piwi77 Jeżeli nawet Orzechowskiemu brak odwagi 17.04.07, 13:59 interpretować Wojtyle złote myśli, to dowód, że stanowią one martwą spuściznę. Strach się nią na serio zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Giertych = Hitler 17.04.07, 14:14 Widze ze ta pluskwa giertych to zachowuje sie jak najwiekszej skali nazista. tylko potrafi ograniczac ludziom wolnosc, wprowadza debilne pomysly, i na dodatek jest msciwym skur..synem. Odpowiedz Link Zgłoś
twspam do opiekuna forum 17.04.07, 14:17 Ponawiam moją prośbę z innego forum. Proszę o pozostawianie wszystkich tekstów autorstwa leonard3. Obecnie wycinane są jego najbardziej idiotyczne teksty co może stworzyć błędne wrażenie, że ich autor jest tylko debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: LPR straszy śmiercią 17.04.07, 14:44 "Zaostrzymy kary za eutanazję, by Polacy dotknięci starością lub problemami zdrowotnymi nie bali się iść do szpitala! - ogłosił szef klubu LPR Mirosław Orzechowski" Panie Orzechowski staruszki i chorzy nie boja sie isc do szpitala ale boja sie ze nie dozyja chwili kiedy DOSTANA sie wreszcie do szpitala (jak z byle glupota trzeba czekac dwa miechy) Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: LPR straszy śmiercią 17.04.07, 15:24 wybacz, zyje mi sie za dobrze zebym miala odbierac sobie zycie ;) wspaniala, najlepsza na swiecie i kochana partnerka (:* jeśli to czytasz, Myszko), kochajaca rodzina i dobre studia- na razie wszystko, czego mi trzeba. Wolalabym, zebys nie nazywal mnie 'lesba'- jest to niemile i obrazliwe. >Swiat bylby bez ciebie lepszy. to samo moglabym stwierdzic odnosnie ciebie, katofaszysto. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: LPR straszy śmiercią 17.04.07, 16:10 To ulubiona prowokacja katolików, tak ciągnąć dyskusję w dół, aby sięgnęła błota, wtedy nie tylko oni będą ubabrani. Nie idź na to. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: LPR straszy śmiercią 18.04.07, 23:03 piwi77 napisał: > To ulubiona prowokacja katolików, tak ciągnąć dyskusję w dół, aby sięgnęła > błota, wtedy nie tylko oni będą ubabrani. To chyba nie z tego powodu, a raczej - z braku kontrargumentów. Wtedy zostają tylko inwektywy, wycieczki osobiste, całe to - jak piszesz - ciągnięcie dyskusji w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: LPR straszy śmiercią 18.04.07, 23:09 Ale sie atole podniecili do smierci. Ale nie rozumiecie nasze intencj katolikow. Prosimy o szybka AUTO-eutanazje dla wszystkich EUTA-nazistow. A zwlaszcza dla syfilityczka_wroclaw i cenzora tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: LPR straszy śmiercią 18.04.07, 23:12 Leos! Znowu sie powtarzasz i niepotrzebnie ekscytujesz! Cisnienie Ci podskoczy! Pozno juz, zonka na pewno na Ciebie od dawna czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
irka.w Leoś, to znowu ty? 19.04.07, 00:50 O tej porze powinieneś pracować nad dalszym rozmnażaniem się. Całe dnie i noce spędzasz przy komputerze, kto się opiekuje gromadą twoich dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Najlogiczniej będzie karać śmiercią za eutanazję 17.04.07, 16:38 - w imię ochrony życia :/ I 10 lat więzienia dla samobójców. Odpowiedz Link Zgłoś
naserio Ozór na szaro 17.04.07, 16:51 Ozór na szaro Raz do zarządu "Liga do czynu" (ozór na szaro, ozór na szaro) przyszedł Leonard, wlany ze spleenu. (ozór na szaro, chrzan) - Bardzo - powiada - smutno - powiada, (ozór na szaro, ozór na szaro) powiedz prezesie, jaka jest rada? (ozór na szaro, chrzan) Wypiłem - mówi - czystej butelkę, (ozór na szaro, ozór na szaro) trzy bomby piwa, rumu angielkę. (ozór na szaro, chrzan) Potem - powiada - whisky - powiada, (ozór na szaro, ozór na szaro) - i nic - powiada - nic nie pomaga. (ozór na szaro, chrzan) Niech mi pan powie, gdzie jest przyczyna, (ozór na szaro, ozór na szaro) że nuda straszna? Czyja to wina? (ozór na szaro, chrzan) A na to prezes: - Niech pan pozwoli! (ozór na szaro, ozór na szaro) Co dzień powtarzam: wina atoli! (ozór na szaro, chrzan) Wina homosiów i lejb z importu. (ozór na szaro, ozór na szaro) Niech pan rozwiąże sprawę abortu! (ozór na szaro, chrzan) I bezbożników, co rodem z Azji. (ozór na szaro, ozór na szaro) Trzeba zakazać eutanazji! (ozór na szaro, chrzan) Pisz pan na forum, drogi kolego! (ozór na szaro, ozór na szaro) Wzywaj do czynu, katolickiego! (ozór na szaro, chrzan) Poszedł Leonard; co miał, to przepił (ozór na szaro, ozór na szaro) zbluzgał atoli. Nic mu nie lepiej. (ozór na szaro, chrzan) - Tylem obrażał, proszę gin z rumem, (ozór na szaro, ozór na szaro) a źle, cholera. Nic nie rozumiem. (ozór na szaro, chrzan) Jeszcze raz - z rumem i pepermentem, (ozór na szaro, ozór na szaro) Gdzież upragnione dolce far rżnięte? (ozór na szaro, chrzan) ... Liga do czynu ozór na szaro. Leoś na szaro, abort na szaro. Ozór do czynu, czyny do chrzanu. CHRZAN, mój Leosiu. CHRZAN! Według Juliana Tuwima 1936 Przepraszam Panie Julianie! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.lekter LPR straszy śmiercią 17.04.07, 21:19 Ja myślę że LPR pokazuje swój ogromny kompleks mniejszości... Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: LPR straszy śmiercią 17.04.07, 21:24 Euta-NAZISCI maja prawo do AUTO-eutanazji Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: LPR straszy śmiercią 17.04.07, 21:27 Euta-NAZISTKA lesbijska z wroclawia, masz prawo do natychmiastowej AUTO- eutanazji Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: LPR straszy śmiercią 17.04.07, 22:00 Jeszcze tydzień a premier ich postraszy bezrobociem Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Do Leonarda3 17.04.07, 22:30 PRZESADZILES, w tym momencie przestajesz byc zabawny. Jak smiesz obrazac ludzi w ten sposob?????? WSTYDU NIE MASZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Do Leonarda3 17.04.07, 22:45 Zawisza Leoś to wielka papuga nim się nie masz co przejmować. Jak przychodzi do czegoś to tchórzliwy zając Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Do Leonarda3 17.04.07, 22:52 Kiedy ja sie normalnie nim nie przejmuje, czasami nawet go troche lubie (sic!), ale nie zniose zeby obrazal innych ludzi! To wyrafinowana podlosc! I Leos powinien sie wstydzic! Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Do Zawiszy 17.04.07, 22:58 Nie powtarzaj się, z twoimi cytatami bo to nudne! Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek2040 LPR straszy śmiercią 18.04.07, 00:52 Właśnie spotkałem się u lekarzy z takim powiedzeniem , ile pan ma lat? odpowiadam 70 , więc wystarczająco dużo i lekarstwa panu nie pomogą . Nie wypisano mi leków. Czy to nie jest eutanazja? Odpowiedz Link Zgłoś
dv69 Kazdy czlowiek powinien miec prawo 18.04.07, 01:47 do decydowania o sobie.Niby mamy wolna wole no nie.I nie wobrazam sobie zeby jakis polityk za mnie decydowal. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: LPR straszy śmiercią 19.04.07, 14:15 Nie. To nie jest eutanazja. Nie ma woli pacjenta, żeby umrzeć, ani współczucia lekarza dla cierpienia pacjenta, ani czynu przyspieszającego śmierć. Fanatykom z LPR nie chodzi o ochronę życia, tylko o niesprzeciwianie się woli ich Boga. Nieleczenie jest więc wg nich nie tylko dopuszczalne, ale wręcz wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: LPR straszy śmiercią 19.04.07, 14:28 Wspolczucie lekarza dla cierpienia pacjenta polega na leczeniu, walce z bolem, odlezynami etc. Z wyksztalcenia jestem lekarzem i ten zawod odnajdzie swa godnosc w wiernosci przysiedze Hipokratesa a nie w uleganiu presji gnijacych standardow moralnych srodowisk ateistycznych. EutaNAZISCI wprowadzcie zawod kata na etaty szpitali. Lekarze polscy na eutanazje sie nie zgodza. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Złoty interes księdza Nogi rozwiąze problem 18.04.07, 05:15 Wystarczy pojechać do Gdańska i zobaczyć, jak to się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
cywil147 LPR straszy śmiercią 19.04.07, 00:03 Problem autanazji dotyczy chorych, to ich decyzja, tak jak aborcja decyzja kobiety. Politycy szukają tematów zastępczych, a przecież ten problem wynika przede wszystkim z braku godnych warunków dla osób przewlekle chorych i samotnych. Hospicja borykają się z trudnościami finansowymi, nie mówiąc o szpitalach. Osoba chora przewlekle w domu wymaga stałej opieki, dobrze jeżeli rodzina może taką opiekę zapewnić. W sytuacji kiedy np.członkowie rodziny pracują, wynajęcie opiekunki nie zawsze jest możliwe z prostej przyczyny pieniądze, jedynym rozwiązaniem jest oddać chorego do hispicjum, szpitala lub domu opieki. Rozwiązaniem tej sytuacji byłoby, aby osoba opiekują się z mocy ustawy posiadała uprawnienia jak pracownik socjalny. Chory nie czułby, że jest ciężarem dla rodziny, zmniejszyłby się procent osób proszących o eutanazję. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: LPR straszy śmiercią 19.04.07, 13:49 EutaNAZISCI, wlasnie GW podala, ze wykryto w szpitalach plyn IV z dodatkiem duzej ilosci alkoholu, ktory potencjalnie moglby zabic. Ale dlaczego robic z tego afere? Przeciez to idealny plyn do eutanazji. Odpowiedz Link Zgłoś