abba51 20.12.06, 18:15 A w dywitach tez jolka ma hotel 4* nazywa sie "hollyday on ice" czyli po polsku "lodowisko Lyzwinskiego" i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_dywity6 Burdel na kolkach 20.12.06, 18:19 moj hotel ma 5* a nie cztery, tu jest Francja-elegancja!!!!dzis przyjezdza Andy z Maksymiukiem na pare dni zeby sie "oczyscic" Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Co się dzieje w hotelu Capitol 20.12.06, 18:57 Molestowanie, dziwki i posłanki czy posłowie z Samoobrony w jednym hotelu to jeszcze niekoniecznie dom publiczny. Ale droga słuszna. Niech lepiej siedzą w burdelach niż w salach sejmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Co się dzieje w hotelu Capitol 20.12.06, 20:43 E też mi nowość.W każdym hotelu,nawet za PRL-u kwitł nierząd.Czemu teraz miało by być inaszej.Pamiętam jak w Domu Chłopa recepcjonista zapytał mnie:czy chcę pokój z Basią,czy bez.Ja palant mu opowiedziałem że jest mi wszystko jedno i była afera,bo w pokoju była dziewczyna.Poleciałem do recepcji z pyskiem a ci mnie dopiero opieprzyli,że nie wiem co chcę. Odpowiedz Link Zgłoś