boguslavo Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 10:19 I wszystko się pewnie rozejdzie po kościach. Dalej będzie rządzić wspólnie PiS z Samoobroną i LPR-em, bo inaczej za mało głosów mieliby w parlamencie. Więc się wszystko tuszuje, uspokaja. Ale gdzie ta moralna IV-a RP? Nawet gdyby DNA było prawdziwe, to jest DNO w Samoobronie. Jeśli się takie rzeczy wypraweia i to robią znani działacze to jaki jest przykład dla obywateli? W jakim kraju ja żyję? Kto nami rządzi? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 10:25 A cóż innego ta bidna Własnaobrona może jeszcze zrobić w samoobronie? Zamach stanu nie wypalił, to naciskają na świadków. Byle tylko naciskali bez molestowania. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Sprawie i tak "leb ukreca" bo koalicja MUSI trwac! 14.12.06, 10:45 i szkoda sie ta banda oszolomow podniecac, lepiej uzbroic sie w cierpliwosc. A kto potem kaczory bedzie rozliczal? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jolu, twoich glupot, twoich glupot! To nie cenzura 14.12.06, 10:40 tylko twoich bzdur tutaj nikt juz nie chce czytac! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Jolu, twoich glupot, twoich glupot! To nie ce 14.12.06, 10:44 Dlatego zapewne rzetelne informacje encyklopedyczne są usuwane! Wczoraj tylko 15 razy. Na koniec stałe zablokowanie. To jest właśnie pluralizm w GWnie Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jolka, ale tak miedzy nami - kogo interesuje w tym 14.12.06, 10:50 kraju co jakis stojacy nad grobem emeryt robil 50 lat temu???!!!! Dzisiejsi 20 - 30 latkowie maja to w d.... Ich problem to to, gdzie sie lepiej zawodowo ustawic, gdzie mozna rodzinie leprzy byt zapewnic. A takimi pie..mi jakimi starasz sie tutajk ludzi karmic zwolennikow sobie ani twoje ulubionej partii - Samoobronie nie przysporzysz. Wez lepiej wiec na wstrzymanie albo zmien "klimaty" wypowiedzi. Przyjacielska rada, jak w demokracji przystalo. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Jolka, ale tak miedzy nami - kogo interesuje 14.12.06, 11:04 No tak lepRZy byt to LepRZy. Zmienię klimaty wypowiedzi i będę pisać wierutne kłamstwa i bzdury to przysporzę Samoobronie zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jolka, jezeli tak super wylapujesz literowki to 14.12.06, 11:13 moze zmienisz zawod? Ale widze, ze u was w Samoobronie wszelkie proby ucywilizowania was sa bez sensu. Savoir Vivre sie ma i niestety wychodzi na to , ze nie mozna go tak latwo nabyc. Tak jak nie mozna cie nauczyc innego jezyk niz ten , ktorym poslugujecie sie w oborze. Przyznaje, moja proba nie wyszla wiec zaczne mowic znowu po twojemu. Siedz babo cicho i dupy ludziom nie zawracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Jolka, ale tak miedzy nami - kogo interesuje 14.12.06, 11:49 jola_z_dywit6 napisała: > No tak lepRZy byt to LepRZy. > Zmienię klimaty wypowiedzi i będę pisać wierutne kłamstwa i bzdury to przysporz > ę > Samoobronie zwolenników. < zacznij pisac prawde i tylko prawde o so.to zgnilizna szybko ja zezre i to by bylo na tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ja Ci dam lepszą radę: 14.12.06, 12:04 Nie pisz już nic. jola_z_dywit6 napisała: > No tak lepRZy byt to LepRZy. > Zmienię klimaty wypowiedzi i będę pisać wierutne kłamstwa i bzdury to przysporz > ę > Samoobronie zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Jolu... juz czas! 14.12.06, 16:48 mozesz zrobic jedna z dwu rzeczy: a) trepanacje czaszki b) pojsc do lekarza po pigulki szczescia tak, czy owak, musisz sie w koncu zdecydowac. samabronka leci na leb na szyje i juz sie nie zatrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Nie żałuję Leppera.. 14.12.06, 20:36 linfan napisał: > tak, czy owak, musisz sie w koncu zdecydowac. samabronka leci na leb na szyje i > juz sie nie zatrzyma :) ..kto z Żydami trzyma..:( Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Jolu, twoich glupot, twoich glupot! To nie ce 14.12.06, 11:47 Jolu jak czytam twoje posty to gotuje sie we mnie krew,nienawidzisz GW,ale codziennie wypisujesz tutaj twoje zidiociale ,jatrzace twoj maly mozgmysli,nie miejsce tu dla ciebie ,poszukaj sobie inne czasopismo lub gazete i wypisuj tam swoje nazistowskie hasla ,ale tylko jest jedno ale ktora gazeta oprucz GW ma forum dla czytelnikow,zreszta od natychmiast wyrzucam twoje smieci do kosza ,a admin powinien zablokowac ci komp.na zawsze .Amen swirze. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jolu, twoich glupot, twoich glupot! To nie ce 14.12.06, 12:02 jola_z_dywit6 napisała: > Dlatego zapewne rzetelne informacje encyklopedyczne są usuwane! > Wczoraj tylko 15 razy. > Na koniec stałe zablokowanie. > To jest właśnie pluralizm w GWnie Rzetelne informacje encyklopedyczne można sobie przeczytać w encyklopedii, jeśli już - to wystarczy podać link do jakiejś wikipedii czy innych googli. Dziwisz się, że po piętnastym (sic!) razie admin się wreszcie zdenerwował? I tak miał świętą cierpliwość. A raczej chyba zareagował na sygnały wkurzonych forumowiczów, klikających czerwony kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 tersta...może !..Kaczyńscy lubią ten smrodek.... 14.12.06, 10:41 to ich naturalne środowisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 10:51 Jak posuwa to i naciska. Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 11:09 "No bo jak mozna zgwalcic prostytutke prawda?? ha ha ha hahaaha" ?? To oddaje chyba najpelniej obraz samoobory. Skad sie biora takie oszolomy i wtorujacy im na forum GW...tak telefon do Anety K. to manipulacja GW, a czlonkowie samoobory to sa cacy i dobre chlopaki "widac ze jeszcze moga"... ja osobiscie mam nadzieje ze juz dlugo nie potrwa ta ich moc... i znowu wroca na role do spokojnego zycia... "im trzeba zalozyc chomonto" i do orki, a nie w rzadowych kuluarach siedziec. A swoja droga skoro sa tacy cacy to po co chca wszystko zalagodzic, swiadek ma nic nie mowic, a przynajmniej tego co jest na ich niekorzysc... ale w sumie powoli zaczynam rozumiec tych co twierdza ze to wszystko wina gazety, a to ze Lyzwinski (prawdopodobnie) molestowal Kobiety to nic zlego... najwyrazniej ida zgodnie z haslem ich oredownika z PiSS ktory stwierdzil, iz im sie nie wmowi ze "biale jest biale, a czarne jest czarne"... Odpowiedz Link Zgłoś
greco7 opanujcie głupotę 14.12.06, 11:11 Brak ambicji jest mocną stroną red.G.W. gratulacje dla bolzsewików-dziennikarzy. A może by tak zająć się wrabianiem Polaków w Holokaust, nie pierwszy i nie ostatni przypadek Żydowskiej manipulacji.Zastanówcie się kto stoi za zagładą biedniejszej części społeczeństwa żydowskiego w Europie w latach 40-estych? Sprawcie aby wyjaśniono żelazne listy Trzeciej Rzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: opanujcie głupotę 14.12.06, 11:24 wyjaśniono żelazne listy Trzeciej Rzeszy.- to z protokołów mędrców Syjamu? kto stoi za zagładą > biedniejszej > części społeczeństwa żydowskiego w Europie w latach 40-estych? Ale jesteś pewien,że bogatych nie gazowali? Na pewno na rampie stał selekcjoner i sprawdzał karty kredytowe, więc pomyłka jest niemożliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 greco7...berecik za ciasny,uciska w główke ?????? 14.12.06, 11:27 ty dęty ćwoku... zostały te SB-ckie nawyki, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: greco................ 14.12.06, 11:45 Werterek znowu ma atak histerii...... Odpowiedz Link Zgłoś
greco7 Re: greco7...berecik za ciasny,uciska w główke ?? 14.12.06, 12:03 ipn.blox.pl/resource/michnik_jaruzelelski_wigila.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aarek.slon Re: greco7...berecik za ciasny,uciska w główke ?? 14.12.06, 12:04 I co z tego? Czy to zdjęcie ma o czymś świadczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd No, No, ach - jaki dialog! 14.12.06, 11:24 Czy ci ludzie boja sie co kolwiek powiedziec tym dziaom z lasu. Przeciez ta samoobrona to plebs, chlopi, dziady ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Greco7 - o czym ty piszesz??? Jaki to ma zwiazek? 14.12.06, 11:30 ja nie ponimaju... Odpowiedz Link Zgłoś
greco7 Re: Greco7 - o czym ty piszesz??? Jaki to ma zwia 14.12.06, 11:47 Czytanie i myślenie nie boli.Czytaj uważnie art.G.W. ad.Listy żelazne Trzeciej Rzeszy wkręć się w historię nazizmu w Niemczech,kto je dostawał i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
greco7 Re: Greco7 - o czym ty piszesz??? Jaki to ma zwia 14.12.06, 11:50 ipn.blox.pl/resource/michnik_jaruzelelski_wigila.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
baqet Re: No, No, ach - jaki dialog! 14.12.06, 11:32 widać w samoobronie to same ku..y za przeproszeniem pracują. Tam się wogle da dostać bez dupczenia? A te kobiety to chyba jeszcze gorsze od posłów którzy je wykorzystywali- niby oni składali im oferty ale one DOBROWOLNIE się z nimi pier...iły Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Tylko ze te koorwy i te dziady wami rzadza. 14.12.06, 11:44 Plebs wami rzadzi - polaki. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tylko ze te koorwy i te dziady wami rzadza. 14.12.06, 12:19 ...i pracowicie "odnawiają moralnie" na wszystkich frontach, budując Arcymoralną Czwartą Rzeczpospolitą Naszych Marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_aszek Już niedługo... 14.12.06, 11:30 ... i Łyżwińskiemu zamiast samoobrony pozostanie samogwałt. Najlepiej w celi, tam gdzie jego i jego co poniektórych kolegów i koleżanek miejsce. Chore, że tacy ludzie mają cokolwiek do czynienia z rządzeniem naszym krajem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 11:32 chyba jedynym rozwiazaniem tej rozporkowej afery jest wywalenie tego bractwa rozporkowego poza Sejm i rozpisanie nowych wyborów . Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Chyba powinni zmienić zasłonki na Wiejskiej 14.12.06, 11:48 Proponuję kolor różowy. Tacy ludzie jak Łyżwiński, Hojarska, Beger czy Lewandowska zamienili Sejm w sex-shop czy peep show. Brakuje tylko panienek przebranych za króliczki.Ale już widzę najnowszą okładkę Hustlera czy NIE. Ktoś tych ludzi wybierał. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Lyzwa - nr.1 playboy, Doda - nr. 1. Koorwa w kraju 14.12.06, 11:43 Mowie wam Polska to Mexyk europy. Odpowiedz Link Zgłoś
kapishon74 Re: Kazał jej współżyć.... Nikt nie kazał - wolna 14.12.06, 11:43 Tak bardzo się nudzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
leew1 Łyżwiński już nie jest w Samoobronie 14.12.06, 11:45 przecież został wykluczony! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jolka, klawiatura ci sie zacięła, wrzuc cos nowsze 14.12.06, 11:53 go. Może o zyciorysach posłów Samoobrony, o ich spłatach kredytów, wypłatach dla ludzi, podpisywaniu sie za innych itakie tam drobniutkie rzeczy. Chyba ze siedzisz na klawiaturze i dobrowolnie jestes molestowana, to sorry, baw sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 Jolka_z_dywit.. ta bidula to ma przes..e życie ! 14.12.06, 13:57 cały czas w strachu przed Łyżwińskim i Leperem !.. dlatego na okrogło nosi podpaski ! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Jako aktywistka Samoobory ma raczej przej...e 14.12.06, 19:13 życie... prezertation1 napisał: > cały czas w strachu przed Łyżwińskim i Leperem !.. dlatego na okrogło nosi > podpaski ! Odpowiedz Link Zgłoś
aarek.slon Dywity: 14.12.06, 11:58 www.dywity.bil-wm.pl/index.php?inf=10&idsl=4&id=14 Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 palestrina2005.. akcje Agory poszły ostro w góre 14.12.06, 13:54 cieszysz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
atrament Re: Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 18:15 Cóż tu rzec??? wiem: NO Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 14.12.06, 20:27 Miejsce tej zgraji buhajów w chlewie a nie na salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv nowy artykul,Piotra Pacewicza 14.12.06, 21:56 Zbrodnia Molestowania Seksualnego Kobiet....... Pierw te lafiryndy sie nadstawialy czerpiac z tego korzysci materialne.Stracily posady a teraz udaja pokrzywdzonych.To te lafiryndy powinny stanac przed sadem za uprawianie seksu za korzysci materialne i powinny byc sondzone za obecne szantaze. GW-przestan sie osmieszac,wiemy zescie gnoju narobili,i konsekwencje przyjdzie wam placic. Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: nowy artykul,Piotra Pacewicza 14.12.06, 22:32 Ja to bym chcial zeby twoja zona, dziewczyna, matka stanela przed wyborem albo da du#$, albo ja z pracy wywala... ciekawe co by wybrala :) Gdzie ty czlowieku zyjesz sadzisz ze w Polsce tak latwo dostac sensowna prace ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Re: nowy artykul,Piotra Pacewicza 14.12.06, 22:38 shibby1 napisał: > Ja to bym chcial zeby twoja zona, dziewczyna, matka stanela przed wyborem albo > da du#$, albo ja z pracy wywala... ciekawe co by wybrala :) Gdzie ty czlowieku > zyjesz sadzisz ze w Polsce tak latwo dostac sensowna prace ?? Masz sporo racji,ale prosze przectaw jakies konkretne dowody ze tak bylo.W tej chwili to tylko spekulacje GW. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 15.12.06, 00:25 Znowu jakis dupek pisze,Ujawnic Zeznania Lepera. Ty marny bazgraczu kto i co ma to ujawnic.Dsyc to wasze gowno W gnoju narobilo ,malo wam?dosyc wy miernoty zescie sie osmieszyli a teras przeprosic i s.....lac. Lataja wam dupy ze strachu,prowokacja nie wyszla.Kolej na prokuratora-nich wam zamkna tego brukowca. Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 15.12.06, 02:38 Coz to czy to bylo czy nie to wszystko sie okaze w prokuraturze... z tym, ze coraz wiecej przemawia za tym, ze to bardzo mozliwe. Pojawiaja sie nowi swiadkowie. No i zakladajac ze Sad bedzie bezstronny... bo ja juz jestem w stanie we wszystko uwierzyc. Co z ta Polska :)? Heh czyzbym mial objawy paranoi :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Człowiek Łyżwińskiego naciska świadka! 15.12.06, 09:39 shibby1 napisał: > Coz to czy to bylo czy nie to wszystko sie okaze w prokuraturze... z tym, ze > coraz wiecej przemawia za tym, ze to bardzo mozliwe. Pojawiaja sie nowi swiadko > wie. No i zakladajac ze Sad bedzie bezstronny... bo ja juz jestem w > stanie we wszystko uwierzyc. Co z ta Polska :)? Heh czyzbym mial objawy paranoi > :) Nie sądzę. To raczej normalna reakcja na paranoiczną rzeczywistość, w jakiej żyjesz od +/- roku... Odpowiedz Link Zgłoś