a.glogowski Dla Kurskiego :Swierszczyki:i Nasz Dzienik 09.03.07, 09:57 Proponuje gdy z samolotu bedzie korzystał nasz as propagandy i podstepu I sekretarz PISu ,niezastąpiony butelier jakiejs tam IV R.P aby zabrać specjalnie dla tego fałszywca i napitego erotycznie buteliera jakies ;Swierszczyk: aby sobie w czasie lotu ulżył,to przyniesie dobry skutek ,bo jak wroci spowrotem do kraju to bedzie bardziej spokojny i ustabilizowany sexualnie i nie bedzie pobudliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Coć mu sie rękawki... 09.03.07, 10:00 wydłużyły na tym zdjęciu... albo rączki skróciły... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Co za klamstwo!!! 09.03.07, 10:05 >Negocjowaliśmy warunki umowy z wydawcą i dogadaliśmy się. "Gazeta" znowu >lata z nami - mówi Chorzewski. Dokladnie w te niedziele lecialem LOTem z Niemiec i NIE BYLO Wyborczej! Stewardessa z usmieszkiem powiedziala mi, ze juz nie prenumeruja. SKANDAL! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck a ja tam nie znosze Kurskiego 09.03.07, 10:10 ale mógłbym go wcale nie ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kurski do Afganistanu. 09.03.07, 10:17 Na korespondenta. Ten tam namiesza, utworzy afganski PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
chrislomax Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 10:28 Sluchajcie nie jest tak zle... lecialem El-Alem do Telawiwa w zeszlym tygodniu i byla :-), ale i tak wiekszosc pasazerow czytala Nasz Dziennik. Po prostu nasza kochana Gazeta schodzi na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
billbordowy LOT na prawym skrzydle 09.03.07, 10:35 Z pokładów samolotów PLL LOT znikają gazety krytyczne wobec ekipy wielkiego stratega Jarosława i jego brata-bliźniaka, obsadzonego w roli prezydenta. Czyżby chodziło o to, żeby niepotrzebnie nie denerwować pasażerów? billbordowy.blox.pl/2007/02/LOT-na-prawym-skrzydle.html Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 GWno spotka taki sam los jak Trybunę 09.03.07, 10:45 Trybuna też kiedyś miała wysokie nakłady... Wybiórcza walczy z narodem, a ta walka jest z góry przegrana Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Interesujaca ta walka z narodem 09.03.07, 11:53 skoro GW jest najbardziej kupowana gazeta w narodzie. Juz nawet ostatnio Fakt narod wybiera rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
gordon21 Debilne tłumaczenia rządu... 09.03.07, 11:07 Rząd jak zwykle nie potrafi się wytłumaczyć ze swoich przekrętów...Panowie i panie posłanki PiS ile jeszcze będziemy musieli znosić wasze żenujące tłumaczenia...Czas podać się do dymisji!! Odpowiedz Link Zgłoś
niewir Wyborcza jest zbędna! 09.03.07, 11:26 Prawdziwemu Polakowi i patriocie wystarczy "Gazeta Polska" i portret ojca Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
liatris Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 11:34 wczoraj leciałam...wyborcza już jest dostępna w samolotach. i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 11:44 No nie, koniec świata - Kurski powiedział coś mądrego...:-O Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj W końcu do podcierania coś musi być... 09.03.07, 12:03 ...jak zabraknie papieru toaletowego.W swoim czasie zaczytywałem sie w Wyborczej ale obecnie przyznaję ,że jak dla mnie to jest przede wszystkim za NUDNA. Praktycznie jak czytam tytuł artykułu to już wiem co na szpaltach będzie napisane i od nie pamiętam już kiedy nie było tak żebym dokończył artykuł. obecnie praktycznie kupuję tylko wydanie poniedziałkowe a to ze wzgledu na dodatek praca. faktycznie to teraz przypominam sobie ,że był atm jeden dobry artykuł o tym jak poprowadzić pierwszą rozmowę. no to raz było warto GW kupić. coraz częściej za to zaczynam zaglądać do dziennika. lubię czytać Rybińskiego i Wróbla. powinni robić teksty do kabaretu. a Wyborczej to nuda. jak juz jest dowcip to musi być napisane ,że to dowcip bo inaczej nikt by się nie domyślił. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 12:03 ależ jest Wyborcza w samolotach LOT i EuroLOT! Kiedy ten "podróżnik" leciał ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo suplement 09.03.07, 12:05 leciałam w połowie lutego z Warszawy do Rygi i po paru dniach spowrotem! Wyborcza była jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 12:19 Właśnie SZMATŁAWCE takie jak komunistyczna GAZETA powinny trafuiac prosto do kosza a nie w ręce poprzednio zrusyfikowanej i póżniej ogłupionego spółeczeństwa polskiego! Wystarczy przeczytać kilku kretynółw na tych forazch aby się przekonac jak ogłupione jest społeczeństwo polskie. Precz ze szmatławcami! Z samolotów powinno również wyeliminować sie Newsweek, Times i inne komunistyczne makulatury! Głupota zrusyfikowanego polskiego społeczeństwa doprowadza do niesłusznego najazdu na braci Kaczyńskich tórzy i tak mają bardzo trudną role aby zrobic to co powinno być zrobione w roku 1990. Polska zaniedbana po przez dwóch poprzedzających ich KRETYNÓW Lecha Wałęsę i Aleksandra Kwaśniewskiego i zrujnowana po rządach bandytów takich jak Wojciech Jaruzelski potrzebuje wreszcie ostrych narzędzi do dekomunizacji i de UBekizacji! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To ten palant umie czytac??! Myslalem, ze on tylko 09.03.07, 12:29 potrafi szczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
gordon21 Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 12:37 ale przede wszystkim powinni w pierwszej linii zająć się deportowaniem takich kretynek jak ty...Tylko kto by cię chciał w swoim kraju?? Odpowiedz Link Zgłoś
gordon21 Mam pytanie do wspierających PiS.. 09.03.07, 12:47 mam pytanie do wszystkich, którzy tak zaciekle atakują gazetę wyborczą... Dlaczego się udzielacie na tym forum... Nie prościej wam pisać swoje pierdoły na prawy.pl , gdzie takie głupie gadanie pada przynajmniej na podatny grunt!? Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Mam pytanie do wspierających PiS.. 09.03.07, 12:57 Gordon jak widać czuje nostalgiczny sentyment do rządów junty Jaruzelskiego a nawet okupacji hitlerowskiej. O całym PRL i PRL bis juz nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
bat56 Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 12:37 Lady? Ponury żart. A ostre narzędzia to przydały by się do usuwania chamstwa z takich jak "lady". Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Litości !!!! Nie wpychajcie tego szmatławca do LOT 09.03.07, 12:32 jak lece samolotem za granice to oddycham, bo moge uciec od tej michnikowsko-kiszczakowskiej propagandy, która zalewała Polske przez 15lat. Na szczęscie przyszedł Dziennik i eldorado sie skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Litości !!!! Nie wpychajcie tego szmatławca d 09.03.07, 12:36 polecam jeszcze kupowac CD z nagraniami kabaretu z Radyja Maryja. To tak uspakaja... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Źle z tobą 09.03.07, 12:43 To straszne, że wszędzie widzisz GW. Tylko nie wiem po co jeszcze pchasz się na jej portal. To pachnie schizofrenią. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski antysemicki szmatławiec wyparł poważną gazetę 09.03.07, 12:48 A skandal rozpowszechniania "Naszego Dziennika" w samolotach nadal trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: antysemicki szmatławiec wyparł poważną gazetę 09.03.07, 12:52 Czy "Ich Dziennik" NAPRAWDĘ jest rozprowadzany w państwowych samolotach, czy coś źle zrozumiałam??? Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: antysemicki szmatławiec wyparł poważną gazetę 09.03.07, 12:54 poważna gazeta...buahahahahaha a to dobre. Ale to prawda ze w poważnych sytuacjach bywa nieodzowną alternatywą dla takiego szacownego periodyku jak ...papier toaletowy. Mówie rzecz jasna o Idiot Achronot vel GW Odpowiedz Link Zgłoś
jewropejczyk Po co Wybiórcza w samolotach ? Precz, niech 09.03.07, 12:56 sobie będzie szmatławiec w liniach EuroKołchozowych z siedzibą w Brukseli a nie w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Po co Wybiórcza w samolotach ? Precz, niech 09.03.07, 13:04 To ciekawe, kiedy wracałem z Krety, przy wejsciu do samolotu leżały dwie stery gazet. Z jednej strony Rzepa, obok GW. Wchodziłem jako jeden z ostatnich na pokład i z Rzepy zostało parę egzemplarzy a kupka z GW pozostała prawie nietknięta. Niechęć pasażerów do tej "poważnej gazety" była wręcz bliska odrazy przemieszanej z pogardą. Ciekawa obserwacja socjologiczna. Dodam że nie byłą to wycieczka rodzinay radia Maryja lub jakijś pokrewnej formacji fanatyków. Normalni turyści ciekawi kultury antycznej Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Po co Wybiórcza w samolotach ? Precz, niech 09.03.07, 13:24 srul napisał: > To ciekawe, kiedy wracałem z Krety, przy wejsciu do samolotu leżały dwie stery > gazet. Z jednej strony Rzepa, obok GW. Wchodziłem jako jeden z ostatnich na > pokład i z Rzepy zostało parę egzemplarzy a kupka z GW pozostała prawie > nietknięta. Niechęć pasażerów do tej "poważnej gazety" była wręcz bliska odrazy > > przemieszanej z pogardą. Ciekawa obserwacja socjologiczna. > Dodam że nie byłą to wycieczka rodzinay radia Maryja lub jakijś pokrewnej > formacji fanatyków. Normalni turyści ciekawi kultury antycznej Niechęć do tej gazety jest taka sama jak i do rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 12:58 A może jeszcz lepiej _nasz dziennik_ Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 14:35 Ja bym proponował aby wszystkie nie sprzedane _Wyborcze_ przesłać p.Kurskiemu. To będzie zabawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Kiedy wreszcie sprywatyzuja ten caly LOT? To sa... 09.03.07, 14:51 wyjatkowo zalosne linie lotnicze. W 2004 roku lecialem z lotniska Newark w stanie New Jersey do Warszawy samolotem LOT-u. Stara stewardesa, przedstawiajaca sie jako kierownik zalogi pokladowej opieprzala wulgarnie przy wejsciu do pasa mlode malzenstwo za to, ze chca wniesc na poklad dla kilkumiesiecznego dziecka siedzonko samochodowe. Rodzice grzecznie tlumaczyli chamce w mundurze LOT-u, ze nie posadza malenstwa w fotelu dla doroslych, poniewaz grozi to maluchowi smiercia lub kalectwem podczas nawet niewielkich turbulencji. Babsko z LOT-u wsciekle mowilo, ze lata od lat samolotami i nigdy takiego problemu nie bylo, a mlodzi ludzie najwyrazniej lekko zglupieli w czasie pobytu w USA. Na pokladzie faktycznie nie bylo siedzonek a rodzice swoim uporem uratowali dziecku zycie poniewaz podczas ladowanie wsciekle rzucalo samolotem. To byl listopad i nawet w Wiadomosciach bylo glosno o tym locie. Zachowanie zalogi podczas lotu przekraczalo wszelkie granica chamstwa. Na pytanie czy na pokladzie mozna dostac whisky steward z wasidlami jak dziadek Pilsudski ze wsciekloscia popukal sie w czolo. A kiedy poprosilem o Wyborcza, pan sterward z glupia mina szukal gazety mowiac glosno ,,zaraz, gdzie ja to koszerne gowno mam ?" a jak rzucil mi gazete to dodal ,,prosze, wiesci prosto z kibucu dla pana". Podczas lotu puszczono film o krolu Arturze, tylko, ze na zasranych sluchaweczkach lotowskiego szajsu nie mozna bylo nic uslyszec. Ludzie chodzacy czesto do lazienki byli kwitowani przez nadeta obsluge komentarzami typu ,znowu idzie pani do lazienki?". Na koncu przy wysiadaniu slyszalem jak ww wymieniona ropella-kierownik z chamskim stewardem stwierdzili, ze zygac im sie chce na widok ,,tej polonijnej choloty, ktora musza wozic". Zeby bylo weselej przy odbiorze bagazy zjawil sie pracownik portowy, ktory na sile ladowal ludziom bagaze na wozki a potem wyludzal pieniadze za te czynnosc. LOT powninien jak najszybciej zostac sprywatyzowany, zeby ukrucic chamstwo i wywalic na morde pracownikow, ktorzy nie spelniaja elementarnych zasad wymaganych od zalog samolotow oceanicznych. LOT? Nie dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Odstawiłem GW juz dawno i mam zdrowy umysł 09.03.07, 14:54 Radzę Wam to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 15:21 Po co burzyć krew ludziom parę kilometrów nad ziemią. GadzinóWka przedstawia taką samą rzeczywistość jak Szkło kontaktowe TVN-u i Szklana kula Cyganki na pl. Defilad. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 15:24 To tak sie stanie,jak z Tygodnikiem "Nie",kiedy kioskarze chowali te gazetę pod lady.Ja nienawidzę np.tyg.poznańskiego,polskiej (nie będę uprawiać kryptoreklamy) nie nazywając "po imieniu",ale chcę mieć wszędzie i zawsze dostęp do nich.To nie Białoruś,do cholery! Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 15:37 Spece od marketingu z GWnianej powinni wyjść naprzeciw potrzebom klienta i dołączać do każdego egzemplarza woreczek foliowy lub papierowy. Podnosłoby to znacząco komfort i estetykę "lektury". Swoją drogą ten zabieg byłby wskazany również w przypadku nakłądu rozpowszechnianego tradycyjną drogą, np w kioskach Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: Kurskiego ciagoty to pragnienie prawdy 09.03.07, 15:53 GW czytam z taka sama przyjemnoscia jak i "Polityke" czy "wprost" nie znosze "Rzecz-niepospolitej" wiec poprostu jej nie kupuje, nie przypominam sobie zdarzenia zebym musiala uzywac torebek, nawet Kurski ma ciagoty do prawdziwych relacji Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: Kurskiego ciagoty to pragnienie prawdy 09.03.07, 16:05 Koniecznosć użycia torebek jako efekt lektury Gadzinówki Wybranej dotyka tylko osoby podatne na refleksje. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Kurskiego ciagoty to pragnienie prawdy 09.03.07, 16:11 babette666 napisała: Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował. Mark Twain Wcale nie bo stworzył też Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
renament krytykanci 09.03.07, 18:02 wszyscy krytykują, bo taki trynd. I wszyscy czytają :) Grunt to uczciwość poglądów i postaw. Odpowiedz Link Zgłoś