wlodwoz Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 17:09 Ten fachura od wanny elektrycznej sam się ustrzelił. Własnym oszołomstwem i głupotą! Odpowiedz Link Zgłoś
szlutek Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 17:12 Chyba miały na głowie ważniejsze zadania i nie starczyło czasu , tylko żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
starypiernik1 BORu zabraknie, aby ich wszsytkich upilnować 29.01.07, 17:12 Czego oni się boją? Jeśli są tacy prawi i sprawiedliwi to im włos z głowy nie spadnie. Marszałek Lepper i Giertych ogłasza zaciąg BORu - będą tam swojskie drużyny, koalicjantów też trzeba chronić! BOR - IV RP największą armią świata. Odpowiedz Link Zgłoś
qc BOR jak Gwardia Republikanska 29.01.07, 17:21 Pisdecja tez tak skonczy jak Sadam. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re do Marudy 29.01.07, 17:28 Maruda, jesteś pajacem czewrwonym, tyle1 Jeśli pajac z GieWna pisze, że jakasik rura jest nad jezdnią ok.1 m, to po prostu debil i tyle! Sąd wyjaśnił, a ta stara pieniaczka z NH, którą ludzie znają od dawna, nareszcie dostała po prostu w dupsko,o! Jeszcze chwilę, a dowiemy się dlaczego ta pieniaczka osiedlowa tak pluła. hej! a Ty Maruda nie dupcyj jak nie znasz sprawy pajacu czerwony!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 17:15 I szkoda, że im się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
henasek Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 17:26 Wassermann idż się leczyć do psychiatryka. To jedno ci zostało. A ciekawe co to za nazwisko? Czy aby polskie? Coś z wodą związane i z wanną. I ciągnie się za człowiekiem takie fatum od urodzenia przez całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
benia225 Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 17:27 To nawet nie jest śmieszne, to jest żałosne. Wszędzie aferki, dzień bez aferki to dzień stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 17:37 Jaki kaliber ma wanna ? Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzel 29.01.07, 17:47 Wiecie, co jest w tym najstraszniejsze? Że ten biedny człowiek solennie wierzy w to, co mówi. No i już wiemy, czemu pan prezydent odwleka odtajnienie raportu. Infiltracja środowiska dziennikarskiego to mały pikuś, trzreba szybko rozpracować emerytów i rencistów. Rany boskie! Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Wassermann chory gostek, jak każdy PiSior. 29.01.07, 17:50 I wielka szkoda, że wtedy tego nie zrobiły. Dziś byłoby o jednego przygłupa mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 I ustrzliły i czymś nafaszerowali ! gada takie bz 29.01.07, 17:59 A może coś wciąga nosem... Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 i tak Miler jest lepszy!..Jego to ustrzelili ! 29.01.07, 18:02 śmigłowic spadł !.. Gdyby taki wypadek miał Kaczyński, to cała Unia Eu., byłaby podejrzana ! Odpowiedz Link Zgłoś
1965kl Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 18:03 PORAŻAJACE ktoś chce zniszczyć zbysia , a co ZROBIŁEŚ z Cimoszewiczem to było w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzel 29.01.07, 18:05 Kolejny z IV Brygady. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 18:06 Wasermann chce koniecznie uchodzic za męczennika,porównaniem do Popiełuszki tylko ośmieszył to teraz stare służby chca go ustrzelić.Czasy męczenników były trendy w Polsce Ludowej,ale wtedy był Pan Prokuratorem,a to przecież niezła fucha.Teraz to nas bardziej obchodzi jak skutecznym jest Pan ministrem.Minął juz dawno rok i można się pochwalic swoimi osiągnięciami.Czyżby ich nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.arkad.grab Wassermann: nawiedzony prawicowiec. 29.01.07, 18:09 Jeszcze jeden,który wyznaje teorię spiskową dziejów.Wszędzie widzi wrogów.Dzień bez "polowania na czarownice"to dzień stracony u Wasera.Nawet hydraulik to tajniak,przebrany ubek,który chciał mu w wannie podłożyć pluskwę. Odpowiedz Link Zgłoś
makumba60 Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 18:09 A nowe służby chcą was ustrzelić. Wszystkich. Nowy Duce? Odpowiedz Link Zgłoś
mela67 Re: Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzel 29.01.07, 18:11 Przed chwilą był Wassermann w TVN 24.Zauważyłam,że ma o 5 włosów mniej niż zwykle!Czyja to wina?Ależ to oczywiste.Stare służby maczały w tym swe wszędobylskie łapska!! Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 18:20 ten gostek to mitoman. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkar ofiara snajpera 29.01.07, 18:23 no i jak ten BOR dorwal wreszcie zamachowca i w leb go pi...nal, to mu az kredki z tornistra wylecialy Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 18:25 Ależ rosną szeregi kombatantów, tylko patrzeć aż Kryże i Jasiński uznają się za Wallenrodów. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzel 29.01.07, 18:54 Rosjanie od dawna używają pojęcia - <walienrodczik>. Odpowiedz Link Zgłoś
border Nie ma, jak długo hodowana i... 29.01.07, 18:28 Nie ma, jak długo hodowana i starannie podlewana MANIA PRZESLADOWCZA ! -B Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 Re: Ludzieeeee! Kaftan!!! 29.01.07, 18:43 Pana PRL-owskiego prokuratora chciały ustrzelić te same służby, które napastowały Violettę Villas i wyjadały z misek jej pieskom. To na pewno WSI albo jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Wassermann: Stare służby chciały mnie ustrzelić 29.01.07, 18:46 Kolejny facet z manią prześladowczą i manią wielkości. Leczyć się trzeba kochany, l-e-c-z-y-ć....! Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Kretynizm Wassermanna sięgnął bruku. 29.01.07, 18:46 Kretynizm Wassermanna sięgnął bruku. Stare służby chciały go odstrzelić. Węc czemu, k......., tego nie zrobiły? Przecież w ten sposób zrehabilitowałyby się za wszystkie swoje niecne czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Mitoman 29.01.07, 18:48 i tyle. Równie dobrze mogę powiedzieć, że przez 5 lat nie awansowałem w pracy, bo jestem Żydem. A tymczasem wcale nie chciałem awansować :) Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 I kto to mówi ?! 29.01.07, 19:03 Stary komuinistyczny prokurator, który oskarżał ludzi opozycji w stanie wojennym. Ta hucpa PiS-u przybiera monstrualne rozmiary!!! Odpowiedz Link Zgłoś