Dodaj do ulubionych

Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem ...

• max99921 Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:37
      ojciec dyrektor ?
    • aga0923 Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 11:37
      moim zdaniem to żle wpływa na reputację pani Krawczyk. być może lubi ten sport
      skoro nie wie kto jest ojcem. a po drugie czy nie wie o zabespieczeniach. chyba
      że chciała na krzywdzie dziecka trochę kasy zarobić. dla mnie to ona nie wie
      kto jest ojcem i w ogóle to jest okropną matką.takie sprawy to powinna po
      narodzinach wyjaśniać.jest okropną kobietą i okropną matką aż słów brakuje.
      • wj_2000 Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:40
        aga0923 napisała:

> moim zdaniem to żle wpływa na reputację

Kobieto! Czemu piszesz swoje nie czytając wcześniejszych postów.
        Przeczytaj mój post kilka numerów wcześniejszy i ustosunkuj się do zawartej tam
        hipotezy jak to naprawdę było
      • wj_2000 Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:45
        aga0923 napisała:

> moim zdaniem to żle wpływa na reputację

Kobieto! Czemu piszesz swoje nie czytając wcześniejszych postów.
        Przeczytaj mój post kilka numerów wcześniejszy i ustosunkuj się do zawartej tam
        hipotezy jak to naprawdę było
    • viki333 Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 11:38
      Wynika z tego, że ta Anetka K. to sie troszku puszczała na boki, a teraz nie
      wiadomo o co jej chodzi
    • gigantwro [...] 12.12.06, 11:39
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • samok Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 11:39
      Gó.. prawda. Wszystkie dzieci są nasze !
    • ljblues1 Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:42
      wielkie halo dopiero bedzie jak sie Anetka obwiesi , zaszczuja biednego ojca ,
      kimkolwiek jest , a spytac dziecka , moze wie
    • mukki5 Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 11:44
      Nie wie kto jest ojcem to jest sto procent.Byle gdzie sie piepszyla a teraz
      niewie z kim ma to dziecko.Czy jej niewstyd tylko spieprzyla dziecku opinie i
      przyszlosc wierzcie mi to dziecko bedzie wysmiewane przez pare lat i moze mu
      to nawet zaszczodzic psychichnie dla mnie niejest ona matka tylko
      kur...medialna ktora chcial zarobic na klamstwie
      • wj_2000 Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:48
        mukki5 napisał:

> Nie wie kto jest ojcem to jest sto procent.Byle gdzie sie piepszyla a teraz
        > niewie z kim ma to dziecko.

Lepper jest ojcem. Jak doszło do (jej) pomyłki opisuję kilkanaście postów
        powyżej. Gdy pomyłka wyszła na jaw, nieudolne kłamstwo uzgodnione z Lepperem,
        że to nie Lepper a ktoś trzeci jest korzystne (Lepper zapłaci!)dla nich obojga.

Mam nadzieję, że niezależny dziennikarz zdobędzie podstępem DNA Leppera i zrobi
        test demaskujący to oszustwo.
    • lewulka Lepier niech nie mówi... 12.12.06, 11:48
      • gabrielle Re: Lepier niech nie mówi... 12.12.06, 11:51
        Na początku było mi żal tej całej Anety.
        Ale teraz? Phi!
        Co to ma znaczyć: zrobiłam aferę na cały kraj i do tego okolice, a teraz sobie
        pomilczę? Zabieram zabawki i zmieniam lokal!! Posprzątajcie po mnie.

Teraz żal mi tylko tego dziecka.
        • the_rest to nie ona zrobiła aferę - to Gazeta 12.12.06, 13:40
          GW wykorzystała tą kretynkę i jej dziecko. Teraz ta dziewczynka będzie miała
          przesrane, tylko z tego powodu, że chłopcy i dziewczęta z GW kipią nienawiścią
          do niektórych polityków, i zrobią wszystko by im zaszkodzić.
          • gm114 Re: to nie ona zrobiła aferę - to Gazeta 13.12.06, 03:21
            A nie zastanowił się Pan nad odwrotna sytuacją? Może to P.Aneta Krawczyk
            wykorzystała sexualnie mnóstwo mężczyzn, bo lubi te rzeczy a dodatkowo skubiąc
            ich z pieniedzy. Czyli wymolestowała ich podwójnie i z energii sexualnej i z
            pieniędzy?
    • mcgoo Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 11:49
      A gdzie Jaruga Nowacka?
      Gdzie Kazimiera Szczuka?
      A gdzie Julia Pitera ?
      a gdzie minister Sroda ?

moze one cos wiecej wiedza o dziecku Anety ?
    • kina9 Jak GW może publikować takie BZDURY 12.12.06, 11:51
      GW osiągnęła DNA. Nic przez te kilka dni redaktorzy tej gazety się nie nauczyli?
      Drążyć dalej tą sprawę to SAMOBOJSTWO dla wydawnictwa.
      GW specjalista od serwowania "PADLINY INFORMACYJNEJ".
      • chirlider skąd ta troska o GW ? 12.12.06, 12:06
        kina9, o przyszłość GW niech cie główka nie boli. Przed GW jeszcze lata
        działalności, Samoobrona skończy sie w najlepszym dla nich przypadku za lata 3.

kina9 napisał:

> GW osiągnęła DNA. Nic przez te kilka dni redaktorzy tej gazety się nie
        nauczyli
        > ?
        > Drążyć dalej tą sprawę to SAMOBOJSTWO dla wydawnictwa.
        > GW specjalista od serwowania "PADLINY INFORMACYJNEJ".
        • kina9 Mając tak mało wymagających czytelnjków 12.12.06, 12:43
          jak ty,GW może istnieć i 100 lat ale może lepiej od razu przerzucić się an FAKTY
          Super Ekspresy czy inne barachło ,serwujące "padlinę informacyjną". Może od
          razu dołączyć do tego towarzystwa lubującego się w połykaniu ścierwa?
          Swoją drogą co masz przeciwko Samoobronie? Uważasz ,że łże-inteligencja typu
          Komorowski, Tusk czy inne pseudo-intelektualne zera są lepsze od Leppena?
          Załosne przygłupki naśmiewające się z chłopka, który na ich nieszczęscie ma
          więcej rozumu i przebiegłości niż oni.Ostatnie 20 lat wykazało,że tzw. elity
          uzurpujące sobie prawo do rządzenia ,te wszystkie AWS-y, ZCHN-y, UW-ole,PO-wcy
          ,cała ta polska "inteligencja" jedynie co potrafi to po....ć o Katyniach,
          Powstaniach/przegranych/, aborcjach,plemnikach,zarodkach itp.
          Rządzenie nowoczesnym państwem jest dla tych "wykształciuchów" specjalistów od
          kontestowania równie niezrozumiałe jak teoria względności dla członków
          Samoobrony.
          Pozdrawiam
          Naprawdę dr inż./ przeciwnik WSZYSTKICH parti polit. w Polsce/
          • chirlider Re: Mając tak mało wymagających czytelnjków 12.12.06, 13:17
            jakie media są według ciebie wiarygodne? ;))))

kina9 napisał:

> jak ty,GW może istnieć i 100 lat ale może lepiej od razu przerzucić się an
            FAKT
            > Y
            > Super Ekspresy czy inne barachło ,serwujące "padlinę informacyjną". Może od
            > razu dołączyć do tego towarzystwa lubującego się w połykaniu ścierwa?
            > Swoją drogą co masz przeciwko Samoobronie? Uważasz ,że łże-inteligencja typu
            > Komorowski, Tusk czy inne pseudo-intelektualne zera są lepsze od Leppena?
            > Załosne przygłupki naśmiewające się z chłopka, który na ich nieszczęscie ma
            > więcej rozumu i przebiegłości niż oni.Ostatnie 20 lat wykazało,że tzw. elity
            > uzurpujące sobie prawo do rządzenia ,te wszystkie AWS-y, ZCHN-y, UW-ole,PO-wcy
            > ,cała ta polska "inteligencja" jedynie co potrafi to po....ć o Katyniach,
            > Powstaniach/przegranych/, aborcjach,plemnikach,zarodkach itp.
            > Rządzenie nowoczesnym państwem jest dla tych "wykształciuchów" specjalistów
            od
            > kontestowania równie niezrozumiałe jak teoria względności dla członków
            > Samoobrony.
            > Pozdrawiam
            > Naprawdę dr inż./ przeciwnik WSZYSTKICH parti polit. w Polsce/
          • ted1951 Re: kina 9 - Kurzy Mozdzku... 12.12.06, 14:14

Roznica miedzy PO a samoobrona jest dokladnie taka sam jak roznica miedzy
            mna a toba....ty masz tylko kurzy mozdzek i dlatego tego wszystkiego nie mozesz
            pojac i stad te BZDURY ktore tu na forum wypisujesz...
            • kasia481 Tadziu,czy ty chciałes coś powiedzieć? 12.12.06, 18:47
              Coś tam chlapnełeś ale nic z tego co wyskrobałeś nie wynika. Stwierdzenie,że
              ktoś pisze BZDURY nie może być twoim jedynym argumentem? Chyba masz szersze
              horyzonty myślowe ,nie podejrzewam bowiem ,że jesteś jednym z
              tych"wykształciuchów"? Na taką obrazę ciebie nie mogę sobie pozwolić nie znając
              twoją skromną / umysłowo/ osobę.
      • ted1951 Re: Jak kina9 może publikować takie BZDURY 12.12.06, 14:10

Kina9, chociaz nie wiem jak bedziesz wytezal swoj mozdzek zeby cos tu
        napisac to i tak beda to takie BZDURY jak wyzej i tylko BZDURY! Po prostu tak
        juz masz! Musisz sie z tym pogodzic KURZY MOZDZKU!
    • zaifi bardzo tajemniczo? 12.12.06, 11:51

mam wrażenie,że bogata w finanse szamboobrona dotarła do pomawiającej a że jest
      ich kilku,pani osiągnęła jakieś korzyści i od dni paru,jest nieuchwytna,jej
      potrzeby zaspokojone,koalicja trawa!
    • zaloz_bloga ogladaliscie SouthPark w którym cartman chce się 12.12.06, 11:52
      ogladaliscie SouthPark w którym cartman chce się dowiedzieć kto jest jego ojcem,
      bardzo przypomina obecny cyrk z p. Krawczyk. A tak na marginesie to cała ta
      sprawa nie przysłużyła się problemowi kobiet molestowanych, a wręcz im
      zaszkodziła i kto jest temu winien? GW?, Michnik?, Krawczyk?, Samooobrona?,
      Kościół Katolicki?, red. Kącki? Teraz każdą kobietę, która powie że była
      molestowana uzna się za mitomankę, nadzieja tylko w tym, że prokuratura coś
      znajdzie, bo Samoobrona to partia moralnych (s)prosiaków i wieśniaków, zresztą
      kto czytał "Chłopów" i "Wesele" to nie powinien mieć złudzeń, a moda na
      chłopomaństwo skończyła się już w 20-leciu międzywojennym i Kachorry powinny o
      tym wiedzieć.
      • bogdantadus spokojnie! albo RMF FM zalozylo podsluch w lodz- 12.12.06, 11:57
        kiej prokuraturze, albo bedzie nastepna afera.
    • oelefante To kto ją namówił, by kłamała? 12.12.06, 11:52
      To powinna zbadać prokuratura.
    • andrejs Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 11:56
      ja sądzę, że ojcem jest mężczyzna.
    • asd616 Jarucka bis? 12.12.06, 11:56
      Żenada do potęgi, teraz sobie przypomniała kto jest tatusiem. W całą aferę, mimo prawdopodobnego molestowania, nikt już nie uwierzy.
      • palestrina2005 Re: Jarucka bis? 12.12.06, 12:12
        Jakiego molestowania, człowieku ????
        Gdy jest z dwóch stron zgoda na seks nie można mówić o molestowaniu, bo to
        sprzeczne z definicją molestowania.
        Jeśli mówiłaby prawde możnaby mówic najwyżej o łapówce... ona dała, on wziął...
        nic więcej...
    • chirlider kasa, kasa, kasa... 12.12.06, 12:01
      pewnie że wie. wszyscy wiemy ;)))))

ale nie powie, bo z czegoś ostatecznie trzeba żyć .
      to sie nazywa monetarne podejście do moralności. Czy to dziwne w przypadku
      kogoś związanego z SO ??

kasa, kasa, kasa....
      • palestrina2005 Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborcz 12.12.06, 12:10
        Widzę że dorobiłeś sobie nową teorię spiskową.
        A jak myślisz dlaczego Aneta w GW wygadywała brednie ??? Z moralnych
        powodów ??? Chyba raczej dla kasy - na forum GW w zeszłym tygodniu pisali że za
        wywiad dostała ładną sumkę.
        • chirlider Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 12:16
          na forum GW pisali? uwierzyłeś? w co jeszcze wierzysz?
          motyw monetarny działań pani Anety K. nie wyklucza wcale faktu obcowania
          płciowego z panami z samoobrony. a tym bardziej ich pogrąża.
          a to jest meritum sprawy ;)))

coś sie nie zgadza ?

palestrina2005 napisał:

> Widzę że dorobiłeś sobie nową teorię spiskową.
          > A jak myślisz dlaczego Aneta w GW wygadywała brednie ??? Z moralnych
          > powodów ??? Chyba raczej dla kasy - na forum GW w zeszłym tygodniu pisali że
          za
          >
          > wywiad dostała ładną sumkę.
          >
          • palestrina2005 Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 12:52
            Tak, nie zgadza się że kłamała co do ojcostwa, mowiła że Łyżwiński (że tylko z
            nim spała w okresie poczecia), testy nie potwierdziły mówi że kto inny...
            Mówiła że Lepper teraz się wycofuje...
            Mówiła że zna jego anatomię teraz tylko że był owłosiony.
            Żaden świadek nie potwierdza że coś widział...

generalnie - zero dowodów tylko nieskładne, niepasujące do siebie i wewnętrznie
            sprzeczne zeznania tej Pani.
            Na 99% z tych informacji ktore teraz mamy wynika że prokuratura umorzy sprawę
            bo inaczej przy takich dowodach zrobić nie może...
            • chirlider Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 13:13
              spodziewałeś sie czegoś innego w sytuacji kiedy pozwanymi, świadkami i
              pozywającymi są członkowie samoobrony?

kiszą sie we własnym sosie .... a chodzi tylko o to by koalicja trwała ... i
              trwała ... i trwała....
              sprawa MUSIAŁA sie tak skończyć.... Wielki Wódz o to zadbał ;)))))

palestrina2005 napisał:

> Tak, nie zgadza się że kłamała co do ojcostwa, mowiła że Łyżwiński (że tylko
              z
              > nim spała w okresie poczecia), testy nie potwierdziły mówi że kto inny...
              > Mówiła że Lepper teraz się wycofuje...
              > Mówiła że zna jego anatomię teraz tylko że był owłosiony.
              > Żaden świadek nie potwierdza że coś widział...
              >
              > generalnie - zero dowodów tylko nieskładne, niepasujące do siebie i
              wewnętrznie
              >
              > sprzeczne zeznania tej Pani.
              > Na 99% z tych informacji ktore teraz mamy wynika że prokuratura umorzy sprawę
              > bo inaczej przy takich dowodach zrobić nie może...
              >
              • palestrina2005 Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 13:28
                Jeszcze niedawno pisaliście o "Biednej, poszkodowanej kobiecie".
                A teraz już "członkini Samoobrony"...
                Fakt, faktem, kłamała co do ojcostwa więc jest niewiarygodna.
                A w GW są naiwni albo mieli dużo złej woli i nagłośnili tą żałosną sprawę.

A koalicja będzie trwała jeszcze co najmniej 3 lata. Poza tym wbrew złości z
                ktorą piszesz popatrz na sondaże - PiS i PO idą łeb w łeb w sondażach - nie
                wiadomo kto wygrałby przedterminowe wybory gdyby były... być może po wyborach
                koalicja bylaby taka sama jak jest teraz... druga alternatywa PO-SLD mnie nie
                zachwyca - koalicja z komuchami, dalsze rozdawnictwo górnikom (bo to duży
                elektorat SLD) - nic nowego...
                • chirlider Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 13:42
                  1. kto pisał o poszkodowanej kobiecie? jacy "wy" ? te czasy już sie skończyły,
                  palestrina.
                  2. fakt błędnych podejrzeń o ojcostwo swego dziecka nie czyni z niej osoby
                  niewiarygodnej. dobrze o tym wiesz. jeśli jesteś takim myślicielem jakim sie
                  mienisz nie stosuj tak prostackiego wnioskowania.
                  3. już teraz widać że ta koalicja będzie TRWAŁA 3 lata. Wbrew wszystkiemu.
                  Pamiętając o tym że Kaczyński "odzyskał" trybunał konstytucyjny, prokurature,
                  sądy, prezydenture można mieć niebezpodstawne obawy że nawet dłużej niż 3 lata.

może dla ciebie jest to teraz powodem do radości.
                  w każdym razie spadnie bezrobocie, następne 2 mln młodych ludzi da noge za
                  granice w poszukiwaniu lepszego i przyzwoitego życia.

i kto wtedy zarobi na twoją emeryturkę, palestrina ?

palestrina2005 napisał:

> Jeszcze niedawno pisaliście o "Biednej, poszkodowanej kobiecie".
                  > A teraz już "członkini Samoobrony"...
                  > Fakt, faktem, kłamała co do ojcostwa więc jest niewiarygodna.
                  > A w GW są naiwni albo mieli dużo złej woli i nagłośnili tą żałosną sprawę.
                  >
                  > A koalicja będzie trwała jeszcze co najmniej 3 lata. Poza tym wbrew złości z
                  > ktorą piszesz popatrz na sondaże - PiS i PO idą łeb w łeb w sondażach - nie
                  > wiadomo kto wygrałby przedterminowe wybory gdyby były... być może po wyborach
                  > koalicja bylaby taka sama jak jest teraz... druga alternatywa PO-SLD mnie nie
                  > zachwyca - koalicja z komuchami, dalsze rozdawnictwo górnikom (bo to duży
                  > elektorat SLD) - nic nowego...
                  >
                  • palestrina2005 Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 13:48
                    chirlider napisał:

> 1. kto pisał o poszkodowanej kobiecie? jacy "wy" ? te czasy już sie
                    skończyły,
                    > palestrina.
                    Zwolennicy SLD pisali...

> 2. fakt błędnych podejrzeń o ojcostwo swego dziecka nie czyni z niej osoby
                    > niewiarygodnej. dobrze o tym wiesz. jeśli jesteś takim myślicielem jakim sie
                    > mienisz nie stosuj tak prostackiego wnioskowania.

Nie słyszałeś o czymś takim jak podważona wiarygodność świadka. Jak świadek
                    kłamie w jednym z elementow sprawy a jego zeznania sa niespójne to sąd
                    zazwyczaj takie zeznania uznaje za niewiarygodne...

> 3. już teraz widać że ta koalicja będzie TRWAŁA 3 lata. Wbrew wszystkiemu.
                    > Pamiętając o tym że Kaczyński "odzyskał" trybunał konstytucyjny, prokurature,
                    > sądy, prezydenture można mieć niebezpodstawne obawy że nawet dłużej niż 3
                    lata.
                    Przynajmniej się zgadzamy że koalicja będzie trwała co najmniej 3 lata...

>
                    > może dla ciebie jest to teraz powodem do radości.
                    > w każdym razie spadnie bezrobocie, następne 2 mln młodych ludzi da noge za
                    > granice w poszukiwaniu lepszego i przyzwoitego życia.
                    >
                    > i kto wtedy zarobi na twoją emeryturkę, palestrina ?

Sam sobie odłożę. Moje pieniążki pracują w funduszach emertalnych, a drugie
                    mieszkanko które kupiłem pod wynajem dzięki dobrej koniunkturze za rządu PiS w
                    razie potrzeby sprzedam na stare lata...
                    • chirlider Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 13:59
                      palestrina2005 napisał:
                      > Zwolennicy SLD pisali...
                      to zwracaj sie do zwolenników sld, nie do mnie

> Nie słyszałeś o czymś takim jak podważona wiarygodność świadka. Jak świadek
                      > kłamie w jednym z elementow sprawy a jego zeznania sa niespójne to sąd
                      > zazwyczaj takie zeznania uznaje za niewiarygodne...
                      gorąco namawiam do nieupraszczania sprawy. niepotwiedzenie się podejrzeń i
                      przekonania Anety K. co do ojcostwa dziecka nie podważa jej zeznań W CAŁOSCI.
                      zresztą, druga możliwość nie została zbadana i podejrzewam że nie zostanie. w
                      imię IVRP ;)))

> Przynajmniej się zgadzamy że koalicja będzie trwała co najmniej 3 lata...
                      no tu jesteśmy zgodni, stoją już na dnie szamba. nic już im nie zaszkodzi.

> Sam sobie odłożę. Moje pieniążki pracują w funduszach emertalnych, a drugie
                      > mieszkanko które kupiłem pod wynajem dzięki dobrej koniunkturze za rządu PiS
                      > w razie potrzeby sprzedam na stare lata...
                      aha. to jest prawdziwa postawa zwolennika programu "solidarne państwo".
                      gratulacje, gratulacje.
                      • palestrina2005 Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 14:25
                        chirlider napisał:

> palestrina2005 napisał:
                        > > Zwolennicy SLD pisali...
                        > to zwracaj sie do zwolenników sld, nie do mnie
                        >
                        > > Nie słyszałeś o czymś takim jak podważona wiarygodność świadka. Jak świad
                        > ek
                        > > kłamie w jednym z elementow sprawy a jego zeznania sa niespójne to sąd
                        > > zazwyczaj takie zeznania uznaje za niewiarygodne...
                        > gorąco namawiam do nieupraszczania sprawy. niepotwiedzenie się podejrzeń i
                        > przekonania Anety K. co do ojcostwa dziecka nie podważa jej zeznań W CAŁOSCI.
                        > zresztą, druga możliwość nie została zbadana i podejrzewam że nie zostanie. w
                        > imię IVRP ;)))
                        Jeszcze raz Aneta jest świadkiem niewiarygodnym - ta niewiarygodność wpływa na
                        całe jej zeznanie. Aneta nie myliła się co do ojca ale jawnie kłamała bo mówiła
                        że w okresie poczecia wspólżyła tylko z Łyżwińskim, po testach DNA że z
                        Lepperem i Łyżwińskim, a teraz wyklucza ojcostwo Leppera i mówi że ojcem jest
                        ktoś jeszcze inny... Świadek który kłamie w związku ze sprawą jest
                        niewiarygodny - nie podwaza to w caości jej zeznań ale robi je mocno wątpliwymi
                        i w sytuacji braku innych świadków (jak podaje Interia inni nnic nie widzieli)
                        prokuratura nie ma powodu żeby oskarżać...

>
                        >
                        >
                        >
                        > > Przynajmniej się zgadzamy że koalicja będzie trwała co najmniej 3 lata...
                        > no tu jesteśmy zgodni, stoją już na dnie szamba. nic już im nie zaszkodzi.
                        >
                        >
                        > > Sam sobie odłożę. Moje pieniążki pracują w funduszach emertalnych, a drug
                        > ie
                        > > mieszkanko które kupiłem pod wynajem dzięki dobrej koniunkturze za rządu
                        > PiS
                        > > w razie potrzeby sprzedam na stare lata...
                        > aha. to jest prawdziwa postawa zwolennika programu "solidarne państwo".
                        > gratulacje, gratulacje.
                        A czy ja kiedyś mówilem że jestem solidarny???? Zawsze mówiłem że jestem
                        ekonomicznie liberałem i nie cierpię komuchów z PZPR/SLD. Żadna z partii nie
                        spełnia wszystkich moich postulatów. Może i głosowałbym na PO gdybym wierzył w
                        szczerość ich intencji i gdyby nie kumali się z SLD.
                        Miałem nadzieję na POPiS a tak z dwojga złego wolę PiS...

>
                        >
                        >
                        • chirlider Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 15:02
                          palestrina2005 napisał:
                          > ...nie podwaza to w caości jej zeznań ....
                          ciesze sie że sie ze mną zgadzasz :))))

>> aha. to jest prawdziwa postawa zwolennika programu "solidarne państwo".
                          >> gratulacje, gratulacje.
                          > A czy ja kiedyś mówilem że jestem solidarny???? Zawsze mówiłem że jestem
                          > ekonomicznie liberałem i nie cierpię komuchów z PZPR/SLD. Żadna z partii nie
                          > spełnia wszystkich moich postulatów. Może i głosowałbym na PO gdybym wierzył
                          w
                          > szczerość ich intencji i gdyby nie kumali się z SLD.
                          > Miałem nadzieję na POPiS a tak z dwojga złego wolę PiS...
                          przypominam ci że program "solidarne państwo" to hasło pod którym PiS wygrał
                          ostatnie wybory :)))))))
                          nie pamiętasz już ?

"popis" był tak samo nierealny jak program "solidarnego państwa" zwykłe
                          kłamstwa wybocze. PO jak to PO dało sie zrobić w balona. Nie dokońca zdawali
                          sobie sprawe z jakimi cynikami walczą.
                          Wiem że nisko cenisz SLD ale w konkurencji na obłudę chłopaki Olejniczaka
                          dostają baty od PiS że aż miło ;)))
                          • palestrina2005 Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 15:14
                            > > ...nie podwaza to w caości jej zeznań ....
                            > ciesze sie że sie ze mną zgadzasz :))))
                            Nie podważa w całaości ale czyni niewiarygodnymi - czyli mamy 99% pewności że
                            nie można im ufać - a to oznacza że sąd nie może na ich podstawie wydac żadnego
                            wyroku ani prokuratura oskarżyć.

Wiem że nisko cenisz SLD ale w konkurencji na obłudę chłopaki Olejniczaka
                            > dostają baty od PiS że aż miło ;)))
                            Wiem że lubisz SLD, ale ja ich nie toleruję. I nie toleruję nikogo kto wchodzi
                            w koalicję z SLD,
                            • chirlider Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 15:25
                              już mnie to troche nudzi, ale:

palestrina2005 napisał:
                              >Nie podważa w całaości ale czyni niewiarygodnymi - czyli mamy 99% pewności że
                              >nie można im ufać - a to oznacza że sąd nie może na ich podstawie wydac
                              >żadnego
                              >wyroku ani prokuratura oskarżyć.

nie tobie "myślicielu" oceniać wartość materiału dowodowego zebranego przez
                              prokurature. znasz zeznania anety k.? znasz zeznania innych świadków?
                              to nie strzęp sobie języka na swoje pustosłowie.

>Wiem że lubisz SLD, ale ja ich nie toleruję. I nie toleruję nikogo kto wchodzi
                              >w koalicję z SLD,
                              tolerujesz natomiast "odnowę moralną" państwa w wykonaniu łyżwińskiego,
                              leppera, beger, mojzesowicza, bestrego, hojarskiej, kaczyńskiego, kurskiego,
                              zawiszy, giertycha, wierzejskiego, gosiewskiego....ufff... i całej reszty tego
                              pandemonium ;))))
                              gratulacje, gratulacje, palestrina
                    • ted1951 Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 14:37

palestrina2005 KURZY MOZDZKU:
                      1. swiadek nie klamal, swiadek sie tylko pomylil w kwestii ojcostwa i nic
                      wiecej, afera jak byla tak jest nadal!
                      2. juz 1 stycznia 2009 roku przekonasz sie palestrina jakie to kokosy
                      wypracowaly twoje pieniazki w OFE, szczeka ci opadnie jak zobaczysz... i to pod
                      warunkiem ze wczesniej Twoj ukochany rzad jedynie slusznej partii czystego
                      dobra nie dokona skoku na te ulokowane tam pieniadze aby ratowac ZUS ktry juz
                      nie dawno z czego wyplacac biezacych emerytur...
                      • chirlider Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 15:03
                        nie męcz sie , nie dotrze do palestriny. zaimpregnowany.

ted1951 napisał:

>
                        > palestrina2005 KURZY MOZDZKU:
                        > 1. swiadek nie klamal, swiadek sie tylko pomylil w kwestii ojcostwa i nic
                        > wiecej, afera jak byla tak jest nadal!
                        > 2. juz 1 stycznia 2009 roku przekonasz sie palestrina jakie to kokosy
                        > wypracowaly twoje pieniazki w OFE, szczeka ci opadnie jak zobaczysz... i to
                        pod
                        >
                        > warunkiem ze wczesniej Twoj ukochany rzad jedynie slusznej partii czystego
                        > dobra nie dokona skoku na te ulokowane tam pieniadze aby ratowac ZUS ktry juz
                        > nie dawno z czego wyplacac biezacych emerytur...
                      • palestrina2005 Re: kasa, kasa, kasa... chodzi ci o Gazetę Wyborc 12.12.06, 15:11
                        ted1951 napisał:

>
                        > palestrina2005 KURZY MOZDZKU:
                        > 1. swiadek nie klamal, swiadek sie tylko pomylil w kwestii ojcostwa i nic
                        > wiecej, afera jak byla tak jest nadal!
                        Mam nadzieję że urząd podatkowy będzie równie laskawy jak ja się pomylę w
                        zeznaniach....
                        A na poważnie... Aneta mówiła "w okresie poczęcia współżyłam tylko z
                        Łyżwińskim". To nie jest pomyłka to kłamstwo. Potem mówiła "w tym okresie
                        współżyłam z Lepperem i Łyżwińskim" i jej adwokat chciała sprawdzić DNA
                        Leppera. Wreszcie w poniedziałek mówi że Lepper nie jest na pewno ojcem a ojcem
                        jest ktoś inny (ale nie powie kto...). A więc jawnie kłamała mówiąc ze w tym
                        okresie współżyła tylko z Łyżwińskim a potem przez adwokat chcąc testo DNA dla
                        Leppera... Naucz się rozróżniać słoto "pomyłka" od "kłamstwo".

Szczegóły budowy ciala Leppera - miała je podac - podała że jest "owłosiony"
                        Hahahha.
                        A z aborcją ??? podomno próbował ją zrobić weterynarz, a potem okazało się że
                        wzięła go na ojca chrzestnego dziecka... Hahahha.
                        Kłamstwo za kłamstwem... Większość forumowiczów jest już tego świadoma a ty
                        jeszcze nie ???

> 2. juz 1 stycznia 2009 roku przekonasz sie palestrina jakie to kokosy
                        > wypracowaly twoje pieniazki w OFE, szczeka ci opadnie jak zobaczysz... i to
                        pod
                        >
                        > warunkiem ze wczesniej Twoj ukochany rzad jedynie slusznej partii czystego
                        > dobra nie dokona skoku na te ulokowane tam pieniadze aby ratowac ZUS ktry juz
                        > nie dawno z czego wyplacac biezacych emerytur...

Mam nadzieję że nie będzie tak źle a poza tym tak strasznie nie licze na
                        fundusze i staram się mieć dodatkowe "ubezpiecznie"...
        • ted1951 Re: metoda...mechanizm... 12.12.06, 14:27
          ...przeczytajcie uwaznie ten tekst palestriny2005: "na forum GW w zeszlym
          tygodniu pisali ze za wywiad dostala ladna sumke..."
          Oto mechanizm: wystarczy ze jakis przyglup napisze "cos" na tym forum a juz
          inny przyglup powtarza to i powiela jako fakt, tymczasem to nie jest zaden fakt
          ze ktos cos napisal...
          i druga sprawa: wedlug palestriny2005 i ludzi jego pokroju GW jest
          niewiarygodna. Pytanie za 100 pkt. Dlaczego palestrina2005 i jemu podobni
          korzystaja z uslug niewiarygodnej gazety??? Dlaczego nabijaja jej kase? A moze
          sa tajnymi wspolpracownikami GW?
          Palestrina2005 - tajny wspolpracownik GW!!!
          • chirlider Re: metoda...mechanizm... 12.12.06, 15:05
            dostał polecenie służbowe. pisze co musi. z czegoś trzeba żyć.

ted1951 napisał:

> ...przeczytajcie uwaznie ten tekst palestriny2005: "na forum GW w zeszlym
            > tygodniu pisali ze za wywiad dostala ladna sumke..."
            > Oto mechanizm: wystarczy ze jakis przyglup napisze "cos" na tym forum a
            juz
            > inny przyglup powtarza to i powiela jako fakt, tymczasem to nie jest zaden
            fakt
            >
            > ze ktos cos napisal...
            > i druga sprawa: wedlug palestriny2005 i ludzi jego pokroju GW jest
            > niewiarygodna. Pytanie za 100 pkt. Dlaczego palestrina2005 i jemu podobni
            > korzystaja z uslug niewiarygodnej gazety??? Dlaczego nabijaja jej kase? A
            moze
            > sa tajnymi wspolpracownikami GW?
            > Palestrina2005 - tajny wspolpracownik GW!!!
    • troll7777 heheh--- my wszyscy pochodzimy.... od wspolnego 12.12.06, 12:04
      z malpami przodka... od jakiegos pre-neandertala nazwijmy go po biblijnemu
      Adamem - jesli lubisz bajki, mity, metafory i inne uproszczenia dla prostych
      ludzi... uproszczenia pozwalajace nie myslec i po prostu zyc... bez nadmiernego
      myslenia o rzeczach niczego pozornie nie wnoszacych do najwazniejszego: walki o
      glebe i dobra dooope! haha haaaha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich
    • gigantwro Czytajcie zanim skasują! 12.12.06, 12:05
      Przed chwilka pozwoliłem sobie na małą fraszkę dotycząca tematu powyżej:

Czytajcie dzien kolejny moje drogie dzietki ,o fikołkach pani K.,za pieniadze
      razwiedki,czytajcie pomału,z ufnoscią i równo...
      A zamachu na koalicjyje parchom wyjdzie g...o

Niestety Wielki Brat badz ktos z forum usunął.
      Więc mam pytanie i prosze o szczerą odpowiedz na maila:Co i komu w mojej fraszce
      sie nie podoba??! cała tresc,wymowa,słowa :razwiedka,zamach??
      Niestety nie urodzilem sie np Janem Kochanowskim i fraszki piszę jakie piszę,nic
      na to nie poradzę;-)

• parszywa5 Re: Czytajcie zanim skasują! 12.12.06, 12:11
        gigantwro napisał:

> Przed chwilka pozwoliłem sobie na małą fraszkę dotycząca tematu powyżej:
        >
        > Czytajcie dzien kolejny moje drogie dzietki ,o fikołkach pani K.,za pieniadze
        > razwiedki,czytajcie pomału,z ufnoscią i równo...
        > A zamachu na koalicjyje parchom wyjdzie g...o
        >
        > Niestety Wielki Brat badz ktos z forum usunął.
        > Więc mam pytanie i prosze o szczerą odpowiedz na maila:Co i komu w mojej fraszc
        > e
        > sie nie podoba??! cała tresc,wymowa,słowa :razwiedka,zamach??
        > Niestety nie urodzilem sie np Janem Kochanowskim i fraszki piszę jakie piszę,n
        c na to nie poradzę;-)

Rzeczywiscie Chamstwo!Tzn.nie twoje,fraszka ok.Chamstwo że ktos usunął.
        Ale Fraszka ok. Należy się flaszka!!
      • coldmountain Re: Czytajcie zanim skasują! 12.12.06, 12:16
        gigantwro napisał:

> Przed chwilka pozwoliłem sobie na małą fraszkę dotycząca tematu powyżej:
        >
        > Czytajcie dzien kolejny moje drogie dzietki ,o fikołkach pani K.,za pieniadze
        > razwiedki,czytajcie pomału,z ufnoscią i równo...
        > A zamachu na koalicjyje parchom wyjdzie g...o
        >
        > Niestety Wielki Brat badz ktos z forum usunął.
        > Więc mam pytanie i prosze o szczerą odpowiedz na maila:Co i komu w mojej fraszc
        > e
        > sie nie podoba??! cała tresc,wymowa,słowa :razwiedka,zamach??
        > Niestety nie urodzilem sie np Janem Kochanowskim i fraszki piszę jakie piszę,ni
        > c
        > na to nie poradzę;-)
        >

Do Kochanowskiego to ci trochę brakuje,ale lepiej niż Szymborska
        • gm114 Re: Czytajcie zanim skasują! 13.12.06, 03:38
          Ma pan dużo racji, ale proszę wiedzieć, że Szymborska to nie Szymborska. To mąż
          Szymborskiej nr 1, zatwardziały komunista, lecz przy okazji znakomity poeta.
          Był tak leniwy, że pisał do szuflady. Pisał ogromnie dużo i namiętnie. Dla
          zabawy i hecy. Pisał pod publiczkę wiersze ideowo komunistyczne. Pisał też
          liryki i rzeczy więcej niż niezłe. Miał kaprys - ożenił się z młodą dziewczyną,
          która była wtedy naprawdę niebrzydka (trudno w to uwierzyć). Potem umarł. No i
          wie Pan... hm... potem, za jakiś czas pojawiła się (hehehe) pewna poetka.
          Pierwszy raz przeczytałem o tym w ...Gazecie Wyborczej (chyba w wysokich
          obcasach żona wyszperała) :)))
      • gm114 Re: Czytajcie zanim skasują! 13.12.06, 03:30
        Niech żyje wolna twórczość. Fraszka taka sobie, ale przynajmniej do rymu. Dobra
        psu i mucha. Teraz poeci piszą wiersze bez rymu, co mnie szalenie irytuje.
        Gdyby Pan ją podszlifował gramatycznie, zachowujac sens i ostrość, oraz
        rezygnujac z jednego pogardliwego określenia (w to miejsce dać określenie
        staropolskie), mogłaby się przyjać w powszechnej świadomości, co dla równowagi
        opinii było by niezwykle ożywiające.
    • czbasia Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 12:11
      ktoś tam ojcem biologicznym pewnie jest - ale Łyżwiński i reszta L... nie
      wyparli się współżycia - więc seks afera jest i dziwię się że pan Ł.. złożyczy
      skoro bez winy nie był
      • gm114 Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 13.12.06, 04:09
        Nie ma Pani racji. To Pani Aneta wykorzystywała (molestowala) sexualnie
        mężczyzn, co jest powszechnie wiadome. Ponadto żądała za tę zbrodnię pieniędzy
        (normalnie to ofiara powinna otrzymac pieniadze), co jest podwójnym
        molestowaniem. Pani nie zna kobiet. Pani nie wie, że na widok prawie każdej
        kobiety, prawie każdy mężczyzna wewnetrznie truchleje i jest prawie natychmiast
        gotowy do wymolestowania sexualnego. Ta bezwzględna cwaniara wykorzystywała tę
        wiedzę umięjetnie a przy okazji naciagała ich jeszcze na kasę.
        Dziecko, największy skarb, też przebywa z nią, a nie w rodzinie lub z ojcem.
    • afekt Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 12:13
      BZDURA !
    • pyszczor Sledze sprawe z przymusu jak każdy... 12.12.06, 12:13
      I jako kobieta chce to napisać publicznie, a nieczęsto pisuje na forach. Więc,
      chce napisać, że w pupie mam prawde na temat ojcowstwa córki pani A.k. Ale
      dobrze z drugiej strony, że wkońcu ona sama się dowie, jak sobie kupi Gazete,
      bo widać, że troszkę się pogubiła w partnerach przeszłych aktów płciowych.
      Pani Aneto, wstyd mi za pania. I nie z racji Pani czy mojego "bycia kobietą".
      To nie ma tu nic do rzeczy.
      M.
    • afekt Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 12.12.06, 12:14
      Ojcem dziecka jest Jan Rokita. Tylko Jan. Maria nie miał z tym nic wspólnego.
      • gm114 Re: Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojce 13.12.06, 04:13
        Człowieku, nie widziałeś żony p.Jana Rokity. Jest piekna a charakter ma taki,
        że p.Jan jest "uspokojony". Czyli normalnie w domu rządzi kobieta.
        Wobec tego napisałeś głupoty, wycofaj się z nich.
        Ktoś inny jest ojcem, trzeba szukac dalej...
    • vzv Krawczyk: Wiem, ale nie powiem, kto jest ojcem .. 12.12.06, 12:14
      niech mnie ktos uszczypnie, niech ja sie w koncu obudze.... bo to wszystko nie
      dzieje sie chyba na jawie!!!!!?????
    • rzabba jak swiat swiatem prawdziwi mezczyzni ulegali kobi 12.12.06, 12:16
      etom.
    • coldmountain ponoć Krawczyk zaproszona przez Gretkowską do 12.12.06, 12:20
      nowej Parti kobiet.I Mandaryna też.Nazwę mają?Mogłbym zaproponować
      :Demokratyczna Unia Pań..
      • kakonek1 Re: ponoć Krawczyk zaproszona przez Gretkowską d 12.12.06, 14:13
        Nie tyle pan co cor Koryntu
        Kak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka