guma123 Czy określenie "szambo" w stosunku do... 22.03.07, 09:15 prezydentowej to wulgaryzm? Czy norma? Odpowiedz Link Zgłoś
oryganion1 Re: Czy określenie "szambo" w stosunku do... 22.03.07, 09:49 juz był komentarz Pis ze to norma i nie musi przepraszac za normę czekamy na następne ustalenia co to jest norma wrogów PISu oczywiscie nie obowiazuje zadna normalizacja - tam juz mozna wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Re: Czy określenie "szambo" w stosunku do... 22.03.07, 10:00 Norma wyznacza Toruń. Wzorzec mowy polskiej znajduje się w Toruniu. Tak jak wzorzec metra znajduje się w Sevres. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski odnośnik wpisuje 22.03.07, 09:20 > Wpisując do niej słowo "prezydent" pojawia się odnośnik do strony Lecha > Kaczyńskiego, www.prezydent.pl. A to zmyślny odnośnik, co umie wpisać słowo "prezydent"... Odpowiedz Link Zgłoś
wyar Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 09:25 Taki właśnie "poziom" prezentuje "GW" - "niusem" na pierwszej stronie portalu jest fakt, że ktoś w PiS chce karać za oszczerstwa w sieci pod adresem Prezydenta. Wg mnie istotny jest tu poziom brukowy, jakiego sięga "GW". Rozumiem po prostu, że w tym kraju trzeba dać bandzie idiotów do komentowania "niezwykle istotną dla kraju wiadomość" (zwracam uwagę, że jest to nie news typu "deser" ). Brawo, "GW", zastanawiam się tylko, kto za 20 lat będzie Was czytał, albo też uważał za coś lepszego od "Faktu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
olaf_svensson Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 09:47 To po co zakładałeś konto na Gazecie? Jest przecież tyle miejsca w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Obywatele!!!! Samyscie ich wybrali. 22.03.07, 09:30 Nie idac na wybory tez ma sie wplyw na ich wynik. Wlasnie taki wynik. Wiec mordy w kupel bo teraz PiS rzadzi i zrobi co zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
agenor Staranność dziennikarska 22.03.07, 09:31 mar z PAP napisał(a): > Wpisując do niej słowo "prezydent" pojawia się odnośnik do strony Lecha > Kaczyńskiego Oznacza to, że odnośnik najpierw wpisuje słowo "prezydent", a później pojawia się. O tej konstrukcji gramatycznej uczą w szkole podstawowej. Dziennikarza obowiązuje choćby minimum staranności. Również wtedy, gdy pisze o czymś, co dotyczy obecnego prezydenta. Choć rozumiem, że w tym przypadku może być o nią trudno - jest to kwestia motywacji... Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 bo google to dobro narodowe. 22.03.07, 09:32 trzeba je objąć jak własne dziecko, kiedy jest chore... zaraz się pewnie okaże, że moje dziecko nie jest moje, tylko państwowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 09:35 Niech żyje Polska RzeczPiSpolita Kaczkoludowai jej Najdroższy Przwódca w dwóch osobach!! Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 09:36 A powiedziec garbatemu, ze garbaty to obraza? To powiem durniom, ze to durnie sa! I wyrazam pelne poparcie w tej kwestii prezydentowi Walesie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Ahahhah wyslą Grom do USA? A jak się zaloguje np z 22.03.07, 09:38 Boliwii i obrzuce wyzwiskami jakiegos prezia czy polityka to wyslemy nasz "Afrikakorps" z kapelanem na murzynków? Co za naiwniacy. Widać , ze o sieci nie maja zielonego pojęcia poza pisaniem infantylnych blogów. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Czy PiSuary oznacza to samo co____ pisuary........ 22.03.07, 09:40 bi.gazeta.pl/im/3/3695/z3695383X.jpg Psychoterapia..... Cały nasz dowcip polega na tym: Wmówić pokrzywie,że jest pięknym kwiatem..... ______-Sztaudynger-________ ------------------------------------ ......."moherowy kraj,dla psychiatrów raj......" www.ifp.pl/images/temp/oaza1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
karinakarina Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 09:45 A JAK PREZYDENTA OBRAŻA RYDZYK, TO JAKOŚ TYM SIĘ NIE PRZEJMUJE I CHOWA GLOWĘ W PIASEK. LUDZIE. PRZECIEŻ TO JEST JAKIEŚ ŚMIESZNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marwlod Pocałujcie mnie w dupę 22.03.07, 09:45 Kaczory i PiS - po prostu sobie zasłużyliście. Jesteście tępaki, nie potraficie rządzić, nie znacie się na tym, koncentrujecie się na problemach zastępczych - to macie! I ścigajcie sobie - i tak nie dacie rady. Możecie mnie w dupę pocałować... Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: Pocałujcie mnie w dupę 22.03.07, 12:29 ja bym to wyrazil pozytywnie : na dobra opinie trzeba sobie zasluzyc. (kto nie zrozumial, to niech przeczyta co napisal marwlod, wszak mamy na mysli to samo) Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniuszz Towarzysz Górski niech się sam wyrwie z sieci 22.03.07, 09:45 głupoty i obłedu.W czasach stalinowskich za opowiadanie kawałów szło się do ciupy.Tow.Górski jedyny obrońca prezydenta pisuarów ,bo nie mojego,nakazuje mi miłosć i szacunek do tego pana.Otóż uważam,że na szacunek trzeba zasłużyć i zapracować.Tak jak za wazelinę i włazidupstwo dostaje się od głupiej władzy awans.TOwarzyszu Górski czujcie się awansowani! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Towarzysz Górski niech się sam wyrwie z sieci 22.03.07, 12:03 brawo eugeniusz!!oszolom gorski zawiesi sobie ryngraf na piersi i z monstrancja w reku bedzie bronil czci i dobrego imienia pana"prezydenta".mysle ze pan"prezydent"powinien sam umiec bronic swojego imienia!niestety dobrego smaku taktu w postepowaniu nikt go juz nie nauczy bo to wynosi sie z domu w procesie tzw wychowania.podobny poziom reprezentuje jego brat nazywajac miliony ludzi holota!!ten facet gorski specjalista od chrystusa krola gdyby mial odrobine oleju we lbie zastanowilby sie nad pytaniem"dlaczego ci obaj "bracia w chrystusie panu"sa tak nie lubiani przez polakow!!!niestety na takie pytania nie stac durniow z pis-uaru!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowik811 Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 09:45 fantastyczny pomysl, chlopcom w Afganistanie na buty zabraknie, tworzac etaty aby to kontrolowac, Chinczycy sie dawno poddali...kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 To chyba prima aprilis, bo to nie moze byc realizm 22.03.07, 09:46 wspolczesnego zycia w Polsce?A jezeli jest, to jakos trudno moge przyznac, ze ten kraj jest demokratyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 09:49 Prezydenta nie można publiczxnie obrażać. Nie odnosi się to do sieci.Prezydent powinien cieszyć się z krytycznych uwag przwecież anonimowych i przemyśleć te zwykle słuszne chociaż wulgarnym językiem wyrażane uwagi.Projekt karania za wypowiedzi w sieci to walka z demokracją i próba dyktatury. Odpowiedz Link Zgłoś
mwirek Aż dziwne co ci posłowie wpisują w wyszukiwarkach 22.03.07, 09:50 Bo skąd by wiedzieli? Mnie przez myśl by nie przeszło żeby takie hasła wpisywać w Google. Nawet nie zamierzam tego sprawdzać. Zupełny bezsens. Oj nieładnie panowie posłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Będziemy drugimi Chinami 22.03.07, 09:52 Będziemy drugimi Chinami. Cenzura, brak wolności słowa, może jeszcze pod ścianą będą stawiać za obrazę polityków? Człowiek decydując się na zawód polityka sam pozbawia się dobrego imienia. Prawo do krytyki - nawet wulgarnej władz jest podstawowym prawem człowieka. A tu ktoś chce knebel zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 09:54 Zasrane kurduple :P Odpowiedz Link Zgłoś
mromac Spieprzać dziady do Włoszczowej i to expresem 22.03.07, 09:56 PiS = Potwory i Spółka Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Ojoj pogoni wszystkich dziadów i małpy w czerwonym 22.03.07, 09:57 Banda Pisowskich idiotów - niech ten mały kaczy DUREŃ lepiej zajmie się sobą i swoim przygłupim bliźniaczym kartoflem Odpowiedz Link Zgłoś
ozrabal Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 09:57 Czas aby PiS "odzyskał" Google. A poważne to lekkie przegięcie z wypozycjonowaniem tych wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Lustracja internautow? 22.03.07, 09:58 Odciecie polskiego internetu od reszty swiata? Blokada wulgaryzmow w klawiaturach? Prewencyjna cenzura tekstow wysylanych? Nie wiem, co by tu jeszcze ze szczerego serca podpowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
pyrza Re: Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 09:59 Internauci nie mogą wyraźić swojego niezadowolenia , ale Ojciec Dyrektor mówi co mu się podoba i nie można nic mu zrobić. Używa słów takich jak szambo i jest ok. Ale kicha Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Wyrwę prezydenta z sieci wulgaryzmów 22.03.07, 10:02 PiS -dzielcy i kurduple atakują Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond garść wulgaryzmów alternatywnych 22.03.07, 10:16 głąb eunuch fajtłapa koczkodan siusiumajtek zero minus ujemny bździągwa szantrapa lepiszcze przy nich "wykształciuch" i tak brzmi najmocniej Odpowiedz Link Zgłoś