Dodaj do ulubionych

Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć ABW

• mikser73 Lepper i Łyżwiński na wykrywacz kłamstw zobaczymy 10.12.06, 15:33
      co powiedzą i wtedy będziemy oceniać ;)))
    • a.ba trzeba koniecznie ustalić kto jest tatusiem 10.12.06, 15:34
      Andrzej teraz twoja kolej - chyba że wskażesz inych kolesi z balangi...
      Witamy córkę wodza !!!
    • areopag A ja domagam się wyrzucenia przestepców z rządu... 10.12.06, 15:36
      "Lepper opowiedział się za zaostrzeniem prawa prasowego. Zmiany miałyby polegać
      między innymi na przyspieszeniu postępowań w sprawach..."

Opowiadam się za zaostrzeniem postępowania wobec posłów, senatorów i urzędników
      państwowych. Zmiany miałyby polegać między innymi na automatycznym odbieraniu
      immunitetu każdemu politykowi z chwilą złamania prawa karnego, cywilnego czy
      podatkowego.
      Domagam się natychmiastowego wyrzucenia z pracy w urzędach państwowych każdego,
      kto w okresie 15 lat przed powołaniem na urząd został skazany prawomocnym
      wyrokiem.Proponuję zacząć od wielokrotnego przestępcy Leppera.
      • wiedxma Re: A ja domagam się wyrzucenia przestepców z rzą 10.12.06, 19:59
        jeśli uważasz lepera za takiego wielokrtotnego groźnego przestępce to wytłumacz
        mi co on takiego zrobił zamordował kogoś okradł a może był psychopatycznym
        seryjnym mordercą?? bo jeśli chodzi o molestowanie to narazie tego mu jeszccze
        nikt nie udowodnił
    • bim41 polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 15:38
      Nie bronię samoobrony bo jaki jest koń każdy widzi. Ale ewidentnie GW próbowała
      obalić koalicję za pomocą kłamstwa i pomówień ,no bo w jaki sposób wytłumaczyć
      stronę tytułową GW z tytułem "Zakończcie tą koalicję"Róbcie tak dalej
      dziennikarze z GW a na pewno zyskacie na wiarygodności.Mam tylko nadzieję, że
      sąd zasądzi od GW wysokie odszkodowanie aż wam w pięty pójdzie bo to jedyny
      sposób na kłamliwe media.
      • wj_2000 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 15:50
        Według mnie (przeczytaj post EUREKA powyżej) ojcem jest Lepper.
        Po przespaniu się z Lepperem (świadomie bez zabezpieczenia) Aneta zaszła w
        ciążę, ale przypadkowy upław z pochwy po 2 tygodniach zmylił ją, że sie
        nie "udało" złapać Mistrza na alimenty. Poszła niezabezpieczona z Łyżwińskim. I
        miesiączki (ani pozoru miesiączki) już nie zobaczyła.
        Do piątku rękę by sobie dała odciąć, że to Łyżwiński. A to Lepper.
        Z punktu widzenia oceny SO to żadna różnica. A nawet dla SO gorzej!!! Niech no
        tylko ogłosza wynik testu DNA Leppera!
        • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 15:57
          widzę, że magii spiskowej teorii dziejów uległ nie tylko Lepper...;)
          • wj_2000 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:15
            isa.stern napisała:

> widzę, że magii spiskowej teorii dziejów uległ nie tylko Lepper...;)

O teorii spiskowej (z ironią) mówi się wtedy, gdy zjawisko naturalne,
            wynikające ze zwykłych zachowań ludzi czy instytucji, próbuje
            ktoś "wytłumaczyć", bo mu tak na rękę, dalekosiężnym planem "spiskiem"
            mrocznych sił.

Ja robię dokładnie odwrotnie. Zdarzenia - na pierwszy rzut oka absurdalne -
            próbuję objaśnić w sposób naturalny, wynikający z racjonalnych (choć
            nieuczciwych) działań aktorów tej sceny.

Nie jest ZWYCZAJNE, NATURALNE, że matka - rzucając wszystko na jedną kartę -
            podaje jako ojca kogoś, kto ojcem nie jest! W czasch testów DNA zamierzone
            kłamstwo tego rodzaju to absurdalne samobójstwo.
            Trzeba dojść do wniosku, że Aneta była do wczoraj święcie przekonana że ojcem
            jest Łyżwiński. Zresztą oierwsza rzecz jaką wystękała to :
            "Jak mogłam się tak pomylic?"

Bez żadnego spisku (a więc zmowy kilku osób) działając samodzielnie, Aneta
            wpuściła się w maliny. Podałem prawdopodobny bieg zdarzeń, który ją tak
            cholernie zmylił. (Już była od 2 tygodni w ciąży z Lepperem, a przypadkowe
            krwawienie uznała za normalną miesiączkę. I myślała że ponawia próbę zajścia w
            ciążę z Łyżwińskim, gdy tymczask córeczka Leppera już była w jej łonie).
            Z czego tu kpić? Czy potrafisz racjonalniej objaśić jak doszło do jej wpadki z
            fałszywym wskazaniem Łyżwińskiego jako ojca?
            >
      • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 15:51
        bim41 napisał:
        "Zakończcie tą koalicję"

naprawdę był taki tytuł...?! jeśli tak to powinni zamknąć gazetę wyborczą...
        wszyscy poloniści podpiszą się pod petycją i ci, którym polska ortografia leży
        na sercu...;)))))
        • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 15:55
          to ja sie nie podpisze :P
          > i ci, którym polska ortografia leży
          > na sercu...;)))))
          • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 15:59
            wystarczy, że postawisz krzyżyk...;))) :P
            • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:00
              przeceniasz jednak moje umiejetnosci ;)
              • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:03
                :)
                wystarczy, że poprzesz działania zmierzające do wyłączenia z życia politycznego
                osób z wyrokami...;)
                • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:07
                  a dlaczego??
                  wedlug konstytucji wszyscy jestesmy rowni :) tak, ze nawet facet po wyrokach ma prawo byc politykiem i w sejmie jezeli zdobedzie odpowiednia ilosc glosow
                  ponadto w ten sposob bedzie bardzo latwo "wylaczyc" kogos z zycia politycznego ;)
                  wiec takie zakazywanstwo :P mi sie nie podoba
                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:14
                    Pączku Róży, dobrze, że wspomniałeś o Ustawie Zasadniczej - wszyscy mamy takie
                    same prawa, ale i obowiązki i jesli ktoś złamał prawo, to chyba sam pozbawił się
                    pewnych przywilejów...
                    uważasz, że to rozsądne, iż prawo stanowią kryminaliści, którzy mają stać na
                    jego straży, a jak wynika z ich zyciorysów, tak naprawdę mają je głęboko gdzieś...
                    • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:17
                      uwazam, ze z punktu siedzenia Paczka Rozy i jego brzuszka to wszystko jedno, kto stanowi prawo w Polsce ;)
                      i wogole zakazy sa do niczego i odnosza zawsze odwrotny skutek, zobaczysz co sie bedzie dzialo po takim zakazie, mnostwo ok ludkow stanie sie nagle przestepcami :) latwo cos takiego zrobic, zeby ktos stal sie przestepca
                      po to jest demokracja i wybory i wolne media, by takich eliminowac, ci ludzie sie juz do sejmu nie dostana
                      kto wybierze Lyzwinskich ponownie?? chyba rodzina i znajomi ;)
                      • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:27
                        :)))
                        oki, wyobraź sobie, że jesteś wydawcą gazety i leży Ci na sercu dobro kraju i
                        zawsze stajesz w obronie słabszych - i teraz jakiś tam pan Burak, któremu
                        patrzysz na brudne łapki i mówisz mu, że tak się nie godzi, że trzeba zmyć ten
                        brud, postanawia Cię ukarać za to, że smiałeś wystąpić przeciwko niemu
                        oczywiście, Ty wszystkie działania prowadziłeś w zgodzie z obowiązującym prawem,
                        więc pan Burak teraz zmieni tak prawo, abyś nie mógł dalej mu patrzeć na łapki,
                        więcej - będzie Cię teraz straszył, szykanował i nadużywał swojej pozycji, aby
                        cię pogrążyć..;P
                        • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:32
                          endrju moze sobie gadac co chce ;) bo jego gadanina zamienia sie zawsze w pare na wietrze a nie w czyny ;)
                          sloneczko pozycja po to jest by jej naduzywac ;)
                          a co jezeli faktycznie stali sie ofiarami spisku :D hehehehehe, czy w tedy to ze sa swianiami, usprawiedliwia spisek?? nio powiedz to Paczkowi Rozy bo on nie wie, slabawy jest w zagadnieniach moralnych :)
                          • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:39
                            tylko bez ściemki, że uwierzyłeś Lepperowi, iż jest to spisek wymierzony w
                            wielką koalicję... jakiś czas temu twierdził, że w Klewkach lądowali
                            Talibowie... wybacz, ale jak dla mnie poziom absurdu został przekroczony i
                            niestety, w tej sytuacji rozważania etyczne są pozbawione sensu...;P
                            ale jak masz jakieś problemy, to powinieneś się udać do swojego ks. proboszcza,
                            on Cię wysłucha i zada pokutę... np. przez pięć dni leżenie krzyżem na zimnej
                            posadzce, tudzież pielgrzymka do wrót boskiego Tadeo...;)))
                            • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:46
                              > ale jak masz jakieś problemy, to powinieneś się udać do swojego ks. proboszcza,
                              > on Cię wysłucha i zada pokutę... np. przez pięć dni leżenie krzyżem na zimnej
                              > posadzce, tudzież pielgrzymka do wrót boskiego Tadeo...;)))
                              a to cio jest :) hihi jaki atak zlosliwosci nono
                              otoz widzisz, moje zdanie jest nastepujace: ja bym wogole cala ta demokracje zliwkidowal, tak samo jak konstytucje, a wszystko oparl o moje krolewskie dekrety :D
                              ale nie bedzie tak dobrze, wiec ja nie wiem, czy lepper ja seksil czy nie, nie bylo mnie przy tym i koniec
                              nie bede wiec walil wyrokow, teoria spiskowa ;) no wiesz a co jezeli...:D
                              czy takie dzialanie, obalajace taka koalicje jest dobre czy nie?? zakladajac ze jest oczywiscie takie dzialanie :) i nie ripostuj tego "proboszczami"!! :)
                              • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:54
                                cheche... Mój Książę, może Ci zrobić kolację...albo życzyłbyś sobie okład z lodu
                                ;DDD

gekon, guzik mnie obchodzi, z jakiej klasy dziwek korzysta Lepper, nie na tym
                                osadzał się problem prezentowany przez GW...;P
                                • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:02
                                  > cheche... Mój Książę, może Ci zrobić kolację...albo życzyłbyś sobie okład z lod
                                  > u
                                  > ;DDD
                                  zlosliwostki zlosliwostki :P

obecnie jest histeria i wzajemne ataki, to sie skonczy,jak sie skonczy afera :) i po co ta histeria?? hmmmm
                                  mnie wogole guzik obchodzi cala ta "afera", nie ruszylo mnie to wogole gdy to wybuchlo ;) wiec juz skoro jestem juz Twoim Ksieciem :P:P:P to mozesz mi zrobic kolacje, i lody tez moga byc, byle kawowo smietankowe :)))))))
                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:10
                                    oki, to przynieś też dla mnie, bo ja też lubię kawowo-smietankowe...;)))
                                    ja tylko Ci powiem, że wcale mnie nie zdziwiła ta afera...;))) zdziwił mnie
                                    mocno Niesioł, który pośpieszył Lepperowi z odsieczą... zaczęłam się zastanwiać,
                                    czy może on też...;)))
                                    • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:14
                                      Niesiol byl celem ataku niejakiej Anastazji P. dobrze pamietam, chyba bylem wtedy maly jeszcze :D jak to sie dzialo ;)
                                      szczerze powiem to nie wiem co powiedzial Niesiol, bo nie sledze przebiegu tej afery :)
                                      • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:18
                                        fakt, była jakaś książka... z tego, co obiło mi się o uszy, to było o Pawlaku i
                                        Kwaśniewskim... no właśnie, mówili o tej książce przy okazji seks-skandalu w SO..;)
                                        • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:21
                                          bo niesiolowski chyba tez tam byl opisany przez te pania :)
                                          jak mi nie pokaza zapisu z kamery, to nie ma podstaw prawnych zeby to wogole ciagnac!! dowodem moglo byc ojcostwo Lyzwy, ale albo nie jest tata, albo kontrwywiad zrobil porzadek z afera, i ukrecilo jej leb w zarodku, zeby nie rozbijac koalicyji :)
                                          • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:23
                                            a jak myslisz, po co nadpremier spotkał się z prokuratorem generalnym..;)))
                                            • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:24
                                              no i dobrze
                                              i to mi sie podoba, tak wlasnie powinno sie rzadzic :D
                                              • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:28
                                                gekon, kogo wybierasz - Stalina czy Hitlera?!...;)
                                                • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:31
                                                  a moge Tito??
                                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:32
                                                    jak napiszesz, dlaczego...;)
                                                  • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:35
                                                    bo powiedzial stalinowi, ze jak nie przestanie wysylac zabojcow, to on wysle jednego swojego chlopaka do niego, i nie bedzie musial wiecej wysylac :] i Stalin przestal :)
                                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:40
                                                    :))))
                                                    dobre, nie znałam tego..;)
                                                  • gekon1979 hehehehe ;) 10.12.06, 17:42
                                                    In 1948, Tito became the first Communist leader to defy Stalin's leadership of the Cominform; he was one of the few people to stand up to Stalin's demands for absolute loyalty. Stalin took it personally–for once, to no avail. "Stop sending people to kill me," Tito wrote. "If you don't stop sending killers, I'll send one to Moscow, and I won't have to send a second."
                                                  • isa.stern Re: hehehehe ;) 10.12.06, 18:01
                                                    Putin jest starannym uczniem swojego mistrza...;)
                                                  • gekon1979 Re: hehehehe ;) 10.12.06, 18:07
                                                    wiec powinien dostac kontroferte jak jego mistrz ;)
                                                    wtedy podzialalo, i pokazalo jakim thcorzem jest stalin ;)
                                                  • isa.stern Re: hehehehe ;) 10.12.06, 18:15
                                                    myślisz, że np. Abramow powinien wysłać cichych morderców jakuza...;)
                                                  • gekon1979 Re: hehehehe ;) 10.12.06, 18:17
                                                    mysle ze kacapy sa tak dlugo "odwazne" jak nie da im sie po lapie
                                                    wszyscy wokol nich skacza, a ich trzeba lac po mordzie, tylko wtedy wiedza gdzie ich miejsce
                                                  • isa.stern Re: hehehehe ;) 10.12.06, 18:27
                                                    masz rację, powinniśmy na czele NATO przejąć kontrolę nad zlożami ropy i gazu...;)
                                                    USA powinny nas wesprzeć... w końcu czemu od dekady tkwią w Zatoce...;) wiadomo,
                                                    że chodzi o złoża a nie demokrację... Rusów też będziemy niby wyzwwalać z
                                                    sowieckiej niewoli..;)
                                                  • romano33 polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:06
                                                    Z tym tytułem, że Polskie dziennikarstwo sięgneło DNA zgadzam się w zupełności.
                                                    Czułem się zniesmaczony widząc prawie wszystkie tytuły gazet, które wydały wyrok
                                                    na Łyzwinskim i Lepperze. Duze i czerwone oraz czarne tytuły. To tez FAKTY i SE.

Mam poglądy lewicowe i kiedyś głosowałem na SLD. Jednak srogo sie rozczarowałem
                                                    i nie głosuje na SLD lecz nadal jestem wierny poglądom lewicowym. Po aferach SLD
                                                    przychylnie patrzyłem na PO i tez mnie srogo zawiedli na całej linii. Nie lubie
                                                    tych od pana Miodowicza i tych z układu warszawskiego oraz bogaczy. Nie lubie
                                                    manipulacji i wyzysku kapitalistycznego uprawianego przez PO. Skierowałem teraz
                                                    uwagę na PiS. Nie lubię ich za zasciankowość i fanatyzm religijny. I qu.. nie
                                                    wiem co myśleć. Ale zdałem sobie sprawę , że wszelkie zło Polsce wyrządzaja
                                                    ludzie z solidarnosci i komuchy. Oni bez siebie nie moga żyć. Terz wiem co
                                                    nalezy zmienic w Polsce. REWOLUCJĘ !!!
                                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:11
                                                    przecież problemem nie jest, kto jest ojcem dziecka p. Anety, ale "Seks za
                                                    pracę" - taki tytuł nosił pierwszy tekst w GW... co do następstw, to można
                                                    określić to następująco: rzuciły się sępy na padlinę...;)
                                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:16
                                                    * "Praca za seks"...;))))
                                                  • romano33 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:20
                                                    Problemem nie jest "seks za pracę" a niewiarygodność głównego świadka.
                                                    Zdyskredytował i ośmieszył na całej lini GW i inne media a takze innych
                                                    świadków. A najgorsze, ze ofiarą padły nie tylko jej dzieci (Anety K.) ale
                                                    dzieci i rodziny z SO.

Powinny być zmiany w prawie prasowym aby uzupełnić luki. Wiesz. Łatwo jest kogoś
                                                    wrobić PUBLICZNIE na oczach wszystkich i okaze się, że jest niewinny i musi zyc
                                                    z tym piętnem do końca zycia a dziennikarz nie ponosi zadnych bolesnych
                                                    konsekwencji bo jest chroniony.

Aha i nie twierdze, ze SO jest niewinne ale nie twierdze, ze jest winne. Ja
                                                    stosuję zasadę domniemania niewnności. Bez dowodów to tylko zwykła paplanina i
                                                    nagonka mająca słuzyc konkretnym celom.

• isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:31
                                                    jest bardzo duzo racji w tym, co piszesz...
                                                    ciekawi mnie jednak, jak Twoim zdaniem GW (bo to jej temat), powinna opisać tę
                                                    sprawę... bo - moim zdaniem - w żadnym z tekstów nie przekroczyła granic
                                                    wyznaczonych przez pp...;)
                                                  • romano33 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 20:07
                                                    Powinna się odciąć od Anety K a nie bronić jej jak świętej krowy. To sugestia w
                                                    strone niezaleznosci i rzetelnosci dziennikarskiej. Nie powinien pisać tego
                                                    tekstu młody i niedoświadczony dziennikarz Pan Kącki a w "Dzienniku" równiez
                                                    młody Pan Karnowski. To młode wilki, które chcą osiągnąć sukces kosztem innych.
                                                    Z nimi tak zawsze jest i nie jest to domena mediów ale i innych instytucji jak
                                                    wymiar sprawiedliwosci, polityka, firma itd

To nie jest problem tylko i wyłącznie klasy politycznej ale i mediów. Dlaczego ?
                                                    bo są takimi samymi uczestnikami w zyciu publicnym jak i politycy. Skoro polityk
                                                    jest zobowiązany przestrzegać prawo i ponosić konsekwencje to musi być to samo w
                                                    druga strone.
                                                  • trudny99 Nie ma co deliberować !.. 10.12.06, 20:47
                                                    Tonące G..o d..y się chwyciło,
                                                    ..i razem z d..ą zatonęło !..;(
                                                  • trudny99 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:24
                                                    isa.stern napisała:
                                                    > "Seks za
                                                    > pracę" - taki tytuł nosił pierwszy tekst w GW... co do następstw, to można
                                                    > określić to następująco: rzuciły się sępy na padlinę...;)

Ja dla GW mam inne określenie.., ale niech będzie ..;(
                                                  • trudny99 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:17
                                                    romano33 napisała:
                                                    > Mam poglądy lewicowe i kiedyś głosowałem na SLD. Jednak srogo sie rozczarowałem
                                                    > i nie głosuje na SLD lecz nadal jestem wierny poglądom lewicowym...

SLD to kolejna manipulacja !
                                                    Jacy z nich lewicowcy ?!..
                                                    Ostatnia debata na temat przyszłości polskich zakładów chemicznych wykazała,
                                                    że załogę to oni mają głęboko w d..ie !
                                                    To nie jest lewica, tylko banda złodziejskich lewusów, którzy podnoszą wrzask,
                                                    bo im się Lepper chce dobrać do d..y właśnie !
                                                  • romano33 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:22
                                                    trudny99:
                                                    Owszem ale to konkretni ludzie lub grupa ale nie wszyscy. To samo mogłbym
                                                    oskarzyc prawice np AWS. Dała d..py niezle ;)
                                                  • romano33 polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:25
                                                    trudny99:
                                                    Owszem ale to konkretni ludzie lub grupa ale nie wszyscy. To samo mogłbym
                                                    oskarzyc prawice np AWS. Dała d..py niezle
                                                  • trudny99 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:40
                                                    romano33 napisała:

> trudny99:
                                                    > Owszem ale to konkretni ludzie lub grupa ale nie wszyscy. To samo mogłbym
                                                    > oskarzyc prawice np AWS. Dała d..py niezle

Masz rację !
                                                    Ja skupiłem się na SLD, bo o tych przekrętasach akurat była mowa..
                                                    Ale problem dotyczy ogolnego w Polsce ,,pomieszania z poplątaniem'' jeśli chodzi
                                                    o tzw. ,,scenę polityczną''.
                                                    Oficjalne zaszeregowanie poszczególnych partii nie ma nic wspólnego
                                                    z rzeczywistością !
                                                    W praktyce za wyjątkiem SO i LPR różnią się jedynie ,,na pokaz'', lub jak kto
                                                    woli dla ,,ciemnego luda'' .

A dlaczego ?..
                                                    Bo ,,w 1989 nie stało się nic wielkiego..;
                                                    - po prostu Żydzi komuniści przekazali władzę Żydom z Solidarności !''-K.Mikke

Być może moja odpowiedż nie jest dla Ciebie zbyt przyjemną, ale tak niestety
                                                    wygląda brutalna prawda !
                                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:37
                                                    trudny99, problem tkwi w tym, że polska polityka - a przede wszystkim politycy -
                                                    to jedno wielkie bagno... trudno odróżnić "ziarna od plew"..;)
                                                  • trudny99 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:46
                                                    isa.stern napisała:

> trudny99, problem tkwi w tym, że polska polityka - a przede wszystkim politycy
                                                    > -
                                                    > to jedno wielkie bagno... trudno odróżnić "ziarna od plew"..;)

Właśnie o tym napisałem..;)
                                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:55
                                                    trudny99 napisał:

> isa.stern napisała:
                                                    >
                                                    > > trudny99, problem tkwi w tym, że polska polityka - a przede wszystkim pol
                                                    > itycy
                                                    > > -
                                                    > > to jedno wielkie bagno... trudno odróżnić "ziarna od plew"..;)
                                                    >
                                                    > Właśnie o tym napisałem..;)

forum coś się wlecze...;)
                                                    pozdrowionka
                                                  • trudny99 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 19:06
                                                    isa.stern napisała:
                                                    > forum coś się wlecze...;)
                                                    > pozdrowionka

Dlatego mój post pojawił się dwa razy..
                                                    Musi znów coś ,,kombinują''..;)
                                                    pozdrowionka
                                                  • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 19:09
                                                    no a mi sie zrobilo, brzydkie drzewko na dodatek :(
                                                    ide stad, i lece na Pinocheta, trzeba go bronic przed czerwona zaraza :)
                                                  • trudny99 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:51
                                                    isa.stern napisała:

> trudny99, problem tkwi w tym, że polska polityka - a przede wszystkim politycy
                                                    > -
                                                    > to jedno wielkie bagno... trudno odróżnić "ziarna od plew"..;)

Właśnie o tym napisałem..;)
                                                  • marianna89 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 19:05
                                                    a moze jednak prokuratura poprosilaby leppera o probki dna, juz moze nie dla
                                                    samej krawczyk, ale dla nas, spoleczenstwa. nie licze aby taka decyzje popieral
                                                    premier, bo przeciez jemu zalezy tylko na glosach a nie na prawdzie i odnowie
                                                    moralnej
                                                  • trudny99 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 19:13
                                                    marianna89 napisała:

> a moze jednak prokuratura poprosilaby leppera o probki dna..

Najlepiej dna oka..
                                                  • marianna89 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 19:20
                                                    trudny99 napisał:

> marianna89 napisała:
                                                    >
                                                    > > a moze jednak prokuratura poprosilaby leppera o probki dna..
                                                    >
                                                    > Najlepiej dna oka..

wiesz co jak nie masz nic do powiedzenia to nie zajmuj miejcsa na tym forum w
                                                    mysl zasady, ze lepiej milczec i wygladac na madrego niz otworzyc usta i rozwiac
                                                    wszystkie watpliwosci. mysle ze i tak nic z tego nie zrozumiesz i za chwile
                                                    odpowiesz w swoim stylu na ten posting
                                                  • trudny99 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 20:31
                                                    marianna89 napisała:

> trudny99 napisał:
                                                    >
                                                    > > marianna89 napisała:
                                                    > >
                                                    > > > a moze jednak prokuratura poprosilaby leppera o probki dna..
                                                    > >
                                                    > > Najlepiej dna oka..
                                                    >
                                                    > wiesz co jak nie masz nic do powiedzenia to nie zajmuj miejcsa na tym forum w
                                                    > mysl zasady, ze lepiej milczec i wygladac na madrego niz otworzyc usta i rozwia
                                                    > c
                                                    > wszystkie watpliwosci. mysle ze i tak nic z tego nie zrozumiesz i za chwile
                                                    > odpowiesz w swoim stylu na ten posting

Rzeczywiście odpowiadam, choć nie od razu, bo ,,bawiłem'' w innym wątku..;)
                                                    Dziwię się Twojemu tonowi, bo akurat z Twoich wypowiedzi nie wynika nic mądrego.
                                                    Hasła w stylu ,,należy zbadać dno''..są juz po prostu śmiertelnie nudne ..
                                                    Mógłbym jeszcze na temat przyczyn Twojego wzburzenia, ale nie bardzo mi się
                                                    chce..
                                                    Mimo to pozdrawiam..;(
                                                  • uchachany Jak premier nie poprze, to i prokuratura nie 10.12.06, 19:39
                                                    poprosi :-))

marianna89 napisała:

> a moze jednak prokuratura poprosilaby leppera o probki dna, juz moze nie dla
                                                    > samej krawczyk, ale dla nas, spoleczenstwa. nie licze aby taka decyzje popiera
                                                    > l
                                                    > premier, bo przeciez jemu zalezy tylko na glosach a nie na prawdzie i odnowie
                                                    > moralnej
                        • ginusia Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:36
                          Nie jestem Rozanym Paczkiem ;) ale chce Ci odpowiedziec. Nie dziwi mnie jego
                          podejscie, to jest podejscie wiekszosci polskiego spoleczenstwa. Oni nie
                          rozumieja subtelnosci pewnych spraw. Dla nich Gazeta, teraz, to syf i nalezy ja
                          zamknac. Biedacy, co za krotkowzroczne spojrzenie!!! Faktycznie, teraz pan
                          Burak nas zalatwi... Zmieni prawo, jestem pesymistka co do tego, Rozany Paczek
                          tez na tym straci, tylko on jeszcze o tym nie wie :)).
                          • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:40
                            nie bedzie zadnej zmiany prawa, bedzie duzo pierdzenia i na tym sie skonczy
                          • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:43
                            gekon, to by się dopiero zjeżył, jakby mu Lepcio chciał odciąć dostęp do
                            kablówki i beczki z piewm...
                            gekon, czy Ty wiesz, że w Korei jest tylko jeden program, sześć godzin dziennie
                            i non stop color - pranie mózgu...;))) zastanów się jak długo wytrzymałbyś o
                            misce ryżu dziennie...;)))
                            • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:48
                              moze mi odciac dostep do kablowki i beczki z piwem, sa to rzeczy dla mnie malo istotne ;)
                              mieszkam kwiatuszku w Polsce ;) i nie histeryzuj tutaj, ze zaraz bedzie Korea hehehehe ;)
                              mowie popierdza, pokrzycza i nic sie nie stanie
                              • silesius.monachijski22 Rynsztok "polskiego" dziennikarstwa to GW 10.12.06, 16:50
                                • isa.stern zdrowie redakcji GW!!! 10.12.06, 16:59
                                  Dom Perignon rocznik 1985...;)
                                  • silesius.monachijski22 Re: zdrowie redakcji GW!!! wisi na wlosku 10.12.06, 17:23
                                    szczegolnie psychiczne

isa.stern napisała:

> Dom Perignon rocznik 1985...;)
                                    >
                              • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:57
                                sorki, ale skoro moze wicepremier histeryzować, to ja tym bardziej mogę sobie z
                                tego zrobić farsę...;P
                                • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:05
                                  bo to jest farsa :)
                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:12
                                    ja na miejscu polskich filmowców zrobiłabym z tego film... a lepiej serial...
                                    dostrzegam wszystkie elementy "dobrego" brazylijskiego serialu ...;)
                                    • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:18
                                      nie lepiej zrobic jakis film/serial z mieczami i toporami??
                                      • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:21
                                        :)))) gekon, ale mi poprawiasz humor..:)

miecze i topory dobra rzecz, zamiast słownych nawalanek dostaną jako argumenty
                                        jakieś cięzkie przedmioty... zawsze akcję można przenieść w Średniowiecze....
                                        fakt, to co się dzieje w polskiej polityce można określić średniowieczem....
                                        che, che.. i Giertych w tej epoce zrobi karierę... oczywiście, jako koń...;)))
                                        • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:28
                                          no i nie zapomnij o biskupach rozpustnikach :D Sapkowski to fajnie opisuje w swojej nowej trylogi :)
                                          • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:31
                                            oki, sapkowski napisze scenariusz, Ty zajmiesz się scenami batalistycznymi i
                                            doborem broni, ja - dystrybucja...;)))
                                            • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:33
                                              nie ja napisze scenariusz i wybiore bron, a ty mozesz tam robic te cala dystrybucje :P
                                              • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:43
                                                dobra, zacznij od tytułu... jestem ciekawa..;)
                                                • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:47
                                                  Krwawy Szlak Paczka Rozy Zdobywcy
                                                  nie za dlugie
                                                  moze Szlak Paczka Rozy??
                                                  o mam!!
                                                  Swist Toporow!!
                                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:57
                                                    gekon, a co Ty będziesz tam robił w tej opowieści... zdetronizujesz Kaczki i ich
                                                    pomagierów (jurnego Buraka i Szczękościsk Wielki)...;))
                                                  • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:06
                                                    otoz to bedzie tak
                                                    wychodze z domu w poniedzialek rano
                                                    jestem zly, bo rano zawsze jestem zly i niezadowolony
                                                    zbieram horde i ruszam na warszawe, po drodze pozostawiam spalone urzedy w Szczecinie, Pile, Bydgoszczy, Toruniu, Wroclawku, Plocku, i tak do wawy
                                                    po drodze bede zbieral wiecej hord
                                                    oczywiscie mam wielki topor, czarny skorzany plaszcz, glany, i papierosa w pyszczku, po drodze troche romansu, tam w kazdym wojewodztwie mam rozne kobiety z danego wojewodztwa, i jak Dzingis Han bede zostawial moje DNA ^^
                                                    no to tam sie pali, lby urzednikow i politykow tocza sie po schodach urzedow
                                                    i docieram do Torunia prawda, tu czeka mnie pierwsza powazna konfrontacja, to widze jako taki wiesz pojedynek
                                                    z jednej strony ja ze swoim wielkim toporem, a po drugiej rydzyk z pastoralem, full wypas stroje i takie tam, wiesz tu walczy horda z "rzadowymi"
                                                    a po srodku ja sie napazam z rydzykiem, no prawda w koncu scinam mu leb, albo nie rozcinam go na pol, tak ze jeszcze chwile tak minute zyje i kwili widzac wlasne flaki ^^
                                                    no i potem ruszam na wawe, i tam totalne oblezenie, plona wiezowce, urzedy, i ina politycy i urzednicy i wogole "rzadowi" no nie, i potem jak juz tam gina kaczki(pojedynek w lustrzanej sali z blizniakami, tak jak bruce lee, tylko ze ja bym mial dwie kaczki identyczne wogole)
                                                    no to tak w skrocie i nie wszystko :P
                                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:21
                                                    braaawooo!!!! jestem zachwycona...:)
                                                    wygląda nieźle, moze prawa sprzedamy także Amerykanom... oni lubią takie
                                                    klimaty...;)
                                                  • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:24
                                                    no wszystkim sprzedac ;/ slonce jak ty sie dystrybucja chcesz zajmowac a tylko do USA sie zastanawiasz??
                                                    > braaawooo!!!! jestem zachwycona...:)
                                                    ja mysle, ze zachwycona :)
                                                    no i tma jeszcze takie male pojedyneczki z Lepperem i Giertychem, ale mysle ze najlepszy bedzie z Lyzwinskim, on sie okaze taka wiesz "pierwsza" szbla koalicyji :D
                                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:34
                                                    USA, ma duży potencjał i najwięcej zapłaci...;)
                                                    może Pierwszą Łyżwą Rzeczpospolitej Obojga Kaczorów...;)
                                                  • gekon1979 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:44
                                                    > może Pierwszą Łyżwą Rzeczpospolitej Obojga Kaczorów...;)
                                                    tak!! slicznie :) podoba mi sie
                                                    ale taka wersja Bollywood, z tancami i spiewami pomysl sobie tylko^^
                                                  • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 19:00
                                                    gekon1979 napisał:

> > może Pierwszą Łyżwą Rzeczpospolitej Obojga Kaczorów...;)
                                                    > tak!! slicznie :) podoba mi sie
                                                    > ale taka wersja Bollywood, z tancami i spiewami pomysl sobie tylko^^

a pośrodku tego cyrku jurne chłopy z S0... kurczaki, chyba nasz serial bedzie
                                                    musiał być wyświetlany po 23 z czerwonym kółkiem...;)))
                                                    a może po prostu w nawiązaniu do Reymontowskiej powieści nazwiemy nasz serial
                                                    "Jurne chłopy z SO"... na koniec wywieziemy całe "towarzystwo" na wozie z
                                                    gnojem...;)))
                                                    obowiązkowo bowiem musi być haaapy end..;D
                                                  • isa.stern Pinochet zmarł 10.12.06, 19:02
                                                    ciekawe, czy PiS ogłosi żałobę narodową..;))
                                                  • trudny99 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 19:10
                                                    isa.stern napisała:
                                                    > "Jurne chłopy z SO"... na koniec wywieziemy całe "towarzystwo" na wozie z
                                                    > gnojem...;)))
                                                    > obowiązkowo bowiem musi być haaapy end..;D

Coś mi się wydaję, że tak będzie wylądał wasz G..ny end. ;(
                                                  • gekon1979 no ba ze z czerwonym kolkiem, ale ja bym wolal 10.12.06, 19:12
                                                    film nie serial :(
                                                    albo tak serial tak jak o napoleonie, no wiesz cztery dlugie odcinki :)
                                    • silesius.monachijski22 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:28
                                      czyli lepper sni o Anecie, zas "fizjologiczna czynnosc" dokuja na spolke
                                      Michnik ze Stasinskim, przypisujac rezultaty swojej "ekspresji" Lyzwinskiemu??
                                      faktycznie: calkiem niezla telenowela

isa.stern napisała:

> ja na miejscu polskich filmowców zrobiłabym z tego film... a lepiej serial...
                                      > dostrzegam wszystkie elementy "dobrego" brazylijskiego serialu ...;)
                                      >
                                • silesius.monachijski22 nie masz ci w Polsce wiekszych histerykow od 10.12.06, 17:25
                                  Tuska i Michnika; psychiatra pilnie poszukiwany

isa.stern napisała:

> sorki, ale skoro moze wicepremier histeryzować, to ja tym bardziej mogę sobie
                                  z
                                  > tego zrobić farsę...;P
                                  >
                                  • isa.stern Re: nie masz ci w Polsce wiekszych histerykow od 10.12.06, 17:33
                                    a co ma do tego Tusk..;)
                                    • silesius.monachijski22 Re: nie masz ci w Polsce wiekszych histerykow od 10.12.06, 17:42
                                      Droga Izo, jestes jedna z najinteligentniejszych uczesnticzek tego forum, wiec
                                      nie udawaj, ze nie wiesz, skad i dlaczego pojawila sie "nagle" propozycja PO w
                                      stosunku do PiS-u; nie dyskutujmy lepiej o tej miernej kreaturze z Sopotu;
                                      wybory na szefa klubu PO w Sejmie pokazaly, ze nie tylko ja mam tego goscia
                                      dosyc;

isa.stern napisała:

> a co ma do tego Tusk..;)
                                      >
                                      • isa.stern Re: nie masz ci w Polsce wiekszych histerykow od 10.12.06, 17:59
                                        Silek, naprawdę przeceniasz Tuska... on tylko sprytnie wykorzystał nadarzającą
                                        się sytuację...;)
                                        • silesius.monachijski22 Re: nie masz ci w Polsce wiekszych histerykow od 10.12.06, 18:06
                                          "sprytnie wykorzystal"??? o Boze: przeciez zrobil z siebie idiote; odpowiedz
                                          Dorna byla taka, ze na miejscu Tuska zapadlbym sie pod ziemie!!!

isa.stern napisała:

> Silek, naprawdę przeceniasz Tuska... on tylko sprytnie wykorzystał nadarzającą
                                          > się sytuację...;)
                                          >
                                          • isa.stern Re: nie masz ci w Polsce wiekszych histerykow od 10.12.06, 18:24
                                            nie, nie zrobił... gdyby ta historia potoczyłaby się innymi torami, PO najwięcej
                                            zyskałoby na tej sytuacji... całkowicie skompromitowana SO w rządzie byłaby kulą
                                            u nogi Kaczyńskiego..;)
                          • romano33 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:11
                            ginusia. No wiesz. Kazdego mozna wrobic w go...wno. Ciebie tez. Ciekaw jestem
                            jakbys sie wiła i nie plotła bzdur. Trzeba znac przwdziwe zycie a nie wirtualny
                            swiat.
        • bim41 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:25
          Zamknąć GW, a na jakiej podstawie, już samo sformułowanie w taki sposób
          kwestii odpowiedzialności mediów.świadczy, że chyba jesteś jednym z tych
          wykształcióchów którch widzenie świata zostało ukształtowane w oparciu o tz.
          autorytety między innymi z GW. Wiesz i rozumiesz tyle ile przeczytasz w GW i
          innych postępowych i oświeconych mediach prezentujących jedyną słuszną linię.
          Nie rozumiesz , że chodzi o podstawową odpowiedzialność mediów za słowa, które
          w dzisiejszej Polsce mogą każdego zniszczyć i każdego wynieść na piedestał.
          • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 16:31
            a co masz przeciwko Wprost i Rzepie, bo te też czytam..;)))
            i mam pytanko: czemu PiS, które kreuje się na ugrupowanie nacjonalistyczne,
            oddaje polskie media w obce ręce...?!
            • bim41 Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 17:42
              Nie mam nic przeciwko GW , RM i innym mediom i nie chcę ich zamykać, chcę tylko
              aby one informowały a nie kreowały rzeczywistość bo to rodzi podejrzenie, że
              media te są w istocie zakamuflowanymi ośrodkami polityczno-biznesowymi.
              • isa.stern Re: polskie dziennikarstwo sięgneło dna. 10.12.06, 18:00
                osiągnęliśmy zatem konsensus... ;)
                pozdro
    • isa.stern Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 15:48
      Będzie też dążyć do zmiany prawa prasowego.
      to ciekawe, bo nasze prawo musi być spójne z prawodawstwem UE... Lepper powinien
      być konsekwentny w tym, co mówi i zażądać wystąpienia Polski ze struktur UE i
      dołączenia do Federacji Rosyjskiej - model sprawowania władzy i traktowania
      mediów (szczególnie w świetle śmierci Politkowskiej) wydaje się być dla Leppera
      obligatoryjnym...;(
      • romano33 Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 20:23
        Prawo prasowe niestety jeszcze nie jest spójne z UE ;) Ale spójne mają byc tylko
        ogolne zasady ale prawo stosuje sie rozne w zaleznosci od poszczegolnych państw.
        Yakie patologie jak świadome nakręcanie napiecia spolecznego, dezinformacje,
        nierzetelnośc, wprowadzenie w błąd, przedwczesne ferowanie wyroków bez dowodów
        itd są karalne i muszą za to ponieśc nie tylko dziennikarze ale i ci co się
        zgodzili na to.
        • wicary Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 20:28
          romano33 napisała:

> Prawo prasowe niestety jeszcze nie jest spójne z UE ;) Ale spójne mają byc tylk
          > o
          > ogolne zasady ale prawo stosuje sie rozne w zaleznosci od poszczegolnych państw
          > .
          > Yakie patologie jak świadome nakręcanie napiecia spolecznego, dezinformacje,
          > nierzetelnośc, wprowadzenie w błąd, przedwczesne ferowanie wyroków bez dowodów
          > itd są karalne i muszą za to ponieśc nie tylko dziennikarze ale i ci co się
          > zgodzili na to.
          Coś nie tak skoro nasze kurduple kochane co rusz robią za kartofle w TZ - i kto
          im na to pozwala? - unijne prawo
          • romano33 Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 22:05
            Jest złozony pozew przeciwko tej gazety. To czysta obraza głowy obcego Państwa.
            Czy widziałeś w polskiej gazecie aby ktos obrazał Panią Merkel ?
    • mordzinass Stasiński. Zobacz się w lustrze. 10.12.06, 15:50
      Albo popatrz na programy w których wystepujesz na antenie WSI 24.

Zobacz jak masz zaciśnięte zęby.

Zobacz swoje oczy. Widzisz ile tam nienawiści.

Wasz swiat - świat esbecji konczy się nieuchronnie.

Nie pomoże wam już zadna dezinforamcja czy prowokacja.

Po prostu to wasz esbecki koniec.
      • isa.stern Re: Stasiński. Zobacz się w lustrze. 10.12.06, 15:54
        w tym wypadku esbek to zbyt słabe określenie, co powiesz o eserowcu...;)
      • yvesl Re: Stasiński. Zobacz się w lustrze. 10.12.06, 23:32
        mordzinass napisała:

> Albo popatrz na programy w których wystepujesz na antenie WSI 24.
        >
        > Zobacz jak masz zaciśnięte zęby.
        >
        > Zobacz swoje oczy. Widzisz ile tam nienawiści.
        >
        > Wasz swiat - świat esbecji konczy się nieuchronnie.
        >
        > Nie pomoże wam już zadna dezinforamcja czy prowokacja.
        >
        > Po prostu to wasz esbecki koniec.

Mylisz się, tam niema nienawiści , w jego oczach jest przerażenie. To juz agonia
        łotrów i przedśmiertne ich drgawki.
    • stalactite Opozycja do kaczystowskich obozów koncentracyjnych 10.12.06, 15:58
      Odebrać majątki myślącym inaczej i domagającym się przyzwoitości w życiu
      publicznym. Nadać tytuły magisterskie wszystkim członkom samoobrony i lpr.
      Bydlaki MUSZĄ być bezkarni i MUSZĄ być górą.
      Nie martw się panie Lepper. Posłowie opozycji są inwigilowani zgodnie z prawem
      przez CBA(nie jest potrzebna zgoda sądu i prokuratury). Dziennikarze też... Idę
      o zakład, że tak jest.
    • yrzyk Dlaczego Lepper nie siedzi... 10.12.06, 16:01
      .... w więzieniu? Koszmarna zagadka.Prawo i Sprawiedliwość. Swoją drogą nie
      sądzę by posuwał Anetę K. brak wzwodu ;))
      • yvesl Re: Dlaczego Lepper nie siedzi... 10.12.06, 23:34
        yrzyk napisał:

> .... w więzieniu? Koszmarna zagadka.Prawo i Sprawiedliwość. Swoją drogą nie
        > sądzę by posuwał Anetę K. brak wzwodu ;))

To ,ze tobie nie staje komuszku , nie świadczy o tym ,ze innym też nie. Dziękuj
        innym,ze dymaja twoja żonkę, skoro sam nie potrafisz.
    • kerry1 Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 16:01
      Kryminalisci i aferzysci z samoobrony pod sąd.
      • zwyczajny.polak Sugerujesz, że Premier Kaczyński.... 10.12.06, 22:34
        kerry1 napisał:

> Kryminalisci i aferzysci z samoobrony pod sąd.

... zawarłby z kimś takim koalicję? Człowiek nieskazitelnej uczciwości, katolik
        i prawdziwy Polak? Wsytdu nie masz....
    • devilyn11 Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 16:19
      nie udała się prowokacja tvn i dziennikarzy gazety wyborczej
      komunisci i zydzi w dalszym ciagu nie odpuszczaja.
      niech zyje polska!!!
      • 1zorro Spoko, spoko, to jeszcze nie koniec afery 10.12.06, 16:22
        rozporkowej! Cyrk sie dopiero zacznie!
        • isa.stern Re: Spoko, spoko, to jeszcze nie koniec afery 10.12.06, 16:34
          raczej koniec... Lepper co prawda zadeklarował, że chętnie podda się badaniu, bo
          wie, że nikt się nie odważy grzebać patykiem w jego jamie ustnej...;))
          • ginusia Re: Spoko, spoko, to jeszcze nie koniec afery 10.12.06, 16:38
            isa.stern napisała:

> raczej koniec... Lepper co prawda zadeklarował, że chętnie podda się badaniu,
            b
            Zgadzam sie, ten lobuz z wyrokami bedzie teraz swiecil triumfy, dziwna afera,
            bardzo dziwna...
            • isa.stern Re: Spoko, spoko, to jeszcze nie koniec afery 10.12.06, 16:47
              zobaczysz, za moment zacznie nosić św. obrazek (może z boskim Tadeo?!) w klapie
              marynarki, a w łapę wsadzi sobie gromnicę...;)))
            • silesius.monachijski22 Nie ma wiekszego chama i lobuza niz A. Michnik 10.12.06, 17:11
              przegrywa raz za razem; i oby tak dalej; Ojciec Tadeusz Ryzdyk i Radio Maryja:
              Rulez!!! niech lewacto padnie i zniknie! jak padlina wszelaka; ach ginusiu!
              skonczyly sie tematy na "morskich opowiesciach", ze tak sie za mna tutaj
              stesknilas?

ginusia napisała:

> isa.stern napisała:
              >
              > > raczej koniec... Lepper co prawda zadeklarował, że chętnie podda się bada
              > niu,
              > b
              > Zgadzam sie, ten lobuz z wyrokami bedzie teraz swiecil triumfy, dziwna afera,
              > bardzo dziwna...
              • jolka707 Silesius OK, Michnik pod światło !! 10.12.06, 17:32
                Silesius !! Nawet jeżeli jesteś w cywilu Rokitą - jak twierdzą
                niektórzy - to w całej rozciągłości popieram Twoją opinię. Tego
                cynicznego pseudo geniusza i łotra należy rozliczyć w pierwszej
                kolejności !!!
                • silesius.monachijski22 Nie jestem Rokita! nie jestm Michnikiem! 10.12.06, 17:39
                  sami zainteresowani - napewno sa na tyle inteligentni - juz od dawna wiedza,
                  kim jestem; dziwie sie, ze jeszcze mi procesu nie wytoczyli (ani JMR ani Adas);
                  znaja mnie bardzo dobrze od przeszlo 20 lat; kiedys mocno bylem z nimi
                  zwiazany; pytanie; dlaczego az tak zmienilem swoj punkt widzenia? bo az takiego
                  sku...twa z ich strony nigdy nie moglbym sie spodziewac; jestem - clakiem
                  dobrze (z tytulami) wyksztalconym Slazakiem, ale i czlowiekiem "prostym":Ö jest
                  tylko jedna Moralnosc i jedna Przyzwoitosc; zadnej marksowsko-leninowskiej
                  dialektyki; i dlatego bede tych obydwu moich "bywszych" dobrych znajomych
                  zwalczal gdzie sie da i jak sie da; i nikt - nawet bany - mnie przed tym nie
                  powstrzyma; üpo "seksaferze" totalna wojn z Adamem Michnikiem i jego
                  gadzinowka; totalna; "wsie poniali"???

jolka707 napisała:

> Silesius !! Nawet jeżeli jesteś w cywilu Rokitą - jak twierdzą
                  > niektórzy - to w całej rozciągłości popieram Twoją opinię. Tego
                  > cynicznego pseudo geniusza i łotra należy rozliczyć w pierwszej
                  > kolejności !!!
                  • jolka707 Silesius ! Po prostu zgadzam się z tobą !! 10.12.06, 18:09
                    Jak ty mi odpowiadasz po rosyjsku to się mocno dziwię. Znam i
                    lubię ten język, oprócz kilku innych. Rozróżniam dobrych, uciemiężonych
                    przez carów i bolszewików Rosjan, od carów w postaciach Stalina czy
                    Putina. Wiem też, co Nadredaktor i Nadczłowiek Michnik myśli o
                    podludziach ; żeby nie powiedzieć gojach - Polakach. To co powiedziałeś
                    wcześniej wyraziło to co ja durna Jolka - gojka mogłabym powiedzieć.
                    Pozdrawiam Cię, napisz do mnie na adres Jolka707.
                  • zwyczajny.polak Re: Nie jestem Rokita! nie jestm Michnikiem! 10.12.06, 22:39
                    silesius.monachijski22 napisał:

> bo az takiego
                    > sku...twa z ich strony nigdy nie moglbym sie spodziewac; jestem - clakiem
                    > dobrze (z tytulami) wyksztalconym Slazakiem, ale i czlowiekiem "prostym":Ö

Szkoda, że nie jesteś Polakiem, ale widzę, że dobrze życzysz Polsce - niech Bóg
                    ma Cię w Swej opiece!

> jest
                    > tylko jedna Moralnosc i jedna Przyzwoitosc; zadnej marksowsko-leninowskiej
                    > dialektyki; i dlatego bede tych obydwu moich "bywszych" dobrych znajomych
                    > zwalczal gdzie sie da i jak sie da; i nikt - nawet bany - mnie przed tym nie
                    > powstrzyma; üpo "seksaferze" totalna wojn z Adamem Michnikiem i jego
                    > gadzinowka; totalna; "wsie poniali"???

Alleluja i do przodu!
                • yvesl Re: Silesius OK, Michnik pod światło !! 10.12.06, 23:37
                  jolka707 napisała:

> Silesius !! Nawet jeżeli jesteś w cywilu Rokitą - jak twierdzą
                  > niektórzy - to w całej rozciągłości popieram Twoją opinię. Tego
                  > cynicznego pseudo geniusza i łotra należy rozliczyć w pierwszej
                  > kolejności !!!

I to natychmiast. Tylko ten wielbiciel dawida coś cicho siedzi, czyzby chlał
                  wódę na umór?
            • romano33 Re: Spoko, spoko, to jeszcze nie koniec afery 10.12.06, 20:26
              Ginusia. Lepper jak sama napisałas poniósł juz karę w postaci wyroku sądowego.
              Ile jeszcze taki człowiek ma byc karany ? Całe zycie ? To własnie ta wieczna
              obłuda chrzescijan.
    • signal Afera dopiero się zacznie 10.12.06, 16:28
      zgłosiło się już kilkanaście pań, które zeznają, niektóre z własnej woli.
    • piwi77 Wszyscy wiemy (Lepper też), że atak Leppera 10.12.06, 16:29
      jest bezpodstawny, a jedynie skierowany do uszu twardego elektoratu wiadomej
      partii, który wymaga wyjaśnienia, że nie było zadnej afery seksualnej, a
      wszystko czego się dowiedzieliśmy to próba zamachu stanu, bliżej
      niesprecyzowanego (więc tym bardziej niebezpiecznego) układu.
    • douglasmclloyd Imperium kontratakuje nt 10.12.06, 16:31
    • pw2221 wyborczą chyba powinno się zdelegalizować 10.12.06, 16:34
      ....
    • miranda333 Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 16:41
      Ach,co tam ABW czy CBA? CIA i może MOSAD także.
      • kum.z.antalowki Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć ABW 10.12.06, 16:47
        Ech, mojaś ty! Tak mi rób...
    • silesius.monachijski22 W maju Michnik i GW chcieli Zamknac RM 10.12.06, 16:48
      Teaz - a po chamsku (i jak widac: pudlo) - zaatakowali wicepremira rzadu RP,
      probujac niszczyc jego i poslow jego partii reputacje; i to w sytuacji, kieyd
      polityka Rosji (a po czesci i Niemiec) nie do konca zgodna jest z polska racja
      stanu, i wlasnie ten rzad probuje ten uklad zmienic; jednym slowem: w GW jest
      antypolska agentura; ten atak na Leppera i SO musi byc - w wiadomym kontekscie -
      odczytany jako atak na polska racje stanu; wniosek: ABWmusi sie natychmiast
      zajac GW; nalezy zamknac GW, a nie RM!
      • ballocks Re: W maju Michnik i GW chcieli Zamknac RM 10.12.06, 18:32
        no idobrze ze chcieli zamknac!nie nie zartuje
        dajcie starej babie dajcie umzec smiercia naturalna
        co do atakow to sie nie zgadzam tam ich nie bylo
        a po zatym premier czy prezydent to nie rzecz swieta
        polska tez nie jest pepkiem swiata ani narodem wybranym

• barbara444 Re: W maju Michnik i GW chcieli Zamknac RM 10.12.06, 20:15
        Zamkniecie GW to skomplikowana sprawa.
        Ale mozna ja zawiesic na pol roku i bedzie taki sam efect bo sie potem sama zamknie.

Swoja droga ten Michnik chcial zmieniac rzady juz od roku 1968 krzyczac:
        :z"Zambrowski do biura".
        • silesius.monachjiski22 Brawo Adam Michnik i Gazeta Wyborcza! Wiwat PO! 10.12.06, 20:22
      • zenutek Re: W maju Michnik i GW chcieli Zamknac RM 10.12.06, 23:23
        Należy zamknąć GW - natychmiast i bez wyroku. Budynki przekazać za darmo RM.
        Akcje oddać w ręce o.Rydzyka, wreszcie będzie miał co przekazać Stoczni
        Gdańskiej.... Dotrzyma słowa danego stoczniowcom kilka lat temu....
    • arczello Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 16:53
      Coś czuję, że już po Gazecie. A jak zostało kiedyś powiedziane, jeśli Samoobrona
      przejmie władzę to już jej nie puści
    • hajfajw Jeden wyraz: KLEWKI 10.12.06, 16:59
      so z tymi klewkami i innymi ujawnonymi aferami przez przewodniczacego w
      poprzedniej kadencji parlamentu? moze wg swojego nowego pomyslu zglosi sie jako
      pierwszy by odpowiedziec za pomowienia, czy tylko chodzi o to by "im" dokopac?

NIC TYLKO DEGRENGOLADA I SAPITURA
    • petrzus Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 16:59
      A mnie ciekawi czy pan Stasiński z Gazety Wyborczej jest posiadaczem napletka
      czy nie?
      Bo jak to mówia GW to "Gazetka w której nikt nie ma napletka".
    • maxman01 GW uratowalo koalicje i ja wzmocnila! :):):) 10.12.06, 17:03
      Jakos "inteligentnym inaczej" z GW nic nie wychodzi.
      PIS powinien podziekowac GW za glupote.

• marek277 Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zająć AB 10.12.06, 17:18
      Lepper ty sam jestes kompletne dno. Odwal sie od dziennikarzy.Dzieki nim wiemy
      jakimi choojami jestescie.
    • sarmata Ubić tego buhaja !!!! 10.12.06, 17:18
      Dlaczego przestepcy i podejrzanemu o seksualne wykorzystywanie kobiet pozwala
      sie na ciągłe ujadanie? Czy nikt nie potrafi raz na zawsze zamknąć mu ryja?
      Przez tą kanalię nasz kraj stał się pośmiewiskiem wśród cywilizowanych nacji i
      uważany jest za siedlisko katolickiej dulszczyzny i obłudy . Wyprowadzić
      Leppera na smyczy z Sejmu i wsadzić do tiurmy za popełnione przestępstwa!
      • kakonek1 Re: Ubić tego buhaja !!!! 10.12.06, 18:45
        Zaraz zaraz, w koncu to ta panienka lekkich obyczajow, w/g jej zeznan
        zgodzila sie na prace za seks = prostytuctow, potem probowal sie
        pozbyc niechcianej ciazy = poroba zabojstwa zycia poczetego.
        Nastepnie oskarzyla niewinnego czlowieka o ojcostwo + w wyniku jej
        akcji moglo dojsc do obalenia rzadu.
        Chba niezly pakiet spraw dla prokuratora. I jak narazie
        to widac tylko przestepstwa panieki do ktprych publicznie sie przyznala
        wic sprawa prokuratorska prosta bo nawet niczego nie trzeba udowadniac.

Kak
        • sarmata Re: Ubić tego buhaja !!!! 10.12.06, 21:22
          Twoje argumenty może przekonają bezmyślnych moherów, ale nie zwykłych ludzi.
          Panienka nie pracowała za seks. Seks był warunkiem, aby mogła otrzymać pracę.
          Na jej usprawiedliwienie przemawia fakt, że jest samotną matką wychowującą
          troje dzieci. Pensja szkolnej sprzątaczki nie wystarczyłaby jej na utrzymanie
          tak dużej rodziny.
          Lyżwiński co najwyżej nie jest ojcem dziecka, ale na pewno jest winny
          molestowania młodych kobiet w Samoobronie. Zreszta Aneta dalej utrzymuje że nie
          mogła sie pomylić co do jego ojcowstwa. Czyżby nie ufała wynikom testu? W końcu
          przeprowadzony został pod kontrolą ludzi, ktorym zależy na utrzymaniu koalicji.
          Wiele spraw wyjaśni się dopiero po upływie pewnego czasu.
          Co by w tej sprawie nie powiedzieć, w każdym cywilizowanym kraju politycy
          oskarżeni o podobne przestępstwa potwierdzone zeznaniami wielu kobiet już dawno
          zostaliby usunięci ze swoich stanowisk.
    • wj_2000 EUREKA Mam teorię klęski Anety K. 10.12.06, 17:23
      Aneta K. wyszła na idiotkę! Gdyby wiedziała kto jest prawdziwym ojcem, to
      PRZECIEŻ by dobrowolnie idiotki z siebie nie robiła!!!!

Zatem ona sądziła (i srodze się rozczarowała) że Łyżwiński na pewno JEST ojcem.
      Czy to możliwe?

No to posłuchajcie mojej hipotezy:
      Rozwódka z dwójką dzieci, żyjąca z nędznych alimentów, bez żadnych perspektyw,
      poznaje przez koleżankę, trochę przypadkowo, znaczącego działacza SO
      Łyżwińskiego. Dostrzega że ma na nią chrapkę, tymbardziej że się ona o to stara
      kobiecymi sztuczkami. Zostają kochankami. Do biura potrzebna jest akurat
      dziewczyna o umiejętnościach zbliżonych do Anety K. Zatrudnia ją, a przy każdej
      okazji swoją chuć zaspokaja. Sytuacja materialna Anety się popraiwa, ale wie
      ona dobrze, że chuć przeminie lada miesiąc i zostanie ze swoimi problemami. W
      międzyczasie poznaje też samego MISTRZA Andrew.
      Wymyśla szatański plan. Postanawia zajść w ciążę i to raczej nie z Łyżwińskim,
      a z samym Lepperem. Będzie musiał na dziecko łożyć - starczy na utrzymanie
      całej trójki. Udając że jest oczywiście "zabezpieczona" kusi Leppera swoimi
      wdziękami i zostają na noc w pokoju. Andrew specjalnie zachwycony nie jest - z
      bidą udaje mu się spełnić samczy obowiązek. Rano chłodno się żegnają.

Teraz Aneta czeka. Po dwóch tygodniach - i tu ingerencja przypadku musi zajść,
      bo inaczej do tak dramatycznej pomyłki ANety by nigdy nie doszło - pojawia się
      krwawienie. Ale nie prawdziwa miesiączka, lecz jakiś upław z pochwy. Ona bierze
      to za zwykłą miesiączkę i czuje się rozczarowana. Andrew nie będzie ojcem jej
      dziecka (myśli sobie). Ponowne zwabienie go do łóżka nie wchodzi w grę. Nie
      jest nasza Aneta óśmym cudem świata, choć po małej wódce, tak z raz, to każdy
      chłop by sie z nią położył. Raz, ale nie drugi.
      Uruchamia więc plan B. Jeśli nie Lepper, to niech będzie Łyżwiński!
      Zaciaga go do łóżka w okresie płodności. Po dwóch tygodniach żaden upław się
      nie pojawia - tymbardziej miesiączka, bo Pani Ania od 6 tygodni nosi w łonie
      pomiot Lepperowy!!! Ale ona myśli, że nosi 2-tygodniowy pomiot Łyżwińskiego!!!!

Samemu Łyżwińskiemu "kłamie", gdy już ciążę widać, że to nie jego. ALbo też i
      go nie okłamuje (kłamie - nie kłamie tylko w jej mniemaniu bowiem ona szczerze
      wierzy że to dziecko Łyżwińskiego. Gdy więc "kłamie" to mówi prawdę, a gdy
      mówi "prawdę" to w istocie kłamie), ale dopomina się wystawienia jej na listę
      do sejmiku na pierwsze miejsce. Łyżwiński się godzi, ale gdy "córeczka" podrasta
      zaczyna mu sie wydawać niepodobna. Nic nie mówiąc Anecie, bierze jakiś włosek
      rzekomej córeczki i robi badania (wystarczy mieć 2000zł). Dowiaduje się że NIE
      jest ojcem. Ponieważ profity Anety płyną i tak nie z jego kieszeni, więc nic
      nie mówi. Nie prostuje jej błędu.
      Mogło też byc tak, że ona nie mówiła mu że to jego dziecko, trzymając tem fakt
      jako swoistą polisę ubezpieczeniową na przyszłość (póki co była radną, świetnie
      jej się powodziło). Ale on wiedząc że z nią spał czuł dyskomfort i potajemnie
      zrobił badania - odetchnął z ulgą.

Zauważmy, że informowano nas, że była to ciążą przedczesna, znacznie
      przedwczesna, a dziecko w dobrej formie. To jeden miesiąc błędnej oceny
      początku ciąży, a nie wcześniactwo!!

Aneta przegrywa wybory. I sięga po "polisę". A Łyżwiński mówi: goń się!
      On PRAWDĘ ZNA. A ona żyje w błędnym przekonaniu.
      Jego hardość ją rozwściecza. Zaczyna pieprzyć coś o jakimś molestowaniu,
      wierząc, że gdy test DNA wskaże na niego jako na ojca, to opinia, sądy
      wszelakie uznają jej racje, odsądzając jego od czci i wiary.

No i sprawa się rypła!
      Niezła dziwka ta Aneta!
      • wrojozj Teoria teorią - liczy sie praktyka 10.12.06, 17:38
        Mocno juz nadszarpnieta od roku reputacja GW,
        teraz juz kompletnie posza w dol.
        A do tego Giertych i Lepper wypowiedzieli GW wojne.

Oj bedzie wesolo,
        a swoja droga, ciekawe jak zareaguje akcje agory na ta zawieruche.
        • wikal Re: Teoria teorią - liczy sie praktyka 10.12.06, 23:42
          wrojozj napisał:

> Mocno juz nadszarpnieta od roku reputacja GW,
          > teraz juz kompletnie posza w dol.
          > A do tego Giertych i Lepper wypowiedzieli GW wojne.
          >
          > Oj bedzie wesolo,
          > a swoja droga, ciekawe jak zareaguje akcje agory na ta zawieruche.

Na razie GW nie ma kioskach już od 8-9 rano, przynajmniej w moim mieście. Też
          jestem ciekawa reakcji giełdy. A Lepper z Giertychem mogą wypowiadać co chcą,
          ich akcje wyprzedane już dawno. Ci, co się liczą czyli PO i PiS, wypowiadać
          wojny GW nie zamierzają, wręcz przeciwnie. Ta afera jest korzystna dla PiS,
          którego nie lubię, ale który, przyznaję to, zachowuje się w całej sprawie
          spokojnie i rozsądnie. Dni tego niedorobionego faszysty i szefa stada buhajów-
          wyrokowców są policzone, Kaczyński chyba dłużej nie wytrzyma. Ma dużo wad, ale
          z taka hołotą, z jaką przyszło mu rządzić, nie ma nic wspólnego. Nawet Kurski w
          porównaniu z burakami z SO wydaje mi się sympatyczny
    • christoph4 Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 17:34
      Musze powiedziec ze GW siegnala dna . Dziennikarze sa w wyborczej jak hieny .
      Jesli potrzeba podam nawet nazwiska histerykow polujacych na newsa.Nie
      pozdrawiam a zycze upadku inne gazety sa przyjemniejsze w czytaniu i
      obiektywne .
      Najwiecej w gazecie jest ogloszen od prostytutek i z tego tez gazeta zyje .
      • trudny99 Re: Lepper: Sprawą zamachu stanu powinna się zają 10.12.06, 18:21
        > Najwiecej w gazecie jest ogloszen od prostytutek i z tego tez gazeta zyje .

Z własnych dziennikarzy żyje ?!..;(
    • pl2512 Pan Stasinski przypomina troche ,,kauczukowego... 10.12.06, 17:34
      dziadyge" z ,,Przygod dobrego wojaka Szwejka". Wscieka sie na ludzi, ze nie
      wierza pani o watpliwej reputacji. Najchetniej zadekretowalby, ze racja jest
      zawsze po stronie jego gazety. Nie potrafi przyznac glosno, ze jego redakcja i
      on sam dali dziennikarkiej dupy. GW wzmocnila Leppera i jego kolesiow jak nikt
      inny. Teraz wszelka proba wykrycie prawdziwego skandalu w samoobronie skonczy
      sie argumentacja, ze wraca sprawa Anety K. i jest to spisek. Gazeta dala
      Lepperowi potezna bron do reki. W oczach Polski B, ktora zyje serialem ,,M jak
      milosc" Lepper i Lyzwinski stali sie ,,ofiarami" oszustki, ktora zyje z
      nierzadu. Dla Polski malych wiosek i miasteczek Gazeta okazala sie
      wielkomiejska ,,agentura zydowska" pragnaca wyelimonowac ,,naszych" z boiska.
      Dla tego srodowiska Stasinski, Michnik i inni to sedzia kalosz, ktory chcial
      podyktowac nieuczciwego karnego. Wszelkie proby odwrocenia kota ogonem przez
      pana Stasinskiego sa odbierane jako zwykla hucpa. Papiez tez robi kupe, Tusk
      przegral wybory a Ziemia jednak sie kreci! To sa fakty panie Stasinski,
      niezaleznie od tego czy czuje sie pan reprezentantem dobrej strony mocy a
      Lepper jest z piekla rodem. Poza tym ludzie nie kupuja juz tych tekstow o
      opiece nad biednymi kobietami, ktore w kusych spodniczkach sa molestowane
      przez ,,ludzi wladzy". To cuchnie obluda panie Stasinski, tym bardziej, jezeli
      wezmie sie pod uwage nepotyzm w polityce rekrutacyjnej GW i Radia TOK FM.
      Jezeli chcemy skandalu o dyskryminacje to zapytajmy sie pani Wanat jak
      rekrutuje kolejnych ,,dziennikarzy" w Radiu TOK FM? Jakim sposobem odrzucani sa
      absolwenci politologii i dziennikarstwa z doswiadczeniem w innych redakcjach o
      jasnych pogladach politycznych? Dlaczego przyjmowane sa panie typu Anna Laszuk
      (matura w liceum muzycznym i popelnianie elementarnych bledow merytorycznych na
      antenie radia)? Moze pani naczelna chce dostowac poziom swoich pracownikow do
      siebie? W aferze z Samoobrona to radio osiagnelo poziom zlosliwosci i niewiedzy
      depresyjny! Wasza polityka rekrutacyjna jest daleko gorsza niz Samoobrony,
      chociaz patrzec na Laszuk faktycznie nie ma ona podloza seksualnego.
      • wj_2000 Re: Pan Stasinski przypomina troche ,,kauczukoweg 10.12.06, 17:43
        Odpowiadasz na :
        pl2512 napisała:
        > on sam dali dziennikarkiej dupy.
        > GW wzmocnila Leppera i jego kolesiow jak nikt inny

Przeczytaj mój post "Eureka" dwa, czy trzy miejsca powyżej i odpowiedz, czy
        sytuacja Leppera jest taka korzystna? Dzisiaj jeszcze tak. Ale pojutrze? Gdy
        okaże się, że to on jest ojcem?

Prawdą natomiast jest - według mnie - że Aneta K. to wyrachowana osóbka,
        podstępna, a nie żadna "ofiara". Okrutnie się pomyliła (przez mało
        prawdopodobny zbieg okoliczności), wpuściła Gazetę w maliny, ale jeszcze
        bardziej siebie. Lepper z SO (gdy mój scenariusz się potwierdzi) stracą chyba
        jeszcze bardziej, niż gdyby to był łyżwiński ojcem.
        • krzysztofowicz1 Re: Pan Stasinski przypomina troche ,,kauczukoweg 10.12.06, 18:33
          WJ-2000........Mysle, ze Twoj scenariusz jest prawdopodobny....z wyjatkiem
          jednego....Lepper nie jest tez ojcem dziecka Anity....Pomysl., a odpowiedz
          nasunie Ci sie sama....)))).Podpowiem Ci...przeanalizuj wypowiedzi
          Anity.....))))
          • wj_2000 Re: Pan Stasinski przypomina troche ,,kauczukoweg 10.12.06, 19:26
            krzysztofowicz1 napisał:

> WJ-2000........Mysle, ze Twoj scenariusz jest prawdopodobny....z wyjatkiem
            > jednego....Lepper nie jest tez ojcem dziecka Anity

Czepiasz się dupereli. Nigdzie nie napisałem Anity. Raz za to się rąbnąłem i
            napisałem chyba pani Ania, czy pani Ani. Ania to istotnie nie Aneta, ale też i
            nie Anita, więc nie wiem czego chcesz.
        • zwyczajny.polak Kalumnie bez żadnego uzasadnienia! 10.12.06, 22:47
          wj_2000 napisał:

> Przeczytaj mój post "Eureka" dwa, czy trzy miejsca powyżej i odpowiedz, czy
          > sytuacja Leppera jest taka korzystna? Dzisiaj jeszcze tak. Ale pojutrze? Gdy
          > okaże się, że to on jest ojcem?

Sugerujesz, że pan Lepper, dzielny obrońca biednych, dobry mąż i ojciec,
          człowiek wielu zalet choć o nieco porywczym usposobieniu jest zwykłym
          rozpustnikiem???
          To zwykła potwarz!
      • bim41 Re: Pan Stasinski przypomina troche ,,kauczukoweg 10.12.06, 18:02
        Środowisko GW uważa, że zawsze ma we wszystkim rację a kto się z nimi nie
        zgadza lub ma inne zdanie to kołtun i oszołom. Oni mogą krytykować ale kto ich
        krytykuje ten dokonuje zamachu na demokrację i podstawowe wolności
        • todundliebe Re: Pan Stasinski przypomina troche ,,kauczukoweg 10.12.06, 18:08
          Widać, że tak zwane "niezależne" merdia to dobrze znane nam z czasów pierwszej
          komuny merdia dworskie, które doskonale wiedzą, że podstawowym obowiązkiem
          dworzanina jest głosić chwałę ręki, która akurat mu chleb daje, a nie mówienie
          swojemu narodowi prawdy. Toteż zamiast prawdy, wciskają mu lewdę, dzięki czemu
          komunistyczny park jurajski znów jest pełen wigoru i planów na przyszłość.
        • magz_pl Re: Pan Stasinski przypomina troche ,,kauczukoweg 10.12.06, 18:14
          bim41 napisał:

> Środowisko GW uważa, że zawsze ma we wszystkim rację a kto się z nimi nie
          > zgadza lub ma inne zdanie to kołtun i oszołom. Oni mogą krytykować ale kto ich
          > krytykuje ten dokonuje zamachu na demokrację i podstawowe wolności

Tak się przyzwyczaili przez 15 lat ale czasy się zmieniły a Szechter nie chce
          przyjąć tego do wiadomości
          Zresztą dotyczy to też dużej części PO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka