Dodaj do ulubionych

Oleksy: Każdy to czyta to swojemu

22.03.07, 15:39
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • bmoc [...] 22.03.07, 15:39
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • bdx65 no i stchórzył 22.03.07, 15:44
        woli się nie wychylać po takim "ostrzeżeniu" niejakiego K. A.
        • lukeszbobo Na kogo glosowac? 22.03.07, 15:48
          Lewica zlodziejska, prawica skłócona i z chorymi pomyslami lustracyjnymi i
          aborcyjnymi. Nie ma zadnej parti liberalnej:/ Ten kraj jest chory

Powiedzcie mi na kogo glosowac??????
          • lukeszbobo Cokolwiek się nie stanie, to będzie mało 22.03.07, 15:56
            Gudzowaty:Ja ci powiem. Cokolwiek się nie stanie, to będzie dla was za mało.
            Naprawdę.

Super tekst;)
            • jurekpy ale samobój !!!!!!!!!!!! 22.03.07, 16:12
              Ja nawet nie chcę wdawać się w dyskusję czy wymienieni przez Oleksego działacze
              lewicy naprawdę,gdzieś na boku,dorobili się niezłej kasy.Najbardziej dziwi mnie
              fakt,że Oleksy,wiedząc przecież o tym jak klepie językiem na lewo i prawo
              Gudzowaty, poszedł do niego jak do spowiednika.
              Przecież Gudzowaty gra dzisiaj transparentego biznesmena.
              On już zapomniał jaką to techologią zdobył przychylność Rosjan .
              Wczorajsi kolesie z lewicy nie są mu potrzebni,on musi się układać z obecnymi
              decydentami.
              Doprawdy miałem więcej szacunku dla Oleksego.
              • mariuszdd Oleksy dokonał holokaustu postkomunistów 22.03.07, 16:25
                Będzie sądzony jak za zbrodnie przeciw ludzkości :)
                • maciejtakitam Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza ta 22.03.07, 16:28
                  "Wpadke" i beda probowali zabic ja swoim slynnym "milczeniem" albo jak zawsze
                  ustami redaktora Wronskiego (albo innego "madrego" pana z gazety) "wysmieja"
                  i "zbagatelizuja"
                  • lukeszbobo kto chce utopic michnika i sld? 22.03.07, 16:35
                    guzowaty? Watpie to raczje PiS swoich ludzi do ochrony Guzowatego wprowadzil bo
                    wiedzial kto tam przychodzi Na poczatku chcial utopic michnika. Teraz topią
                    lewice Uda im się?
                    • maciejtakitam lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 16:38
                      hahahhahahahahahahahha... Jak nie tworki to co?
                      Wychodzi ze Zwykly Idiota

• lukeszbobo Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 17:21
                        maciejtakitam napisał:

> hahahhahahahahahahahha... Jak nie tworki to co?
                        > Wychodzi ze Zwykly Idiota
                        >

Przepraszam za prywatę ale maciejtakitam nazywa mnie zwykłym idiotą i to mnie
                        strasznie zdenerwowalo:/ Zawsze myslalem ze jestem niezwykły:/

zadalem sobie trochę trudu i znalazlem kilka twoich postow. Same perełki typu:

"...a argument PRL bis uswiadcza mnie w tym ze nie zyles
                        w tych czasach i jestes zwyklym idiota..." o widze ze nie tylko ja;)

"...kurde. Jak ty sie pisac nauczyles...??? A moze ty sie jakis prochow
                        nazarles? ..."

"...nie nie..kolezko z falistej tekktury..." wywyższasz sie w ciekawy sposób;)

No wlasnie dlatego nigdy nie zaglosuje na partie popieraną przez ludzi którzy w
                        ten sposób traktuja innych ludzi. Caly czas poniżanie innych, wywyższanie się to
                        własnie charakteryzuje polska prawice:/ Żenada Gdzie tu wasze wartosci
                        chrześcijańskie? Kochaj blizniego jak siebie samego?
                        • maciejtakitam Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 17:32
                          Widze ze zabolalo... :-)
                          Przykro mi bobo, ale prawda boli.

"No wlasnie dlatego nigdy nie zaglosuje na partie popieraną przez ludzi którzy w
                          > ten sposób traktuja innych ludzi. Caly czas poniżanie innych, wywyższanie się
                          to własnie charakteryzuje polska prawice:/ Żenada Gdzie tu wasze wartosci
                          chrześcijańskie? Kochaj blizniego jak siebie samego?"

hahahahahhahaa...
                          Idz dziecko nawracaj tymi slowami swoja polska "lewice" w ich daczach. Moze cie
                          poczestuja koniaczkiem i prace jakas zalatwia.
                          Chyba trafilem na kompletnego zyciowego "naiwniaka"
                          Z tymi gadkami "chrzescijanskimi" idz ojcow pedofilow nawracac zeby swoich
                          dzieci wiecej nie dotykali
                          • lukeszbobo Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 17:46

> Widze ze zabolalo... :-)
                            > Przykro mi bobo, ale prawda boli.

Boli mnie to, że w Polsce robi sie karierę polityczną okazując nienawiść do
                            innych ludzi
                            Boli mnie to, że ludzie mają radość z poniżania innych ludzi
                            Boli mnie to, że jak prawicowcy nie mają argumentów to wprowadzają agresywną
                            atmosferę w dyskusję
                            Boli mnie to że prawica nie potrafi przyznawać się do błędów
                            Boli mnie to że prawica głosi nienawiść z bogiem na ustach;)

> hahahahahhahaa...
                            > Idz dziecko

> Chyba trafilem na kompletnego zyciowego "naiwniaka"

boli mnie że jak chciał bym żyć w przyjaznym kraju to zostaje nazwany naiwniakiem

a najbardziej boli mnie to ze wyładowujesz swoje frustracje na forum publiczny,
                            zamiast (cytuje maciejatakiegotam) "otworzyć okno, wpuścić troche świeżego
                            powietrza, przecierz wiosna przyszla"

• maciejtakitam Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 18:05
                              Jak cie cos boli to idz do lekarza. :-)
                              Bo mnie nic nie boli tylko wk...
                              ze nikt nie rozliczyl "lewicy" (tak sie pieknie okresla SLD i LID) ze swoich
                              przekretow i przeszlosci swoich poprzedniczek tylko slysze belkot od 17 lat o
                              jakis "chrzescijanskich" wartosciach i grubej kresce itd. I ciagle trafiam na
                              takich "Gumiakow" ktorzy powtarzaja ten belkot w nieskonczonosc. Mam w dupie
                              twoje wartosci chrzesciajnskie i "nienawisc". Ktos powinien siedziec juz dawno
                              w pierdlu tylko nikt z tym nic nie robi...a jak masz problem z "prawica" to idz
                              sobie ulzyj brachu po "prawicy".
                              Prubuj dalej :-)

• lukeszbobo Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 18:20
                                > Jak cie cos boli to idz do lekarza. :-)

co jeszcze wymyslisz? Po co tak zawyżasz poziom dyskusji?

> Bo mnie nic nie boli tylko wk..ze nikt nie rozliczyl "lewicy"

tutaj powinienem wstawic tekst na twoim poziomie: "Jak cie wku... to sobie ulzyj
                                brachu po prawicy" ale ze to był twoj w koncu sensowny argument to ci odpowiem
                                na niego:
                                aby rozliczać to trzeba mieć dowody a nie argumenty typu " to jest oczywiste
                                ze.. wszyscy wiemy ze... nie ulega watpliwosci ze..." Niestety nie ma takich
                                dowodow i nikt nikogo nie moze wsadzic. Co nie oznacza ze Ci ludzie sa niewinni,
                                ale w swietle prawa niestety sa niewinni I niech polska prawica skonczy z tym
                                rozliczaniem i zabierze sie w koncu za za sprawy zwiazane ze sluzba zdrowia, z
                                podatkami i emeryturami. A moze lepiej by było gdyby sie nie brali? No niby tak
                                bo za co sie nie wezma to wszystko spieprza:/

A na koniec znowu tekst na twoim poziomie;) tak abym nie musial ulzyc sobie po
                                prawicy to ulze sobie smiejac sie z ciebie

>Mam w dupie twoje wartosci chrzesciajnskie

Nie jestem wierzący ale cieszy sie że miewasz co kolwiek w dupie w zwiazku z tym
                                wnioskuje ze stosunek analny sprawia ci przyjemnosc a z tego jest nastepny
                                wniosek ze jestes bi lub homoseksualista? a to wyraznie odróżnia cie od twoich
                                prawicowych braci.

Pozdrawiam
                                • maciejtakitam Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 18:50
                                  "aby rozliczać to trzeba mieć dowody a nie argumenty typu " to jest oczywiste
                                  ze.. wszyscy wiemy ze... nie ulega watpliwosci ze..." Niestety nie ma takich
                                  dowodow i nikt nikogo nie moze wsadzic. Co nie oznacza ze Ci ludzie sa
                                  niewinni, ale w swietle prawa niestety sa niewinni I niech polska prawica
                                  skonczy z tym rozliczaniem i zabierze sie w koncu za za sprawy zwiazane ze
                                  sluzba zdrowia, z podatkami i emeryturami. A moze lepiej by było gdyby sie nie
                                  brali? No niby tak bo za co sie nie wezma to wszystko spieprza:/"

Zapomniales wspomniec "patrzmyy w przyszlosc nie w przeszlosc" :-) Teraz mawia
                                  sie emerytury i podatki. ahaaa, zapamietam :-)
                                  Poczekaj poczekaj... takich Gudzowatych bedzie wiecej. Wczesniej mozna bylo
                                  Strzelac w potylice, sledzic, zbierac kwity, przebijac opony i odlaczac plyn od
                                  hamulcow ale dobre czasy sie skonczyly.
                                  Jak juz o tej "gospodarce" wspomniales to tu masz rarytas o zonie
                                  Borowskiego: "Tak. To stara centrala handlu zagranicznego. Jedna z tych
                                  największych. Ona tam była dyrektorem, wicedyrektorem. W wąskim gronie, był
                                  taki czas, że można było nomenklaturowo de facto sprywatyzować. Oni to zrobili
                                  i ona jest dużym właścicielem tego."

" Nie jestem wierzący ale cieszy sie że miewasz co kolwiek w dupie w zwiazku z
                                  tym wnioskuje ze stosunek analny sprawia ci przyjemnosc a z tego jest nastepny
                                  wniosek ze jestes bi lub homoseksualista? a to wyraznie odróżnia cie od twoich
                                  prawicowych braci. "

Widze ze Glodnemu chleb na mysli. Zmartwie cie, nie mam takich zapedow...
                                  A tak pozatym jak w cos nie wierzysz to po co sie tym podpierasz.

PS. Poziomem tez nie grzeszysz
                                  • lukeszbobo Re: lukeszbobo...w Tworkach macie internet? 22.03.07, 19:08
                                    > Jak juz o tej "gospodarce" wspomniales to tu masz rarytas o zonie
                                    > Borowskiego:

no wlasnie o to chodzi trzeba to wszystko sprywatyzowac, oddac i skonczyc z tą
                                    walko o stanowiska? A co wolal bys aby zona borowskiego co 4 lata byla zwalniana
                                    z grubą odprawa i na jej miejsca miala byc powoływana znona gosiewskiego?
                                    Skończą sie stanowiska skończą sie przekrety Naprawdę nie wracajmy do tego co
                                    było jak nie ma dowodów. Jak są dowody to owszem skazać i zamknąć Ale jak nie ma
                                    to po co bez sensu bić piane? Po to aby zdobyć wyborców? Po to aby za wszelką
                                    cenę utrzymać władzę? naprawde są ważniejsze sprawy niż bicie piany. No chyba ze
                                    masz dowody to dawaj do prokuratury niech ich wszystkich pozamyka

Co chcesz zrobic tak zmienić prawo aby zamknąć wszystkich co należą do SLD? Nie
                                    ma dowodów to nikogo nie zamkniesz

> A tak pozatym jak w cos nie wierzysz to po co sie tym podpierasz.

Ja sie nie podpieram bogiem tylko mówie czym podpiera sie prawica

> PS. Poziomem tez nie grzeszysz

ja poprostu chcąc dotrzeć do ciebie musiałem zniżyć sie do twojego poziomu.
                                    Przygladając się naszej dyskusji poprzednim postem udało mi się to osiągnąć;)
                                    • golen.mgr.pijusa K_w_a_c_h__P_r_z_e_d__T_r_y_b_u_n _a_ł_e_m_:))???? 22.03.07, 20:30
                                      Oleksy:
                                      .... Ma tego majątku ......
                                      Jak zderzysz jego wynagrodzenia prezydenckie a nawet
                                      Joli dochody no to co z tego, że ona ma 100 tysięcy
                                      za ten program telewizyjny w którm by się wstydziła
                                      tam wystepować......to jest qrwa program pierwszej damy
                                      ... ona by się wstydziła takie programy prowadzić ......

a teraz on ma dołączyć jeszcze ... ale nie uzbiera nigdy żeby się
                                      nie wiem jak naharował to nie uzbiera tyle ile potrzebuje
                                      dla wylegitymizowania tego
                                      i uważam że jedyną kara boska za tego typu chciwości
                                      jest niemożność wylegitymizowania tych pięniędzy ....
                                      ........................

BRAWO PROKURATURA !!!!!
                                      ŚLEDZTWO JUŻ SIĘ TOCZY !!!!!
                                      • wyrokitowany-tuske Re: K_w_a_c_h__P_r_z_e_d__T_r_y_b_u_n _a_ł_e_m_:) 22.03.07, 20:35
                                        golen.mgr.pijusa napisał:

> Oleksy:
                                        > .... Ma tego majątku ......
                                        > Jak zderzysz jego wynagrodzenia prezydenckie a nawet
                                        > Joli dochody no to co z tego, że ona ma 100 tysięcy
                                        > za ten program telewizyjny w którm by się wstydziła
                                        > tam wystepować......to jest qrwa program pierwszej damy
                                        > ... ona by się wstydziła takie programy prowadzić ......
                                        >
                                        > a teraz on ma dołączyć jeszcze ... ale nie uzbiera nigdy żeby się
                                        > nie wiem jak naharował to nie uzbiera tyle ile potrzebuje
                                        > dla wylegitymizowania tego
                                        > i uważam że jedyną kara boska za tego typu chciwości
                                        > jest niemożność wylegitymizowania tych pięniędzy ....
                                        > ........................
                                        >
                                        >
                                        > BRAWO PROKURATURA !!!!!
                                        > ŚLEDZTWO JUŻ SIĘ TOCZY !!!!!

....Józef Oleksy ....zachowuje się jak kretyn, zdrajca -
                                        powiedział .... Kwaśniewski ......
                                        ......Jak twierdzi Aleksander Kwaśniewski, były premier
                                        przyznał się, że powiedział to, co cytują media.....
                                        .................

ZDRAJCA TO CZŁOWIEK, KTÓRY
                                        OPOWIADA INNYM TAJEMNICE ZASTRZEŻONE
                                        DLA SITWY :)
                                        • takeyoshi Re: K_w_a_c_h__P_r_z_e_d__T_r_y_b_u_n _a_ł_e_m_ 22.03.07, 20:50
                                          Hehe, jeszcze lepszy ubaw niż w sprawie z Begerową... :D Ciekawe co jeszcze
                                          wymyśli - pewnie został porwany przez kosmitów i zmusili go do wypowiedzenia
                                          tego wszystkiego... ;)
                    • buchachacha Re: kto chce utopic michnika i sld? 22.03.07, 21:17
                      Moim skromnym zdaniem cały czas trwa dintojra za wsadzenie do pudła Rywina.

Nagranie i opublikowanie taśm z Michnikiem nie przyniosło oczekiwanego rezultatu
                      - sprawę szybko wyciszyły życzliwe media i skończyło się tylko na nadwerężeniu
                      aureoli tego "autoryteta moralnego".

Teraz trzeba ustrzelić Kwacha i z pierwszych reakcji słychać, że nawet boli...
                  • funia81 Re: Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza t 22.03.07, 16:59
                    > beda probowali zabic ja swoim slynnym "milczeniem"

Watpie. Nie przypisuj GW czy TVN takiej wszechmocy - nie brakuje innych (rzekomo
                    niezaleznych) mediow, ktore na pewno to rozglosza, bardziej niz warto. Wiec jaki
                    mialoby to sens? Nawiasem mowiac, nie zastanawia cie, macieju, jak to jest, ze
                    do tej pory JO byl wrednym agentem, kapusiem, klamca i lajdakiem, a teraz nagle
                    zrobil sie wiarygodny, bo zaczal oskarzac tych, ktorych nie lubisz?
                    • maciejtakitam Re: Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza t 22.03.07, 17:08
                      Droga Funio
                      JO byl dla mnie zawsze czerwona szuja i nie zmieniam zdania.

Nawiasem mowiac, nie zastanawia cie, Funio, jak to jest, ze
                      do tej pory Renata Beger byla wredna prostaczka z SO, oszolomem, klamczynia i
                      zakala a nagle po "Tasmach prawdy" zrobila sie wiarygodna, bo zaczale oskarzac
                      tych, ktorych nie lubisz?

Widzisz analogie?... Czuejsz bluesa?
                      Wiecej modyfikacji twych slow zeby zrozumiec o co chodzi???
                      • funia81 Re: Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza t 22.03.07, 17:12
                        Begerowa nie zyskala w moich oczach na wiarygodnosci ani na jote. Nie musiala.
                        Ten frajer z PiSu, ktory z nia rozmawial, sam sie wkopal. I tak jak nie
                        potraktowalam powaznie jego slow jako oskarzania Kaczynskiego, tak nie traktuje
                        powaznie slow JO jako oskarzenia Kwacha. Jeden i drugi szkodzi sobie, nade wszystko.
                        • phun Oleksy ma 100% racji - wlasciwie scharakteryzowal 22.03.07, 17:35
                          Kwacha Olejniczaka i reszte tej pseudolewicy

www.lewica.pl
                          www.1917.pl
                          • maciejtakitam Re: Oleksy ma 100% racji - wlasciwie scharakteryz 22.03.07, 17:39
                            O ile nie lubie lewicy w zasadzie to sie z toba zgodze w 100% co do
                            tej "pseudolewicy"
                    • losiu4 Re: Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza t 22.03.07, 18:37
                      funia81 napisała:

> Watpie. Nie przypisuj GW czy TVN takiej wszechmocy

_już_ nie... nie te czasy, jak za lat '90 gdzie to GW ton wszystkim mediom
                      nadawała... ale kombinować będa, by rzecz osłabić.

Pozdrawiam

Losiu
                  • krusnik02 Re: Chyba zartujesz. TVN, GW I Polsat przycisza t 22.03.07, 20:34
                    Poczekamy - zlustrują dziennikarzy, nie będzie miał kto tuszować :)
                • fnoll raczej ochrona Gudzowatego... 22.03.07, 16:30
                  jakoś dziwnie mało uwagi poświęca się źródło tych kaset, a to przecież nie
                  pierwszy raz akurat od ochrony Gudzowatego wypływają "kontrowersyjne" nagrania
                  prywatnych rozmów - wcześniej takimi kasetami "załatwiano" Michnika

ciekawi ludzie pracują w tej ochronie u Gudzowatego...
                  • losiu4 Re: raczej ochrona Gudzowatego... 22.03.07, 18:47
                    fnoll napisał:

> wcześniej takimi kasetami "załatwiano" Michnika

a o kasetach nagranych przez Michnika i późniejszych jego kombinacjach by się
                    ze sprawy wyślizgac to pamięta? wychodzi na to, ze to jedno i to samo
                    towarzycho grup kretaczy i kombinatorów, tyle że kliki się pozarły ze soba, a
                    będąc pewne, że są na tyle mocne że nic im się nie stanie, poszły na wojnę...
                    smutne to. Całe pocieszenie w tym, że z tych wojenek między grupami
                    kombinatorów wyszło tak, ze wybory wygrali ci, co chcieli bagienko wyczyścić.
                    Oby im się udało.

Pozdrawiam

Losiu
          • xxxskinxxx Re: Na partię kobiet 22.03.07, 15:57

• r0b0l głosuj na siebie. nogami i walizką 22.03.07, 16:00
            po pisiorstwie czerwoni znów zaczną przywracać normalność o ile do koryta nie
            dorwą się kolejni, jeszcze gorsi naprawiacze państwa

szkoda życia w tym syfie
          • maciejtakitam Moi Drodzy. Historia i Fizyka ida w parze. 22.03.07, 16:11
            G...no zawsze wyplywa
            • r0b0l Re: Moi Drodzy. Historia i Fizyka ida w parze. 22.03.07, 16:14
              > G...no zawsze wyplywa

zgadzam się.Niektóre g.. lubią wypływać szybciej inne później
              nie zmienia to faktu że ten kraj to jedno wielkie szambo a na wierzchu juz
              brakuje miejsca na wszystko co chce wypłynąć
              • maciejtakitam Re: Moi Drodzy. Historia i Fizyka ida w parze. 22.03.07, 16:19
                Dlatego redaktor Michnik probowal te szambo od 17 lat zatykac gazeta. Jak widac
                Inzynier(Dusz) z Naszego ober redaktora jak z koziej d... traba. Nie wie ze
                gazeta to kiepski "uszczelniacz"
                • r0b0l gazeta jak wiele innych 22.03.07, 18:07
                  czytaj różne, wnioski wyciągaj sam. a jak nie potrafisz to masz radio heil maryja, tam komentarze gotowe i nie musisz sie przemęczać myśleniem
          • fuchsgs Re: Na kogo glosowac? 22.03.07, 17:54
            hm,przecież w Polsce zawsze tak było ciągłe kłótnie,a naród biedniał coraz
            bardziej bo On naród to wszystko płaci już Bismarck powiedział:"daj się
            Polaczkom samym rządzic a oni wykończą się sami..."
          • sympatyklewicy Re: Na kogo glosowac? 22.03.07, 21:59
            lukeszbobo napisał:

> Lewica zlodziejska, prawica skłócona i z chorymi pomyslami lustracyjnymi i
            > aborcyjnymi. Nie ma zadnej parti liberalnej:/ Ten kraj jest chory
            > Powiedzcie mi na kogo glosowac??????
            towarzysze, głosujmy na lewicę, ona się oczyści
        • maciejtakitam "Tasmy prawdy IIIRP"??? Wydaje mi sie ze pan 22.03.07, 16:05
          Morozowski z Sekielskim nie beda juz tak bic w bebny przy tej
          okazji....hahahahhahahahahahah
          Jak sobie pomysle to co przeczytalem przypominaja mi sie zdjecia Redaktora AM
          w objeciach naszych wyzej opisanych towarzyszy...
          • romulus_remulus Re: "Tasmy prawdy III RP" 22.03.07, 16:18
            piękna sprawa, po prostu coś pięknego, dawno się tak nie uśmiałem :)))

co jak co ale Oleksy w jednym miał rację
            "Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i kur... będę jak brzytwa."
            no to brzytwa pokazała co potrafi i pochlastała równo.

a oto moja lista najlepszych kawałków (w kolejności od najlepszego)
            1. kłótnia o tym kto i co ma w dupie
            2. brzytwa
            3. jola uczy jeść bezę

no a co do "Kwaśniewski: Mogę wytłumaczyć się z każdej złotówki"
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4005268.html
            "Kupili przecież w Kazimierzu całe wzgórze od Jaśka Wołka. To jest ten artysta.
            Byłem tam. Piękne. Też nie wiem na kogo, bo nie na siebie," i "Ona zresztą
            szeptem i przerażona, rozumiesz: w czyim imieniu, w czyim imieniu. W swoim, on w
            swoim imieniu zlecił poszukiwanie domu czy rezydencji do miliona dolarów. To
            znaczy, że tupet jednocześnie występuje, że nie boi się. Nie boi się, kur...."
            • maciejtakitam Historia wlasnie zrywa boki...hahahahhahahahahahah 22.03.07, 16:21
              A mi sie przypominaja usciski redaktora Michnika z wyzej opisanymi.
              Po glowie biegnie mi jedno slowo "BANKRUT"
              • funia81 Re: Historia wlasnie zrywa boki...hahahahhahahaha 22.03.07, 17:01
                Bo tobie sie wszystko kojarzy...
        • r.siwy Prowokacja i Manipulacja zrobiona przez Pis !!!!!! 22.03.07, 16:46
          Buhahahahahah
          w tym kraju tylko taśmy od Michnika (te co on nagrał a nie go nagrywali)i Beger
          (Tvn'u) to są Taśmy prawdy reszta to manipulacja i oszczerstwa ludzi prawicy
          • maciejtakitam Witamy w naszej kochanej III RP 22.03.07, 16:52
            "O: Dlatego ci powiem, że jak patrzę na tę (bankową) komisję śledczą. To tak
            frontalny atak na nią nie jest przypadkowy."
        • krusnik02 Re: no i stchórzył 22.03.07, 20:33
          Myślę, że dostał intratną propozycję - parę paczek banknotów na lewo uciułanych
          pieniążków ubyło z sejfu K.A. i Oleksy wszystkiemu zaprzecza :)
    • wyar Panie Oleksy ! 22.03.07, 15:43
      Już wiemy że to manipulacja, i to w stosownym czasie. Niech Pan jeszcze zapyta,
      zupełnie jak za starych czasów, kto stał za tym, ażeby wciągnąć Pana w tę
      rozmowę z Gudzowatym, żeby tak nią pokierować, żeby z Pańskich ust wypłynęły
      takie słowa ? Komu to służy ? No jasne - "oszołomom i ciemnogrodzianom"... Niech
      żyje nam lewica ! Najlepiej w więzieniach...
    • zsa-zsa Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 15:43
      Jozek, albo 'nagrania sa zmanipulowane' albo 'zapis jest prawdziwy' :))
    • yanuss Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 15:45
      Zmanipulowane ? Dlaczego, przeciez sam to mowil. "Mleko sie rozlalo", nic juz
      nie pomoze tym baronom, milionerom, ktorzy serce maja po lewej a portfel po
      prawej stronie i nie bardzo wiedza o ktora strone dbac. Kiedy slyszalo sie o
      tych majatkach SLD-owskich a naprawde wciaz PZPR-owskich czynownikow to zwykle
      szybko zakrzykiwano autorow takich doniesien. Moze ktos wreszcie przyjrzy sie
      tym uwlaszczeniom i prywatyzacjom, moze ci milionerzy lewicowi powiedza jak sie
      "robi" takie majatki.
      • mikado111 Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 16:23
        yanuss napisał:

> Zmanipulowane ? Dlaczego, przeciez sam to mowil.

A co dziwnego jest w tym, że jeden facet obgaduje przed drugim facetem przy
        wódce swoich kumpli? Kto nigdy tego nie robił, niech rzuci kamień! A że Oleksy
        nie pomyślał, że rozmowa może być nagrywana, to jego problem. Stracił kumpli.

. Kiedy slyszalo sie o
        > tych majatkach SLD-owskich a naprawde wciaz PZPR-owskich czynownikow to zwykle
        > szybko zakrzykiwano autorow takich doniesien. Moze ktos wreszcie przyjrzy sie
        > tym uwlaszczeniom i prywatyzacjom, moze ci milionerzy lewicowi powiedza jak
        > sie "robi" takie majatki.

Dlaczego facet po pięćdziesiątce, który od wielu lat świetnie zarabia (i jego
        żona też), miałby się niczego nie dorobić? Sama znam osoby, które mają dziś
        mieszkania warte milion, a zarabiają po kilka tysięcy - po prostu kupiły te
        mieszkania ponad 10 lat temu, gdy były trzy razy tańsze. I co, ich też należy
        podać do sądu?
        • wyar Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy... 22.03.07, 16:38
          Nic dziwnego nie ma w tym, zże faceci się obgadują, zwłaszcza, jeśli chodzi o
          władzę, pieniądze, kobiety (w dowolnej kolejności). Chodzi natomiast o rzecz -
          uważasz - dziwną : politycy dorabiają się majątku, którego wartości W ŻYCIU nie
          byliby w stanie udokumentować (dotyczy to różnych opcji)- a w tym kraju NIKT się
          tym nie interesuje. Pomijam już te tajne szwajcarskie konta - każdy, kto zna
          życie, doskonale wie, że politycy byłej nomenklatury PONAD WSZELKą WąTPLIWOść
          mają niezłe tam sumki - tyle tylko, że jak kiedyś w przypadku Capone'a, trzeba
          to udowodnić, a z tym jest trudno (ot, choćby ze względu na przepisy o tajemnicy
          w bankach szwajcarskich ). Więc się ciąga takich politycznych bandytów na salę
          sądową za "byle co"- i słusznie ! Zresztą, ja akurat mam znajomego, który jest
          wschodzącą gwiazdą lokalnej polityki w moim mieście - i zaręczam Ci, że to taki
          sam bezideowy i odmużdżony gniot, jak oni, oślepiony możliwością zarabiania
          pieniędzy i rządzenia. I tyle...
          • funia81 Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 17:03
            > Pomijam już te tajne szwajcarskie konta - każdy, kto zna
            > życie, doskonale wie, że politycy byłej nomenklatury PONAD WSZELKą WąTPLIWOść
            > mają niezłe tam sumki

Jaaasne. Kazdy wie, wiec po co udowadniac, skoro mozna od razu rzucic blotem?
            My, Polacy, mamy taki sport narodowy, ze wszystko wiemy i na wszystkim sie
            znamy. Na pilce lepiej od Beenhakera, na prawie lepiej od sedziow TK...
            • maciejtakitam Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 17:17
              Ok
              2+2=5
              Zadowolona?
              • funia81 Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 17:28
                Co ty pitolisz? Ja wybralam tylko slowa o tym, jak to "wszyscy wiedza ponad
                wszelka watpliwosc" bla, bla, bla, ktore mnie rozbawily do lez - bo to jakies
                fantasmagorie zyciowego nieudacznika.
                • maciejtakitam Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 17:34
                  "wszyscy wiedza ponad wszelka watpliwosc" podzielic przez 3 godziny gadki
                  o "polskiej lewicy" dwoch "dzentelmenow" = Rozbawienie do lez. Super. Masz u
                  mnie piwo. :-)
          • mikado111 Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 18:26
            wyar napisał:

> władzę, pieniądze, kobiety (w dowolnej kolejności). Chodzi natomiast o rzecz -
            > uważasz - dziwną : politycy dorabiają się majątku, którego wartości W ŻYCIU ni
            > e byliby w stanie udokumentować (dotyczy to różnych opcji)- a w tym kraju NIKT
            się tym nie interesuje.

PiS jeszcze przed wyborami zapowiadał, że gdy tylko dojdzie do władzy, to
            rozliczy wszystkich Kwaśniewskich i Millerów z każdego grosza. I co? Czy
            kontrola skarbowa kilku czołowych eseldowców, nawet tylko dla pokazu, jest
            naprawdę taka trudna? Nie ma dowodów, nie ma wyroków, nie ma nawet wszczętych
            spraw. Serwuje się nam natomaist "przecieki" - a to z przesłuchań lobbysty,
            który trzeci rok siedzi w areszcie bez sądu, a to z nagranych wywodów starego
            komucha obgadującego po pijaku kumpli, którym się lepiej powiodło. W dodatku te
            "przecieki" ukazują się "przypadkiem" zawsze wtedy, gdy lewica zyskuje w sondażach.

> Pomijam już te tajne szwajcarskie konta - każdy, kto zna
            > życie, doskonale wie, że politycy byłej nomenklatury PONAD WSZELKą WąTPLIWOść
            > mają niezłe tam sumki

Prawo Mistera Niszczarki??? Konta są tajne, więc nie można udowodnić ich
            istnienia, z czego wynika że NA PEWNO są??? Ludzie, nie dajmy się zwariować!!!

• maciejtakitam Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 18:54
              "PiS jeszcze przed wyborami zapowiadał, że gdy tylko dojdzie do władzy, to
              > rozliczy wszystkich Kwaśniewskich i Millerów z każdego grosza. I co? Czy
              > kontrola skarbowa kilku czołowych eseldowców, nawet tylko dla pokazu, jest
              > naprawdę taka trudna? Nie ma dowodów, nie ma wyroków, nie ma nawet wszczętych
              > spraw. Serwuje się nam natomaist "przecieki" - a to z przesłuchań lobbysty,
              > który trzeci rok siedzi w areszcie bez sądu, a to z nagranych wywodów starego
              > komucha obgadującego po pijaku kumpli, którym się lepiej powiodło. W dodatku t
              > e
              > "przecieki" ukazują się "przypadkiem" zawsze wtedy, gdy lewica zyskuje w
              sondaż
              > ach. "

Zaloze sie ze jakby byla taka kontrola ty i tobie podobni napisali byscie ze
              to "kaczyzm" i "faszyzm"
              Pozatym manipulujesz
              • mikado111 Re: Mikado, daj spokój, bronisz przegranej sprawy 22.03.07, 19:04
                maciejtakitam napisał:

> Zaloze sie ze jakby byla taka kontrola ty i tobie podobni napisali byscie ze
                > to "kaczyzm" i "faszyzm"

To dlaczego nie było kontroli? Przecież gazety już dawno rozpisywały się o
                prawdziwych czy domniemanych nieruchomościach Kwaśniewskich. A może kontrola
                była, tylko niczego nie wykazała?

> Pozatym manipulujesz
                Rozumiem, że nie masz argumentów. Bo skąd niby miałbyś je mieć.
    • donosiciel-el Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 15:51
      Żenujące opowieści,jedni się nachapali,inni nie zdążyli i teraz donoszą na sie-
      bie,zeby wszystkim było równo i nie za dobrze.Czysty komunizm.
      Ciekawe skąd dziennik ma taśmy i stenogramy.
    • presentation1 ....Kwasniewski mowi................... 22.03.07, 15:51
      Kwaśniewski: W afekcie mogę Oleksego udusić

"Oleksy zachowuje się jak zdrajca" - mówi Aleksander Kwaśniewski o nagraniu z rozmowy z byłym premierem. "Gada głupoty" - rzucił zdenerwowany były prezydent. "On dotknął naszych domów, naszych żon, naszych dzieci, naszych psów, naszych świnek morskich, on po prostu wkroczył swoim głupim gadaniem w sferę prywatną, która musi być chroniona dla dobra każdego z nas" - powiedział Kwaśniewski.

"To wypowiada człowiek, którego znam ponad 30 lat, którego uważałem za mojego przyjaciela i który w takiej atmosferze towarzyskiej, przy kieliszku wina, czy czegoś innego, mówi rzeczy nieprawdziwe, nieuczciwe" - powiedział Kwaśniewski. Jak ocenił, Oleksy "chrzanił trzy po trzy".

Jak mówił, zawsze cenił Oleksego za "wiele talentów", ale taśmy potwierdzają, że "tak jak ma wiele talentów, tak samo ma po prostu zły charakter". "To, że Józef Oleksy, jeden z moich najbliższych przyjaciół politycznych przez 30 lat, zachowuje się jak ostateczny kretyn, zdrajca, to mnie boli, strasznie mnie boli" - podkreślił.

Według Kwaśniewskiego, byłoby do przyjęcia, gdyby Oleksy rozmawiał o "postawie politycznej" kolegów z lewicy. Trzeba być przygotowanym - mówił - że powiedzenie "Broń mnie Boże przed przyjaciółmi, bo z wrogami sobie poradzę" jest prawdziwe. Na pytanie, czy poda Oleksego do sądu, odpowiedział, że nie.
      Po chrześcijańsku daję mu szansę, żeby naprawił swoje błędy" - odparł. "Ja podam rękę Oleksemu, ale lepiej na razie niech mi nie wchodzi na oczy, bo mogę dokonać aktu, który każdy sąd usprawiedliwi - w afekcie mogę go udusić. I po co mu to?" - dodał.

Według byłego prezydenta, to nagranie to "polityczny koniec" Oleksego, ale nie oznacza kryzysu lewicy. "Józef Oleksy - jeden z najbliższych moich przyjaciół politycznych - zachowuje się jak kretyn, zdrajca" - powiedział radiu RMF i telewizji TVN24 Aleksander Kwaśniewski.

"Gdyby to powiedział ktoś inny, nie przeżyłbym tego tak dotkliwie. Natomiast to mówi Józef Oleksy, z którym politycznie się różniliśmy, dyskutowali, ale zawsze też byliśmy razem. To niezwykle bolesne przeżycie dla mnie. Trzeba być przygotowanym na to, że powiedzenie - chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami dam sobie radę - jest prawdziwe."

"Zadzwoniłem do Oleksego" - dodaje Kwaśniewski. "Powiedział, że nie ma usprawiedliwienia. Przyznał się, że wszystko powiedział."
      • maciejtakitam Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakbym GW 22.03.07, 16:09
        slyszal...
        • presentation1 Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 16:21
          Coz.Byli komunisci to dzis pierwsi chrzescijanie.Pamietam jak kiedys w kosciolach(za Solidarnosci)krzyzem lezeli.
          • maciejtakitam Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 16:26
            Nawracaja sie przechrzty...
            Zobaczysz... za jakis czas beda "mycke" zakladac i Izraelskie obywatelstwo
            przyjmowac. Wtedy za przekrety Polacy beda mogli ich pocalowac w cztery litery.

PS. Te slowa nie maja zadnego antysemickiego przeslania. Jedynie ironie z zycia
            wziete...
            • presentation1 Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 16:28
              To nie ironia.To fakty
              • maciejtakitam Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 16:29
                zgadza sie :-)
                • funia81 Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 17:06
                  Az milo poczytac, jak sobie z presentation1 z dziobkow jecie... Dobrana z was
                  parka, nie ma co: dwaj pieniacze, ktorzy kazdemu faktowi zaprzecza, ktory nie
                  bedzie po ich mysli. A takie, co maja byc po ich mysli, to w razie potrzeby wymysla.
                  • maciejtakitam Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 17:11
                    Nie wiem o co ci chodzi...
                    Moze szkoda ci ze ta cala historia nie dotyczy PISu?
                    • funia81 Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 17:13
                      Nie. Po prostu zachowujecie sie jak typowi wyznawcy PiSu: insynuacje na kazdym
                      kroku.
                      • maciejtakitam Re: Po "chrzescijansku":-) skad my to znamy. Jakb 22.03.07, 17:21
                        Za to ty sie zachowujesz jak Matka Teresa z Czerskiej...
                        :-)
                        Troche usmiechu dziecinko...wyjdz na dwor. Przejdz sie, wiosna.
                        Napewno lepiej ci sie zrobi bo wszedzie widzisz wyznawcow PISu...
    • gigia.amorosa Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 15:51
      Ani Oleksy, ani wszyscy przez niego wymienieni nie są moimi ulubieńcami, ale
      Gudzowaty, jeśli wiedział, że jego ochroniarze nagrywają rozmowę, też
      przekroczył wszelkie granice przyzwoitego zachowania.
      Czym innym jest nagranie i opublikowanie propozycji korupcyjnej, a czym innym
      nagranie i opublikowanie prywatnej rozmowy, w której ktoś mówi co myśli o
      swoich znajomych.
      Czy dojdzie do tego, że Polacy przestaną w ogóle z sobą rozmawiac?
      Albo zanim zaczną rozmowę włączą urządzenia zagłuszające?
      • nick1111 Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 16:05
        gigia.amorosa napisała:

> Ani Oleksy, ani wszyscy przez niego wymienieni nie są moimi ulubieńcami, ale
        > Gudzowaty, jeśli wiedział, że jego ochroniarze nagrywają rozmowę, też
        > przekroczył wszelkie granice przyzwoitego zachowania.

Gdybym miał taki biznes, jak Gudzowaty, to też by mi zależało na dobrych
        stosunkach z KAŻDĄ władzą. A PiSowi takie taśmy mogą uratować polityczne życie,
        zwłaszcza ze z powodu awantury aborcyjnej poparcie dla lewicy znowu wzrosło...
      • maciejtakitam Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w Polsc 22.03.07, 16:16
        ce nieufnosc byla standardem. Ten "holociany" PRL niszczyl u podstaw zasade
        spoleczenstwa obywatelskiego i zaufania tworzac TW, Slugusow systemu i
        Oportunistow gotowych napisac najgorsze dranstwo... Pomysl mlody czlowieku
        zanim cos napiszesz.
        • r0b0l Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 16:39
          nie wiem czy zauważyłeś ale system hołociano-partyjny ma się w najlepsze nadal.

Z jedną różnicą: w komunie nie było kryminalistów pospolitych na wysokich
          stołkach rządowych
          • maciejtakitam Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:13
            Zgadza sie nie bylo kryminalistow.
            Byli zwykli Mordercy i Bandyci. Podac ci przyklady?

Nie idz juz dalej dzieciaku w spor ze mna bo po porstu robisz sie smieszniejszy
            z posta na post.
            • r0b0l Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:54
              znam nie musisz podawać. w przeciwieństwie do ciebie władzę ludową na własnym grzbiecie poczułem.
              gdie byłeś mocherowy tetryku jak trzeba było o polske demokratyczną walczyć?
              w kruchcie dobrodziejowi obciągałeś? a może srając ze strachu czytaleś ubeckie podróbki podziemnej prasy
              teraz jesteście odważni, wy prawi i sprawiedliwi, tak jak obrażacie naród tak byście chętnie rozwalili opozycję bo przeszkadza w rządzeniu.

spadaj na drzewo rydzykowi naprostować, jesteście taką samą szumowiną jak czerwone szuje i nawet czerwoni są wśród was, znam wielu
        • funia81 Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:07
          Tylu slugusow systemu i oportunistow (w dodatku na najwyzszych stolkach) co za
          PiSu, to w Polsce nie widzialam od czasow przed '89. Sam pomysl, zanim napiszesz.
          • maciejtakitam Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:15
            a ile ty mialas lat w 89 roku? 8???
            • funia81 Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:17
              27. A co?
              Czy jak podpisujesz sie maciejtakitam, to znaczy, ze masz na imie Maciej, na
              drugie Taki, a na nazwisko Tam? Nie osmieszaj sie.
              • maciejtakitam Re: Albo jestes mlody albo glupi. Przez 50 lat w 22.03.07, 17:22
                To ty sie nie osmieszaj...
                Otworz okno. Moze ci "duszno"
                • r0b0l gratuluję zdolności dyskusji, istny gosiewski 22.03.07, 18:16
                  z ciebie
                  wygląd też masz zbliżony?

rewolucjonisto niedokończony
                  coś z tobą nie tak jak z całą tą 4 rp: pedały, pedofile, niedoroby, katole rydzykowi i ogólnie sprawni inaczej.
                  plus szumowina komunistyczna i baby z magla
                  • maciejtakitam Re: gratuluję zdolności dyskusji, istny gosiewski 22.03.07, 18:22
                    Nie napinaj sie tak bo pekniesz
                    • lukeszbobo Re: gratuluję zdolności dyskusji, istny gosiewski 22.03.07, 18:29
                      maciejtakitam napisał:

> :-)
                      > Nie napinaj sie tak bo pekniesz

Widze ze trol maciejtakitam troluje cale forum gazety. Nigdy nie zwracalem uwagi
                      na takich trolow ale dzisiaj mnie nazwal zwyklym idiota i to mnie zabolalo.
                      Zawsze myslalem ze jestem niezwykly tak jak nasza prawica

Daltego dzisiaj postanowilem odpowiadac mu na posty uzywajac jego trolowego jezyka

" ulzyj sobie brachu po prawicy"
                      "otwórz okno bo ci duszno"

z trolowym pozdrowieniem
                      zegnam
                      • pikador73 Re: gratuluję zdolności dyskusji, istny gosiewski 22.03.07, 18:59
                        lukeszbobo napisał:

> maciejtakitam napisał:
                        >
                        > > :-)
                        > > Nie napinaj sie tak bo pekniesz
                        >
                        > Widze ze trol maciejtakitam troluje cale forum gazety. Nigdy nie zwracalem
                        uwag
                        > i
                        > na takich trolow ale dzisiaj mnie nazwal zwyklym idiota i to mnie zabolalo.
                        > Zawsze myslalem ze jestem niezwykly tak jak nasza prawica
                        >
                        > Daltego dzisiaj postanowilem odpowiadac mu na posty uzywajac jego trolowego
                        jez
                        > yka
                        >
                        > " ulzyj sobie brachu po prawicy"
                        > "otwórz okno bo ci duszno"
                        >
                        > z trolowym pozdrowieniem
                        > zegnam
                        pikador73
                        wiesz co to jest sumienie? to akurat oleksy doświadcza czas na innych
                        czerwonych i nietylko prawica też kradnie ,tylko my szaraki dostajemy po dypie
    • ryssio Mam nadzieję, że resztki honoru Oleksy ma 22.03.07, 15:53
      i pistolet też. Albo sobie kupi.
      • magnusg Re: Mam nadzieję, że resztki honoru Oleksy ma 22.03.07, 17:17
        Za mowienie prawdy???Jak honor maja czlonkowie SLD to powinni sobie pistolety
        kupic-masowo:-).
        • ryssio Re: Mam nadzieję, że resztki honoru Oleksy ma 22.03.07, 21:32
          Jakiej prawdy? Powtarzanie plotek z magla? Ja słyszałem że Ziobro to gej a
          Kaczyński żyje z kotem. Chodzą takie plotki? Chodzą. Powinien rozgłaszać takie
          pomówienia poważny człowiek? I to nie jedno, gdzie, kiedyś, ale w kupie?
          Oleksy i tak jest skończony. Niech skończy sprawę po męsku.
    • the_rest A więc to wina PIS ? :))) 22.03.07, 15:54
      "- Odbieram to jako związek z powrotem Aleksandra Kwaśniewskiego do kraju i
      jego krytycznymi wypowiedziami na temat PiS-owskich rządów - mówił."

Czegoż jeszcze dowiemy się od Pana Oleksego, czy ten człowiek się czasami czymś
      nie faszeruje się ?
    • r0b0l czerwonym życzę tego samego co pisiorom 22.03.07, 15:56
      niech was szanowni towarzysze szlag jasny trafi, choćby za to że taki burdel
      zrobiliście że naród zamiast was wybrał hołotę pedalsko-katolicką

wsiadajcie do helikopterów...
    • uu1 Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 15:57
      - Zawsze byłem lojalnym człowiekiem lewicy i nic się w tej kwestii nie zmieniło
      - powiedział Oleksy. -
      No, to mamy diametralnie różne definicje lojalności, panie J. Oleksy. Odnoszę,
      graniczące z pewnością wrażenie, jest pan po prostu kpem.
      • presentation1 Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 16:04
        Niech żyje PRL -Przestepczy Rezim Lewicy
        • uu1 Re: Oleksy: Każdy to czyta to swojemu 22.03.07, 16:09
          Może nie zauważyłeś ale rządzi Najczystsza Koalicja.
          --------------
    • z100 Oj boją się Kwacha je.ne kaczory, boją. 22.03.07, 16:01
      Oj boją się Kwacha je.ne kaczory, boją.
      • magnusg Oleksy to kaczor??? 22.03.07, 16:30
        Mow dalej towarzyszu:))
    • sagi2007 Kwach i Oleksy to wrogowie wolnosci 22.03.07, 16:02
      www.upr.org.pl
    • pis_gniety TASMY PRAWDY 22.03.07, 16:03
      Kazdy ma swoje tasmy prawdy.Niezaleznie z kad przychodzi, zawsze tylko
      kupczenie, intrygi, sex i siano. Wszyscy sa tyle samo warci
    • palestrina2005 Ostateczna kompromitacja SLD.. wyszło szydło 22.03.07, 16:04
      z worka...

Widzimy jak funkcjonował Układ...
      • presentation1 Re: Ostateczna kompromitacja SLD.. wyszło szydło 22.03.07, 16:06
        A zawsze mowili-Jaki uklad?To nie My.
        To Wy.Mafia polityczna bylej PZPR czyli SLD.
      • twgalba Re: Ostateczna kompromitacja PIS.. wyszło szydło 22.03.07, 16:39
        z worka w pokoju kryminalistyki Begerowej i posłańca Lipińskiego.
    • junkier Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomunizacj 22.03.07, 16:05
      Delegalizacja SLD jedynym sposobem na uczciwa i rzetelna dekomunizacje.

Wyjatkowo opornych komuchow nalezy zsylac na Bialorus i Kube, niech tam
      wcialaja swe komusze "idealy" w zycie.
      • r0b0l Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:10
        wyjątkowo się z wami zgadzam towarzyszu dyżurny, zróbcie coś konkretnego z
        komuchami.
        w nagrodę przewiduję dla was łagodniejsze wyroki
        • junkier Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:15
          Cos konkretnego to odebranie komuchom majatkow. Zgromadzone czesto droga
          przestepstwa, nie ma watpliwosci co do tego.
          • uu1 Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:25
            junkier napisał:
            > Cos konkretnego to odebranie komuchom majatkow. Zgromadzone czesto droga
            > przestepstwa, nie ma watpliwosci co do tego.
            Jeżeli "często drogą przestępstwa" to znaczy, że nie wszystkie. Te też odbierać?
            • junkier Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:33
              Skoro tak sie martisz o te zarobione uczciwie promile to potwierdzam, promile
              pozostawic.
              • uu1 Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:36
                > Skoro tak sie martisz o te zarobione uczciwie promile to potwierdzam, promile
                > pozostawic.
                Sam sobie przeczysz. Nie widzisz tego czy nie umiesz wybrnąć?
              • r0b0l Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:37
                promile to się pędzi a nie zarabia
                ;)))
                i nawet PIS tego nie zabroni

bo zostaną w 4 RP tylko abstynenci, impotenci i posiadacze kotów
            • funia81 Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 17:29
              junkier: nastepny oswiecony, ktory "nie ma watpliwosci". A o sądach, junkier,
              slyszales? O prokuraturze? O czyms takim jak prawo? Na szczescie twoje glebokie
              osobiste przekonania nikogo poza toba nie interesuja.
          • r0b0l Re: Delegalizacja SLD jedynym sposobem na dekomun 22.03.07, 16:34
            > Cos konkretnego to odebranie komuchom majatkow

ale najpierw uczciwe dochodzenie, nie hucpa pod publikę w celu przyciągnięcia
            elektoratu.

Olus prawdę mówił, zastanawiające jest tylko dlaczego teraz się to ukazało .
            Zdaje się zatajanie informacji o przestępstwach jest także przestępstwem.

Jarosław Wielki rucha komuchów i dobrze. Ale nie jest mi do śmiechu bo kraj
            się rozlatuje w oczach, ostatnim podrygiem którejś tam RP bedzie wieszanie
            przestępców z PIS i przystawek
    • r0b0l brawo olek, pis was wykończy a my wykończymy pis 22.03.07, 16:08
      za 2 latka
      ;)))

w każdej celi będzie po polowie czerwonych i pisiorów

dla gumofilców z SO i weszpedałów z LPR przewiduje się zamiast więzienia doly
      kloaczne
    • pies_na_lewizne Oleksy: na dwoje babuszka wrozyla 22.03.07, 16:10
      > [Jozef Oleksy: -] Nie zaprzeczam, że taka rozmowa mogła mieć miejsce.
      > Jeżeli zapis ten jest prawdziwy, to wiem, że wyrządziłem przykrość moim
      > kolegom, za co przepraszam. Znajdę sposób by temu zadośćuczynić

> Oleksy nie zaprzecza, że taka rozmowa miała miejsce, ale jak podkreśla,
      > nie przypomina jej sobie. - Tej rozmowy nie pamiętam i trudno mi brać za
      > nią odpowiedzialność.

Jesli nie pamieta to po co przeprasza?!

A jak by Oleksego oskarzono, ze ukradl jakiemus facetowi million dolarow, to
      tez powiedzilby “nie pamietam czy taka kradziez miala miejsce, ale jesli
      okradziony czuje sie pokrzywdzony to przepraszam i znajde sposob by temu
      zadoscuczynic.”?

No bez przesady!
    • pies_na_lewizne Jest i kontekst 22.03.07, 16:12
      [Józef Oleksy: ] - Zaatakowano mnie wyrwanymi z kontekstu zdaniami z prywatnej
      rozmowy.

Jest i kontekst. Trzy bite godziny kontekstu.
      • uu1 Re: Jest i kontekst 22.03.07, 16:20
        pies_na_lewizne napisał:
        > Jest i kontekst. Trzy bite godziny kontekstu.
        A w razie potrzeby to się dorobi.
        • presentation1 ...W afekcie mogę Oleksego udusić..... 22.03.07, 16:23
          Taki bedzie koniec tej afery.I w dodatku Kwas powiedzial ze kazdy sad go za to uniewinni
        • wyar Re: Jest i kontekst 22.03.07, 16:24
          A co, w poprzedim reżimie dorabiałeś/aś konteksty ? w ramach dorobienia po
          godzinach ? czy teraz jesteś już dorobiony/a ?
          • uu1 Re: Jest i kontekst 22.03.07, 16:27
            wyar napisał:

> A co, w poprzedim reżimie dorabiałeś/aś konteksty ? w ramach dorobienia po
            > godzinach ? czy teraz jesteś już dorobiony/a ?
            Czy Ty nie potrafisz zadać pytania bez personalnego ataku? Mądrego pytania.
      • marek10004 moze Oleksy jest umyslowo ulomny 22.03.07, 16:27
        Nie wiedzial tez ze jest szpiclem.
        Teraz skonfrontowany z faktami, a nie plotkami, bredzi cos o medialnym ataku.
        Mozna odniesc wrazenie, ze rzadzil naszym krajem autentyczny debil.
    • vilomort Towarzysz Szmaciak 22.03.07, 16:22
      hehe alez GW staje na glowie, zeby odwrocic fakty! brawo! co za tupet!
      jest tylko jeden problemik: smrod poszedl, a ludzie powolutku wyczulaja sie na
      tanie sposoby zaklamywania faktow! Fakty sa nastepujace: Oleksy uwaza
      srodowisko SLD za skorumpowane i pelne przekretow, a jednoczesnie sam w tym
      srodowisku przez wiele lat sie plawil: idealny Towarzysz Szmaciak! teraz ani
      100 ani 1000 zaprzeczen ze strony Kwasniewskiego i Oleksego nie pomoze, a
      wyznawcy GW pozostana wierni postkomunie, nawet jesli jakis prominent z SLD
      zrobi kupe na starowce w Wawie - zawsze mozna powiedziec "ale o co chodzi?
      dlaczego media dopiero teraz ujawniaja fakt zrobienia kupy? czemu o robieniu
      kupy mowi sie w mediach, skoro tyle problemow nie rozwiazanych! komu zalezalo
      na zrobieniu kupy? kto dolal do kawy srodki przeczyszczajace? ok, kupa byla,
      ale MALA!" hehe
      • uu1 Re: Towarzysz Szmaciak 22.03.07, 16:29
        Masz kłopoty z defekacją, że się tak o niej rozpisujesz? Jeżeli tak, to współczuję.
    • magnusg Piekny scenariusz-komunista konczy z komunistami:) 22.03.07, 16:30
      Lepiej byc nie moglo.Zdychajcie bolszewicy i zdrajcy.Skaczcie sobie do gardel
      wy zaklamane swinie.
    • presentation1 ........Kultura III RP............. 22.03.07, 16:31
      Prezydent Walesa wypowiada sie o obecnie rzadzacym ze duren.Nastepny Prezydent Kwasniewski mowi o bylym premierze ze go zabije i kazdy sad go uniewinni.Czy III RP rzadzily zwierzeta?
      • maciejtakitam Re: ........Kultura III RP............. 22.03.07, 16:40
        Wybitnie plugawe.
      • funia81 Re: ........Kultura III RP............. 22.03.07, 17:10
        > Czy III RP rzadzily zwierzeta?

Nie wiem. Ale teraz rzadza chamy. To pewne.
    • elena76 Nie zrobił nic, czego inni politycy by nie robili. 22.03.07, 16:36
      Panie Oleksy, mimo, że nigdy nie byłam zwolenniczką polskiej lewicy i nie
      imponuje mi PZPR-ska przeszłość, zawsze Pana lubiłam, ma Pan dystans do siebie
      i specyficzne poczucie humoru, co jest rzadkie u polityków.
      Dziś stwierdzam, że nie zrobił Pan nic, czego inni politycy nagminnie by nie
      robili, Pan natomiast miał tego pecha, że ktoś nagrał Pańską rozmowę, a
      nagranie wydostało się do mediów. Nie rozumiem całego zamieszania,
      wystarczyłoby założyć podsłuchy kilku pierwszym lepszym politykom i posłuchać o
      czym plotkują przy okazji towarzyskich spotkań.
      • wyar Elena,to nie o to chodzi 22.03.07, 16:41
        Że Oleksy coś zrobił złego mówiąc o takich rzeczach - on udowadnia przez swoją
        rozmowę,że był członkiem srodowiska kryminogennego. Możesz więc nawet się w nim
        zakochać - ale trzeba przyjąć, że jest tak samo umoczony, jak i inni jego
        współplemieńcy. Ot i tyle..
        Ciebie może te rozmowy nie szokują, a mnie bierze po prostu obrzydzenie...
        • elena76 uodporniłam się na to, co się dzieje w polityce, 22.03.07, 16:56
          trudno powiedziec, co jeszcze musialoby sie stac, zeby zrobilo to na mnie
          wrazenie. A że Oleksy obracał się w kryminogennym środowisku? A czy w polityce
          istnieje coś takiego jak honor, uczciwość, odpowiedzialność za swoje słowa,
          dobro kraju? Jeśli tak, to tylko na użytek ciemnego narodu.
          Nie usprawiedliwiam go, po prostu dla mnie całe środowisko polityki to używając
          słów wielebnego Rydzyka "szambo". A Oleksy nie jest bardziej obrzydliwy od
          pozostałych, po prostu pozostałych nikt nie nagrał.
        • 7y8u Re: Elena,to nie o to chodzi 22.03.07, 18:35
          wyar napisał:

> Że Oleksy coś zrobił złego mówiąc o takich rzeczach - on udowadnia przez swoją
          > rozmowę,że był członkiem srodowiska kryminogenneg

Przepraszam, a gdzie w tych rozmowach jest coś, co wskazywałoby na popełnienie
          przestępstwa? Bo ja nie widzę tu żadnych propozycji korupcyjnych, stwierdzeń
          typu "pan X dał łapówkę panu Y", a "pan Z zdefraudował państwową kasę". A zdanie
          typu "słyszałem, że ktoś tam chciał kupić dom za milion dolarów", nie stanowi,
          niestety, podstawy do wszczęcia postępowania. Ja też bym chciał kupić dom za
          milion dolarów.

Gdyby w rozmowach tych znalazły się takie wypowiedzi, to taśmy już dawno
          trafiłyby do prokuratury, a PiS wykorzystałby je z radością jako dowód przeciwko
          Układowi. Tymczasem taśmy trafiły do prasy w momencie, gdy PiSowi spada, a
          lewicy rośnie. A ciemny lud kupuje, o czym świadczy, niestety, wiele wypowiedzi
          na tym forum.
      • takeyoshi Re: Nie zrobił nic, czego inni politycy by nie ro 22.03.07, 20:54
        Heh, ciekawe stanowisko - kiedy wpadka zdarzyła się mózgom z PiS-u inaczej, to
        gdy ktoś podał takową argumentację obrywał od zaściankowców i idiotów... ;)
        Czyżby w tej sprawie było coś wyjątkowego... ;]
    • brzoza36 rosyjskie klimaty 22.03.07, 16:37
      dlatego Rosjanie ufają tym którzy z nimi ostro piją , bo jak wypiją to mówią
      prawdę i taką prawdę wysypał Oleksy .
      Wielbiciele SLD jescze wczoraj oddaliby głowę za Oleksego , dzisiaj to kretyn i
      zdraca . Kretyn napewno nie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka