31.03.07, 19:00
Tak postępuje tylko zwykły szmaciarz, pijany zrobił wypadek i by mu nie
zabrali prawa jazdy zgodził się donosić na kolegów i to robił. Dla mnie takie
postępowanie to dno moralne i wtedy i teraz.
Obserwuj wątek
    • szelesta Re: Damięcki 31.03.07, 19:03
      wniosek jeden, pić trzeba też umieć :)
      • mariusz9959 Re: Damięcki 31.03.07, 19:29
        Nie przeszkadza mi to, że jak wynika z Twojej wypowiedzi Damięcki nie umie pić,
        gorzej, że ze szmaciarza robi się gwiazdę, wyglada na to że na szczęście już
        niedługo
        • karagandak Re: A Arcybiskup ? Też wieszamy? 31.03.07, 19:37
          No bo jak tak,to tak! Co,nie?
          A co z tym Arcybiskupem - pedałem robimy ziomale?
          • naura Już powieszony, przegapiłeś? nt 31.03.07, 19:59
    • 18261826www Ojciec przewraca sie w grobie 31.03.07, 19:56
      Dobieslaw Damiecki najpierw w powstaniu slaskim,a podczas okupacji dzialal w
      podziemiu.Szef Policji i SS na dystr/Warzawa wyznaczyl nagrode 3 tys.za glowy
      panstwa Damieckich ,za ich udzial w likwidacji Igo Syma.
      • szelesta Re: Ojciec przewraca sie w grobie 31.03.07, 20:23
        zapomniałeś dodać, że jego syn Eryk pomagał również aliantom, szkoda tylko że
        współpracował z sowieckim agentem J-23 co mu w realu pozostało, ale to niestety
        nie jest już żaden film tylko zwykłe świaństwo
      • mariusz9959 Re: Ojciec przewraca sie w grobie 31.03.07, 20:24
        Nie wiedziałem o tym. Jak się okazuje nawet majac tak szlechetnego ojca można
        się tak prymitywnie zeszmacić.
    • milkooo Re: Damięcki 31.03.07, 20:04
      marny ten damiecki
      masz racje - gow...na szmata
      • odarpi1 To wygląda trochę inaczej 31.03.07, 20:48
        O ile sobie przypominam Rzeczypospolita Polska jest prawnym następcą Polskiej
        Rzeczypospolitej Ludowej.
        Jak mnie pamięć nie myli Służba Bezpieczeństwa była legalną agendą rządową i
        nawiązanie z nią współpracy było podjęciem zgodnie z prawem działalności na
        rzecz Państwa.
        To że teraz jest fuj nie ma znaczenia .
        O ile zrozumiałem współpracę nawiązywały dwie strony: Uprawniona do tego
        Rządowa Agenda i Obywatel i finalizowały to na podstawie pisemnego
        zobowiązania do współpracy w którym wyszczególniano obowiązki obydwu stron i
        wynagrodzenie czyli jak w umowie o pracę .
        Ergo agent w świetle prawa stawał się funkcjonariuszem publicznym z prawną
        ochroną państwa na rzecz którego pracował podczas wykonywania swoich zadań i
        z prawem do opieki i ochrony ze strony służby.
        Wygląda na to że Państwo jednostronnie te umowy złamało
        O ile się trochę na tym znam to Rzeczypospolita Polska ujawniając dane
        agentów SB którzy nie popełnili przestępstw kryminalnych a jedynie
        przedkładali meldunki do których się przecież zobowiązali jednostronnie złamała
        tę umowę za co ci ludzie mogą żądać słonych odszkodowań to że teraz tego
        jeszcze nie robią pewnie wynika z szoku w jakim znajduje się tych kilka
        ujawnionych osób ale myślę jest to kwestia czasu aż ktoś bardziej zimno myślący
        przystąpi do wysądzenia kilkumilionowego odszkodowania.
        • moon5 Re: To wygląda trochę inaczej 31.03.07, 21:00
          PRL nie była państwem suwerennym, a SB była organizacją przestępczą, wysługującą
          się zbrodniczemu reżimowi. Nie wiem tylko kiedy i jaka ustawą zostało to
          potwierdzone.
          • odarpi1 Teraz PRL nie była suwerenna ,wtedy była 01.04.07, 08:04
            Skończy się Rzeczypospolita i jej następcy powiedzą że nie była państwem
            suwerennym bo nawet musiała wysyłać swoich żołnierzy na awanturnicze wojny
            swojego suwerena
            Tak zwane Wojsko Polskie było polskojęzyczną formacją US Army.
            Wszystko zależy kobieto od tego kto dojdzie do władzy
          • news21 Re: do moon 01.04.07, 08:14
            Żadną, to tylko Twoje bredzenie. PRL była legalnie dzialającym uznanym państwem
            z ktorym inne kraje utrzymywały stosunki dyplomatyczne. Dlatego ta forma
            lustracji jest naruszeniem prawa.
            • mariusz9959 do news21 01.04.07, 09:38
              Nie pisz komuś, że jego wypowiedz to brednie dopuki sam się nie doszkolisz.
              Twoje twierdzenie że: "ta forma lustracji jest naruszeniem prawa" poniewaz PRL
              była państwem suwerennym świadczy o tym, że nie masz zielonego pojęcia na ten
              temat. Takiego głupiego tłumaczenia jeszcze nie słyszałem. Trzecia Rzesza też
              była państwem suwerennym i przez lat uznawanym. Symku biegiem do książek, nie
              trać czasu na komputer.
        • szelesta Re: To wygląda trochę inaczej 31.03.07, 21:07
          ujadajcie, ujadajcie, jedną nogą już w trumnie, ale smród taki, że cho cho,
          biedne te wnuczęta i latorośle zamiast chwały i rodowych herbów ludzie będą
          palcyma pokazywać, a fuj !!
        • mariusz9959 Re: To wygląda trochę inaczej 31.03.07, 21:14
          Możesz kombinować jak chcesz ale w żaden sposób nie zmienia to faktu że
          Damięcki to szmata.
          • kaczyjar Re: To wygląda trochę inaczej 31.03.07, 21:20
            Ile gnoju masz lat . Napewno wtedy nie bylo cie na swiecie nie masz prawa bez
            znajomosci tamtych czasow nikog osadzac . Spytaj swoich rodzicow co o tym sadza
            , spytaj czy oni wedlog twoich kryteriow sie nigdy nie ze szmacili , czy
            mieszkanie np. dostali bez jakiejs deklaracji - czy na wczasy nie pojechles za
            jakas protekcja - pomysl i oskarzaj.
            • szelesta Re: To wygląda trochę inaczej 31.03.07, 21:23
              z relatywizmu moralnego miałeś zapewne ocenę celującą ?
              • kaczyjar Re: Do szelesta 31.03.07, 21:34
                Nie
                • szelesta Re: Do szelesta 31.03.07, 21:38
                  a skąd ty mnie znasz? i co a mnie wiesz ? komune i jej sługusów, won i za Don !
            • mariusz9959 do Kaczyjar 31.03.07, 21:29
              Po przeczytaniu Twoich wypocin i uwzględniając Twoje warunki wypowiadania się
              na ten temat jestem pewien że mam pełne prawo jeszcze raz powtórzyć- Damięcki
              to zwykła szmata.
              • kaczyjar Re: do Kaczyjar 31.03.07, 21:39
                Daj komputer swojej babciw - popiszemy sobie.
                Ty ego w zyciu nie zrozumiesz.
                • szelesta Re: do Kaczyjar 31.03.07, 21:45
                  a może jego babcia to porządna kobieta i z idiotami nie będzie bajdurzyć ?
                  • kaczyjar Re: do Kaczyjar 31.03.07, 21:48
                    Przepraszam - pewnie slucha Radyja - moze kiedys ?
                    • szelesta Re: do Kaczyjar 31.03.07, 21:50
                      co zazdrość zrzera, przydałoby się wam dzisiaj takie radio co ?
                      • kaczyjar Re: do Kaczyjar 31.03.07, 21:54
                        Pewnie ze tak - ja za mlodu sluchalem radia Wolna Europa Ty masz RM.
                        • szelesta Re: do Kaczyjar 31.03.07, 21:57
                          czy ty jakiś masochista jesteś, po co miałeś słuchać RWE skoro pewnie sam
                          kapowałeś, człowieku czym cię oni tam napoili, że takie dyrdymały opowiadasz ?
          • odarpi1 Niezupełnie szmata - każdy by tak zrobił 01.04.07, 08:05
            Kiedy Maciejowi zabrali prawko i zatrzymali samochód a zaraz potem mu wszystko
            zwrócili to nikt z żyjących w tamtym okresie nie był palcem robiony żeby się
            nie połapał dlaczego Maciej miał takie szczęście.
            Zatem nie jest to dla nikogo zaskoczeniem bo każdy na jego miejscu zrobiłby to
            samo.
            Życie w Polsce Ludowej to było nieustanne pasmo kombinowania i organizowania co
            tu dużo mówić na granicy prawa albo z wyraźnym jego przekraczaniem tyle że
            władza o tym nie wiedziała.
            Jak ktoś wpadł i musiał się tak ratować no to trudno, podpisać mógł wszystko
            byleby się za mocno nie angażował.
            Dajcie spokój Maciejowi bo jak wam się wydaje ,że jakiś tam Wajda czy inny
            narobił tych swoich filmów bez fraternizowania się z bezpieką toście się chyba
            szaleju najedli.
            • mariusz9959 Re: Niezupełnie szmata - każdy by tak zrobił 01.04.07, 09:44
              Niezłych szmaciarzy masz lub miałeś wokół siebie, że piszesz: "każdy na jego
              miejscu zrobiłby to samo". Dla Ciebie Damięcki to sprytny gość który umie sobie
              radzić w życiu, nie.
    • cyklista Re: Damięcki 31.03.07, 21:55
      Przekonaj mnie, że ty w tamtych czasach w jego sytuacji zachowałbyś się inaczej.
      Dziś każdy mocny w gębie. Im większa szmata tym głośniej pyszczy.
      • szelesta Re: Damięcki 31.03.07, 21:59
        nie wsiadam "za kierownicę" po pijaku , nie jestem morderą, rozumiesz !
        • odarpi1 wtedy przewidywali 2 mln samochodów w 2000 roku 01.04.07, 08:10
          Rozumiesz 2 miliony samochodów w 2000roku.
          to znaczy że jak było ich wtedy z pół miliona to wszystko , po ulicach
          zwłaszcza w nocy pies z kulawą noga nie jeździł więc na Maciusia musieli się
          chyba zasadzić bo tak na dobrą sprawę jak jechał po nocy jakiś samochód inny
          niż służbowy /chociaż to nie reguła/ to kierowca był prawie zawsze wypity.
      • mariusz9959 do Cyklisty 31.03.07, 22:05
        a jak Ty sobie wyobrażasz takie przekonywanie Ciebie, jak to można zrobić.
        Mogę Ci tylko napisać jestem człowiekiem, który ma pełne prawo powiedziec o
        Damięckim - to szmata.
        • cyklista Re: do Cyklisty 31.03.07, 22:27
          > a jak Ty sobie wyobrażasz takie przekonywanie Ciebie, jak to można zrobić.

Nie łatwe, ale nie niemożliwe. Najpierw musisz mnie przekonać, że mamy inne
          społeczeństwo niż kiedyś. Bo jeśli wtedy 30% się zeszmaciło i poszło na
          współpracę, to prawo wielkich liczb mówi że dziś jest podobnie. Jak już mnie
          przekonasz, że dzisiaj szmaciaków mamy tylko 1% to zostanie jeszcze udowodnić,
          że Ty do tej grupy nie należysz.
          Wiesz, ja tamte czasy słabo pamiętam. Ale z rachunku prawdopodobieństwa byłem
          dobry, a wszystkich swoich szmaciaków spotkałem już w wolnej Polsce.
          • mariusz9959 Re: do Cyklisty 31.03.07, 22:44
            Szmaciarz w obecnej Polsce mamy pewnie mniej ale tylko dlatego, że nie ma tak
            wielu powodów do zeszmacenia jak w PRL. Dzisiaj pijanemu kierowcy raczej nie
            proponują zostania TW jakiś tajnych służb. Zgadzam się, że ogólnie
            społeczeństwo nie jest wcale lepsze ale to nie zmienia faktu że Damięcki to
            szmata.
            PS. Dziwię się, że odpowiadasz na posty takich przygłupów jak Kaczyjar.
            • cyklista Re: do Cyklisty 31.03.07, 22:53
              > PS. Dziwię się, że odpowiadasz na posty takich przygłupów jak Kaczyjar.
              A czemu nie? Nie toleruję tylko tępej partyjnej propagandy - argumentów
              przepisywanych z notesika. Jeżeli nie gadałeś nigdy z menelem, zapitym robolem w
              tanim barze albo niedouczonym młotem w zatłoczonym, cuchnącym pociągu to wiele
              ciekawych doświadczeń ciągle przed Tobą.
              • mariusz9959 Re: do Cyklisty 31.03.07, 23:05
                No takie doświadczenie to chyba prawie każdy ma za soba bo nie jest o to tak
                trudno, ale "rozmowa" z Kaczyjar czy Szelesta to przecież zwykła pyskówka.
                • szelesta Re: do Cyklisty 31.03.07, 23:10
                  ależ towarzyszu, takie słownictwo nie przystoi sb-intelligence !
            • szelesta Re: do Cyklisty 31.03.07, 23:13
              mariuszek, społeczeństwo ci nie odpowiada? to sobie forum zmień, a odemnie
              trzymaj się z daleka szmato.
      • kaczyjar Re: Damięcki 31.03.07, 22:10
        Sprobuje - bylem prosrtym robolem nie mialem wielkich wymagan . Moi rodzice
        pochodzili z zapadlej wsi oni tez nie mieli wielkich ambicji- ja tez - moglem
        sie uczyc jak bym chcial - teraz jest troche na odwrot- Dostalem mieszkanie bez
        podpisywania ze zapisze sie do PZPR - nie skamlalem ze mi jest zle . Ale
        zwiedzilem troch Europe w latach 80 bez zadnego podpisywania -A zresztą spytaj
        rodzicow czy za wszystko musieli cos podpisywac ? powiedza wam prawde
        Chyba ze chca przed wami grac wielkich bohaterow ze oni nigdy nic od komuny nie
        dostali i nie brali bo to by bylo BE.
        • szelesta Re: Damięcki 31.03.07, 22:19
          ty dalej w sprawiedliwośc "społeczną wierzysz", napisz proszę jak to jest
          uczucie ?
          • kaczyjar Re: Damięcki 31.03.07, 22:21
            No cosik mi sie zdaje ze musis dostac w ryj.
            I to dzisiok :)
        • cyklista Re: Damięcki 31.03.07, 22:19
          > Sprobuje - bylem prostym robolem nie mialem wielkich wymagań .
          To wyjaśnia dlaczego esbecja się tobą nie interesowała. Gdyby Damięcki był
          robolem, dostał by wp.dol albo kolegium i na tym by się skończyło.

> rodzicow czy za wszystko musieli cos podpisywac ?
          Nie za wszystko, ale od czasu do czasu trzeba było się spsić. Czasem pewnie
          nawet z tego sobie nie zdawali sprawy. Szli na akademię, pochód, krzyczeli
          Wiesław-Wiesław. Zależy gdzie i w jakie czasy trafili. Nie ich wina zresztą.
          Za kilkanaście, może kilkadziesiąt lat dzieci też będą się wstydzić za rodziców
          czy dziadków z IPN. Tak jak dziś nikt się do stalinowskich prokuratorów nie
          przyznaje.
          • kaczyjar Re: Damięcki 31.03.07, 22:28
            No i co mam ci powiedziec - jestes kawal BUCA
            Tobie sie wydaje ze Ty jestes uczciwy prawy a inni to szmaty.
            Znajdzie sie ktos kiedys kto z ciebie zrobi szmte w tym kraju widac po Tobie ze
            tak jest.
            • cyklista Re: Damięcki 31.03.07, 22:37
              > No i co mam ci powiedziec - jestes kawal BUCA
              Twoje zdanie, mógłbym Ci też przydzielić jakiś epitet, ale to dyskusji do przodu
              nie posunie.

> Znajdzie sie ktos kiedys kto z ciebie zrobi szmte
              No przecież właśnie napisałem, że paru próbowało i próbuje. Kiedyś polecieli by
              do na skargę do partii albo esbecji. A dziś piszą donosy do szefa, a może i
              gdzie indziej. Też być chętnie napisał, co?
              • kaczyjar Re: Damięcki 31.03.07, 22:44
                To twoje pokolenie tez takie .
                A moze zasługujesz zaby cie ktos w koncu z...
                Przeciez to pokolenie JPII.A to swinie-nie przypuszczalem.
                - - - - - - - - - - - -
                Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga.
                ( to czemu mi mówią żem idiota?)
                • szelesta Re: Damięcki 31.03.07, 22:46
                  nie to pokolenie MP3 wyrosłe na cientym dowcipie 1-dniowego towarzysza Urbana :)
                  • kaczyjar Re: Damięcki 31.03.07, 22:55
                    szelesta napisał:

> nie to pokolenie MP3 wyrosłe na cientym dowcipie 1-dniowego towarzysza Urbana :
                    > )

Lubie Urbana - chciaz nie moge patrzyc - ale nie tylko na niego :)
          • kaczyjar Re: Damięcki 31.03.07, 22:32
            Zapytam tylko Wielgus to szmata?
            • cyklista Re: Damięcki 31.03.07, 22:40
              > Zapytam tylko Wielgus to szmata?
              Nie, ani Wielgus, ani Damięcki, ani Wałęsa ani nawet Kaczyński. Szmata to np.
              Ziobro który na kolegów studentów donosy na policję pisał i jak się poczuł mocny
              to o morderstwo oskarża bez sądu.
              • szelesta Re: Damięcki 31.03.07, 22:44
                niech sobie poujadają, i tak już po nich, niektórzy pewnie do tej pory nie
                wytrzeźwieli i myślą sobie ze Partia wróci :)
                • kaczyjar Re: Damięcki 31.03.07, 22:53
                  No co TY u komucha robisz a fe - to tak ja bys budowal na nowo komune .
                  Przeciez obiecywali Ci ze kazdy bedzie kapitalista - co nie podpisales czegos i
                  musisz tyrac na komuszego kapitaliste - nie dziwe sie ze jestes taki rozgoryczony.
                  -To ja tyram ale u prawdziwego kapitalisty - zostalo mi jaszcze 9 miesiecy do
                  emerytury . Ty sie jeszcze musisz meczyc - ale moze sie wladza zmieni to ci
                  bedzie lzej.
                  - - - - - - - - - - - -
                  Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga.
                  ( to czemu mi mówią żem idiota?)
                  • szelesta Re: Damięcki 31.03.07, 23:00
                    marzy ci się emerytura, tylko kto na nią będzie robił ?, znowu cię oszukali ty
                    mój biedny kapusiu :)
                    • kaczyjar Re: Damięcki 31.03.07, 23:14
                      No ja to kto Ty Nie kapusiu .
                      Kapus to ty jestes - podpier ...tu na tym forum kolegow ze na ciebie donosza
                      nieprawdaż? Zauważyłeś ze nie jet tak trudno kapowac nawet otym nie wiedzac?
                      • szelesta Re: Damięcki 31.03.07, 23:16
                        dziękuje mam dobry sen :)
    • cyklista Refleksyjnie 31.03.07, 23:11
      Temat wracał już parę razy Damięcki, hrabia Dzieduszycki, Wielgus ...
      W pierwszym momencie emocje podpowiadają "szmata". Ale później przychodzi
      refleksja: a jak ja bym się zachował w tamtych czasach, w tamtej sytuacji. Tak
      szczerze, sam przed sobą? I nie przychodzi do głowy nic lepszego niż ta stara
      historia:
      Do nauczającego w świątyni Jezusa z wielką wrzawą przychodzą uczeni w Piśmie.
      Przyprowadzają do Niego kobietę, która zgrzeszyła cudzołóstwem. Pytają Go o
      opinię w tej sprawie, według Prawa powinna zostać ukamienowana. Reakcja Jezusa,
      spokojna i stanowcza jest dla nich masakrująca: „Kto z was jest bez grzechu,
      niech pierwszy rzuci kamieniem!” W tym momencie jeden po drugim, odchodzili,
      pozostawiając kamienie. Każdy z nich wiedział, że nie jest do końca bez winy.
      • szelesta Re: Refleksyjnie 31.03.07, 23:15
        cieńki jesteś, powtrzasz sie
        • news21 Re: Refleksyjnie 01.04.07, 08:12
          Można sobie poprawić samopoczucie kopiąc leżącego.
          Jak ktoś wypisuje coś o szmacie to znaczy że sam jest gnojem.
          Co za odwaga anonimowo na forum opluć człowieka!
          • mariusz9959 do News21 01.04.07, 09:53
            O jaki leżacym Ty mówisz przecież Damięcki twierdzi, że tam prawie nic nie
            było, jest niewinny. On stoi prosto i nie ma sobie nic do zarzucenia.
            Piszesz: " Jak ktoś wypisuje coś o szmacie to znaczy że sam jest gnojem"
            a jak ktoś pisze że ktoś nie jest szmatą to jast szlachetny, tak.
            Zachowaj te genialne myśli dla głupszych od siebie.
        • odarpi1 Dzieciaki poczytajcie moje posty wyżej 01.04.07, 08:15
          Wasza bieda polega na tym ,że to co wiecie , wiecie od waszych nauczyciuli
          których też tam jakiś nieborak uczył.

Sciągnięte z forum Gorzowa Wlkp.
          z tego co piszesz to do mamra paczki nosiłeś tacie
          Autor: Gość: oxis IP: *.internetdsl.tpnet.pl
          Data: 31.03.07, 18:25 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
          Jeśli ty myślisz ,że wśród twoich krewnych nie ma ani jednego co podjął
          współpracę to rzeczywiście jesteś palcem zrobiony.
          jak przyjdzie co do czego to przekonasz się ,że proporcja ta dotyczy także
          twojej rodziny.
          Najlepiej to spróbuj sobie przypomnieć który osiągał większe od normalnych
          sukcesy zawodowe bądź gospodarcze no czego się tknął to mu wychodziło -
          szczęściarz taki.
          Wam młodym gó.. do tego bo warunki dzisiaj a wtedy to niebo a ziemia .
          Dzisiaj masz pieniądze i masz co chcesz wtedy cokolwiek byś nie chciał zrobić
          wymagało kombinacji - pieniądze szły obok.
          Przykładowo chciałeś kupić wózek dla dziecka - szedłeś do sklepu a tam NIE MA
          ale mam jeden własny tyle ,że potrzebuję zaworów do Fiata , szedłeś do Fiata po
          przeglądnięciu swoich znajomych którzy mogli to załatwić ale nie tym razem i
          tam słyszałeś NIEMA ale mam prywatne lecz potrzebuję łózka lekarskiego dla
          dziadka .
          Przeglądałeś znajomych którym ty kiedyś coś załatwiłeś i był taki co może
          załatwić łózko.
          Polecał cię szedłeś po łóżko i płaciłeś trochę więcej z łóżkiem waliłeś do
          Fiata tamten ci płacił nieco więcej ale też kasował za zawory nieco więcej
          z zaworami waliłeś do sklepu z wózkami i tam płacili ci za zawory trochę więcej
          i sprzedawali wózek też za trochę więcej.
          Efekt był taki ,że w sklepach nie było nic ale ludzie mieli wszystko
          Z punktu widzenia bezpieki nie ma różnicy pomiędzy meldunkiem a wypracowaniem.
          Bezpieka była formacją zabezpieczającą Państwo i swoim współpracownikom
          gwarantująca dyskrecję i opiekę.
          Podpisanie zobowiązania do współpracy następowało przy współudziale obu stron.
          Tak naprawdę to było umowa o prace na uzgodnionych warunkach zawarta z organem
          Państwa.
          Państwo tej umowy nie dotrzymało , ludzie teraz są w szoku ale jak dojdą do
          siebie i pierwszy ujawniony przez IPN wystąpi o parę milionów odszkodowania i
          w końcu je dostanie to wtedy zobaczysz jak desperacko niektórzy będą walczyć o
          miejsce na liście ujawnionych TW.
          Jeśli śledziłeś mniej więcej przebieg incydentu z Popiełuszką to sam wiesz ,że
          była to nieprawdopodobna partanina.
          Księżulo robił za agenta i dostał to co mu się należało tyle ,że gdyby umieli
          to zrobić to facet by im sie nie przekręcił - ot i wszystko

• vondenbach warszawska szpagatowa inteligencja 01.04.07, 08:51
            marni jesteści i nic nie warci
            • mariusz9959 Do vondenbacha 01.04.07, 09:58
              Damięcki to szmata i niezależnie co napiszesz tego nie zmienisz na to jest już
              za późno.
              • kaczyjar Re: Do vondenbacha 01.04.07, 10:32
                mariusz9959 napisał:

> Damięcki to szmata i niezależnie co napiszesz tego nie zmienisz na to jest już
                > za późno.
                >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                Wielgus to szmata czy nie ?
                • mariusz9959 Re: Do vondenbacha 01.04.07, 10:43
                  Tak Wielgus to też szmata.
                  • kaczyjar Re: Do vondenbacha 01.04.07, 10:43
                    Dzieki.
                    • mariusz9959 Re: Do vondenbacha 01.04.07, 10:44
                      Nie ma za co taka jest prawda.
                  • kaczyjar Re: Do vondenbacha 01.04.07, 10:51
                    Zastanawiam sie teraz czy odbiora mi emeryture jak sie dowiedza ze bylem w
                    harcerstwie a potem w ZMS.
                    Bo przeciez Pisiory wszystko moga.Pomagalem roznym ludza - bralem udzial w
                    akcjach - czarna stopa - niewidzialna reka - chlera wie czy ja czasem nie
                    pokagalem komuchom.
                    • mariusz9959 Re: Do vondenbacha 01.04.07, 10:54
                      To Ty jesteś wiekowy jak zdążyłeś załapać się do ZMS.
                      • kaczyjar Re: Do vondenbacha 01.04.07, 11:06
                        1945

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka