Dodaj do ulubionych

Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w...

• ponury_drwiacy_szyderca Księżna strzeliła focha! Jaka ona ważna! 01.02.07, 09:53

• haritka Bezwstydny typ i tyle. 01.02.07, 09:53
      !!!
    • dubiduu Kaziu, nieładnie tak...... 01.02.07, 09:54
      A od kiedy to panu Marcinkiewiczowi przeszkadzają dziennikarze? Tak to latał
      wokół nich i był supermilutki, robił wszystko, żeby na niego zwracać uwagę a
      teraz.... Eh...
    • wrojoz Polski Putin 01.02.07, 10:05
      Putino-Gomulka cie nie popiera. Kaziu, nie ucz sie klamac od tak bardzo jak on.
    • tomalap Spełniam wszystkie kryteria tam zawarte... 01.02.07, 10:09
      Prawo bankowe Art. 30. ust 1. pkt.2
      2) założyciele oraz osoby przewidziane do objęcia w banku stanowisk członków
      zarządu, w tym prezesa, dają rękojmię ostrożnego i stabilnego zarządzania
      bankiem, przy czym co najmniej dwie osoby przewidziane do objęcia w banku
      stanowisk członków zarządu posiadają wykształcenie i doświadczenie zawodowe
      niezbędne do kierowania bankiem oraz udowodnioną znajomość języka polskiego...
      • led47 Re: Spełniam wszystkie kryteria tam zawarte... 01.02.07, 10:21
        Niesteyu, nic tu nie ma o fizyce.
        Atrakcyjnemu Kaziowi pozostaje jeszcze taniec z gwiazdmi i wybory miss.
      • lefigaro.fr Re: Spełniam wszystkie kryteria tam zawarte... 01.02.07, 13:08
        tomalap napisał:

> Prawo bankowe Art. 30. ust 1. pkt.2
        > 2) założyciele oraz osoby przewidziane do objęcia w banku stanowisk członków
        > zarządu, w tym prezesa, dają rękojmię ostrożnego i stabilnego zarządzania
        > bankiem, przy czym co najmniej dwie osoby przewidziane do objęcia w banku
        > stanowisk członków zarządu posiadają wykształcenie i doświadczenie zawodowe
        > niezbędne do kierowania bankiem oraz udowodnioną znajomość języka polskiego...

... ale jak to juz ktos napisal - kazdy konkurs mozna ustawic tak, ze to
        wlasnie Kaziu bedzie mial jedynie poprawne kwalifikacje. A taki drobiazg jak
        ustawa Prawo bankowe to dla Kazia terra incognita niczym ciemna strona ksiezyca
    • michalparadowski Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w.. 01.02.07, 10:09
      Niech Pan wysttartuje na stanowisko premiera. Wtedy, Pana największego wroga
      jasny szlag trafi, a my odetchniemy.
      Bo nie polecam starań o stanowisko pierwszego barytona w Teatrze Wielkim.
    • dorsai68 "Podważacie moje dobre imię" 01.02.07, 10:14
      "Były premier wezwał też dziennikarzy, by nie mówili o naciskach politycznych dotyczących wyboru prezesa PKO BP. - Podważacie moje dobre imię. Na to nie pozwolę"

Panie Marcinkiewicz, pan dobre imię utraciłeś już dawno. Gdzieś tak pomiędzy premierostwem, a komisarzeniem w Warszawie.
    • pariah Jaki tupeciarz z Ciebie Kaziu !! 01.02.07, 10:22
      klient jest niemiłosierny...cóż za bezczel - "spełniam wszystkie wymogi ustawowe"
      to że ty qrva pracujesz po znajomości w banku nie oznacza że możesz być
      prezesem tego banku - znam sprzątaczki co mają wyższe i pracują w banku. Czyli
      zgodnie z twoim myśleniem one też mogą zostać szefem banku?
      Och, jak dobrze by było żeby cie u..i w tym konkursie.

niech będzie pochylony

s18.bitefight.pl/c.php?uid=26669
      • coment2 Cała Polska szuka STOŁKA dla cienkiego Kazimierza! 01.02.07, 10:32
        W żadnym innym Kraju żaden polityk by sie tak nie ośmieszał. Ot HONOR po
        polsku. Może jakiś dyrektor prywatnej szkółki albo hurtowni pomocy naukowych
        znajdzie coś dla tego cieniasa? proszę!
        "Doradca d/s STRATEGII Największego Polskiego Banku" - ostani raz tak sztuczne
        partyjne stołki istniały w latach 70-tych. Nizej upaść się już nie da!!!
    • woj281 Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w.. 01.02.07, 10:27
      Niestety p. Marcinkiewicz, jak sam używał tych słów, jest" cieniasem" o
      mentalności wychowawcy 4-tej klasy szkoły powszechnej. O ile na 4-tą klasę to
      wystarczy o tyle na stanowisku prezesa banku czy premiera stanowczo za mało.
    • elfhelm "doradcą ds. strategii banku" ROTFL 01.02.07, 10:27
      żal mi tego banku :)
    • rudex1 Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w.. 01.02.07, 10:33
      To już drugi "batman" - naprawiacz świata, który ma dość
    • dziad_borowy Re: Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie 01.02.07, 10:34
      Kaziu - najwieksza pacynka IV ekhem ekhem RP.
      Dzierżżż!!!
    • helmut.berlin Kazik sie zdenerwowal? 01.02.07, 10:49
      a szef banku musi byc taki "cool"!
    • japon Skoro ukazał się ten artykuł 01.02.07, 10:49
      to znaczy że dziennikarze nie potrafią czytać ze zrozumieniem.Ktoś prosi by go
      zostawic w spokoju a mniemam że upośledzony dziennikarzyna zaraz o tym pisze:)
      Heh... Oto Polska własnie!
      • helmut.berlin Niekoniecznie 01.02.07, 11:35
        Kazik nie przestal byc "osoba publiczna" i sam szuka publicity. Nie potrafi sie zdecydowac miedzy polityka, a "kariera". Pisanie w blogu tez nie pomaga w przejsciu do "prywatnosci".

W sumie moja prywatena ocena taka, ze facet stracil poczucie rzeczywistosci. Moze teraz dopiero, powoli zaskakuje, ze cos jest nie tak...
    • henryk1924 Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w.. 01.02.07, 10:54
      Szanowny Paniee Premierze, był Pan naprawdę dobrym premierem, który z pełną
      powagą i starannością traktował ten urząd.To przykładne premierostwo niestety
      Panu zaszkodziło, bo szkodziło dwóm takim co ukradli....,ale też zaszkodziło
      Pana ambicji,która Pana pcha do banku.Przytoczę tu nie moje słowa "politykiem
      może być każdy, ale wara od ekonomji niedouczonym"-dodam,w tym kierunku.

• rudotka nie damy ci spokoju!!!!!!!!! 01.02.07, 10:55
      będziemy cię męczyć i wałkować na forach!! Aż nam znikniesz z oczu, pajacu!!!
    • swan_ganz Kaziu nam ohooojał... Już nie lubisz dziennikarzy? 01.02.07, 10:55
      A jeszcze nie tak dawno wprost ich kochałeś. Chciałęś by towarzyszyli Ci
      wszędzie; w pracy, podczas urlopu, w metrze, w samolocie, w kiblu, w sypialni...
      A teraz co się Kaziu stało? Przecież oni tylko chcą dokumentować Twoje kolejne
      ruchy
    • irma_reczel Re: Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie 01.02.07, 10:58
      hohoho! nie spodziewałam się usłyszeć kiedykolwiek takich słów z ust pana
      ekspremiera! Do dziennikarzy? Taki medialny człowiek?
      Widać jego strategia marketingowa (pewnie dlatego, że w tym roku mało śniegu
      było to bałwana nie mógł ulepić... pewnie by miał fotel prezesa PKO w garści)
      się nie udała i Kaziu ma depreche.
      Nasz kraj już widział nie takich "medialniaków" ale ich karierka szybko się na
      nasze szczęście kończyła. Może pan Marcinkiewicz powinien jednak wrócić do
      nauki fizyki?
    • mannaznieba4 dziennikarze to pajace bez żadnej odpowiedzialnośc 01.02.07, 10:58
      zjedza dla pieniędzy każde gó...
    • kore_k nadęty balonik... 01.02.07, 11:00
      niedługo pęknie! kim jest Kazio M.? zwyczajnym balonikiem - ładnym,
      kolorowym,przyjemnym dla oka,ale jak każdy balonik -w środku jest pusty; nadął
      się już ogromnie, wychwalany przez media, łechtany sondażami zaufania itd. dla
      potrzeb PR gotowy byłby pewnie nawet siusiu zrobić przed kamerami,a teraz
      przeszkadza mu zainteresowanie dziennikarzy?; przy okazji uwaga do
      dziennikarzy - sami go sobie stworzyliście...
    • intel-e-gent Dobrze, że nie mam konta w PKO 01.02.07, 11:01
      Gdyż musiałbym zmieniać bank... Z takim doradcą, to aż strach tam lokować
      pieniądze. :(
    • mch1983 a jak był premierem i zależało mu na popularności 01.02.07, 11:08
      to o każdym swoim najdrobniejszym ruchu informował dziennikarzy.
      Dwulicowy PiSuar
    • olex5 czy warto było byc kaczą marionetką ? 01.02.07, 11:09
      kolego Marcinkiewicz, czy warto było byc kaczą marionetką zeby na koniec
      dostac kopa? Czy warto było sie tak szmacic zeby na koniec zostac niczym?
      Teraz nerwy co ..ale pretensje mozna miec tylko do własnej głupoty.
      Proponuje zachowac odrobine godnosci i nie szmacic sie dalej.
    • jas Re: Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie 01.02.07, 11:12
      Kazio - w swym blogu...Przeczytajcie ustawę i ogłoszenia konkursowe. Wypełniam
      wszystkie kryteria tam zawarte. Absolutnie wszystkie. Zupełnie wszyściutkie.
      Jeśli mówicie inaczej, to kłamiecie.
      No wlasnie Kaziu, dokladnie przeczytaj przepisy. Tam jasno stoi ze kandydat musi
      miec doswiadczenie w pracy w bankowosci. Medialny produkcie z Gorzowa nie masz.
      Jestes fizykiem a nie bankowcem.Kaziu - naucz sie czytac. Zreszta- jestes
      zenujacy w tym swoim uporze. Smiac mi sie chce jak czytam ze doradza przy
      strategii. Chlopie ty nawet nie odrozniasz strategii od synergii. Dla Ciebie to
      to samo

> ale co to za praca!!!! niewata takiego talentu
      • swoboda_t Re: Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie 01.02.07, 18:27
        I tu się mylisz - Kazio Balonikiweicz spełnia warunek doświadczenia w
        bankowości. Tak samo, jak każda kasjerka...
    • takajednaania Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w.. 01.02.07, 11:13
      Kaziu nie pozwoli! I co pajacu uczynisz? Wydasz okrzyk wojenny "yes, yes, yes" i
      ruszysz samotrzeć ławą na wstrętnych dziennikarzy?
      • lefigaro.fr Re: Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie 01.02.07, 13:31
        > i ruszysz samotrzeć ławą na wstrętnych dziennikarzy?

Hehe, juz go widze - jak te moherki spod katedry : z parasolka i "Bogurodzica"
        na ust koralach !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka