ponury_drwiacy_szyderca Księżna strzeliła focha! Jaka ona ważna! 01.02.07, 09:53 Odpowiedz Link Zgłoś
dubiduu Kaziu, nieładnie tak...... 01.02.07, 09:54 A od kiedy to panu Marcinkiewiczowi przeszkadzają dziennikarze? Tak to latał wokół nich i był supermilutki, robił wszystko, żeby na niego zwracać uwagę a teraz.... Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Polski Putin 01.02.07, 10:05 Putino-Gomulka cie nie popiera. Kaziu, nie ucz sie klamac od tak bardzo jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalap Spełniam wszystkie kryteria tam zawarte... 01.02.07, 10:09 Prawo bankowe Art. 30. ust 1. pkt.2 2) założyciele oraz osoby przewidziane do objęcia w banku stanowisk członków zarządu, w tym prezesa, dają rękojmię ostrożnego i stabilnego zarządzania bankiem, przy czym co najmniej dwie osoby przewidziane do objęcia w banku stanowisk członków zarządu posiadają wykształcenie i doświadczenie zawodowe niezbędne do kierowania bankiem oraz udowodnioną znajomość języka polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Re: Spełniam wszystkie kryteria tam zawarte... 01.02.07, 10:21 Niesteyu, nic tu nie ma o fizyce. Atrakcyjnemu Kaziowi pozostaje jeszcze taniec z gwiazdmi i wybory miss. Odpowiedz Link Zgłoś
lefigaro.fr Re: Spełniam wszystkie kryteria tam zawarte... 01.02.07, 13:08 tomalap napisał: > Prawo bankowe Art. 30. ust 1. pkt.2 > 2) założyciele oraz osoby przewidziane do objęcia w banku stanowisk członków > zarządu, w tym prezesa, dają rękojmię ostrożnego i stabilnego zarządzania > bankiem, przy czym co najmniej dwie osoby przewidziane do objęcia w banku > stanowisk członków zarządu posiadają wykształcenie i doświadczenie zawodowe > niezbędne do kierowania bankiem oraz udowodnioną znajomość języka polskiego... ... ale jak to juz ktos napisal - kazdy konkurs mozna ustawic tak, ze to wlasnie Kaziu bedzie mial jedynie poprawne kwalifikacje. A taki drobiazg jak ustawa Prawo bankowe to dla Kazia terra incognita niczym ciemna strona ksiezyca Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w.. 01.02.07, 10:09 Niech Pan wysttartuje na stanowisko premiera. Wtedy, Pana największego wroga jasny szlag trafi, a my odetchniemy. Bo nie polecam starań o stanowisko pierwszego barytona w Teatrze Wielkim. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 "Podważacie moje dobre imię" 01.02.07, 10:14 "Były premier wezwał też dziennikarzy, by nie mówili o naciskach politycznych dotyczących wyboru prezesa PKO BP. - Podważacie moje dobre imię. Na to nie pozwolę" Panie Marcinkiewicz, pan dobre imię utraciłeś już dawno. Gdzieś tak pomiędzy premierostwem, a komisarzeniem w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Jaki tupeciarz z Ciebie Kaziu !! 01.02.07, 10:22 klient jest niemiłosierny...cóż za bezczel - "spełniam wszystkie wymogi ustawowe" to że ty qrva pracujesz po znajomości w banku nie oznacza że możesz być prezesem tego banku - znam sprzątaczki co mają wyższe i pracują w banku. Czyli zgodnie z twoim myśleniem one też mogą zostać szefem banku? Och, jak dobrze by było żeby cie u..i w tym konkursie. niech będzie pochylony s18.bitefight.pl/c.php?uid=26669 Odpowiedz Link Zgłoś
coment2 Cała Polska szuka STOŁKA dla cienkiego Kazimierza! 01.02.07, 10:32 W żadnym innym Kraju żaden polityk by sie tak nie ośmieszał. Ot HONOR po polsku. Może jakiś dyrektor prywatnej szkółki albo hurtowni pomocy naukowych znajdzie coś dla tego cieniasa? proszę! "Doradca d/s STRATEGII Największego Polskiego Banku" - ostani raz tak sztuczne partyjne stołki istniały w latach 70-tych. Nizej upaść się już nie da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woj281 Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w.. 01.02.07, 10:27 Niestety p. Marcinkiewicz, jak sam używał tych słów, jest" cieniasem" o mentalności wychowawcy 4-tej klasy szkoły powszechnej. O ile na 4-tą klasę to wystarczy o tyle na stanowisku prezesa banku czy premiera stanowczo za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm "doradcą ds. strategii banku" ROTFL 01.02.07, 10:27 żal mi tego banku :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudex1 Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w.. 01.02.07, 10:33 To już drugi "batman" - naprawiacz świata, który ma dość Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie 01.02.07, 10:34 Kaziu - najwieksza pacynka IV ekhem ekhem RP. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Kazik sie zdenerwowal? 01.02.07, 10:49 a szef banku musi byc taki "cool"! Odpowiedz Link Zgłoś
japon Skoro ukazał się ten artykuł 01.02.07, 10:49 to znaczy że dziennikarze nie potrafią czytać ze zrozumieniem.Ktoś prosi by go zostawic w spokoju a mniemam że upośledzony dziennikarzyna zaraz o tym pisze:) Heh... Oto Polska własnie! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Niekoniecznie 01.02.07, 11:35 Kazik nie przestal byc "osoba publiczna" i sam szuka publicity. Nie potrafi sie zdecydowac miedzy polityka, a "kariera". Pisanie w blogu tez nie pomaga w przejsciu do "prywatnosci". W sumie moja prywatena ocena taka, ze facet stracil poczucie rzeczywistosci. Moze teraz dopiero, powoli zaskakuje, ze cos jest nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk1924 Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w.. 01.02.07, 10:54 Szanowny Paniee Premierze, był Pan naprawdę dobrym premierem, który z pełną powagą i starannością traktował ten urząd.To przykładne premierostwo niestety Panu zaszkodziło, bo szkodziło dwóm takim co ukradli....,ale też zaszkodziło Pana ambicji,która Pana pcha do banku.Przytoczę tu nie moje słowa "politykiem może być każdy, ale wara od ekonomji niedouczonym"-dodam,w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
rudotka nie damy ci spokoju!!!!!!!!! 01.02.07, 10:55 będziemy cię męczyć i wałkować na forach!! Aż nam znikniesz z oczu, pajacu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Kaziu nam ohooojał... Już nie lubisz dziennikarzy? 01.02.07, 10:55 A jeszcze nie tak dawno wprost ich kochałeś. Chciałęś by towarzyszyli Ci wszędzie; w pracy, podczas urlopu, w metrze, w samolocie, w kiblu, w sypialni... A teraz co się Kaziu stało? Przecież oni tylko chcą dokumentować Twoje kolejne ruchy Odpowiedz Link Zgłoś
irma_reczel Re: Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie 01.02.07, 10:58 hohoho! nie spodziewałam się usłyszeć kiedykolwiek takich słów z ust pana ekspremiera! Do dziennikarzy? Taki medialny człowiek? Widać jego strategia marketingowa (pewnie dlatego, że w tym roku mało śniegu było to bałwana nie mógł ulepić... pewnie by miał fotel prezesa PKO w garści) się nie udała i Kaziu ma depreche. Nasz kraj już widział nie takich "medialniaków" ale ich karierka szybko się na nasze szczęście kończyła. Może pan Marcinkiewicz powinien jednak wrócić do nauki fizyki? Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 dziennikarze to pajace bez żadnej odpowiedzialnośc 01.02.07, 10:58 zjedza dla pieniędzy każde gó... Odpowiedz Link Zgłoś
kore_k nadęty balonik... 01.02.07, 11:00 niedługo pęknie! kim jest Kazio M.? zwyczajnym balonikiem - ładnym, kolorowym,przyjemnym dla oka,ale jak każdy balonik -w środku jest pusty; nadął się już ogromnie, wychwalany przez media, łechtany sondażami zaufania itd. dla potrzeb PR gotowy byłby pewnie nawet siusiu zrobić przed kamerami,a teraz przeszkadza mu zainteresowanie dziennikarzy?; przy okazji uwaga do dziennikarzy - sami go sobie stworzyliście... Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Dobrze, że nie mam konta w PKO 01.02.07, 11:01 Gdyż musiałbym zmieniać bank... Z takim doradcą, to aż strach tam lokować pieniądze. :( Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 a jak był premierem i zależało mu na popularności 01.02.07, 11:08 to o każdym swoim najdrobniejszym ruchu informował dziennikarzy. Dwulicowy PiSuar Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 czy warto było byc kaczą marionetką ? 01.02.07, 11:09 kolego Marcinkiewicz, czy warto było byc kaczą marionetką zeby na koniec dostac kopa? Czy warto było sie tak szmacic zeby na koniec zostac niczym? Teraz nerwy co ..ale pretensje mozna miec tylko do własnej głupoty. Proponuje zachowac odrobine godnosci i nie szmacic sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
jas Re: Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie 01.02.07, 11:12 Kazio - w swym blogu...Przeczytajcie ustawę i ogłoszenia konkursowe. Wypełniam wszystkie kryteria tam zawarte. Absolutnie wszystkie. Zupełnie wszyściutkie. Jeśli mówicie inaczej, to kłamiecie. No wlasnie Kaziu, dokladnie przeczytaj przepisy. Tam jasno stoi ze kandydat musi miec doswiadczenie w pracy w bankowosci. Medialny produkcie z Gorzowa nie masz. Jestes fizykiem a nie bankowcem.Kaziu - naucz sie czytac. Zreszta- jestes zenujacy w tym swoim uporze. Smiac mi sie chce jak czytam ze doradza przy strategii. Chlopie ty nawet nie odrozniasz strategii od synergii. Dla Ciebie to to samo > ale co to za praca!!!! niewata takiego talentu Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie 01.02.07, 18:27 I tu się mylisz - Kazio Balonikiweicz spełnia warunek doświadczenia w bankowości. Tak samo, jak każda kasjerka... Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie w.. 01.02.07, 11:13 Kaziu nie pozwoli! I co pajacu uczynisz? Wydasz okrzyk wojenny "yes, yes, yes" i ruszysz samotrzeć ławą na wstrętnych dziennikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
lefigaro.fr Re: Marcinkiewicz do dziennikarzy: Zostawcie mnie 01.02.07, 13:31 > i ruszysz samotrzeć ławą na wstrętnych dziennikarzy? Hehe, juz go widze - jak te moherki spod katedry : z parasolka i "Bogurodzica" na ust koralach ! Odpowiedz Link Zgłoś