stawo73 Ruch V Republiki.Czy tylko ja dostrzegam tu 20.12.06, 12:12 analogię z IV Rzeczpospolitą. Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina mala korekta... 20.12.06, 13:43 Chávez zapowiedzial, ze chce rzadzic do 2021 roku, nie do 2031... I dodalbym jeszcze moj ulubiony cytat z Chaveza: "Robie to co chce, a moje slowa staja sie prawem"... Odpowiedz Link Zgłoś
machete.eln Re: mala korekta... 20.12.06, 14:19 dzieki takim powiedzonkom rodza sie legendy Odpowiedz Link Zgłoś
broadminded Hugo Chavez chce rządzić wiecznie 20.12.06, 15:34 Wszystko pieknie, ale Chavez na pewno nie jest i nie będzie wodzem całej latynoamerykańskiej lewicy. Prezydenci i rządy Argentyny, Chile czy nawet Brazylii mu na to nie pozwolą, bo nie można mieszać prawdziwej,umiarkowanej lewicy z populizmem a la Chavez czy Morales. Odpowiedz Link Zgłoś
teapot Re: Hugo Chavez chce rządzić wiecznie 20.12.06, 19:41 Stalin=Stasiński? Ton artykuły jak najbardziej przypomina bełkot Trybuny Ludu. Ale ja Stasińskiego nazwałbym raczej Urbanem niż Stalinem. Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 Hugo Chavez chce rządzić wiecznie 20.12.06, 22:35 artykul tendencyjny.Nie mowi calej prawdy.Wiele faktow celowo przemilcza zeby przypadkiem spoleczenstwo nie poznalo prawdy i nie zachcialo u siebie wkoncu normalnego i uczciwego kraju a nie to kapitalistyczne bagno ,ktore dzis jest. Odpowiedz Link Zgłoś
grosz-ek Re: Hugo Chavez chce rządzić wiecznie 20.12.06, 22:59 Ooo, a jakież fakty przemilcza ? Oświeć nas ... Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Hugo Chavez chce rządzić wiecznie 21.12.06, 04:21 Sorry, ale Twoj post to wlasnie belkot. Zadnej merytorycznej uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś