bmoc 22.03.07, 15:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmoc [...] 22.03.07, 15:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 no i stchórzył 22.03.07, 15:44 woli się nie wychylać po takim "ostrzeżeniu" niejakiego K. A. Odpowiedz Link Zgłoś
lukeszbobo Na kogo glosowac? 22.03.07, 15:48 Lewica zlodziejska, prawica skłócona i z chorymi pomyslami lustracyjnymi i aborcyjnymi. Nie ma zadnej parti liberalnej:/ Ten kraj jest chory Powiedzcie mi na kogo glosowac?????? Odpowiedz Link Zgłoś
lukeszbobo Cokolwiek się nie stanie, to będzie mało 22.03.07, 15:56 Gudzowaty:Ja ci powiem. Cokolwiek się nie stanie, to będzie dla was za mało. Naprawdę. Super tekst;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy ale samobój !!!!!!!!!!!! 22.03.07, 16:12 Ja nawet nie chcę wdawać się w dyskusję czy wymienieni przez Oleksego działacze lewicy naprawdę,gdzieś na boku,dorobili się niezłej kasy.Najbardziej dziwi mnie fakt,że Oleksy,wiedząc przecież o tym jak klepie językiem na lewo i prawo Gudzowaty, poszedł do niego jak do spowiednika. Przecież Gudzowaty gra dzisiaj transparentego biznesmena. On już zapomniał jaką to techologią zdobył przychylność Rosjan . Wczorajsi kolesie z lewicy nie są mu potrzebni,on musi się układać z obecnymi decydentami. Doprawdy miałem więcej szacunku dla Oleksego. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Oleksy dokonał holokaustu postkomunistów 22.03.07, 16:25 Będzie sądzony jak za zbrodnie przeciw ludzkości :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza ta 22.03.07, 16:28 "Wpadke" i beda probowali zabic ja swoim slynnym "milczeniem" albo jak zawsze ustami redaktora Wronskiego (albo innego "madrego" pana z gazety) "wysmieja" i "zbagatelizuja" Odpowiedz Link Zgłoś
lukeszbobo kto chce utopic michnika i sld? 22.03.07, 16:35 guzowaty? Watpie to raczje PiS swoich ludzi do ochrony Guzowatego wprowadzil bo wiedzial kto tam przychodzi Na poczatku chcial utopic michnika. Teraz topią lewice Uda im się? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 16:38 hahahhahahahahahahahha... Jak nie tworki to co? Wychodzi ze Zwykly Idiota Odpowiedz Link Zgłoś
lukeszbobo Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 17:21 maciejtakitam napisał: > hahahhahahahahahahahha... Jak nie tworki to co? > Wychodzi ze Zwykly Idiota > Przepraszam za prywatę ale maciejtakitam nazywa mnie zwykłym idiotą i to mnie strasznie zdenerwowalo:/ Zawsze myslalem ze jestem niezwykły:/ zadalem sobie trochę trudu i znalazlem kilka twoich postow. Same perełki typu: "...a argument PRL bis uswiadcza mnie w tym ze nie zyles w tych czasach i jestes zwyklym idiota..." o widze ze nie tylko ja;) "...kurde. Jak ty sie pisac nauczyles...??? A moze ty sie jakis prochow nazarles? ..." "...nie nie..kolezko z falistej tekktury..." wywyższasz sie w ciekawy sposób;) No wlasnie dlatego nigdy nie zaglosuje na partie popieraną przez ludzi którzy w ten sposób traktuja innych ludzi. Caly czas poniżanie innych, wywyższanie się to własnie charakteryzuje polska prawice:/ Żenada Gdzie tu wasze wartosci chrześcijańskie? Kochaj blizniego jak siebie samego? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 17:32 Widze ze zabolalo... :-) Przykro mi bobo, ale prawda boli. "No wlasnie dlatego nigdy nie zaglosuje na partie popieraną przez ludzi którzy w > ten sposób traktuja innych ludzi. Caly czas poniżanie innych, wywyższanie się to własnie charakteryzuje polska prawice:/ Żenada Gdzie tu wasze wartosci chrześcijańskie? Kochaj blizniego jak siebie samego?" hahahahahhahaa... Idz dziecko nawracaj tymi slowami swoja polska "lewice" w ich daczach. Moze cie poczestuja koniaczkiem i prace jakas zalatwia. Chyba trafilem na kompletnego zyciowego "naiwniaka" Z tymi gadkami "chrzescijanskimi" idz ojcow pedofilow nawracac zeby swoich dzieci wiecej nie dotykali Odpowiedz Link Zgłoś
lukeszbobo Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 17:46 > Widze ze zabolalo... :-) > Przykro mi bobo, ale prawda boli. Boli mnie to, że w Polsce robi sie karierę polityczną okazując nienawiść do innych ludzi Boli mnie to, że ludzie mają radość z poniżania innych ludzi Boli mnie to, że jak prawicowcy nie mają argumentów to wprowadzają agresywną atmosferę w dyskusję Boli mnie to że prawica nie potrafi przyznawać się do błędów Boli mnie to że prawica głosi nienawiść z bogiem na ustach;) > hahahahahhahaa... > Idz dziecko > Chyba trafilem na kompletnego zyciowego "naiwniaka" boli mnie że jak chciał bym żyć w przyjaznym kraju to zostaje nazwany naiwniakiem a najbardziej boli mnie to ze wyładowujesz swoje frustracje na forum publiczny, zamiast (cytuje maciejatakiegotam) "otworzyć okno, wpuścić troche świeżego powietrza, przecierz wiosna przyszla" Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 18:05 Jak cie cos boli to idz do lekarza. :-) Bo mnie nic nie boli tylko wk... ze nikt nie rozliczyl "lewicy" (tak sie pieknie okresla SLD i LID) ze swoich przekretow i przeszlosci swoich poprzedniczek tylko slysze belkot od 17 lat o jakis "chrzescijanskich" wartosciach i grubej kresce itd. I ciagle trafiam na takich "Gumiakow" ktorzy powtarzaja ten belkot w nieskonczonosc. Mam w dupie twoje wartosci chrzesciajnskie i "nienawisc". Ktos powinien siedziec juz dawno w pierdlu tylko nikt z tym nic nie robi...a jak masz problem z "prawica" to idz sobie ulzyj brachu po "prawicy". Prubuj dalej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukeszbobo Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 18:20 > Jak cie cos boli to idz do lekarza. :-) co jeszcze wymyslisz? Po co tak zawyżasz poziom dyskusji? > Bo mnie nic nie boli tylko wk..ze nikt nie rozliczyl "lewicy" tutaj powinienem wstawic tekst na twoim poziomie: "Jak cie wku... to sobie ulzyj brachu po prawicy" ale ze to był twoj w koncu sensowny argument to ci odpowiem na niego: aby rozliczać to trzeba mieć dowody a nie argumenty typu " to jest oczywiste ze.. wszyscy wiemy ze... nie ulega watpliwosci ze..." Niestety nie ma takich dowodow i nikt nikogo nie moze wsadzic. Co nie oznacza ze Ci ludzie sa niewinni, ale w swietle prawa niestety sa niewinni I niech polska prawica skonczy z tym rozliczaniem i zabierze sie w koncu za za sprawy zwiazane ze sluzba zdrowia, z podatkami i emeryturami. A moze lepiej by było gdyby sie nie brali? No niby tak bo za co sie nie wezma to wszystko spieprza:/ A na koniec znowu tekst na twoim poziomie;) tak abym nie musial ulzyc sobie po prawicy to ulze sobie smiejac sie z ciebie >Mam w dupie twoje wartosci chrzesciajnskie Nie jestem wierzący ale cieszy sie że miewasz co kolwiek w dupie w zwiazku z tym wnioskuje ze stosunek analny sprawia ci przyjemnosc a z tego jest nastepny wniosek ze jestes bi lub homoseksualista? a to wyraznie odróżnia cie od twoich prawicowych braci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 18:50 "aby rozliczać to trzeba mieć dowody a nie argumenty typu " to jest oczywiste ze.. wszyscy wiemy ze... nie ulega watpliwosci ze..." Niestety nie ma takich dowodow i nikt nikogo nie moze wsadzic. Co nie oznacza ze Ci ludzie sa niewinni, ale w swietle prawa niestety sa niewinni I niech polska prawica skonczy z tym rozliczaniem i zabierze sie w koncu za za sprawy zwiazane ze sluzba zdrowia, z podatkami i emeryturami. A moze lepiej by było gdyby sie nie brali? No niby tak bo za co sie nie wezma to wszystko spieprza:/" Zapomniales wspomniec "patrzmyy w przyszlosc nie w przeszlosc" :-) Teraz mawia sie emerytury i podatki. ahaaa, zapamietam :-) Poczekaj poczekaj... takich Gudzowatych bedzie wiecej. Wczesniej mozna bylo Strzelac w potylice, sledzic, zbierac kwity, przebijac opony i odlaczac plyn od hamulcow ale dobre czasy sie skonczyly. Jak juz o tej "gospodarce" wspomniales to tu masz rarytas o zonie Borowskiego: "Tak. To stara centrala handlu zagranicznego. Jedna z tych największych. Ona tam była dyrektorem, wicedyrektorem. W wąskim gronie, był taki czas, że można było nomenklaturowo de facto sprywatyzować. Oni to zrobili i ona jest dużym właścicielem tego." " Nie jestem wierzący ale cieszy sie że miewasz co kolwiek w dupie w zwiazku z tym wnioskuje ze stosunek analny sprawia ci przyjemnosc a z tego jest nastepny wniosek ze jestes bi lub homoseksualista? a to wyraznie odróżnia cie od twoich prawicowych braci. " Widze ze Glodnemu chleb na mysli. Zmartwie cie, nie mam takich zapedow... A tak pozatym jak w cos nie wierzysz to po co sie tym podpierasz. PS. Poziomem tez nie grzeszysz Odpowiedz Link Zgłoś
lukeszbobo Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 19:08 > Jak juz o tej "gospodarce" wspomniales to tu masz rarytas o zonie > Borowskiego: no wlasnie o to chodzi trzeba to wszystko sprywatyzowac, oddac i skonczyc z tą walko o stanowiska? A co wolal bys aby zona borowskiego co 4 lata byla zwalniana z grubą odprawa i na jej miejsca miala byc powoływana znona gosiewskiego? Skończą sie stanowiska skończą sie przekrety Naprawdę nie wracajmy do tego co było jak nie ma dowodów. Jak są dowody to owszem skazać i zamknąć Ale jak nie ma to po co bez sensu bić piane? Po to aby zdobyć wyborców? Po to aby za wszelką cenę utrzymać władzę? naprawde są ważniejsze sprawy niż bicie piany. No chyba ze masz dowody to dawaj do prokuratury niech ich wszystkich pozamyka Co chcesz zrobic tak zmienić prawo aby zamknąć wszystkich co należą do SLD? Nie ma dowodów to nikogo nie zamkniesz > A tak pozatym jak w cos nie wierzysz to po co sie tym podpierasz. Ja sie nie podpieram bogiem tylko mówie czym podpiera sie prawica > PS. Poziomem tez nie grzeszysz ja poprostu chcąc dotrzeć do ciebie musiałem zniżyć sie do twojego poziomu. Przygladając się naszej dyskusji poprzednim postem udało mi się to osiągnąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
golen.mgr.pijusa K_w_a_c_h__P_r_z_e_d__T_r_y_b_u_n _a_ł_e_m_:))???? 22.03.07, 20:30 Oleksy: .... Ma tego majątku ...... Jak zderzysz jego wynagrodzenia prezydenckie a nawet Joli dochody no to co z tego, że ona ma 100 tysięcy za ten program telewizyjny w którm by się wstydziła tam wystepować......to jest qrwa program pierwszej damy ... ona by się wstydziła takie programy prowadzić ...... a teraz on ma dołączyć jeszcze ... ale nie uzbiera nigdy żeby się nie wiem jak naharował to nie uzbiera tyle ile potrzebuje dla wylegitymizowania tego i uważam że jedyną kara boska za tego typu chciwości jest niemożność wylegitymizowania tych pięniędzy .... ........................ BRAWO PROKURATURA !!!!! ŚLEDZTWO JUŻ SIĘ TOCZY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyrokitowany-tuske Re: K_w_a_c_h__P_r_z_e_d__T_r_y_b_u_n _a_ł_e_m_:) 22.03.07, 20:35 golen.mgr.pijusa napisał: > Oleksy: > .... Ma tego majątku ...... > Jak zderzysz jego wynagrodzenia prezydenckie a nawet > Joli dochody no to co z tego, że ona ma 100 tysięcy > za ten program telewizyjny w którm by się wstydziła > tam wystepować......to jest qrwa program pierwszej damy > ... ona by się wstydziła takie programy prowadzić ...... > > a teraz on ma dołączyć jeszcze ... ale nie uzbiera nigdy żeby się > nie wiem jak naharował to nie uzbiera tyle ile potrzebuje > dla wylegitymizowania tego > i uważam że jedyną kara boska za tego typu chciwości > jest niemożność wylegitymizowania tych pięniędzy .... > ........................ > > > BRAWO PROKURATURA !!!!! > ŚLEDZTWO JUŻ SIĘ TOCZY !!!!! ....Józef Oleksy ....zachowuje się jak kretyn, zdrajca - powiedział .... Kwaśniewski ...... ......Jak twierdzi Aleksander Kwaśniewski, były premier przyznał się, że powiedział to, co cytują media..... ................. ZDRAJCA TO CZŁOWIEK, KTÓRY OPOWIADA INNYM TAJEMNICE ZASTRZEŻONE DLA SITWY :) Odpowiedz Link Zgłoś
takeyoshi Re: K_w_a_c_h__P_r_z_e_d__T_r_y_b_u_n _a_ł_e_m_ 22.03.07, 20:50 Hehe, jeszcze lepszy ubaw niż w sprawie z Begerową... :D Ciekawe co jeszcze wymyśli - pewnie został porwany przez kosmitów i zmusili go do wypowiedzenia tego wszystkiego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buchachacha Re: kto chce utopic michnika i sld? 22.03.07, 21:17 Moim skromnym zdaniem cały czas trwa dintojra za wsadzenie do pudła Rywina. Nagranie i opublikowanie taśm z Michnikiem nie przyniosło oczekiwanego rezultatu - sprawę szybko wyciszyły życzliwe media i skończyło się tylko na nadwerężeniu aureoli tego "autoryteta moralnego". Teraz trzeba ustrzelić Kwacha i z pierwszych reakcji słychać, że nawet boli... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza t 22.03.07, 16:59 > beda probowali zabic ja swoim slynnym "milczeniem" Watpie. Nie przypisuj GW czy TVN takiej wszechmocy - nie brakuje innych (rzekomo niezaleznych) mediow, ktore na pewno to rozglosza, bardziej niz warto. Wiec jaki mialoby to sens? Nawiasem mowiac, nie zastanawia cie, macieju, jak to jest, ze do tej pory JO byl wrednym agentem, kapusiem, klamca i lajdakiem, a teraz nagle zrobil sie wiarygodny, bo zaczal oskarzac tych, ktorych nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza t 22.03.07, 17:08 Droga Funio JO byl dla mnie zawsze czerwona szuja i nie zmieniam zdania. Nawiasem mowiac, nie zastanawia cie, Funio, jak to jest, ze do tej pory Renata Beger byla wredna prostaczka z SO, oszolomem, klamczynia i zakala a nagle po "Tasmach prawdy" zrobila sie wiarygodna, bo zaczale oskarzac tych, ktorych nie lubisz? Widzisz analogie?... Czuejsz bluesa? Wiecej modyfikacji twych slow zeby zrozumiec o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza t 22.03.07, 17:12 Begerowa nie zyskala w moich oczach na wiarygodnosci ani na jote. Nie musiala. Ten frajer z PiSu, ktory z nia rozmawial, sam sie wkopal. I tak jak nie potraktowalam powaznie jego slow jako oskarzania Kaczynskiego, tak nie traktuje powaznie slow JO jako oskarzenia Kwacha. Jeden i drugi szkodzi sobie, nade wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Oleksy ma 100% racji - wlasciwie scharakteryzowal 22.03.07, 17:35 Kwacha Olejniczaka i reszte tej pseudolewicy www.lewica.pl www.1917.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Oleksy ma 100% racji - wlasciwie scharakteryz 22.03.07, 17:39 O ile nie lubie lewicy w zasadzie to sie z toba zgodze w 100% co do tej "pseudolewicy" Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza t 22.03.07, 18:37 funia81 napisała: > Watpie. Nie przypisuj GW czy TVN takiej wszechmocy _już_ nie... nie te czasy, jak za lat '90 gdzie to GW ton wszystkim mediom nadawała... ale kombinować będa, by rzecz osłabić. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza t 22.03.07, 20:34 Poczekamy - zlustrują dziennikarzy, nie będzie miał kto tuszować :) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll raczej ochrona Gudzowatego... 22.03.07, 16:30 jakoś dziwnie mało uwagi poświęca się źródło tych kaset, a to przecież nie pierwszy raz akurat od ochrony Gudzowatego wypływają "kontrowersyjne" nagrania prywatnych rozmów - wcześniej takimi kasetami "załatwiano" Michnika ciekawi ludzie pracują w tej ochronie u Gudzowatego... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: raczej ochrona Gudzowatego... 22.03.07, 18:47 fnoll napisał: > wcześniej takimi kasetami "załatwiano" Michnika a o kasetach nagranych przez Michnika i późniejszych jego kombinacjach by się ze sprawy wyślizgac to pamięta? wychodzi na to, ze to jedno i to samo towarzycho grup kretaczy i kombinatorów, tyle że kliki się pozarły ze soba, a będąc pewne, że są na tyle mocne że nic im się nie stanie, poszły na wojnę... smutne to. Całe pocieszenie w tym, że z tych wojenek między grupami kombinatorów wyszło tak, ze wybory wygrali ci, co chcieli bagienko wyczyścić. Oby im się udało. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l głosuj na siebie. nogami i walizką 22.03.07, 16:00 po pisiorstwie czerwoni znów zaczną przywracać normalność o ile do koryta nie dorwą się kolejni, jeszcze gorsi naprawiacze państwa szkoda życia w tym syfie Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Moi Drodzy. Historia i Fizyka ida w parze. 22.03.07, 16:11 G...no zawsze wyplywa Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Moi Drodzy. Historia i Fizyka ida w parze. 22.03.07, 16:14 > G...no zawsze wyplywa zgadzam się.Niektóre g.. lubią wypływać szybciej inne później nie zmienia to faktu że ten kraj to jedno wielkie szambo a na wierzchu juz brakuje miejsca na wszystko co chce wypłynąć Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Moi Drodzy. Historia i Fizyka ida w parze. 22.03.07, 16:19 Dlatego redaktor Michnik probowal te szambo od 17 lat zatykac gazeta. Jak widac Inzynier(Dusz) z Naszego ober redaktora jak z koziej d... traba. Nie wie ze gazeta to kiepski "uszczelniacz" Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l gazeta jak wiele innych 22.03.07, 18:07 czytaj różne, wnioski wyciągaj sam. a jak nie potrafisz to masz radio heil maryja, tam komentarze gotowe i nie musisz sie przemęczać myśleniem Odpowiedz Link Zgłoś
fuchsgs Re: Na kogo glosowac? 22.03.07, 17:54 hm,przecież w Polsce zawsze tak było ciągłe kłótnie,a naród biedniał coraz bardziej bo On naród to wszystko płaci już Bismarck powiedział:"daj się Polaczkom samym rządzic a oni wykończą się sami..." Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Na kogo glosowac? 22.03.07, 21:59 lukeszbobo napisał: > Lewica zlodziejska, prawica skłócona i z chorymi pomyslami lustracyjnymi i > aborcyjnymi. Nie ma zadnej parti liberalnej:/ Ten kraj jest chory > Powiedzcie mi na kogo glosowac?????? ************************* towarzysze, głosujmy na lewicę, ona się oczyści Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam "Tasmy prawdy IIIRP"??? Wydaje mi sie ze pan 22.03.07, 16:05 Morozowski z Sekielskim nie beda juz tak bic w bebny przy tej okazji....hahahahhahahahahahah Jak sobie pomysle to co przeczytalem przypominaja mi sie zdjecia Redaktora AM w objeciach naszych wyzej opisanych towarzyszy... Odpowiedz Link Zgłoś
romulus_remulus Re: "Tasmy prawdy III RP" 22.03.07, 16:18 piękna sprawa, po prostu coś pięknego, dawno się tak nie uśmiałem :))) co jak co ale Oleksy w jednym miał rację "Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i kur... będę jak brzytwa." no to brzytwa pokazała co potrafi i pochlastała równo. a oto moja lista najlepszych kawałków (w kolejności od najlepszego) 1. kłótnia o tym kto i co ma w dupie 2. brzytwa 3. jola uczy jeść bezę no a co do "Kwaśniewski: Mogę wytłumaczyć się z każdej złotówki" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4005268.html "Kupili przecież w Kazimierzu całe wzgórze od Jaśka Wołka. To jest ten artysta. Byłem tam. Piękne. Też nie wiem na kogo, bo nie na siebie," i "Ona zresztą szeptem i przerażona, rozumiesz: w czyim imieniu, w czyim imieniu. W swoim, on w swoim imieniu zlecił poszukiwanie domu czy rezydencji do miliona dolarów. To znaczy, że tupet jednocześnie występuje, że nie boi się. Nie boi się, kur...." Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Historia wlasnie zrywa boki...hahahahhahahahahahah 22.03.07, 16:21 A mi sie przypominaja usciski redaktora Michnika z wyzej opisanymi. Po glowie biegnie mi jedno slowo "BANKRUT" Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Historia wlasnie zrywa boki...hahahahhahahaha 22.03.07, 17:01 Bo tobie sie wszystko kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Prowokacja i Manipulacja zrobiona przez Pis !!!!!! 22.03.07, 16:46 Buhahahahahah w tym kraju tylko taśmy od Michnika (te co on nagrał a nie go nagrywali)i Beger (Tvn'u) to są Taśmy prawdy reszta to manipulacja i oszczerstwa ludzi prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Witamy w naszej kochanej III RP 22.03.07, 16:52 "O: Dlatego ci powiem, że jak patrzę na tę (bankową) komisję śledczą. To tak frontalny atak na nią nie jest przypadkowy." Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: no i stchórzył 22.03.07, 20:33 Myślę, że dostał intratną propozycję - parę paczek banknotów na lewo uciułanych pieniążków ubyło z sejfu K.A. i Oleksy wszystkiemu zaprzecza :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyar Panie Oleksy ! 22.03.07, 15:43 Już wiemy że to manipulacja, i to w stosownym czasie. Niech Pan jeszcze zapyta, zupełnie jak za starych czasów, kto stał za tym, ażeby wciągnąć Pana w tę rozmowę z Gudzowatym, żeby tak nią pokierować, żeby z Pańskich ust wypłynęły takie słowa ? Komu to służy ? No jasne - "oszołomom i ciemnogrodzianom"... Niech żyje nam lewica ! Najlepiej w więzieniach... Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 15:43 Jozek, albo 'nagrania sa zmanipulowane' albo 'zapis jest prawdziwy' :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 15:45 Zmanipulowane ? Dlaczego, przeciez sam to mowil. "Mleko sie rozlalo", nic juz nie pomoze tym baronom, milionerom, ktorzy serce maja po lewej a portfel po prawej stronie i nie bardzo wiedza o ktora strone dbac. Kiedy slyszalo sie o tych majatkach SLD-owskich a naprawde wciaz PZPR-owskich czynownikow to zwykle szybko zakrzykiwano autorow takich doniesien. Moze ktos wreszcie przyjrzy sie tym uwlaszczeniom i prywatyzacjom, moze ci milionerzy lewicowi powiedza jak sie "robi" takie majatki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 16:23 yanuss napisał: > Zmanipulowane ? Dlaczego, przeciez sam to mowil. A co dziwnego jest w tym, że jeden facet obgaduje przed drugim facetem przy wódce swoich kumpli? Kto nigdy tego nie robił, niech rzuci kamień! A że Oleksy nie pomyślał, że rozmowa może być nagrywana, to jego problem. Stracił kumpli. . Kiedy slyszalo sie o > tych majatkach SLD-owskich a naprawde wciaz PZPR-owskich czynownikow to zwykle > szybko zakrzykiwano autorow takich doniesien. Moze ktos wreszcie przyjrzy sie > tym uwlaszczeniom i prywatyzacjom, moze ci milionerzy lewicowi powiedza jak > sie "robi" takie majatki. Dlaczego facet po pięćdziesiątce, który od wielu lat świetnie zarabia (i jego żona też), miałby się niczego nie dorobić? Sama znam osoby, które mają dziś mieszkania warte milion, a zarabiają po kilka tysięcy - po prostu kupiły te mieszkania ponad 10 lat temu, gdy były trzy razy tańsze. I co, ich też należy podać do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
wyar Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy... 22.03.07, 16:38 Nic dziwnego nie ma w tym, zże faceci się obgadują, zwłaszcza, jeśli chodzi o władzę, pieniądze, kobiety (w dowolnej kolejności). Chodzi natomiast o rzecz - uważasz - dziwną : politycy dorabiają się majątku, którego wartości W ŻYCIU nie byliby w stanie udokumentować (dotyczy to różnych opcji)- a w tym kraju NIKT się tym nie interesuje. Pomijam już te tajne szwajcarskie konta - każdy, kto zna życie, doskonale wie, że politycy byłej nomenklatury PONAD WSZELKą WąTPLIWOść mają niezłe tam sumki - tyle tylko, że jak kiedyś w przypadku Capone'a, trzeba to udowodnić, a z tym jest trudno (ot, choćby ze względu na przepisy o tajemnicy w bankach szwajcarskich ). Więc się ciąga takich politycznych bandytów na salę sądową za "byle co"- i słusznie ! Zresztą, ja akurat mam znajomego, który jest wschodzącą gwiazdą lokalnej polityki w moim mieście - i zaręczam Ci, że to taki sam bezideowy i odmużdżony gniot, jak oni, oślepiony możliwością zarabiania pieniędzy i rządzenia. I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 17:03 > Pomijam już te tajne szwajcarskie konta - każdy, kto zna > życie, doskonale wie, że politycy byłej nomenklatury PONAD WSZELKą WąTPLIWOść > mają niezłe tam sumki Jaaasne. Kazdy wie, wiec po co udowadniac, skoro mozna od razu rzucic blotem? My, Polacy, mamy taki sport narodowy, ze wszystko wiemy i na wszystkim sie znamy. Na pilce lepiej od Beenhakera, na prawie lepiej od sedziow TK... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 17:17 Ok 2+2=5 Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 17:28 Co ty pitolisz? Ja wybralam tylko slowa o tym, jak to "wszyscy wiedza ponad wszelka watpliwosc" bla, bla, bla, ktore mnie rozbawily do lez - bo to jakies fantasmagorie zyciowego nieudacznika. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 17:34 "wszyscy wiedza ponad wszelka watpliwosc" podzielic przez 3 godziny gadki o "polskiej lewicy" dwoch "dzentelmenow" = Rozbawienie do lez. Super. Masz u mnie piwo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 18:26 wyar napisał: > władzę, pieniądze, kobiety (w dowolnej kolejności). Chodzi natomiast o rzecz - > uważasz - dziwną : politycy dorabiają się majątku, którego wartości W ŻYCIU ni > e byliby w stanie udokumentować (dotyczy to różnych opcji)- a w tym kraju NIKT się tym nie interesuje. PiS jeszcze przed wyborami zapowiadał, że gdy tylko dojdzie do władzy, to rozliczy wszystkich Kwaśniewskich i Millerów z każdego grosza. I co? Czy kontrola skarbowa kilku czołowych eseldowców, nawet tylko dla pokazu, jest naprawdę taka trudna? Nie ma dowodów, nie ma wyroków, nie ma nawet wszczętych spraw. Serwuje się nam natomaist "przecieki" - a to z przesłuchań lobbysty, który trzeci rok siedzi w areszcie bez sądu, a to z nagranych wywodów starego komucha obgadującego po pijaku kumpli, którym się lepiej powiodło. W dodatku te "przecieki" ukazują się "przypadkiem" zawsze wtedy, gdy lewica zyskuje w sondażach. > Pomijam już te tajne szwajcarskie konta - każdy, kto zna > życie, doskonale wie, że politycy byłej nomenklatury PONAD WSZELKą WąTPLIWOść > mają niezłe tam sumki Prawo Mistera Niszczarki??? Konta są tajne, więc nie można udowodnić ich istnienia, z czego wynika że NA PEWNO są??? Ludzie, nie dajmy się zwariować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 18:54 "PiS jeszcze przed wyborami zapowiadał, że gdy tylko dojdzie do władzy, to > rozliczy wszystkich Kwaśniewskich i Millerów z każdego grosza. I co? Czy > kontrola skarbowa kilku czołowych eseldowców, nawet tylko dla pokazu, jest > naprawdę taka trudna? Nie ma dowodów, nie ma wyroków, nie ma nawet wszczętych > spraw. Serwuje się nam natomaist "przecieki" - a to z przesłuchań lobbysty, > który trzeci rok siedzi w areszcie bez sądu, a to z nagranych wywodów starego > komucha obgadującego po pijaku kumpli, którym się lepiej powiodło. W dodatku t > e > "przecieki" ukazują się "przypadkiem" zawsze wtedy, gdy lewica zyskuje w sondaż > ach. " Zaloze sie ze jakby byla taka kontrola ty i tobie podobni napisali byscie ze to "kaczyzm" i "faszyzm" Pozatym manipulujesz Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 19:04 maciejtakitam napisał: > Zaloze sie ze jakby byla taka kontrola ty i tobie podobni napisali byscie ze > to "kaczyzm" i "faszyzm" To dlaczego nie było kontroli? Przecież gazety już dawno rozpisywały się o prawdziwych czy domniemanych nieruchomościach Kwaśniewskich. A może kontrola była, tylko niczego nie wykazała? > Pozatym manipulujesz Rozumiem, że nie masz argumentów. Bo skąd niby miałbyś je mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
donosiciel-el Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 15:51 Żenujące opowieści,jedni się nachapali,inni nie zdążyli i teraz donoszą na sie- bie,zeby wszystkim było równo i nie za dobrze.Czysty komunizm. Ciekawe skąd dziennik ma taśmy i stenogramy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Kwasniewski mowi................... 22.03.07, 15:51 Kwaśniewski: W afekcie mogę Oleksego udusić "Oleksy zachowuje się jak zdrajca" - mówi Aleksander Kwaśniewski o nagraniu z rozmowy z byłym premierem. "Gada głupoty" - rzucił zdenerwowany były prezydent. "On dotknął naszych domów, naszych żon, naszych dzieci, naszych psów, naszych świnek morskich, on po prostu wkroczył swoim głupim gadaniem w sferę prywatną, która musi być chroniona dla dobra każdego z nas" - powiedział Kwaśniewski. "To wypowiada człowiek, którego znam ponad 30 lat, którego uważałem za mojego przyjaciela i który w takiej atmosferze towarzyskiej, przy kieliszku wina, czy czegoś innego, mówi rzeczy nieprawdziwe, nieuczciwe" - powiedział Kwaśniewski. Jak ocenił, Oleksy "chrzanił trzy po trzy". Jak mówił, zawsze cenił Oleksego za "wiele talentów", ale taśmy potwierdzają, że "tak jak ma wiele talentów, tak samo ma po prostu zły charakter". "To, że Józef Oleksy, jeden z moich najbliższych przyjaciół politycznych przez 30 lat, zachowuje się jak ostateczny kretyn, zdrajca, to mnie boli, strasznie mnie boli" - podkreślił. Według Kwaśniewskiego, byłoby do przyjęcia, gdyby Oleksy rozmawiał o "postawie politycznej" kolegów z lewicy. Trzeba być przygotowanym - mówił - że powiedzenie "Broń mnie Boże przed przyjaciółmi, bo z wrogami sobie poradzę" jest prawdziwe. Na pytanie, czy poda Oleksego do sądu, odpowiedział, że nie. Po chrześcijańsku daję mu szansę, żeby naprawił swoje błędy" - odparł. "Ja podam rękę Oleksemu, ale lepiej na razie niech mi nie wchodzi na oczy, bo mogę dokonać aktu, który każdy sąd usprawiedliwi - w afekcie mogę go udusić. I po co mu to?" - dodał. Według byłego prezydenta, to nagranie to "polityczny koniec" Oleksego, ale nie oznacza kryzysu lewicy. "Józef Oleksy - jeden z najbliższych moich przyjaciół politycznych - zachowuje się jak kretyn, zdrajca" - powiedział radiu RMF i telewizji TVN24 Aleksander Kwaśniewski. "Gdyby to powiedział ktoś inny, nie przeżyłbym tego tak dotkliwie. Natomiast to mówi Józef Oleksy, z którym politycznie się różniliśmy, dyskutowali, ale zawsze też byliśmy razem. To niezwykle bolesne przeżycie dla mnie. Trzeba być przygotowanym na to, że powiedzenie - chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami dam sobie radę - jest prawdziwe." "Zadzwoniłem do Oleksego" - dodaje Kwaśniewski. "Powiedział, że nie ma usprawiedliwienia. Przyznał się, że wszystko powiedział." Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakbym GW 22.03.07, 16:09 slyszal... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 16:21 Coz.Byli komunisci to dzis pierwsi chrzescijanie.Pamietam jak kiedys w kosciolach(za Solidarnosci)krzyzem lezeli. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 16:26 Nawracaja sie przechrzty... Zobaczysz... za jakis czas beda "mycke" zakladac i Izraelskie obywatelstwo przyjmowac. Wtedy za przekrety Polacy beda mogli ich pocalowac w cztery litery. PS. Te slowa nie maja zadnego antysemickiego przeslania. Jedynie ironie z zycia wziete... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 16:28 To nie ironia.To fakty Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 16:29 zgadza sie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 17:06 Az milo poczytac, jak sobie z presentation1 z dziobkow jecie... Dobrana z was parka, nie ma co: dwaj pieniacze, ktorzy kazdemu faktowi zaprzecza, ktory nie bedzie po ich mysli. A takie, co maja byc po ich mysli, to w razie potrzeby wymysla. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 17:11 Nie wiem o co ci chodzi... Moze szkoda ci ze ta cala historia nie dotyczy PISu? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 17:13 Nie. Po prostu zachowujecie sie jak typowi wyznawcy PiSu: insynuacje na kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 17:21 Za to ty sie zachowujesz jak Matka Teresa z Czerskiej... :-) Troche usmiechu dziecinko...wyjdz na dwor. Przejdz sie, wiosna. Napewno lepiej ci sie zrobi bo wszedzie widzisz wyznawcow PISu... Odpowiedz Link Zgłoś
gigia.amorosa Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 15:51 Ani Oleksy, ani wszyscy przez niego wymienieni nie są moimi ulubieńcami, ale Gudzowaty, jeśli wiedział, że jego ochroniarze nagrywają rozmowę, też przekroczył wszelkie granice przyzwoitego zachowania. Czym innym jest nagranie i opublikowanie propozycji korupcyjnej, a czym innym nagranie i opublikowanie prywatnej rozmowy, w której ktoś mówi co myśli o swoich znajomych. Czy dojdzie do tego, że Polacy przestaną w ogóle z sobą rozmawiac? Albo zanim zaczną rozmowę włączą urządzenia zagłuszające? Odpowiedz Link Zgłoś
nick1111 Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 16:05 gigia.amorosa napisała: > Ani Oleksy, ani wszyscy przez niego wymienieni nie są moimi ulubieńcami, ale > Gudzowaty, jeśli wiedział, że jego ochroniarze nagrywają rozmowę, też > przekroczył wszelkie granice przyzwoitego zachowania. Gdybym miał taki biznes, jak Gudzowaty, to też by mi zależało na dobrych stosunkach z KAŻDĄ władzą. A PiSowi takie taśmy mogą uratować polityczne życie, zwłaszcza ze z powodu awantury aborcyjnej poparcie dla lewicy znowu wzrosło... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w Polsc 22.03.07, 16:16 ce nieufnosc byla standardem. Ten "holociany" PRL niszczyl u podstaw zasade spoleczenstwa obywatelskiego i zaufania tworzac TW, Slugusow systemu i Oportunistow gotowych napisac najgorsze dranstwo... Pomysl mlody czlowieku zanim cos napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 16:39 nie wiem czy zauważyłeś ale system hołociano-partyjny ma się w najlepsze nadal. Z jedną różnicą: w komunie nie było kryminalistów pospolitych na wysokich stołkach rządowych Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:13 Zgadza sie nie bylo kryminalistow. Byli zwykli Mordercy i Bandyci. Podac ci przyklady? Nie idz juz dalej dzieciaku w spor ze mna bo po porstu robisz sie smieszniejszy z posta na post. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:54 znam nie musisz podawać. w przeciwieństwie do ciebie władzę ludową na własnym grzbiecie poczułem. gdie byłeś mocherowy tetryku jak trzeba było o polske demokratyczną walczyć? w kruchcie dobrodziejowi obciągałeś? a może srając ze strachu czytaleś ubeckie podróbki podziemnej prasy teraz jesteście odważni, wy prawi i sprawiedliwi, tak jak obrażacie naród tak byście chętnie rozwalili opozycję bo przeszkadza w rządzeniu. spadaj na drzewo rydzykowi naprostować, jesteście taką samą szumowiną jak czerwone szuje i nawet czerwoni są wśród was, znam wielu Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:07 Tylu slugusow systemu i oportunistow (w dodatku na najwyzszych stolkach) co za PiSu, to w Polsce nie widzialam od czasow przed '89. Sam pomysl, zanim napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:15 a ile ty mialas lat w 89 roku? 8??? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:17 27. A co? Czy jak podpisujesz sie maciejtakitam, to znaczy, ze masz na imie Maciej, na drugie Taki, a na nazwisko Tam? Nie osmieszaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:22 To ty sie nie osmieszaj... Otworz okno. Moze ci "duszno" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l gratuluję zdolności dyskusji, istny gosiewski 22.03.07, 18:16 z ciebie wygląd też masz zbliżony? rewolucjonisto niedokończony coś z tobą nie tak jak z całą tą 4 rp: pedały, pedofile, niedoroby, katole rydzykowi i ogólnie sprawni inaczej. plus szumowina komunistyczna i baby z magla Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: gratuluję zdolności dyskusji, istny gosiewski 22.03.07, 18:22 :-) Nie napinaj sie tak bo pekniesz Odpowiedz Link Zgłoś
lukeszbobo Re: gratuluję zdolności dyskusji, istny gosiewski 22.03.07, 18:29 maciejtakitam napisał: > :-) > Nie napinaj sie tak bo pekniesz Widze ze trol maciejtakitam troluje cale forum gazety. Nigdy nie zwracalem uwagi na takich trolow ale dzisiaj mnie nazwal zwyklym idiota i to mnie zabolalo. Zawsze myslalem ze jestem niezwykly tak jak nasza prawica Daltego dzisiaj postanowilem odpowiadac mu na posty uzywajac jego trolowego jezyka " ulzyj sobie brachu po prawicy" "otwórz okno bo ci duszno" z trolowym pozdrowieniem zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
pikador73 Re: gratuluję zdolności dyskusji, istny gosiewski 22.03.07, 18:59 lukeszbobo napisał: > maciejtakitam napisał: > > > :-) > > Nie napinaj sie tak bo pekniesz > > Widze ze trol maciejtakitam troluje cale forum gazety. Nigdy nie zwracalem uwag > i > na takich trolow ale dzisiaj mnie nazwal zwyklym idiota i to mnie zabolalo. > Zawsze myslalem ze jestem niezwykly tak jak nasza prawica > > Daltego dzisiaj postanowilem odpowiadac mu na posty uzywajac jego trolowego jez > yka > > " ulzyj sobie brachu po prawicy" > "otwórz okno bo ci duszno" > > z trolowym pozdrowieniem > zegnam pikador73 wiesz co to jest sumienie? to akurat oleksy doświadcza czas na innych czerwonych i nietylko prawica też kradnie ,tylko my szaraki dostajemy po dypie Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Mam nadzieję, że resztki honoru Oleksy ma 22.03.07, 15:53 i pistolet też. Albo sobie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Mam nadzieję, że resztki honoru Oleksy ma 22.03.07, 17:17 Za mowienie prawdy???Jak honor maja czlonkowie SLD to powinni sobie pistolety kupic-masowo:-). Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Re: Mam nadzieję, że resztki honoru Oleksy ma 22.03.07, 21:32 Jakiej prawdy? Powtarzanie plotek z magla? Ja słyszałem że Ziobro to gej a Kaczyński żyje z kotem. Chodzą takie plotki? Chodzą. Powinien rozgłaszać takie pomówienia poważny człowiek? I to nie jedno, gdzie, kiedyś, ale w kupie? Oleksy i tak jest skończony. Niech skończy sprawę po męsku. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest A więc to wina PIS ? :))) 22.03.07, 15:54 "- Odbieram to jako związek z powrotem Aleksandra Kwaśniewskiego do kraju i jego krytycznymi wypowiedziami na temat PiS-owskich rządów - mówił." Czegoż jeszcze dowiemy się od Pana Oleksego, czy ten człowiek się czasami czymś nie faszeruje się ? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l czerwonym życzę tego samego co pisiorom 22.03.07, 15:56 niech was szanowni towarzysze szlag jasny trafi, choćby za to że taki burdel zrobiliście że naród zamiast was wybrał hołotę pedalsko-katolicką wsiadajcie do helikopterów... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 15:57 - Zawsze byłem lojalnym człowiekiem lewicy i nic się w tej kwestii nie zmieniło - powiedział Oleksy. - No, to mamy diametralnie różne definicje lojalności, panie J. Oleksy. Odnoszę, graniczące z pewnością wrażenie, jest pan po prostu kpem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 16:04 Niech żyje PRL -Przestepczy Rezim Lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 16:09 Może nie zauważyłeś ale rządzi Najczystsza Koalicja. -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
z100 Oj boją się Kwacha je.ne kaczory, boją. 22.03.07, 16:01 Oj boją się Kwacha je.ne kaczory, boją. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_gniety TASMY PRAWDY 22.03.07, 16:03 Kazdy ma swoje tasmy prawdy.Niezaleznie z kad przychodzi, zawsze tylko kupczenie, intrygi, sex i siano. Wszyscy sa tyle samo warci Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ostateczna kompromitacja SLD.. wyszło szydło 22.03.07, 16:04 z worka... Widzimy jak funkcjonował Układ... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ostateczna kompromitacja SLD.. wyszło szydło 22.03.07, 16:06 A zawsze mowili-Jaki uklad?To nie My. To Wy.Mafia polityczna bylej PZPR czyli SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
twgalba Re: Ostateczna kompromitacja PIS.. wyszło szydło 22.03.07, 16:39 z worka w pokoju kryminalistyki Begerowej i posłańca Lipińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomunizacj 22.03.07, 16:05 Delegalizacja SLD jedynym sposobem na uczciwa i rzetelna dekomunizacje. Wyjatkowo opornych komuchow nalezy zsylac na Bialorus i Kube, niech tam wcialaja swe komusze "idealy" w zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:10 wyjątkowo się z wami zgadzam towarzyszu dyżurny, zróbcie coś konkretnego z komuchami. w nagrodę przewiduję dla was łagodniejsze wyroki Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:15 Cos konkretnego to odebranie komuchom majatkow. Zgromadzone czesto droga przestepstwa, nie ma watpliwosci co do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:25 junkier napisał: > Cos konkretnego to odebranie komuchom majatkow. Zgromadzone czesto droga > przestepstwa, nie ma watpliwosci co do tego. Jeżeli "często drogą przestępstwa" to znaczy, że nie wszystkie. Te też odbierać? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:33 Skoro tak sie martisz o te zarobione uczciwie promile to potwierdzam, promile pozostawic. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:36 > Skoro tak sie martisz o te zarobione uczciwie promile to potwierdzam, promile > pozostawic. Sam sobie przeczysz. Nie widzisz tego czy nie umiesz wybrnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:37 promile to się pędzi a nie zarabia ;))) i nawet PIS tego nie zabroni bo zostaną w 4 RP tylko abstynenci, impotenci i posiadacze kotów Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 17:29 junkier: nastepny oswiecony, ktory "nie ma watpliwosci". A o sądach, junkier, slyszales? O prokuraturze? O czyms takim jak prawo? Na szczescie twoje glebokie osobiste przekonania nikogo poza toba nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:34 > Cos konkretnego to odebranie komuchom majatkow ale najpierw uczciwe dochodzenie, nie hucpa pod publikę w celu przyciągnięcia elektoratu. Olus prawdę mówił, zastanawiające jest tylko dlaczego teraz się to ukazało . Zdaje się zatajanie informacji o przestępstwach jest także przestępstwem. Jarosław Wielki rucha komuchów i dobrze. Ale nie jest mi do śmiechu bo kraj się rozlatuje w oczach, ostatnim podrygiem którejś tam RP bedzie wieszanie przestępców z PIS i przystawek Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l brawo olek, pis was wykończy a my wykończymy pis 22.03.07, 16:08 za 2 latka ;))) w każdej celi będzie po polowie czerwonych i pisiorów dla gumofilców z SO i weszpedałów z LPR przewiduje się zamiast więzienia doly kloaczne Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Oleksy: na dwoje babuszka wrozyla 22.03.07, 16:10 > [Jozef Oleksy: -] Nie zaprzeczam, że taka rozmowa mogła mieć miejsce. > Jeżeli zapis ten jest prawdziwy, to wiem, że wyrządziłem przykrość moim > kolegom, za co przepraszam. Znajdę sposób by temu zadośćuczynić > Oleksy nie zaprzecza, że taka rozmowa miała miejsce, ale jak podkreśla, > nie przypomina jej sobie. - Tej rozmowy nie pamiętam i trudno mi brać za > nią odpowiedzialność. Jesli nie pamieta to po co przeprasza?! A jak by Oleksego oskarzono, ze ukradl jakiemus facetowi million dolarow, to tez powiedzilby “nie pamietam czy taka kradziez miala miejsce, ale jesli okradziony czuje sie pokrzywdzony to przepraszam i znajde sposob by temu zadoscuczynic.”? No bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Jest i kontekst 22.03.07, 16:12 [Józef Oleksy: ] - Zaatakowano mnie wyrwanymi z kontekstu zdaniami z prywatnej rozmowy. Jest i kontekst. Trzy bite godziny kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jest i kontekst 22.03.07, 16:20 pies_na_lewizne napisał: > Jest i kontekst. Trzy bite godziny kontekstu. A w razie potrzeby to się dorobi. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...W afekcie mogę Oleksego udusić..... 22.03.07, 16:23 Taki bedzie koniec tej afery.I w dodatku Kwas powiedzial ze kazdy sad go za to uniewinni Odpowiedz Link Zgłoś
wyar Re: Jest i kontekst 22.03.07, 16:24 A co, w poprzedim reżimie dorabiałeś/aś konteksty ? w ramach dorobienia po godzinach ? czy teraz jesteś już dorobiony/a ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jest i kontekst 22.03.07, 16:27 wyar napisał: > A co, w poprzedim reżimie dorabiałeś/aś konteksty ? w ramach dorobienia po > godzinach ? czy teraz jesteś już dorobiony/a ? Czy Ty nie potrafisz zadać pytania bez personalnego ataku? Mądrego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 moze Oleksy jest umyslowo ulomny 22.03.07, 16:27 Nie wiedzial tez ze jest szpiclem. Teraz skonfrontowany z faktami, a nie plotkami, bredzi cos o medialnym ataku. Mozna odniesc wrazenie, ze rzadzil naszym krajem autentyczny debil. Odpowiedz Link Zgłoś
vilomort Towarzysz Szmaciak 22.03.07, 16:22 hehe alez GW staje na glowie, zeby odwrocic fakty! brawo! co za tupet! jest tylko jeden problemik: smrod poszedl, a ludzie powolutku wyczulaja sie na tanie sposoby zaklamywania faktow! Fakty sa nastepujace: Oleksy uwaza srodowisko SLD za skorumpowane i pelne przekretow, a jednoczesnie sam w tym srodowisku przez wiele lat sie plawil: idealny Towarzysz Szmaciak! teraz ani 100 ani 1000 zaprzeczen ze strony Kwasniewskiego i Oleksego nie pomoze, a wyznawcy GW pozostana wierni postkomunie, nawet jesli jakis prominent z SLD zrobi kupe na starowce w Wawie - zawsze mozna powiedziec "ale o co chodzi? dlaczego media dopiero teraz ujawniaja fakt zrobienia kupy? czemu o robieniu kupy mowi sie w mediach, skoro tyle problemow nie rozwiazanych! komu zalezalo na zrobieniu kupy? kto dolal do kawy srodki przeczyszczajace? ok, kupa byla, ale MALA!" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Towarzysz Szmaciak 22.03.07, 16:29 Masz kłopoty z defekacją, że się tak o niej rozpisujesz? Jeżeli tak, to współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Piekny scenariusz-komunista konczy z komunistami:) 22.03.07, 16:30 Lepiej byc nie moglo.Zdychajcie bolszewicy i zdrajcy.Skaczcie sobie do gardel wy zaklamane swinie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ........Kultura III RP............. 22.03.07, 16:31 Prezydent Walesa wypowiada sie o obecnie rzadzacym ze duren.Nastepny Prezydent Kwasniewski mowi o bylym premierze ze go zabije i kazdy sad go uniewinni.Czy III RP rzadzily zwierzeta? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: ........Kultura III RP............. 22.03.07, 16:40 Wybitnie plugawe. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: ........Kultura III RP............. 22.03.07, 17:10 > Czy III RP rzadzily zwierzeta? Nie wiem. Ale teraz rzadza chamy. To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
elena76 Nie zrobił nic, czego inni politycy by nie robili. 22.03.07, 16:36 Panie Oleksy, mimo, że nigdy nie byłam zwolenniczką polskiej lewicy i nie imponuje mi PZPR-ska przeszłość, zawsze Pana lubiłam, ma Pan dystans do siebie i specyficzne poczucie humoru, co jest rzadkie u polityków. Dziś stwierdzam, że nie zrobił Pan nic, czego inni politycy nagminnie by nie robili, Pan natomiast miał tego pecha, że ktoś nagrał Pańską rozmowę, a nagranie wydostało się do mediów. Nie rozumiem całego zamieszania, wystarczyłoby założyć podsłuchy kilku pierwszym lepszym politykom i posłuchać o czym plotkują przy okazji towarzyskich spotkań. Odpowiedz Link Zgłoś
wyar Elena,to nie o to chodzi 22.03.07, 16:41 Że Oleksy coś zrobił złego mówiąc o takich rzeczach - on udowadnia przez swoją rozmowę,że był członkiem srodowiska kryminogennego. Możesz więc nawet się w nim zakochać - ale trzeba przyjąć, że jest tak samo umoczony, jak i inni jego współplemieńcy. Ot i tyle.. Ciebie może te rozmowy nie szokują, a mnie bierze po prostu obrzydzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
elena76 uodporniłam się na to, co się dzieje w polityce, 22.03.07, 16:56 trudno powiedziec, co jeszcze musialoby sie stac, zeby zrobilo to na mnie wrazenie. A że Oleksy obracał się w kryminogennym środowisku? A czy w polityce istnieje coś takiego jak honor, uczciwość, odpowiedzialność za swoje słowa, dobro kraju? Jeśli tak, to tylko na użytek ciemnego narodu. Nie usprawiedliwiam go, po prostu dla mnie całe środowisko polityki to używając słów wielebnego Rydzyka "szambo". A Oleksy nie jest bardziej obrzydliwy od pozostałych, po prostu pozostałych nikt nie nagrał. Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: Elena,to nie o to chodzi 22.03.07, 18:35 wyar napisał: > Że Oleksy coś zrobił złego mówiąc o takich rzeczach - on udowadnia przez swoją > rozmowę,że był członkiem srodowiska kryminogenneg Przepraszam, a gdzie w tych rozmowach jest coś, co wskazywałoby na popełnienie przestępstwa? Bo ja nie widzę tu żadnych propozycji korupcyjnych, stwierdzeń typu "pan X dał łapówkę panu Y", a "pan Z zdefraudował państwową kasę". A zdanie typu "słyszałem, że ktoś tam chciał kupić dom za milion dolarów", nie stanowi, niestety, podstawy do wszczęcia postępowania. Ja też bym chciał kupić dom za milion dolarów. Gdyby w rozmowach tych znalazły się takie wypowiedzi, to taśmy już dawno trafiłyby do prokuratury, a PiS wykorzystałby je z radością jako dowód przeciwko Układowi. Tymczasem taśmy trafiły do prasy w momencie, gdy PiSowi spada, a lewicy rośnie. A ciemny lud kupuje, o czym świadczy, niestety, wiele wypowiedzi na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
takeyoshi Re: Nie zrobił nic, czego inni politycy by nie ro 22.03.07, 20:54 Heh, ciekawe stanowisko - kiedy wpadka zdarzyła się mózgom z PiS-u inaczej, to gdy ktoś podał takową argumentację obrywał od zaściankowców i idiotów... ;) Czyżby w tej sprawie było coś wyjątkowego... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 rosyjskie klimaty 22.03.07, 16:37 dlatego Rosjanie ufają tym którzy z nimi ostro piją , bo jak wypiją to mówią prawdę i taką prawdę wysypał Oleksy . Wielbiciele SLD jescze wczoraj oddaliby głowę za Oleksego , dzisiaj to kretyn i zdraca . Kretyn napewno nie . Odpowiedz Link Zgłoś