ajkaj tytuł żałosny 23.12.06, 13:43 Co to za obyczaje, pisanie "Kaczyńskiemu daleko do prezydentury Kwaśniewskiego"..., przypominam, że L. Kaczyński jest prezydentem tego kraju, wybrany w demokratycznych wyborach. Brak kultury w mediach jest porażający. Rzucanie byle jak nazwiskami, czy nawet wyzwiskami na polityków zajmujących najwyższe urzędy to brak szacunku też dla siebie, jeśli się jest Polakiem. To dotyczy wszystkich prezydentów, wszystkie wysokie urzędy, nie chronię tu obecnego prezydenta. To jest trudne do zniesienia. Czytanie w publicznych miejscach określeń typu:"Kaczory" , jeśli mowa o premierze i prezydencie ma coś na celu. Tylko co? Bo nie kształtowanie szacunku dla demokracji, bo nie wzór dla dzieci i młodzieży, dla obywateli. Poważne dzienniki używające terminów brukowych czy nawet rynsztokowych zniżają się, niestety tak, do takiego poziomu.Brrr Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: tytuł żałosny 23.12.06, 14:50 ajkaj napisała: > Co to za obyczaje, pisanie "Kaczyńskiemu daleko do prezydentury > Kwaśniewskiego"..., przypominam, że L. Kaczyński jest prezydentem tego kraju, > wybrany w demokratycznych wyborach. Brak kultury w mediach jest porażający. > Rzucanie byle jak nazwiskami, czy nawet wyzwiskami na polityków zajmujących > najwyższe urzędy to brak szacunku też dla siebie, jeśli się jest Polakiem. To > dotyczy wszystkich prezydentów, wszystkie wysokie urzędy, nie chronię tu > obecnego prezydenta. To jest trudne do zniesienia. Czytanie w publicznych > miejscach określeń typu:"Kaczory" , jeśli mowa o premierze i prezydencie ma > coś na celu. Tylko co? Bo nie kształtowanie szacunku dla demokracji, bo nie > wzór dla dzieci i młodzieży, dla obywateli. Poważne dzienniki używające > terminów brukowych czy nawet rynsztokowych zniżają się, niestety tak, do > takiego poziomu. Brrr Sluszna uwaga. Tak powazna gazeta nie postepuje. GazWyb, ta rynsztokowa propagandowka "ukladu", juz nawet nie probuje uchodzic za powazna gazete. Zreszta czego mozna oczekiwac od dziennikarzy, ktorzy ostatmio wiekszosc czasu spedzaja w rozporku Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Re: żałosny to jest niestety pan preyzdent 23.12.06, 15:35 ...ajkaj oburza sie na tytul publikacji w GW. Czy jest w tym tutule cos obrazliwego lub uwlaczajacego prezydentowi? Nie! Jest ogolnie przyjete, ze prasa pisze o osobach publicznych po nazwisku. Tak jest na calym swiecie i nie widze powodow aby w Polsce bylo inaczej! Istnieje jednak inny problem w naszej Ojczyznie. Od kogos kto zajumuje tak zaszczytne stanowisko wymaga sie jakiegos poziomu kultury. Tymczasem brak kultury u milosciwie nam panujacego pana prezydenta jest porazajacy! Odzywki w stylu: "spieprzaj dziadu" czy "od tej malpy w czerwonym" swiadcza o bardzo niskim standardzie kultury u pana prezydenta, ktory uwaza byc moze, ze na tak wysokim stanowisku moze mowic, robic i zachowywac sie jak chce. Otoz tak nie jest! Prezydent mojego kraju nie moze przynosic wstydu mojej Ojczyznie! Na wypowiedzi prezydenta, nawet te prywatne, patrzy nie tylko narod ale i caly swiat! Gdzie ma narod szukac wzorcow zachowania jak nie u wlasnego prezydenta! Narod powinien nasladowac prezydenta, brac z niego przyklad. Coz slyszy narod od tego prezydenta? Tylko my mozemy rzadzic Polska, tylko my wiemy jak to robic, jestem czystym dobrem, tam gdzie stoja nasi polityczni oponenci stalo wtedy ZOMO /skandaliczna wypowiedz na wiecu w stoczni/ itd. itp. Pycha, pycha, pycha...i jedynie sluszna racja... Jesli wiec przedstawiciel najwyzszej wladzy pozwala sobie na brak kultury w stosunku do bliznich oraz w walce politycznej uwaza ze cel uswieca srodki a przeciwnika politycznego nalezy zniszczyc, ponizyc, pomowic to wielu ludzi zaczyna uwazac ze tak mozna a nawet trzeba postepowac w zyciu codziennym. Ta atmosfera walki udziela sie takze prasie... I to jest wlasnie glowne zlo w RP, gdzie elity polityczne rozmawiaja ze soba jezykiem rodem z magla! Przyklad idzie z gory a ryba psuje sie od glowy droga ajkaj! Odpowiedz Link Zgłoś
archicon Sondaż GW: Kaczyńskiemu daleko do prezydentury ... 23.12.06, 13:58 Kwaśniewski dał nam 10 lat spokoju. Mieliśmy kapitalistyczną gospodarkę w socjalistycznym kraju czekając na wymarcie i odejście ze stołków sporej części PZPR. Teraz mamy nowego prezydenta i emigrację za pracą, bo w PL dalej nie ma KLASY RZĄDZĄCEJ, tylko UKŁAD RZĄDZĄCY. W tej sprawie chyba stracona kolejna kadencja. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "Mieliśmy kapitalistyczną gospodarkę" 23.12.06, 14:41 Mielismy przede wszystkim postkomunistyczny folwark zamiast wolnego rynku na ktorym rzadzily bezkarne postkomunistyczne popluczyny (na okolicznosc zgodnej "wspolpracy" z polska mafia wymiaru sprawiedliwosci zajadle broniona przez korporacyjno-uniwersyteckie zaplecze w wiekszoci bedace spuscizna rodzinnych, kiedys powiedzialoby sie prawniczych, a dzisiaj mafijnych tradycji) inspirowane, nie bezinteresownie, przez WSI i polska mozdzkujaca sfore dziennikarska! Trudno oczekiwac by 17 lat egzystancji w takich warunkach nie mialo negatywnych wplywow na stan dzisiejszy !! Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Prezydent niektórych polaków 23.12.06, 14:02 Trudno o wysokie notowania kogoś kto praktycznie nic nie robi lub co zrobi to po prostu spieprzy Widać że kaczorek głównie się psie wyglada jak duża purchawa przy tak haniebnym wzroście i wrodzonej głupocie ( wykształciól )oraz chamstwu ( małpa w czerwonym) trudno to uznać za swojego prezydenta BO TO JEST PREZYDENT NIEKTÓRYCH POLAKÓW a dokładnie PiS-dzielców no i takim pozostanie. Kiedyś uważałem że kiepskim prezydentem był Wałęsa w porównaniu z obecnym wbył super prezydentem . Na sp-ke rodzinną nie głosowałem ale w nast wyborach zagłosuje na Kononowicza gorszy od kaczuch na pewno nie będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex lech kaczyński będzie wielkim prezydentem 23.12.06, 14:04 a najwiekszym był jaruzelski tuż za nim był walesa wraz z kwaśniewskim. tyle ze teraz walesa zarabia najlepiej z nich czyli był najlepszy i do tego jaki jebaka ile dzieci zrobił więcej od staszka łyżwy. kaczyńskiemu udała się tylko jedna kopulacja to samo kwaśniewskiemu. czyli na razie kaczyński i kwaśniewski po równo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne "Grupa trzymająca sondaże" lze i manipuluje 23.12.06, 14:05 "Grupa trzymająca sondaże" skladajaca sie z SBekow i bylych propagadnystow PRL- u znowu lze i manipuluje. Poza tym proba 500 osob w prawie 40-milionowym kraju jest stanowczo za mala, zazwyczaj badana jest grupa ok. 1000 osob. A wiec zero wiarygodnosci moralnej bo Ubecja i zero wiarygodnosci statystycznej bo za mala proba. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 przebieraniec z PZPR-u i obłudnik wzorem ? 23.12.06, 14:13 Media mogą wmówić każdą bzdurę . To jest przerażające, jak dawni "etosiacy" , którzy teraz dyrygują mediami zeszli na psy. Ten pan , tow. Kwasniewski przez dwie kadencje utrzymywał 20 procentowe bezrobocie i nic nie robił ? Ten pan wysłał na saksy milion młodych ludzi. Tylko ten pan jest z "klucza" , który popierali neokonserwatysci, którzy dyrygują jeszcze swiatem . Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Koalicja ma ryja! 23.12.06, 14:19 Koalicja ma ryja! Rządzą z woli głupoli łaskawie, ja tych kartofli wcale nie trawię. Dostałem zgagi, jeszcze wysypki, śmierdzą PiSiORy i Leppieja cipki. Robią sieg haila na myśl o władzy, matołom królem, sąsiadom nadzy. Może mi powiesz Rydza sQrwielu „czy my som w Wolsce”, czy już w burdelu? Niemoc, durnota wkurza tak wielu, koniec oszołomstwa i PeeReLu! Ciągnie księżulo i radyja deerektor, kościelny, ministrant jakby był ejektor. Wyssie, poda konto, jak własnego sprawi, wśród stada baranów żyje i się bawi! Nauka czy wiara prawda stara! Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Sondaż GW: Kaczyńskiemu daleko do prezydentury ... 23.12.06, 14:38 ty durna wredna gazeto szkoda ze nie wychodzilas w czasie gdy papieru toaletowego brakowalo Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Głupek głosuje na głupka,pijak na pijaka,czerwony 23.12.06, 14:43 na czerwonego itd i itp.Te "sondaże" maja sie tak do rzeczywistości jak Alma Mater do nasermater !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Sondaż GW: Kaczyńskiemu daleko do prezydentury ... 23.12.06, 14:45 w pijanstwie i w qurestwie Odpowiedz Link Zgłoś
zhk No i w pary jeszcze rzeczach.. 23.12.06, 14:59 Ten zanmiast się upić przeżarł się i miał sraczkę. Nie wiem co gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Kaczyński to najgorszy prezydent jakiego miała 23.12.06, 14:49 III RP. Ten człowiek nie buduje mostów, ale kolejne podziały między społeczeństwem. Wciska ludziom kit, historyczne i bezwartościowe bzdety... zamiast pomagać umacniać kraj to tylko go wykańcza i ośmiesza. Żeby chociaż miał poczucie humoru, ale nawet tego mu brakuje. Ten mały prezio, bo inaczej trudno pisać jest gorszym prezydentem od Wałęsy, który też w tej roli nie potrafił się znaleźć. Teraz, kiedy jest już za późno, bo w swojej ciemnocie masy niedouczone go wybrały, jedyną dobrą wiadomością dla Polski byłaby ta, że się obżarł na święta i... albo zrezygnował z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Tak, masz rację. Nawet Wałęsa był lepszy. 23.12.06, 14:56 Choć prostak, ale miał w sobie "coś". Nawet jego absurdalne powiedzonka rozładowywały wiele napiętych sytuacji... He He. Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Re: Tak, masz rację. Nawet Wałęsa był lepszy. 24.12.06, 07:16 Pomijajac Jaruzela ktory byl z ukladu i powinien byc osadzony za zbrodnie 70 roku i stanu wojennego, to WALESA byl jak dotad najlepszym prezydentem i jedynym wartosciowym. Kwasniewski , klamca i komunistyczna gnida, Kaczynski upadl jeszcze nizej, siegnal DNA! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Kaczyński to najgorszy prezydent jakiego miał 23.12.06, 15:14 nie nazywaj Kaczora 'Preziem" bo to jest zarezerwowane tylko dla jednego niepowtarzalnego "Prezia" lubiącego dać w szyję Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Kwaśniewski to najgorszy prezydent jakiego miał 23.12.06, 15:17 Przeczytajcie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=54394025&a=54401970 Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: Kwaśniewski to najgorszy prezydent jakiego mi 23.12.06, 15:58 Komentarz RAZa sprzed roku o prezydenturze Kwaśniewskiego: Tak jakby Kwaśniewski nie był tym właśnie małym krętaczem, który udawał magistra nie mając dyplomu, który zatajał posiadane przez żonę akcje i dawał sobie "w goleń" w sytuacjach najzupełniej do tego niestosownych. Jakby nie był to typowy partyjny aparatczyk zaplątany w niejasne rozdysponowanie przeznaczonych przez ostatni rząd PRL na sport (w czym, nawiasem, robił przed laty wraz z Sobotką - niektórzy dziennikarze spekulują, że może właśnie wiedza Sobotki z tych lat może być powodem, dla którego Kwaśniewski po prostu musi go z pudła wyciągnąć) Dumny niegdyś, a dziś do szpiku zdeprawowany naród, zakochał się w polityku o mentalności drobnego cwaniaczka i stosownych do tego kwalifikacjach moralnych, zobaczył w nim odbicie własnych aspiracji, i dwukrotnie wybrał go swoim prezydentem. To fakt zawstydzający, z którego będziemy się kiedyś musieli gęsto tłumaczyć naszym dzieciom, ale to fakt, historyczny i niezmienny. fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/nie-ma-dziwne,693271,2789 Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Ano chichot historii. Komuch był lepszy. 23.12.06, 14:54 Gdyby nie jego rodowód to bym był zadowolony. Bo obecny mieszkaniec Pałacu Namiestnikowskiego nie ma kompletnie elementarnych kompetencj, klasy i formatui kasy by Moje Państwo reprezentować. Robi tylko wstyd u obciach. Nadaje się co najwyżej na dozorcę... Odpowiedz Link Zgłoś
ablaszczuk6 Kaczyńskiemu - dalek do Kwaśniewskiego... 23.12.06, 14:58 A cóż takiego rewelacyjnego uczynił Pan Kwaśniewski za 10 lat swojego pobytu w Pałacu Prezydenckim ? Oczywiście że jest prawdą iż zaliczał się do ludzi którzy są bardziej wyrobieni towarzysko. Ale Pan Kaczyński tyle lat był w podziemiu towarzyskim i jak wyjdzie na powierzchnię to będzie po kilku latach widział wszystkich Polaków nawet i mnie dostrzeże,mimo iż nie należałem ani do komuchów ani do solidaruchów, po prostu byłem tyrakiem budżetowym i dalej nim jestem ! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 ten sondaz nic nie warty 23.12.06, 15:09 Mysle ze lepszy wieprz upaprany w gnoju na prezydenta niz komucho oszust Kwasniewski rodem z UB z jego zlodziejka Jolka paskudna. Kaczynski nie ideal ale przynajmniej nie zrobil kariery na komunie i oszustwie. Ten wspanialy Michnik moglby cos mardzejszego na swieta napiasc jak wychwalac ta kukle postkomunizmu Kwacha. Odszedl w niepamiec wiec zginie z horyzontu zwsaze zyl dobrze z koligacji komunistycznych i bawil sie w sylwestra stanu wojennego. Do gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Re: barbara444 nic nie warty 24.12.06, 07:26 jak mozna pisac takie bzdury o Kaczynskim: przeciez wszyscy wiemy ze: - bral udzial w ukladzie okraglego stolu, - za czasow prezydentury Walesy zostal wyrzucony z kancelarii prezydenckiej gdy prezydent poznal sie na nim kto zacz, - za czsow ministerstwa sprawiedliwisci twierdzil ze samoobrona to agentura esbecji i ze sa na to papiery ale ich nigdy nie opublikowal, - za czsow prezydenta Warszawy powiedzial do emeryta "spieprzaj dziadu", - za czasow prezyednta RP powiedzil o dziennikarce "ta malpa w czerwonym", - odznaczyl kolesie z okraglego stolu - Jaruzelskiego /sic!!!/ a potem glupio sie tlumaczyl i dluzo, duzo moznaby jeszcze pisac o jego malosci. Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl GWno warty sondażyk GWnianego szmatławca 23.12.06, 15:06 Na tydzień przed drugą turą zeszłorocznych wyborów prezydenckich TVN poinformował za GfK Polonia, że Tusk wygrywa z Kaczyńskim różnicą 24 procent – 62 do 38. W wyborach wygrał Kaczyński, zdobywając ponad 54 proc. przy niespełna 46 proc. Tuska. Oznacza to, że GfK Polonia pomyliła się o… 32 punkty procentowe. www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Re: GWno warty sondażyk GWnianego szmatławca 24.12.06, 07:31 ...zapomniales tylko dodac, ze pomiedzy pierwsz a druga tura wyborow prezydenckich w Polsce mialy miejsce dwa fakty ktore wywyrocily wynik wyborow: 1. propagandowa zagrywka Kurskiego z "dziadkiem w Wermachcie" i fatalna reakcja Tuska na to zdarzenie, 2. kupienie przez Kaczynskiego glosow samoobrony i Leppera a teraz jestesmy swiadkami splaty tego zobowiazania. Przypomonam dotyczy to wodza partii o ktorej sam Kaczynski wypowiadal sie ze to agentura esbecji. No to mamy teraz koalicje z esbecja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: GWno warty sondażyk GWnianego szmatławca 24.12.06, 08:55 Sondażownia na tydzień przed wyborami pomyliła się o 32 pukty procentowe!! Komu ty chcesz chłopie kit wcisnąć? Lubię Jacka Kurskiego ale nie ma on na pewno takiej mocy sprawczej. Co do esbecji to nie było innego wyjścia (pomogli m.in. w rozwaleniu WSI) przypominam że agentura w PO co dzisiaj już oficjalnie wiadomo chciałaby wejść w koalicję z organizacją przestępczą SLD Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Re: gowno warte wypociny gownianego magz_pl 24.12.06, 22:04 ...mozesz udawac ze fakty nie istnieja, znamy to zanmy, sa nawet takie ptaki co tez chowaja glowe w piasek...czyzbys byl z nimi spokrewniony??? Sondaz nigdy nie przewidzi spraw nieprzewidywalnych: = nie bylo do przewidzenia iz PiS zagra zagrywka Kurskiego w goebelsowskim stylu, spoleczenstwo polskie bardzo nie lubi wszelkich powiazan z Niemcami hitlerowskimi, wermachtem i SS...od strony propagandowej zagrywka Kurskiego byla mistrzowska a reszty dopelnila beznadziejna rekcja zainteresowanego. Nie dziwie sie, ze lubisz Kurskiego, nawet bylbym zdziwiony gdyby bylo inaczej, gnida zawsze ciagnie do gnidy...prawa biologii... Sianie propagandy ze PO zamierza wejsc w koalicje z SLD jest wyssana z palca i pochodzi z tej samej beczki Kurski, byloby to polityczne samobojstwo dla PO, daruj sobie te nedzne spekulacje. Kurski zreszta tez juz skonczyl sie po przegranym procesie o bilboardy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: gowno warte wypociny gownianego ted 1951 25.12.06, 00:17 frustracja widać cie nie opuszcza POszołomie starasz się ale niestety nagrody rozdane POśmiewiskiem Roku 2006 został już Donald Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Re: kurzy mozdzku magz_pl!!! 25.12.06, 14:11 ...typowe dla PiS/d/uarkow, gdy brak rzeczowych argumentow to wtedy przysrac adwersarzowi: jesli robi to sam premier blizniak uzywajac do tego celu trybyny sejmowej dajac tym przyklad spoleczenstwu a glupcy w rodzaju magz_pl zaraz to malpuja... Jesli jednak myslisz, ze mnie rusza Twoj obrazliwy tekst o Tusku, to sie mylisz. Moze dotykasz nim samego Tuska ale na pewno nie mnie. Ja patrze szerzej na to co sie dziej w Polsce, niz twoj zawezony do jedynie slusznego myslenia jak przykazali Kaczynscy mozdzek, moze to pojac - biedny, maly kurczaczku, ktory uwierzyl, ze ma cos waznego do powiedzenia...Zwisa mi to co ty tam sobie piszesz o Tusku... Na temat Tuska i PO odsylam cie do lektury bardzo madrego artylulu Jaroslawa Kurskiego w swiatecznym wydaniu twojej ulubionej gazety GW, moze sie czegos nauczysz i przejrzysz na oczy. Artykul ten jest jeszcze jednym dowodem na to iz: - gazeta ta jest gazeta obiektywna i bardzo trafnie ocenia sytuacje polityczna w Polsce, - w Polsce zle sie dzieje, bardzo zle sie dzieje, brak jest rzeczowej opozycji i lidera opozycji z prawdziwego zdarzenia, - w Polsce brak jest jakichkolwiek elit politycznych zdolnych wyciagnac nasza Ojczyzne z marazmu...a po smierci Jana Pawla II brak jest nawet co gorsza jakichkolwiek autorytetow moralnych! Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: kurzy mozdzku ted 1951!!! 25.12.06, 16:17 ted1951 napisał: > ...typowe dla PiS/d/uarkow, gdy brak rzeczowych argumentow to wtedy przysrac > adwersarzowi: przecież to ty cały czas starasz się to robić żałosny pajacu :)) I ja mam na to odpowiadać?? hehehe was POszołomy już całkiem POkręciło chorzy ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Re: kurzy mozdzku magz_z!!! 27.12.06, 15:25 kolejna typowa reakcja PiSuarowego mozdzka: najpierw napisac glupoty, obrazac innych a gdy ktos z adwersarzy uzyje dokladnie "tych samych" metod wobec autora prowokacji...a wtedy to jest swiete oburzenie, ze ktos smial. W tym konkretnym przypadku tak samo: zadnego argumentu na temat tekst, tylko manipulacyjne wychwycenie z tekstu jednego zdania...coz prawda zawsze w oczy kole biedny maly PiSowski mozdzku o ksywie magz_pl. Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: kurzy mozdzku ted1951 27.12.06, 21:27 Koniecznie chcesz dostać kopa w dupe stary POwski zgredzie tedzie1951 Tak tak prawda cie w oczy kole POwski pajacu bo sondaże są manipulowane wystarczy przeczytać artykuł w GP najnowszy przykład to wybory samorządowe i mimo że Jacek Kurski powiedział prawdę o dziadku Tuska a gnida Tusk kłamał to dla każdego myślącego człowieka oczywiste jest że 'pomyłka' sondażowni na tydzień przed wyborami o 32 pkt proc to zwykła manipulacja to samo było przed wyborami samorządowymi tam ta sama sondażownia 'pomyliła' się o 13 pkt proc Co do PO i SLD to to dwie takie same złodziejskie bandy które tylko kiedyś ze sobą rywalizowały a teraz mają wspólnego wroga oczywiste jest że miała być koalicja PO-SLD po wyborach na wiosnę ktore proponował Człowiek-POśmiewisko Roku 2006 Donald Tusk. Chyba nie muszę dodawać że PO w dużej części składa się z agentury i aferałów ojcem chrzestnym tej partii jest zresztą agent Teraz rozumiesz kurzy móżdżku stary zgredzie ted1951? Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Re: kurzy mozdzku magz_pl!!! 27.12.06, 23:01 popisowy festiwal mozliwosci inteleteulanych malego PiSowskiego mozdzka na tym forum trwa i maly pajacyk wykonuje poslusznie to do czego jest jedynie zdolny. Wystarczy go troch podenerowac krytyka jedynie slusznej partii czystego dobra lub osmieszaniem jego glupawych postow a on wtedy wpada w furie i co postanawia? Jak to co? To ca kazdy sztandarowy PiSuarek.- postanawia dolozyc adwersarzewi i go obrazic. Jego kurzy mozdzek rozumjej: jesli ten zgred mnie osmiesza, krytykuje moja ukochana partie czystego dobra to musi byc oczywiscie PO-wcem. No to tzreba przylozyc jego partii. Tak rozumuja wszystkie korze mozdzki od klaki dla Kaczorkow. Otoz oswiadczam, ze nie jestem PO-owcem i to co magz_z wylewa tutaj na forum z kubla swych domowych pomyj na te partie absolutnie mnie nie rusza i jest mi calkowicie obojetne. Magz_z odsylam do jego "ulubionej" gazety GW, wydanie swiateczne gdzie pan Jaroslaw Kurski bardzo trafnie i obiektywnie wyraza sie o tej partii ktora podobno jest opozycja a nie jest - wiec po co ta partia? Do kitu z taka opozycja...i do kitu z takim liderem opozycji... Najwieksza tragedia mojej Ojczyzny jest to iz nie isnieja zadne elity polityvzne a brak jakichkolwiek autorytetow oarz fakt, ze jest grupa ludzi pokroju magz_pl ktora dala sie oglupic populistom z samoobrony oraz politykierom z jedynie slusznej partii czystego dobra, czego wlasnie magz_z i jego "madre" wpisy na tym forum sa jaskrawym dowodem. Smutne to ale niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: hihihi czy ty jesteś szczekająca mysz 28.12.06, 07:53 Niesiołowski Stefan? :) masz ten sam styl szczekania prezentujesz dokładnie to co zarzucasz innym nie odniosłeś się nawet się merytorycznie do faktów pozostał ci tylko ataki ad personam i na tym się skończył popis możliwości intelektualnych teda1951 na tym forum.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brrr3 To prawda, nie schlał się jeszcze na Ukrainie 23.12.06, 15:08 Nic dodać , nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_po Precz z Wyborczą, Onetem i TVN-izraelskimi mediami 23.12.06, 15:09 A antypolska Wyborcza tylko zaciera izraelskie łapy i szczuje: oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
scull1 Re: Precz z Wyborczą, Onetem i TVN-izraelskimi me 23.12.06, 15:46 będziesz w stanie moherze zasiąść do kolacji wigilijnej po takiej wypowiedzi??? Szkoda mi cię, mały człowieczku... Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Precz z Wyborczą, Onetem i TVN-izraelskimi me 23.12.06, 16:26 scull1 napisał: > będziesz w stanie moherze zasiąść do kolacji wigilijnej po takiej wypowiedzi??? > Szkoda mi cię, mały człowieczku... Żydzi obchodzą swoje ośmiodniowe święto Chanuka, zwane też świętem światła Odpowiedz Link Zgłoś
ambl 58%dla Kwaśniaka... 23.12.06, 15:10 To dlaczego w telegazecie TV jest dokładnie odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
trauma_powalonych2 Te swoje Wybiórcze Sondaże to schowajcie sobie tam 23.12.06, 15:11 ...centralnie tam gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
scull1 Lech I Kaczorus 23.12.06, 15:43 wyróżnił się jedynie tym, że się zes..ł gdy miał zrobic coś powaznego Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Nie dziwię się. Kwaśniewski Aleksander mówił 23.12.06, 15:31 pięknie po angielsku, a ten nowy to ani be ani kukuryku Odpowiedz Link Zgłoś
klex1 Podobno nasz ukochany prezio, Kwasniewski, 23.12.06, 15:48 zamierza założyć partię więc nasza ukochana gazetka jużci ruszyła do roboty, aby przypomnieć Polakom, kogo w zasadzie tak bardzo kochają. Ale żeby być tak bezczelnym i pytać, kto nas najlepiej reprezentował zagranicą ??? Mieliście na myśli "wakacje z agentem", czy wzruszające sceny w Charkowie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
klex1 Z Kwaśniewskim lekko przesadziłeś. To się nazywa: 23.12.06, 15:50 racjonalność. Jak kameleon: siądzie na czerwonym: staje się czerwony, na niebieskim - niebieski, i.t.d. Większość naszych drogich rodaków z redaktorami gazetki ceni sobie tę racjonalność najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Wsadźcie sobie w dupe te esbeckie sondaze 23.12.06, 15:43 Kwąśniewski - komunistyczny aparatczyk. Należał do zbrodniczej PZPR ,która ma na krew pomordowanych Polaków . Prezydentura Kawśnioeskiego to pasmo hańby i upodlenia Polski i Polaków. To bezczelne kłamnstwa o wykształceniu. To ordynarne przedrzeźnianie Papieza . To pijaństwo na cmentarzu pomordowanych Polaków w Charkowie..,. To afery w wykonaniu PZPR-SLD skrywane przez pożal się Boze prezydenta.. Kwaśniewski - komunista , któremu nie przeszkadzało nic to że Polska za czasów PRLu była krajem zniewolonm przez sowietów. Nie przeszkadzało mu że Polacy nie mieli demokracji. Nie przeszkadzało mu to że nie było wolności słowa. Nie przeszkadzało mu to ,że SB morduje polskich patriotów. nie przeszkadzało mu bo sam wstąpił do PZPR! A takiego drania , takiego łotra ktoś próbuje porównywać z Lechem Kaczyńskim... Lech Kaczyński - człowiek o kryształowym życiorysie. Zawsze walczył o niepodlegą Polskę. Działał w opozycji demokratycznej. Człowiek ,który zawsze walczył i walczy o interesy wszyskich Polaków a nie wąskiej grupy kolesi -tak jak Kwaśniewski... Kaczyński - człowiek który próbuje przywrócić w Polsce elementarną sprawiedliwość. I ktoś porównuje Kaczyńskiego i Kwaśniewskiego.... Sondaż wskazuje jasno ,że Polacy nie są odporni na propagandę polskojęzycznych medió sterowanych przez byłychg esbeków ,którzy w oczywisty sposób sprzyjają Kawaśniewskiemu i ludziom z jego bandyckiego kręgu. Kaczyński zawsze był poniewierany prze ubeckie media. Zawsze. Ile było prowokacji ? Ile maniopulacji??? Ile wysiłku SB włozyło aby zniechęcić Polaków do Kaczyńskiego??? A ostatni rok??? To co wyprawiaja polskojęzyczne media atakując wściekle rzad i prezydenta to oczym świadczy???? O tym że esbecja wciaż ma się dobrze i ciagle próbuje poprzez media prać mózgi Polakom. Całe szczęście ,ze w 2005 roku nie udało im się ogłupić Polaków. Krótko mówiąc: Wsadzdźcie sobie w dupe wasz esbecki sondaż szumowiny i menty społeczne z SB. Lech Kaczyński jest najlepszym prezydentem Polski od czzasó 2 wojny Światowej. Jarosław Kaczyński jest najlepszym premierem . A Kwaśniewskiego oceni historia jako komunistyczną ,zadradziecką ,zakłamaną szumowinę ,która dla włąsnego interesu zmieniała poglądy. Nawet splunąć na tego bydlaka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Kłamiesz , kłamiesz kłamiesz esbecka wywłoko 23.12.06, 15:51 Wasze esbeckie sondaże nie są warte funta kłaków. Przed wyborami prezydenckimi w 2005 roku też kłamaliście - szumowiny , łajdacy ,kanalie . Tusk według waszych esbeckich obliczeń powinien wygrać zdecydowanie liczą dwucyfrową. A jak było szumowiny wywłoki??? Wsadźcie sobie wasze esbeckie wypociny w wasze esbecjie dupy. Przestańcie truć polskie umysły. Przestańcie kreować rzeczywistość Polski. Wynocha z Polski szmaty , kłamcy i manipulatorzy. Pogarda dla was smiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Kłamiesz , kłamiesz kłamiesz esbecka wywło 23.12.06, 15:54 Maly czlowieczku niedziwie Ci sie,mohery przyjmuja do swoich tepych umyslow tylko to co odpowiada ich oszolomskiej ideologii.Wszystko inne jest esbeckie i antynarodowe.Jutro Wigilia moze uda Ci sie przemowic ludzkim glosem. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Re: Kłamiesz , kłamiesz kłamiesz esbecka wywło 23.12.06, 15:56 mlaszczacy.kaczor napisała: > Maly czlowieczku niedziwie Ci sie,mohery przyjmuja do swoich tepych umyslow > tylko to co odpowiada ich oszolomskiej ideologii.Wszystko inne jest esbeckie i > antynarodowe.Jutro Wigilia moze uda Ci sie przemowic ludzkim glosem. Spadaj ubowcu. głupszy niz ustawa przewiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Kłamiesz , kłamiesz kłamiesz esbecka wywło 23.12.06, 15:58 mordzinass napisała: > mlaszczacy.kaczor napisała: > > > Maly czlowieczku niedziwie Ci sie,mohery przyjmuja do swoich tepych umysl > ow > > tylko to co odpowiada ich oszolomskiej ideologii.Wszystko inne jest esbec > kie > i > > antynarodowe.Jutro Wigilia moze uda Ci sie przemowic ludzkim glosem. > > > Spadaj ubowcu. głupszy niz ustawa przewiduje. Ameba ma wiecej inteligencji od ciebie ale zapewne niewiesz co to takiego Odpowiedz Link Zgłoś
kbengi Re: Kłamiesz , kłamiesz kłamiesz esbecka wywło 23.12.06, 17:25 Wydaje sie ze to ty mlaszczacy.glab nie wiesz. Mordzinass w skrocie przedstawil wady Kwasa, ale ty tego chlopie w ogole nie pojmujesz, co gorsza nie masz nawet zadnych kontrargumentow. To tak jak Rokita - niedoszly premier ch.uj wie skad - mial pelne biurko eksperckich analiz i projektow ustaw - ktore jak sie okazalo nagle zniknely... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok masz racje, to piekne słowa na swieta!!!! 23.12.06, 20:04 jestem zachwycony. Jakbym słyszał to od jakies natchnionego z ambony! A potrafisz wyciągac ładnie łape? A i umyj zęby! Twój oddech zabija, jakby to ujął kolega i przyjaciel Schrecka Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Sprawiedliwy sondaz - Kaczynscy powinni odejsc 23.12.06, 15:53 Dwuglowy Prezydent nie daje rady. Za wysokie progi dla Kaczorow i tak juz zostanie. Nie maja wystarczajacych kwalifikacji na pelnienia funkcji Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Re: Sprawiedliwy sondaz - Kaczynscy powinni odejs 23.12.06, 15:55 adam.2x napisał: > Dwuglowy Prezydent nie daje rady. Za wysokie progi dla Kaczorow i tak juz > zostanie. Nie maja wystarczajacych kwalifikacji na pelnienia funkcji Prezydenta > . Spadaj esbeku. Pleciesz takie głupstwa ,ze głowa mała. Kwaśnieski - pijak kłamca lepszy od Kaczyńskiego... Tak moze myśleć tylko ubecki śmieć. Wypad z Polski !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: Sprawiedliwy sondaz - Kaczynscy powinni odejs 23.12.06, 16:02 mordzinass napisała: > ... Wypad z Polski !!!! ----------------------- PiS be with you. www.gdnctr.com/middle_finger.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Aaaadam wie 23.12.06, 16:04 Gazeta Wyborcza manipuluje sondażami. Sondaże (ich wyniki) zależą od tego kto je robił i ...DLA KOGO (KTO PŁACI) Dowodem na to są sondaże które mówiły o zwycięstwie (zdecydowanym) PO i Tuska. Nie dajmy się zwariować, gdyby sondaże były prawdziwe, to po co robić wybory, za takie pieniądze, szybciej i taniej byłoby zrobić sondaż i już Poza tym firmy sondażowe - to uwłaszczona nomenklatura, a Gazeta Wyborcza uwłaszczyła się na ludzkiej naiwności - oszukali całą Solidarność (Michnik), stworzył imperium prasowe (IV władzę) również z zagranicznych środków pomocowych na przemiany w Polsce. Teraz Michnik szkodzi Polsce i zwykłym ludziom, próbując wg zasady Goebelsa powtarzać wielokrotnie nieprawdę, która ma stać się prawdą!? Na szczęście nie wszyscy Polacy myślą telewizorem, czy gazetą, a na pewno co raz mniej WYBORCZA. KIEDYŚ BYŁ TAKI KAWAŁ: JAK DONOSI AGENCJA TASS I WSZYSCY WIEDZIELI O CO CHODZI, TERAZ WYBUCHAMY ŚMIECHEM JAK W MEDIACH ZDANIE ZACZYNA SIĘ OD: " JAK WSKAZUJĄ SONDAŻE .... DLA GAZETY WYBORCZEJ.... ...zbliża się ich kres sprzedaż Gazety Wybiórczej spada na łeb na szyję , mimo, że Michnik goni ludzi po skrzyżowaniach. Oglądalność stacji żydokomunistycznych, konfidenckich (podobno niezależnych, ale od kogo, chyba nie od ich prezesów, którzy wiadomo czego bronią)wg niezależnych pracowni badań opinii publicznej - również leci. Nie mylić z sondażami postkomunistycznych pracowni jak OBOP, CBOS, czy innych. Dowód: jak przewidzieli ostatnie wyniki wyborcze do sejmu i na prezydenta,te ich prognozy skompromitowały te firmy sondażowe- skandal, Nauki statystyczne mówią o dopuszczalnym 3% błędzie, oni mieli błąd w dziesiątkach % To prawda ...i jest teraz samozwańczym królem łże-elit. Gazeta Wybiórcza jak się mawia o brukowcu Michnika przoduje w tendencyjności pokazywania niby-faktów, kieruje się zasadą Goebelsa: "nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" .Sprzedaż gazety leci na łeb na szyję mimo, że rozstawia ludzi po skrzyżowaniach. Zapomniał Michnik, że nie wszyscy ludzie myślą telewizorem, czy gazetą ...i ta zasada traci swoją moc, nie idzie pan z czasem p. Michnik.. Eh wszystko jeden sort: Michnik, Rokita, Tusk, Hajka itp., łączy ich jedno: obłuda i otumanianie narodu Michnik wystarczajaco nachapał się, uwłaszczył się za pieniadze pomocowe dla Solidarności, wykpił wszystkich...próbował kupić Trójkę (nie lubię Leszka Milera), ale tanio nie chciał mu sprzedać TVP3 (afera Rywina), teraz próbuje majstrować w telefonii... Pętla zaciska się wokół pana, panie Michnik. [b] Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Sprawiedliwy sondaz - Kaczynscy powinni odejs 23.12.06, 16:06 youtube.com/watch?v=N_4a8Lx0JUo Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 ziemia obiecana 23.12.06, 16:00 wydawałoby się,że Żydzi są w mniejszości (jeszcze są) ..., później przymusowe wycieczki do Israel... uaktywniają się icki jak kasą dzielą albo władzą (czyt. kasą), ale mogą przegiąć i przymusowe wycieczki mogą powrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Gaza 23.12.06, 16:02 Strefa Gazy II W strefie Gazy w Izraelu robi się ciasno i coraz bardziej niebezpiecznie... (ale Żydzi sami naważyli sobie piwa) Mają więc plan: II strefa Gazy w Polsce... (Polaczki głupie dadzą się nabrać) - otóż - NIE GŁUPIE!. W Warszawie przy ul. Ruczaj (od ul. Vogla)już jest plan takiego osiedla (plac ogrodzony, a jakże przygotowany) ...czeka na zielone światło. Tym zielonym światłem ma być Hajka Gronkowiec Tu nie chodzi o osiedla i nie ważne kto w nich będzie mieszkać. Chodzi o coś ważniejszego: Cały terroryzm i nienawiść do Żydów ze strony światowego terroryzmu zostanie zaimportowany do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Sprawdz czy przyjmuja emigrantow do Iranu 23.12.06, 16:10 Tan bedzie bezpiecznie, nie ma zagrozenia terroryzmem i spotkasz ludzi ktorzy w pelni beda dzielili Twoje poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: adam.3x 23.12.06, 16:15 adam.2x napisał: > Sprawdz czy przyjmuja emigrantow do Iranu > Tan bedzie bezpiecznie, nie ma zagrozenia terroryzmem i spotkasz ludzi ktorzy w > > pelni beda dzielili Twoje poglady. Masz racje. Przejedz sie tam! Takich jak ty Iranczycy wysciskaja ... az do utraty tchu i ... ducha! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: adam.3x to wet3 23.12.06, 16:18 Ja rowniez zycze Tobie Wesolych Swiat Bozego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: adam.2x 23.12.06, 16:22 adam.2x napisał: > > Ja rowniez zycze Tobie Wesolych Swiat Bozego Narodzenia. A ja wiem, ze utrafilem w 10-tke! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: adam.2x 23.12.06, 16:29 wet3 napisał: > A ja wiem, ze utrafilem w 10-tke! ----------------------- Celnosc godna Prezydenta Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: adam.2x 23.12.06, 18:04 adam.2x napisał: > wet3 napisał: > > A ja wiem, ze utrafilem w 10-tke! > ----------------------- > Celnosc godna Prezydenta Kaczora. Niewatpliwie lepsza os twojej oszczerczej glupoty napisanej o RM! I ty smiesz skladac zyczenia swiateczne, padalcu?! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: adam.2x 23.12.06, 18:15 wet3 napisał: > adam.2x napisał: > > >... Niewatpliwie lepsza os twojej oszczerczej glupoty napisanej o RM! I ty smiesz > skladac zyczenia swiateczne, padalcu?!... ------------------ Czy mozesz przypomniec co ja napisalem o RM? Pamiec jakos zawodzi choc cokolwiek napisalem to musiala byc prawda. Nie ma sie co obrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Kaczynskiemu daleko ... 23.12.06, 16:10 Jeszcze jeden "tfurczy sadarz" GW! Oczywiscie, ze Kaczynskiemu jest bardzo daleko do aferowiczostwa, opluwania Polski na arenie miedzynarodowej, choroby goleni oraz bycia w stanie permanentnego klamstwa i alkoholizmu - tych wszystkich zalet posiadanych przez Stolzmana - prezydenta wszystkich nie- Polakow. Kaczynski spelnia jakies 50% moich oczekiwan, a Bolek Walesa i Kvasman nie spelnili nawet frakcji procenta! Niestety, poza Kaczynskim na horyzoncie polskiej polityki NIE WIDAC zadnego kandydata na prezydenta. Dookola straszy tylko poprawna politycznie lewizna majaca scisle powiazania z globalizmem i masoneria. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Kaczynskiemu daleko ... 23.12.06, 18:08 dzieki temu "opluwaniu" przynajmniej z Polski sie nie smiano za granica. wet3 napisał: > Jeszcze jeden "tfurczy sadarz" GW! Oczywiscie, ze Kaczynskiemu jest bardzo > daleko do aferowiczostwa, opluwania Polski na arenie miedzynarodowej, choroby > goleni oraz bycia w stanie permanentnego klamstwa i alkoholizmu - tych > wszystkich zalet posiadanych przez Stolzmana - prezydenta wszystkich nie- > Polakow. Kaczynski spelnia jakies 50% moich oczekiwan, a Bolek Walesa i Kvasman > > nie spelnili nawet frakcji procenta! Niestety, poza Kaczynskim na horyzoncie > polskiej polityki NIE WIDAC zadnego kandydata na prezydenta. Dookola straszy > tylko poprawna politycznie lewizna majaca scisle powiazania z globalizmem i > masoneria. Odpowiedz Link Zgłoś