paszczak19 Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 13:14 Już niedługo zwolennicy ojca wyginą chyba że nowymi słuchaczami staną sie młodzierzówki z radykalnych ugrupowań prawicowych ! Odpowiedz Link Zgłoś
antymarcin4 Re: Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 13:18 Oj lepiej zeby nie, bo jeszcze wyjda z palami na ulice ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 13:17 loader napisał: osłabły moce? bo za dużo pracy z ludźmi, czynienia dobra, dawania jałmużny JALMUZNY? pokaz mi chociaz zlotowke, ktora o. b. Magnificenja komus DAL. Pamietasz wielka powodz? Z obowiazku,jako czlonek rady soleckiej, ale bylem i zbieralem na powodzian. Nic nie slyszalem o owczesnej akcji RM. Do dzisiaj RM wspomina jak wspierala powodzian ... modlitwa. Przez kilka lat suchania, dla grzesznej rozrywki nabijania sie z maluczkich, wyrobilem sobie zdanie o o. b. magnificencji. Zapraszal on bowiem, bywalo, przez roztargnienie czy inna nieostroznosc, splecznikow na rozmowe do radia. I owoz czy nieszczesnicy nie raz nie dwa, myslac ze Rydzyk spi, probowalii po 11.30 czy miedzy 01.00 a 01.30 przemycic nr konta w eterze... na nic sie to zdawalo zawsze czuwal i dwonil, przypominal o koncie RM i ze RM juz sie z innymi potrzebujacymi podzieli... Pamietajcie o Hutyrze! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Osłabły? 29.03.07, 13:32 "Poza tym programy, które jeszcze niedawno można było usłyszeć tylko w rozgłośni redemptorystów, teraz są także w mediach publicznych. Żeby dziś posłuchać opinii radykalnych polityków prawicowych wystarczy włączyć radiową Jedynkę. W telewizji publicznej również jest ostra prawicowa publicystyka, w dodatku lepiej, dynamicznej robiona". Ucz sie dziecko, ucz. "I Ty mozesz zostac Giertychem" Odpowiedz Link Zgłoś
antymarcin4 Re: Osłabły? 29.03.07, 13:45 majster_g napisał: > "Poza tym programy, które jeszcze niedawno można było usłyszeć tylko w > rozgłośni redemptorystów, teraz są także w mediach publicznych. Żeby dziś > posłuchać opinii radykalnych polityków prawicowych wystarczy włączyć radiową > Jedynkę. W telewizji publicznej również jest ostra prawicowa publicystyka, w > dodatku lepiej, dynamicznej robiona". > > Ucz sie dziecko, ucz. "I Ty mozesz zostac Giertychem" - Akurat zeby zostac giertychem to nauka jest niedozwolona.mozna by zepsuc resztki szarych ... Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Osłabły moce Radia Maryja:) a TVTrwam? 29.03.07, 13:36 chyba normalne że niektorzy mając do wyboru tv wybieraja Trwam a nie radio:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 14:18 No, nareszcie jakas dobra wiadomosc! Oby tak dalej! GORA NASI! Odpowiedz Link Zgłoś
bryzunia Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 14:27 Pan Sowa kapelan Kwaśniewskich autorytetem w mediach. Ha ha ha i tak bez końca. Z głupoty albo z interesu wierzy w nawrócenie lewicy ? Pytanie kto na czyją wiarę kogo przefarbuje bo jak wszyscy widzą z czarnego stał się różowy i dość szybko zmierza w kierunku czerwieni. Chyba ,że... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 15:30 Juz wiekszosc tych zdewocialych oszolomow tego pseldo klechy rydzyka pozdychala wiec nie dziwia coraz rzadsze manifestacje. Zreszta 99% to okazy juz nie plodne tylko madre w gebach. To cale radio powinni wysadzic w powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Ks. Sowa nie ma racji... 29.03.07, 17:11 był to środek tygodnia godziny południowe więc większośc ludzi była jeszcze w pracy drogi księże....ale zawiodłem sie że będzie ks. tworzył TVN Religia...no skandal...Masonski TVN tworzy kanał religijny...skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gazton05 Wręcz przeciwnie... 29.03.07, 17:39 Moc nadajników zwiększa się z dnia na dzień. A oto częstotliwości: Prezydent RP, Sejm RP, Rząd RP, Premier RP, TVpe, Peer, Tzw.Opozycja RP... A to jest miejsce na twoją ulubioną stację: ........................................... Odpowiedz Link Zgłoś
wnec2005 Re: Wręcz przeciwnie... 29.03.07, 17:59 ktoregos dnia to wszystko sie rozleci i najdajniki i nadajnik, Rydzyki, Giertrychy, Leppery i dwaj co ukradli ksiezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekus a rzadzic beda wami obcy...prosto z Brukseli. 29.03.07, 19:20 pokolenia ktore oddaly zycie za wolna Polske przewracaja sie w grobach.. wystarczy wam dac brzytwe a sami sie okaleczycie. Rozwalcie wszystko co polskie,ciekawe ile wam jeszcze tego zostalo.Targowiczanie! Odpowiedz Link Zgłoś
robertlula Re: a rzadzic beda wami obcy...prosto z Brukseli. 31.03.07, 10:30 nie bardzo wiem co ma wspolnego targowica z brukselka,ale powiem ci wprost swinski koscielny ryju:SMIERC-to jedyne rozwiazanie dla takich okurw***w jak ty i twoja zgraja moherowych smierdzieli.POLSKA CZEKA AZ WYMRZECIE-oto moral z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wnec2005 03.04.07, 19:25 wnec2005 napisał: > ktoregos dnia to wszystko sie rozleci i najdajniki i nadajnik, Rydzyki, > Giertrychy, Leppery i dwaj co ukradli ksiezyc. Wszystko sie rozleci, komuna worci a ty i tobie podobni beda szszesliwi! PS Moce RM oslabione sa tylko w umysle ks.Sowy, GW i takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Wręcz przeciwnie... 07.04.07, 13:18 Polski wyborca jest madry. Karolicy beda rzadzic Polske teraz i zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Wręcz przeciwnie... 07.04.07, 13:20 Radio Maryja ma wiecej sluchaczy niz wszystkie ateistyczne media razem wziete. Wladza zostala zabrana lewicowym homosexualistom. Katolicy rzadza w Polskiej ojczyznie. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Os?ab?y moce Radia Maryja...niech zgasna 06.04.07, 03:00 ...na wieki wiekow. Odpowiedz Link Zgłoś
irasiad_pl Re: Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 19:25 Może część wiernych słuchaczy już umarła... Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz4031941 Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 19:40 to normalne.armia moherowych beretow jest zdziesiatkowana przez kostuchne,a mlodzi nie sa naiwni i maja rydza gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
1312g Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 19:58 I będą nadal spadać. Powód - 90% zwolenników "rydzykojada" to emeryci którzy są blicsy pojscia do boźi, za dewotyzm czeka ich kara Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 20:35 Oby ksiądz miał rację, bo oszołom z Torunia niszczy ten kraj w tempie równym komunistom, ale tych z lat 50 tych. Od jaruzelskich czasów jest o wiele lepszy. Martwi w tym wszystkim milczenie hierarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
dinko11 Osłabły moce Radia Maryja 29.03.07, 22:03 moce złodzieja muchomorka same sie wytracają ze względu na wiek,a aferzysta ma sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner Genialna zagrywka Kaczynskich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.07, 04:58 Dzieki Kaczynskim takie partie jak Samoobrona i LPR coraz szybciej beda marginalizowane, rowniez RM i Rydzyk beda mieli coraz mniejszy wplyw na sprawy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Osłabły moce radyja: elektorat umiera z nadzieja 30.03.07, 07:29 na raj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karo762 Osłabły moce Radia Maryja 30.03.07, 08:07 Szkoda że tak póżno!Jednego nie rozumię.Jak taki "ktoś"jak "o".R ma dyktować co jest złe a co dobre?.To coś jest w nas samych.Dopuki nie zrozumni tego większość wierzących,to będą go słuchać.Dla mnie jest to inkwizytor.Czy ktoś normalny,spoglądając na jego gębę powie mi że nie widzi w niej fałszu,chęci zemsty?,zrobienia czegoś za czym pójdą fanatycy.Tak fanatycy.Ktoś kto naprawdę wierzy i przedewszystkim ma po kolei poukładane w głowie nie demonstruje swojej wiary.Robi to co nakazuje mu rozum,serce itd.Posłużę się w tym mniejscu czyjąś myślą...."Jeśli przyjaciel 100 razy dziennie będzie przypominał mi że bardzo mnie ceni,lubi,wszystko co robię jest naj,itd.itd"...To nie jest przyjaciel.To jest najgorszy wróg.Wracając do sedna.Jestem pewien że głównie przez takich "księży"jak "o"R masa ludzi odeszła od kościoła.O tym nikt nie chce mówić,ale tak jest.Jego zwolennikami są przedewszystkim ci którzy mają nie po kolei,oraz trzymający się stołków.("rządowych")-(R.G.)itd.itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko ma pohybel tej sekcie ! 30.03.07, 09:19 może wymrze śmiercią naturalną... Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: ma pohybel tej sekcie ! 04.04.07, 19:29 Sekta skonczy tak jak komuna na smietniku historii i tylko smrod i niesmak po niej pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Po prostu słuchacze wymierają. 30.03.07, 13:33 Słuchaczami RM są zwykle ludzie starsi, których życie ma się ku końcowi. Osobiście znałem jedną "moherową" panią, która umarła i tym sposobem uszczupliła grono wyznawców Radyja. W ciągu 5-10 lat wymrą wszyscy słuchacze, więc jedynym ratunkiem dla imperium Rydzyka będzie przyciągnięcie młodych. Tylko czy DJ Czarny to potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
leaa Re: Po prostu słuchacze wymierają. 30.03.07, 13:48 Niestety ale na miejsce tych wymierających naturalnie przyjdą ci trochę młodsi. Widac to jak pokazuja jakieś wiece- pojawia się społ w średnim wieku niestey (ludzie w granicach 40-50 lat) A im jeszcze zycia pozostało- dlatego RM nie będzie narzekało na brak wiernych "sponsorów" Odpowiedz Link Zgłoś
robertlula Osłabły moce Radia Maryja 31.03.07, 10:25 koscielny parszywy SZCZURZE,codziennie przegladam informacje o Katolicus Anus Mundi-czyli o tobie gnido z nadzieja ze zdechles.Wiara moja w Boga jest wielka ,podpobnie jak nadzieja na smierc niebawem wszystkich podobnych tobie gadow z tej sfory pomarszczonych,smierdzadzych moczem i smiercia emerytek w beretach z wloczki moherowej-NAJGORSZEGO SCIERWA W TYM NARODZIE.Oby Bog byl laskawy dla reszty biednych Polakow i zeslal na was choroby konczace sie szybkim zejscie.Zyczena Swiateczne przygotuje nieco pozniej,ty okurw***cu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertlula Osłabły moce Radia Maryja 31.03.07, 10:40 RYDZYK-SMIERDZISZ GOWNEM,ZLODZIEJSTEM,KLAMSTWEM I WSZYSTKIM TYM ,CO PISMO SWIETE NAZYWA GRZECHEM.JESTES JAK KARALUCH-UOSOBIENIEM WSTRETU,OBRZYDZENIA ,NIECZYSTOSCI.FIZYCZNIE ZRESZTA JESTES DO KARALUCHA PODOBNY-NIE ZAUWAZYLES? JESTES ZLODZIEJEM I TYLKO PRZYKRYWKA ZDEWOCIALYCH KACZOROW,KTORYM ZALATWILES MOHEROWE GLOSY W WYBORACH CHRONI CIE PRZED ODPOWIEDZIALNOSCIA KARNA.RACZEJ ZDYCHAJ PSIE,NIZ BYS MIAL BYC SYMBOLEM KOSCIELNEGO ZAPRZANSTWA I ZLODZIEJSTWA.STOCZNIOWCY CIE W KONCU POWIESZA ZA TE MILIONY ZA JAJCA! Odpowiedz Link Zgłoś
marek802 Przez ks. Sowę przemawia zazdrość. 31.03.07, 10:51 Sam jest prezesem katolickiego Radia Plus, którego pies z kulawą nogą nie słucha. No może on sam i jakiś "słuszny" europejski biskup typu Gocłowski czy Życiński. Ks. Sowie życzę dużo zdrowia i mniej zawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Osłabły moce Radia Maryja 07.04.07, 11:05 Radio Maryja coraz mocniejsze ku smutkowi naszych nieprzyjaciol. Nasze globalne Imperium Medialne rosnie ku chwale Boga i Maryii. Wladza w Polsce dla Katolikow. Katolicy rzadza w naszej ojczyznie teraz i zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Osłabły moce Radia Maryja 07.04.07, 11:07 No i doczekalismy sie lat triumfu. Wladza w katolickiej Polsce na zawsz w rekach katolikow. Atole i zboczency nz smietnik historii Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www moce Radia Maryja w rekach Belzebuba 07.04.07, 12:17 Straznik piekiel Belzebub osobiscie patronuje i wspiera sekte. Bramy piekielne beda szeroko otwarte dla jej czlonkow. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Nie rozumiem dlaczego usunieto moj post? 07.04.07, 15:47 Napisalem w nim, ze moce RM slabna, ale sila forumowiczki "hatteras" rosnie, gdyz co dzien doklada RM ile tylko moze. Dyskusja zamarla tu chyba 6 dni temu. Zauwazylem, ze ktos codziennie "doklada sie". Popatrzylem na wpisy i znalazlem "hatteras". Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Nie rozumiem dlaczego usunieto moj post? 07.04.07, 16:11 wet, jezeli chcesz ,zeby forum mialo zbalansowana dyskusje odpowiadajaca pogladom zblizonym do realu a nie virtualu musisz byc czujny. GW przechodzi czasem paroksyzm cenzurowania ale wydaje mi sie , ze zrozumieli, ze sztucznie jednostronna propaganda jest calkowicie nieskuteczna i jest podcinaniem galezi na ktorej siedza. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Nie rozumiem dlaczego usunieto moj post? 07.04.07, 18:03 O, widze ze leos znalazl sobie kolege1 Jak milo! Bo czasem jestes dosc samotny na forum, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Nie rozumiem dlaczego usunieto moj post? 07.04.07, 20:02 Na forum "prawdziwych katolikow" w "Waszym Dzienniku" takich postow sie nie usuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Nie rozumiem dlaczego usunieto moj post? 07.04.07, 20:16 hatteras i Zawisza, nigdy nie jestem na forum samotny poniewaz mam was. Moge zawsze liczyc , ze bez wzgledu na pogode i temat wy bedziecie. Jak to mowia, nie ma nic lepszego niz znajomy i kochany wrog. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Do Leosia! 07.04.07, 20:45 A co Ty robisz przed komputerem w Wielka Sobote? A przed grobem Pana Jezusa sie pomodliles, jajeczka poswieciles? Jak to jest, ze Twoja piekna mloda zona nie wprzegla Cie w przedswiateczna krzatanine? Bab nie musisz pilnowac? Jakze to? Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Do Leosia! 07.04.07, 20:56 Zawisza, bylismy poswiecic swieconke ja,moja zona i trzy coreczki. Tlok byl taki, ze stalismy na zewnatrz. W Wielkanoc do kosciola chodza takze ci co nie chodza caly rok. Ze Pan Bog nie strzeli piorunem tych leniwych trutni. Pozatem wszystko na luzie. Moja zona nie umie gotowac ani piec - wiec wszystko zamowilem z kateringu. Mieszkanie tez posprzatalem. Czyli tak jak kazdy antyfeminista jestem zupelnym pantoflarzem.( i dobrze mi z tym). Ha,ha,ha,ha,ha,ha No a teraz czas sie wylogowac. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpoint ? 07.04.07, 23:38 Jesli tak,to wszystko rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 07.04.07, 23:41 ??? A ja nie bardzo... Moglbys wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 08.04.07, 02:14 Kilka lat temu bylem w Chicago.Rano w hotelu powiedzialem,ze jade zwiedzic Millwaukee ave,odpowiedziano mi troszeczke z kpina:"just follow stink" Wszystko sie stalo jasne i oczywiste ,gdy zobaczylem na wlasne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 00:17 Chlopcze, jestem z budynku radiostacji w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 00:49 I co widzisz Tatus? Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 00:53 Widze dobra butelke wina i mapa swiata. Pelno choragiewek - to nadajniki RM. Ale dokopiemy wszystkim sk*rwielom. Wladza dla Chrzescian. Teraz i zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 01:18 leonard3 napisa?: > Widze dobra butelke wina i mapa swiata. Pelno choragiewek - to nadajniki RM. > Ale dokopiemy wszystkim sk*rwielom. Wladza dla Chrzescian. > Teraz i zawsze. ============================================================ ja jestem katolikiem ,ale z Toba nie mam nic wspolnego! Ty zdradziles Chrystusa ,podobnie jak cala reszta judaszowej sekty RM. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 01:41 kolego www , z ciebie taki katolik jak z oslej dupy traba. Ha,ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 01:49 leonard3 napisa?: > kolego www , z ciebie taki katolik jak z oslej dupy traba. Ha,ha,ha,ha,ha ============================================================ Powiedz to wszystkim katolikom,ktorzy wierza w Boga,ale nie dali sie oglupic.Wiekszosc katolikow uznaje rasizm i antysemityzm jako ciezki grzech, a wasza sekta uczynila z nienawisci swoj fundament. Wejdz na strony HATE RADIO-lista rasistowskich rozglosni. My katolicy nie mamy z wami nic wspolnego! Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 02:19 czlowieczku, to tylko staroswiecka walka konkurencjna o klijenta. Dlatego konkurencja stara sie podczepic rozne obelgi. Najbardziej smieszny jest zarzut o antysemityzm. Zaloze sie , jak na tej samej ulicy znajda sie dwa zydowskie konkurujace sklepy to wkrotce zaczna sie wyzywac od antysemitow. Zebym ja mial tyle dolarow ile ja znam nazwisk dobrych zydow ktorym zarzucono antysemityzm to bym byl bogaty. Co do siebie to moge ci powiedziec, ze mam stosunek do Zydow , ktory mnie zdobyl ich szacunek - mnie oni calkowicie zwisaja. Zawsze zwisali i zwisac beda. Co do Radia to nie moge ci powiedziec. Po ptostu slucham go sporadycznie. Ale nie moge uwierzyc , zeby radio ktore jest w 95% modlitewne moglo tak monotematycznie truc o Semitach. Kogo to do cholery obchodzi w Polsce? Radio to nie jest zadna sekta, Rydzyk jest zwyklm mnichem, ma w w Zakonie redemptorystow az siedmiu przelozonych? O czym wiec ty czlowieczku pi*rd*lisz? Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 02:37 Nie ja p...e tylko nadajniki z Torunia emituja na caly swiat wypowiedzi roznych: Nowakow,Benderow i innych Ratajczakow z blogoslawienstwem o. dyrektora.A potem "inni" pisza o polskim antysemityzmie i polskich obozach. Liturgia tak!Ale od polityki wara,bo szkodza Polsce i Polakom na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 08:53 Antysemickie nawolywania ukrocono tam dopiero 2-3 lata temu. Interweniowal nawet Watykan, po tym jak wielu ksiezy w Polsce i na swiecie kompletnie odcielo sie publicznie od tej rozglosni. Na calym swiecie pisano juz o RM w kontekscie antysemityzmu, rasizmu i zaszczepiania nienawisci. Cytaty radiomaryjniakow, te najbardziej kontrowersyjne zna cala Europa. W Niemczech, Szwecji, Angli, Holandii, Francji... ludzie dostaja gesiej skorki na mysl o RM i syfie stamtad plynacym. Do tego dochodzi hipokryzja i wyzysk. Hipokryzja, bo Rydzyk, jako kaplan (!!!) z siedmiu grzechow glownych, dzien w dzien popelnia przynajmniej trzy (pycha, chciwosc i gniew). Wyzysk, za co juz w pierdlu powinien gnic, to jego emocjonalne szantaze kierowane do sluchaczy. Starsi ludzie, ktorzy wysylaja miesiac w miesiac wieksza czesc swoich rent, bo wierza, ze RM jest rzeczywiscie zagrozone, ze brak mu kasy na przetrwanie itp.. a Rydzyk? Prywatny majbach, helikopter, palac, a teraz jeszcze plaza :-/ RM juz dawno przekroczyla magiczna granice do bycia sekta. Odpowiedz Link Zgłoś
vondenbach wyborczej zaczynają puszczać nerwy :) 09.04.07, 09:01 czyli idzie w dobrym kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Do tego dochodzi Kobylanski 09.04.07, 09:04 Kobylanski, milioner, glowny sponsor Radia Maryja, szczegolnie jaskrawy antysemita, do Polski nie przyjezdza, bo zarzuca mu sie mordy na zydach. Rydzyk odznacza go medalami i honorami. Na antenie Radia Maryja, wierni sluchacze komentuja to przez tel. tak: "biedny Kobylanski, zaszczuty przez zydow. Jaki tam z niego morderca. Kto zabija zyda nie jest przeciez morderca". Na to prowadzacy audycje ksiaza zgodnie przytakuja :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Do tego dochodzi Kobylanski 09.04.07, 11:02 wiesz loza, to moze ci sie wydac nieprawdopodobne ,ale ja osobiscie nigdy antysemityzmu w RM nie slyszalem. Moza za rzadko slucham a moze po prostu nie mam tego watpliwego "szczescia". No pozatem jezeli 95% czsu antenowego jest przeznaczone na modlitwe to trzeba rzeczywiscie duzego uporu zeby takie tresci odnalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 11:09 Loza , co to jest Maybach? Ksiadz Rydzyk to skromny zakonnik. Mieszka w celi klasztornej,je w zakonnej stolowce i posiada dwie sutanny, ktore sam pierze. Ma tez stary rower. Parafianie podwoza go swoimi autami gdy trzeba cos zalatwic. CZlowieczku jaki palac , jaka plaza? CZy wyobrazasz sobie schorowanego ksiedza na nadwislanskiej podmoklej lace. Lake trzeba bylo zabezpieczyc bo wrogowie planowali tam spalarnie smieci, zeby wytruc naszych studentow. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 12:31 Chyba nieprzytomny jestes, czlowieku :-) Zaprawde jestes ksiazkowym przykladem wyznawcy Rydzyzmu. Przy czym trzeba wspomniec, ze Rydzyzm z wiara rzymsko-katolicka nie ma nic wspolnego. Nawet nauk JPII juz sie nie trzymacie. Stary rower :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 13:12 Loza, a co ty wiesz chlopcze na temat katolickiej doktryny? Czy slyszales o jakiejs papieskiej excomunice? Ksiadz Tadeusz jest szeregowym. skromnym zakonnikiem zakonu Redemptorystow. W samym zakonie w Polsce ma az szesciu zwierzchnikow a wszyscy zalezni od Papieza. W sprawach doktryny katolickiej, modlitewne radio ktorego 95% czasu antenowego to modlitwa jest wiernym narzedziem kosciola tak samo jak radio Watykan. No a ze nie podoba ci sie 5% programu to juz twoj problem. Katolicy zyja w katolickiej Polsce i nikt nie odbierze im wolnosci slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 13:23 leonard3 napisał: > Loza, a co ty wiesz chlopcze na temat katolickiej doktryny? > Czy slyszales o jakiejs papieskiej excomunice? Ksiadz Tadeusz jest szeregowym. > skromnym zakonnikiem zakonu Redemptorystow. W samym zakonie w Polsce ma az > szesciu zwierzchnikow a wszyscy zalezni od Papieza. W sprawach doktryny > katolickiej, modlitewne radio ktorego 95% czasu antenowego to modlitwa jest > wiernym narzedziem kosciola tak samo jak radio Watykan. > No a ze nie podoba ci sie 5% programu to juz twoj problem. Katolicy zyja > w katolickiej Polsce i nikt nie odbierze im wolnosci slowa. To statystyka Rydzyka a nie inna. Rydzyk mo około 1.5 mln słuchaczy, to nie jest 95%. Idż do szkoły, ale nie Rydzykowskiej, bo tom się nic dobrego nie nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 13:25 Wiem sporo o niemal wszystkich religiach. Wiem o zbrodniach przez ich wyznawcow popelnianych, o wojna w imie ich prowadzonych, sztucznych podzialach swiata przez nie propagowanych, o watpliwosciach w dogmaty itp... Niewatpliwym pozytywem rzymskiego katolicyzmu byl JPII, ktory pol zycia poswiecil godzeniu wyznawcow wszystkich religii, a ktorego dorobek, w jego wlasnym kraju niweczy Rydzyk i jego radykalna swita. Karol Wojtyla wstakal kierunek, ktorym niemal caly juz swiat podaza. Niemal, bo w przeciwnym kierunku, w kierunku nienawisci i podzialow rasowych i wyznaniowych, wylamal sie Rydzyk. Niepotrzebnie powtarzasz non stop o 95%-ach poswieconych modlitwom w RM. Zdaje sobie z tego sprawe. Pozostaje jeszcze 5%, to kontrowersyjne 5%, przeznaczone na wyludzanie kasy od emerytow, propagande polityczna, dyskryminacje, obelgi i faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 13:38 Hallo loza_szydercza nie przejmuj się wypowiedziami leonardo, on nie ma opjęcia o matematyce, skoro mówi o 95 % chrześcian. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 13:42 Prezydent , mowilem o 95% czasu antenowego Radia Maryja poswiecone jest modlitwie. Patrze na te butelki wina mszalnego na stole i oproznilem tylko dwie butelki Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 13:52 leonard3 napisał: > Prezydent , mowilem o 95% czasu antenowego Radia Maryja poswiecone jest > modlitwie. Patrze na te butelki wina mszalnego na stole i oproznilem > tylko dwie butelki Trzeba wyrażać sie dokładniej bo te 95% doktorantów to ciemniacy! Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 13:57 Prezydent, siegam po 3 butelke wina mszalnego z frustracji. Bo ja mowie o 95% czasu antenowego poowieconego modlitwie w RM a ty ciagle o dupie Maryny. Ty chyba nie dmuchales swojej baby od lat bo sperma ci zupelnie mozg zalala. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 13:59 leonard3 napisał: > Prezydent, siegam po 3 butelke wina mszalnego z frustracji. Bo ja mowie o 95% > czasu antenowego poowieconego modlitwie w RM a ty ciagle o dupie Maryny. > Ty chyba nie dmuchales swojej baby od lat bo sperma ci zupelnie mozg zalala. Nie rozumię tego jak wychowanek Rydzyka może tak mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:00 prezydent_10rp napisał: > Nie rozumię tego jak wychowanek Rydzyka może tak mówić. Wino mszalne tak oswieca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:02 loza_szydercza napisał: > prezydent_10rp napisał: > > > Nie rozumię tego jak wychowanek Rydzyka może tak mówić. > > Wino mszalne tak oswieca :-) > oswieca czy oświęca albo może uświęca? Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:07 Z wszystkiego po trochu. Mysle, ze on jest prowokatorem. To niemozliwe, zeby czlowiek potrafiacy sklecic w miare gramatycznie poprawny tekst, byl jednakowoz takim ciemnogrodzkim tepakiem. "Ojciec rydzyk posiada tylko stary rower" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:10 Wiesz, ze ja tez tak mysle! Leos jest po prostu too much, zeby byl prawdziwym czlowiekiem. On sie pewnie zgrywa i nas podpuszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:14 Zawisza, z ciebie to musi byc kawal ponentnej kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:16 Pozostawiam to Twojej wyobrazni, leos! Czy moja olsniewajaca uroda przebija przez moje posty, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:24 Zawisza napisze tomik poezji i zadedykuje tobie Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:35 Bardzo prosze! Czekam z niecierpliwoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:18 zawisza60 napisała: > Wiesz, ze ja tez tak mysle! Leos jest po prostu too much, zeby byl prawdziwym > czlowiekiem. On sie pewnie zgrywa i nas podpuszcza! Sporo takich po sieci grasuje. Dlatego chyba skoncze z nim dyskusje, bo zaczyna sie wybielanie Hitlera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:26 loza, czyzbys opuszczal twoich fanow z rodziny radia Maryja? Bedzie nam brakowalo twojego jadu, nienawisci i antykatolickiej demagogii. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:13 Loza, ale najwazniejsze jest , ze sie lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:20 leonard3 napisał: > Loza, ale najwazniejsze jest , ze sie lubimy. Jasne. Wspaniala przyjazn miedzy nami zakwitla :-) Amen :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:11 leonard3 napisał: > Prezydent, siegam po 3 butelke wina mszalnego z frustracji. Bo ja mowie o 95% > czasu antenowego poowieconego modlitwie w RM a ty ciagle o dupie Maryny. > Ty chyba nie dmuchales swojej baby od lat bo sperma ci zupelnie mozg zalala. Po 3 butelkach wina można głupoty pisać, jak np. "Tak jest, nawiedzony, piekielnie inteligentny i wyksztalcony. Tak to prawda najlepiej toleruje chrzescian. Ale to przeciez i tak 99% liczacych sie ludzi na swiecie. Reszta to motloch." Te liczby można przychodzić tylko po 3 butelkach wina, bo inaczej bym podejrzewał że wykształcenie było kupione za masło. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 14:19 Prezio, tylko moj bezposredni szef Bog jest nieomylny. Ja moge sie mylic o 1% czyli prawda jest , ze 98% ludzi wartych uwagi to katolicy. Reszta czyli 2% to motloch. O psiakosc, czkawka mnie bierze po tym winie mszalnym. Dobranoc Chlopcy i dziewczeta i zwierzeta. Kaziu, kaziu , kaziu zakochaj sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 11:16 A co z wolnoscia prasy i slowa. CZy ta jest tylko dla filosemitow ? Puknij sie w czolko. Polacy nie dadza sobie kaganca zalozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 12:35 A co z prawem?? Co ze slubami kaplanskimi? Co z pieniedzmi dla stoczni gdanskiej? Co z tresciami nawolujacymi do nienawisci rasowej? Co z wyzyskiem staruszkow? Co z mieszaniem sie do polityki? Co z podsluchiwaniem i zastraszaniem ludzi? ... tego kosciol rzymsko-katolicki zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 11:50 Tak jest! Ksieza do Kosciola i won od polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Czy Ty Leos jestes z Millwaukee czy z Greenpo 09.04.07, 11:49 Mowi sie z koziej d...y nie z oslej! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: hatteras 09.04.07, 02:31 hatteras napisała: > Na forum "prawdziwych katolikow" w "Waszym Dzienniku" takich postow sie nie > usuwa. Na forun prawdziwych komuchow i poprawnych politycznie libertynow tylko twoje posty i tobie podobnych nie beda usuwane. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: hatteras 09.04.07, 04:15 wet3 napisa?: > hatteras napisa?a: > > > Na forum "prawdziwych katolikow" w "Waszym Dzienniku" takich postow sie n > ie > > usuwa. > > Na forun prawdziwych komuchow i poprawnych politycznie libertynow tylko twoje > posty i tobie podobnych nie beda usuwane. ===================================== Ca?a Polska jest dzisiaj deokratyczna i liberalna z woli narodu polskiego. Tylko komuchy i inne rydzykowe obszczymury chca Jej zniewolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: hatteras 09.04.07, 11:13 Kolego hate - nienawisc , Polska jest katolicka i taka pozostanie. Katolicy glosujcie na katolickie partie i katolickich politykow. Motloch libertynsko-homo-lesbo-lewicowy na smietnik historii. Katolicy rzadza Polska - teraz i zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: hatteras 09.04.07, 11:53 Leos! Juz Ci pisalam ,ze sie powtarzasz. Zmien plyte. O smietniku historii juz bylo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Leos' twoja sekta jest juz na smietniku historii 09.04.07, 12:27 A Polska pozostanie demokratyczna i liberalna,bo Polacy chca tego. Rozumiesz?Czy ci azbest zupe?nie szare komorki pozatyka? Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Leos' twoja sekta jest juz na smietniku histo 09.04.07, 13:01 Demokratyczna napewno tak. Wszyscy tego chcemy. Ale liberalna? A co ty czlowieczku masz do gadania? Masz tylko swoj jeden glos wyborczy o ile po pijaku zdolasz dowlec sie do urny. Ha,ha,ha,ha,ha,ha, Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Leos' twoja sekta jest juz na smietniku histo 09.04.07, 13:05 leonard3 napisał: > Demokratyczna napewno tak. Wszyscy tego chcemy. > Ale liberalna? A co ty czlowieczku masz do gadania? Masz tylko swoj jeden > glos wyborczy o ile po pijaku zdolasz dowlec sie do urny. Ha,ha,ha,ha,ha,ha, Demokratyczna, zgadzam się, ale nie rydzykowska. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Leos' twoja sekta jest juz na smietniku histo 09.04.07, 13:16 prezydent, ty mnie rozbrajasz. To jak twierdzenie , ze w demokracji mozecie wybrac sobie kazdy owoc ale pod warunkiem ze jest to tylko jablko. Ha,ha,ha,ha,ha,ha, Ze Polska jest i bedzie katolicka decyduje WIEKSZOSC (Demos) wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Leos' twoja sekta jest juz na smietniku histo 09.04.07, 13:27 Katolicka, ale nie radykalnie antysemicko ekstremalna. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Leos' twoja sekta jest juz na smietniku histo 09.04.07, 13:29 No taka Polska to tylko moze istniec tylko w naszych sennych koszmarach. Nikt jej nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Osłabły moce Radia Maryja 07.04.07, 18:01 I znowu sie powtarzasz, leos! Niepoprawny jestes! To o smietniku hiistorii TEZ juz bylo! Odpowiedz Link Zgłoś