Dodaj do ulubionych

Medyczny eksperyment

05.03.07, 08:59
Błąd lub bezradność w medycynie konwencjonalnej ułaskawiany jest przez
pacjentów i samych lekarzy stwierdzeniem, że "wszystko co było możliwe do
zrobienia zostało zrobione". Nie wszystko. Przykładowo Ks. Szeliga opracował
receptury na wszystkie nieuleczalne choroby cywilizacji. Jak to możliwe że tak
niewiele osób o tym wie? Nieprawdaż? Proszę zainteresować się mafijnymi
metodami Wielkiej Pharmy.
Takich przykładów jak Ks. Szeliga jest wiele. Pewność siebie wielu lekarzy
medycyny konwencjonalnej świadczy o niedostatkach ich wiedzy i umiejętności
pokrywanej tupetem. Tchórzostwo w przyznaniu się, że "nie wiem" jest
niesmaczne i poniżej standardów lego zawodu.
Proszę nie niszczyć medycyny niekonwencjonalnej dopóki nie będziecie w stanie
zaoferować nic lepszego.
Obserwuj wątek
    • oka2 Re: Medyczny eksperyment 05.03.07, 10:04
      Bez przeszczepu tez by zmarl, lekarze bardzo czesto staja przed wyborem zla koniecznego gdzie jest jakis procent szans przezycia, rodziny sie tego chwytaja i sie godza.. bo nie sadze zeby ten, rzekomo nazwany przez prase "eksperyment " (dla mnie to nieadekwatne slowo bo eksperymentowaly sredniowieczne czarownice teraz sie robi badania, doswiadczenia, operacje, zabiegi, przeszczepy itp) , odbyl sie bez zgody rodziny!
      Nie bronie lekarza bo nie znam do konca pradwy, ale ludzie, ktorzy nie sa zwiazani ani troche ze swiatem medycznym nadal sobie wyobrazaja, ze w szpitalu pracuja szaleni naukowcy , ktorzy czekaja tylko na ich ciala, zeby sobie "poeksperymentowac"! To nieprawda. Nie po to ucza sie przez 6 lat studiow, 2 lat stazu i 5 lat specjalizacji zeby zabijac ludzi, tylko zeby ich leczyc.
      Ludzie nie zdaja sobie sprawy jaka wielka odpowiedzialnosc w nich drzemie i ze kazda smierc pacjenta nie splywa po nich jak po kaczce..
      Prof z Wawy chcial uratowac zycie, nie udalo mu sie, wezmie za to odpowiedzialnosc, ale nie nalezy go potepiac i oczerniac za to,ze chcial pomoc.
      Takie jest moje zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka