze. Całe mnóstwo tych kandydatów, ale obalenie rządu jest priorytetem, szczególnie chodzi o wywalenie panów Ziobry i Wassermana, nieprawdaż?? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 23:48 jjjnjankowski napisał: > ciekawe, jak pisze ku.. to pojawia sie na forum ku.. To ciekawe.. - jak ja napiszę ku.. to pojawia się kilka..;( Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzs Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą b.. 09.12.06, 23:18 Co to k... za żenada. Jak rozkręcacie machinę, to szukacjecie inteligentniejszych dowodów. K. jesteście beznadziejni. Odpowiedz Link Zgłoś
milex25 Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 23:19 A może to nie była córka Anety i Stasia? Dlaczego Aneta uktywała twarz Dziecka? Drogo to Stasia i SO kosztowało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą b.. 09.12.06, 23:24 Tak niedawno UBcki POmyj TUUK wrzeszczal przed kamerami,beda nas o 5 rano z lozek wyciagac,a powinni cie gnoju wyciagac i ta twoja postkomunistyczna bande: Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 23:39 a jide se oglondac amerykanskie seriale na francuskiej teve Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 23:43 W majty jeszcze srales, wiesniaku, kiedy "POmyj" walczyl o twoje prawo do pisania pie..na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 23:53 GW! Jestescie upierdliwi z ta swoja prewencyjna cenzura w kwestii obyczajnosci jezyka! Ide sie nawalic chardonnay! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Kaczmarek: Wyniki badań DNA Łyżwińskiego mogą 09.12.06, 23:49 znowu utli, to napisze inaczej: Jeszcze w gacie fajdales, wiesniaku yxcw, kiedy "POmyj" walczyl o twoje prawo do pisania bzdur na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_dorna +++++++++++Wyniki sfalszowane!!!+++++++++++ 09.12.06, 23:31 Ciekawe, ze tak szybko byly dostepne. Chyba przesadzili tym razem. Ochota do ukrecenia lba sprawie przewazyla i tyle. Tym bardziej, ze wyniki testu DNA stawia sie jako jedyna kwestie w sprawie. Zeznania kilku kobiet nie sa tak istottne jak ojcostwo posla Lyzwinskiego... Wolalbym, zeby badania zostaly przeprowadzone przez niezaleznych ekspertow - najlepiej z zagranicy. W kilku labolatoriach rownoczesnie... Kontrowersje budzi postawa prokuratora i czolowych politykow (narady z premierem, klapanie jadaczka o postepie sledztwa) reszta to po prostu zwyczajny szwindel.Tak malo wiarygodnego badania jeszcze nie widzialem. A wiadomo, ze sprawa jest wazna. Mozna bylo sie postarac i zrobic tak, zeby nikt nie mial zastrzezen... Ale kto wie jakie wtedy mogly by byc wyniki. Mam nadzieje, ze gazeta zrobila takie badania sama zanim zaczela rozpetywac sprawe. Jezeli maja niezalezna opinie przeciwna tej z Lodzi to dopiero bedzie skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_dorna Re: Michnik czy to nie jest twoje dziecko ? 09.12.06, 23:44 Nie jestem Michnik. Naucz sie odpowiadac na posty. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 To jest klęska "GazetyWyborczej". Może agonia 09.12.06, 23:39 Moje wyrazy współczucia. Panowie redaktorzy dajecie się wpuszczać w maliny jak przedszkolaki. A tamtym właśnie o to chodzi. O podważenie waszej wiarygodności. Zadaliście sobie sami śmiertelny cios. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kwiecien45 09.12.06, 23:51 kwiecien45 napisał: > Moje wyrazy współczucia. > Panowie redaktorzy dajecie się wpuszczać w maliny jak przedszkolaki. > A tamtym właśnie o to chodzi. O podważenie waszej wiarygodności. > Zadaliście sobie sami śmiertelny cios. Nic dodac, ani ujac! Lyzwinski nie jest swiety, ale przynajmniej wiadomo, ze Aneta K. jest puszczalska. Ergo - jej wierzyc NIE mozna. A GW narobila tu tyle halasu a teraz bedzie musiala wloczyc sie po sadach i odszczekiwac wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
buhajlyzwinski wyborcy PO i SLD pzrepraszają posła Łyżwińskiego 09.12.06, 23:51 Prosimy o przebaczenie . Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa_dla_tuska Komorowski powinien wleźć pod stół i wszystko odsz 09.12.06, 23:55 czekać jak pies !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wally12 Re: Komorowski powinien wleźć pod stół i wszystko 10.12.06, 06:15 No, dobra, ale jak odkręci sprawę na Jamajce??? Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: wyborcy PO i SLD pzrepraszają posła Łyżwiński 10.12.06, 00:03 Znaczy jeszcze jeden poscik a dopiero potem winko. Przepraszam tez, ze dalem wiare, ze dziecko Lyzwinskiego ale u mnie slowo ladacznicy wyzej slowa polityka (dlaczego ja ich nazywam POLITYCY? aaa... bo by nie wiedzieli, ze o nich chodzi). Pamietam, ze raz faceta wybrali do Sejmu i w tele przedstawil sie per polityk. Facet, Talleyrand to polityk! Za molestacje ewentualnie pozniej. Co jeszcze? Aaa... Lyzwinski nie jest ojcem! URA,URA,URA!!! Oyczyzna uratowana i odnowa moralna IV Rzplitej wraz z nia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Yebac Barbie az sie zgarbi. 09.12.06, 23:53 A cala te kloaklicje na smietnik. Z Lyzwinskim, czy bez. Odpowiedz Link Zgłoś
buhajlyzwinski Wyborcy PO i SLD prosza przebaczenie Łyżwińskiego 09.12.06, 23:54 Stasiu przebacz nam .My cie bedziemy lubić , po nogach całować ..... Odpowiedz Link Zgłoś
dna-tuska-chce-aneta Aneta przechodzi do PO-SLD !!!!!!!!!!! 10.12.06, 00:06 ja podała chińska gadzinówka tages-caj-tung Aneta prowadzi rozmowy z her Tuskiem na temat podłączenia się do PO-SLD ! Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa_dla_tuska Re: Wyborcy PO i SLD prosza przebaczenie Łyżwińsk 10.12.06, 00:07 na kolana i pod stół POwcy i odszczekać wszystko !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Wyborcy PO i SLD prosza przebaczenie Łyżwińsk 10.12.06, 00:13 Kiedy to "SLD" powroci do Sejmu, ani tamtego SLD, co w tlusty powiatowy zadek Samoobrone, wzorem AWS, calowalo ani samej Samoobrony juz nie bedzie (zeby nastepcy PiSu nadal tego robic nie mogli). Odpowiedz Link Zgłoś