Dodaj do ulubionych

Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem ...

• gieroy_asfalta słabe cycki, celulit, i to ma być ta piękność?! 15.04.07, 18:08
      chyba przy Begerowej i Hojarskiej;-P
      • bevote No ale sutki ma spore! 15.04.07, 22:37
        Pewnie tylek tez ksztaltny ... jednak ten burak z wyrokiem i doktoratem z
        Ukrainy to jakies nieporozumienie, zwlaszcza ze te gumiaki juz niedlugo idom w
        odstawkem!
    • halfliner miejsce listy wyborczej SA, z której startowała? 15.04.07, 18:30
      przy okazji, ci młodzi wykształceni w samoobronie to to wyjątkowo cyniczne
      kanalie; takich omijaj z daleka, sprzedadzą korzystnie przy najbliższej
      sposobności
      • bevote Hotel poselski, drugie pientro! 15.04.07, 22:44
        • belus77 Na ustnym sie zadlawila podobno u prof. Mulata? 16.04.07, 01:02
          No ale na pisemnym przeszla!
    • shithead Re: Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkie 15.04.07, 18:32
      donald_2005 napisał:

> Posłanka Lewandowska:
      >
      > "W Samoobronie nie ma podrywu, niedwuznacznych propozycji, a jest wręcz
      > ojcowska troska."
      >
      > Czy dorosła córka pokazuje swojemu ojcu piersi? Czy się nie krępuje? Może
      > kobiety by mi wytłumaczyły, bo ja raczej sobie nie wyobrażam.
      Jeszcze jedna buracka suka (tyle,ze ta jest niebrzydka).
    • vortex21 To kiedy zobaczymy poslanke Lewandowska w.... 15.04.07, 18:35
      Playboyu? To czarno-biale zdjecie jest niezle, wykonane prawie artystycznie,
      lecz to na plazy ... uffff, nieciekawe. Mam nadzieje ze Playboy zaprezentuje
      poslanke z lepszej strony! Hey, panowie z Playboy'a, do roboty, niezly temat!
    • century211 [...] 15.04.07, 19:05
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • tetradrachma dla mnie spędzanie przez Maksymiuka wajacji w 15.04.07, 19:10
      Egipcie jest bez znaczenia. Natomiast fakt, że ta kreatura zasiada w Sejmie, to
      powód do wstydu
      • metall Re: dla mnie spędzanie przez Maksymiuka wajacji w 16.04.07, 11:19
        tetradrachma napisał:

> Egipcie jest bez znaczenia. Natomiast fakt, że ta kreatura zasiada w Sejmie, to
        >
        > powód do wstydu

A dla mnie ma to znaczenie, bo kasa którą za ten Egipt zapłacił została zabrana
        mi - i Tobie też, przez co mnie nie stać na wakacje w Egipcie
    • century211 Ciekawa jestem jak SA radzi soebie z zazdroscia? 15.04.07, 19:10
      Teraz Maxio moze liczyc na ataki spazmatycznych odruchow zazdrosci i zawisci.
      Andriej mu tego nie wybaczy!
      Lyzwa go znienawidzi.
      Poslanki wydlubia jej oczy.
      Ale sie bedzie dzialo.
      Renka to chyba sie rozbierze, zeby odciagnac oczy od S.L.D-upy.
    • eksterminator_kaczek Ale sie dzisiaj rolnikom powodzi?! 15.04.07, 19:13
      • bevote Ten gostek ma doktorat! 15.04.07, 22:45
    • obywatelx5 pogłaskać Maksymiuka po futerku - rozkosz 15.04.07, 19:19
      takie szczęscie ma Sandrunia:))
      • marysia49 Re: A to zdzira jedna! 15.04.07, 19:24
        A jak napastowała Anete K! Jaka zakłamana lafirynda .Pwenie robi to w samoobronie
        • belus77 Re: A to zdzira jedna! 16.04.07, 01:01
          Sandra, Aneta ... co to za imiona? Maryska, Wladka to sa imiona!
    • bibbi5 fajnie mają. Nigdy już nie będę głosować na nikogo 15.04.07, 19:28
      sami złodzieje i tyle. Czy ktokolwiek z tych "wybrańców" myśli o polskim
      społeczeństwie? Oni mają nas w d...pie
      • metall Re: fajnie mają. Nigdy już nie będę głosować na n 16.04.07, 11:16
        bibbi5 napisała:

> sami złodzieje i tyle. Czy ktokolwiek z tych "wybrańców" myśli o polskim
        > społeczeństwie? Oni mają nas w d...pie

Że złodzieje to zgoda, bo żyją z tego co pod przymusem zabierają innym. Ale że
        nie myślą o "polskim społeczeństwie" i że maja nas w d_pie, to już nie jest
        prawdą. Myślą i to intesywnie - jak nas wygolić jeszcze bardziej i to tak
        żebysmy się z tego cieszyli i uwierzyli w "solidarną (socjalistyczną) Polskę". I
        jak widać "ciemny lud" wierzy i głosuje.
    • pethate Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem .. 15.04.07, 19:28
      Dolce vita dla kloalicji. Podatnicy oplacaja bolszewickim nieukom wakacje.
      W jakim kraju jest tylu 3.14erdolnietych ludzi, ktorzy glosuja na zlodziei,
      gwalcicieli, nadetych durniow, ktorzy maja w butach slome a w glowie siano?
      • consens Re: Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkie 15.04.07, 19:51
        W Samoobronie nie ma podrywu, niedwuznacznych propozycji, a jest wręcz ojcowska
        troska.
        Natomiast są: molestowania w pracy i jednoznaczne propozycje czasem nazywane
        wręcz ojcowską troską...
    • losiu4 Re: Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkie 15.04.07, 19:30
      nie żeby co, ale w czym problem? kogoś stac - to jedzie.Jeśli pieniadze za
      które "było go stać" są zdobyte przestępczą drogą - to ścigac, jeśli uczciwie,
      to chętnie czepiłbym się redachtora od siedmiu bolesci. Jesli nie ma się nic do
      powiedzenia prócz tego, że ktos se wyleguje na plaży za granicą, to sie nie
      ośmieszac. A na dziś dzień czepić się kombinatorów którym udało się (FOZZ) lub
      udaje się (ucieczka do biurwokratycznych struktur UE) uniknać
      odpowiedzialności... Bo wiecie co, drodzy "śledczy" z wybiórczej": jest za co
      się gościa czepić - czepiać sie, ale z sensem, nie po wybiórczemu...

Pozdrawiam

Losiu
      • sraczynski Re: Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkie 15.04.07, 20:49
        Może źle kombinuje, ale skoro poseł ma tyle zobowiązań kredytowych to komornik powinien mu wejść na pensję. Ale skoro stać go by wygrzewać się w egipcie to albo ma lewe dochody albo wycieczkę zasponsorowała mu posłanka... ale ja się nie znam.
    • timoszyk Re: Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkie 15.04.07, 19:32

Zdjecie jest ladne i pani poslanka nie ma sie czego wstydzic! Tak dla porzadku
      jednak: Jesli podsluchiwanie jest naganne, a nawet karalne, to czy podgladanie
      nie powinno byc traktowane tak samo? A moze nie dotyczy to wrazych frakcji
      politycznych?

Wac
    • t-1984 Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem .. 15.04.07, 19:35
      Odnosze wrażenie że Samoobrona jest śledzona.Interesuje mnie kto zlecil, komu i
      w jakim celu by jechal za poslem do Egiptu.Kto za to zapłacil.widocznie nic
      takiego nie znaleziono, skoro pokazano miernej jakosci zdjęcia.
    • michalroman Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem .. 15.04.07, 19:42
      po ile lody?
      www.sandralewandowska.com.pl/kontakt.php
    • bikeaction Jelenia Góra przeprasza za Lewandowską! .. 15.04.07, 19:45
      Kiedyś czyściła członki SLD - teraz Samejbrony - wyciruch!
      • pierot6 [...] 15.04.07, 19:53
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • bevote Ma doktorat i wyrok? 15.04.07, 20:02
          Co za kraj?
          • belus77 Re: Ma doktorat i wyrok? 24.04.07, 14:04
            A kto w Szambobronie nie ma wyroku? Taki majom statut i juz!
    • pies_na_lewizne Ten artykul powinien sie ukazac w WysokichObcasach 15.04.07, 19:55
      Ten artykul powinien byl sie ukazac w Wysokich Obcasach a nie Wiadomosciach.

GazWyb, ideal forumowej lewizny, znowu siegnal bruku.

Ile razy mozna?
    • piotrwit55 Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem .. 15.04.07, 20:14
      To nie nowosc ze samoobrona to bydlo. Ta co tak sie bulwersowala gdy wyszla
      sprawa seksafery niejaka lewandowska sama okazala sie ku..szonem. Oni wszyscy
      maja mozgi zakodowane na afery. A najbardziej mnie szlak trafia ze moje podatki
      ida na takie szmaty i ich rozrywki.
    • popijajac_piwo Z takimi cyckami 15.04.07, 20:41
      to zostają tylko posłowie samoobrony...
      • czyzyk33 Samoobrona inwestuje w kobiety SLD 15.04.07, 21:07
        Super Express 26.10.2005
        Rzuciła Millera dla Leppera
        Sandra Lewandowska ma 28 lat, jest długonogą naturalną blondynką. Nie ma męża
        ani chłopaka. Może dlatego, że - jak mówi - nie lubi seksu? Sylwia Lewandowska
        z biało-czerwoną apaszką pod szyją podbija Sejm.
        Choć mawiają o niej "dzieciątko Leppera", na dziecko bynajmniej nie wygląda. Do
        Samoobrony śliczna posłanka trafiła z SLD, dokąd z kolei przywiódł ją podziw
        dla elokwencji Jerzego Szmajdzińskiego. Oboje pochodzą z Jeleniej Góry.
        Dzięki urokowi osobistemu znalazła nawet pracę w MSWiA za czasów, kiedy
        kierował nim Krzysztof Janik. Posłanka Lewandowska lubi chwalić się, że była
        jego asystentką.
        - Lewandowska? Pamiętam jak przez mgłę. Taka atrakcyjna fizycznie, choć nie w
        moim wieku - zaczyna kojarzyć w rozmowie z "Super Expressem" Krzysztof Janik
        (55 l.). Ale zaprzecza, by była jego asystentką. - Przyjąłem ją na prośbę
        Szmajdzińskiego albo Millera do sekretariatu i widziałem może ze dwa razy -
        prostuje.
        Gdy notowania Sojuszu zaczęły spadać na łeb, na szyję, zaradna Sandra
        Lewndowska porzuciła swoich dobroczyńców z SLD i postawiła na pnącą się w
        sondażach partię Leppera. Czy w Sejmie sobie poradzi? A któż się jej oprze!
        (autor: Jaha
        • belus77 Re: Samoobrona inwestuje w kobiety SLD 22.04.07, 02:53
          No i Maksymiuka uwiodla, hehe ... a H..arska mowila niedawno, ze Maksymiuk byla
          na swoich 60-tych urodzinach z zonom. Czy jemu jeszcze staje?
    • sraczynski Wakacje posłów Samoobrony: smarowanie olejkiem .. 15.04.07, 20:52
      Ale poseł Maksiu ma większe piersi od niej, a ona przypomina mi Frytkę, nie tylko z wyglądu.
      • czyzyk33 Samoobrona broni prorodzinnej polityki PiCU 15.04.07, 21:05
        (Super Express, 22.08.06)- Seksbiznes posła
        Tak zarabia prorodzinny polityk Samoobrony Wojciech Romaniuk
        Erotyczny taniec na rurze, ociekające seksem pokazy i goliznę -
        takie "atrakcje" funduje mieszkańcom Białej Podlaskiej poseł Samoobrony
        Wojciech Romaniuk (37 l.).
        To wszystko dzieje się w hotelu Capitol, którego jest właścicielem. Poseł
        osobiście dogląda interesu i jest wiernym widzem każdego pokazu. Nierzadko w
        towarzystwie uroczych młodych kobiet. Następnego dnia przekonuje nas, że wraz z
        Samoobroną w nadchodzących wyborach samorządowych będzie propagował rodzinne
        wartości. Można popatrzyć, można wynająć(...)
    • bibbi5 Maksymiuk przedłuża sobie starość,a lecą na niego 15.04.07, 21:19
      dzierlatki, że hey. Dziwi mnie to bardzo.
    • akle2 Nic nikomu do tego 15.04.07, 21:24
      ...co robili i gdzie byli, jeśli oczywiście za swoje pieniądze. Oboje wolni to mogą robić co chcą.
    • courtier Ach te krytykany 15.04.07, 22:00
      przeciez łoni sie łopalajom na kocyku w białoczerwone paski-jak na prawdziwych
      patriotów przystało. Po co tyle krzyku na forum.
    • jan3211 Obszarnik z Samoobrony na wakacjach ? 15.04.07, 22:04
      To jest nowa twarz Samoobrony. Jak to się ma, do tej troski o chłopa
      obdzieranego ze skóry i eksmitowanego z majątku rodzinnego przez obszarników ?
    • marcowsky Jutro skladam wniosek na czlonka Samoobrony! .. 15.04.07, 22:25
      Chce byc tam czlonkiem!
      • bevote A ile masz we wzwodzie? 15.04.07, 22:43
        • marcowsky Re: A ile masz we wzwodzie? 15.04.07, 23:11
          Jestes dziewczynka?Bo tylko dziewczynka pokazuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka