Dodaj do ulubionych

Wybory pod okiem KGB

05.01.07, 07:36
A jak demokratyczne wybory były w Iraku,Afganistanie?A jak demokratycznymi są
w innych państwacn arabskich jak choćby w Egipcie,czy w Kosowie ( Bałkany)
gdzie przeciwników politycznych i narodowościowych nie dopuszcza się do
wyborów.
Obserwuj wątek
    • jankos71 Re: Wybory pod okiem KGB 05.01.07, 07:56
      A jak demokratyczne wybory były w PRL? Ach te wspomnienia...
    • scibor3 Wybory pod okiem KGB 05.01.07, 09:34
      Ja tam już wolę dostać "niezwykle tanią" wódkę i zakąskę w dzień wyborów tak jak
      na Białorusi niż obietnicę gruszek na wierzbie tak jak to jest w Polsce. Pewnie
      dlatego na wybory nie chodzę. Bo co mi z tego że mogę na jednego albo drugiego
      pajaca zagłosować. Mam jeszcze sobie zaprzątać głowę który to mniejszy złodziej?
      Niedoczekanie.
      • neo.anderson Re: Wybory pod okiem KGB 05.01.07, 10:22
        obserwujac nasze realia tez czasami odpowiadam sobie w ten sposob - ale mimo wszystko ta przyslowiowa czy realna wodka nie pomoze w przyszlosci naszym dzieciom wiec to od nas w najwiekszym stopniu zalezy budowa ich przyszlosci poprzez dokonywanie mozliwie najmadzejszych wyborow. w koncu ze sprawdzeniem lokalnych kandydatow pod katem ich wiarygodnosci i rzetelnosci nie ma az takich problemow
    • neo.anderson Re: Wybory pod okiem KGB 05.01.07, 10:16
      byłeś tam??? ze chrzanisz farmazony! bialorus to nie panstwo arabskie - cale szczescie a tamtejsi ludzi to nie bydlo ktore nalezy ganiac od zagrody do zagrody. to ze wybieraja swego batke to ich sprawa. mimo wszystko sztuczne eliminowanie kontrkandydatow majacych znacznie lepsza opinie srodowiska lokalnego jest zbrodnia na tejze spolacznosci.
      • rosjanki Dwie prostytutki znow klamia 05.01.07, 11:11
        Ten artykul jest zwykla zloscliwa antybialoruska propaganda nizkiego poziomu, klamstwo bez granic. Ten Poczobut - zwykly zdrajca Bialorusi lizacy tylek swoim pracodawcom z antybialoruskiego rezimu w Polsce. Radziwinowicz - znana swoja nienawiscia do Bialorusi i do Rosji dziennikarska prostytutka ktora powinna odrabiac pieniadze robiac swoje smierdzace nienawiscia klamliwe artykulki.
        • gekon1979 Re: Dwie prostytutki znow klamia 05.01.07, 12:25
          wzielas juz tabletki??
          • snow21 Murzyn łukaszanka zrobił swoje, murzyn może odejść 05.01.07, 14:21
            • snow21 (Kremlowi nie jest już potrzebny,mają nowego pupil 05.01.07, 14:24
    • mlody_fendt Re: Wybory pod okiem KGB 05.01.07, 13:37
      Gdyby Łukaszenko był sługusem Zachodu a głównie USA to mógłby mordowac opozycje
      w komorach gazowych i nikt by na niego nie krzyczał. a tak chłopak sie stawia,
      ogranicza dostęp kapitału obcego chroniąc własny i nie słucha "przyjaciół" z
      Zachodu zwłaszcza z Polski stąd jest niedobry.Może jest i skur.... ale to już
      sprawa Bialorusinów. Jak im sie nie będzie podobał to go sami obalą. A tak w
      dużej wiekszości poparli go w wyborach którym media nie zarzucaja że były
      sfałszowane. Proponuję żeby Polska zajęła sie własnymi problemami a jest ich
      sporo m.in. rosnące w gwałtownym tempie ceny mieszkań, rurociag gazowy przez
      Morze Północne (sprawa zaopatrzenia w gaz) czy współpraca znanych osób z SB.
      • mlody_fendt Re: Wybory pod okiem KGB 05.01.07, 13:41
        przepraszam chciałem napisać: Morze Bałtyckie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka