qawsedrftg 08.05.07, 17:16 na peron wjeżdża pociąg z Włoszczowy proszę odsunąć się od stanowisk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plaszcz HORROR - Ogry dobrały się do władzy ! 08.05.07, 17:27 i co ten Gosiewski będzie robił ? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Bedzie odwiedzał Trójkę i Radio ZET 08.05.07, 17:29 plaszcz napisał: > i co ten Gosiewski będzie robił ? > Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 PR jest ważny aby PiS wygrał kolejne wybory 08.05.07, 17:33 Bielan już nad tym pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: PR jest ważny aby PiS wygrał kolejne wybory 08.05.07, 17:35 No to będzie dziś balanga, żaden poseł z prawa czy z lewa oka nie zmruży dzisiejszej noy "Oto jest dzień w którym Edgar stał się jednym z bożków IV RP!" Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Zly premier mianowal jeszcze gorszego wice-premier 08.05.07, 17:40 Zly premier mianowal jeszcze gorszego wice-premiera (zaszlyszane w Tv)... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Zly premier mianowal jeszcze gorszego wice-pr 08.05.07, 17:57 Ale są lepsi od Leppera, który gził sie po warszawskich grzałkach , a tu przymrozki! Kwiat polskiego ogrodnictwa wymarzł! Może zamiast sciagac podatki i dawać za losowe, i brak ubezpieczenia, obniżyc podatki to wszyscy skorzystają , a nie ojczulkowie kaplic i nieprzezorni! Jest burak, koń , doszedł i pingwin, bedziemy łowić kryla? Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod __pamiętacie takiego wicepremiera Tomaszewskiego? 08.05.07, 18:21 Przepadł w pomroce dziejów, jako i tyn przepadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Przemysław to raczej wicepremier przemysłu, nie? 08.05.07, 18:45 . Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 kiedywreszcie Goś-Wloszczowski zostanie admiralem 08.05.07, 19:39 co wedlug was powinien zrobic by prezydent mianowal go admirałem lotnictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 [...] 08.05.07, 19:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 "droga Gosiewskiego" :))) O tym będą kiedyś piosen 08.05.07, 20:53 piosenki pisać :))) Kabaretowe, rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Droga dłuuga jeeest! 08.05.07, 21:12 Nie wiadomo czy ma kreees. (zespół Akurat). Odpowiedz Link Zgłoś
masochista Wyży wliezje, z wjększym hukiem spadnie. 08.05.07, 22:21 Ot! Durny ty! Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Wyży wliezje, z wjększym hukiem spadnie. 09.05.07, 07:37 masochista napisała: > Ot! Durny ty! Masz ty rację Pawliak! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Gosiewski pasuje do (nie)rządu Kaczyńskiego 08.05.07, 22:09 Doskonale komponuje się z nieudacznikami, oszołomami i wyrokowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Ale że Opu$ (Ujazdowski) przegrał -to jest ciekawe 09.05.07, 01:35 Sowietologiczna kalkulacja mówiła mi, że jak Ujazdowski startuje, to pewnie układ sił jest taki, że władza do reszty przechodzi w ręce opu$ów. A tu - przegrał z Edgarem. Zagranie Jurka (też opu$) sprzed miesiąca również - wszystko na to wskazuje - nie było żadnym zakulisowym zamachem na Braci, tylko falstartem fanatyka. Moja mentalność spiskowa z każdym dniem wystawiana jest na ciężkie próby:) Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl dokładnie 08.05.07, 19:52 dokładnie ! cóz P Gosiewski - jeden cyniczny polityk - zastapił L Dorna - innego cynicznego polityka... Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Zwieńczenie kariery Gosiewskiego dopiero będzie... 08.05.07, 20:59 Peron za 3 mln zł w jakiejś pipidówie to czysta niegospodarność. Gosiewski wręcz się chełpi tym, że użył swych wpływów, aby PKP ten peron wybudowała. Za parę lat sądy będą rozliczały takie inwestycje i mam nadzieję, że pan Gosiewski w nagrodę za swe starania otrzyma od społeczeństwa darmowy wikt i opierunek oraz towarzystwo ludzi, którzy docenią jego wdzięk i bezpretensjonalność. Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Re: Zwieńczenie kariery Gosiewskiego dopiero będz 09.05.07, 02:24 3 mln to pryszcz w porownaniu z tym co zrobil Kwasny Olo - prezydent wszystkich lewakow - dlaczego jeszcze nie siedzi? Nie ludzilbym sie tym, ze za pare lat sady kolesiow beda perorowaly wyroki wg. klucza partyjnego, jak to drzewiej bywalo. To se ne wrati... Czerwonym i Trybunie Ludu dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 A co z referendum?Dlaczego nie walczycie demokraty 08.05.07, 21:02 -cznymi srodkami? Ja w swojej nowej ojczyznie szukam Polakow majacych jeszcze polski adres i nr pesel, informuje o tym ludzi poprzez interenet, przynajmniej tyle moge. www.referendum2007.org Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: A co z referendum?Dlaczego nie walczycie demo 08.05.07, 22:50 czarek62 napisał: > -cznymi srodkami? Ja w swojej nowej ojczyznie szukam Polakow majacych jeszcze > polski adres i nr pesel, informuje o tym ludzi poprzez interenet, przynajmniej > tyle moge. > www.referendum2007.org Ja to bym chciał referendum,ale żeby była dyktatura :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: A co z referendum?Dlaczego nie walczycie demo 08.05.07, 22:54 mariuszdd napisał: > czarek62 napisał: > > > -cznymi srodkami? Ja w swojej nowej ojczyznie szukam Polakow majacych jes > zcze > > polski adres i nr pesel, informuje o tym ludzi poprzez interenet, przynaj > mniej > > tyle moge. > > www.referendum2007.org > > Ja to bym chciał referendum,ale żeby była dyktatura :) > Czyli Pana zyczenie dla mnie rozkazem!? Sprobuj takie referendum rozpisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: A co z referendum?Dlaczego nie walczycie demo 08.05.07, 23:20 > > czarek62 napisał: > > > -cznymi srodkami? Ja w swojej nowej ojczyznie szukam Polakow majacy > ch jes > > zcze > > > polski adres i nr pesel, informuje o tym ludzi poprzez interenet, p > rzynaj > > mniej > > > tyle moge. > > > > > www.referendum2007.org > > > > Ja to bym chciał referendum,ale żeby była dyktatura :) > > > Czyli Pana zyczenie dla mnie rozkazem!? Sprobuj takie referendum rozpisac.... Ja się tego nie podejmujęale ,gdyby było . Dyktatura oświecona ,co 4-lata na nowo wybieralny dyktator !,o władzy absolutnej ! Odpowiedz Link Zgłoś
amanda.99 Re: kiedywreszcie Goś-Wloszczowski zostanie admir 09.05.07, 02:51 nic. juz jest niezatapialny wiec jak beda marynarke wojenna rozwa... czyscic dowodztwo "esbekow" to sie go zapisze na admirala a nawet admiralissimusa a lotnictwo MarWoj przeniesie sie na nowe lotnisko we Wloszczowie. Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Premier sobie nie radzi z urzędem. 08.05.07, 18:00 Musi bez przerwy mieć jakiegoś przyd*pasa do czarnej roboty. Co on do cholery robi, ten darmozjad? Ile jeszcze stołków trzeba będzie utworzyć dla tego kabotyna? Odpowiedz Link Zgłoś
amanda.99 Re: PR jest ważny aby PiS wygrał kolejne wybory 09.05.07, 02:39 a kto to bielan? (pytanie z niedalekiej przyszlosci/za trzy lata?) odpowiedz: a kogo to obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper na zwieńczenie kariery to wieniec z szarfą 08.05.07, 19:53 znowu premier młodego i obrotnego towarzysza chce się pozbyc? Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Re: Te dwie paskudy + pozostałe wicepremiery... 08.05.07, 19:19 i jedyne co mi na myśl przychodzi, to "Adams family"... Ratuj się kto może!... Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: HORROR - Ogry dobrały się do władzy ! 08.05.07, 19:25 Głupie pytanie, będzie próbował wyślizgać swego pryncypała (wbrew kaczorowi, to nie jest zwieńczenie kariery-została jeszcze cela we Wronkach czy innym Rawiczu) Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Wielkie zwycięstwo Edgara! 08.05.07, 17:50 BMW (bierny, mierny ale wierny) wygryzł z rządu Doorna i został Drugim po Naczelnym Kaczorze. Teraz będzie kombinował, jak pozbyć się Naczelnego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Wielkie zwycięstwo Edgara! 08.05.07, 18:30 Właściwie to już kolejny bliźniak, tylko z którym numerkiem, bo już rachubę straciłem? 1 Dorn 2 Gosiewski 3 Suski I warto zauważyć że każdy z nich musi koniecznie posiadać niższy intelekt od miłościwie nam panującego prezydenta i premiera, aby się zbytnio nie wybijać, między innymi dlatego Marcinkiewicz tak kolił w oczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Re: Edgar "Trzecim Bliźniakiem"! 08.05.07, 18:37 konread napisał: (...) > I warto zauważyć że każdy z nich musi koniecznie posiadać niższy intelekt od > miłościwie nam panującego prezydenta i premiera, aby się zbytnio nie wybijać, > między innymi dlatego Marcinkiewicz tak kolił w oczy;) ------------------------------------------------------------------------------ Oprócz niższego intelektu i wzrostu, "Trzeci Bliżniak" musi mieć "wygląd lichy i durnowaty, tak aby swoim pojmowaniem istoty sprawy" nie peszył Kaczora. Edgar spełnia wszystkie powyższe warunki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 [...] 08.05.07, 21:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda.99 Re: Wielkie zwycięstwo Edgara! 09.05.07, 02:42 znaczy drugi trzeci blizniak? Odpowiedz Link Zgłoś
dipl Re: Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 22:21 popp napisał: > doborowe towarzystwo nikt się nie wywyższa, wszyscy równi wzrostem :) Odpowiedz Link Zgłoś
skrot.myslowy Re: Powodzenia Panie Gosiewski 08.05.07, 17:43 Dzień bez podlizywania się, dniem straconym... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Palestrina, czy ty sie smarujesz wazelina z gory 08.05.07, 18:02 do dolu, czy z dolu do gory? Zdradz nam swoja technike, O.K? Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 Do Polakow znad Wisly .... 08.05.07, 20:01 szczesliwych i zadowolonych z obecnego rzadu. W nastepnych wyborach zrobcie Leppera prezydentem a Lyzwinskiego premierem a wtedy z pewnoscia znajdziecie sie w siodmym niebie. Nie mozna sie bac, trzeba isc do przodu... !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listekfigowy1 3 x buźka 08.05.07, 22:20 jaki znajomy widoczek. Wazelina wyciekła z twojego komenta. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda.99 Re: Powodzenia Panie Gosiewski 09.05.07, 02:46 jezeli polski prawak pisze, ze blog jest lewacki tzn., ze jest dobry. problem, ze ja palestynie nie wierze i nawet nie sprawdze, dla zasady, zeby nie lezc na bloga, co palestyna poleca. najwyzej strace. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Powodzenia Panie Gosiewski 09.05.07, 07:45 Hey! PiSdowata Jolka_ z dywit6. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 17:18 Przemek Gosiewski naszym przyjacielem jest....... tralalala kwakwa Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg to wielki dzień dla Włoszczowej 08.05.07, 17:20 teraz półfinał EURO co najmniej. Premier Edgar może wystąpić jako Piłka. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 PiS będzie jeszcze rządził długo... 08.05.07, 17:18 Następne wybory spkojnie wygra biorąc pod uwagę marazm opozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg spokojnie to na pewno nie wygra 08.05.07, 17:21 bo nawet mój teściu zaczyna wątpić w kaczyzm-lepperyzm a to już znaczy że naprawdę na ostro idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: PiS będzie jeszcze rządził długo... 08.05.07, 17:25 Chcialbys :-))))) Nie maja szans. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr mylisz się, PiS miał 129 %! 08.05.07, 18:38 Czyli dokładnie tyle, ile mierzy sobie centymetrów Czyste Dobro z Plackiem i przybocznym Pingwinem. Odpowiedz Link Zgłoś
ant-oni23 Re: Ostatni sondaż PiS - 29%, PO-29%... 08.05.07, 20:05 następny sondaż PIS 55%, PO 2,5%. Mam dla was ośrodek badań, który wam może jeszcze lepszy wynik zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda.99 Re: Ostatni sondaż PiS - 29%, PO-29%... 09.05.07, 02:57 wybory chceta wygrac? a jak tam postepy komitetu euro 2012? im blizej do wyborow tym blizej do euro! Odpowiedz Link Zgłoś
remeq ... na peronie we Włoszczowie 08.05.07, 17:35 ewentualnie po zapadłych sołectwach Ściany Wschodniej. PiS to umysłowe mongoły i nieudacznicy. Z każdym dniem ich rządów ta smutna prawda przebija się do głów kolejnych mieszkańców Polski, choć poza większymi miastami ten proces trwa trochę dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ostatnio notowania PiS idą w górę... 08.05.07, 17:42 Coś twoje teorie sie nie sprawdzają Odpowiedz Link Zgłoś
mangold I ch.......faszysci też mieli wiekszośc w 39 08.05.07, 17:43 palestrina2005 napisał: > Coś twoje teorie sie nie sprawdzają Odpowiedz Link Zgłoś
ant-oni23 Re: Ostatnio notowania PiS idą w górę... 08.05.07, 20:11 i doszły do takiego pułapu, że już fruną lotem pingwinka machającego bardzo szybko szkrzydełko-łapkami Odpowiedz Link Zgłoś
ant-oni23 Re: PiS będzie jeszcze rządził długo... 08.05.07, 20:01 Jeszcze ze dwie takie nominacje i opozycja zamiast marazmu osiągnie stan takiej ekscytacji, że powyzdycha wam ze śmiechu i będziecie sobie rządzić może i cztery kadencje. A potem to już wypada dynastię zakładać. Tylko gdzie męski potomek. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 17:20 ehhh... jak kon i burak wicepremierem zostali, to czemu nie wielki wladca Wloszczowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieuchy Re: Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 17:38 Cieszymy sie bardzo, my dziefczyny z parafji błogosławiony Karoliny Kuzki, tej co nie chciała seksu przedmałuzeńskiego, że pan Przemysław bedzie w rzodzie on jest dobrym politykiem i wie co jezd dobre dla Polski i polskiej rodziny i wszystkich nas, katolikuch, znaczy sie. Chciałam jeszcze pozdrowić nasze kułko rózańcowe z parafji naszej, u nas jest fajnie zapraszamy do Zawady koło Wału Ruda w powiecie tarnowskim jak bedzie procesja albo inna uroczystośc na ten przykład odpust. Jeźli by kto chciał se porozmawiąc bez internet na temat zwionzany z patryjotyzmamem i radiem maryja i może tom no jak to sie nazywa czystościom bez sexu to moze ja podam moje gadu gadu 696969. Alem sie rozPiSała, łoraju. Pozdrawiam Zosia od Grzelaków Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur czy w tej sytuacji 08.05.07, 17:22 dzień kolejarza będzie obchodzony 8 maja? Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Ajwgat e kueszczyn 08.05.07, 17:28 Ten pan bedzie wicepremierem po co? Od czego? Od niczego juz sa, czyzby on byl kojelnym? W tym znaczeniu faktycznie kazda nominacja ma sens, jak mowi wodz. Tylko jaki Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 17:24 Polakom od poltora roku gratulujemy PiS, a teraz gratulujemy takze wicepremiera. Tylko gdzie tu sie ze wstydu schowac... f. Odpowiedz Link Zgłoś
evident Tanie państwo - dla swoich 08.05.07, 17:25 to ilu tych premierów już powołał naczelny Kaczor ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Gosiewski?..a to on, z filmu "Głupi i Głupszy" 08.05.07, 17:26 widziałem !.. Odpowiedz Link Zgłoś
lobo13 Jak to, jaki pan? 08.05.07, 17:30 Pan Jarosław Błogosławiony zawsze dziewica!!! Cieszmy się i radujmy się z Nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Przemysław już się zbliża 08.05.07, 17:27 już puka do mych drzwi popędzę Go przywitać... Edgar ucztę przygotował swój zaprasza lud... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Dobry Jezu a nasz paaaaaaanie...... 08.05.07, 17:28 qawsedrftg napisał: > już puka do mych drzwi > popędzę Go przywitać... > > > Edgar ucztę przygotował > swój zaprasza lud... Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg my chcemy PiSu w książce, szkole 08.05.07, 17:50 w słowach rodziców, w dziatek snach... Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl taaak :-( 08.05.07, 19:53 taaak katolocki kaczystan - a la komuna :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
macborys Re: Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 17:25 Morda jak u czlonka Biura Politycznego KC PZPR (wczesny Gierek) Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 17:25 właśnie bełkotliwymi ustami gnom główny ogłosił, że przyjmuje do swego grona gnoma pomniejszego. Nierząd gnomów i kurdupli z jednym wystającym i jednym rolnym ma nam miłościwie od teraz panować ku wieczności. To już nie jest folwark to jest APOKALIPSA !........ Ludzie !!! albo rewolucja albo niech spieprza kto może...... Odpowiedz Link Zgłoś
justykob Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 17:27 NO PIĘKNY TO BYŁ WIDOK!!! PREMIER MĘSKI NICZYM MACZO - CALE 160 CM WRĘCZAJĄCY NOMINACJE JESZCE PIEKNIEJSZEMU ZASTEPCY-155 CM W KAPELUSZU I NA OBCACH. PRZY TYM OBAJ TYLE SAMO WZDŁ€Ż I WSZERZ. NO PASKUDZCTWO! A FEEEE. GDYBY W OPARCIU O SKŁAD NASZEGO RZĄDU WYCIĄGAC WNISKI NT. URODY PANÓW Z NAD WISŁY TRZEBA BY W ŁEB SOBIE STRZELIĆ! ZGROZAAA! TOCZĄĆE SIE BECZUŁKI NA KRÓTKICH NÓŻKACH DO TEGO PEŁNE FANATYZMU I CHORE NA WŁADZE. JESUUU.CZAS UMIERAC... :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Równie dobrze mógłby się załapać Bilbo 08.05.07, 17:31 Baggins...dużej różnicy by nie devil1488 napisał: > Gabinet gnomów:) Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Włoszczowa stolicą Polski !!! 08.05.07, 17:30 Oto jest dzień, oto jest dzień, który dał nam pan(pani?) J.Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
tasiemiec_z_niemiec Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 17:30 Jeśli według pana premiera KAŻDA nominacja ma swój sens, to może mianować też kota wicepremierem? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg kot ma legitymację PiS z numerem 0003 08.05.07, 17:32 Przemysław Edgar z numerem 0004 to są alte Kameraden, sól tej ziemi, elita elit Odpowiedz Link Zgłoś
tasiemiec_z_niemiec Re: kot ma legitymację PiS z numerem 0003 08.05.07, 17:38 qawsedrftg napisał: > Przemysław Edgar z numerem 0004 > A nr 0002 to chyba ma kocie gó...enko? Odpowiedz Link Zgłoś
uhder Przemo teraz wszystkie laski Twoje!!!!! 08.05.07, 17:30 Kobiety lubią facetów na wysokich stanowiskach. Pamiętam swoją sytuację gdy miałem pozycję i kasę dziewczyny lazły do mnie jak muchy na lep!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Bedzie mogl strzelic Sandrze patelnie na stoj 08.05.07, 21:16 Skoro odpowiada jej Maksymiuk, to czemu nie Edgar? Odpowiedz Link Zgłoś
signal przeminęło z wiatrem 08.05.07, 17:31 tyle pięknych obietnic wyborczych, miało być normalnie, uczciwie, bez klepania się po plecach, obsadzania "swoimi", piękne hasła, solidarna Polska. I po dwóch latach piękny sen pękł jak bańka mydlana. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Olej to...przynajmniej bedzie smiesznie 08.05.07, 17:33 signal napisał: > tyle pięknych obietnic wyborczych, miało być normalnie, uczciwie, bez klepania > się po plecach, obsadzania "swoimi", piękne hasła, solidarna Polska. I po dwóch > latach piękny sen pękł jak bańka mydlana. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Gosiewski,Leper,Giertych...siebie warci... 08.05.07, 17:33 bolszewik,esbek-kryminalista i faszysta.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant-oni23 Re: Mieszanka prosto z Obory. 08.05.07, 20:20 nie, to mieszanka prosto z pisu Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 17:32 Hmmmmm... wicepremierem jest... a mózg jak "kilo gwoździ"... Odpowiedz Link Zgłoś
freezer999 a juz myslalem, ze nie moze byc gorzej 08.05.07, 17:32 nasi politycy sa wspaniali, zawsze kiedy czlowiek mysli, ze to juz dno, oni staja na wysokosci zadania i sprawiaja takie niespodzianki, przy ktorych czlowiek juz nie wie jak ma reagowac bo wyczarpaly sie wszystkie dostepne, slowa mysli i uczucia. moze juz nie reagowac... Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg więc przenieście nam stolicę do Włoszczowej 08.05.07, 17:37 i nie mówcie że tu w koło głód i nędza na każdego tu przypada samej ziemi sześć hektarów krowa, tonę drewna i dwie trzecie księdza Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Gosiewski wicepremierem 08.05.07, 17:37 "Ta nominacja jak każda nominacja ma swój sens mówił premier Jarosław Kaczyński" tylko jest małe "ALE" jarosław kaczyński mówi bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś