the.bill1 Zapisy do masonerii ----> TUtaj 18.04.07, 01:07 wolnomularstwo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=33 Jak zostac masonem: ADRESY KONTAKTOWE: wolnomularstwo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=166&Itemid=56 Miasta w których działają polskie loże wolnomularskie: Warszawa, Katowice, Toruń, Gdańsk, Kraków, Poznań Zainteresowani Wielka Lożą mogą pisać pod adres: secretary@wlnp.pl Zainteresowani Wielkim Wschodem mogą pisać pod adres: kandydaci@wolnomularstwo.pl Zainteresowani Droit Humain mogą pisać na adres: aplikacje@wolnomularstwo.pl Zainteresowane Prometeą mogą pisać na adres: izis@wolnomularstwo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 18.04.07, 02:37 heh chyba sie zapisze ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Zapisy do masonerii ----> TUtaj 18.04.07, 09:46 Może bym się i zapisał, ale hasła w stylu "wolność, braterstwo, równość" czy "pokój, miłość, bratestwo" to puste slogany dla kogoś kto żył w PRL-u, a wiara w Wielkiego Budowniczego Wszechświata wydaje się być nieco archaiczna i mocno skostniała. Odpowiedz Link Zgłoś
klusujacy.hipopotam Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 01:12 Katolicki, ku*wa, kraj... Po raz kolejny potwierdza się, że katolicyzm jest ciężkim schorzeniem umysłowym. Jeszcze trochę i jak ktoś mi się przyzna, że katolik, to ręki ścierwu nie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 01:27 klusujacy.hipopotam napisał: > Katolicki, ku*wa, kraj... Po raz kolejny potwierdza się, że katolicyzm jest > ciężkim schorzeniem umysłowym. Jeszcze trochę i jak ktoś mi się przyzna, że > katolik, to ręki ścierwu nie podam. to i tak jestes tolerancyjny...ja od razu pluje w pysk takiej kanalii...(to w lzejszych przypadkach) albo wale z dyńki swołoczy papistowskiej> Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: klusujacy.hipopotam 18.04.07, 01:31 klusujacy.hipopotam napisał: > Katolicki, ku*wa, kraj... Po raz kolejny potwierdza się, że katolicyzm jest > ciężkim schorzeniem umysłowym. Jeszcze trochę i jak ktoś mi się przyzna, że > katolik, to ręki ścierwu nie podam. Tylko prawdziwe scierwo jak hipopotam stac na napisanie takiego swinstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Re: klusujacy.hipopotam 18.04.07, 01:34 wet3 napisał: > > Tylko prawdziwe scierwo jak hipopotam stac na napisanie takiego swinstwa!!! zapomniales o mnie xianska gnido...,hipo tylko ma zamiar nie podawac reki...ja bym was wytłukł jak zaraze i szarancze> Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kaczy_oprawca 18.04.07, 02:44 kaczy_oprawca napisał: >zapomniales o mnie xianska gnido...,hipo tylko ma zamiar nie podawac reki...ja > bym was wytłukł jak zaraze i szarancze> Zapomniales chamie skonczony, ze musisz wybic ponad 90% Polakow!!! Rozkoszny jestes w swojej bezdennej glupocie i nienawisci. Urodziles sie jednak nieco za pozno. Era Adolfa i Felusia Rufina vel Dzierzynskiego juz przeszla. Nawet Pol Pot przeniosl sie juz do nicosci. Jaka to szkoda! Mialbys pelne pole do popisu, ty najbardziej parszywa z wszystkich parszywych swin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klusujacy.hipopotam Re: kaczy_oprawca 18.04.07, 09:51 Skoro jest was 90% to może byście zaczęli MYŚLEĆ i wybierać normalnych ludzi jako swoich przedstawicieli, zamiast takich katopojebów, jacy rządzą nami teraz? Stać was na to, czy może myślenie stoi w sprzeczności z katolickim światopoglądem? A może zwyczajnie popieracie te katolickie ścierwa u władzy? Jeśli tak, to podtrzymuję wszystko, co napisałem powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
atibalo Re: kaczy_oprawca 18.04.07, 10:15 Gdyby w domu wariatów była demokracja - to dyrektorem tego domu byłby wariat . Ten dom to mój kraj . Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: klusujacy.hipopotam 18.04.07, 15:58 klusujacy.hipopotam napisał: > Skoro jest was 90% to może byście zaczęli MYŚLEĆ i wybierać normalnych ludzi > jako swoich przedstawicieli, zamiast takich katopojebów, jacy rządzą nami teraz > ? > Stać was na to, czy może myślenie stoi w sprzeczności z katolickim > światopoglądem? A może zwyczajnie popieracie te katolickie ścierwa u władzy? > Jeśli tak, to podtrzymuję wszystko, co napisałem powyżej. Nie mecz sie tu i wyjedz gdzies do jakiegos "wielce oswieconego kraju". Zrob to szybko zanim, jak tem student w Wirginii, zaczniesz zabijac! Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz RE: wet3 19.04.07, 01:55 Przestań pieprzyć bzdury a odnieś się do poprzedniego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
discipline W kolonii Watykanu żle sie dzieje. Trzeba donieść 18.04.07, 01:35 panu! Cała Polska opanowana przez garstke psychopatow. amen Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: discipline 18.04.07, 02:47 discipline napisał: > panu! Cała Polska opanowana przez garstke psychopatow. amen Nie! To garstka czerwonych psychopatow Ubekistanu trzyma sie kurczowo koryta zatwierdzonego przez siuchte okraglostolowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: discipline 18.04.07, 09:24 wet3 napisał: > discipline napisał: > > > panu! Cała Polska opanowana przez garstke psychopatow. amen > > Nie! To garstka czerwonych psychopatow Ubekistanu trzyma sie kurczowo koryta > zatwierdzonego przez siuchte okraglostolowa! Bardzo trafne sformulowanie bandy rzadzacej wet3, cala koalicja to banda esbekow trzymajacych wladze dzieki siuchcie okraglostolowej zatwierdzonej przez braci kaczynskich :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: discipline 18.04.07, 10:18 Jeszcze się trzyma? Juz niedługo 2 lata rządów słusznej koalicji. Coś kiepsko z tym odzyskiwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Przedawkowała ... 18.04.07, 01:55 Radyjo (a mówiłem nie robić skrętów z Rozmów niedokończonych :) i tyle ... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Źródło wszelkiego zła... 18.04.07, 01:58 Schną mężczyźni, śnią kobiety Błysk biseksualnych bielizn, Płodzą uniwersytety Permisywizm i ateizm. W spisku cyrkla i fartucha (Zamiast maski - okulary) Chrześcijańskiego dusi ducha Szatan pychy i niewiary. Sprawy mroczne i ogromne: Świat na naszych oczach kona. Wszystko wina to masona, Że o Żydzie tutaj już nie wspomnę. Usprawiedliwiają krocie Wskazującym boskim palcem, Zaprzeczają wszelkiej cnocie, Która się nie sprawdzi w walce. Wykupują łaskę Pana Zer bezmiarem w komputerach, Hostią ostryg i szampana Chcą się zbawić tu i teraz. Sprawy mroczne i ogromne: W kłamstwie cały świat i w kantach. Wszystko wina protestanta, Że o Żydzie tutaj już nie wspomnę. Chorych łudzą, głodnych mnożą, Koronują złotogłowiem, Przekłamują wolę bożą Swym strzelistym pustosłowiem. Wielbią krzyże i kajdany, Nędza dla nich wielkość znaczy; Obnażonym i skazanym Kroją święty strój rozpaczy. Sprawy mroczne i ogromne: Hipokryzja świat połyka. Wszystko wina katolika, Że o Żydzie tutaj już nie wspomnę. Unicestwić, pozarzynać, Wobec śmierci się nie wahać Biorąc z sobą poganina W wielkim hołdzie dla Allacha. By pijane rozpasanie Wieczność trwało w tamtym świecie - Trup z hurysą na kolanie Prorokowi służył przecież! Sprawy mroczne i ogromne: Cały świat krwią naszą spłynie. Muzułmanin temu winien, Że o Żydzie tutaj już nie wspomnę. Jest żyć po co, ginąć po co, Kochać, mnożyć i zabijać, Na olbrzyma ruszać z procą, W labiryncie nić odwijać. W trąby dąć by mury kruszyć, Gadać z krzewem lub kamieniem, Stawiać nieśmiertelność duszy W zakład z własnym nieistnieniem. W kwestie mroczne i ogromne Słodka świata treść wycieka: Wszystko wina to człowieka, Że o Bogu tutaj już nie wspomnę... Jacek Kaczmarski 15.9.1997 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Źródło wszelkiego zła... 18.04.07, 02:49 Bylo, jest i bedzie w Ubekistanie dopoki nie wykonczymy do! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Źródło wszelkiego zła... 18.04.07, 09:28 wet3 napisał: > Bylo, jest i bedzie w Ubekistanie dopoki nie wykonczymy do! Najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze ta banda esbekow straszy liberalami tak samo jak robili to za komuny, przypomnij sobie wet3, jakiego wroga przedstawialo nam SB za czasow komuny?Liberalow wet3, liberalow! Teraz ci sami esbecy strasza dalej tymi samymi liberalami, kurna jestescie parszywce tak glupi, ze nawet nowego wroga klasowego nie jestescie w stanie wymyslic...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Źródło wszelkiego zła... 18.04.07, 09:59 Czemu karmisz trolla? Wet jest ciężkim wypadkiem zidiocenia kato-moherowego. W wolnych chwilach(przed mszą i po audycji radyja) pewnie kuśtykając na głowę podśpiewuje: "matolem jestem...". Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: Źródło wszelkiego zła... 18.04.07, 10:20 To kto konkretnie jest w tym Ubekistanie? I jaki to ma związek z oskarżeniami pani Rzecznik? Odpowiedz Link Zgłoś
panbuk1 Dzięki za oddanie mi życia.Zaproszenie wysłałem. 18.04.07, 01:59 „Dzisiaj 7 stycznia 2007 roku w Archidiecezji Warszawskiej w intencji Księdza Arcybiskupa Stanisława Wielgusa oddałam w modlitwie Bogu swoje życie do pełnej dyspozycji i z pełnym zaufaniem.” Jesteś córo boża na spisie u świętego Piotra wśród wszystkich innych przeze mnie zaproszonych. Bądź gotowa dziś do drogi, drogi którą dobrze znasz. Weź podróżny stary worek. Ten z zamkiem typu ekler. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Dzięki za oddanie mi życia.Zaproszenie wysłał 18.04.07, 02:39 Tak się zastanawiam, czy ten list Pani Sowińskiej nie jest poważniejszy niżby jego histeryczny i nadęty ton sugerował. Oto była członkini PZPR-u staje w obronie współpracownika specjalnych służb komunistycznych używając argumentów rodem z okresu stalinowskiego. Nie idzie mi o to, że komuch świadomie staje w obronie drugiego komucha. Idzie mi o kontynuację mechanizmu zastraszania społecznego. A mechanizm ten był częścią komunistycznej propagandy, tępiącej prawdę i niezależne wolne myślenie. Idzie mi o kontynuację stylu myślenia i osobowości, rzadko spotykanych w społeczeństwie demokratycznym. Wróg z zewnątrz czyli masoneria, dziennikarze szperający za prawdą to bezbożnicy, czyli wrogowie ludu pracującego, a to wszystko przypieczętowane wiernopoddaństwem, jak dla jakiegoś wielkiego wodza. Z religią takie odrealnione teksty mają mało wspólnego. Wiele zaś w nich fobii, lęków, odwołania się do kultury zamordyzmu autorytarnego, i to wszystko kosztem swojej własnej wolności i niezależności intelektualnej. Trudno się dziwić oznakom ogromnego znużenia, jakie ogarnia ludzi myślących w społeczeństwie, kiedy czytają wypowiedzi, które swoim etosem i swoistą poetyką przenoszą nas, jak jakaś gwałtowna womitacja, w retorykę państwa, które oficjalnie przestało istnieć w 1989 r.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaworu_nagisa Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 18.04.07, 02:01 Niech ktos mnie przytuli, buu... Ja ich nie chce juz na oczy ogladac ToT Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 02:18 Ciekwa jestem czy trzydziesci lat temu ta paniusia tez byla taka pobozna? Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 02:29 Durna ściera na wysokim stanowisku. Prawie jak Prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 18.04.07, 02:34 pani Sowinska skompromitowal sie ponownie..juz po wywiadzie na temat stworzenia listy zawodów zakazanych dla homo i po swoim poparciu dla zakazu "propagandy homoseksualnej" ( a tym samym działaniu WBREW PRAWOM DZIECKA NA SZKODE DZIECKA - bo przeciez prawo do rzetelnej edukacji i samookreslenia sie jest jednym z podstawowych praw dziecka ! ) juz dawno powinna starcic stanowisko ! Odpowiedz Link Zgłoś
delju Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 18.04.07, 02:40 Moze mi ktos wyjaśni bo nic nie łapię,ta baba jest rzecznikiem Praw Dziecka?A co taki rzecznik ma do powiedzenia w sprawie klechy,to Wielgus jest małolat?Ku..ncka!!!!!Jak długo Polska będzie pośmiewiskiem świata i krajem debili na stołkach?Dlaczego zwykły cieć musi być badany przez psychiatrow a nie ludzie na takich stołkach? Odpowiedz Link Zgłoś
kwant27 Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 18.04.07, 03:37 Pani Sowinskiej sie pomieszalo, czyim jest rzecznikiem. Wielgus, o ile mi wiadomo, z pieluch wyrosl pare dziesiatkow lat temu. Mozeby pani Sowinska wyjrzala zza biurka i popatrzyla na tabliczke po drugiej stronie drzwi, zeby sie jej przypomnialo... Ludzie, w jakim kraju my zyjemy! Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Intuicja podpowiada, że abp Wielgus jest niewinny 18.04.07, 03:53 To oczywiste , że media są poddane kontroli obcego kapitału i robią to, co im nakazuje własciciel i "inteligencja" , która jest ich "autocenzurą". Piszący w takich mediach dziennikarze wiedzą co mają mówić i pisać aby nie stracić pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: ta pani musi sie leczyc 18.04.07, 03:58 na glowe i to dlugo, modlitwa o ozdrowienie juz nie pomoze, ludzie maj tak popie..ne w tych zakutych lbach ze swiety boze nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
weronikamika Siwa pańcia w szpanerskich czerwonych okularach 18.04.07, 04:25 Ewa Sowińska, rzecznik praw dziecka – orędowniczka rejestrowania nieformalnych związków męsko-damskich jest miłośniczką bicia dzieci, Młodzieży Wszechpolskiej i Macieja Giertycha. Nie zabiera głosu na temat lansowanego przez Giertycha przykręcenia śruby małolatom, mundurków, godziny policyjnej, spisu szkolnych ciąż itp. Stara się za to być widoczna i aktywna na froncie walki ideologicznej. Zamiast zajmować się prawdziwymi problemami dzieci – za 12,2 tys. zł pensji miesięcznie kombinuje, jak tu obrzydzić życie dorosłym. Siwa pańcia w szpanerskich czerwonych okularach, model Gucci albo Dior. Skrzekliwy głos. Zdecydowane poglądy. Biegunka pomysłów i impotencja we wcielaniu ich w życie. Posłanka Ewa Sowińska z LPR została rzecznikiem praw dziecka rok temu w wyniku dilu kaczystów z Samoobroną i Ligą. Pokonała dwie kompetentne kontrkandydatki oraz koleżankę – posłankę Sobecką. PiS oddało ten urząd bez żalu wiedząc, że nie ma on w Polsce wielkiego znaczenia. O kwalifikacjach Sowińskiej miał świadczyć fakt, iż jest lekarką z sześciorgiem dzieci. Szefowała LPR w regionie łódzkim, zakładała Koła Przyjaciół Radia Maryja. Urodzona w roku 1945, jest honorowym członkiem Związku Inwalidów... Wojennych. Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner czemu GW nie pisze o ujawnionych transakcjach Kwas 18.04.07, 04:38 zobacz www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=40640 Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Kiepsko bici Murzyni w Ameryce. 18.04.07, 04:47 No i gdzie w tej sprawie widzisz skandal? Cena za niska? Kwaśniewska nie ma prawa dysponować takimi środkami swoich inwestorów? Ukrywanie firmy w związku z nagonką na jej męża? Za to sprawa z rzecznikiem praw dziecka to niezły skandalik... Więc jak już chcesz pisać o tym że "w Ameryce biją Murzynów" to znajdź coś inteligentniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Czemu GW nie pisze o ujawnionych transakcjach 18.04.07, 06:34 Nie ma tam nic niezgodnego z prawem. pisuary muszą pamiętać, ze opluwając trzeba jeszcze mieć czym...Ostatnie sprawy w sądach o tym świadczą głupie pisuary muszą przepraszać.. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Siwa pańcia w szpanerskich czerwonych okulara 18.04.07, 05:13 na szczęście jest już nowy spisek - sataniści Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: Intuicja podpowiada, że abp Wielgus jest niew 18.04.07, 10:24 Gazeta Polska tez jest w rekach obcych mediów ? robią to, > co im nakazuje własciciel i "inteligencja" , która jest ich "autocenzurą". Czyli całym problemem jest "inteligencja". Wykończyć "inteligencję" i będzie spokój. Skąd ja to znam? Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 dlaczego za moje pieniądze takie swołocze egzystuj 18.04.07, 05:03 dlaczego za moje pieniądze takie swołocze egzystują Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 porąbańców do watykanu albo na Antarktydę !!!!!!!! 18.04.07, 05:05 porąbańców do watykanu albo na Antarktydę !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: porąbańców do watykanu albo na Antarktydę !!! 18.04.07, 10:35 galan12 napisała: > porąbańców do watykanu albo na Antarktydę !!!!!!!! Uchowaj Panie Boze ,by zasmiecac bezgraniczna glupota Antarktyde!!!!! Antarktyda jest Nadzieja dla Przyszlosci swiata.Jesli juz ,to gdzies na skalisty ,bezludny atol na Pacyfiku w strefie silnych wstrzasow tektonicznych(zjawisk wulkanicznych) by raz na zawsze zmiotlo tego typu idiotow z powierzchni ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjupiter no tak to juz chorzy psychicznie zajmuja sie dziec 18.04.07, 05:21 mi? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 nie wiedzialem ze wielgus to jeszcze dziecko... 18.04.07, 05:28 taaaak, masoneria wciaz atakuje, a psychiatrow brak. Wspolczuje Wielgusowi, ale uwazam ze nowy wybor jest trafnieszy. Mniej slomy widac z butow. Wielgus z Wami. Mason Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Pani Sowińsa.... 18.04.07, 06:51 "saszła z uma",fakty oczywistej,płatnej współpracy nazywa spiskiem?,masońskim?.Ktoś,o takiej ocenie rzeczywistości,zupełnie wypaczonej,ma chyba i własną samoocenę wypaczoną.Czego szuka na stanowisku dla całkowitych realistów?. Sprawiedliwości dla sześćdziesięcioletniego bobasa z nikczemną przeszłością?. Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 ABP Wielgusa zlustrowano negatywnie,nie był 18.04.07, 07:02 agentem a te papiery okazały sie lipne. Czy media są laickie i masońskie to trudno powiedzieć bo zależy od ich właścieli i zatrudnionych dziennikarzy. Niemiecko-żydowscy właściciele jednak Polsce nie sprzyjają. co widać właśnie po tej aferze rozdmuchanej przez media , które doprowadziły do skandalu. Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: ABP Wielgusa zlustrowano negatywnie,nie był 18.04.07, 10:30 agentem a te papiery okazały sie lipne. > Czy media są laickie i masońskie to trudno powiedzieć bo zależy od ich > właścieli i zatrudnionych dziennikarzy. > Niemiecko-żydowscy właściciele jednak Polsce nie sprzyjają. > co widać właśnie po tej aferze rozdmuchanej przez media , które doprowadziły do skandalu. Pan Terlikowski agentem niemiecko-żydowskich mediów ? Do skandalu to doprowadził sam abp. Wielgus. Powiedzmy sobie szczerze - Eminencja nie wykazał się klasą zarówno wtedy kiedy tak mu w modości zależało na wyjeździe zagranicznym, jak i wtedy kiedy mu tak bardzo zależało na zostaniu metropolitą, że gotów był żenująco "zaciemniać" temat swojej przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 Re: ABP Wielgusa zlustrowano negatywnie,nie był 18.04.07, 14:14 ale Abp Wielgus agentem czy też TW nigdy nie był to wykazało postepowanie IPN i Sądu.Oczywiście ,że ponosi część winy za ta sytuację ale media przegieły i właściwie go zniszczyły.A niepowinny tego robić tym bardziej że dziennikarze nie ponieśli żadnych konsekwencji za te oskarżenia i pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ABP Wielgusa zlustrowano negatywnie,nie był 18.04.07, 17:43 mannaznieba4 napisała: > ale Abp Wielgus agentem czy też TW nigdy nie był to wykazało postepowanie IPN > i Sądu.Oczywiście ,że ponosi część winy za ta sytuację ale media przegieły > i właściwie go zniszczyły.A niepowinny tego robić tym bardziej że dziennikarze > nie ponieśli żadnych konsekwencji za te oskarżenia i pomówienia. Nic dodac, ani ujac! Ale wszyscy czerwoncy musza zawziecie szczekac i ublzac! Odpowiedz Link Zgłoś
80c51 Re: ABP Wielgusa zlustrowano negatywnie,nie był 31.05.07, 05:05 Szkoda, że koalicja rządowa nie broni _wszystkich_ posądzonych... A tak na dobrą sprawę- szkoda, że się nie zamknie i nie zajmie swoją _pracą_. Dlatego, jak piszecie, 'zniszczenie' abp Wielgusa uważam za uświadomienie pisuarom czy innym leprom jak to jest, kiedy się kogoś zaszczuje, na przykładzie z ich własnego podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 07:22 ten "rzecznik praw dziecka"jest chora znienawisci kompletnie oglupiala baba!ciekawe jak ten "rzecznik"broni praw dzieci np muzulmanskich zydowskich lub rosyjskich!mamy oto panstwo z konstytucyjnie zagwarantowany rozadzial kosciola od panstwa!smiechu warte!w "normalnym panstwie ta pani bylaby natychmiast wywalona na morde ze stanowiska!niestety dzieje sie to za oczywistym przyzwoleniem kurdupli!jeszcze pare stanowisk "odzyskaja" i polska bedzie katolickim talibanem!rzygac sie poprostu chce.czy ktos w koncu zaprotestuje przeciwko takiemu lamaniu prawa?wyobrazam sobie smiech europy! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 Czy to sie jeszcze kwalifikuje do leczenia ?? 18.04.07, 08:48 Czy już nie... ?? :| Odpowiedz Link Zgłoś
mikrobyznesmen Niestety jeszcze nie... 18.04.07, 09:36 Dopiero jak ta pani kogoś pobije, to ją będa leczyć przymusowo jako niebezpieczna dla innych osób. Ale mała szane - dopóki świruje tylko werbalnie, to można jej naskoczyć obunóż na plecy z rozpędu, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma kto psuje państwo, kto legityzmizuje Rydzyka, Lepp 18.04.07, 08:54 i wszelką inną swołocz jak nie bracia Kaczyńsccy ! Gorze Polscce ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka Sowińska...dawniej w PZPR, teraz w sekcie Rydzyka 18.04.07, 09:03 Babsko beza zasad moralnych... Odpowiedz Link Zgłoś
pavlikmedvid Pani Ewuniu a gdzie berecik? 18.04.07, 09:02 Na zdjeciu ta kobicina wyglada na inteligentna, jednak pozory myla... Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 18.04.07, 09:11 Ten tekst powinien brzmieć inaczej.... z głębi średniowiecza i zacofania, pełna psychopatycznego podejścia do rzeczywistości i mając w głębokim poważaniu ludzi oraz rodział kościoła i państwa... Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Ojcze Swiety Ratuj Nas 18.04.07, 09:15 Ratuj nas Ojcze Swiety. Religia nie moze opierac sie na chorych psychiczne. Kosciol Katolicki to nie jest przeciez szpital dla psychicznie chorych. Nie ma wnim miejsca dla normalnie myslacych ludzi ???. Czy musza w nim zadzic i zastraszac psychopaci???. Ratuj Nas Ojcze Swiety bo nas ci chorzy zapedza w slepy zaulek Odpowiedz Link Zgłoś
w12121 Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 18.04.07, 09:15 Ktos, kto oszukal wiernych, pozostalych biskupow oraz samego Papieza - Powinien zostac zdegradowany do wikarego w wiejskiej parafii. I to, ze jest kolega guru najwiekszej polskiej sekty - czyli "ojca dyrektora" nie ma tu najmniejszego znaczenia. Przykre, ze Rzecznik Praw Dziecka w Polsce jest aktywnym czlonkiem groznej sekty "mohero". Odpowiedz Link Zgłoś