pantera01 16.04.07, 05:07 Slusznie, niech Francuzi glosuja na Segolenke! Predzej beda kalifatem! Ta kobitka jest durna jak kazdy lewak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phun spadaj prawacka swinio do swojego pisdzielskiego 16.04.07, 11:06 korytka www.lewica.pl www.partiapracy.pl www.trybuna.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trabant_kombi Re: prawda boli lewaka i zamiast argumentów 16.04.07, 16:09 rzuca inwektywami. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Po co wam argumenty, wy wierzycie w dogmaty i 16.04.07, 19:41 prawdy objawione, przytaczanie argumentow dla was to rzucanie perel miedzy wieprze. Won do koryta poki mozecie sie jeszcze nazrec. www.mlodzisocjalisci.pl www.partiapracy.pl www.lewica.pl euromason.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: spadaj prawacka swinio do swojego pisdzielski 16.04.07, 17:21 Jak widze folksdojcz powrocil na forum. Czy mamusia ma sie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
phun Nie posluchales mnie maocherowy Hamie 16.04.07, 19:02 spadaj do swojego PISdzielskiego koryta www.lewica.pl www.racjonalista.pl www.partiapracy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Nie posluchales mnie maocherowy Hamie 16.04.07, 19:19 Phun Trzeba bylo studiowac ortografie i gramatyke za mlodu, teraz juz za pozno na to. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Re: Nie posluchales mnie maocherowy Hamie 16.04.07, 19:58 No nie zupelnie, studiaowac studiowalem choc nie byla to polonistyka, no cuz z dyslekcja trzeba nauczyc sie zyc :-). Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Nie posluchales mnie maocherowy Hamie 17.04.07, 00:37 W porzadku, nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Powodzenia Ségolene ! 16.04.07, 16:40 Kalifatem Francja nigdy nie będzie, bo musiałaby zrezygnować z wina, piwa i wolności. A tego sobie nikt nie wyobraża. Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Powodzenia Ségolene ! 16.04.07, 17:22 Bedzie. Nie z takich rzeczy rezygnuje sie dla pedofila Mahometa pod grozba poderzniecia gardla. Winko i piwo mozna pic po cichu w domku. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Milionerka segolene mami proli profitami 16.04.07, 17:39 Finansowanie przez podatnika zarobkow leniwych nieudacznikow, utrzymywanie islamskich smieci i inne bzdurne lewactwa czerwonej burzujki to prosta droga do poglebienia kryzysu Francji jako panstwa. Ale paniusi to nie zaszkodzi - ze swoim majatkiem i dostepem do lewackich interesikow, segolene zarobi, da zarobic kumplom i poputczykom, a durny proletariat niech sobie potem sam radzi. Zaiste, bardzo juz zabojadzki narod skapcanial, ze taki kit daje sobie wciskac. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Co to obchodzi PISdzielcow skoro sami dali sie 16.04.07, 19:29 omamic 3 mln mieszkan i kraina mlekiem i miodem plynaca, co to was obchodzi lepiej spojrzcie na samych siebie. Osobiscie twierdze ze Royall ma szanse naprawe duzo zamieszac i zrobic wiele dobrego dla UE i Francji, ktora UE jest bardzo potrzebna, by ja wzmocnic. www.lewica.pl euromason.blox.pl/html www.mlodzisocjalisci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wojna_o_kase Francja czeka na Sarkozy'ego! 16.04.07, 19:31 Slynny liberalny (prokorporacyjny) The Economist pisze ze 'po cwiercwieczu problemow czas na reformy', oczywiscie w celu upodobnienia Francji do Ameryki. Te reformy moze przeprowadzic tylko Sarkozy! Popatrzmy: w czasie ostatniego cwiercwiecza place realne we Francji wzrosly duzo wiecej niz w USA, Francuzi maja szkoly za darmo, opieke zdrowotna i swiadczenia dla bezrobotnych, maja CO ROKU 6 tygodni urlopu. W Ameryce place realne sa w stagnacji (choc PKB rosnie i zyski firm szybuja w gore), godziny pracy sie wydluzaja, urlop srednio 13 dni w roku, 43mln ludzi nie ma dostepu do lekarza, szkoly leza, choc Amerykanie placa porownywalne podatki do Francuzow - a w zamian nie dostaja NIC, moze poza autostradami i wielka armia ktora swymi dzialaniami pomnaza terrorystow. W dodatku Ameryka ma eksplodujacy dlug finansowany glownie przez Chiny, co pozwala argumentowac ze nawet ten poziom zycia co teraz finansuje na koszt przyszlych pokolen. Francuzi na razie nie musza sie zadluzac u swoich wnukow zeby finansowac swoj dobrobyt. Tak, Francje trzeba natychmiast zreformowac! Tylko Sarkozy szansa na zreformowanie Francji! Odpowiedz Link Zgłoś
phun Re: Francja czeka na Sarkozy'ego! 16.04.07, 19:50 Dokladnie o to chodzi, o to by Francja stala sie marionetka globalnych mafi finasowych WTO, BS. Ciekawe czy Aferal Wolfowitz ten od przekretow w BS tez popiera Sarkozego nie zdziewiloby mnie to. www.lewica.pl www.racjonalista.pl www.partiapracy.pl euromason.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zenobia Mnie sie wydaje, ze Segolene nie 17.04.07, 04:12 Mnie sie wydaje, ze Segolene nie wejdzie do drugiej tury. Druga tura bedzie miedzy Sarkozym a LePenem i Sarkozy ja wygra. No ale moge sie mylic. W kazdym razie gdyby Royal wygrala to bylby to znak, ze Francja weszla w koncowe stadium rozkladu. Sarkozy daje jakis cien nadziei na odrodzenie. Ciotka Zenobia. Odpowiedz Link Zgłoś