3guziec nie lituj się nad dziadem-przybłędą 09.01.07, 10:31 nie lituj się nad dziadem, bo jak dziad odżyje, to cię torbą zabije!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Kiedy lewacy powierdzą "przepraszam"? 09.01.07, 10:36 I to nie tylko tym kobietom. Czy organizatorzy Marszu Rowności i politycy, którzy go popierali, mają odwagę spojrzeć w oczy ofiarom AIDS? Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Trzeba sobie uświadomic... 09.01.07, 10:41 że każdy kontakt bez prezerwatywy moze się tak zakończyć.Skąd można wiedzieć,czy miła studentka nie spała kiedyś z murzynem,albo czy potem nie zaraziła swojego chłopaka?TO może być wszędzie,czarni nie mają monopolu na hiv! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Trzeba sobie uświadomic... 10.01.07, 15:20 meg303 napisała: > że każdy kontakt bez prezerwatywy moze się tak zakończyć trzeba sobie uświadomić co najmniej 2 rzeczy: 1. historia: w USA swego czasu nazywano to "chorobą pedałów" (do czasu aż sprawa nie wyszła dalej, a potem politpoprawnościowcy nie zaczęli wykręcac kota ogonem) 2. prezerwatywa _nie jest_ absolutnie skutecznym środkiem przeciw wirusom (pomaga, ale tylko w pewnej części przypadków, naprawde, uwierz liczbom, a te są bezwzględne w swojej wymowie). Niestety lewusy postępowe liczb nie lubią, bo to dla nich za trudne, natomiast uwielbiają powtarzac swoje mantry. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: puszczalskie Polki fuuj 09.01.07, 10:50 Chcesz zobaczyc puszczalskie? To przyjedz kiedys do Polski i obejrzyj sobie co Rosjanki wyprawiaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 Re: puszczalskie Polki fuuj 09.01.07, 11:16 do Polski przyjedzają Ukrainki a nie Rosjanki. Przyjedz do Niemiec to zobaczysz co Polski wyrabiają na ulicach Frankfurtu, Berlina czy Hamburga. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz Re: puszczalskie Polki fuuj 09.01.07, 11:49 Pojedz do Niemiec, zobaczysz co tam Niemki wyprawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 Re: puszczalskie Polki fuuj 09.01.07, 12:19 jestem w Niemczech i widze ten najlepszy polski towar eksportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf-22 Re: puszczalskie Polki fuuj 09.01.07, 12:36 Eee tam, najlepszy towar został w Polsce i pieprzy się z Kameruńskimi poetami :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz Re: puszczalskie Polki fuuj 09.01.07, 21:19 olex5 napisał: > jestem w Niemczech i widze ten najlepszy polski towar eksportowy. Z zona pojechales do Niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
katamaran07 Polki fuuj 09.01.07, 13:03 Dzie mogę przeczytać poezje Simona Mola. Są tam wskazówki jak walic Polki lewicowe? Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 Re: Polki fuuj 09.01.07, 14:42 w tym najlepsze sa prawicowe i umiarkowane bo nawet umią sie modlic.Masz tez wiekszą pewnosc,ze dostaną rogrzeszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
11tadeusz11 Mol , co za gość . 09.01.07, 10:40 A mówią , że największe dziwki pochodzą z za Buga , chyba jednak mamy jednak je u siebie . Patrząc na tą facjatę trudno uwierzyć w to , że jakaś kobieta chciała z nim mieć wspólnego ? Alleee może to co mówią znawcy tematu , siła tkwi gdzie indziej . Poza tym proponuję pozamykać te wszystkie ku.. żeby jakiś katolik patriota nie uległ pokusie i nie zaraził się , przenosząc chorobę na swoją katolicką żonę . Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Mol , co za gość . 09.01.07, 11:21 Heh, dobre:) Jak panna uprawia seks z murzynem jest ostanim kur*wiszczem. Jak żonaty Polak katolik uprawia seks z w/w to ulega w pokusie (w domyśle: został uwiedziony, wcale nie chciał, no ale w końcu jest meżczyzną, prawda?) Załamujecie mnie ludzie, naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
4litery Re: Mol , co za gość . 09.01.07, 13:06 bromba_bez_glusia napisała: > Jak żonaty Polak katolik uprawia seks z w/w to ulega w pokusie (w domyśle: > został uwiedziony, wcale nie chciał, no ale w końcu jest meżczyzną, prawda?) z tego co piszesz, wynika że taki żonaty Polak jest gejem (jak uprawia seks z w/w). Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Mol , co za gość . 09.01.07, 13:16 Do Miodka mi daleko, ale wydaje mi sie że poprawnie napisałam. Podmiotem poprzednego zdania jest "panna", w związku z czym pisząc "w/w" miałam na myśli ową pannę:) Pozdrawiam Bromba Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Ladny obronca praw czlowieka i jeszcze 09.01.07, 10:47 lepszy poeta, widac ze swoje wiersze w macicach recytowal, a tak pozatym, zawsze w inteligencje polskich kobiet( nie wszystkich) watplilem, ale teraz chyba pewny jestem ze duzo z nich cos brakuje,,, Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Ladny obronca praw czlowieka i jeszcze 09.01.07, 14:34 teraz chyba pewn > y > jestem ze duzo z nich cos brakuje,,, Super, a po jakiemu ty piszesz? Po polskawemu? Jesli "chyba" to nie "pewny", jesli brakuje , to nie "coś" a "czegoś" ;/ Boże ... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Zdumiewająca ilość idiotek !!! 10.01.07, 19:21 nie obrażaj młodych prężnych wykształconych.. one toto są solą naszej ojczyzny. A "wiernych", to sam Naredachtor czy inny jego/jej zastępca (postep mamy, więc w posiadanie jajników czy jaj lepiej nie wnikać), pobłogosławił Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Baby choruja a chlopak zdrowy i do seksu gotowy... 09.01.07, 10:48 ....poszkodowane niech zaloza partie PKP (PArtia Kurew Polskich)...... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool frapujący fragment artykułu 09.01.07, 10:48 w komentowanym tekście stoi (jak równiez w Rzepowym oryginale): "Z ustaleń "Rzeczpospolitej" wynika, że polskie władze od siedmiu lat wiedziały, że Moleke jest nosicielem wirusa HIV. Ale prawo nie daje żadnych możliwości zmuszenia chorego do leczenia, ani tym bardziej poinformowania o nosicielu wirusa ludzi, z którymi się styka." ciąg poprawnosci politycznej jakby dalszy - bo niech Czytelnicy zwróca uwagę - stoi jak wół "władze wiedzialy", a nie że "Simon wiedział" - czyż to (w całej straszności sprawy) nie śmieszne?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
neoleo zachciało się infantylnym dziewczynom z brudasem 09.01.07, 10:49 spotykać i mają tego konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
compor Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 10:49 dziewczyna znajomego poleciala do roboty w Londynie. Po pewnym czasie chlopak zaczal dostawac smsy od życzliwych ze ją Murzyn do roboty odwozi. Pozniej ze mieszka z Murzynem i do roboty juz nie chodzi, a na koniec ze ja czarni bracia zapinaja na 2-3 baty. Tez byla bardzo WRAZLIWA i dobrze wyksztalcona. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
katamaran07 Rośnie lista kobiet zarażonych 09.01.07, 12:59 To on nadal zaraża? Przez swą poezję? Odpowiedz Link Zgłoś
swesolowski Ktoś im kazal czekolady próbować? 09.01.07, 10:52 I to bez gumki? Same sa sobie winne Odpowiedz Link Zgłoś
ollo2005 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 10:52 Szlag mnie trafia, jak sobi epomyśle, że teraz będziemy tego bambusa utrzymywac w areszcie a potem w więzieniu. I jeszcze ponosić koszty jego leczenia. Dlaczego amator seksu z białymi kobietami nie zostanie deportowany? Odpowiedz Link Zgłoś
rty99 Pomór "antyfaszystów"! 09.01.07, 10:59 No to mamy niezly pomor wsrod "antyfaszystek". W dodatku, jesli jeszcze zarazily po kilka innych osob ze swego srodowiska, to moze sie okazac, ze srodowisko "antyfaszystow" dlugo sie nie podniesie po tym ciosie. Kto nas teraz bedzie bronil przed "faszyzmem"? Ciekawe tez, czy resztki "antyfaszystow" zorganizuja jakas demonstracje w obronie przesladowanego Simona M. W koncu jego zachowanie wyniknelo przeciez z roznic kulturowych, a wielokulturowosc dla tego srodowiska jest rzecza swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
k_rej Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 11:03 trzeba myśleć komu się daje,a nie bzykać na lewo i prawo Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 11:09 Bojownicy (terroryści) tolerancji, propagatorzy nieskrepowanej wolności seksualnej, zakrzykiwali każdego, kto próbował przemycić trochę zdrowego rozsądku to tego medialnego oszołomstwa, sponsorowanego zapewne przez fabrykę gumy. Wyzwiska od moherów i zacofanych katoli były na porządku dziennym. Nauczyliście się nie obżerać batonami i Mc Donaldami to nauczcie się, że przesada w tej dziedzinie też może być niezdrowa. I nie zastępujcie liberalnymi hasłami zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
jagfel nie mieszać w to Kościoła 09.01.07, 11:10 Czytam tu tyle wypowiedzi, które obarczają Kościół za to co się stało. A kto w ogóle powiedział że one były katoliczkami? A nawet gdyby były, to ktoś na tym forum słusznie napisał, że Kościół zabrania prezerwatyw, ale również przygodnego seksu. Gdyby te panienki przejmowały się nakazami Kościoła to zacznijmy od tego, że do tej sytuacji nigdy by nie doszło. Nie jestem przesadnie religijny i praktycznie nie praktykuję ;), ale ta hipokryzja mnie po prostu denerwuje. To co się stało nie ma absolutnie nic wspólnego z Kościołem, jedynie z moralnością i zdrowym rozsądkiem (tudzież jego brakiem) u tych biednych, skazanych na śmierc panienek. Dodatkowo obarczył bym też winą Państwo, że dało azyl tej chodzącej czarnej broni bakteriologicznej, i to wiedząc, że ma HIV... A co do samej sytuacji... Czarny rzeczywiście obrał sobie najwyraźniej za cel wryćkanie jak największej ilości Polek, bo wynik rzeczywiście imponujący. Inna sprawa, że sprzyjał mu niewątpliwy atut w postaci "egzotyki" - to zawsze działa. Arabusy i czarni mają przewagę u nas, ale z drugiej strony proponuję pojechać np. do Ameryki Pd. czy Środkowej... Wtedy wynik tego czarnego przestanie imponować... Nie żebym się chwalił, chcę jedynie pokazać, że ludzie WSZĘDZIE kierują się tym samym - ja byłem białą egzotyką, mnie kręciła latynoska egoztyka itd... On tutaj powielał dokładnie ten sam schemat. Więc absolutnie nie zgadzam się z tymi co wypisują tu o "polskich szmatach" itp bzdury. Myślę, że w Pradze, Kopenhadze czy w Oslo miałby na koncie CO NAJMNIEJ tyle samo zaliczeń. Inna sprawa czy dostałby tam azyl i ile panienk zgodziło by się zrobić "to" z nim bez zabezpieczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinekk9 [...] 09.01.07, 11:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 11:14 Ta sprawa dobitnie pokazała, że występuje zjawisko czarnego faszyzmu i rasizmu. Szkoda, że te dziewczyny nie oglądały wiadomości albo filmów dokumentalnych z Południowej Afryki albo Zimbabwe. W tym pierwszym kraju, napaści i zabójstwa białych są na porządku dziennym, w drugim biali zostali wygnani i okradzeni. Kobiety nie ulegajcie czarnym rasistom. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 11:16 Zaraza przyszła z Afryki ale teraz biali białym ja przekażą. Więc przestancie sie skupiać na czarnym bo białe tez nieźle może zarazić. Uwaga na warszawiaków! Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 11:41 czemu na Warszawiakow? nie ma pewnosci, ze dziewczyny sa wylacznie z Wa-wy i ze zadawyly sie wylacznie z warszawiakami? w koncu to 7 lat goscimy Simona M. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 11:57 Dokładnie tak, jakaś ich część według doniesień prasowych studiowała w Warszawie. Możliwe że wróciły w swoje rodzinne strony, możliwe że zostały w Warszawie, możliwe że pojechały w Polskę, możliwe że wyjechały za granicę. Jedno jest pewne, mamy kłopot z wirusem HIV odmianą afrykańską przy którym ptasia grypa jest niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: antyfaszysta roku 2003 09.01.07, 11:18 Plagi egipsj=kie sopadają na Wawe. HGW z komuchami a teraz hiv. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Żałosne są te "moralne autorytety" lewaków 09.01.07, 12:18 Zapewne w 2003r. GW wielbiła tego gościa... Mamy wlaśnie przyklad "autorytetu" GW... Odpowiedz Link Zgłoś
pl.adex Brzechwa czy Tuwim napisal 09.01.07, 11:30 Murzynek Bambo w Afryce mieszka czarna ma skore ten nasz kolezka Co on robi w Polsce?To przeciez chyba jeszcze nie Afryka. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Odpowiedzialni są za to urzędnicy ! 09.01.07, 11:33 Którzy dali mi azyl, powinni skierować go na badanie wcześniej,ale urzędnicy to ciemnota i nie wiedzą,że w Afryce co drugi ma HIV. Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 11:45 a mnie tych dziewczyn zal. Simon M. chcial wyleczyc sie przekazujac chorobe innym, na pewno wiec doskonale "dopracowal metode pozyskiwania" biorcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz [...] 09.01.07, 11:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf jakie poniesie konsekwencje? 09.01.07, 11:59 i co oni mu zrobią?wsadzą do więzienia i tam pozwolą mu chorować? zobacz co słychać u www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf A za koszty leczenia zapłacicie WY 09.01.07, 12:07 Koszt leczenia chorej na HIV to minium 100tys. zł x 100 kobiet to min. 10mln zł z naszych kieszeni, urzędnikom którzy dali mi azyl pogratulować wyobraźni. Facet powinien dostać dożywocie w kamieniołomach, ale w Polsce pewnie wyjdzie za 3,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: A za koszty leczenia zapłacicie WY 09.01.07, 12:43 herr_wolf napisał: > urzędnikom którzy dali mi azyl pogratulować wyobraźni. To swiadome dzialanie w celu budowy tzw. wielokulturowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
trastme Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 12:13 Art. 57. 1. Cudzoziemcowi odmawia się udzielenia zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony, jeżeli: ) stwierdzono u niego chorobę lub zakażenie, podlegające obowiązkowemu leczeniu na podstawie ustawy z dnia 6 września 2001 r. o chorobach zakaźnych i zakażeniach (Dz. U. Nr 126, poz. 1384, z późn. zm.), lub istnieje podejrzenie takiej choroby lub zakażenia, a cudzoziemiec nie wyraża zgody na to leczenie; Odpowiedz Link Zgłoś