booboobear 23.02.07, 08:58 po przeanalizowanie wpisów na tym forum, jedyna szansa to Adolf Hitler Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanie_mccake Blad!!!!! 23.02.07, 13:42 booboobear napisał: > po przeanalizowanie wpisów na tym forum, jedyna szansa to Adolf Hitler No swietnie, teraz bedzie 1.000 postow od idiotow o tym ze Hitler byl Zydem i to wielki spisek przeciwko Polsce. (100 postow od paranoikow na temat 'polakozercow', 'zydokomuny' itd to smieszne, 500 postow od psychicznie chorych co nigdzie nie wychodza z domu to tez niezla zabawa ale wiecej niz 700 (podpisanych przez te same 3, 4 smutasy co nie maja z kim rozmawiac w prawdziwym swiecie) to wielka nuda) Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: Blad!!!!! 23.02.07, 13:56 I 100 postów od paranoiczek które wszedzie widzą wyznawców teori spiskowych. Paranoiczek które w ten prostacki, typowy dla ćwierćinteligentów sposób tłumacza sobie istotę najbardziej złożonych spraw. Ten mechanizm automatycznego dławienia refleksji i zastępowania jej infantylną matrycą został wpojony uporczywą tresurą i jak widać przynosi efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Nuda 23.02.07, 15:17 michnischerbeobachter napisał: > I 100 postów od paranoiczek które wszedzie widzą wyznawców teori spiskowych. > Paranoiczek które w ten prostacki, typowy dla ćwierćinteligentów sposób > tłumacza sobie istotę najbardziej złożonych spraw. Ten mechanizm automatycznego > > dławienia refleksji i zastępowania jej infantylną matrycą został wpojony > uporczywą tresurą i jak widać przynosi efekty. No to mialam racje, juz sie zaczelo :-) Ale nuuuuuuda... Nie pisalam ze wszedzie sa samotni paranoicy, wyraznie napisalam ze jest ich tylko garstka a poniewaz nie maja co robic to bezustannie bawia innych swoja arogancka grafomania i smutnymi obsesjami. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Nuda 23.02.07, 15:29 Wiedziałem że na suczki Pawłowa zawsze można liczyć. Zawsze gdy zabrzmi znajomy dżwięk dzwoneczka ślinią się zgodnie z zaprogramowanym scenariuszem. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Nuda 23.02.07, 15:47 srul napisał: > Wiedziałem że na suczki Pawłowa zawsze można liczyć. No nie wiem czy michnischerbeobachter naprawde jest suczka, ale widac po nicku ze jest sfrustrowany seksualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Nuda 23.02.07, 15:50 jeanie_mccake napisała: > srul napisał: > > > Wiedziałem że na suczki Pawłowa zawsze można liczyć. > > No nie wiem czy michnischerbeobachter naprawde jest suczka, ale widac po nicku > ze jest sfrustrowany seksualnie. To było do ciebie suczko Pawłowa, za mało lecytyny w pedigrillu? Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Nuda 23.02.07, 15:55 srul napisał: > To było do ciebie suczko Pawłowa, za mało lecytyny w pedigrillu? Czyli mamy juz dwoch frustratow... Jak chcesz mnie obrazic to musisz wystukac cos bardziej sensownego, synu, chyba ze "suczko" i "lecytyna" to szczyt twoich mozliwosci intelektualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Nuda 23.02.07, 16:05 Dla podopiecznych Polskiego Zwiazku Kynologicznego im. Iwana Pawłowa mam tylko to na co zasługują. Rozumiem że masz szczególną metodologie kwalifikowania do grona frustratów, podstawowym i jedynym kryterium jest rozbieżność poglądów z Twoimi. Szczytu możliwosci prezentować nie muszę bo nie zbliżyłaś sie nawet na milę do pułapu który by mnie do tego obligował. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Blad!!!!! 23.02.07, 18:01 Dlatego nazywaja sie "psychole od Rydzyka" Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Ikonowicz na premiera i bubel na prezydenta 23.02.07, 13:57 Oczywiście wraz ze zmianą orientacji politycznej na wschód ścisły sojusz z rosją w zamian za umożliwienie przez rosje posiadania przez polske bomy atomowej. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Polsce potrzeba Adolfa Hitlera 23.02.07, 14:03 A co? Ma zmartwychwstać? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Polsce potrzeba Adolfa Hitlera 23.02.07, 15:26 > po przeanalizowanie wpisów na tym forum, jedyna szansa to Adolf Hitler Tak ot sobie to napisałeś czy potrafisz jednak to uzasadnić? Czy chodzi o Twoje potrzeby czy tak oceniasz potrzeby internautów z forum GW? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Zamiast Adolfa Hitlera mamy o.Rydzyka 23.02.07, 15:32 chcia?oby sie powiedziec to jeden ch. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Zamiast Adolfa Hitlera mamy o.Rydzyka 23.02.07, 15:49 No nie koniecznie. Jednak po A.H. coś zostało "dobrego" na skalę Niemiec. Autostrady, monumentalne budynki, rozwój przemysłu itd. itp. - choć kiedyś czytałem opinię że jego zasługa w tym równie wielka co bb. K. w obecnym rozwoju Polski. To czyste abstrakcyjne gadanie bo wszyscy wiemy jaką cenę za te osiągnięcia zapłaciła cała Europa z samymi winnymi/zainteresowanymi Niemcami włącznie. Co nam zostanie materialnie dobrego po oj. Red.? Radio? Uczelnia? Czy coś więcej? Chyba nie. Nie ta skala zarówno "złych" jak i tych nielicznych "dobrych" efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Zamiast Adolfa Hitlera mamy o.Rydzyka 23.02.07, 15:58 maaac napisał: > Co nam zostanie materialnie dobrego po oj. Red.? Chocby wielka kupa kasy ktora otrzymal od glupich staruszek. I peruka. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Zamiast Adolfa Hitlera mamy o.Rydzyka 23.02.07, 16:06 Myślisz że zostanie i będzie jakoś dostępna i widoczna dla reszty obywateli? Widzisz - ks. prałat Jankowski jaki jest, taki jest, ale coś materialnego po nim może zostać. Oj. Dyr. obraca znacznie większymi kwotami i co z tego zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Zamiast Adolfa Hitlera mamy o.Rydzyka 23.02.07, 16:54 maaac napisał: > Myślisz że zostanie i będzie jakoś dostępna i widoczna dla reszty obywateli? Jesli chodzi o peruke to ona na wiek wiekow bedzie wystawiona w Wielkim Muzeum Narodowym. Co do kasy, to wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Zamiast Adolfa Hitlera mamy o.Rydzyka 23.02.07, 17:53 Pozostanie wstyd i opinia,ze wszyscy jestesmy ciemni i g?upi,i ze Polak wysysa antysemityzm z mlekiem matki i dlatego Hitler zbudowa? obozy zag?ady na terenie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Zamiast Adolfa Hitlera mamy o.Rydzyka 23.02.07, 21:23 Polecam strony HATE RADIO EUROPE-kliknij! Odpowiedz Link Zgłoś
jvenables14 Dla ciebie jedyną szansą jest już tylko oddział 23.02.07, 16:06 zamknięty i dobry psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś