maciek778 Wałęsa: przepraszam rodaków za "durnia" 21.02.07, 15:40 Nie ma za co przepraszać, przecież to czysta prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mbart79 Wałęsa: przepraszam rodaków za "durnia" 21.02.07, 15:40 Nie ma za co Panie Prezydencie... Wyjątkowo się z Panem zgadzam - to wyjątkowy dureń! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: ja takze przeprawszam polakow za durnia kaczy 21.02.07, 15:46 kolejny absolwent hufca - witamy . hohlik3 napisał: > go Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: ja takze przeprawszam polakow za durnia kaczy 21.02.07, 15:52 hohlik3 napisa?: a ja dodal > go-raco pozdrawiam i zycze sobie i Tobie ,aby Polska rosla w sile,a Polacy mieli tyle oleju we lbach aby nie musieli "GO" importowac! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Dla Ciebie jestem "Pan Palestrina" 21.02.07, 16:21 Nie jestem na Ty z ćwokami... Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Nie odpowiedziałeś na pytanie... 21.02.07, 16:22 Za co Wałęsa ma przeprosić Kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Nie odpowiedziałeś na pytanie... 21.02.07, 20:27 > Za co Wałęsa ma przeprosić Kaczora? Jak moze ci odpowiedziec jak nie ma w Wikipedii? Nie wymagaj za duzo od palestynki. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Dla Ciebie jestem "Pan Palestrina" 21.02.07, 20:25 > Nie jestem na Ty z ćwokami... palestrynka sie zdenerwowala? Idz pokarmic kaczki w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw ...absolwenci hufca pracy gorąco witam.... 21.02.07, 15:59 ...uczyłam niegdyś takich baranów, ale nigdy by mi do głowy nie przyszło, że któryś z nich będzie prezydentem. nieprzewidywalne są wyroki boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Lepszy hufiec pracy niż... 21.02.07, 16:34 Pewnie, każdy chwali to co ukończył, niektórzy nawet to co chcieliby ukończyć(np Kwach) . guma123 napisał: > szkoła Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Lepszy hufiec pracy niż... 21.02.07, 16:36 Na pewno nie chciałbym ukończyć szkody Rydzyka. Nie pochlebiaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Lepszy hufiec pracy niż... 21.02.07, 16:39 Może nawet nie dał byś rady -stąd te frustracje? . guma123 napisał: > Na pewno nie chciałbym ukończyć szkody Rydzyka. Nie pochlebiaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Lepszy hufiec pracy niż... 21.02.07, 16:40 Na pewno nie dałbym rady. Codzienne molestowanie przez czarnych zboczeńców to byłoby ponad moje siły. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Lepszy hufiec pracy niż... 21.02.07, 16:43 Znasz to z autopsji? . guma123 napisał: > Na pewno nie dałbym rady. Codzienne molestowanie przez czarnych zboczeńców to > byłoby ponad moje siły. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Lepszy hufiec pracy niż... 21.02.07, 16:44 "Byłoby" tryb przypuszczający. Nie znam z autopsji, ale z przekazów. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Lepszy hufiec pracy niż... 21.02.07, 16:55 Nie z artykułów dotyczących szkół katolickich w USA i Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Lepszy hufiec pracy niż... 21.02.07, 16:55 Nie. Z artykułów dotyczących szkół katolickich w USA i Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Lepszy hufiec pracy niż... 21.02.07, 18:29 a niektorzy, tak jak znana pani hgw twierdzi ze ukonczyla prawo (wow nawet jest profesorem) ale piersza niesmiala proba zakonczyla sie taaaaaaaaaaakim fiaskiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Przecież to nihil novi -obie kaczki to D_U_R_N_I_E 21.02.07, 15:57 Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Przecież to nihil novi -obie kaczki to D_U_R_ 21.02.07, 16:01 skąd się biorą takie prymitywy jak ty, ponury_drwiacy_szyderca Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Skądkolwiek, skądinąd, 23.02.07, 09:00 a także skądże. Idiotko. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Przeciez˙ to nihil novi -obie kaczki to D_U_R_ 21.02.07, 16:01 zapomnielismy wykopac kartofle jesienia,to nie posadzimy ich na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: Przecież to nihil novi -obie kaczki to D_U_R_ 21.02.07, 16:22 PDS sadząc z poziomu twoich wywodów obierek od kartofla ma wyższy IQ niż ty Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Ojej, doprawdy? 23.02.07, 08:53 patrz punkt 1 - rozumienie tekstu czytanego. Durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
palantunio75 Lechu, durni przeproś ;) 21.02.07, 15:58 Prosimy nie obrażać durni porównując któregokolwiek do "prezydęta".. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Wałęsa: przepraszam rodaków za "durnia" 21.02.07, 15:59 Niedlugo samo spojrzenie na KACZKI moze grozic wyrokiem. Popieram Walese. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzoniebieski Lechu, naprawdę nie masz za co przepraszać!!!!!! 21.02.07, 16:03 tylko prawda nas wyzwoli!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Lechu, naprawdę nie masz za co przepraszać!!! 21.02.07, 16:07 My naprawdę wiemy, że ty jesteśdurniem . bardzoniebieski napisał: > tylko prawda nas wyzwoli!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Lechu, naprawdę nie masz za co przepraszać!!! 21.02.07, 16:57 My? Jest was wielu? W jednej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
allajah Wałęsa: przepraszam rodaków za "durnia" 21.02.07, 16:09 nie ma sprawy Lechu, trzeba bylo ostrzej ;) Od warchołów go :P Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 To mówi samo za siebie... 21.02.07, 16:16 ten to umie się kulturalnie wyrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
z71 Re: Wałęsa tak! 21.02.07, 16:19 skin myślałem że masz gładź zamiast zwojów mózgowych, a tu się okazuje, że ty tam nic nie masz! Zero na głowie i zero w środku! Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Prawda w oczy kole... 21.02.07, 16:12 znalazł się ten, który powiedział, że król jest nagi. Tego p. Szczypińska nie może zdzierżyć, więc poszła na skargę do Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: na Wałesę nawet pies z kulawą nogą nie głosuj 21.02.07, 16:17 Na Leppera też nie tak wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Przeprosić powinni ci, którzy na durnia głoso 21.02.07, 16:15 mówimy cały czas o ...Wałęsie Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Jest słabego zdrowia... 21.02.07, 16:19 może (daj Bóg) kretnie przed końcem kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: guma123..obys był proroczy... 21.02.07, 16:44 guma ma to do siebie, że wcześniej czy później - pęka. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: guma123..obys był proroczy... 21.02.07, 16:47 Co za poPIS elekwencji. Ale co do ma do rzeczy? Zniżająć się do twojego poziomu. hgw to znaczy h.. go wie? Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 Re: Jeszcze 2,5 roku rządów durni...Wytrzymamy ! 21.02.07, 16:20 przeżyliśmy starą komune..przeżyjemy i ta najnowsza bolszewicka zaraze... Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Jeszcze 2,5 roku rządów durni... 21.02.07, 16:22 a później kolejne cztery Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Jeszcze 2,5 roku rządów durni... 21.02.07, 16:23 Kolejne 4 lata pobytu braci K. w psychiatryku? Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Jeszcze 2,5 roku rządów durni... 21.02.07, 16:29 .. i oszalala z radości lewizna obierze Tuska wicekrólem, Rokite arcybiskupem krakowskim i Komorowskiego Miss Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Jeszcze 2,5 roku rządów durni... 21.02.07, 16:32 Jaki kulturalny post. Ale słowa LW to cię oburzyły, hipokryto! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Jeszcze 2,5 roku rządów durni... 21.02.07, 16:33 Boję się, że to ty wylądujesz w psychiatryku po ogłoszeniu wyników wyborów . guma123 napisał: > Kolejne 4 lata pobytu braci K. w psychiatryku? Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Jeszcze 2,5 roku rządów durni... 21.02.07, 16:35 To pogróżka? W CCCP wsadzali nieprawomyślnych do psychuszek. Rozumiem, że w PIS nawiązujecie do starych, sprawdzonych wzorów. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Jeszcze 2,5 roku rządów durni... 21.02.07, 16:37 Nie bądź taki nerwowy - zadbaj o swoje zdrowie - niekoniecznie psychiczne . guma123 napisał: > To pogróżka? > W CCCP wsadzali nieprawomyślnych do psychuszek. Rozumiem, że w PIS nawiązujecie > > do starych, sprawdzonych wzorów. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Jeszcze 2,5 roku rządów durni... 21.02.07, 16:38 Nie jestem nerwowy, ale dobrze znać zamiary PIS. Czeka cię partyjna reprymenda za ujawnienie tajnych planów. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Jeszcze 2,5 roku rządów durni... 21.02.07, 16:42 Spokojna twoja ...kalarepa. Nie jestem ich fanem. No w każdym razie nie jestem ta ich ortodoksyjną fanką w przeciwieństwie do ciebie. Zdradza cię wyciekająca ze złości ślina - może masz nawet już wodowstręt - skontaktuj sie z lekarzem lub farmaceutą. . guma123 napisał: > Nie jestem nerwowy, ale dobrze znać zamiary PIS. > > Czeka cię partyjna reprymenda za ujawnienie tajnych planów. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Ja na pewno nie jestem fanem Braci... 21.02.07, 16:46 ..nie jestem pewna twojego zapewnienia Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Ja na pewno nie jestem fanem Braci... 21.02.07, 16:47 Myślę, że moimi postami dostatecznie to udowodniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Ja na pewno jestem fanem Braci... 21.02.07, 16:51 To przeciez jasne, czym wiekszy rejwach i biadolenie u obłudników wszelkiej masci, postkomunistow, benifcjentow „okrągłego stolu”, targowiczan i roznych szubrawych walesow, lewizny wszystkich odcieni no i GW oznacza ze zmiany właściwe a obrany kierunek bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Ja na pewno jestem fanem Braci... 21.02.07, 16:53 Kultura godna Lecha "spierzpaj dziadu" Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Wałęsa: przepraszam rodaków za "durnia" 21.02.07, 16:20 a ja durny myślałem, że to komplement Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 Kaczyńscy głosowali na Kwaśniewskiego ! 21.02.07, 16:26 W książce "o dwóch takich"..Zareby i Karnowskiego, J.Kaczyński przyznał,że odebrał zwyciestwo Kwaśniewskiego nad Wałęsą,ZDECYDOWANIE Z WIELKIM ZADOWOLENIEM Wypiłem z radości, potężny kielich wina !!! To prawdziwy komunista.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Słusznie przeprasza , ale jest bliski prawdy ? 21.02.07, 16:22 Epitet jest zbyteczny , ale przesłanie w 100 procentach słuszne. Polacy zostali nabrani na "hasła narodowe", a to jest grupa kolejnych spryciarzy , którzy znikną jak kamfora po wyborach, a zostawią Polskę otoczoną wrogami na wschodzie i na zachodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b To już nie kartofle to kartoflanka. 21.02.07, 16:22 Panie Lechu tę kartoflanke trzeba spuścić w kanał zanim zacznie smierdzieć na dobre.Wal Pan na odlew i dokończ zaczęte dzieło,wielu z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: To już nie kartofle to kartoflanka. 21.02.07, 16:34 lechu dołączył tym samym do innych ,podobnego sortu autorytetów moralnych takich jak Hubert H. najsłynniejszy promotor ideologii politycznej Donalda PółTuska. Słynne "eee, noo ja to na Tuska głosowałe... nie" to swoisty manifest pod którym jak widzę podpisuje sie wiekszość światłych inaczej forumowych harcowników. Podsumujmy tą elyte autorytetów moralnych: Donald PółTusk Hubert H. Jerzy Urban Miecio Wachowski Jan Lesiak Czesław Kiszczak Ks.Prof. Michał Czajkowski Konstanty Malejczyk Wojciech(odpieprzcie sie od generała)Jaruski Stefek Burczymucha Niesiołowski Bronisław (cała Polska) Komorowski Tomasz "co z tym Lisem?" and many others autorytets Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 kto jest z mieciem ten i ze śmieciem 21.02.07, 16:23 błazeństwo UBeckie by śmieszyło gdyby to o Polskę nie chodziło ale że trzeba chronić Polskę i tępić to łajno gnidoUBolski Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Wałęsa: przepraszam rodaków za "durnia" 21.02.07, 16:23 alez Lechu, przeciez my sie wcale nie gniewamy, wszak to jest caua banda durniow nawet w tej chwili u koryta - za prawde to chwalic raczej nalezy, nie przepraszac. luz.. Odpowiedz Link Zgłoś
martasoft Wałęsa: przepraszam rodaków za "durnia" 21.02.07, 16:24 powiedzial tylko i wylacznie szczera prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 A jak durnia nazwą Kaczyńskim? 21.02.07, 16:30 czy duren może to zaskarżyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: A jak durnia nazwą Kaczyńskim? 21.02.07, 16:31 To będzie zniewaga i pomówienie! Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: Wałęsa: przepraszam rodaków za "durnia" 21.02.07, 16:43 steq chciałeś powiedzieć wiekszosć durniów legitymujacych się polskim obywatelstwem Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 To ciekawe... 21.02.07, 16:27 Bracia K. obrażają ludzi na prawo i lewo, a jak tylko ktoś powie coś nieprzychylnego na ich temat to robią wrzawę na całą Europę. Nadęci megalomani! Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 No co ty Lechu ja się nie gniewam 21.02.07, 16:29 a nawet z Tobą zgadzam. Dobrze rzekłeś. Idę do prokuratury złożyć doniesienie na siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krecik.kowalewski Wałęsa: przepraszam rodaków za "durnia" 21.02.07, 16:37 I nazwanie go DURNIEM to była świeta prawda!! Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo... 21.02.07, 16:42 u Rydzyka tego uczą? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 21.02.07, 16:47 Obrażania innych uczą w mosadzie? . guma123 napisał: > u Rydzyka tego uczą? Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 21.02.07, 16:49 O zabrakło argumentów to wyciągamy "kwestię żydowską". Koronny argument każdego PISowca - "wszystkiego winni są Żydzi". Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 21.02.07, 16:53 Wszystkiemu nie są winni Żydzi tylko idioci sugerujący ze ktoś tak twierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 21.02.07, 16:54 Wiele osób tak twierdzi. Wystarczy poczytać organ partii rządzącej - "Nasz Dziennik". Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 21.02.07, 16:54 trafiony ...? . guma123 napisał: > O zabrakło argumentów to wyciągamy "kwestię żydowską". Koronny argument każdego > > PISowca - "wszystkiego winni są Żydzi". Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 21.02.07, 16:56 Bardzo celny! Za wszelką krytyką Braci kryje się złoworoga gęba miedzynarodowego żydostwa. Dorotka na szczęście to wykryła. W nagrodę pogłaszcze premierowi... Kota. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 21.02.07, 17:07 guma123 napisał: > Bardzo celny! Za wszelką krytyką Braci kryje się złoworoga gęba > miedzynarodowego żydostwa. Dorotka na szczęście to wykryła. > > W nagrodę pogłaszcze premierowi... > > Kota. jezu Nazareński Królu Zydowski. Ty czytasz ten bełkot i nie grzmisz. Trzeba mieć zaistę gumowe zwoje żeby tak ekstremalnie je zagiąć pod katem ostrym. zmowu jakiś paranoik dorabia gębe antysemity komuś kto nigdy nic o nawet zbliżonym sensie nie wypowiedział. I tak tworza sie mity. Obawiam sie że organem PisU nie jest Nasz Dziennik, vide sprawa Arcykapusia Wielgusa. Dziennik pisał w skrajnie odmiennym tonie niż wypowiadał sie PiS. Ale matoły wolą iść na skróty, po co sobie komplikować proces myślowy i wywoływać dysonanse poznawcze Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 21.02.07, 17:11 1. Kwestię Mosadu podniosła przedstawicielka PIS na tym forum dorotahgw (vide post wyżej). 2. Media o. Dyrektora są bardzo poważane przez Braci (vide - wyłączność TV Trwam na transmisję podpisania umowy PIS-LPR-SO, b. częste wizyty przedstawicieli PIS w tych mediach lub 16 mln dla o. Rydzyka z NFOŚ itp itd). Rozumiem, że użycie trudnych słów ma uwiarygodnić twój przekaz. Ciekawy zabieg! Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 21.02.07, 18:56 wiesz jak sie wypowiedzial zyd stojacy na czele zydow swiatowych? dotad bedzie polska gnebiona na arenie miedzynarodowej, az odda zydom ponad 60 mld $ za przywlaszczone mienie zydowskie (nieruchomosci). uwazasz, ze nie ma w tym racji co mowia kaczynscy, ktorzy zdecydowanie przeciwstawiaja sie zydom? roszczenia te zostaly wysuniete juz podczas prezydentury kwasniewskiego, ale nikt nigdy nie slyszal zeby konstruktywnie zabral glos w tej sprawie. ale przeciez swoj swojego nie skrzywdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 22.02.07, 07:56 W jaki sposob Polska jest gnebiona, panie Konkretny? Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter guma 123 kandydat na durnia! 21.02.07, 16:59 Guma to jak rozumiem lapidarna charakterystyka zawartosci twojej czaszki. Proszę o zacytowanie JEDNEJ! chociaż wypowiedzi jakiegokolwiek przedstawiciela PISu która zawiera treść:"wszystkiemu winni Zydzi" Najlepiej jakiś wiarygodny link. Swoja drogą ciekawy jest ten mechanizm rozsiewania bredni, tak horrendalnych jak ta. Jeden chlapnie taką aberracje potem inny ten bzdet powtórzy i zalęgnie sie taki chwast w świadomości zbiorowej polactwa Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Zachęcam do lektury prasy rządowej... 21.02.07, 17:02 na początek "Nasz Dziennik". Linków szukać nie będę, bo mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: Zachęcam do lektury prasy rządowej... 21.02.07, 17:09 Myśleć ci sie nie chce cepie małorolny Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Zachęcam do lektury prasy rządowej... 21.02.07, 17:12 Bardzo kulturalnie i merytorycznie. PISowiec nigdy nie powstrzyma się przed obelgami. Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Zachęcam do lektury prasy rządowej... 21.02.07, 18:50 strasznie uogolniasz. tak prawde mowiac nie zostal podany przez ciebie zaden konkretny fakt, tylko ogolniki, z ktorych wyciagasz na koncu wniosek, ze kazdy pisowiec jest jakis tam. to jest czysty populizm i ujmujac to w twojej dykcji, nie mozna sie niczego innego bylo spodziewac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Re: "Kretyński idiota" - jakie bogate słownictwo. 21.02.07, 17:01 co ty pieprzysz, przecież w PiS są sami żydzi, zaczynając od podwójnej głowy a kończąc na dupie czyli macierewiczu. Odpowiedz Link Zgłoś