666kgb a kto tego buca wypuścił z kraju ?? 15.12.06, 17:46 powinien grabic liście..... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 17:46 Nie wstyd wam teraz ze na przeydenta wybraliscie TAKA miernote ....???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Odwalcie się od Prezydenta 15.12.06, 17:47 Dzień bez wielokrotnego dowalania Kaczyńskim to dzień stracony ? Dowalcie Kwaśniewskim - szykują się do zagospodarowania sierot na lewo od PIS / już na wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Odwalcie się od Prezydenta 15.12.06, 17:51 Na lewo od PIS sa juz tylko bolszewicy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
dokansan Re: Odwalcie się od Prezydenta 15.12.06, 18:05 jacekm22 napisał: > Na lewo od PIS sa juz tylko bolszewicy ..... I to na dodatek najradykalniejsi z radykalnych. Trockiści to przy nich naziści. Odpowiedz Link Zgłoś
zawada67 Re: Odwalcie się od Prezydenta 15.12.06, 18:10 jacekm22 napisał: > Na lewo od PIS sa juz tylko bolszewicy ..... to ja już zaczynam ich popierać ! bo znaczy to, że na prawo od nich są już mieńszewicy ... (a jeśli jest ich mniej to też zaczynam ich lubić !?) Odpowiedz Link Zgłoś
zawada67 Re: Odwalcie się od Prezydenta 15.12.06, 18:02 moher75 napisał: > Dzień bez wielokrotnego dowalania Kaczyńskim to dzień stracony ? > Dowalcie Kwaśniewskim - szykują się do zagospodarowania sierot na lewo od PIS / > > już na wiosnę Ależ kto tu komu dowala? Prezio jest przecież "GIT-GOŚĆ" tyle, że z przewagą "git-a" (jeśli młody mocher pamięta jeszcze gitowców) he,he,he ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaz63 Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 17:49 Moja opinia jest odpowiedzia na post GW ,a nie odpowiedzia na p.ecichon. Panie Prezydencie,czas najwyzszy,abys Pan nauczyl sie kultury (w calym tego slowa znaczeniu).To wielki wstyd,gdy glowa panstwa wyraza sie w tak nieparlamentarny sposob.Juz nie chce powtarzac o innych potknieciach panskich urzednikow.A tak na marginesie - podobno pan ma wyzsze wyksztalcenie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 17:54 kaz63 napisał: ... > Panie Prezydencie,czas najwyzszy,abys Pan nauczyl sie kultury (w calym tego > slowa znaczeniu). ... już ten czas minął. Teraz slucha 'nauk' Giertycha i Leppera i twórczo stosuje, co zrozumie. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
apropag Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 17:56 kaz63 napisał: > Moja opinia jest odpowiedzia na post GW ,a nie odpowiedzia na p.ecichon. > Panie Prezydencie,czas najwyzszy,abys Pan nauczyl sie kultury (w calym tego > slowa znaczeniu).To wielki wstyd,gdy glowa panstwa wyraza sie w tak > nieparlamentarny sposob.Juz nie chce powtarzac o innych potknieciach panskich > urzednikow.A tak na marginesie - podobno pan ma wyzsze wyksztalcenie ??? Podobno... Nie dziwne ze Europa nazywa tego Pana kartoflem. Czy to głową państwa czy jedno z wcieleń stańczyka? Z ta różnica ze Stańczyk był bardzo inteligentny. A toto sami widzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Kaczor czy Koziolek Matolek? 15.12.06, 18:15 mordzinass napisała: > Pełne poparcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-p Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 17:53 WSTYD WSTYD WSTYD ...a co najgorsze to: WSTYD jak ZWYKLE! nie dziwie sie że Polacy emigrują... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jezusmaria!!!!! 15.12.06, 18:00 Może niech on już lepiej cierpi na chroniczną niedyspozycję żołądkową i na krok nie rusza się z Warszawy?! Gdziekolwiek pojedzie, to tylko skandal za skandalem i skandalem pogania... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass [...] 15.12.06, 18:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:01 Ja sie dziwie ze te miernoty maja w dalszym ciagu 30% poparcie .... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:06 Jedyna nadzieja w tym, że wreszcie nie wytrzyma napięcia i sam zrezygnuje z tej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
cazioo Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:07 Z tego co widzę to każda wizyta kaczora za granicą kończy się gafą. Odpowiedz Link Zgłoś
nacap Re: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:13 jakie spoleczenstwo tacy reprezentanci, wiec sie chlopie nie dziw, PRlowskie wychowanie pod kloszem armii wyzwolenczej daje takie wyniki, ale ludzie emigruja i podrozuja, wiecej wiedza o swiecie, wiec odrabiamy powoli, mam nadzieje, ze kaczor juz zapamienta raz na jutro, ze trzeba odrobic zadanie domowe zanim sie z kims spotka, Odpowiedz Link Zgłoś
focusek [...] 15.12.06, 18:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 a łaził pijany na czworaka po cmentarzu bohaterów? 15.12.06, 18:14 Nie łaził! A uciekał z sejmu po drabinie ze strachu przed dziennikarzami? Nie łaził! A wsiadał podpity do samochodu przez bagaznik? Nie wsiadał! On nie dorasta do pięt "preziowi" hołubionemu przez zdemoralizowane układowe "elyty" ! Odpowiedz Link Zgłoś
zawada67 Re: a łaził pijany na czworaka po cmentarzu bohat 15.12.06, 18:25 a ty tades, jesteś za czy przeciw? bo jak cię czytam to jesteś na pewno potłuczony ... Odpowiedz Link Zgłoś
uszy_urbana potluki 15.12.06, 18:32 Pewnie, ze potluczony, co innego gdyby o Kaczorze sie krytycznie wyrazal, wtedy bylby swiatly, a jego komentarz celny Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 na czworakach? nikt tego nie widział, tylko ty... 15.12.06, 19:09 masz wizje, petaku... Odpowiedz Link Zgłoś
nacap dutch 15.12.06, 18:20 zreszta spytajcie swoich rodzicow czy wiedzieli co to znaczy dutch???..., madralinscy jedni, i moze ktos z was mi powie co to znaczy fonetycznie "njufi", albo znaczenie slowa snowbird??? nie liczac znaczen slownikowych, hmmm z powazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
moncziczi Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:10 ma rację mój znajomy Amerykanin - gonimy ich w te pędy! pl.wikiquote.org/wiki/George_W._Bush Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass [...] 15.12.06, 18:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
petras Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:15 Boże, co za BURAK... To nie tylko kartofel,ale i buraczysko co się zowie. Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:22 Jaja, normalnie jaja jak berety!! Ten "nasz" prezydent może udzielac lekcji Bushowi, myślełem, że tamten to taka jełopa, gamoń itd ... ale widzę, że jest lepszy od niego. To już jest katastrofa, nie dość, że gamoń, to i nieuk !! ps. podobno prawnik, ciekawe z której strony ? Odpowiedz Link Zgłoś
ami43 Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:18 To nie brak podstaw dobrego wychowania/brak kindersztuby/-to siega bruku....,spieprzaj dziadu,ta czerwona malpa...itd,itp to wyrazenia Prezydenta Mojego -Naszego Narodu-W s t y d !!!!- .Jest jednak roznica pomiedzy bezdomnym z dworca a p.>>>>>>>!!!Bezdomny nastepnego dnia wytrzezwial.....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Ale zescie sobie prezydneta wybrali:))) 15.12.06, 18:19 nie dosc ze brzydki to jeszcze glupi jak kromka chleba.. Polacy powinni masowo rzadac zmiany, bote TA parodia osmiesza Polsce gorzej niz Bush USA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Burak czy Kartofel? Oto jest pytanie!-Szekspir 15.12.06, 18:24 camel_3d napisał: > nie dosc ze brzydki to jeszcze glupi jak kromka chleba.. > Polacy powinni masowo rzadac zmiany, bote TA parodia osmiesza Polsce gorzej niz > > Bush USA:))) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Na następną konferencję ... 15.12.06, 18:20 ... wszystkie dziennikarki powinny przyjść ubrane na czerwono i z kartoflem w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Re: Na następną konferencję ... 15.12.06, 18:30 A wiesz, że to nie głupi pomysł, aby wszystkie założyły czerwone (rude) peruki i miały małą małpe (breloczek) jakiś przy sobie !! Ale by się ziemniaczek zdenerwował !! Chociaż wesoło by było :D Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Karle, ty pie..na mała ku.. 15.12.06, 18:23 powies sie i nie rób Polsce wstydu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edmonton1 Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:26 Jak mozemy wymagac od innych szacunku skoro nie mamy szacunku dla glowy panstwa.Wstyd bracia Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:26 A gdyby tak ktoś powiedział "ta małpa" o jego matce, bo żony to on nie ma, to co to było? Chyba dostałby sraczki. A tak na marginesie: znajomość języków obcych to najsłabszy punkt naszych obecnych polityków. Nie mam pretensji do Wałęsy, który nie ukrywał, że był robotnikiem. Ale "profesorowie" mianowani przez o. Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Te kartofle .......! 15.12.06, 18:27 Te kartofle to tylko robią nam obciach na całym świecie !Nie dość ,że wyglądają jak dwa dupki to piprzą głupoty na różnych forach ! Odpowiedz Link Zgłoś
nacap pytanie do wszystkich madrali 15.12.06, 18:40 juz wczesniej zadalem, ale nikt mi nie odpowiedzial co znaczy "njufi" to jest fonerycznie poniewaz kaczor tez uslyszal dutch-dacz fonetycznie , co znaczy slowo snowbird, nie liczac znaczen slownikowych, czekam az ci najmadrzejsi, wszystkowiedzacy i potapiajacy wszystkich,( ktorzy nie znaja jakiegos slowa) i wyzywajacy od roznych warzyw i gorzej,- odpowiedza.... Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:33 "prywatna wymiana zdan": "ta malpa w czerwonym", czy cos podobnego. Ja tez teraz jestem prywatnie: te dwie malpy, ktore obecnie siedza w kraju na najwyzzszej galezi, sa odrazajace, "porazajace". Jaki kutas wybiera takie dno na swoich bossow. Spieprzajcie dziady. Te zapierdzialy dziady powinny dawno byc bez dachu nad glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zawada67 Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:39 monte-everesto napisał: > "prywatna wymiana zdan": "ta malpa w czerwonym", czy cos podobnego. Ja tez > teraz jestem prywatnie: te dwie malpy, ktore obecnie siedza w kraju na > najwyzzszej galezi, sa odrazajace, "porazajace". Jaki kutas wybiera takie dno > na swoich bossow. Spieprzajcie dziady. > Te zapierdzialy dziady powinny dawno byc bez dachu nad glowa. kolego: licz się za słowami bo cię te k... (-asy albo -wy) wy ... z forum ! zycliwy, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Re: Premier Kaczyński: dutch czy Netherland? 15.12.06, 18:52 zawada67 napisał: > monte-everesto napisał: > > > "prywatna wymiana zdan": "ta malpa w czerwonym", czy cos podobnego. Ja te > z > > teraz jestem prywatnie: te dwie malpy, ktore obecnie siedza w kraju na > > najwyzzszej galezi, sa odrazajace, "porazajace". Jaki kutas wybiera takie > dno > > na swoich bossow. Spieprzajcie dziady. > > Te zapierdzialy dziady powinny dawno byc bez dachu nad glowa. > > kolego: > licz się za słowami bo cię te k... (-asy albo -wy) wy ... z forum ! > zycliwy, > pzdr. > Ostatecznie przyklady ida z "gory". Jesli prezydent, obojetnie jakiego kraju, dobiera slownictwo, ktore jego zdaniem, nadaje sie do uzytku na codzien, to dlaczego podwladni nie moga go powtarzac. A od malpy prezydent pochodzi. Bez wzgledu na to czy sie z tym zgadza czy nie. Ewolucja. Chyba, ze kaczynscy probuja rewolucje. Dwie kaczki prosto z kurnika boskiego. Z Hadesu. No ploblem, ploblemy znam. Odpowiedz Link Zgłoś
leloo5 malłpa czy kartofel 15.12.06, 18:38 małpa czy kartofel ? dutch czy netherlad, albo może neandertal ????? człek świata ciekawy..... Odpowiedz Link Zgłoś
zawada67 Re: malłpa czy kartofel 15.12.06, 18:43 leloo5 napisała: > małpa czy kartofel ? dutch czy netherlad, albo może neandertal ????? > człek świata ciekawy..... a może KAMA (jak moja suka: KA-rtofel, MA-łpa)??? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Nie małpa w czerwonym tylko małpa z WSI 24 15.12.06, 18:39 Czemu mnie kasujecie wybiórczy siepacze???? Za to że piszę prawdę???? Przecież to fakt ,ze kiedy Kwaśniewski upił się na cmentarzu Pomordowanych Polaków w Charkowie to nie zrobiliście nic by nagłośnić te hańbę. A jak Kwaśniewski okłamał wszystkich że ma wyższe wykształcenie??? Też nigdy nie drązyliście tego prawdziwego skandalu. A jak Kwasniewski szydził i pokpiwał z Papieża razem z tym śmieciem siwcem - to siedzieliście cichutko jak trusie. Czy gdyby tak zachował się prezydent Kaczyński jak jego haniebny poprzednik - czy też bylibyście tak wstrzemięzilwi??? Oczywiście że nie. Teraz znów bedie wielkie halo ,ze prezydent w prywatnej rozmowie nazwał dziennikarkę z WSI 24 małpą w czerwonym. Znów macie o czym szczekać wybiócze burki . Hau hau hau hau hau hau !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malleus1111 mordzinass w kubel 15.12.06, 21:20 Paszol won! Do budy, pisowski agencie. Obszczekaj swych panow, a nie szczekaj tu na tym forum. I to juz, bo gosiu miche odbierze i sam zje. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Widać konfident Maleszka pracuje na pełny gaz 15.12.06, 18:41 PO-papaprańcy spadli w sądażach na 2 miejsce no to usłużna G**** gazeta wysmażyła kolejny "skandal". Ciekawe czy rozmowę prezydenta podsłuchiwał konfident Maleszka czy specjalista od "mokrej" dziennikarskiej roboty Mosiek Lizus ? A swoją drogą nazwanie tak funkconariuszki telewizji WSI-TVN jest tylko stwierdzeniem oczywistego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
zawada67 Re: Widać konfident Maleszka pracuje na pełny gaz 15.12.06, 18:54 ja ci tylko powiem, że może talking_head to ty jesteś. Ale na pewmo nie THINKING !!!!! he,he,he ... Odpowiedz Link Zgłoś