Dodaj do ulubionych

Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach

• mike1976 Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach 21.03.07, 12:59
      ...a to Polska właśnie :( Nieszczęsny kraj.
    • klossj23 Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach 21.03.07, 13:18
      ...oj biedoki,biedoki...przeciez niestac was mieszkac w bogatrzych
      dzielnicach...przyjechaliscie by zarobic jak najwiecej i nie bedziecie przeciez
      wydawac pieniedzy na prywatne szkoly dla swoich dzieci...tak jest
      wszedzie...wybraliscie taki kraj do ktorego przyjezdza taka sama bieda jak
      wy....bylo zostawic dzieci w polsce z babcial i dziadkiem...
    • mnietowisi Spisek antypolski 21.03.07, 13:32
      Anglicy oskarżają polskie dzieci o rasizm
      Trybunał w Strasburgu krytykuje nasze prawodawstwo
      • vitabravo W Israelu byliby internacjonałami miłującymi pokój 21.03.07, 13:51
        Wolę, aby byli w Anglii.
        • m15 według gazety z polski wyjechał kwiat inteligencji 21.03.07, 14:06
          w większości potencjalni wyborcy PO,szkoda,że psują wizerunek polski ,patrząc
          realnie,to -kto mógł wyjechać na zmywak!
      • mnietowisi Re: Spisek antypolski 21.03.07, 14:46
        -Hiszpanie twierdzą, że Polska nie dorosła jeszcze do wypełnienia
        demokratycznych standardów związanych z członkostwem w UE
        -A
        • mnietowisi Re: Spisek antypolski 21.03.07, 14:59
          * Hiszpanie twierdzą, że Polska nie dorosła jeszcze do wypełnienia
          demokratycznych standardów związanych z członkostwem w UE
          * Anglicy oskarżają polskie dzieci o rasizm
          * Trybunał w Strasburgu krytykuje nasze prawodawstwo
          * Niemcy nas nie lubią
          * W Walii mają nas za kłusowników
          * Szwedzi śpiewają o "szemranym" Polaku
          * Brytyjczycy biją polskich taksówkarzy
          * Światowy Kongres Żydów chce naszych pieniędzy
          * Rosja nie kupuje polskiego mięsa
          * W USA traktują nas jak idiotów
        • guru133 Re: Spisek antypolski 22.03.07, 20:17
          mnietowisi napisał:

> -Hiszpanie twierdzą, że Polska nie dorosła jeszcze do wypełnienia
          > demokratycznych standardów związanych z członkostwem w UE
          > -A
          Giertychowie udowodnili że nie dorosła.
    • pawka55 A potem dziwimy sie, ze jak nas widza tak nas... 21.03.07, 14:18
      pisza! Ta wiadomosc takze rzuca pewne swiatlo na poziom inteligencji
      naszych "europejskich emigrantow". Czyzby byli to sami dresiarze i skini?
      Mysle, ze nie. Sa to budowlancy, hydraulicy, slusarze, dekarze, ale ich
      mentalnosc jest ciagle dresiarska. Widuje jej nosicieli nieomal codziennie
      takze w miejscu mego obecnego zamieszkania!

Polak z US
      • raveness1 Re: A potem dziwimy sie, ze jak nas widza tak nas 21.03.07, 16:08
        Otoz to! Dokladnie tak jest.
        p.s. piszesz z US...i ja wiem cos na ten temat takze.
    • antec13 Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach 21.03.07, 14:26
      W tej samej "Gazecie" czytamy:"Polskie władze oburzone artykułem w El Pais
      - Na pewno będzie reakcja dyplomatyczna na artykuł w hiszpańskiej gazecie "El
      Pais" - powiedział w Radiu ZET Maciej Łopiński z Kancelarii Prezydenta. -
      Jestem głęboko wstrząśnięty takimi tekstami.
      Pilar Rahola, autorka artykułu, który ukazał się w gazecie oskarża Polskę m.in.
      o odegranie dużej roli w wymordowaniu Żydów. Polska w artykule jest
      przedstawiona jako kraj antysemicki i homofobiczny. Zdaniem autorki artykułu
      Polska nie dorosła jeszcze do wypełnienia demokratycznych standardów związanych
      z członkostwem w Unii Europejskiej."
      Cos w tym musi byc.....
      • woky Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 14:42
        antec13 napisał:

> W tej samej "Gazecie" czytamy:"Polskie władze oburzone artykułem w El Pais
        > - Na pewno będzie reakcja dyplomatyczna na artykuł w hiszpańskiej gazecie "El
        > Pais" - powiedział w Radiu ZET Maciej Łopiński z Kancelarii Prezydenta. -
        > Jestem głęboko wstrząśnięty takimi tekstami.
        > Pilar Rahola, autorka artykułu, który ukazał się w gazecie oskarża Polskę m.in.
        >
        > o odegranie dużej roli w wymordowaniu Żydów. Polska w artykule jest
        > przedstawiona jako kraj antysemicki i homofobiczny. Zdaniem autorki artykułu
        > Polska nie dorosła jeszcze do wypełnienia demokratycznych standardów związanych
        >
        > z członkostwem w Unii Europejskiej."
        > Cos w tym musi byc.....

Oczywiscie. Antysemityzm w Polsce istnieje i nigd nie wstydzi sie na przyklad
        kawaly o zydach opowiadac.
        • babette666 Haider zrobil mniej zla niz Giertych!!!!!!!!! 21.03.07, 15:23
          one moga, inni nie moga o Polakach prawdy pisac, no ale skoro toleruje sie to w
          kosciele to i w domu normalka, a jak toleruje sie ministra edukacji ksenofoba i
          rasiste, a rodzicom to widocznie nie przeszkadza, bo jeszcze manifestacji nie
          bylo!!!. Dzieki Boze, moje wnuki do polskiej szkoly nie chodza, bo ja bym na
          takiego ministra nigdy sie nie zgodzila, Hajder zrobil i powiedzial duzo
          mniej "antymoralnosci" niz giertych, niestety Polska byla w jednej z pierwszych
          protestujacych, ale szybko zapomniala.
          To najlepszy dowod ze Kaczynszczyzna ma w d u p i e Polske i Polakow, siedzi
          przy wladzy dla wladzy i to jest niskie moralnie
          • pytajniak Re: Haider zrobil mniej zla niz Giertych!!!!!!!!! 21.03.07, 15:51
            babette666, jak sądzisz, czy wiedza zoologiczna
            Marka Twaina obejmowała znajomość drobiu
            domowego?
            • babette666 Re: Haider zrobil mniej zla niz Giertych!!!!!!!!! 21.03.07, 16:32
              skoro artykul cie nie interesuje, to idz do sracza i poogladaj swierszczyki
              sexi bo niedlugo beda zabronione i nawet nie bedziesz wiedziec "jak to sie je"
    • andrzej19552 Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach 21.03.07, 15:24
      To jest prawdziwy obraz Polakow doroslych.
      Dzieci, to tylko cienie rodzicow Polakow.
      Polacy potrafia jedynie pokazac, wyzszosc nad wlasna glupota.
      • marcin_xcvs Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 16:23
        > To jest prawdziwy obraz Polakow doroslych.
        A ty jesteś prawdziwym przykładem rasisty nienawidzącego Polaków. Więc się nie,
        unoś nie jesteś lepszy.
    • marmas Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 15:32
      A rzadowe lajzy, same szerzace hasla nienawisci, homofobii, rasistowskie, dziwia
      sie, ze wlasnie w ten sposob jestesmy postrzegani w Europie.

Gratuluje glupoty i zaslepienia!
    • ryanzg Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 15:36
      Bezmózgi rasistowskie. :/ Wyrabiają kolejny stereotyp.
    • a.jankiewicz Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach 21.03.07, 15:46
      to bardzo, bardzo smutne...przebywam w tej chwili poza Polska, moj siedmioletni syn chodzi do
      amerykanskiej szkoly...Jeszcze zanim tu przyjechalismy, wlasciwie od urodzenia w mojej rodzinie
      uczono go, ze kazdy z nas jest inny, nie ma dwoch takich samych ludzi, ze kazdy z nas ma prawo do
      zycia, szczescia, milosci i pieknego miejsca na ziemi. Kazdy. Toleracja - to ladne slowo, bezpieczne,
      ale akceptacja to troche za malo, to jednak dystans... On nie zastanawia sie na tym. On po prostu calym
      soba korzysta z tego, ze swiat jest taki roznorodny, ciekawy, ze spotyka tyle ciekawych ludzi wokol
      siebie, ktorzy tylu nowych rzeczy moha go nauczyc. Jestem dumna z niego. Ale i wstydze sie bardzo za
      inne matki...ktore wychowuja swoje dzieci w kompleksach, w bardzo falszywym i brzydkim
      swiecie...Najbardziej zal ich dzieci...
      • pytajniak Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 16:04
        Tytuł artykułu:
        Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach.

Czy z tekstu wypadło słowo "tylko"? Np.
        Tylko polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach.
        Polskie dzieci rasistami tylko w angielskich szkołach.
        Polskie dzieci tylko rasistami w angielskich szkołach.
      • mscislaww Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 16:40
        Dziekuje serdecznie za rozsadna i zetelna wypowiedz!
        Moja corka, ktora urodzila sie w Stanach, chodzi do College'u w jednym z
        poludniowych stanow. Tutaj rowniez uczeszczala do High School.
        Kilka lat temu wyslalismy ja do Polski na rok aby poduczyla sie polskiego i
        nawiazala blizsza znajomosc z rodzina.
        Jestem zwolennikiem filozofi tolerancji praktykowanej w Stanach. Mamy znajomych
        pochodzacych z Jamajki, Barbados, Bangladesz, Indii, Pakistanu, Chin i Ameryki
        Poludniowej. W naszym domu nigdy nie padlo slowo ublizajace innym rasom czy
        kulturom. Jakze wiec bylismy zbulwersowani 'czarnuchami' czy 'asfaltami' ktore
        pojawily sie w jej jezyku po powrocie z Polski.

• zawisza60 Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 17:42
        .jankiewicz napisała:

> to bardzo, bardzo smutne...przebywam w tej chwili poza Polska, moj
        siedmioletni
        > syn chodzi do
        > amerykanskiej szkoly...Jeszcze zanim tu przyjechalismy, wlasciwie od
        urodzenia
        > w mojej rodzinie
        > uczono go, ze kazdy z nas jest inny, nie ma dwoch takich samych ludzi, ze
        kazdy
        > z nas ma prawo do
        > zycia, szczescia, milosci i pieknego miejsca na ziemi. Kazdy. Toleracja - to
        la
        > dne slowo, bezpieczne,
        > ale akceptacja to troche za malo, to jednak dystans... On nie zastanawia sie
        na
        > tym. On po prostu calym
        > soba korzysta z tego, ze swiat jest taki roznorodny, ciekawy, ze spotyka tyle
        c
        > iekawych ludzi wokol
        > siebie, ktorzy tylu nowych rzeczy moha go nauczyc. Jestem dumna z niego. Ale
        i
        > wstydze sie bardzo za
        > inne matki...ktore wychowuja swoje dzieci w kompleksach, w bardzo falszywym i
        b
        > rzydkim
        > swiecie...Najbardziej zal ich dzieci...
        Bardzo to pieknie napisane. Serdecznie panie pozdrawiam. Sama mieszkam za
        granica i tez wychowuje dzieci w tolerancji dla innych.
    • leonard3 Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 16:35
      Emigranci, zarobcie pare groszy i wracajcie do kraju. Angielskie szkoly to
      szambo i pilnujcie dzieciakow aby im krzywdy nie zrobiono.
      • pytajniak Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 16:39
        leonard3 napisał:

> ... Angielskie szkoly to szambo ...

I nie nazywajmy tego perfumerią.
      • babette666 Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 16:40
        sluchajcie dobrych rad leonarda3 wracajcie bo w Anglii nie beda wasze dzieci
        plackiem w kosciele lezec i niekt nie nauczy je patriotyzmu a la LPR
        • zawisza60 Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 17:44
          babette666 napisała:

> sluchajcie dobrych rad leonarda3 wracajcie bo w Anglii nie beda wasze dzieci
          > plackiem w kosciele lezec i niekt nie nauczy je patriotyzmu a la LPR
          SWIETNE, babette! Ale ja myslalam ze leonard3 napisal to ironicznie...
    • september76 Dbaja o czystosc narodu polskiego. Jedza w 21.03.07, 17:39
      polskich sklepach, tylko kielbase z polskich swin, pija polska wodke, mowia
      "ku..", biadolili i plakali w kosciele jak umarl papiez i nie chca by ich
      dzieci utracily to dziedzictwo.Jak sie napija wodki, to chwala bialych szefow
      anglikow, a klna na czarnych, czuja sie lepsi, ze naleza do bialej rasy, co
      prawda do jej gorszej wersji, ale jednak. To ich jedyna przewaga, niealezna od
      nich i wrodzona, wiec pielegnuja jej zawziecie. Angielskiego nie znaja, ale od
      Murzyna dzieciom sie uczyc nie pozwola.
      • zawisza60 Re: Dbaja o czystosc narodu polskiego. Jedza w 21.03.07, 17:46
        Tak tosmutne, ze ludzie co tak plakali ppo Ojcu sw. nic sie od niego nie
        nauczyli - tolerancji, milosci blizniego, otwartosci na innosc...
    • jajko69 Boże, ale wstyd!!! 21.03.07, 17:52
    • zlotabeczka Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 18:09
      Ja tez zamiezam wyjechac z Polski, bo tutaj sie juz spokojnie zyc nie da- po
      powrocie z Wloch, popadlam w depresje, boje sie wyjsc na ulice, zeby mnie jakis
      dzieciak za dreda nie pociagnal...Nie wiem, dlaczego w POlakach jest tyle
      agresji?Za malo slonca?Najgorsze jest to, ze "rodacy" sa wszedzie i wszedzie
      rozpylaja gaz nienawisci...Boze chron Swiat przed "Polakami"!
      • skrzypce1 Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 19:43
        Polak z IV RP to klatwa dzisiejszej Europy. Ja juz ich nie rozmumiem, ba nawet
        sie nie staram rozumiec. Sa to chorzy z nienawisci, zakompleksieni,
        niewyedukowani ludzie. Wydaje im sie, ze zjedli wszystkie rozumy tego swiata.
        Ale czemu sie dziwic, jak rzad takie spoleczenstwo... chamstwo.
    • strzelec51 Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach 21.03.07, 20:06
      Podobno Polacy nie sa rasistami. Tak zdaja sie zwlaszcza twierdzic sami
      najwieksi patrioci polscy, tzw. "prawdziwi Polacy". Prawdziwi Polacy sa po
      prostu lepsi od czarnuchow i innych Pakistanczykow. Gdzie ich tego uczono?
    • gs-arts.net Jabluszko nie upadlo daleko od jablonki..Polski 21.03.07, 21:00
      prymityw.. nawet w cudzym domu...??
    • smolek3 Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach 21.03.07, 21:04
      Witam wszystkich! Od roku uczeszczam do szkoly w Anglii, dokladnie w miescie
      Newcastle Upon Tyne. Bylam juz w 2 szkolach, w jednej kompletnie mieszanej,
      gdzie wiele razy bylam obiektem rasizmu ze strony anglikow najwiecej jak i ze
      strony murzynow i przedstawicieli narodowosci podobnych Pakistanskiej. Prawda
      jest taka, ze najwiekszymi rasistami sa Ci, ktorzy wokol siebie robia najwiecej
      zamieszania, a robia wlasnie Anglicy. Nic nie slychac procz oskarzen
      skierowanych do obcokrajowcow a to, ze prace im odbieraja a to, ze mamy inne
      prawa bycia jako ludzie i tym podobne. Zjednoczeni Muzulmani z Anglikami to
      najgorsze co moze byc. W szkolach katolickich jest podobnie. I to nie Polacy sa
      najwiekszymi rasistami. Ale jako jedna z niewielu narodowosci nie pozwalamy
      soba zbytnio pomiatac, na co Anglicy sa bardzo lakomi. Wyrobiona opinia polaka
      o pracowitosci jest jak najbardziej potwierdzona, lecz w szkolach wiele razy
      widzialam niesprawiedliwosc ze strony rowiesnikow angielskich jakze i murzynow
      czy muzulmanow, a to, ze nie pozwalamy soba pomiatac to tylko duma a nie cos
      czym mozna by sie przejmowac!!!! Tak, wiec kompletnie nie zgadzam sie z tym, ze
      polacy sa rasistami nie jest to regula odnoszaca sie do kazdego przypadku, ale
      jesli ktos nie szanuje nas dlaczego my mamy szanowac kogos?
      • zawisza60 Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 21:21
        Czesc Smolek3!
        swietnie ze tak dobrze jest w Twojej szkole i ze Polacy u Ciebie akurat nie sa
        rasistami, ale Twoja szkola to jeszcze nie cala Anglia!
        • smolek3 Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 21:33
          Mowie to czego sama bylam swiadkiem i nie twierdze, ze jest to regula.
    • mulla_komar To brytyjczycy sa rasistami. 21.03.07, 21:43
      W kazdym formularzu pytaja sie o pochodzenie rasowe, religie itp.
    • westbrompton Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 21.03.07, 22:12
      Myślę,że to nie jest rasizm.Owszem,wiem ze zachownie niektórych Polaków bywa
      czasem żenujące.Mowię o tych co "szokują swoim dresem".Ale rodacy z
      Polski ,czerpiący informacje z mediów powinni wyciągać mniej radykalne
      wnioski.Sądze ,ze rodzice tych dzieci się po prostu boją.Kto wątpi,temu
      polecałbym jazde londyńskim autobusem,na piętrze razem z kilkunastoosobową
      grupa czarnej mlodzieży.Nawet nie pózno wieczorem,na jakiejś dziwnej dzielnicy
      ale wczesnym popołudniem z nastolatkami,ktore jadą ze szkoły do domu.Rodzice
      polskich dzieci jeżdżą takimi busami i widzą.
    • marecki6663 Nie tylko dzieci. 21.03.07, 23:22
      Jestem słuchaczem Stevenson College Edinburgh. Tydzień temu, w czwartek na
      zajęcia spóźniła się studentka z Bangladeszu i usiadła obok Polki. Nasza
      rodaczka w tym momencie wstała, zabrała swoje podręczniki, zeszyt i przesiadła
      sie na inne miejsce. W piatek głównym tematem zajęć był rasizm i ona musiała
      wszystkim studentom wyjaśnić na czym on polega a po jej wykładzie poszła na
      dywanik do szefa naszego fakultetu. Po powrocie była barz obrażona, że w
      rozmowie szef stwierdził, iż jest rasistką.
      • geytrych Re: Nie tylko dzieci. 21.03.07, 23:27
        Wstydź się donosicielu!

marecki6663 napisał:

> Jestem słuchaczem Stevenson College Edinburgh. Tydzień temu, w czwartek na
        > zajęcia spóźniła się studentka z Bangladeszu i usiadła obok Polki. Nasza
        > rodaczka w tym momencie wstała, zabrała swoje podręczniki, zeszyt i przesiadła
        > sie na inne miejsce. W piatek głównym tematem zajęć był rasizm i ona musiała
        > wszystkim studentom wyjaśnić na czym on polega a po jej wykładzie poszła na
        > dywanik do szefa naszego fakultetu. Po powrocie była barz obrażona, że w
        > rozmowie szef stwierdził, iż jest rasistką.
    • vomitorium1 Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach 21.03.07, 23:27
      czego się jaś nauczył
      to i jan umieć będzie
      • zlotabeczka Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 00:11
        Ja spedzilam w Dublinie 3 miesiace i niestety obracalam sie glownie w
        srodowisku Polakow tam zamieszkalych (zreszta trudno ich tam nie spotkac). Tylu
        rasistowskich tekstow w zyciu nie slyszalam, takze pod swoim adresem, bo
        mialam "odwage" sluchac reggae. Najgorsze jest to, ze Polacy nie potrafia sie
        integrowac-siedza sobie na przedmiesciach, chodza do pracy, robia zakupy w
        supermarketach i to cale ich zycie. Nawet nie chce im sie zwiedzic miasta,
        poznac kraj, w ktorym mieszkaja; potrafia tylko narzekac i mowic, jak to
        pieknie jest w Polsce (to nie jest akurat zarzut, ale w Irlandii tez jest
        pieknie i moznaby bylo to zauwazyc). Najgorsze jest to, ze wiekszosc z nich
        nawet nie mysli o nauce jezyka angielskiego, co od razu wyklucz ich z
        jakiegokolwiek zycia towarzyskiego w gronie miedzynarodowym. mozna ich okreslic
        jednym slowem-szowinisci. A co za tym idzie -rasisci. To smutne, bardzo, ale
        taki jest obraz polskiej imigracji w Dublinie....Mam tylko nadzieje, ze jest
        jeszcze druga, lepsza strona medalu, ktorej ja nie mialam okazji poznac. Mam
        nadzieje, ze wszystko przede mna.
        • geytrych Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 00:42
          Wstyd! Jeszcze jedna donosicielka! Nie szkaluj narodu!

zlotabeczka napisała:

> Ja spedzilam w Dublinie 3 miesiace i niestety obracalam sie glownie w
          > srodowisku Polakow tam zamieszkalych (zreszta trudno ich tam nie spotkac). Tylu
          > rasistowskich tekstow w zyciu nie slyszalam, takze pod swoim adresem, bo
          > mialam "odwage" sluchac reggae. Najgorsze jest to, ze Polacy nie potrafia sie
          > integrowac-siedza sobie na przedmiesciach, chodza do pracy, robia zakupy w
          > supermarketach i to cale ich zycie. Nawet nie chce im sie zwiedzic miasta,
          > poznac kraj, w ktorym mieszkaja; potrafia tylko narzekac i mowic, jak to
          > pieknie jest w Polsce (to nie jest akurat zarzut, ale w Irlandii tez jest
          > pieknie i moznaby bylo to zauwazyc). Najgorsze jest to, ze wiekszosc z nich
          > nawet nie mysli o nauce jezyka angielskiego, co od razu wyklucz ich z
          > jakiegokolwiek zycia towarzyskiego w gronie miedzynarodowym. mozna ich okreslic
          > jednym slowem-szowinisci. A co za tym idzie -rasisci. To smutne, bardzo, ale
          > taki jest obraz polskiej imigracji w Dublinie....Mam tylko nadzieje, ze jest
          > jeszcze druga, lepsza strona medalu, ktorej ja nie mialam okazji poznac. Mam
          > nadzieje, ze wszystko przede mna.
          • bromba_bez_glusia Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 00:46
            Kurcze, geytrych, wez Ty jakos wyrazniej zaznaczaj ze jaja se robisz, bo Twoje
            wypowiedzi wcale sie nie roznia od postow roznych powalencow i moga wprowadzac
            zamieszanie;))
            • geytrych Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 00:51
              Postaram się. Myślałem, że już wyraźniej nie można.

bromba_bez_glusia napisała:

> Kurcze, geytrych, wez Ty jakos wyrazniej zaznaczaj ze jaja se robisz, bo Twoje
              > wypowiedzi wcale sie nie roznia od postow roznych powalencow i moga wprowadzac
              > zamieszanie;))
              • bromba_bez_glusia Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 00:57
                "Emigranci, zarobcie pare groszy i wracajcie do kraju. Angielskie szkoly to
                szambo i pilnujcie dzieciakow aby im krzywdy nie zrobiono."

A jak obstawiasz...ironia to czy nie?:)
                • geytrych Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 01:04
                  Ironia. Jednak potrafi on, niestety, pisać straszne rzeczy na serio.

> "Emigranci, zarobcie pare groszy i wracajcie do kraju. Angielskie szkoly to
                  > szambo i pilnujcie dzieciakow aby im krzywdy nie zrobiono."
                  >
                  > A jak obstawiasz...ironia to czy nie?:)
                  • bromba_bez_glusia Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 01:05
                    A ja mysle ze to serio...ba, jestem o tym przekonana, znajac jego wczesniejsze
                    wypowiedzi:)
                    • geytrych Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 01:17
                      Mnie przypomina to teksty, w których - nie mam wątpliwości -
                      zgrywał się.

> A ja mysle ze to serio...ba, jestem o tym przekonana, znajac jego wczesniejsze
                      > wypowiedzi:)
    • o90 dzieci sa normalne 22.03.07, 00:03
      rozowe z rozowym
      czarne z czarnym
      zolte z zoltym

logiki nie pokonasz

zbior jednorodny jest bardziej logiczny

• geytrych Re: dzieci sa normalne 22.03.07, 00:38
        o90 napisał:

> logiki nie pokonasz
        > zbior jednorodny jest bardziej logiczny

Odnoszę wrażenie, że uczyłeś się logiki z nowatorskiego
        dzieła "Logika zaawansowana dla miłośników LPR".

Jeśli chodzi o logikę klasyczną, to nie zajmuje się ona
        pojęciem zbioru jednorodnego.

Życzę ci, aby zbiór twoich myśli nie był jednorodny.

• souljazz Re: dzieci sa normalne 22.03.07, 04:45

A ja tam lubie sobie porozmawiac z kimkolwiek i nie wierze, ze Polacy, oprocz przypadkow,
          jakiegos psychologicznego zaburzenia, ewentualnie "dolka", mieliby opory spotkac sie z np. ...
          Pakistanczykiem.
    • edek_2007 Polskie dzieci rasistami w angielskich szkołach 22.03.07, 08:15
      To jest typowa polska katolicka mentalność i ksenofobia tego elektoratu. Jak im
      się nie podoba to fora ze dwora. Anglicy powinni ich natychmiast wypieprzyć z
      kraju z tzw czarną kartą . To im dobrze zrobi a pozostałych uspokoi.
    • witek040 i co w tym dziwnego? 22.03.07, 09:35
      w dużej mierze jesteśmy zacofanymi ciemniakami o wąskich horyzontach, wystarczy
      zobaczyć skład parlamentu - przedstawiciele narodu reprezentują swój elektorat
    • varanus_comodoensis Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 09:51
      no tak...a niby dlaczego nie maja byc rasistami skoro w Polsce rasizm i
      nacjonalizm sa jednym z przejawow tradycji naszej szlachetnej ?:D
    • zeglarz_3 Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 10:40
      No cóż jesteśmy chyba najbardziej rasistowskim narodem w Europie. Mówię to z
      własnego doświadczenia, gdyż swoje dorosłe życie spędziłem poza Polską i wiem
      jak trudno było rozmawiać z Polakami w Polsce np. o polskiej ksenofobii, czy
      rasiźmie. Myślę, że następne pokolenia będą już bardziej eurpejskie - wychowanie
      w zjednoczonej Europie dobrze nam Polakom zrobi. Zachęcam do lektury "Polactwa"
      Pana Ziemkiewicza.
      • apropag Re: Polskie dzieci rasistami w angielskich szkoła 22.03.07, 18:09
        zeglarz_3 napisał:

> No cóż jesteśmy chyba najbardziej rasistowskim narodem w Europie. Mówię to z
        > własnego doświadczenia, gdyż swoje dorosłe życie spędziłem poza Polską i wiem
        > jak trudno było rozmawiać z Polakami w Polsce np. o polskiej ksenofobii, czy
        > rasiźmie. Myślę, że następne pokolenia będą już bardziej eurpejskie -
        wychowani
        > e
        > w zjednoczonej Europie dobrze nam Polakom zrobi. Zachęcam do
        lektury "Polactwa"
        > Pana Ziemkiewicza.
        Zgadzam sie z ta wypowiedzia, dolozmy do tego to co wyglaszal Grymas i Rydzyk i
        mamy wlasciwy obraz polakowa obecnego.
        Gdyby ta glupota bolala w polakowie slychac by bylo wycie sfory rasistow.Lecz
        nie martwmy sie to samo wycie slychac by bylo w calej europie wschodniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka