gieroy_asfalta słabe cycki, celulit, i to ma być ta piękność?! 15.04.07, 18:08 chyba przy Begerowej i Hojarskiej;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bevote No ale sutki ma spore! 15.04.07, 22:37 Pewnie tylek tez ksztaltny ... jednak ten burak z wyrokiem i doktoratem z Ukrainy to jakies nieporozumienie, zwlaszcza ze te gumiaki juz niedlugo idom w odstawkem! Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner miejsce listy wyborczej SA, z której startowała? 15.04.07, 18:30 przy okazji, ci młodzi wykształceni w samoobronie to to wyjątkowo cyniczne kanalie; takich omijaj z daleka, sprzedadzą korzystnie przy najbliższej sposobności Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Na ustnym sie zadlawila podobno u prof. Mulata? 16.04.07, 01:02 No ale na pisemnym przeszla! Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkie 15.04.07, 18:32 donald_2005 napisał: > Posłanka Lewandowska: > > "W Samoobronie nie ma podrywu, niedwuznacznych propozycji, a jest wręcz > ojcowska troska." > > Czy dorosła córka pokazuje swojemu ojcu piersi? Czy się nie krępuje? Może > kobiety by mi wytłumaczyły, bo ja raczej sobie nie wyobrażam. Jeszcze jedna buracka suka (tyle,ze ta jest niebrzydka). Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 To kiedy zobaczymy poslanke Lewandowska w.... 15.04.07, 18:35 Playboyu? To czarno-biale zdjecie jest niezle, wykonane prawie artystycznie, lecz to na plazy ... uffff, nieciekawe. Mam nadzieje ze Playboy zaprezentuje poslanke z lepszej strony! Hey, panowie z Playboy'a, do roboty, niezly temat! Odpowiedz Link Zgłoś
century211 [...] 15.04.07, 19:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma dla mnie spędzanie przez Maksymiuka wajacji w 15.04.07, 19:10 Egipcie jest bez znaczenia. Natomiast fakt, że ta kreatura zasiada w Sejmie, to powód do wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: dla mnie spędzanie przez Maksymiuka wajacji w 16.04.07, 11:19 tetradrachma napisał: > Egipcie jest bez znaczenia. Natomiast fakt, że ta kreatura zasiada w Sejmie, to > > powód do wstydu A dla mnie ma to znaczenie, bo kasa którą za ten Egipt zapłacił została zabrana mi - i Tobie też, przez co mnie nie stać na wakacje w Egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Ciekawa jestem jak SA radzi soebie z zazdroscia? 15.04.07, 19:10 Teraz Maxio moze liczyc na ataki spazmatycznych odruchow zazdrosci i zawisci. Andriej mu tego nie wybaczy! Lyzwa go znienawidzi. Poslanki wydlubia jej oczy. Ale sie bedzie dzialo. Renka to chyba sie rozbierze, zeby odciagnac oczy od S.L.D-upy. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 pogłaskać Maksymiuka po futerku - rozkosz 15.04.07, 19:19 takie szczęscie ma Sandrunia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia49 Re: A to zdzira jedna! 15.04.07, 19:24 A jak napastowała Anete K! Jaka zakłamana lafirynda .Pwenie robi to w samoobronie Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: A to zdzira jedna! 16.04.07, 01:01 Sandra, Aneta ... co to za imiona? Maryska, Wladka to sa imiona! Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 fajnie mają. Nigdy już nie będę głosować na nikogo 15.04.07, 19:28 sami złodzieje i tyle. Czy ktokolwiek z tych "wybrańców" myśli o polskim społeczeństwie? Oni mają nas w d...pie Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: fajnie mają. Nigdy już nie będę głosować na n 16.04.07, 11:16 bibbi5 napisała: > sami złodzieje i tyle. Czy ktokolwiek z tych "wybrańców" myśli o polskim > społeczeństwie? Oni mają nas w d...pie Że złodzieje to zgoda, bo żyją z tego co pod przymusem zabierają innym. Ale że nie myślą o "polskim społeczeństwie" i że maja nas w d_pie, to już nie jest prawdą. Myślą i to intesywnie - jak nas wygolić jeszcze bardziej i to tak żebysmy się z tego cieszyli i uwierzyli w "solidarną (socjalistyczną) Polskę". I jak widać "ciemny lud" wierzy i głosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem .. 15.04.07, 19:28 Dolce vita dla kloalicji. Podatnicy oplacaja bolszewickim nieukom wakacje. W jakim kraju jest tylu 3.14erdolnietych ludzi, ktorzy glosuja na zlodziei, gwalcicieli, nadetych durniow, ktorzy maja w butach slome a w glowie siano? Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkie 15.04.07, 19:51 W Samoobronie nie ma podrywu, niedwuznacznych propozycji, a jest wręcz ojcowska troska. Natomiast są: molestowania w pracy i jednoznaczne propozycje czasem nazywane wręcz ojcowską troską... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkie 15.04.07, 19:30 nie żeby co, ale w czym problem? kogoś stac - to jedzie.Jeśli pieniadze za które "było go stać" są zdobyte przestępczą drogą - to ścigac, jeśli uczciwie, to chętnie czepiłbym się redachtora od siedmiu bolesci. Jesli nie ma się nic do powiedzenia prócz tego, że ktos se wyleguje na plaży za granicą, to sie nie ośmieszac. A na dziś dzień czepić się kombinatorów którym udało się (FOZZ) lub udaje się (ucieczka do biurwokratycznych struktur UE) uniknać odpowiedzialności... Bo wiecie co, drodzy "śledczy" z wybiórczej": jest za co się gościa czepić - czepiać sie, ale z sensem, nie po wybiórczemu... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkie 15.04.07, 20:49 Może źle kombinuje, ale skoro poseł ma tyle zobowiązań kredytowych to komornik powinien mu wejść na pensję. Ale skoro stać go by wygrzewać się w egipcie to albo ma lewe dochody albo wycieczkę zasponsorowała mu posłanka... ale ja się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
timoszyk Re: Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkie 15.04.07, 19:32 Zdjecie jest ladne i pani poslanka nie ma sie czego wstydzic! Tak dla porzadku jednak: Jesli podsluchiwanie jest naganne, a nawet karalne, to czy podgladanie nie powinno byc traktowane tak samo? A moze nie dotyczy to wrazych frakcji politycznych? Wac Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem .. 15.04.07, 19:35 Odnosze wrażenie że Samoobrona jest śledzona.Interesuje mnie kto zlecil, komu i w jakim celu by jechal za poslem do Egiptu.Kto za to zapłacil.widocznie nic takiego nie znaleziono, skoro pokazano miernej jakosci zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
michalroman Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem .. 15.04.07, 19:42 po ile lody? www.sandralewandowska.com.pl/kontakt.php Odpowiedz Link Zgłoś
bikeaction Jelenia Góra przeprasza za Lewandowską! .. 15.04.07, 19:45 Kiedyś czyściła członki SLD - teraz Samejbrony - wyciruch! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 [...] 15.04.07, 19:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Ma doktorat i wyrok? 24.04.07, 14:04 A kto w Szambobronie nie ma wyroku? Taki majom statut i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Ten artykul powinien sie ukazac w WysokichObcasach 15.04.07, 19:55 Ten artykul powinien byl sie ukazac w Wysokich Obcasach a nie Wiadomosciach. GazWyb, ideal forumowej lewizny, znowu siegnal bruku. Ile razy mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem .. 15.04.07, 20:14 To nie nowosc ze samoobrona to bydlo. Ta co tak sie bulwersowala gdy wyszla sprawa seksafery niejaka lewandowska sama okazala sie ku..szonem. Oni wszyscy maja mozgi zakodowane na afery. A najbardziej mnie szlak trafia ze moje podatki ida na takie szmaty i ich rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Z takimi cyckami 15.04.07, 20:41 to zostają tylko posłowie samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Samoobrona inwestuje w kobiety SLD 15.04.07, 21:07 Super Express 26.10.2005 Rzuciła Millera dla Leppera Sandra Lewandowska ma 28 lat, jest długonogą naturalną blondynką. Nie ma męża ani chłopaka. Może dlatego, że - jak mówi - nie lubi seksu? Sylwia Lewandowska z biało-czerwoną apaszką pod szyją podbija Sejm. Choć mawiają o niej "dzieciątko Leppera", na dziecko bynajmniej nie wygląda. Do Samoobrony śliczna posłanka trafiła z SLD, dokąd z kolei przywiódł ją podziw dla elokwencji Jerzego Szmajdzińskiego. Oboje pochodzą z Jeleniej Góry. Dzięki urokowi osobistemu znalazła nawet pracę w MSWiA za czasów, kiedy kierował nim Krzysztof Janik. Posłanka Lewandowska lubi chwalić się, że była jego asystentką. - Lewandowska? Pamiętam jak przez mgłę. Taka atrakcyjna fizycznie, choć nie w moim wieku - zaczyna kojarzyć w rozmowie z "Super Expressem" Krzysztof Janik (55 l.). Ale zaprzecza, by była jego asystentką. - Przyjąłem ją na prośbę Szmajdzińskiego albo Millera do sekretariatu i widziałem może ze dwa razy - prostuje. Gdy notowania Sojuszu zaczęły spadać na łeb, na szyję, zaradna Sandra Lewndowska porzuciła swoich dobroczyńców z SLD i postawiła na pnącą się w sondażach partię Leppera. Czy w Sejmie sobie poradzi? A któż się jej oprze! (autor: Jaha Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Samoobrona inwestuje w kobiety SLD 22.04.07, 02:53 No i Maksymiuka uwiodla, hehe ... a H..arska mowila niedawno, ze Maksymiuk byla na swoich 60-tych urodzinach z zonom. Czy jemu jeszcze staje? Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem .. 15.04.07, 20:52 Ale poseł Maksiu ma większe piersi od niej, a ona przypomina mi Frytkę, nie tylko z wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Samoobrona broni prorodzinnej polityki PiCU 15.04.07, 21:05 (Super Express, 22.08.06)- Seksbiznes posła Tak zarabia prorodzinny polityk Samoobrony Wojciech Romaniuk Erotyczny taniec na rurze, ociekające seksem pokazy i goliznę - takie "atrakcje" funduje mieszkańcom Białej Podlaskiej poseł Samoobrony Wojciech Romaniuk (37 l.). To wszystko dzieje się w hotelu Capitol, którego jest właścicielem. Poseł osobiście dogląda interesu i jest wiernym widzem każdego pokazu. Nierzadko w towarzystwie uroczych młodych kobiet. Następnego dnia przekonuje nas, że wraz z Samoobroną w nadchodzących wyborach samorządowych będzie propagował rodzinne wartości. Można popatrzyć, można wynająć(...) Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Maksymiuk przedłuża sobie starość,a lecą na niego 15.04.07, 21:19 dzierlatki, że hey. Dziwi mnie to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Nic nikomu do tego 15.04.07, 21:24 ...co robili i gdzie byli, jeśli oczywiście za swoje pieniądze. Oboje wolni to mogą robić co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
courtier Ach te krytykany 15.04.07, 22:00 przeciez łoni sie łopalajom na kocyku w białoczerwone paski-jak na prawdziwych patriotów przystało. Po co tyle krzyku na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Obszarnik z Samoobrony na wakacjach ? 15.04.07, 22:04 To jest nowa twarz Samoobrony. Jak to się ma, do tej troski o chłopa obdzieranego ze skóry i eksmitowanego z majątku rodzinnego przez obszarników ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Jutro skladam wniosek na czlonka Samoobrony! .. 15.04.07, 22:25 Chce byc tam czlonkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: A ile masz we wzwodzie? 15.04.07, 23:11 Jestes dziewczynka?Bo tylko dziewczynka pokazuje! Odpowiedz Link Zgłoś