qc Re: I taki był początek układu... 14.05.07, 11:31 a wiec Kiszczak SZANTAZOWAL Kartofla? Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci wsypał sie? 14.05.07, 11:33 czyli co ? potato sie wsypał? qc napisał: > a wiec Kiszczak SZANTAZOWAL Kartofla? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: wsypał sie? 14.05.07, 11:45 Dokładnie, super tajny agent postanowił się usamodzielnić i postanowił zdeprecjonować do końca swojego mocodawcę i patrona. Bo kimże był on w 1990r. - ale pewne jego cechy charakteru już wtedy sugerowały, że będzie dobrym, mściwym narzędziem w rękach SB. Teraz podjął 2 etap realizacji układu z Magdalenki - wiadomo dlaczego wtedy go nie było, bo nie mógł być, bo byłby niewiarygodny, a teraz prosze ... 2.0tdci napisał: > czyli co ? potato sie wsypał? > > qc napisał: > > > a wiec Kiszczak SZANTAZOWAL Kartofla? Odpowiedz Link Zgłoś
mario320 Bardzo PILNE 14.05.07, 12:24 Prosze o podanie adresu, gdzie možna znaležč ankiete lustracyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
apriori1 Nowe liberum veto !!! 14.05.07, 12:28 Trybunał Konstytucyjny to takie nowe, polskie liberum veto. Żadne działania modernizacyjne kraju nie można zrealizować zgodnie z wolą demokratycznego ogółu, bo 15 nieomylnych mężów wie przecież lepiej. To może od razu zlikwidujmy instytucje demokratyczne, a rządy w kraju oddajmy w ręce TK. Przecież tylko tam jest objawiona prawda i właściwe rozumienie demokracji. TK uznał, że prawa demokratyczne moją kaci, a ofiary to mogą sobie poczekać na sprawiedliwość boską. Jeżeli istnieje coś takiego jak ciągłość państwowości, to właśnie ubecy przerwali ją po 1945 r. mordując i represjonując największych polskich bohaterów z AK i urzędników II RP. Jako obywatel, chcę znać tę przeszłość i ludzi z imienia i nazwiska, którzy to czynili. Nawołuję do akcji obywatelskiego nieposłuszeństwa i udostępnianie zasobów IPN. Póki działa ustawa, dziennikarze i historycy do IPN-u !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vierablu Re: Nowe liberum veto !!! 14.05.07, 12:59 > Jako obywatel, chcę znać tę przeszłość i > ludzi z imienia i nazwiska, którzy to czynili. Nawołuję do akcji obywatelskiego Proponuje numer teczki w IPN wytatuowac kazdemu na czole. Na czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja Jeeezzzuuu..... jak ten burek wygląda....fuuuujjjj 14.05.07, 11:05 Kaczory mają chód nieciekawy, platfusa z natury, dlatego kiwają się na boki. Jedzą nieestetycznie. Wystawiają kupry do góry i cedzą błoto "marsz,marsz Dombrooski z ziemi polskiej do Wolski" Odpowiedz Link Zgłoś
amanasonta [...] 14.05.07, 11:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Wiem kto przyjął liste 14.05.07, 11:11 ale na razie nie powiem, powiem tylko tyle, że to bardzo znana osoba z kręgów władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Lista została ukryta pod tatuażem na pupie 14.05.07, 11:16 Należy sprawdzić pupy wszystkich prominentów RP. Czy to dlatego Jacek Kurski musiał ściągać spodnie przez LPRowcami? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Ludzie spokojnie ... 14.05.07, 11:12 właśnie usłyszałem, że przyjaciel K., niejaki Kadafi jest w stanie krytycznym po wylewie. Oszczegam, że to samo może zagrażać NASZEJ GWIEŹDZIE jako i PP & PP ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
amanasonta [...] 14.05.07, 11:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Za Dziennik............. 14.05.07, 11:19 Adam Michnik, naczelny "Gazety Wyborczej", zmienia poglądy. Do tej pory protestował przeciwko lustracji. Dziś zachęca jednak do otworzenia wszystkich teczek IPN. "Musimy te teczki upublicznić, żeby nie żyć we władzy teczek, którymi się gra" - pisze w komentarzu w "Gazecie Wyborczej". Dla Michnika otwarcie teczek to jedyny sposób, by wreszcie skończyć z wyciąganiem z nich materiałów. Choć ostrzega, że otwarcie archiwów IPN będzie straszne. Według niego, lustracja bez wyjęcia wszystkich teczek na światło dzienne "prowadzi do upublicznienia klimatu podejrzliwości i strachu". To nieoczekiwana zmiana nastawienia Michnika. Do tej pory na łamach "Wyborczej" wielokrotnie krytykował wszystkich, którzy choćby pomyśleli o upublicznieniu archiwów IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
indiandocholery Re: ...Za Dziennik............. 14.05.07, 12:21 pewnie zarazil sie od LK ktory nagle chce otworzyc teczki . No chyba ze nie chce , a tylko udaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala piskoala....Tuche !! 14.05.07, 11:49 warum??? ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
wojjur1 Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 11:21 Karlowaty Dziadu, podaj sie do dymisji; nikogo nie obchodza Twoje pedalskie propozycje - juz dosc osmmieszyles Polske w tej Twojej Rezczpospolitej pelnej wstydu i zemsty. Ty Czerwona Komunistyczna Malpo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w28 najwyższy czas... 14.05.07, 11:23 ... ujawnic kretynów, oszolomów, psychopatów. są groźniejsi od agentów nieistniejącego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wojjur1 Re: najwyższy czas... 14.05.07, 11:31 To jest wlasnie sedno sprawy - nigdy wiecej oszolomow przy wladzy. Niech sie zajma tym specjalisci od prawa konstytucyjnego, bo kierowanie panstwem to nie zabawa dwoch karlowatych bobasow w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
w28 Re: najwyższy czas... 14.05.07, 11:33 taaa...ujawniają się od lat i to bardzo chętnie. jakis brom im do herbatki czy terapie zajęciową... Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 11:33 To paranoja !!!! Premier który mówi, że coś wie i mówi o tym po 17-tu latach nie wystawia sobie dobrego świadectwa. Starciliśmy już prawie dwa lata na pogoni za królikiem i wygląda na to że stracimy jeszcze dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mavro Czy jest na sali psychiatra? 14.05.07, 11:35 trzeba bylo wtedy krzyczec, a nie po latach udawac bohatera. mamy przy okazji dowod (choc watpliwej wiarygodnosci), ze najwieksze swinie i tak sa poza zasiegiem lustracji. wiec po co ten caly cyrk? Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 11:36 Czy to nie temat zastępczy do tej USTAWY- BUBLA, którą pan premier puścił?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 11:43 Do Premiera: Panie Jarosławie, jeżeli jest to prawda( ja wierzę Panu) to nawet w ..... moich piersiach( w obwodzie na wydechu 115 cm-wynik z badań w 1981 r na komisji lekarskiej w LWP!). Jeżeli jest Pana pośrednik( żyje..., natychmiast powinien otzrymać ochronę z 7 agentów 007!) i potwierdzi rozmowę z generałem Kiszczakiem( sa instrumenty żeby ją uwiarygodnić wyrokiem...) to nie pozostaje Wam( braciom) jak zdegradować " ich wszystkich" do szeregowców i otworzyć granicę do " pewnego sąsiedniego państwa" , w którym rządza im bliscy(...). Jeżeli natomiast prawda jest po stronie Kiszczaka( pomimo, że nie wierzę tego typu " ludziom honoru"...) to dla Pana nie ma innej drogi jak( na pewno nie w tamtym kierunku-w pionie(...))-a nam pozostaje PUSTELNIA PARMEŃSKA(sic!). Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 11:48 Co za problem z listą agentów? Zbysio z Antkiem posiedzą w nocy i listę ułożą, a Kiszczakowi i tak nikt nie uwierzy i będą igrzyska...... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 11:50 Co ja piszę, durny: przecież niesitnienie listy jest dowodem na to że została sporządzona.... Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Re: Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 12:15 albacor napisał: > Co ja piszę, durny: przecież niesitnienie listy jest dowodem na to że została > sporządzona.... Dokładniej: ...jest dowodem przestępstwa zniszczenia listy. Trzeba cytować precyzyjnie klasyków nowego prawa (i sprawiedliwości). Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 12:28 Wybacz - zaczynam się gubić w zawiłościach logiki politycznej IV RP. Oczywiście : niestnienie jest dowodem na zniszczenie. A Trybunał Konstytucyjny to fatamorgana na pustyni PISowatej głupoty - dla nich najlepiej gdyby własnie tym był. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_aniela Czyli liste maja i jak oglosza to dopiero bedzie.. 14.05.07, 12:14 Kiszczak to zdrajca Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 Re: Czyli liste maja i jak oglosza to dopiero bed 14.05.07, 12:29 w koncu kto ? Kuszczak czy Kiszczak ? Odpowiedz Link Zgłoś
indiandocholery kaczynski w tym czasie byl pisuardesa w barze mlec 14.05.07, 12:15 kaczynski w tym czasie byl pisuardesa w barze mlecznym . dlaczego kiszzak akurat z nim gadal ? Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_aniela ty moze byles sedesowym ale on liste ma i pomysl 14.05.07, 12:20 kto na niej jest...to ci sie zimno zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
indiandocholery Re: ty moze byles sedesowym ale on liste ma i pom 14.05.07, 12:22 ale on nie ma listy . Czytaj ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_aniela Re: ty moze byles sedesowym ale on liste ma i pom 14.05.07, 12:26 malo wiesz, kiszczak to szuja, tyle ze na liscie sa tez ludzie kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu ot, mania wielkości... 14.05.07, 12:19 Wydaje mi się, że Jarosław Kaczyński w roku '90 był osobą zbyt mało ważną, aby gen. Kiszczak chciał się wdawać z nim w jakieś układy... Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 paranoja 14.05.07, 12:20 w latach 90tych Kaczyńscy byli tak ważni ,że ich inwigilowano , zastraszano , składano propozycje... za nieprzyjęcie takiej propozycji bliźniaki 'pod sąd'. Wszystko byśmy wiedzieli dzisiaj. Jestem coraz bardziej przekonany ,że oni licza na to,ze przez ten szum znikna slady do 'telegrafu' , FOZZ-u a z czasem i świadkow musi braknąć.Ten pośrednik do Kiszczaka już pewnie nie żyje. Mohery ocknijcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Proponuje narodowa skladke na dobrego psychiatre.. 14.05.07, 12:21 ...najlepiej na atypodach i z kuracja zamknieta. Zaczynam podejrzewac, ze ten czlowiek (premier)nawet w lustrze widzi agenta... Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszmal Duren!!! 14.05.07, 12:22 Co za durna kaczka, po 17 latach sie gupiej pale przypomnialo. Ciekawe ile jeszcze ma takich amnezji. Za SLD kradli ale nie zmieniali historii, a te palanty niszcza nasze polskie ikony. Moze niedlugo powiedza ze na Wojtyle tez maja teczke a sami sa nieskazitelnie biali. Kaczuchy na KSIEZYC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario320 Re: Duren!!! 14.05.07, 12:26 Protestuje - zostawcie choč ksiežyc w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 12:24 Konfabulacje schizofrenika. Kolejne bredzenie ducklinga. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 12:31 A możę powołać komisję sejmową do zbadania sprawy tajnej listy agentów? Ale chyba lepiej konsylium psychiatrów - taniej wyjdzie (patrz: tanie państwo) Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 12:43 albacor napisał: > A możę powołać komisję sejmową do zbadania sprawy tajnej listy agentów? Ale > chyba lepiej konsylium psychiatrów - taniej wyjdzie (patrz: tanie państwo) wiedzac o przestepstwie nie powiadomil prokuratury, zatem jest lajdakiem, ktory ma za nic prawo i sprawiedliwosc! Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 13:12 Kiszczak jest człowiekiem bardzo inteligentnym, chociaż może nie do końca w pełni moralnym, dlatego nie wierzę, że mógł coś takiego zaproponować takiemu zeru politycznemu, na dodatek z chorobliwą manią prześladowczą. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 13:58 Kiszczak jest człowiekiem bardzo inteligentnym, chociaż może nie do końca w pełni moralnym, dlatego nie wierzę, że mógł coś takiego zaproponować takiemu zeru politycznemu, na dodatek z chorobliwą manią prześladowczą. Czas by ten żałosny pokemon poszedł w niepamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9989 Premier: Kiszczak zaproponował mi układ 14.05.07, 12:43 Kolejne bzdety pana premierunia. Kaczyński był dzialaczem drugieg albo trzeciego szeregu, więc nikomu się nie śniło, aby z nim rozmawiać. Panie Kaczyński byli i są o wiele lepsi od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
3arny1 tak przechandlowali Polskę 14.05.07, 12:45 Tylko IDIOTA lub UMOCZONY "wierzy" dziś zainteresowanym tym szarlatanom, że takich układów nie było. Krótką pamięć można leczyć lecytyną. Szkoda że po `89 Tadek M, Koziołek , Bolo i Adaś mieli jako pierwsi dostęp do papierów i wyczyścili wszystko. Dziś w ramach rewanżu bronią bandziorów Odpowiedz Link Zgłoś
qc Polska C wylazi z nor i piwnic 14.05.07, 12:48 tyle wysilku nas kosztowalo aby cie poslac do szkoly. A ty analfabeto ortograficzny zmarnowales nasz czas. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 KLUCZ do III RP 14.05.07, 12:49 najwazniejsi agenci nie sa ujeci w aktach SB zlozonych w IPN-ie !! Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci kacza paranoja 14.05.07, 12:56 skoro nie byli zarejestrowani to nie ma ich w żadnych aktach, co w filozofii IVRP jest ostatecznym dowodem ("mocnym" ja to mawia JK) na ich istnienie. sagi2007 napisał: > najwazniejsi agenci nie sa ujeci w aktach SB zlozonych w IPN-ie !! Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: kacza paranoja 14.05.07, 13:10 napisalem w aktach w IPNie a nie " w zadnych aktach " wszystkie sa w IPNie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci kacza paranoja do kwadratu 14.05.07, 13:16 no to gdzie rejestrowali agentów niezarejestrowanych ? odpowiedz, geniuszu ;))))) sagi2007 napisał: > napisalem w aktach w IPNie a nie " w zadnych aktach " > > wszystkie sa w IPNie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 glupota do szescianu 14.05.07, 13:37 w Moskwie , frajerze ;-(((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci glupota do potęgi ósmej 14.05.07, 13:51 a ci z moskwy coś o tym wiedzą, czy dopiero ty ich o tym uświadomisz ??? sagi2007 napisał: > w Moskwie , frajerze ;-(((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: glupota do potęgi n-tej 14.05.07, 14:31 zaraz sami , nieprzymuszani zdradza ci tajniki swojej agentury w Polsce , tylko ich ładnie poproś ;-(((((((((( nie osmieszaj sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci ogólna teoria niszczarki 14.05.07, 14:47 czyli obowiązująca w IVRP "ogólna teoria niszczarki" działa i w tym przypadku: to że nigdy sie nie dowiesz czy w archiwach moskiewskich są jakieś dokumenty na "niezarejestrowanych agentów" (sic !!!!), dobitnie ("mocno" jak to mawia JK) świadczy o istnieniu takich zbiorów archiwalnych ?? nie ma to jak pogadać sobie z paranoikiem ;))))))) sagi2007 napisał: > zaraz sami , nieprzymuszani zdradza ci tajniki swojej agentury w Polsce , tylko > ich ładnie poproś ;-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 teoria wielkiego nic i nikt 14.05.07, 14:58 tak, tak , Moskwa nie miala w Polsce ludowej agentury . A swistak siedzi i zawija w sreberka ..... Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: KLUCZ do III RP 14.05.07, 12:56 sagi2007 napisał: > najwazniejsi agenci nie sa ujeci w aktach SB zlozonych w IPN-ie !! to jest wlasnie klucz to "IV RP", mozesz opluwac dowolne osoby, ktore Ci sie nie podobaja, czy z powodow politycznych czy biznesowych. Ot taka gra "Never ending story" Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: KLUCZ do III RP 14.05.07, 13:14 bez komentarza , Kiszczak lepszy od Kaczynskich ??????/ Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: KLUCZ do III RP 14.05.07, 13:17 masz dużo racji, kolego sagi: sagi2007 napisał: > Kiszczak lepszy od Kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: KLUCZ do III RP 14.05.07, 13:39 bujaj sie czekisto i zamordysto !!!! Wolny Polak mowi komunie : Pocaluj mnie w d..e !!! Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: KLUCZ do III RP 14.05.07, 13:53 miło spotkać młodego, kulturalnego mieszkańca wonderlandu zwanego IVRP: sagi2007 napisał: > bujaj sie czekisto i zamordysto !!!! Wolny Polak mowi komunie : Pocaluj mnie > w d..e !!! czuć ten genetyczny patiotyzm i nienaganną kindersztubę. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: KLUCZ do III RP 14.05.07, 14:33 ci z narodu od slow "kinder" i "land" wytatuowaliby ci numerek na raczce przed zagazowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: KLUCZ do III RP 14.05.07, 14:50 hmmmm..... jak to mówią ze świni nigdy salonowca zrobisz, ubierz we frak to sie na dywan zesra: sagi2007 napisał: > ci z narodu od slow "kinder" i "land" wytatuowaliby ci numerek na raczce przed > zagazowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: KLUCZ do III RP 14.05.07, 15:00 masz racje , szkopy nie wszystkich tatuowali , niektorych od razu do gazu .... Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: KLUCZ do III RP 14.05.07, 15:07 przepraszam kolego ale jesteś zwykłym prostakiem i ze względów estetycznych nie będę kontynuował tego wątku. sagi2007 napisał: > masz racje , szkopy nie wszystkich tatuowali , niektorych od razu do gazu .... Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: KLUCZ do III RP 14.05.07, 15:23 auf Wiedersehen ! spadaj do swoich na drzewo ! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Układ: Kaczyński - Kiszczak 14.05.07, 13:07 No i co, nie wyszło?! A może gen.Kiszczak oferował zbyt mało albo nie to, czego rozmówca oczekiwał? Co by nie powiedzieć, nareszcie znamy układ, jaki? Przeczytaj tytuł mego postu! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Układ: Kaczyński - Kiszczak, ten najwazniejszy ! 14.05.07, 13:12 od tego sie zaczeła kariera Jarka... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxx7534 W 1990 Kiszczak puścił bąka 14.05.07, 13:18 i usłyszał to Kaczyński. Czy to nie ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Plany Kaczyńskich ? 14.05.07, 13:28 Uznanie III RP za kontynuacje PRL i "prawicowy" zamach stanu - nowa "Konstytucja" i proklamowanie "IV RP" stad to pomieszanie agentow, wszytko jedno czy PRL czy III RP, to jeden "uklad". Tak naprawde chodzi jednak o wyrwanie Polski z Unii Europejskiej, o to toczy sie gra, Polska + Ukraina moga okazac sie zbyt silne. Odpowiedz Link Zgłoś