yrzyk Kiedy Rydzyk pójdzie siedzieć? 10.03.07, 09:53 No i za jaką granicą nasz uroczy "zakonnik" (sic) ostatnio bywał? Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx pacjent Rydzyk juz dawno powinien byc na oddziale 10.03.07, 09:55 zamnknietym. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 O Tadziu wywieź to szambo do oczyszczalni ścieków 10.03.07, 10:01 Potem wprowadź do Pałacu Prezydenckiego absolwentów Szkoły Medialnej z Torunia. Wtedy ogólna szczęśliwość nie tylko Boska nastąpi w Polsce. UE będzie spoglądać zazdrosnym okiem. W końcu poprosi ciebie Ojcze o naprawę moralną. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 10:05 milet_z_sedesu napisał: > A tak miało być pięknie. Rydzyk z Kaczyńskimi pili sobie z dzióbków... www.ojciec-dyrektor.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 10:10 Rydzyk krzyczy i ma podstawy. Bez zgrai tępych moherowych bab, które przestały używać rozumu dawno temu (jeśli założymy, że kiedykolwiek w życiu to robiły) pan Jareczek z bratem nic by w wyborach nie ugrali. Dziękuję panie Jareczku za wspaniałych koalicjantów. Jeszcze tylko 2 lata i 7 miesięcy a potem wio na śmietnik historii. W porównaniu z ponad 1000 letnią historą państwowości polskiej to tyle, co nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 10:15 racja, zegar odliczający dni, godziny i sekundy do końca kaczokomuny nieubłaganie tyka. w ostatniej sekundzie przyjedzie wóz asenizacyjny i odessie to całe szambo. chciałbym widzieć oczy jarka jak usłyszy prognozy wyniku wyborczego po godz. 20.00 za jakieś 2,5 roku. po..y frajer. \\\lehoo napisała: > Rydzyk krzyczy i ma podstawy. Bez zgrai tępych moherowych bab, które przestały > używać rozumu dawno temu (jeśli założymy, że kiedykolwiek w życiu to robiły) pa > n Jareczek z bratem nic by w wyborach nie ugrali. Dziękuję panie Jareczku za ws > paniałych koalicjantów. Jeszcze tylko 2 lata i 7 miesięcy a potem wio na śmietn > ik historii. W porównaniu z ponad 1000 letnią historą państwowości polskiej to > tyle, co nic. Odpowiedz Link Zgłoś
elza66 Rydzyk wcielonym diabłem z rogami i ogonem!!! 10.03.07, 10:13 Rydzyk to bez wątpienia opętany złem człwiek. Jak myśle, że to jest ten antychryst o którym mówia przepowiednie Sybilli-że miał sie pojawić po 2000 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar żpna giertycha? ta kumoterska doktorantka? 10.03.07, 10:14 czy romek już wytłumaczył się że przed egzaminami swojej kato-laski właził do egzamitorów i wymuszał zaliczenia? Chciałbym wiedzieć, kto za to poszedł siedzieć albo chociaż stracił jakiś syołek... Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Niedługo stare babki poumierają-radio upadnie 10.03.07, 10:27 kornaccy napisał: > . Dlatego coraz więcej żebrze i płacze. A pętla i tak mu się na szyji zaciska. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Spokojna głowa. Jedne poumierają, a następne 10.03.07, 18:01 dostarczy nasz wspaniały system emerytalny :-). Tego towaru Ojcu Rydzykowi nie zabraknie... Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 10:16 ciongle kwilom: tju tju tju be be be moherek tuy moherek tam moherkowatsc ma nastyac!! ktos mi tu robi w komputerze! nie pozwala mi poprawic bykow! kaczyzm juz spada!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 10:17 Czy z ta parszywą, czarną mendą nikt w demokratycznym kraju (jeszcze nie wyznaniowym) nie może zrobić porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 10:20 ci którzy mogliby zrobić z tą mendą porządek to takie same mendy jak ta pierwsza menda; tudzież mają wspólne, mendzie interesy; rozumiesz zatem, że chwilowo nie stanie sie nic. prinsik napisał: > Czy z ta parszywą, czarną mendą nikt w demokratycznym kraju (jeszcze nie > wyznaniowym) nie może zrobić porządku. > Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 10:19 I znowu ignoranci z LPR zasłużą sobie na łaskę klechy grającego rolę kacyka w ciemnogrodzie. Jeśli PiSuary nie posłuchają wielebnego to ... klecha zrobi z nimi porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Kaczyńscy dobrymi politykami są... 10.03.07, 10:22 To o.Tadeusz pójdzie do Canossy.A Roman i Maciejem ,jak zwykle ,naiwni.Mają to po dziadku Jędrzeju i Romanie Polaku Nowoczesnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Kaczyńscy dobrymi politykami są... 10.03.07, 10:24 całe to towarzystwo (łącznie z kaczkami) trafi na śmietnik historii, niedługo już, najwyzej za 2,5 roku. amanasunta53 napisała: > To o.Tadeusz pójdzie do Canossy.A Roman i Maciejem ,jak zwykle ,naiwni.Mają to > po dziadku Jędrzeju i Romanie Polaku Nowoczesnym. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Czekasz tam na nich ?Daremnie.... 10.03.07, 10:26 mojo.risin napisał: > całe to towarzystwo (łącznie z kaczkami) trafi na śmietnik historii, niedługo > już, najwyzej za 2,5 roku. > > amanasunta53 napisała: > > > To o.Tadeusz pójdzie do Canossy.A Roman i Maciejem ,jak zwykle ,naiwni.Ma > ją to > > po dziadku Jędrzeju i Romanie Polaku Nowoczesnym. > > Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Czekasz tam na nich ?Daremnie.... 10.03.07, 10:32 wbrew temu co mogłoby sie tobie wydawać twoje słowa nie maja mocy sprawczej i rzeczywistości nie zaczarują. prawda jest taka że kaczyncy poporzez gownianą koalicję (kloalicję) dosyć szybko sie zgrywają i zużywają (zresztą, jest to nieunikniony los każdej formacji rządzącej, kwestia w tym by opóźniać ten proces). no, więc za dwa lata zostaną z nich śmierdzące zgliszcza na które nawet takie twory jak ty posiadające pod czaszką kłębek różowego moheru nie będą chciały głosować (choćby ze względów estetycznych). tymczasem szczekaj sobie dalej na "lewackim" forum. dostarczasz absudralnej rozrywki i taka jest twoja tu rola. amanasunta53 napisała: > mojo.risin napisał: > > > całe to towarzystwo (łącznie z kaczkami) trafi na śmietnik historii, nied > ługo > > już, najwyzej za 2,5 roku. > > > > amanasunta53 napisała: > > > > > To o.Tadeusz pójdzie do Canossy.A Roman i Maciejem ,jak zwykle ,nai > wni.Ma > > ją to > > > po dziadku Jędrzeju i Romanie Polaku Nowoczesnym. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Delirium tremens..i po co było tyle pić mojo.risin 10.03.07, 10:36 Przeczytaj swój tekst ....na trzeźwo. mojo.risin napisał: .................................... > tymczasem szczekaj sobie dalej na "lewackim" forum. dostarczasz absudralnej > rozrywki i taka jest twoja tu rola. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Delirium tremens..i po co było tyle pić mojo. 10.03.07, 10:39 powiem ci właśnie że dzieki takim pajacykom jak ty, junkers, czy galbowaty to forum jest atrakcyjne. ludzie przychodzą po to żeby sie podrażnić i pośmiać z takich trolli. amanasunta53 napisała: > Przeczytaj swój tekst ....na trzeźwo. > > mojo.risin napisał: > .................................... > > tymczasem szczekaj sobie dalej na "lewackim" forum. dostarczasz absudraln > ej > > rozrywki i taka jest twoja tu rola. > Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 ...rzekł troll nazywając innych trollami.Ja cie.. 10.03.07, 10:49 tylko lekko łaskocze a ty wszystko na poważnie.Uważaj, zmierzasz w kierunku pierota6... mojo.risin napisał: > powiem ci właśnie że dzieki takim pajacykom jak ty, junkers, czy galbowaty to > forum jest atrakcyjne. ludzie przychodzą po to żeby sie podrażnić i pośmiać z > takich trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin ruch na portalu 10.03.07, 11:04 tak czy inaczej wydaje mi sie że GW powina wam wypłacać honoraria. robicie im spory ruch na portalu. a inne (te z prawego łoża) fora świecą pustkami i pis z kulawą nogą nie chce tam zaglądać....;))))))) amanasunta53 napisała: > tylko lekko łaskocze a ty wszystko na poważnie.Uważaj, zmierzasz w kierunku > pierota6... > > mojo.risin napisał: > > > powiem ci właśnie że dzieki takim pajacykom jak ty, junkers, czy galbowat > y to > > forum jest atrakcyjne. ludzie przychodzą po to żeby sie podrażnić i pośmi > ać z > > takich trolli. > > Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Twoja aplikacja jeszcze potrwa ...ale masz szanse 10.03.07, 11:37 na umowę czasową.Tylko musisz znaleźć numer telefonu kadr ...jak znajdziesz to będziesz w drużynie. mojo.risin napisał: > tak czy inaczej wydaje mi sie że GW powina wam wypłacać honoraria. robicie im > spory ruch na portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Chcesz te ,,do prania'' fetyszysto-pierociku? 10.03.07, 11:38 amanasunta53 napisała: > na umowę czasową.Tylko musisz znaleźć numer telefonu kadr ...jak znajdziesz to > będziesz w drużynie. > > mojo.risin napisał: > > > tak czy inaczej wydaje mi sie że GW powina wam wypłacać honoraria. robici > e im > > spory ruch na portalu. > Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Twoja aplikacja jeszcze potrwa ...ale masz sz 10.03.07, 11:53 ok, poczekam, może pozytywnie rozpatrzą. tobie natomiast polecam wizyty na forum reżimowego Der Dziennika. niemarawo tam jak w kostnicy a jak już ktoś coś piśnie to w stylu "niech żyje Jarosław Kaczyński. Popieramy !!!!". coś mało życia w tych moherach. przeciwnik- lewak (nawet udawany ;))) przyspieszzyłby im krążenie i ukatywnił zakurzone mózgi. amanasunta53 napisała: > na umowę czasową.Tylko musisz znaleźć numer telefonu kadr ...jak znajdziesz to > będziesz w drużynie. > > mojo.risin napisał: > > > tak czy inaczej wydaje mi sie że GW powina wam wypłacać honoraria. robici > e im > > spory ruch na portalu. > Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Delirium tremens..i po co było tyle pić mojo. 10.03.07, 15:55 amanasunta53 napisała: > Przeczytaj swój tekst ....na trzeźwo. > > mojo.risin napisał: > .................................... > > tymczasem szczekaj sobie dalej na "lewackim" forum. dostarczasz absudraln > ej > > rozrywki i taka jest twoja tu rola. Ej blondina, sama wytrzezwiej, ty naprawde dostarczasz absurdalnej rozrywki, bo taka jest twoja rola...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gordon21 Re: Kaczyńscy dobrymi politykami są... 10.03.07, 11:56 Nie pójdzie do żadnej Canossy, tylko będzie się ukrywał w zamku św. Anioła, a Kaczyńscy są politykami jak z koziej D... trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Nawet gabinet Księcia .Popiela był lepszy? 10.03.07, 18:21 Powiedz to myszom.I szcurom co ryją pod rzadami PiS. gordon21 napisał: > Nie pójdzie do żadnej Canossy, tylko będzie się ukrywał w zamku św. Anioła, a > Kaczyńscy są politykami jak z koziej D... trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 To jest DU..PA nie prezydent 10.03.07, 10:27 Klecha zmieszal z szambem jego zone, zone prezydenta (niestety), a ten nie umie nawet zareagowac! ! ! Co to za kraj?!?! Czym sobie zasluzylismy? Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: duren duren duren 10.03.07, 10:29 plul pod wiatr to niech teraz zbiera, dobrze im tak kto swiadomie zadaje sie z HOLOTA wie co go czeka Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Tak bardzo pragniesz żeby intryga Moniki O. wyszła 10.03.07, 10:33 O taką,potepienie O.Rydzyka np. ,,spieprzaj dziadu'', reakcję Prezydenta ,,demokratom-intrygantom''chodziło.A tu cisza...No to zaczynacie jak poniżej...a O KRAJ SIĘ NIE BÓJ BOj ,BO CHYBA ON, NIE TWÓJ.Zaś o do zasług...to może i sie poczekasz. tzetze1 napisał: > Klecha zmieszal z szambem jego zone, zone prezydenta (niestety), a ten nie umie > nawet zareagowac! ! ! Co to za kraj?!?! Czym sobie zasluzylismy? Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka26 [...] 10.03.07, 10:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1934r.1.1 Re: Tak bardzo pragniesz żeby intryga Moniki O. w 10.03.07, 15:31 amanasunta53 napisała: > O taką,potepienie O.Rydzyka np. ,,spieprzaj dziadu'', reakcję Prezydenta > ,,demokratom-intrygantom''chodziło.A tu cisza...No to zaczynacie jak poniżej... > a > O KRAJ SIĘ NIE BÓJ BOj ,BO CHYBA ON, NIE TWÓJ.Zaś o do zasług...to może i sie > poczekasz. > tzetze1 napisał: > > > Klecha zmieszal z szambem jego zone, zone prezydenta (niestety), a ten ni > e umie > > nawet zareagowac! ! ! Co to za kraj?!?! Czym sobie zasluzylismy? Powinien ktoś nauczyć poszanowania . To chamskie zachowanie Rydzyka powinno być ukarane. Pownno się go wreszcie rozliczyć i odpowiednio osądzić. Ale tutaj pewnie się boi Ziobro bo zagroziłoby to w przyszłości PIS-owi. Kiedy skończą się te szantaże, te haki, te polowania wzajemne. Odpowiedz Link Zgłoś
bicz_na_kaczki ....nie nazywajmy nigdy, że szambo jest perfumerią 10.03.07, 10:28 ... to prawie jak poezja ks. Twardowskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
eller1 Re: Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 10:34 witajcie w Szwecji,chetnie bede placil na to podatki,a ojciec Rydzyk moze sie pocalowac w d... Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 Bogaci i tak zrobią to za granicą -a biedni będą r 10.03.07, 10:36 bogaci jeśli zechcą zrobią aborcję za granicą, (z każdej strony Polski)a biedni będą rodzić niechciane dzieci!!! To o taki przyrost naturalny chodzi Rydzykowi!? O taki narod!? Biedny, niewykształcony, bezwolny??!! Jeśli nasi bliźniacy sprzeciwią się temu -popre ich zawsze, tak jak większość rozsądnych ludzi!!! Haryzma w mowie jaką ma Rydzyk jest bardzo niebezpieczna, dobrze to widać w krajach gdzie swojego czasu zapanował faszyzm - też znalazł sie ktos komu wierzyli bez reszty!!!Chyba nie musze kończyć wątku...wiadomo czym to sie moze skończyć! Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 10:47 ciemnogród ta Polska.. a PIS realizuje starą jak świat zasadę..poróżnij ludzi to będziesz nimi rządzić...( divide et impera) Odpowiedz Link Zgłoś
qc W cokolwiek graja przy tym stoliku 10.03.07, 11:06 czekam kiedy Cham, Warchol, Kon i Czarna Menda przewroca mebel i wyzra sobie slepia. Odpowiedz Link Zgłoś
palekh Re: Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 10:53 długi czas musiał minąc by ojciec dyrektor rozszyfrował braci K. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Rozmowa Zamiejscowa 10.03.07, 10:53 agencje rzadowe chyba moga sprawdzic skad CzarnaMenda w delegacji, przekazala ta reprymende? Niebo? Pieklo? Lubianka? Odpowiedz Link Zgłoś
tofik701 Tadziu rozżalony? Limuzyny omijają Toruń? 10.03.07, 10:54 i trzeba ganiać własnym Maybachem do Wawki? Straszne! Ale zawsze w odwodzie jest Giertych www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
michr Rydzyk rządzi Polską 10.03.07, 10:58 widziałem w telewizji jak Głowa państwa usprawiedliwiał się przed Rydzykiem, że to taki żart, jakie tam szambo broń Boże itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kaza40 Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 11:03 straszne to,że takiemu intelektualnemu nic kłaniają się ludzie obozu rządzącego Odpowiedz Link Zgłoś
patman =====Może już czas skończyć z pomyleńcami?===== 10.03.07, 11:05 Moherowe oszołomstwo: Rydzyk, Giertychy, Jurek itp. powinni zostać odsunięci na boczny tor. Przez nich normalni Polacy, w przeciwieństwie do "prawdziwych Polaków", czują zażenowanie postrzeganiem Polski za granicą, jako zaścianka ludzi opętanych wizją narodowo-katolicką. Nie lubię premiera i prezydenta, ale mam nadzieję, że wkrótce podejmą męską decyzję odcięcia się od sił, które nas najmocniej ciągną w to, że tak ordynarnie zacytuję ojca dyrektora, szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala oh, la, la quelle odeur 10.03.07, 11:12 is it a PiS's honey wagon? ---- poTworki, PiSekciarze, PRLe na rekolekcje NOW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patman Honey wagon 10.03.07, 13:44 Forive me, I didn't mean anything good about prime minister Duck and president Duck, but most important is to clean up mess with the League of Patologic Families. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Rydzyk grozi PiS 10.03.07, 11:06 ludzie wam zaufali, ALE PRZEJRZELI i WYTRZEŹWIELI. ---- poTworki, PiSekciarze, PRLe WON !!! Odpowiedz Link Zgłoś