palestrina2005 To oczywiste każdy inteligentny nie-SBek 20.04.07, 10:15 jest za lustracją... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 a lustracji już nie da się zatrzymać 20.04.07, 10:17 Nie ma znaczenia co powie TK... Jak lustracji nie przeprowadzi rząd to zrobią to media i historycy... "autorytety" współpracujące z SB i tak padną to nieuniknione i żaden "intelektualista" lewacki od siedmiu boleści swoim płaczem tego nie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: a lustracji już nie da się zatrzymać 20.04.07, 10:19 jasne.... kaczki TK mają w kaczym kuprze PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ :-DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: To oczywiste każdy inteligentny nie-SBek 20.04.07, 10:17 oooo, plastelina.... a ten kaczy ynteligent się zlustrował??? Odpowiedz Link Zgłoś
palestina1 Powiedz to Jasińskiemu 20.04.07, 11:43 gwoli przypomnienia to twój premier stwierdził ze pisowcy sa ćwierćinteligentami na zjeździe KC PIS błagając o wsparcie inteligencji. Inteligentny człowiek widzi ze ta obecna lustracja stwierdza z góry że kazdy Polak to przestępca i donosicieli ubecji (nie dotyczy pisuaru) Czyli jest to ustawa w stylu stalinowskim,kazdy winny. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Cwiercinteligent wypowiada sie o elicie Narodu???! 20.04.07, 10:17 Najgorszy prezydent "wszystkich pisdzielcow" smie "klasyfikowac" inteligencje? A kto mu dal do tego prawo, nie mowiac juz o kwalifikacjach? Jakiez to sa NAUKOWE osiagniecia tego bubka zolednego, zeby smial oceniac innych (z autentycznym dorobkiem naukowym) tylko dlatego, ze osmielaja sie krytykowac kretynskie (i pewnie kolejny raz NIEKONSTYTUCYJNE!) przepisy splodzone przez chore umysly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Oczywiście SBcy to PRLu była "elita"... 20.04.07, 10:19 Zgadzam się z Tobą... I biorąc pod uwagę ich nieuczciwe 5 tys. emerytury i przekręty jakie robił postPZPR dalej jest to "elita" naszego społeczeństwa... Niestety sami sobie przez III RP stworzyliśmy takie "elity".... Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Oczywiście SBcy to PRLu była "elita"... 20.04.07, 10:20 i takich jełopów jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_watykanu Re: Oczywiście SBcy to PRLu była "elita"... 20.04.07, 10:27 Czyli kiedy kradło pzpr to be ,ale kiedy jurek i ferajna odwiedzili w londynie pinocheta , ktory oprucz tego ze morderca to i defraudant milionow z panstwowej chilijskiej kasy to jest cacy?? Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Proszę sobie nie dodawać panie prezydencie 20.04.07, 10:22 co sie dziwisz... kompleks niższości.... Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Lustracja - nie, sąd za przestępstwa - tak. 20.04.07, 10:22 Uważam się za inteligenta i jestem zdecydowanie przeciwny prymitywnej lustracji, jaką prowadzi się w Polsce. To jest działanie niegodne państwa prawa i sprzeczne z konstytucyjną zasadą równości - uzależnia konieczność zlustrowania człowieka od wykonywanego zawodu. Poza tym lustracja setek tysięcy ludzi to ogromne pieniądze, które można by wydać na wiele innych, pożytecznych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Dementuję - nie jestem zwolennikiem lustracji 20.04.07, 10:22 A Jego Małość prezydent Lech Aleksander mógłby się w moim imieniu nie wypowiadać... ;) W jednym ma LAK rację - z Jurkiem nie ma dyskusji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Piękny umysł 20.04.07, 10:24 Wywiedziona przez pana prezydenta definicja elity nie ma - i mieć nie musi [- wartości poznawczej. Podjęte przez pana prezydenta poranne czynności umysłowe są jednak nacechowane radykalnym instrumentalizmem. Pan prezydent chce mianowicie utwierdzić osobników funkcjonujących moralnie i intelektualnie w rejonach IQ głowy państwa, że jako elita IV RP powinni jednym głosem popierać obecną kryminalno-fundamentalistyczną władzę, i nie przejmować się wątpliwościami, pytaniami i bezproduktywnym rzeźbieniem w gó..e łże elit III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
jebacpis Re: Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:25 Wedlug mini kaczki nawet jeśli ukonczyłeś tylko podstawówkę, ale jesteś za lustracją to już zostałeś nobilitowany do rangi inteligenta. W takim razie wolę być wykształciuchem niż inteligentem Kaczyńskiego. Zostało jeszcze 29 miesięcy (a może mniej) Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Prezydent jak zwykle błądzi... 20.04.07, 10:26 Inteligent uważa taką prezydenturę za obrazę rozumu. Swoją drogą, skąd ten lustracyjny szał u faceta, który pisząc doktorat cytował Lenina ?! Jak takiego można nazwać ?! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 To tworcy ustawy wykazali sie brakiem inteligencji 20.04.07, 10:28 Moze Pan Prezydent od nich zacznie weryfikacje inteligentow. Stworzenie tak wadliwego produktu nie moglo byc dzielem inteligentow, wszak. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
o_n_a_10 Re: To tworcy ustawy wykazali sie brakiem intelig 20.04.07, 11:05 niech zacznie taka lustrację od swoich prawnikow...Przynajmnie krótko potrwa. Ilu ich tam jest? Dwóch ćwierć inteligentów, czy trzech? Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:28 "Prezydent Lech Kaczyński jest zdania, że jeśli w Polsce ktoś jest inteligentem, to jest za lustracją." jest w 100% odwrotnie, inteligent jest lustracji w obecnej formie przeciwny, a cwiercinteligent ja popiera wystarczy posluchac ludzi, ktorzy intelektualnie cos w tym kraju znacza i politykow, to najlepszy dowod Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Kaczy wał będzie decydował o inteligencji :DDDD 20.04.07, 10:29 Dodaj aneks do pracy doktorskiej, w której lustrujesz Lenina, ćwoku.... Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Prezydent - praktykujący katolik ?! 20.04.07, 10:30 >>>Ja jestem praktykującym katolikiem, chodzę do spowiedzi,(...)- mówił Lech Kaczyński. Pytany czy wybaczył Jurkowi odejście z PiS prezydent stwierdził, że przywódcą partii jest jego brat i skoro jego brat wybaczył, to i on wybacza.<<< Skoro chodzisz prezydencie niektórych Polaków do kościoła, to znasz przykazanie :"Odpuść mi moje winy jak ja odpuściłem moim winowajcom" A tu co widać w tej twojej IV RP - mściwość i zemsta, mściwość i zemsta i po trzykroć mściwość i zemsta. TO JEST WŁAŚNIE KATOLICKO-NARODOWO-PARTYJNE WYKSZTAŁCENIE INTELIGENTA. A przykazanie mówi:"Kto mieczem wojuje od miecza zginie". Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nastepna osoba skreslona z listy 20.04.07, 10:47 a to juz epidemia tych ktorym "Dozywotni Katolik" nie bedzie juz musial skladac zyczen urodzinowych. Odpowiedz Link Zgłoś
antysocjalista Lumpy, wsioki i durnie to inteligencja prezydencka 20.04.07, 10:30 wystarczy, że "poprą" lustrację. GENIUSZ! GENIUSZ! I jaki etyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Rzecz w tym, że prezydent nie jest inteligentem! 20.04.07, 10:31 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Pzryzwoitemu inteligentowi koalicja z Lepprem czy 20.04.07, 10:32 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner nie przyszłaby go głowy. Oszusta Rydzyka przez 20.04.07, 10:33 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner litość nie wspomnę. 20.04.07, 10:34 Że też takie dziadostwo rządzi Polską! Odpowiedz Link Zgłoś
ciepielaszek Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:32 ja bym zlustrował i pozbawił stanowisk wszystkich naukowców, którzy w swoich pracach powoływali się na komunistycznych ideologów, np na Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nieboze znow probuje cos wyartykulowac 20.04.07, 10:34 a tu komorka (szara) jak zwykle poza zasiegiem i polaczenie nie moze byc zrealizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Nieboze znow probuje cos wyartykulowac 20.04.07, 10:35 komórke (szarą) brat pożyczył Odpowiedz Link Zgłoś
palantunio75 Zacznijcie od siebie. 20.04.07, 10:36 Jeśli z czystym sumieniem potraficie stwierdzić, że całe PiS jest czyste jak łza - i jest to prawda - w co mało kto wierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Gdzie jest NIK? 20.04.07, 10:41 uczelnia ktora wydala / potwierdzila uzyskanie statusu inteligenta przez to nierozgarniete indywidum powinna byc doglebnie sprawdzona i zlustrowana. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Pewna różnicz zdań. 20.04.07, 10:38 > Prezydent Lech Kaczyński jest zdania, że jeśli w Polsce ktoś jest inteligentem, > to jest za lustracją. Ja uważam, że człowiek inteligentny jest przeciwko lustracji. Ale u mnie poziom nienawiści jest żałośnie niski. Odpowiedz Link Zgłoś
o_n_a_10 Re: Pewna różnicz zdań. 20.04.07, 10:44 uu1 napisała: > > Prezydent Lech Kaczyński jest zdania, że jeśli w Polsce ktoś jest > inteligentem, > to jest za lustracją. > Ja uważam, że człowiek inteligentny jest przeciwko lustracji. Ale u mnie poziom > nienawiści jest żałośnie niski. Czy teraz "za" lub "przeciw" lustracji stanie się wyznacznikiem inteligencji? To komu jest potrzebne wyższe wykształcenie? Pal go licho ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Pewna różnicz zdań. 20.04.07, 10:50 o_n_a_10 napisała: > Czy teraz "za" lub "przeciw" lustracji stanie się wyznacznikiem inteligencji? > To komu jest potrzebne wyższe wykształcenie? Pal go licho ;) Inteligencja obecnie rządzących dzieli się na: wrodzoną i koalicyjną. Tej drugiej jest znacznie więcej. PS. O tym kto jest inteligentem będziemy decydowali Ja z Bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Pewna różnica zdań. 20.04.07, 10:56 darioo_b napisał: > w Dwójcy jedyni Skutek klonowania przez naturę. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:49 Ten prezydent chyba nie jest inteligentem. Ma problemy z artykułowaniem swoich myśli w języku polskim ( w innych ani me ani be ani kukuryku ) . To wielki wstyd, aby profesor ( podobno ) nie potrafił mówć czystą polszczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:56 123rbr napisał: > Ten prezydent chyba nie jest inteligentem. Ma problemy z artykułowaniem swoich > myśli w języku polskim ( w innych ani me ani be ani kukuryku ) . To wielki > wstyd, aby profesor ( podobno ) nie potrafił mówć czystą polszczyzną. ---- Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 10:59 123rbr napisał: > To wielki wstyd, aby profesor ( podobno ) nie potrafił mówć czystą polszczyzną. Bo to jest moralnie czysta polszczyzna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek33 Re: Dureń 20.04.07, 11:11 To psychologiczna zależność od Wielkiego Brata spycha go w kanał... Sam sobie słomę do butów upycha. To smutne - wolałbym, żeby już się kiedys publicznie na bani pokazał - byłby przynajmniej bardziej ludzki, a nie taki sztuczny, jakby napędzany mechanizmem sprężynowym. Trochę przypomina późnego Breżniewa (zachowaniem, nie poglądami...). Odpowiedz Link Zgłoś
wrwr1 Panie Prezydencie, melduje, ze popieram! 20.04.07, 10:59 jak mnie wzieli spod budki z piwem do wojska to nikt mi, k.rwa, nie powiedzial, ze jestem inteligentem! a teraz prosze: za poparcie daja inna grupe spoleczna! Panie Prezydencie, melduje, k.rwa, ze popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 11:01 Jeszcze nam prezydent będzie decydował, jakie jest znaczenie słowa "inteligent". On się zna lepiej od polonistów, bo przecież ONI SIĘ KONTAKTOWALI Z MO!!! Od sądów wie lepiej kto jest winny. Od Trybunału konstytucyjnego zna się lepiej na konstytucji. A ode mnie na pewno wie lepiej, czym się różni IV RP od PRLu. Bo ja naprawdę tego nie wiem. Ciekawe, kiedy nam zacznie tłumaczyć znaczenie słowa "myślozbrodnia"? Odpowiedz Link Zgłoś
doodge Prezydent: z Markiem Jurkiem nie ma dyskusji 20.04.07, 11:04 Krol jest nagi... Odpowiedz Link Zgłoś
grafpit i znów nie można powiedzieć "Prezydet do Debil"? 20.04.07, 11:10 Bo ja nic innego na to nieumiem odpowiedzieć. Ciekawe jak zestawić wypowiedź prezydenta z opinią prof. Tischnera, który też był przeciw lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
o_n_a_10 Re: i znów nie można powiedzieć "Prezydet do Debi 20.04.07, 11:12 Lepiej niczego nie zestawiać... Prezydent nie ma swojej opinii. Ma tylko Pani Maria...(prezydentowa, żeby było dokładniej). Odpowiedz Link Zgłoś