kos1981 Czym kieruje się dama oddając się takiemu fajnemu 09.01.07, 14:14 egzemplarzowi ? Słyszałem różne opinie o rozmiarach...ale to możliwe że z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
rgard Czym kieruje się Polka(?) 09.01.07, 19:36 Te panienki tnąc się bez prezerwatyw z karym, chciały być zapłodnione przez niego. Wypełniały doniosłą rolę przystosowania białego/różowego społeczeństwa do nadchodzącego ocieplenia klimatu i związanych z tym upałów. Kali tosiać biała pani. Odpowiedz Link Zgłoś
pelastrina2005 Polscy faceci są do niczego, proste 09.01.07, 21:45 -- Palestrina czołowy mysliciel UE Odpowiedz Link Zgłoś
remekk "Antyfaszysci" - pupile gazwyb wylansowali SimonaM 09.01.07, 14:17 Dzieki temu , ze był gwiazdą ("anfaszysta" roku) łatwiej było mu "obdarowywać" dziewczyny powolną smiercią . "antyfaszyści" sa cytowani jako "eksperci" kiedy trzeba przeciwnikowi politycznemu dowalic jako ... "faszyście" . Czy teraz ci , którzy cytując "antyfaszystów" - w ten spoósb takze ich reklamują pójda po rozum do głowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
murynek_zg Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 14:20 Dla mnie to jest szok. Zniszczyl zycie wielu mlodym kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek A co z kolejnymi partnerami tych panieniek? 09.01.07, 14:21 I z ich kolejnymi, itd. itd? Łańcuch obejmować może spokojnie kilkaset osób. Myślę, że w środowisku zawrzało, i to mocno.. Wspólczucia dla puszczalskich marzących o wielkiej afroamerykańskiej pytce. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia napewno są niemile zaskoczeni... 09.01.07, 14:24 z zadnym królem Afryki nie spółkował a adasia pałucił... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: A co z kolejnymi partnerami tych panieniek? 09.01.07, 14:37 brodeek napisał: > marzących o wielkiej afroamerykańskiej pytce. Ty tez lykasz ta politpoprawna nowomowe? A co on z Ameryki przyjechal, bo okreslenie "afroamerykanin" moze byc od biedy stosowane w USA. U nas jak chcesz byc taki modny i nowoczesny to powinienes raczej mowic "afropolak", hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
torp25 Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 14:27 Ja bym go wykastrował i zmknoł w pokoju absolutnej ciszy na jakieś 10 lat . Sam bysie wykończył ,zbok jeden, dla takich nie ma litości u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rickh Zauroczenie 09.01.07, 14:32 Niestety jest na tym świecie duża grupa kobiet i mężczyzn którzy najpierw robią a potem myślą. I takie są tego skutki. Sex dla sportu albo jak picie piwa, mam ochotę to "jadę". W takim razie "Szerokiej drogi". Odpowiedz Link Zgłoś
pekolcja Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 14:37 to prawda, ale ten osobnik nie biegał wśród tłumu z brudna igła dziabiąc gdzie popadnie... nie zgwałcił też swoich "ofiar" Odpowiedz Link Zgłoś
neoleo tylko dziewczyny lekkich obyczajów z brudasami się 09.01.07, 14:41 zadają. kara za puszczalstwo z brudasami jest surowa ale sprawiedliwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: tylko dziewczyny lekkich obyczajów z brudasam 09.01.07, 14:44 neoleo napisał: > zadają. kara za puszczalstwo z brudasami jest surowa ale sprawiedliwa!! Popieram w 100% taka jest po prostu prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Tacy porządni... 09.01.07, 14:42 A podobno heteroseksualiści są tacy porządni i wcale nie zmieniają partnerów... Poza tym wciąż wiele osób uważa, że HIV to problem gejów i narkomanów. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyzakov Re: Tacy porządni... 10.01.07, 09:23 mat25 napisał: > A podobno heteroseksualiści są tacy porządni i wcale nie zmieniają > partnerów... Poza tym wciąż wiele osób uważa, że HIV to problem gejów i > narkomanów. Bo rzaczywiscie jest kilkanascie razy wieksze prawdopodobienstwo HIV u geja, niz u heteryka. Odpowiedz Link Zgłoś
koalakoala Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 14:43 Czy wiecie, ze nie tak latwo zarazic sie HIV w czasie stosunku pochowego? Nie pamietam dokladnie, ale prawdopodobienstwo wynosi 1:50 chyba. W kazdym razie to nie tak hop siup. Wirus musi wejsc w kontakt z krwia ofiary, do czego czesciej dochodzi podcas stosunku analneggo. Wiec albo..., albo. Domylacie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
michelle28 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 14:56 Teraz powinno się tego wielkiego poetę odesłać do domu. Nie dość, że gnój został przyjęty do Polski, dostał pomoc, szansę, utrzymanie, to jeszcze teraz ma być na koszt polskich podatników utrzymywany i oczywiście leczony, bo przeciez biedny murzynek jest chory. Tego już za wiele. Inna kwestia, to kto zgodził się go w ogóle przyjąć do Polski. Badania miał robione na starcie i mimo to przyjęto go z otwartymi ramionami i nie zrobiono nic żeby zapobiec ewentualnym zarażeniom innych. Tak jak do tej pory nie miałam nic przeciwko przyjmowaniu uchodźców, mimo że kraju nie stać na własne ważne cele, tak teraz uważam że powinno się wprowadzić o wiele ostrzejsze zasady dotyczące pomocy uchodźcom. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 15:32 michelle28 napisała: > Inna kwestia, to kto zgodził się go w ogóle przyjąć do Polski. Ci sami, ktorzy chca jak najszybciej nagnac do Polski miliony obcych, aby zniszczyc dominujaca narodowosc i kulture. Oni potrzebuja takich postaci, ktore mozna pokazywac w mediach, na eksponowanych pozycjach spolecznych itd. To robi dobry PR reszcie, no i sprzyja mieszaniu ras. Przynajmniej czesc panienek nie bedzie uwazalo, ze seks z murzynem to upokorzenie, jak uwazaly jeszce niedawno, nim jeszcze politpoprawny belkot zaczal im robic wode z mozgow. Temu samemu sprzyja inwazja kolorowych w roznych programach telewizyjnych, zupelnie nieproporcjonalna do liczebnosci tych grup w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 20:21 zdr1 napisała: > > Ci sami, ktorzy chca jak najszybciej nagnac do Polski miliony obcych, > aby zniszczyc dominujaca narodowosc i kulture. Oni potrzebuja takich postaci I pisze to Polak (niechybnie patriota), przedstawiciel narodu, który obecnie masowo emigruje do Europy Zachodniej w celach zarobkowych. Że już nie wspomnę o tych którzy uciekali przed komuna 20 lat wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 10.01.07, 09:45 bromba_bez_glusia napisała: > I pisze to Polak (niechybnie patriota), przedstawiciel narodu, który obecnie > masowo emigruje do Europy Zachodniej w celach zarobkowych. Że już nie wspomnę o tych którzy uciekali przed komuna 20 lat wcześniej... No i co z tego? Mozesz mi wytlumaczyc co to zmienia, ze ktos tam wpuszczal emigrujacych za pieniedzmi Polakow do sytuacji w Polsce? I w jakim stopniu wybory tychze emigrantow maja wplywac na nasze poglady co do rozwoju sytuacji w Polsce? Ja tutaj zostaje! A zostaje dlatego, ze to jest moj kraj, moj narod i moja kultura. Wlasnie dlatego chce tutaj zyc. I nie zycze sobie, aby jakies opetane lewactwo to zmienialo. Inaczej faktycznie nie byloby sensu tutaj mieszkac. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 10.01.07, 10:12 Skoro Polacy emigrowali (i emigrują) jak opętani, nie możesz nagle zamknać granic w jedną stronę, na zasadzie "jak my jeżdzimy jest ok, ale do nas nie przyjeżdzajcie". Jako antykomunista tym bardziej powinieneś to zrozumieć. Ilu Polaków za komuny uciekło z przyczyn politycznych na zachód? Teraz, chcąc czy nie chcąc, musimy się "odwdzięczyć" przyjmując innych represjonowanych, choćby był to nawet Simon Mol. Aczkowlwiek uważam, że o ile przyjmowanie uchodźców jest naszym moralnym obowiązkiem, to powinny być ku temu bardziej restrykcyjne przepisy, nie pozwalające np. przyznawać statusu uchodźcy osobom chorym na AIDS. Pozdrawiam Bromba Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 10.01.07, 12:09 bromba_bez_glusia napisała: > Skoro Polacy emigrowali (i emigrują) jak opętani, nie możesz nagle zamknać > granic w jedną stronę, na zasadzie "jak my jeżdzimy jest ok, ale do nas nie > przyjeżdzajcie". Co do UE, rzeczywiscie nie mozemy, co do innych krajow, mozemy i powinnismy zamknac granice. > Ilu Polaków za komuny uciekło z przyczyn politycznych na zachód? Nie wiem, moze kilku bylo. Pozostaly milion nie uciekal z przyczyn politycznych, nie rozsmieszaj mnie. Zachodnie szklane paciorki im sie marzyly, to wszystko. > Teraz, chcąc czy nie chcąc, musimy się "odwdzięczyć" przyjmując innych > represjonowanych, choćby był to nawet Simon Calkowicie sie z tym nie zgadzam. Na zachodzie nie brakuje wrazliwcow ktorzy chetnie przyjma "represjonowanych". Tak naprawde, to represjonowany jest co tysieczny z nich. Tak jak Polacy sie smiali z glupich zachodniakow, ktorzy uzalali sie jacy to oni "represjonowani", tak zaloze sie robia to samo murzyni w Polsce. > Aczkowlwiek uważam, że o ile przyjmowanie uchodźców jest naszym moralnym > obowiązkiem, A ja tak nie uwazam. Nie jest to zadnym naszym obowiazkiem, a juz na pewno nie "moralnym". Niech Afryka i Azja zrobi porzadek u siebie. Wara od Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 10.01.07, 20:55 Z ciekawości aż sprawdziłam ilu Polaków otrzymało zagranicą status uchodźcy. Otóż około 11 tysięcy. Dla porównania w Polce jest obcokrajowców ze statusem uchodźcy jest około 3 tysięcy. Więc badź tak miły i mnie nie rozmieszaj pisząc o "kilku polskich uchodźcach". > A ja tak nie uwazam. Nie jest to zadnym naszym obowiazkiem, a juz na pewno > nie "moralnym". Niech Afryka i Azja zrobi porzadek u siebie. Wara od Polski! A jak tak uważam, choć nigdy nigdzie nie emigrowałam i w najbliższym czasie nie mam zamiaru. I podobnie jak ja 2/3 Polaków. (badanie OPOB z początku lipca). Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 11.01.07, 10:45 bromba_bez_glusia napisała: > Z ciekawości aż sprawdziłam ilu Polaków otrzymało zagranicą status uchodźcy. > Otóż około 11 tysięcy Zdaje sie, ze nie zrozumialas co chcialem napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
ozyrys4 Drogie niewiasty! Z całym szacunkiem,ale... 09.01.07, 14:57 trzeba myśleć głową,a nie kroczem. Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Drogie niewiasty! Z całym szacunkiem,ale... 09.01.07, 15:19 z calym szacunkiem:) a czym mysla panowie ..... w podobnych sytuacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 Panowie , podkreślam panowie myślą głową... 09.01.07, 15:31 a chamy nie myślą wcale...Miałem w swoim długim życiu ponad 2000 kobiet w łóżku ale nigdy z obcą osobą nie pozwoliłem sobie na grę bez zabezpieczenia .. dlatego zdycham ze starości a nie na aids lub inny syfilis alibo francę jakowąś.. Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Panowie , podkreślam panowie myślą głową... 09.01.07, 15:39 hahahaha:)no to nam pochwaliles, dobrze, ze rowniez tym, ze sie zabezpieczales, a nie tylko iloscia kobiet w Twoim lozku Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykus wierność popłaca...:) 09.01.07, 15:01 chciałby hardcoru z czarnym no to mają... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Blady strach padl na SLD................... 09.01.07, 15:03 Wszyscy z nim bywali a co poniektorzy spali.A moze Kamerunczyk zarazil cala lewice?Przyda sie wiec kwarantanna lewicy.Kiedys byla to stonka a dzisiaj lewak z Kamerunu zalatwil SLD seksafere na miare ambicji tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: ..Blady strach padl na SLD................... 09.01.07, 15:07 Mogę sie dowiedzieć skąd wywnioskowałeś to wszystko o lewicy? Bo narazie wiesz tylko, z e zarazał studentki, w tym jakaś studentkę polonistyki, a tam znajdują sie wybitnie bogoojczyzniane egzemplarze. No słucham - skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Blady strach padl na SLD................... 09.01.07, 15:19 Narazie wiemy jedno.Otoz ten Pan(?) z Kamerunu cieszyl sie wielkim poparciem lewicy.Ten facio byl gosciem wszystkich szanujacych sie na lewicy.Bo jak mogla odbyc sie impreza lewactwa bez international Kamerun.Swego czasu glosna sprawa klubu w stolicy.Blady strach padl rzeczywiscie.Ale lewica nie musi sie martwic.Kamerunczyk przekazal lewicy klucz do szczescia.I za to powinniscie byc dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: ..Blady strach padl na SLD................... 09.01.07, 15:39 >I za to powinniscie byc dumni Wy czyli kto? co ja mam wspolnego z jakimś Kameruńczykiem, kluczem i lewicą ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Blady strach padl na SLD................... 09.01.07, 15:41 Nie wiem Iluminacjo.Moze nie masz z tym nic wspolnego i to lepiej a nawet bardzo dobrze.zawsze w swoich postach zwracam sie do lewactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: ..Blady strach padl na SLD................... 09.01.07, 16:16 W Rzeczpospolitej pisano także o "liberalnych dziennikarkach". Ciekawe z jakiej lewicowej gazety ????? Odpowiedz Link Zgłoś
roger39 Re: ..Blady strach padl na SLD................... 09.01.07, 23:47 Te liberalne dziennikarki sa z " Trybuny" List Malgosi B. opublikowal na swojej stronie Simon . Jest tam do niej nawet adres meilowy . Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Czyzby to koniec SLD/LiD ???? 09.01.07, 16:15 Skoro jak twierdzisz wszyscy się bawili z Simonem to może to zniszczyć tą partię.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Czyzby to koniec SLD/LiD ???? 09.01.07, 16:24 Nie zniszczy.Oni nawet z AIDS beda walczyc o jeszcze wieksze luzy.Jak zarazic,to zarazic caly swiat.A wtedy wszyscy beda lewakami................ Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Czyzby to koniec SLD/LiD ???? 09.01.07, 16:28 Być może to prawda. Po SLD wszystkiego się można spodziewać. W końcu to spadkobierca PZPR... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Czyzby to koniec SLD/LiD ???? 09.01.07, 16:37 W koncu? A moze fakty? PPR potem PZPZ a w koncu SLD.To sa fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
gustaww Świetnie się nasze panie prowadzą... 09.01.07, 15:06 a za dobre prowadzenie nagroda... Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Świetnie się nasze panie prowadzą... 09.01.07, 15:13 a nasi panowie to w celibacie zyja, a jezeli juz to wylacznie z dziewicami.... Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Świetnie się nasze panie prowadzą... 09.01.07, 15:18 Oczywiscie i po slubie, bo ja wynika z komentarzy seksu przedmałzeńskiego się w Polsce nei uprawia, a już na pewno nei uprawiaja go męzczyżni... Odpowiedz Link Zgłoś
malte1 Re: Świetnie się nasze panie prowadzą... 09.01.07, 18:31 no ale my nie tlamsimy sie z paniami, bedacymi przedstawicilkami takich kobiecych elitarnych nacji jak kamerun, maroko, czy indie, lub fuji. gdybysmy sie z nimi tlamslili na taka skale, jak robia ta nasze panie, na pewno bylo by o nas rownie glosno, i fama poszlaby na cala europe, jak to ma zreszta teraz miejsce o naszymi paniami, ktore urastaja do pierwszych dam europy...tylko patrzec, jak do polski zaczna masowo przyjezdzac murzyni, i araby, na taka skale, na jaka zboczki z angoli czy niemiec wala do bangkoku, czy fudji. bo wlasei polki dolanczaja do owej elity... Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Świetnie się nasze panie prowadzą... 09.01.07, 19:24 gdybysmy > sie z nimi tlamslili na taka skale, jak robia ta nasze panie, na pewno bylo by > o > nas rownie glosno, i fama poszlaby na cala europe, jak to ma zreszta teraz nie , panowie jedynie piją w Anglii piwo w meijscach publicznych i nie potrafią zrozumieć , z eto zabronione, nastepnei w tychze samycch miejscach rzygają , oddają mocz i spia, a potem zaczepiaję kobiety i wreszcie są zdziwieni, z elądują a areszcie.Widać Polki i polacy dobrali sie w korcu maku. Odpowiedz Link Zgłoś
silvana6 Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 15:18 Jasne, ze te dziewczyny zachowaly sie glupio, ale chyba wystarczy, ze teraz beda cierpiec do konca swego, zapewne niedlugiego niestety, zycia. Nie rozumiem skad tyle nienawisci w wielu postach... Kazdy popelnia bledy, niestety niektore koncza sie tragicznie. Co do zarzutow wobec Kosciola, to w sumie skierowalabym je pod innym adresem. Stanowisko Watykanu jest jakie jest, nie za bardzo mi je oceniac, bo i niespecjalnie mnie ono obchodzi, ale jestem w stanie zrozumiec prawo Kosciola do takiej a nie innej opinii. Problem lezy gdzie indziej: opinia kosciola NIE MOZE byc wykladnia dla Panstwa.Kosciol ma za zadania dbac o zbawienie na TAMTYM swiecie , Panstwo jest (i powinno byc) instytucja jak najbardziej ziemska i nie rozumiem czemu podpiera sie autorytetem Kosciola.To nie Kosciol jest winien, ze cos mysli na temat, tylko Panstwo, ze nie potrafi, (nie chce?bo przeciez kazdy glos w wyborach sie liczy)sie temu przeciwstawic.Panstwo ma obowiazek NIE PRZESZKADZAC w INFORMOWANIU o prezerwatywach i maksymalnie ulatwiac do nich dostep po prostu dlatego, ze ratuja zdrowie i zycie. To czy ktos zechce z nich skorzystac to inna bajka i jego(jej) osobisty wybor powodowany religia, niechecia do gumek, koloru rozowego, czy spotkaniem trzeciego stopnia z ufo.Ale dopiero kiedy w szkole zacznie sie normalna kampania informacyja, zajma sie tym organizacje pozarzadowe, a na bilboardach pojawia sie napisy "GUMKA albo zycie, wybor nalezy do Ciebie" i w ogole prezerwatywy zacznie sie traktowac jako czesc NORMALNEGO CODZIENNEGO zycia bez tej kretynskiej pruderii, bedzie mozna uznac, ze mozliwy jest odpowiedzialny wybor.Bo te dziewczyny, mimo ze wyksztalcone, wcale nie uwazaly prezerwatyw za cos zwyczajnego, skoro baly sie, ze ten typek sie obrazi. Bo kto obraza sie za szminke na ustach?A nawet jesli ktos sie obraza, to kto wtedy nie popuka sie w odpowiedzi w czolo i nie kaze spadac na drzewo? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 15:29 Bez przesady.Nie gadajmy bzdur.Wiekszosc ma dostep do internetu wiec po co w to mieszac kosciol.Za komunizmu mozna bylo kupic kondony.Czego brak?Po prostu babki chcialy wielkiego i czarnego.Nawet w Afryce uwazaja a Polki mysla ze sa madrzejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
silvana6 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 15:44 Przeczytaj, co napisalam:)wlasnie to, ze NIE TRZEBA W cala te sprawe MIESZAC KOSCIOLA:)chodzi tylko o to, aby info o aids i gumkach stalo sie wrecz nagminne i nachalne,w gazetach, tv - tez panstwowej, kretynskich gazetkach typu bravo, itp. i to nie na zasadzie- uzywaj kndomu, bo sie zarazisz, tylko uzywaj go, bo to tak samo normalne, jak rozbieranie sie przed pojsciem do lozka. Moze i bedzie mozna miec takiej "propagandy" wyzej uszu, ale jesli dzieki temu komus wostatniej chwili wlaczy sie instynkt samozachowawczy?jesli kiedys bede miala dzieci, to mam nadzieje, ze poza mna, ktos bedzie je tak indoktrynizowal:)pozdr p.s. caly berlin jest obwieszony plakatami, na ktorych sa trzy kondomy: zielony, a nim znak - ok, zolty, jak wyzej i czerwony- znak -nie!a pod tym napis: machst du mit?, ktory oznacza jestes z nami? ( przeciw aids- to w domysle;)), ale tez mozna tak powiedziec przed pojsciem do lozka. i wcale nie trzeba siegac do internetu:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 15:49 Chodzi mi o niektore teksty.Siedza idioci i wypisuja ze wine za AIDS ponosi kosciol.Powtorze wiec ze jestem niewierzacy.Jezeli wielu widzi wine kosciola w tej sprawie to sa orginalni idioci.Majac dostep do internetu - wiesz co robic.I nie kosciol i nie rodzice ale ty sam decydujesz.Chyba ze az tylu idiotow w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 15:58 Ale tu gdzięs tkwi sedno - w Polsce prezerwatywa jest traktowana jako zabezpieczenie przed ciążą, a to, ze zabezpiecza przed Aids i chorobami wenerycznymi jest jakby kompletnie pomijane! O to własnie chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 16:05 Nie przesadzaj.Czesto jestem na portalach z Afryki.Francuskojezycznych.Ludzie dyskutuja.Te dyskuje przeradzaja sie w pomoc.Ostatnio kosciol dal kase na preserwatywy.Roznica polega na tym ze ludzie chca sie uczyc a Polacy pozjadali wszystkie rozumy.Tolerancja jest potrzebna.Dla tego Kamerunczyka.Po to zeby go nie' zabic.I to tyle.Jakiej lewactwo chce jeszcze tolerancji?Moze rozprawiczac dziewczynki po 15 lat?A juz spotkalem takie postulaty. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Daj spokoj!!!!!!!!!!!!! 09.01.07, 19:33 Przestan-tu nie chodzi o brak edukacji, tylko o brak rozumu i zle zrozumiana tolerancje.Przypuszczam, ze 95% tych kobiet swietnie wiedziala co to AIDS i jak sie zabezpieczyvc.Ale jak jedna z tych dziewczyn na lamach GW napisala, gdy on powiedzial ze nie chce prezerwatywy, to glupio jej bylo odmowic, zeby nie zostac posadzona o "stereotypowe w Polsce uprzedzenia."Tak, ze to nie wina kosciola, braku edukacji seksualnej, tylko wrecz przeciwnie-debilna lewacka wykladnie tolerancji.Rob co murzyn mowi, zebys nie byla posadzona o rasizm.Takie sa skutki propagowanej przez lewice chorej politycznej poprawnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Re: Daj spokoj!!!!!!!!!!!!! 10.01.07, 02:15 Bo chciała bata za wszelką cenę. Ona po prostu nie szanowała w tym momencie siebie. No i skończyła jak skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 21:56 Hej silvana6 i inni ! KK w Polsce narzuca, wymusza itp swoje normy postepowania, w nich przede wszytskim do seksu tolerowanego tylko w celach prokreacji i tylko w zwiazkach przez KK uznanych. Polska administracja cywilna przyjela te normy i aktywnie je propaguje. W ten sposob KK i administracja sa odpowiedzialne za wytworzenie warunkow sprzyjajacyh rozprzestrzenianiu sie m.innymi epidemi hiv. Ostatni przyklad, to ten tzw. minister, co to "nie bedzie latal z prezerwatywami". Jako odpowiedzialny za zdrowie obywateli nawet z g..nem w garsci powinien latac, jezeli sytuacja tego wymaga, od tego jest i za to dostaje od obywateli papu. Tak somo jak za zmuszenie kazdego hiva do leczenia, na obecnych lub stworzonych przepisach. Na koncu jest odpowiedzialnosc indywidualna za swoje postepowanie, ale w.w. elementy to jednak okolicznosc lagodzaca. Serdeczne wspolczucie dla tych naiwnych i na swoj sposob serdecznych panienek, co to chcialy i Bambo zrobic dobrze i sobie moze tez nienajgorzej. Praw natury sie nie zmieni i zrazalnosc kobiet jest kilkunastokrotnie wieksza niz mezczyzn. Pamietajcie o tym szacowne czytelniczki ! Jak panstwo nie ureguluje jakich takich zasad przymusowego leczenia i kontroli to bedzie i rasism i lincze. Za to tzw. spoleczenstwo nie bedzie sie interesowalo rozwojem kraju tylko hiv-em, i moze o to chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyzakov Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 10.01.07, 10:23 anders76 napisał: > Hej silvana6 i inni ! > > KK w Polsce narzuca, wymusza itp swoje normy postepowania, w nich przede > wszytskim do seksu tolerowanego tylko w celach prokreacji i tylko w zwiazkach > przez KK uznanych. > Polska administracja cywilna przyjela te normy i aktywnie je propaguje. > W ten sposob KK i administracja sa odpowiedzialne za wytworzenie warunkow > sprzyjajacyh rozprzestrzenianiu sie m.innymi epidemi hiv. Doprawdy? A ja slyszalem opinie roznych specow od AIDS i oni twierdzili, ze stale zwiazki i wiernosc to najlepsze zabezpieczenie przed HIV. A przeciez KRK to wlasnie propaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Odpowiadam drugi raz na .... 09.01.07, 15:31 Z tego tekstu wynika tylko to, ze na calym swiecie sa burdele, a Polacy wola Polki:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Odpowiadam drugi raz na .... 09.01.07, 15:38 Nie bede cie uswiadamial bo wnioski kazdy potrafi wyciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Ostawić go do Afryki tam jego miejsce 09.01.07, 15:51 Z ciekawości chciały spróbować jak smakuje seks z murzynem.Dziś już wiedzą, że Afryka to wylęgarnia chorób. Odpowiedz Link Zgłoś
jarzab9 [...] 09.01.07, 15:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomkowski4444 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 15:53 ciekawe swoja droga jak teraz "smakuje" tym kobietą "afrykańska czarna kaszanka po kolana" hihihi...zycze im smacznego. mogly jesc polska biała kiełbaske to czystsze miesko. ponoć mniam mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k [...] 09.01.07, 16:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: wykastrowac tego smiecia-a potem deportowac 09.01.07, 16:12 Majac poparcie lewicy czul sie bezpieczny.Kto bronil jego klub w Warszawie?Cala lewica.Nawet Kalisz.A dzisiaj zdziwienie.Ciekawe czy przyznaja sie do swojego kolesia?Kalisz adwokat-moze bedzie go bronil? Odpowiedz Link Zgłoś
neoleo [...] 09.01.07, 16:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k jak cenzorze nazwac kogos kto celowo zarazil kobie 09.01.07, 16:25 ty ??? moze przeprosic, ze w ogole sie glos zabiera? albo napisac,ze pan Simon to straszny psotnik ? mam gdzies ta zakichana poprawnosc polityczna; ten gosc CELOWO I Z PREMEDYTACJA zniszczyl zycie wielu kobiet - w pewnym sensie jest mordercom - znacznie skrocil im zycie - nazwanie "smieciem" takiego bydlaka tgo wrecz komplement pamietasz pracowniku Gazety Wyborczej jak broniliscie tego goscia jeszcze nie tak dawno ??? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Jest mi przykro............... 09.01.07, 16:28 a sam ie moge nic zrobic.Polecam wie Gazecie moje posty do skasowania poniewaz jestem bardziej anty- niz Malgosia.sORRY Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Poczestowano lewice smiercia...................... 09.01.07, 16:18 Samoobrona byla czysta a afrykanczyk dal podarek na nowy rok.I nie ma afery?Afera lewicy,afera tolerancji i afera mediow typu GW czy TVN gdzie ten grzechotrnik byl guru.Smieszne.A paniom dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Polki lubia "egzotyke" i podroze ;-))))))))))))))) 09.01.07, 16:24 Polki lubia "egzotyke" i podroze ;-))))))))))))))))))))))))))) Mialy od razu angine? Zapewne po oralnym sexie z "obronca praw czlowieka" ? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AIDS jest wynikiem zarazenia MYCOPLASMA tzw grade 10. Ten stwor ktory nalezy zakwalifikowac jako bakterie, zostal sztucznie wyprodukowany. Oto patent na mycoplasme: "Pathogenic Mycoplasma", US Patent No. 5,242,820, issued September 7, 1993. Dr Lo is listed as the "Inventor" and the American Registry of Pathology, Washington, DC Czas aby Polacy (a zwlaszcza Polki) sie opamietali. Nie dajcie sie wyzabijac. Mycoplasma to bron biologiczna. Mozna nia prowadzic wojne bez wojny. Sa rozne odmiany: europejska, hinduska, chinska, afrykanska. Polaku czy zauwazyles ile kobiet cierpi obecnie na bezplodnosc? Czy zauwazyles jak duzy odsetek ludzi ma problemy psychiczne i choruje na choroby chroniczne? Czytaj patent: "Pathogenic Mycoplasma", US Patent No. 5,242,820, issued September 7, 1993. Dr Lo is listed as the "Inventor" and the American Registry of Pathology, Washington, DC Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: Polki lubia "egzotyke" i podroze ;-)))))))))) 09.01.07, 16:32 Cytat: Several strains of mycoplasma have been "engineered" to become more dangerous. They are now being blamed for AIDS, cancer, CFS, MS, CJD and other neurosystemic diseases. A oto jakie autorytety zgadzaja sie z tym cytatem: Horowitz, Leonard, Emerging Viruses: Aids and Ebola, Tetrahedron Publishing, USA, 1996. Johnson, Hillary, Osler's Web, Crown Publishers, New York, 1996. Scott, Donald W. and William L. C. Scott, The Brucellosis Triangle, The Chelmsford Publishers (Box 133, Stat. B., Sudbury, Ontario P3E 4N5), Canada, 1998 . Scott, Donald W. and William L. C. Scott, The Extremely Unfortunate Skull Valley Incident, The Chelmsford Publishers, Canada, 1996 (revised, extended edition available from mid-September 2001; . The Journal of Degenerative Diseases (Donald W. Scott, Editor), The Common Cause Medical Research Foundation (Box 133, Stat B., Sudbury, Ontario, P3E 4N5), Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Polki lubia "egzotyke" i podroze ;-)))))))))) 09.01.07, 16:34 Kaganiec na gebe i Polki nie sa afrykankami. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: Polki lubia "egzotyke" i podroze ;-)))))))))) 09.01.07, 16:41 Dodam tylko ze istnieje "arabska" odmiana Mycoplasmy (grade 8,9,10) Zakochane w "egzotyce" Polki zapenwe skutecznie ja rozprzestrzeniaja po kraju. Dowiemy sie o tym zapewne za nastepne 7 lat. Przyznam ze zarazonym bezposrednio od "bojownika o prawa czlowieka" nie wspolczuje. Wspolczuje tym nieswiadomym i niewinnym ktore te "milosniczki egozotyki" zarazily. Odpowiedz Link Zgłoś
flo05 Wśród ofiar są dziennikarki,to 09.01.07, 16:27 dlatego TVP czekała 5 dni z podaniem informacji o Molu,przez 7 lat nie znalazła się ani jedna poszkodowana,która zrobiłaby o tym materiał,na pewno uratowałoby to życie innych kobiet,całkowita porażka dziennikarstwa polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wśród ofiar są dziennikarki,to 09.01.07, 16:32 Miedzy innymi Pani Szcuka Odpowiedz Link Zgłoś
rgard Re: Wśród ofiar są dziennikarki,to 09.01.07, 19:41 Kto załatwił azyl hivowemu simonowi i skąd on miał ciagle pieniądze? Pracował? Na jakiej zasadzie był ubezpieczony? Płacił składki? Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Różnica między Wielgusem a pieprzoną przez islam 09.01.07, 22:09 Arcybiskup był zgwałcony w pewien sposób przez nieludzki system i jego katów z SB. Nie popełnił plugastwa i nie naraził niczyjego życi. Mordercy w poselskich garniturkach poprawności wpuścili i nie usunęli z Polski MORDERCY z niebezpieczną zakazaną BRONIĄ którą można zabić w męczarniach skuteczniej jak Ci dwaj z Gubałówki. TERRORYSTA ISLAMSKI nie musi posiadać BOMBY by uzyskać efekt bardziej porażający oraz by w postępie geometrycznym siał dzieło MORDU oraz by społeczeństwo ponosiło prócz strat ludzkich straty materialne. Zbrodniczy ustawodawcy zajmują się historią i igrzyskami a nie MORDERCAMI I ich terorystyczną działalnością na narodzie polskim. Głupie naiwne i chore umysłowe ofiary Terrorysty leciały jak głupie na lep zbrodniarza. Niestety zostały wychowane przez system bez wartości z jakich kiedyś dumni byli Polacy i Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Parlamentarni Idoci i Terroryści 09.01.07, 22:21 Do tej pory ciemne Ćwoki w ławach Osielskich nie wprowadzili ustawy by Terrorystów z groźniejszym narzędziem jak bomba nie wpuszczać do Polski a wpuszczonych NATYCHMIAST relegować zabierając im majątki na poczet zbrodni terrorystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 16:52 Ja tym kobietkom się dziwie, że zadawały się z nim. Nie miłioner, mie hrabia, nie baron a tym bardziej książe. Brzydal, jak bym go w nocy zobaczył to chyba bym zawału dostał. Aprawde mówiąc mają tego czego chciały.Przecież żadfna z nich nie była z nim w związku przez dłuższy czas. Po prostu chciały sobie zażyć seksu więc mają teraz tego efekt. Odpowiedz Link Zgłoś