Dodaj do ulubionych

Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza"

• a.glogowski Dla Kurskiego :Swierszczyki:i Nasz Dzienik 09.03.07, 09:57
      Proponuje gdy z samolotu bedzie korzystał nasz as propagandy i podstepu I
      sekretarz PISu ,niezastąpiony butelier jakiejs tam IV R.P aby zabrać specjalnie
      dla tego fałszywca i napitego erotycznie buteliera jakies ;Swierszczyk: aby
      sobie w czasie lotu ulżył,to przyniesie dobry skutek ,bo jak wroci spowrotem do
      kraju to bedzie bardziej spokojny i ustabilizowany sexualnie i nie bedzie
      pobudliwy.
    • adwach Coć mu sie rękawki... 09.03.07, 10:00
      wydłużyły na tym zdjęciu... albo rączki skróciły... :)
    • kpix Co za klamstwo!!! 09.03.07, 10:05
      >Negocjowaliśmy warunki umowy z wydawcą i dogadaliśmy się. "Gazeta" znowu
      >lata z nami - mówi Chorzewski.

Dokladnie w te niedziele lecialem LOTem z Niemiec i NIE BYLO Wyborczej!
      Stewardessa z usmieszkiem powiedziala mi, ze juz nie prenumeruja.

SKANDAL!
      • mreck a ja tam nie znosze Kurskiego 09.03.07, 10:10
        ale mógłbym go wcale nie ogladac.
    • wrojoz Kurski do Afganistanu. 09.03.07, 10:17
      Na korespondenta. Ten tam namiesza, utworzy afganski PiS.
    • chrislomax Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 10:28
      Sluchajcie nie jest tak zle... lecialem El-Alem do Telawiwa w zeszlym tygodniu i
      byla :-), ale i tak wiekszosc pasazerow czytala Nasz Dziennik. Po prostu nasza
      kochana Gazeta schodzi na psy...
    • billbordowy LOT na prawym skrzydle 09.03.07, 10:35
      Z pokładów samolotów PLL LOT znikają gazety krytyczne wobec ekipy wielkiego
      stratega Jarosława i jego brata-bliźniaka, obsadzonego w roli prezydenta. Czyżby
      chodziło o to, żeby niepotrzebnie nie denerwować pasażerów?
      billbordowy.blox.pl/2007/02/LOT-na-prawym-skrzydle.html
    • gringo_w66 GWno spotka taki sam los jak Trybunę 09.03.07, 10:45
      Trybuna też kiedyś miała wysokie nakłady...
      Wybiórcza walczy z narodem, a ta walka jest z góry przegrana
      • kpix Interesujaca ta walka z narodem 09.03.07, 11:53
        skoro GW jest najbardziej kupowana gazeta w narodzie.
        Juz nawet ostatnio Fakt narod wybiera rzadziej.
    • gordon21 Debilne tłumaczenia rządu... 09.03.07, 11:07
      Rząd jak zwykle nie potrafi się wytłumaczyć ze swoich przekrętów...Panowie i
      panie posłanki PiS ile jeszcze będziemy musieli znosić wasze żenujące
      tłumaczenia...Czas podać się do dymisji!!
    • niewir Wyborcza jest zbędna! 09.03.07, 11:26
      Prawdziwemu Polakowi i patriocie wystarczy "Gazeta Polska" i portret ojca Rydzyka!
    • liatris Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 11:34
      wczoraj leciałam...wyborcza już jest dostępna w samolotach. i dobrze
    • mike1976 Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 11:44
      No nie, koniec świata - Kurski powiedział coś mądrego...:-O
    • pies_na_lewizne "Wyborcza" powinna być w samolotach, ale w WC. 09.03.07, 11:54
    • gdkj W końcu do podcierania coś musi być... 09.03.07, 12:03
      ...jak zabraknie papieru toaletowego.W swoim czasie zaczytywałem sie w Wyborczej
      ale obecnie przyznaję ,że jak dla mnie to jest przede wszystkim za NUDNA.
      Praktycznie jak czytam tytuł artykułu to już wiem co na szpaltach będzie
      napisane i od nie pamiętam już kiedy nie było tak żebym dokończył artykuł.
      obecnie praktycznie kupuję tylko wydanie poniedziałkowe a to ze wzgledu na
      dodatek praca. faktycznie to teraz przypominam sobie ,że był atm jeden dobry
      artykuł o tym jak poprowadzić pierwszą rozmowę. no to raz było warto GW kupić.
      coraz częściej za to zaczynam zaglądać do dziennika. lubię czytać Rybińskiego i
      Wróbla. powinni robić teksty do kabaretu.
      a Wyborczej to nuda. jak juz jest dowcip to musi być napisane ,że to dowcip bo
      inaczej nikt by się nie domyślił.
      pozdrawiam.
    • leeloo Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 12:03
      ależ jest Wyborcza w samolotach LOT i EuroLOT!
      Kiedy ten "podróżnik" leciał ostatnio?
      • leeloo suplement 09.03.07, 12:05
        leciałam w połowie lutego z Warszawy do Rygi i po paru dniach spowrotem!
        Wyborcza była jak najbardziej!
        • leeloo Re: suplement 09.03.07, 12:22
          przepraszam "z powrotem"
    • lady_godziwa Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 12:19
      Właśnie SZMATŁAWCE takie jak komunistyczna GAZETA powinny trafuiac prosto do
      kosza a nie w ręce poprzednio zrusyfikowanej i póżniej ogłupionego
      spółeczeństwa polskiego!

Wystarczy przeczytać kilku kretynółw na tych forazch aby się przekonac jak
      ogłupione jest społeczeństwo polskie.

Precz ze szmatławcami!

Z samolotów powinno również wyeliminować sie Newsweek, Times i inne
      komunistyczne makulatury!

Głupota zrusyfikowanego polskiego społeczeństwa doprowadza do niesłusznego
      najazdu na braci Kaczyńskich tórzy i tak mają bardzo trudną role aby
      zrobic to co powinno być zrobione w roku 1990.
      Polska zaniedbana po przez dwóch poprzedzających ich KRETYNÓW Lecha Wałęsę
      i Aleksandra Kwaśniewskiego i zrujnowana po rządach bandytów takich jak
      Wojciech Jaruzelski potrzebuje wreszcie ostrych narzędzi do dekomunizacji i
      de UBekizacji!
      • 1zorro To ten palant umie czytac??! Myslalem, ze on tylko 09.03.07, 12:29
        potrafi szczekac!
      • gordon21 Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 12:37
        ale przede wszystkim powinni w pierwszej linii zająć się deportowaniem takich
        kretynek jak ty...Tylko kto by cię chciał w swoim kraju??
        • gordon21 Mam pytanie do wspierających PiS.. 09.03.07, 12:47
          mam pytanie do wszystkich, którzy tak zaciekle atakują gazetę wyborczą...
          Dlaczego się udzielacie na tym forum... Nie prościej wam pisać swoje pierdoły na
          prawy.pl , gdzie takie głupie gadanie pada przynajmniej na podatny grunt!?
          • srul Re: Mam pytanie do wspierających PiS.. 09.03.07, 12:57
            Gordon jak widać czuje nostalgiczny sentyment do rządów junty Jaruzelskiego a
            nawet okupacji hitlerowskiej. O całym PRL i PRL bis juz nie wspomnę
      • bat56 Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 12:37
        Lady? Ponury żart. A ostre narzędzia to przydały by się do usuwania chamstwa z
        takich jak "lady".
    • zima0001 Litości !!!! Nie wpychajcie tego szmatławca do LOT 09.03.07, 12:32
      jak lece samolotem za granice to oddycham, bo moge uciec od tej
      michnikowsko-kiszczakowskiej propagandy, która zalewała Polske przez 15lat.
      Na szczęscie przyszedł Dziennik i eldorado sie skończyło
      • 1zorro Re: Litości !!!! Nie wpychajcie tego szmatławca d 09.03.07, 12:36
        polecam jeszcze kupowac CD z nagraniami kabaretu z Radyja Maryja. To tak
        uspakaja...
      • patman Źle z tobą 09.03.07, 12:43
        To straszne, że wszędzie widzisz GW. Tylko nie wiem po co jeszcze pchasz się na jej portal. To pachnie schizofrenią.
    • r.maszkowski antysemicki szmatławiec wyparł poważną gazetę 09.03.07, 12:48
      A skandal rozpowszechniania "Naszego Dziennika" w samolotach nadal trwa...
      • agata789 Re: antysemicki szmatławiec wyparł poważną gazetę 09.03.07, 12:52
        Czy "Ich Dziennik" NAPRAWDĘ jest rozprowadzany w państwowych samolotach, czy coś
        źle zrozumiałam???
        • srul Re: antysemicki szmatławiec wyparł poważną gazetę 09.03.07, 12:54
          poważna gazeta...buahahahahaha a to dobre. Ale to prawda ze w poważnych
          sytuacjach bywa nieodzowną alternatywą dla takiego szacownego periodyku
          jak ...papier toaletowy. Mówie rzecz jasna o Idiot Achronot vel GW
    • jewropejczyk Po co Wybiórcza w samolotach ? Precz, niech 09.03.07, 12:56
      sobie będzie szmatławiec w liniach EuroKołchozowych z siedzibą w Brukseli a nie
      w Polsce !
      • srul Re: Po co Wybiórcza w samolotach ? Precz, niech 09.03.07, 13:04
        To ciekawe, kiedy wracałem z Krety, przy wejsciu do samolotu leżały dwie stery
        gazet. Z jednej strony Rzepa, obok GW. Wchodziłem jako jeden z ostatnich na
        pokład i z Rzepy zostało parę egzemplarzy a kupka z GW pozostała prawie
        nietknięta. Niechęć pasażerów do tej "poważnej gazety" była wręcz bliska odrazy
        przemieszanej z pogardą. Ciekawa obserwacja socjologiczna.
        Dodam że nie byłą to wycieczka rodzinay radia Maryja lub jakijś pokrewnej
        formacji fanatyków. Normalni turyści ciekawi kultury antycznej
        • demokrata10 Re: Po co Wybiórcza w samolotach ? Precz, niech 09.03.07, 13:24
          srul napisał:

> To ciekawe, kiedy wracałem z Krety, przy wejsciu do samolotu leżały dwie
          stery
          > gazet. Z jednej strony Rzepa, obok GW. Wchodziłem jako jeden z ostatnich na
          > pokład i z Rzepy zostało parę egzemplarzy a kupka z GW pozostała prawie
          > nietknięta. Niechęć pasażerów do tej "poważnej gazety" była wręcz bliska
          odrazy
          >
          > przemieszanej z pogardą. Ciekawa obserwacja socjologiczna.
          > Dodam że nie byłą to wycieczka rodzinay radia Maryja lub jakijś pokrewnej
          > formacji fanatyków. Normalni turyści ciekawi kultury antycznej
          Niechęć do tej gazety jest taka sama jak i do rządu.
    • demokrata10 Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 12:58
      A może jeszcz lepiej _nasz dziennik_
    • demokrata10 Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 14:35
      Ja bym proponował aby wszystkie nie sprzedane _Wyborcze_ przesłać p.Kurskiemu.
      To będzie zabawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • pl2512 Kiedy wreszcie sprywatyzuja ten caly LOT? To sa... 09.03.07, 14:51
      wyjatkowo zalosne linie lotnicze. W 2004 roku lecialem z lotniska Newark w
      stanie New Jersey do Warszawy samolotem LOT-u. Stara stewardesa,
      przedstawiajaca sie jako kierownik zalogi pokladowej opieprzala wulgarnie przy
      wejsciu do pasa mlode malzenstwo za to, ze chca wniesc na poklad dla
      kilkumiesiecznego dziecka siedzonko samochodowe. Rodzice grzecznie tlumaczyli
      chamce w mundurze LOT-u, ze nie posadza malenstwa w fotelu dla doroslych,
      poniewaz grozi to maluchowi smiercia lub kalectwem podczas nawet niewielkich
      turbulencji. Babsko z LOT-u wsciekle mowilo, ze lata od lat samolotami i nigdy
      takiego problemu nie bylo, a mlodzi ludzie najwyrazniej lekko zglupieli w
      czasie pobytu w USA. Na pokladzie faktycznie nie bylo siedzonek a rodzice swoim
      uporem uratowali dziecku zycie poniewaz podczas ladowanie wsciekle rzucalo
      samolotem. To byl listopad i nawet w Wiadomosciach bylo glosno o tym locie.
      Zachowanie zalogi podczas lotu przekraczalo wszelkie granica chamstwa. Na
      pytanie czy na pokladzie mozna dostac whisky steward z wasidlami jak dziadek
      Pilsudski ze wsciekloscia popukal sie w czolo. A kiedy poprosilem o Wyborcza,
      pan sterward z glupia mina szukal gazety mowiac glosno ,,zaraz, gdzie ja to
      koszerne gowno mam ?" a jak rzucil mi gazete to dodal ,,prosze, wiesci prosto z
      kibucu dla pana". Podczas lotu puszczono film o krolu Arturze, tylko, ze na
      zasranych sluchaweczkach lotowskiego szajsu nie mozna bylo nic uslyszec. Ludzie
      chodzacy czesto do lazienki byli kwitowani przez nadeta obsluge komentarzami
      typu ,znowu idzie pani do lazienki?". Na koncu przy wysiadaniu slyszalem jak ww
      wymieniona ropella-kierownik z chamskim stewardem stwierdzili, ze zygac im sie
      chce na widok ,,tej polonijnej choloty, ktora musza wozic". Zeby bylo weselej
      przy odbiorze bagazy zjawil sie pracownik portowy, ktory na sile ladowal
      ludziom bagaze na wozki a potem wyludzal pieniadze za te czynnosc.

LOT powninien jak najszybciej zostac sprywatyzowany, zeby ukrucic chamstwo i
      wywalic na morde pracownikow, ktorzy nie spelniaja elementarnych zasad
      wymaganych od zalog samolotow oceanicznych. LOT? Nie dziekuje!
    • romano33 Odstawiłem GW juz dawno i mam zdrowy umysł 09.03.07, 14:54
      Radzę Wam to samo.
    • aiwaplatz Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 15:21
      Po co burzyć krew ludziom parę kilometrów nad ziemią. GadzinóWka przedstawia
      taką samą rzeczywistość jak Szkło kontaktowe TVN-u i Szklana kula Cyganki na
      pl. Defilad.
    • miranda333 Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 15:24
      To tak sie stanie,jak z Tygodnikiem "Nie",kiedy kioskarze chowali te gazetę pod
      lady.Ja nienawidzę np.tyg.poznańskiego,polskiej (nie będę uprawiać
      kryptoreklamy) nie nazywając "po imieniu",ale chcę mieć wszędzie i zawsze
      dostęp do nich.To nie Białoruś,do cholery!
      • michnischerbeobachter Re: Kurski: W samolotach powinna być "Wyborcza" 09.03.07, 15:37
        Spece od marketingu z GWnianej powinni wyjść naprzeciw potrzebom klienta i
        dołączać do każdego egzemplarza woreczek foliowy lub papierowy. Podnosłoby to
        znacząco komfort i estetykę "lektury". Swoją drogą ten zabieg byłby wskazany
        również w przypadku nakłądu rozpowszechnianego tradycyjną drogą, np w kioskach
        • babette666 Re: Kurskiego ciagoty to pragnienie prawdy 09.03.07, 15:53
          GW czytam z taka sama przyjemnoscia jak i "Polityke" czy "wprost" nie
          znosze "Rzecz-niepospolitej" wiec poprostu jej nie kupuje, nie przypominam
          sobie zdarzenia zebym musiala uzywac torebek, nawet Kurski ma ciagoty do
          prawdziwych relacji
          • michnischerbeobachter Re: Kurskiego ciagoty to pragnienie prawdy 09.03.07, 16:05
            Koniecznosć użycia torebek jako efekt lektury Gadzinówki Wybranej dotyka tylko
            osoby podatne na refleksje.
          • demokrata10 Re: Kurskiego ciagoty to pragnienie prawdy 09.03.07, 16:11
            babette666 napisała:

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
            eksperymentów zrezygnował.

Mark Twain

Wcale nie bo stworzył też Giertycha
    • renament krytykanci 09.03.07, 18:02
      wszyscy krytykują, bo taki trynd. I wszyscy czytają :) Grunt to uczciwość
      poglądów i postaw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka