miroslaw.grabietz 06.03.07, 13:09 Wiec teraz juz wiem czym zajmuja sie naukowcy. Moze ktos "wszedlby do glowy" Braci Kaczynskich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Jak naprawdę wyglądał James Bond 06.03.07, 13:59 A kto chcialby wlazic w takie bagno? Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Jak naprawdę wyglądał James Bond 06.03.07, 14:47 jakie bagno? wiesz jakie tam echo! Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Jak naprawdę wyglądał James Bond 06.03.07, 18:08 "Moze ktos "wszedlby do glowy" Braci Kaczynskich?" Może. Za to jest wielu takich co im włażą do.. innych części ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: Jak naprawdę wyglądał James Bond 06.03.07, 17:21 "Zapomnijcie o Danielu Craigu. Bond z wyobraźni Fleminga to mężczyzna o klasycznej urodzie. Przypomina Connery'ego" Ta, chyba z d.u.p.y strony :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti Jak naprawdę wyglądał James Bond 06.03.07, 17:24 teraz jest podobny nawet do mnie fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Jak naprawdę wyglądał James Bond 06.03.07, 18:15 Był łudząco podobny do krzyżówki Wassermana z Macierewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
realny.esteta Jak naprawdę wyglądał James Bond 06.03.07, 19:58 Każdy prawdziwy fan Bonda wie, że Connery był najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Craig jest debesciak 06.03.07, 23:13 Szkoda tylko, ze producenci nie wpadli na pomysl zrobienia dwoch odcinkow w 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Jak naprawdę wyglądał James Bond 07.03.07, 12:50 Jestem prawdziwa fanka Bonda i sie nie zgadzam ;-))) Lubie Connery'ego (szczegolnie w Thunderball czy From Russia With Love) ale Craig jest lepszy ;-) Fleming tak na marginesie uwazal Rogera Moore za najbardziej zblizonego do Bonda ktorego wykreowal w ksiazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
h.darek AKTOR 06.03.07, 21:05 Jest (był??) taki aktor - grywał w kiepskich serialach amerykaŃSKICH - WYGLĄDAŁ DOKŁADNIE JAK TA SYMULACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1272 Re: AKTOR 06.03.07, 21:11 Zgadza sie, to jest aktor... Dr Troy z serialu "Bez Skazy" , który dzisiaj grubo po północy leci na TVN-ie. serial wcale nie jest kiepski... A aktor nazywa się Julan Mac Mahon lub Dylan Walsh... Bo nie wiem, który jest ktory ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dom321 Re: Jak naprawdę wyglądał James Bond 06.03.07, 23:30 Nie wytrzymam, nie wytrzymam! Artykul moze byc i o d... Maryni, ale zawsze, ZAWSZE znajdzie sie ktos, kto MUSI wtracic cos o Kaczyńskich. Ja was blagam - jezeli nie macie o czym pisac, to dajcie sobie na wstrzymani, bo te zarty po prostu robią się juz nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_lech Re: Jak naprawdę wyglądał James Bond 06.03.07, 23:50 wytrzymasz, wytrzymasz, jeszcze tylko parę lat:) --- odśwież i oceń, jeśli cię to nie męczy: odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:31271/ dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia102 Jak naprawdę wyglądał James Bond 07.03.07, 08:06 Daniel nie podobał mi się aż do momentu kiedy zobaczyłam film jest dobry moim zdaniem lepszy od poprzedników oczywiście najlepszy był pierwszy to tyle czekam na kolejny film Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Jak naprawdę wyglądał James Bond 07.03.07, 12:51 Ciekawa wizja - tyle ze w ksiazce Bond ma zawsze lok wlosow ktory uparcie spada mu na czolo i musi go poprawiac - ten 'prototyp' na zdjeciu ma na to zbyt krotkie wlosy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś