vzv Jest postępowanie ws. posła, adwokata Mularczyka 11.05.07, 13:53 dlaczego tylko przez rade adwokacka? Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 A jednak korporacja adwokacka ma etykę 11.05.07, 13:54 Wbrew obiegowym poglądom o papugach, istnieje coś takiego, jak etyka adwokacka, a korporacja, tak krytykowana przez kaczory za przesadną obronę kolesi, potrafi jakoś zabrać się za ukaranie swojego członka (a konkretnie PiSiorka), który tę etykę w oczywisty sposób złamał. O ustawie lustracyjnej: www.skubi.net/lustracja.html Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Od kiedy adwokaci wtracaja sie do Sejmu i TK??? 11.05.07, 16:16 Zbieranina platnych adwokatow, chce zaistniec w polityce, tylko ze poprzez osmieszenie swojego zawodu. Do posla na Sejm moga podskoczyc, al;e dopiero po skonczonej kadencji. Lustracja dotrze do nich wczesniej. skubi6 napisał: > A jednak korporacja adwokacka ma etykę Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Za kłamstwo przed Trybunałem-dyscyplinarka! 11.05.07, 16:35 Jeśli adwokaci mają honor, może być tylko jedna kara za kłamstwo przed najwyższym Trybunałem Rzeczypospolitej. Dyscyplinarne wydalenie z Palestry. Utrata prawa wykonywania zawodu dla tego, kto zbeszcześcił honor adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Mafia adwokacka szantazuje demokratycznie wybraneg 11.05.07, 17:14 ...wybranego posla. COS W TYM JEST, ZE DEMOKRACJA W POSLCE JEST ZAGROZONA !!!!! Kiedy grupy macisku ktore nigdy nie musialy sie ubiegac o swoj mandat w Wolnych Wyborach uzywaja "prawniczy" terror by zamknac usta demokratycznie wybranym przedstawicielom Narodu, nalezy takie patologie zwalczac wszelkimi metodami. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Tego chama z PiSdu to najpierw trzeba wybatożyć 11.05.07, 17:21 a potem do rozrzucania gnoju zagonić. To jego własciwe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl opinia trafna !!! 11.05.07, 17:24 heh opinia ostra ale....trfana, jak najbardziej trafna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Jako wulgarny klamca zadzwon do Szkla Kontaktowego 11.05.07, 17:35 pragmatyk11 napisał: > heh opinia ostra ale....trfana, jak najbardziej trafna!!! M: Idiotow lub szubrawcow nie jest w Polsce za duzo a TVN-WSI szuka was byscie sobie popluli w Szkle Kontaktowym na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Cech adwokatow broni sie przed lustracja 11.05.07, 17:44 Spokojnie, przydzie i na nich kolej. Jak nie przejdzie lustracja, to i tak teczki zostana otwarte. Nawet wszystkie. Nie ma wiec tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. Adwokaci beda sobie w brode pluc. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Kłamstwo musi zostać ukarane! 11.05.07, 18:45 Członkowie PiS! Chcecie karać kłamców lustracyjnych? No pewnie, że chcecie! Więc czemu bronicie człowieka, który kłamał przed Trybunałem? "Dobry kłamca", bo należy do waszego klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Kłamstwo musi zostać ukarane! 11.05.07, 19:34 W dzisiejszych czasach kłamstwo od prawdy niewiele się różni. A właściwie to różnią się, ale trudno je odróżnić. --- Tak nasz Jarosław obiera banana Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Powinien stracić uprawnienia adwokackie 11.05.07, 19:54 Adwokat, który dla swojego klienta posuwa się do szkalowania sędziów, powinien stracić prawo wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Powinien stracić uprawnienia adwokackie, Zool 11.05.07, 19:59 Ja tez tak uwazam, nawet profesure bym mu zweryfikowal. Naukowiec z Uniwersytetu Marksa i Engelsa. Sprzedaje sie za teczke, ktora obiecano nieujawniac. Smutne jest zycie agenta. Wciaz jego zycie zalezy od teczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 ale pisuary go podlozyly, szkoda ze nie poswiecili 11.05.07, 21:06 ale pisuary go podlozyly, szkoda ze nie poswiecili (i nie osmieszyli) ktoregos z wyzej ustawionych oszolomow Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Od kiedy adwokaci wtracaja sie do Sejmu i TK? 11.05.07, 17:37 A lekarz już cię badał? Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Od momentu, gdy przed TK stają adwokaci. 11.05.07, 18:52 Jak wiesz, przed Trybunałem toczy się rozprawa w procedurze cywilnej. Stonami byli profesjonaliści - ustawy bronił upoważniony przez Marszałka Sejmu mecenas (tj. adwokat) Mularczyk (poseł PiS). Wninioskodawcę skarżącego ustawę reprezentował mecenas (tj. adwokat) Kalisz . W czasie rozprawy mecenas Mularczyk zataił przed Trybunałem istotne okoliczności i fałszywie oskarżył dwóch Sędziów. Rada Adwokacka, która sprawuje sądownictwo dyscyplinarne w przypadku przestępstw lub uchybienia godności zawodu adwokata powzięła wiadomości o "wątpliwym" zachowaniu jednego ze swych członków. W związku z tym zażądała od niego wyjaśnień. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Od momentu, gdy przed TK stają adwokaci. 11.05.07, 20:53 co bedziesz matolom tlumaczyl. fakty sie nie licza. liczy sie wielka idea rewolucyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "korporacja, tak krytykowana przez kaczory" 11.05.07, 23:06 Korporacja krytykowana byla i jest przez tych co widza co robi: przede wszystkim broni swoich uprawnien, ktore wykorzystuje sprzecznie jesli juz nie z litera prawa to na pewno z idea praworzadnosci. Ilosc przeciaganych w nieskonczonosc przez korporacje, procedur wymierzonych w dzialnosc adwokatow w Polsce, bez zgody ktorej nie mozna kontynuawac sledztwa przeciwko adwokatom i postawic ich przed sadem, jest najlepsza cenzurka jej dzialnosci. Dzisiejsza polska "etyka adwokacka" przypomina bardziej etyke mafi rodzinnej, ktorej glownym celem jest walka o pieniadze i wladze niz o praworzadne panstwo. Nie jest przypadkiem, ze korupcja w Polsce osiagnela poziom, ktory umiejscawia nas w czolowce europejskiej. Jest nastepstwem powszechnej zgody na takie praktyki calego polskiego wymiaru sprawiedliwosci. Zdumiewajaca historia prokuratora zlapanego na przekupstwie i probujacego kilka dni pozniej przekupstwem uniknac utraty immunitetu swiadczy jak "normalnym" argumentem jest w polskim srodowisku prawniczym plik banknotow przekazywany z reki do reki. Polska obecna etyka adwokacka jest nic nie wartym medialnym smieciem. Powolywanie sie na nia bardziej dyskredytuje autora niz jest w ogole jakims argumentem. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 ...Co by tu jeszce spieprzyć panowie,co by tu .... 11.05.07, 13:55 jeszcze spieprzyć........" img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Przylapani_minie_1606451.jpg www.gomulka.terramail.pl/galeria/big/bo0844.jpg TOWARZYSZE....OBYWATELKI I OBYWATELE.....LUDU PRACUJĄCY STOLICY........ ___________________________________ .."marsz,marsz Dąbrowski z ziemi wolskiej do Polski......" bi.gazeta.pl/im/1/3397/m3397861.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_aniela Zydo-komuna ma obkicze Kalisza - piekne,szczere.. 11.05.07, 13:56 ..madre,uczciwe Lezka sie w oku kreci- PRL jaK malowane... Odpowiedz Link Zgłoś
athaualpa Re: Zydo-komuna ma obkicze Kalisza - piekne,szcze 11.05.07, 15:19 zenek_aniela napisał: > ..madre,uczciwe > Lezka sie w oku kreci- PRL jaK malowane... Chociaz wyraźnie po polsku mówi. Nie bardziej podobają mi się tłuste, nalane oblicza kaczorów, Edgara i innych PISdzielców Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg TK załatwił papugom ponowne zamknięcie zawodów. 11.05.07, 13:59 Nie dziwię się, że chcą się pozbyć tego, który podważył jego wiarygodność. Odpowiedz Link Zgłoś
mar-len-ecz-ka Mafia adwokacka trzyma się TK jak pijany płotu. 11.05.07, 14:01 To tu siedziuał ich kolega Safjan i zamykał ponownie, otwarte przez PiS, zawody prawnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
dumny_jako_polak Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 14:04 kto podważa instytucję w której załatwiają sobie to o co im chodzi. A gęby wycierają sobie frazesami o demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 14:09 O demokracji ,oze mowic tylko pis . masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 14:12 No coś ty? Adwokaci to pierwsi uprawnieni do mówienia o demokracji. Świadczy o tym chocby to jak chętnie otwierali bramy swego zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 14:40 Podobnie jak lekarze ktorzy nie zgadzaja sie by murarze zostawali chirurgami . Straszny brak demokracji ((( Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 14:42 W tym przypadku adwokaci nie pozwalają aby prawnicy byli adwokatami. A to już coś innego chory na kaczki matole. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 14:56 gelimer napisał: > W tym przypadku adwokaci nie pozwalają aby prawnicy byli adwokatami. A to już > coś innego chory na kaczki matole. prawnik prawnikowi nie rowny. Nie wiem czy wiesz robaczku ale praca adwokata rozni sie istotnie od pracy radcy prawnego czy podatkowego. I nie mow mi ze wszyscy sa prawnikami. Dla Ciebie bardziej zrozumiale bedzie takie porownanie: bramkarz to tez pilkarz, prawda? a czy moze wystawilbyc takiego (dajmy na to Boruca) jako napastnika? przeciez napastnik tez pilkarz. Albo inne - chcialbys zeby operacji na Twoim (malym) mozgu dokonywal ortopeda? nie chce mi sie wiecej mnozyc takich przykladow. Pewnie i tak nie zrozumiesz roznicy... Bo Ty niestety wierzysz w to co mowia Ci bracia mniesi tudziez ich orszak... Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 15:00 Alez ja mam tego swiadomośc mecenasie. Dlatego nalezy przyjmować prawników na aplikację by mogli się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 15:10 zmartwie Cie robaczku - nie jestem mecenasem :) ojoj strzal na slepo z regoly chybia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 15:16 Dziwne!? Ortografię znasz dokładnie jak mecenas. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 15:28 no prosze glupeczek a probuje byc zlosliwy... Moje literowki wynikaja z pospiechu :D Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 15:34 Ależ oczywiście, oczywiście. Zamiana "u" na "o" to na pewno wynik pośpiechu. Wyzywanie ludzi o innych poglądach od głupków również. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Gołym okiem widać, że pozbywają się kogoś 11.05.07, 15:42 moze byc wynikiem pospiechu. Ja przynajmniej nie wyje polskiego hymnu jak jarolechu (znowu musze przyznac ze tej zarazy nie rozrozniam). to jakos tolerujesz. Co do inwektyw - przeczytaj swoj post troszeczke wyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Jest postępowanie ws. posła, adwokata Mularczyka 11.05.07, 14:10 Junkier IDIOTO może już wiesz co jest cięższe-=-1 kg żelaza czy pierza. Odpowiedz Link Zgłoś
polacco2 Mularczyka to możecie Żydy w D... ugryźć kapiszi ? 11.05.07, 14:15 Jarek rozwal sitwę w Togach z legitymacją PZPR w tylniej kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Mularczyka to możecie Żydy w D... ugryźć kapi 11.05.07, 14:58 ale czy on jest kosher? ze ja niby go mam w d.. ugryzc to on kosher byc musi. A on nie kosher - on goj. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Oni też super moralnie posłuzyli się Safjanem żeby 11.05.07, 14:16 zamknąć zawody prawnicze. A teraz grają niewiniątka. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 samo dobro jaruś +kot 11.05.07, 14:19 a Polskę diabły wezmą. panie niby premierze, panie niby prezydencie, odejcie po co większy wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Do kotłowni z cieciem... 11.05.07, 14:21 chodzi oczywiście o mularczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
sledczy3 Jest postępowanie ws. posła, adwokata Mularczyka 11.05.07, 14:23 pamietam takich gorliwych z wczesnych lat piedziesiatych.mlodzi, dyspozycyjni, robili wiele dla owczesnej władzy. dzisiejsza wladza chce ich pozbawiac emerytur.może dzisjejsi mlodzi gniewni powinni lepjej zapoznac sie z historia prl'u. moze nie warto czerpac z tamtych wzorcow. Odpowiedz Link Zgłoś
cluniak Niech decyduje SAFJAN. Ona już tak uczciwe 11.05.07, 14:27 zdecydował o tym, że nie chce mieć konkurencji w zawodzie adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Ależ PAPUGI bronią swoich komuszych przywilejów 11.05.07, 14:33 ależ bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Ależ PAPUGI bronią swoich komuszych przywilej 11.05.07, 14:59 gelimer napisał: > ależ bronią. tez bym sie bronil jakbym mial pracowac z Mularczykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: Ależ PAPUGI bronią swoich komuszych przywilej 11.05.07, 15:06 Wolę z Mularczykiem jak z Safjanem. Facet przynajmniej ma poglądy a nie robi jak mu koledzy z mafii prawniczej każą. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Ależ PAPUGI bronią swoich komuszych przywilej 11.05.07, 15:07 inteligent-na napisała: > Wolę z Mularczykiem jak z Safjanem. Facet przynajmniej ma poglądy a nie robi > jak mu koledzy z mafii prawniczej każą. dokladnie - lepiej mowic to co kaze KC PiS - czyli jarolechu Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Zwykły kaczorowy gó..arz 11.05.07, 14:41 Ci co pana wybrali, chyba płaczą w kołderkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek778 Re: Zwykły kaczorowy gó..arz 11.05.07, 14:45 Wydawało mu się, że jak się zapisał do PIS to może łgać bezkarnie jak bura suka!!!!!!!!! A tutaj IV RP juz biegnie na śmietnik historii, i lada chwila chłopaczyna nie będzie nigdzie mógł znależć pracy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz70 Chłosta !!! 11.05.07, 14:44 Wyprowadzic na rynek sciągnc gacie zlac batem po dupie , a i tak kara bedzie podwojna bo wszyscy przy okazji zobaczą ze mam małego ptaszka Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Chłosta !!! 11.05.07, 14:49 poszukiwacz70 napisał: > Wyprowadzic na rynek sciągnc gacie zlac batem po dupie , a i tak kara bedzie > podwojna bo wszyscy przy okazji zobaczą ze mam małego ptaszka Miedzy tobą a Mularczykiem jest wiele róznic.Podstawowa jest taka,że on ma ptaszka a ty już nie.Pewnie ci kaczory wydziobały? Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz70 Re: Chłosta !!! 11.05.07, 14:56 Wiem ze maz kompleksy bo nawet quazi modo cie niechce Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Chłosta !!! 11.05.07, 15:16 > Miedzy tobą a Mularczykiem jest wiele róznic.Podstawowa jest taka,że on ma > ptaszka a ty już nie.Pewnie ci kaczory wydziobały? ...... a ty tego ptaszka juz widzialas. Byc moze z twego punktu widzenia to ekstra zaleta pana posla, ale jakiz uzytek z tego ptaszka przed TK. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Chłosta !!! 11.05.07, 15:27 > Miedzy tobą a Mularczykiem jest wiele róznic.Podstawowa jest taka,że on ma > ptaszka a ty już nie.Pewnie ci kaczory wydziobały? cos ci sie pomylio - on ma swira, jak kazdy kaczysta, nie ptaszka. chcialas napisac "kota", prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.marcinkowski Jest postępowanie ws. posła, adwokata Mularczyka 11.05.07, 14:46 Jestem pewny, że teraz rady adwokackie ZAWSZE będą tak szybko reagowały ws. postępowania członków korporacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Jest postępowanie ws. posła, adwokata Mularczyka 11.05.07, 23:54 piotr.marcinkowski napisał: > Jestem pewny, że teraz rady adwokackie ZAWSZE będą tak szybko reagowały ws. > postępowania członków korporacji ;) Jestem pewny, że publikacja orzeczenia TK nastąpi równie szybko, jak to miało miejsce w przypadku ustawy o KRRTV ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Nie chodzi o to,że Mularczyk jest dyspozycyjny 11.05.07, 14:46 i zrobi wszystko dla kariery.On nie ma talentu.Jak został adwokatem?To beztalencie,bez polotu,bez zasad moralnych.Po prostu zero prawnicze.Kacze zakompleksione karły wypną się na niego.Murzyn swoje zrobił,murzyn może odejśc.Żałosny facet.Osiągnął dno.Tak się kończy kolaboracja z chorymi bliżniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out. 11.05.07, 14:47 Zadarłeś z mafią prawniczą Mularczyk.Już po tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz70 Re: Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out 11.05.07, 14:49 Gorzej by miał gdyby zadarł z małym msciwym kiepskim prawnikiem, ktory jak raz jest premierem o jego nieudolnym bracie nie wspomne!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out 11.05.07, 14:53 poszukiwacz70 napisał: > Gorzej by miał gdyby zadarł z małym msciwym kiepskim prawnikiem, ktory jak raz > jest premierem o jego nieudolnym bracie nie wspomne!! Tacy mocni ci dwaj mali?Nie,mafia prawnicza silniejsza ,a za nią cała III RP,wolna Europa i ,jak będzie trzeba,nawet ,,demokrata''Putin!Sam Kalisz za trzech stanie(objętościowo). Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out 11.05.07, 14:55 oczywiście, nawet w rodzinie prezydenckiej mamy od pewnego czasu prawnika SLD, z SB -przeszłością. Na pewno konsultują swoje decyzje - jak to w rodzinie.Nieprawdaż? amanasunta53 napisała: > poszukiwacz70 napisał: > > > Gorzej by miał gdyby zadarł z małym msciwym kiepskim prawnikiem, ktory ja > k raz > > jest premierem o jego nieudolnym bracie nie wspomne!! > Tacy mocni ci dwaj mali?Nie,mafia prawnicza silniejsza ,a za nią cała III > RP,wolna Europa i ,jak będzie trzeba,nawet ,,demokrata''Putin!Sam Kalisz za > trzech stanie(objętościowo). Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz70 Re: Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out 11.05.07, 14:58 W demokracje to my musimy sie bacic , putin nie musi jest za silny i w rosji niema takich tradycji Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out 11.05.07, 15:03 nie wiesz ze to co male to glosnie? popatrz na ratlerki - nie widac a slychac. Zupelnie jak z jarkiem - na mownice woli nie wchodzic bo podstawa mikrofonu zaslania mu czolo. Ale slychac go, oj slychac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz70 Re: Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out 11.05.07, 15:05 ponoc jarek z lechem w siatkowke grają na korcie tenisowym !! Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out 11.05.07, 15:10 poszukiwacz70 napisał: > ponoc jarek z lechem w siatkowke grają na korcie tenisowym !! alez oni sie nabiegaja... takie hektary na tych krotkich, krzywych nozkach? Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz70 Re: Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out 11.05.07, 15:18 mikelondon napisał: > poszukiwacz70 napisał: > > > ponoc jarek z lechem w siatkowke grają na korcie tenisowym !! > > alez oni sie nabiegaja... takie hektary na tych krotkich, krzywych nozkach? ..A od czego gosiwewski on lata po zle wybite piłki Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out 11.05.07, 15:31 poszukiwacz70 napisał: > mikelondon napisał: > > > poszukiwacz70 napisał: > > > > > ponoc jarek z lechem w siatkowke grają na korcie tenisowym !! > > > > alez oni sie nabiegaja... takie hektary na tych krotkich, krzywych nozkac > h? > ..A od czego gosiwewski on lata po zle wybite piłki LOL fakt a tacy jak mularczyk aportuja jesli cos wpadnie do kaczej sadzawki zeby sobie wodzowie lap (bardziej) nie zabrudzili :P bo w sadzawce sam smrodek.. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Cosa Nostra nigdy nie daruje....Mularczyk out 11.05.07, 16:44 poszukiwacz70 napisał: > ponoc jarek z lechem w siatkowke grają na korcie tenisowym !! :)) Ale chyba nie "ścinają"? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 p.Mularczyk postąpił słusznie... 11.05.07, 14:54 Słusznie zawiadomił o istnieniu teczek 2 sędziów, natomiast nie powinien oceniać ich znaczenia. Kompetentni do tego są tylko specjaliści z IPN - i do nich powinien zwrócic się prez.Stępień, zamiast usuwać sędziów... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: p.Mularczyk postąpił słusznie... 11.05.07, 18:38 mg2005 napisał: > Słusznie zawiadomił o istnieniu teczek 2 sędziów, natomiast nie powinien ocenia > ć > ich znaczenia. Kompetentni do tego są tylko specjaliści z IPN - i do nich > powinien zwrócic się prez.Stępień, zamiast usuwać sędziów... Ale chodziło o czas.....obu stronom. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 własnie p.Gwiazda oznajmił, że B.Borusiewicz 11.05.07, 14:53 działał w sierpniu 1980 roku w Stoczni Gdańskiej z inspiracji SB - czytaj był agentem. Bo chyba sobie zaklnę... Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek W PRL roilo sie od TW i stad te wycie - rozumiesz. 11.05.07, 14:57 pewnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: W PRL roilo sie od TW i stad te wycie - rozum 11.05.07, 14:59 Czegoś mi tu brakuje - a gdzie twój penisik palikotek? Laleczki przypadkiem nie zakupiłes? palikotek napisała: > pewnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: własnie p.Gwiazda oznajmił, że B.Borusiewicz 11.05.07, 15:06 tomasz10012 napisał: > działał w sierpniu 1980 roku w Stoczni Gdańskiej z inspiracji SB - czytaj był > agentem. > Bo chyba sobie zaklnę... nie wiesz ze tak jest? Ci ktorzy bali sie w PRLu i pisali prace "naukowe" na zamowienie tudziez krzewili jedynie sluszna ideologie na Politechnice teraz sa tymi ktorzy sadza innych.. zapomnieli jednego faceta ktory stwierdzil ze ten ktory jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien (madry facet byl - szkoda ze kaczorki nie czytuja tego co mowil). A oni niewinni nie sa... Odpowiedz Link Zgłoś
groptyk Mao Tse Tung nauczycielem kartofli? 11.05.07, 14:56 Durnie szykują nam rewolucją kulturalną? Jajo mądrzejsze od kury? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 tak,tak i lenin,stalin etc 11.05.07, 15:00 groptyk napisał: > Durnie szykują nam rewolucją kulturalną? Jajo mądrzejsze od kury? kiepsko z wami będzie jeśli nauczył się czegoś także od dzierżyńskiego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz70 Re: tak,tak i lenin,stalin etc 11.05.07, 15:04 Lewica korzysta z doswiadczen lenina i stalina , a prawica całymi garsciami czerpie z doswiadczen inkwizycji i hitlera Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: tak,tak i lenin,stalin etc 11.05.07, 15:09 poszukiwacz70 napisał: > Lewica korzysta z doswiadczen lenina i stalina , a prawica całymi garsciami > czerpie z doswiadczen inkwizycji i hitlera ciezko ich nazwac prawica - popatrz na to co robia i porownaj z Wielka Czystko w 36 w Sojuzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: tak,tak i lenin,stalin etc 11.05.07, 15:30 a propos lat 30tych w Sojuzie - niech tow. premier uwaza na siebie, ostatnio zlamal sobie przeciez lapke! zeby nie bylo powtorki ze spisku lekarzy, znaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 a takze mao, kim ir sen pol-pot, castro i adolf na 11.05.07, 15:07 koniec Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Jest postępowanie ws. posła, adwokata Mularcz 11.05.07, 15:05 ale jaja stara rada sie wystraszyla mularczyka ze im chleb zabierze. bardzo zdolny posel, obserwuje go od dawna, bardzo trafnie ocenia sytuacje i wyrulowal nawet trybunal, A moze ci starcy powinni pojsc na zasluzona emeryture i dac mlodym popracowac i nie ograniczac im kariery zawodowej. dobranoc trybunal. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow bardzo zdolny, do wszystkiego, a jaki dyspozycyjny 11.05.07, 15:09 wzor pisowca. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Odsunąć Mularczyka od zawodu adwokata. 11.05.07, 15:09 Piesek PISu niech szczeka w budzie , a nie przed sądami. Sąd konstytucyjny jest poważną instytucją państwa prawa, a nie folwarkiem kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś