Dodaj do ulubionych

Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie p...

• t.piotrowski Re: Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie 12.01.07, 07:27

A ja mysle ze w Polsce nastapila era kaczorow i jak kaczce dziwaczce co sie nie
      podoba to wyrzuca z gniazda. Nie odbiegam od tematu, ale skoro jest tylu
      podejrzanych o OJCOSTWO , to dlaczego mamy wykluczyc tych na czolowych
      stanowiskach. Mysle ze wcale by nie zaszkodzilo sprawdzic i ich. Ludzie
      obudzcie sie , czy nie widzicie do czego dazy kaczorowski rzad, chyba nie do
      demokracji, a raczej do kaczorowskiej dyktatury. Chyba Lepper im za bardzo
      przeszkadza , to zrobia go ojcem, byc moze swoich dzieci.
    • palestrina2005 Aneta K. - żałosna. To już się robi parodia 12.01.07, 07:30
      Najpierw Aneta K. twierdziła, że ojcem jej dziecka jest Łyżwiński, bo z nikim
      innym nie spała w tym okresie.
      Potem były testy na ojcostwo i Aneta K. powiedziała że nie kłamała tylko
      się "pomyliła".
      Potem powiedziała że ojcem może być Lepper i trzeba jemu zrobić testy...
      Po dwóch dniach powiedziała, że wie kto jest ojcem ale nie powie lecz że ojcem
      na pewno nie jest Lepper...
      Teraz znowu wraca do twierdzenia że ojcem jest Lepper...
      Czyżby ta pani spała z tyloma facetami bez zabezpieczenia że straciła już
      rachubę ????

Może spała też z Simonem Molem "Antyfaszystą Roku" ?????
      Jesli tak to niech sobie szybko zrobi testy na hiv....
      • chateau Re: Aneta K. - żałosna. To już się robi parodia 12.01.07, 07:38
        www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,53127.html#53127
        Bliski koniec Leppera
        W dzisiejszej ‘Rzeczpospolitej’ pojawi się tekst ‘Bliski koniec Leppera’. Według
        potwierdzonych informacji premier Jarosław Kaczyński powiedział, że mają zostać
        przeprowadzone testy na ojcostwo najmłodszego dziecka Anety Krawczyk. Ojcem może
        być Lepper. PiS rozważa stworzenie rządu mniejszościowego. Prokurator krajowy
        Janusz Kaczmarek powiedział dla TVN 24, że nie są przygotowywane zarzuty wobec
        Andrzeja Leppera w związku z tzw. ‘seksaferą’. (EB)

Nie jesteś na bieżąco, organ prasowy Jarosława Kaczyńskiego puszcza właśnie
        tzw. szczura.
        • milet_z_sedesu A może to kaczka dziennikarska??????? 12.01.07, 07:43
          • palestrina2005 Re: A może to kaczka dziennikarska??????? 12.01.07, 07:46
            Skoro prokurator twierdzi że nie ma zarzutów to chyba kto jak kto ale on wie
            najlepiej...

Chyba że PiS z innych względów chce się pozbyć Leppera (np. dogadał się z
            Rokitą, że ten założy nową partię i razem z częścią posłów PO wejdzie do
            koalicji z PiS)....
            • 1zorro Nie!!! To kaczka belwederska!!! 12.01.07, 07:56

• bogdantadus Nie!!! To kaczka szpitalna!!! Pełna tresci!!! 12.01.07, 09:14
        • palestrina2005 Re: Aneta K. - żałosna. To już się robi parodia 12.01.07, 07:44
          "Prokurator krajowy
          Janusz Kaczmarek powiedział dla TVN 24, że nie są przygotowywane zarzuty wobec
          Andrzeja Leppera w związku z tzw. ‘seksaferą’. "
          To chyba wyjaśnia sprawę...

Chyba najlepiej poinformowaną osobą jest prokurator - bo to on przygotowuje
          ewentualne zarzuty... skoro twierdzi że nie są przygotowane zarzuty to widać
          nie ma podstaw do oskarżenia Leppera.
          A tym "dobrze poinformowanym źródłem" jest pewnie ktoś kogo wyrzucili lub
          zwolnili z pracy dla PiSu lub też jakiś były SBek bojący się o swoją
          emeryturkę...
          • chateau Re: Aneta K. - żałosna. To już się robi parodia 12.01.07, 07:46
            Przestań :)))
            www.rzeczpospolita.pl/dodatki/pierwsza_strona_070112/pierwsza_strona_a_1.html
            "Według naszych informacji Jarosław Kaczyński spotkał się w tej sprawie z
            najbliższymi współpracownikami z rządu i PiS. Na spotkaniu poinformowano, że w
            śledztwie mogą zostać przeprowadzone testy na ojcostwo najmłodszego dziecka
            Anety Krawczyk. I że ojcem może być Andrzej Lepper. Możliwe więc, iż Lepper
            usłyszy zarzuty wykorzystywania seksualnego - opowiada nam członek rządu,
            uczestnik spotkania.

Jego informacje potwierdziliśmy w dwóch innych, niezależnych źródłach - w
            kręgach zbliżonych do Kancelarii Prezydenta oraz we władzach Samoobrony."
            • palestrina2005 Re: Aneta K. - żałosna. To już się robi parodia 12.01.07, 07:52
              No to chyba wiedziałby coś na ten temat prokurator, bo to nie "kancelaria
              prezydenta" lub "władze Samoobrony" prowadza śledztwo...
              Poza tym Aneta K. zeznała jasno "ojcem mojego dziecka na pewno nie jest
              Lepper".

Ja bardziej wierzę w słowa prokuratora niż "dobrze potwierdzone źródła" -
              wiadomo dużo jest "zyczliwych" PiSowi wywalonych działaczy lub SBków bojących
              się o emeryturki. Mogli wprowadzić dziennikarzy w błąd.

A znając strategiczne myślenie Kaczyńskiego na pewno ciągle na posiedzeniach
              rozważa wariant rządu bez Leppera, bo Lepper jest nieobliczalny i Kaczyński
              musi być na to przygotowany (ew. rządy bez Leppera czy też próba przyciągnięcia
              Rokity). Polityka to ciągła walka. Ale to się nazywa "myślenie
              scenariuszowe", "rozważanie możliwych wariantów działania" i każdy dobry
              strateg to robi...
              • chateau Re: Aneta K. - żałosna. To już się robi parodia 12.01.07, 07:56
                Jeszcze raz:
                "Możliwe więc, iż Lepper usłyszy zarzuty wykorzystywania seksualnego - opowiada
                nam członek rządu, uczestnik spotkania.
                Jego informacje potwierdziliśmy w dwóch innych, niezależnych źródłach - w
                kręgach zbliżonych do Kancelarii Prezydenta oraz we władzach Samoobrony."

No, no, wywaleni z PiS działacze i esbecy w rządzie, wokół Kancelarii Prezydenta
                i (to akurat chyba zgodne z prawdą) we władzach Samoobrony?

"weź i więcej nie myśl" :)
                • palestrina2005 Re: Aneta K. - żałosna. To już się robi parodia 12.01.07, 08:00
                  Nie wiem jak Ty ale ja myślę że o postawieniu zarzutów decyduje prokurator a
                  nie "kancelaria Prezydenta" i "władze Samoobrony".
                  Skoro prokurator mówi że nie są przygotowywane zarzuty... to nie są...

Najbardziej wiarygodnym źródłem jest tu prokurator...

Chyba że PiS dogadał się z Rokitą i planuje wywalenie Leppera z koalicji...
                  wtedy faktycznie jest możliwe jego odwołanie...
                  • chateau Re: Aneta K. - żałosna. To już się robi parodia 12.01.07, 08:12
                    Przecież tu nie chodzi o zarzuty, tylko o udupienie Andrzejka.
                    Ta "informacja" jest przeznaczona dla Leppera.
                  • gromek1 Re: Aneta K. - żałosna. To już się robi parodia 12.01.07, 08:48
                    "Nie wiem jak Ty ale ja myślę że o postawieniu zarzutów decyduje prokurator"

Owszem decyduje. Ale najpierw musi dostać telefon od Ziobry albo Dorna.
              • peryklejtos Re: Aneta K. - żałosna. To już się robi parodia 12.01.07, 10:22
                palestrina2005 napisał:

> No to chyba wiedziałby coś na ten temat prokurator, bo to nie "kancelaria
                > prezydenta" lub "władze Samoobrony" prowadza śledztwo...

W Państwie rządzonym przez Kaczyńskich nikt nic nie wie:)
                Przypomnij sobie chociazby sprawę pewnej Pani, która miała wejść do Trybunału
                Konstytucyjnego. Ponoć nikt nie wiedział, że ma sprawę w sądzie :)))
      • ted1951 [...] 12.01.07, 09:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • cezareko Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie p.. 12.01.07, 07:31
      JAkI tam z niego ojciec. Powtarza się stary scenariusz kaczorków. Leppera z
      Samogwałtu skompromitować, posłów i elektorat przejąć.
    • adwach A mówiłem chłopakom ... 12.01.07, 07:36
      ZAKŁADAJCIE GUMKI! A oni i tak swoje - że niby z gumkami to gorzej, że nie
      wygodnie, że religia zabrania...no i mają teraz za swoje! ;)
      • palestrina2005 Lewaki tez nie zakładają - patrz Simon Mol 12.01.07, 10:23
        i jego lewicowo-liberalne koleżanki
        • cynik.pl Że niby Samoobrona to prawaki? 12.01.07, 12:35
          Bo chyba nie prawiczki :-P?
          • palestrina2005 Samoobrona to generalnie populiści 12.01.07, 14:14
            Gospodarczo lewica, obyczajowo nie wiadomo co...
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie 12.01.07, 07:40
      Czemu nikt nie pisze o sexaferze w SLD? Ostatnie "NIE" :D
    • bogdantadus s--a--m--o--z--a--p--ł--o--d--n-- i--e--n--i--e 12.01.07, 07:49
      • palestrina2005 Mam nadzieję że Aneta nie spała z Simonem M. 12.01.07, 07:57
        Mam nadzieję że Aneta K. nie spała z Simonem Molem, słynnym "Antyfaszystą
        Roku" ???
        Bo biorąc jej "luźne" podejście do zabezpieczania się na pewno nigdy się nie
        zabezpiecza (tylu jest tych kandydatów na ojca).
        Gdyby spała z Simonem to natychmiast musiałaby sobie zrobić testy na hiv...
        I mielibyśmy połączenie dwóch wielkich seksafer....
    • 1warchol Maryja cham i warchoł 12.01.07, 07:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=156&w=55268308&a=55268436
      • 1zorro No ale prokuratura potwierzila fakt, ze Anecie K. 12.01.07, 08:05
        podawano lek na poronienie. Wiec jednak powoli dochadza do tego, ze kobitaka
        nie fantazjowala. A jesli taki lek podawali to pozostaje pytanie dlaczego.
        Chyba nie dlatego, ze TYLKO byla w ciazy - ale z kim.
        • zielonka16 Krawczyk niewie ,a GW wie... 12.01.07, 09:14
          i znowu,yo staje się nudne!
      • tomczyk6 Towarzysze!!!Zrzucmy sie na wyprawkę.Lepperowi trz 12.01.07, 10:27
        Lepperowi trzeba pomóc.
        Na nic narzekanie tow.Jolu na ubecję.
        Dajcie przykład ,podajcie swoje konto a wyslemy tow.przewodniczoncemu po parę
        groszy.Niech da dziecku.Trzy lata bez ojca??!!
    • 4krzych1 kiedy zajmiecie się dziećmi michnika??? 12.01.07, 08:05
      • 1zorro Re: kiedy zajmiecie się dziećmi michnika??? 12.01.07, 08:06
        a myslisz, ze jakies ma?
        • halfliner Zajmują się wicepremierem, przestępcą bez matury. 12.01.07, 08:10
          pozdr
    • halfliner Będzie teraz brzmiało jeszcze lepiej : wicepremier 12.01.07, 08:07
      pozdr
      • halfliner przestępca bez matury z nieślubnym dzieckiem. 12.01.07, 08:08
        pozdr
        • halfliner To 'posunie' kurduplą rewolucję moralną. 12.01.07, 08:09
          pozdr
    • radiomaryja1 przecież gołym okiem widać, że pis to nakręca... 12.01.07, 08:08
      nie wiem czemu te buraki dają sie na to nabierać? są wykorzystywani jak ta dupeńka przez nich, z tą tylko różnicą, że ona już nie jest rżnięta, a oni nadal...
      • 1zorro Re: przecież gołym okiem widać, że pis to nakręca 12.01.07, 08:31
        bo burak ma to do siebie, ze nie mysli. Najlepiej smakuje z chrzanem...
    • fakirek Re: Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie 12.01.07, 08:14
      Co daj spokój? A jak ją Lepper gnoił, gdy z okazało się że Łyżwinski nie jest
      ojcem? Niech żyje odnowa moralna czwartej RP, gdzie nikt nam nie powie że czarne
      jest czarne (bo okazuje się czerwone). Za państwowe pięniadze stworzyli sobie
      prywatny przybytek uciech cielesnych, oczywiście z szyldem "dla dobra kraju"...
    • delju Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie p.. 12.01.07, 08:18
      A ja tam Andrzeja podziwiam.Ma chłop jaja.Gdyby nie korzystał z okazji to na
      stare lata siedząc w fotelu by rozmyślał ile bokiem mu poszło.Babska to
      niewdzięcznice bo najpierw dają a pózniej wypominają!!!!
      • halfliner A teraz wyobraź sobie prymitywku, że AK to twoja 12.01.07, 08:24
        pozdr
        • halfliner córka. 12.01.07, 08:25
          bez pozdr
      • tinawala Re: Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie 12.01.07, 10:58
        Masz swieta racje delju nie rozumiem tylko dlaczego tak szukaja ojca dziecka
        tej cichodajki.Ona sama nie wie z kim ma dziecko.Lyzwinski nie to teraz Lepper
        bo on kaczorkom jest sola w oku.Ja mysle ze Kaczorowscy tesz by ruchli jak by
        sie cichodajka przychylila.Ale co by z tego wyszlo jakies niewyrosniete
        karzelki.Kaczorki tesz powinni byc ukaraniza ten ksiezyc co ukradli.
        Ogladal ktos film pt.O DWOCH TAKICH CO UKRADLI KSIEZYC?
        ---KACZOR KACZKE RABNAL W SRACZKE A KURA KOGUTA UDZIUBALA W SKUTA.
    • swan_ganz od razu mówiłem, że to ten świniak strzelił gola.. 12.01.07, 08:23
      od dziszaj mówcie mi Nostradamus...
    • palestrina2005 Dziwny artykuł.... 12.01.07, 08:26
      Z jednej strony jeakieś insynuacje pod adresem Leppera...

.. zdrugiej prokurator mówi że nie ma zarzutów...

więc to musi być "ściema" bo chyba prokurator najlepiej wie jaki jest status
      sprawy....
      • prezertation1 palestrina2005. To ty zaraziłeś Simona.M ????? 12.01.07, 10:42
    • patman ====Ciekawe, czy Jola cieszy się, że ma siostrę?== 12.01.07, 08:26
      Szkoda, że tato Lepper tak długo trzymał to przed nią w tajemnicy.
      • 1zorro Re: ====Ciekawe, czy Jola cieszy się, że ma siost 12.01.07, 08:30
        przyjdzie teraz alimenty placic... I to pare lat wstecz. A co na to zona
        buraka? Jolka z Dywit tez siedzi cicho.
    • halfliner Dziwne? Wasserman zbadał jego DNA po cichu 12.01.07, 08:33
      i tyle.
      • swan_ganz właśnie. Mógł je wziąść chociażby ze szklanki w 12.01.07, 08:37
        której Lepper moczył swojego ryja na. podczas posiedzenia rządu....
        • tinawala Re: właśnie. Mógł je wziąść chociażby ze szklanki 12.01.07, 08:52
          Piszecie brednie chyba jusz i wy jestescie
          zarazeni choroba kaczoroszczakow
          a to jusz niedowyleczenia.
          Wlasnie prezydentem powinien byc Lepper.
          Sa wazniejsze sprawy kraju a nie babskie d..y.
          Damie prezydenta napewno nikt nie zrobi dziecka ,
          mozesz Kaczorku spac spokojnie
          ale kaczrek premierk by cos przelecial.
          Zamknijcie jusz te afere rozporkowa karzelki
          BOZE ZA CO TAK NAS SKARALES!!!
      • 11tadeusz11 Aż tyle 12.01.07, 09:36
        halfliner napisał:

> i tyle.
        A Ty ufasz PiSdzielcom w czymkolwiek . To są ludzie obsesyjni i nawiedzeni .
        Pamiętasz Hitlera czy Stalina ? Ten sam poziom .
    • signal Tatuś 12.01.07, 08:37
      zajmij się swoim dzieckiem
    • kordek_st Stawiam na ELVISA !!! 12.01.07, 08:39
      Myślę, że to dziecko Elvisa...Przecież on wciąż żyje...
      Ta gra-typowanka jest już śmieszna. Raz dwa trzy, dziś tatusiem dziecka Anety
      będziesz...TY!! To jest paranoja kobiety któa nie radzi sobie w życiu, albo na
      siłę próbuje zemścić się na wszystkich facetach...
      Skończcie już z tymi typowankami!
    • zasmucony1 Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie p.. 12.01.07, 08:46
      NUDNI JESTEŚCIE! A to chyba najgorsze dla każdej gazety,prawda?
    • alicja1003 Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie p.. 12.01.07, 08:54
      W calej tej aferze wydaje mi sie ze najbrdziej poszkodowane
      jest to male dziecko o imieniu Monika.
      Dziekuje.
    • scibor3 Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie p.. 12.01.07, 08:57
      Po co te sciemy. Przecież wszyscy wiedzą, że ojcem jest Michnik a matką Rapacka.
      Chyba, że mowa o tym drugim dziecku. W tym wypadku ojcem jest Tusk a matką kotka
      Kaczyńskiego. Khemmm... wydałem czemu nie doszło do koalicji PO - PiS. Kaczyński
      to jednak zazdrosne bydlę ;-)))
    • wyksztalciuch55 hm... , nic tylko pogratulować Andrzejowi córeczki 12.01.07, 09:15
      :)

--
      rządowy "Dzinnik"- wtorek ,9 I 2007 r , pseudonimy 12 biskupów :
      "Ramzes" , "Profesor" ,"Apollo" , "Wacław" , "Pisarz" , "Franciszek" , "Stolnik"
      ,"Bolesław" , "Bernat" , "Pasterz" , "Władysław" , "Tadeusz"
    • ted1951 Re:Pether_23 12.01.07, 09:19

...przeczytales uwaznie? Tym razem to nie GW tylko "Rzeczpospolita"...
      • chwd.pis4 Re:Pether_23 12.01.07, 09:26
        Pether_23 ma rozum wyprany przez rydzyka. Wszystko co złe to GW a te łotry u władzy niewinne. Na szczęście koniec rządów kaczorów już bliski.
    • 11tadeusz11 [...] 12.01.07, 09:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • 4g63 Re: Lepper ojcem dziecka Krawczyk? Prokurator nie 12.01.07, 09:34
      a może to dziecko kwaśniewskiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka