Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:03 w piątkowej, dzisiejszej GW. Prawdziwy. Dla dziennikarzy przez małe "d", mających swój nowy reżim (a tacy się tu pojawiają i wylewają swoje frustracje). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gizmo Re: Świetny felieton Ogórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:30 Fantastyczny! Co jak co, ale w napisać to w GW to była spora odwaga. Mam nadzieję, że go nie wyrzucą. Aha, jak coś podobnego w GW przeczytasz daj od razu znać. Nie krępuj się, na tym forum napisano już 5 milionów postów, na pewno wytrzyma kolejny milion. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: Świetny felieton Ogórka 13.10.06, 21:04 Gość portalu: gizmo napisał(a): > Fantastyczny! Co jak co, ale w napisać to w GW to była spora odwaga. Mam > nadzieję, że go nie wyrzucą. > Aha, jak coś podobnego w GW przeczytasz daj od razu znać. Nie krępuj się, na > tym forum napisano już 5 milionów postów, na pewno wytrzyma kolejny milion. Pomylilo Ci sie Gizmo, zreszta nie pierwszy raz. Spiesze wiec Ci poinformawac, ze Ogorek nie nazywa sie Rybinski i nie pisuje felietonow w Fuckt'cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Świetny felieton Ogórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 08:09 Wiedziałam, że jest świetny! Widać po reakcji G. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: Świetny felieton Ogórka 14.10.06, 08:45 Gość portalu: ja napisał(a): > Wiedziałam, że jest świetny! Widać po reakcji G. :-) Odpowiedz Link Zgłoś