Dodaj do ulubionych

Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet

• piotrm20 Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 13:18
      Gratuluje pani prezes Strużyńskiej - od lat Tp S.A. zachowuje się nie tylko
      egoistycznie ale i zupełnie bezkarnie !!
      Piotr Mikołajewski - Warszawa
    • kolejorz63 Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 13:39
      Karę zapłacą klienci TP.Baba tego nie rozumie?
    • doopa1 Czy można rozwiązać umowę neostrady przed czasem? 03.01.07, 15:04
      Bo dostałam pismo od tpsa że do 14.02. można zrezygnować z usługi bez ponoszenia
      kosztów. Czy to rzeczywiście prawda?
    • hens Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 15:38
      Za 3 lata standartem sredniej kategorii łącza bedzie 5Mbps.
      Sieci DSL teraz na terenie polski oferują 0,512Mbps za 28 zł brutto.
      Po co kabel..............Skonczyć z kablem; taka 60cm........ patelnia satelitarna
      przenosi do 500Mbps.Wiecie co to jest? Klikasz masz, a filmiki ładują sie pare
      sekund,chyba że kranik u wyjscia sygnału jest przykrecony oczywiscie przez TPSA

TPSA kablem standartowo na łączu telefonicznym w odległosci 8 km od centrali nie
      potrafi uzyskać sygnału 0,025Mbps (25kbps)..... /czytaj Bydgoszcz/
      :-))))
    • dobromir78 Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 16:20
      Brawo, Pani Aniu!

Oby tak dalej!!! :-)
    • lukas2307 Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 16:28
      maladziec, ta Strazynska.
    • qwerty9988 Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 16:53
      Uważam że kara jest zbyt mała. Przez tyle lat nas okradali niech bulą 10 razy
      tyle - złodzieje
      nienapasione!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • juger5 Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 17:03
      W pełni Panią popieram. Firma TP.SA odkąd zmieniła właściciela, traktuje swoich
      klientów jak stado przygłupów, a jej polityka wobec polskich klientów jest tak
      samo arogancka jak postawa jej właścicieli i ich prezydenta.
      Jerzy G. Wrocław
    • recoil2006 Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 18:22
      Ponad 36 pln za utrzymanie łącza? Sporo... No chyba, że dla wygody swoich Klientów TP kładzie kable ze złota! Podoba mi się ostre podejście do praktyk tepsy, bo tam od zawsze panuje polityka typu: zabierz klientowi kasę, obojętnie za co. Wystarczy zmienić nazwę usługi, albo inaczej ją zareklamować.
    • kamo161 Re: Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 18:42
      Neostrada jest idiotyczna to najdrozszy internet w tej chwili za lacze 128kb/s
      gdzie teraz juz to przezytek wciaz place 60 zl brutto + abonament za telefon to
      chore !!!
    • adam780613 Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 19:48
      wreście dobrali sie im do tyłków
    • parmalat Re: Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 03.01.07, 23:51
      Dzis zrezygnowalem z neostrady, czekalem kilka miesiecy na mozliwosc rezygnacji
      z linii PSTN z ktorej nie korzystam do telefonowania. Mam standardowy "stary"
      abonament za 35 zeta netto, wiec oplata 36,6 brutto za nic to kpina w zywe oczy.
    • bieniu79 Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 04.01.07, 15:03
      W zeszłym tygodniu zakładali mi telefon TPSA. Robiła to firma, której TPSA zleca
      konserwacje linii telefonicznych w Łowiczu (woj. łódzkie). Jak Panów zacząłem
      podpytywać jak to jest z tym kosztem utrzymania linii to się dowiedziałem, że
      ich firma dostaje miesięcznie od TPSA 2 zł brutto na jedną linię. Czyli
      pozostałe 34 zł to czysty zysk TPSA. Dobrze, że tak wysoka kara została
      nałożona. Może choć trochę obniży to koszty dostępu do internetu. Jakoś Dialog
      potrafi udostępnić ADSL 1 MB/s + telefon stacjonarny za łączny abonament w
      okolicach 80 zł. Więc i TPSA potrafi. Tylko po co jak można wysysać z ludzi
      pieniądze.
    • gabi_wasabi Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 04.01.07, 15:42
      Pani Anno jestem z Panią! Wiem, że waLCZY pani jak LEW:) TAK TRZYMAĆ!!!!!!
      Głęboko nienawidzę tpsa. telefon stacjonarny mam, ale go nie używam. wyrzucam
      kasę w błoto, bo chce tez mieć internet.
      to jak traktują klientów to żenada. kryminał.z wielką chęcią zerwałabym z nimi
      umowę i zrobię to natychmiast, gdy tylko znajdę jakąś sensowną alternatywę. ale
      kto wie, może kiedyś coś zmieni się na lepsze i wierzę, że to właśnie dzięki
      Pani.
      • xegar Re: Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 10.01.07, 09:57
        gabi_wasabi napisala:

> waLCZY pani jak LEW:)

I skonczy pani jak Lew. Rywin.

Xe.
    • ewaniem Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 04.01.07, 15:47
      własnie wczoraj dostałam informację o podwyzce cen za neostrade o 36zł, jak to sie ma do kar poniesionych przez tp?!
    • jwckbie Megakara dla TP SA za zbyt drogi internet 12.01.07, 18:21
      Jestem użytkownikiem neostrady, to jest mój trzeci dostawca i uważam, że od
      dłuższego czasu trwa nagonka na "tepsę" jeśli się mylę, to proszę panią Annę o
      podanie namiarów na tańszego i lepszego dostawcę usług, chętnie skorzystam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka