spark5719 Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 10:05 Bezczelny sqrwiel Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Ja bym się do BORu nie nadawał... 01.03.07, 10:27 Być posługaczem jakiegoś buca? Państwo nie po to szkoli fachowców w ochronie, aby potem sprzątali czy robili zakupy jakimś frajerom. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Matka jest tylko jedna !!! 01.03.07, 10:34 zawolal synek, liczac butelki wodki w lodowce. No i musiala pojechac na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 10:37 Przesyłka dla gejtycha: en.wikipedia.org/wiki/Image:Many_bullets.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 10:41 To jest bezprawie.Jak tak dalej pódzie to PIS w tym bagnie się utopi.Kiedy będą nowe wybory ponieważ już nie mogę tego wszystkiego słuchać i oglądać.Mam serdecznie dosyć polityki.Tego bagna i beznadzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf ja też chcę do rządu 01.03.07, 10:54 ciekawe czy BORowcy potrafiliby wjechac rzadowa limuzyna na drugie pietro gdzie meszkam ;) ekartki i tapety Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: ja też chcę do rządu 02.03.07, 14:38 rudy_rudolf napisał: > ciekawe czy BORowcy potrafiliby wjechac rzadowa limuzyna na drugie pietro gdzie > meszkam ;) Chyba nie, ale na przykład koniem? Pewien oficer ze szkoły oficerskiej w Zegrzu opowiadał, że znaleźli stare papiery sprzed wojny, gdzie napisano, że jeden z podchorążych został ukarany za "wjazd konno na pierwsze piętro internatu". A inny za "zgaszenie światła przez oddanie strzału". > > ekartki i tapety Odpowiedz Link Zgłoś
hiki6 3 kule: kalch dla romusia, kbks dla mamy a pocisk 01.03.07, 11:05 czolgowy dla tatusia. i znowu mozna zyc normalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus pan Giertych jest niewychowany 01.03.07, 11:13 tu cytuje: "Roman Giertych gości u siebie rodziców. Najwyraźniej czegoś w lodówce zabrakło, bo mama ministra, Antonina Giertych, wychodzi po zakupy." Gdyby do mnie przyszli goscie i stwierdzilbym, ze w bialej szafie czegos brakuje, to bym sie najpierw spalil ze wstydu a potem pod byle pretekstem polecial do najblizszego sklepu. Przyznam, ze do glowy by mi nie przyszlo wysylac wlasnych gosci po zakupy. A tym bardziej matke. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 11:27 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3954807.html "Uprzejmie informuję, że dniu dzisiejszym w gazecie 'Fakt' podano trzy nieprawdziwe informacje, które niniejszym prostuję: Po pierwsze, kobieta przedstawiona na zdjęciu nie jest moja mamą. Po drugie, mężczyzna przedstawiony na zdjęciu nie jest moim tatą. Nie są to osoby ze mną spokrewnione ani spowinowacone. Po trzecie, samochód przedstawiony na zdjęciu nie jest samochodem Biura Ochrony Rządu ani Ministerstwa Edukacji Narodowej" - napisał Roman Giertych w oświadczeniu. "Uprzejmie informuję, że jeżeli w ciągu 7 dni gazeta "Fakt" nie przeprosi mnie i moich rodziców za ten skandaliczny atak - skieruję sprawę na drogę postępowania sądowego" - dodał minister. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma władza ma prawo do "pewnych" przywilejów, 01.03.07, 11:32 pod warunkiem, że nie myśli wyłacznie o sobie. Niestety w przypadku Polski - niezależnie czy rządzi prawica, czy lewica - tak nie jest ! Moim zdeniem, cały ten szum wokół "afery" dwóch kanapek podanych przez policjantów, pani minister na dworcu w Warszawie, jest przykładem jak, społeczeństwo i władza, nie mają pojęcia, co to jest nadużycie władzy. W starych demokracjach USA, GB, nadużyciem władzy i potwornym skandalem, z upadkiem rządu włącznie, byłby raport (jego forma i treśc) o likwidacji WSI, ale nie gó..ane kanapki, czy limuzyna dla babci Giertycha ! Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 11:53 Brawo! To jest tanie państwo,raz w tygodniu samolot z prezydentem na wybżerze,prezydent samolotem do Lodzi,premie w sejmie,rozwożenie rodzini o.Rydzyka limuzynami,świątynia opatrzności.TAK TRZYMACPoco pieniądze dla zdychających w szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś
smysli Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 13:34 jakbyscie popatrzyli jak jest za granica :) nie ma czemu dziwic :) cholera to normalne, badz co badz oni rzadza i maja takie prawo by sie wozic , chamy ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb kojarzycie? pzdr 01.03.07, 16:15 Szczupak (do mikrofonu): Halo, tu brzoza !! Tu brzoza !! Źle cię słyszę ! Powtarzam, powiedział, że matka siedzi z tyłu. ... “Matka siedzi z tyłu !!!” Tak powiedział !!!! Scena 6: (w sztabie milicji) [Włodarczyk rozmawia z szefem milicji] Włodarczyk: Przede wszystkim nie popadajcie w panikę. Jakiś lepszy cwaniak. Matkę po szosie wozi, staruszkę, żeby nas tylko wrobić ! Komisarz: Tak ! To nam wskazuje na to ..., że życie stawia przed nami ciągle coś nowego. I to jest raz. A po drugie ! Musimy mieć jednak różne warianty. I to jest dwa ! I dlatego proponuje wariant następujący. A gdyby tu było nagle przedszkole. W przyszłości ! Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 w dowolnym kraju 01.03.07, 19:10 za taki "numer" kariera takiego "polityka" byłaby raz na zawsze skończona. Talib znad Wisły wysyła swoją mamusię po zakupy służbowym samochodem, którego używa za NASZE pieniądze, a w tym samym czasie jedzie do Niemiec pouczać Europę, co to jest moralność. Gdyby miał choć resztki honoru, natychmiast podałby sie do dymisji i uwolnił życie publiczne w Polsce od swojej śmieszno-strasznej osoby. Panie Giertych, jeżeli w ciągu 3 dni wycofasz się pan z polityki, to obiecuję do końca życia głosować na Pańską zabawną partyjkę. Odpowiedz Link Zgłoś
haharp Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 19:16 94% nadużycie (9763) 5% nic złego (478) 2% Trudno powiedzieć (197) suma: 101% ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar żydzi szkaluyą Giertycha a papież jest niemcem 01.03.07, 20:44 bo czyżnie jest napisane: czcij ojca swego i matkę swoją? aże z moje pieniędze, cóż ja jestem tam gdzie było zomo aromek z braćmi tam gdzie kiedyś wałęsa z robotnikami... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: żydzi szkaluyą Giertycha a papież jest niemce 01.03.07, 21:04 a ty sie dobrze czujesz, biedaku? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Romek poslal matke "po flache" a starego po 01.03.07, 21:07 "zagryche". bo w domu byla imprezka wszechpolska i prowiant sie skonczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Romek poslal matke "po flache" a starego po 01.03.07, 21:20 TANIE PAŃSTWO! tanie dla Giertycha. gdzie tu jest qrna prokurator: prywata na maxa, nadużycie uprawnień i tym podobne rzeczy! gdzie ten pisuardes Ziobro? nie widzi łamania prawa? kiedy urządzi piekną konferencję prasową w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner ktos chyba odpowie za pisanie klamstw 02.03.07, 00:46 GW sie cieszy , bo Fakt- czyli konkurencja , przegra spware i bedzie placic za publikowanie oszczerczych klamstw. Prasa bez sciemniania - zobacz: www.gazetapolska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tommi20051 Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 21:27 czepiacie sie, ten rzad jak nigdy jeszcze jest bardzo prospoleczny i prorodzinny przyklady? prosze bardzo. 1. gdy padnie ci bryka dzwon do ministra tak jak to zrobil Rydzyk z ministrem Jurgielem 2. zmeczony lub glodny dzwon do ministra spraw wewnetrznych dostaniesz wiesmaki i dowoz do domku na ofiary nie patrz 3. rzad bardzo walczy z bezrobociem poprzez obsadzanie swoimi ludzi wszystkich mozliwych stolkow no ale od czegos trzeba zaczac 4. w szpitalach dzieci umieraja bo komornik zablokowal konta tu nic nie mozna zrobic bo trzeba odlozyc na kary unijne za Rozpude Odpowiedz Link Zgłoś
gozal Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 01.03.07, 21:59 chamstwo. im gorsze dupki przy władzy, tym większe nienależne przywileje dla siebie gromadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 01.03.07, 22:14 przyjdzie przeprosić wesołego Romka. na Onecie jest info, że Romek pozwie Fakt, bo ta ciotka, co ją wieżli do sklepu to nie była jego matka, a to auto nie było BOR-u! Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner ktos chyba odpowie za pisanie klamstw 02.03.07, 00:47 GW sie cieszy , bo Fakt - czyli konkurencja , przegra spware i bedzie placic za publikowanie oszczerczych klamstw. Prasa bez sciemniania - zobacz: www.gazetapolska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bevote "Ładna rodzina" ... smieje sie Spiegel, hehe! 02.03.07, 04:39 Jego dziadek to dopiero byl poyebany! Portret pedala Dmowskiego w sypialni powiesil, hihihi ... endecja to psychole! Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zakupy 02.03.07, 01:06 Ciekaw jestem komentarza Giertycha, gdyby to na jego miejscu był np Tusk, Kalisz, Pawlak lub ktoś inny z drugiej strony sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
puls To nie moja mama , nie moj tata i nawet nie moja w 02.03.07, 06:59 willa...........kacz "moralnosc" . Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja niedługo na zakupy ruszy matka kaczorowa - 02.03.07, 07:28 kaczki wysłały sobie list z nabojami, matka ma obstawe i autko - po niedzieli może ruszyć na miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
darek751 Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 02.03.07, 08:40 To cały nasz BOR, nieudacznicy, nie potrafią postawić na swoim, a może jeszcze przepierkę robią Giertychom. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz4031941 Re: Rządowa limuzyna wozi matkę Giertycha na zaku 02.03.07, 09:23 To jest skandal.Ta ekipa w swojwj butności przerasta poprzednie rządy.Miało być lepiej a jak jest.Ludzie kiedy się obudzimy?Dzisiaj byle kacyk rządowy jest nietykalny. Odpowiedz Link Zgłoś