genyo Re: od tego oni są 23.05.07, 09:55 aron2004 napisał: > łachmactwo trzeba tępić i bardzo dobrze że policja pyta. Od tego oni są - od > tego są oni. mowisz to z doswiadczenia jako byly ubek? no coz, moze wszystko znowu przed toba i beda sie ciebie radzic kogo zamknac, kogo przyszantazowac i kogo zgnoic. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua ChWD PiS!!! Skonczmy juz z tymi faszystowskimi 23.05.07, 09:56 pokurczami. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ecce cynocephalus 23.05.07, 11:19 joushua napisała: >ChWD PiS!!! Skonczmy juz z tymi faszystowskim > pokurczami. Ecce cynocephalus. po polsku oto psigłów. Oto Powca lub LiDowca szczekająca. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Wiesz, Ammanasunta, jestes mloda, masz 23 lata, st 23.05.07, 11:38 udiujesz i naprawde zapytuje sie skad w tobie tyle glupoty??? A moze urodzilas sie w moherowym czepku??? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Wiesz, Ammanasunta, jestes mloda, masz 23 lat 23.05.07, 11:46 joushua napisała: > udiujesz i naprawde zapytuje sie skad w tobie tyle glupoty??? A moze urodzilas > sie w moherowym czepku??? Obrażalski.Nie wypisuj głupot to nie zarobisz na miano psigłowa. Temat dotyczy, ewentualnej ,inwigilacji lekarzy przez policję.Obie strony mają swoje zdanie.Opowiedz sie po jednej z nich, ale drugiej nie obrażaj. Tam wyżej, doktorek przypomina jak to było na strajku w 1997 roku.Jego zdaniem ,,psy''inwigilowały.A premierem był....prof.Buzek. I co,wylało kakao? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.wroblewski Re: od tego oni są 23.05.07, 09:57 >> łachmactwo trzeba tępić i bardzo dobrze że policja pyta. >> Od tego oni są - od tego są oni. > jesli trzeba takie lachudry tepic, to jakim cudem ty zyjesz? Wyluzuj. To jest cytat z Krzysztowa Kononowicza- rzetelnego kandydata na prezydenta Białegostoku :) Potrzeba Ci troszkę poczucia humoru. -------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Policjanci pytają o strajkujących 23.05.07, 09:58 Koksowniczki przebierają krótkimi nóżkami aby wyjść na rogi ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Wybiórcza zrobi wszystko byle uderzyć w PiS. 23.05.07, 09:59 Nawet im się zegarek nie podobał, bo za tani. Gdyby był drogi, krzyczeliby że za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek A jakieś inne argumenty kolego? 23.05.07, 10:02 Obrażać byle pisior przecież potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Won pod Mauzoleum Lenina! Farbowany 23.05.07, 10:05 postkomuszy obrońco demokracji! Widzisz!? Ja też tak potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: wraczek.. co, główka boli..berecik za ciasny? 23.05.07, 11:12 Pierocik pierocik...nie znudzi ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wybiórcza zrobi wszystko byle uderzyć w PiS. 23.05.07, 15:15 wraczek napisał: > Nawet im się zegarek nie podobał, bo za tani. Gdyby był drogi, krzyczeliby że > za drogi. A PiS robi wszystko, żeby uderzyć w "Wybiórczą". "Im gorzej dla Wyborczej, tym lepiej dla Polski". (J. Kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Ilu z Was dotknęły represje? 23.05.07, 10:01 Tak szczerze, co Wam to "pisowskie państwo policyjne" zrobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Ilu z Was dotknęły represje? 23.05.07, 12:26 gelimer napisał: > Tak szczerze, co Wam to "pisowskie państwo policyjne" zrobiło? Dopiero jak by coś im zrobiło,to by siedzieli cicho. Bo POwce i Lidowce nie myślą.Za nich myślą elity z GW na czele. Dlatego tacy wszechobecni na forach gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joushua ChWDPiS i 2 narodowo-socjalistycznych Qurduplos... 23.05.07, 10:02 Precz precz precz... Odpowiedz Link Zgłoś
mar-len-ecz-ka Ja słyszałam, że lekarzy pod mur postawili 23.05.07, 10:06 i rozstrzelali. Odpowiedz Link Zgłoś
cluniak Coś Ty!? Przywiązali do radiowozów i wlekli 23.05.07, 10:07 przez pół Polski. Sam widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Policjanci pytają o strajkujących 23.05.07, 10:08 Czyżby nowiutcy ubecy? Panie Ordynatorze ostrożnie, bo założą Panu teczkę, jako pi..ńskiemu TW. A pan premier w TV straszy pomimo, znanego przysłowia: nie strasz nie strasz, bo się...itd! Trzymajcie się dochtorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ecce cynocephalus. nie to demencja tylko. 23.05.07, 12:54 michalparadowski napisał: > Czyżby nowiutcy ubecy? > Panie Ordynatorze ostrożnie, bo założą Panu teczkę, jako pi..ńskiemu TW. > A pan premier w TV straszy pomimo, znanego przysłowia: > nie strasz nie strasz, bo się...itd! > Trzymajcie się dochtorzy! Ciebie też nazwać? Mam szacunek dla siwych włosów ,nawet na niezbyt mądrej główce.Tylko już nie szczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Tylko Tusk z Kwaśniewskim mogą nas zbawić!!! 23.05.07, 10:09 Telewizję już zbawiają ich córeczki i patrzcie jak się od razu poziom podniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina piecha w dzienniku powiedzial: 23.05.07, 10:21 Wiceminister zdrowia: Policjanci, nie nękajcie lekarzy Nazwiska strajkujących lekarzy nie powinny interesować funkcjonariuszy - uważa Bolesław Piecha, wiceminister zdrowia. Skomentował w ten sposób "rutynowe działania", jak nazywa Komenda Główna Policji wysyłanie patroli do szpitali. "Poprosimy MSWiA, żeby policjanci więcej tego nie robili" - powiedział Piecha w Radiu ZET. Jego zdaniem mundurowi nie powinni chodzić po szpitalach i dopytywać się o nazwiska strajkujących lekarzy. Komenda Główna Policji tłumaczy, że to rutynowe działania. Poza tym nie chodzi wcale o zbieranie nazwisk strajkujących lekarzy. Chodzi o sporządzenie listy strajkujących szpitali. Po co? By w razie potrzeby, wiedzieć, gdzie odwozić chorych. Wczoraj w Polskim Radiu premier Jarosław Kaczyński zapowiedział, że jeśli strajk lekarzy zagrozi życiu pacjentów, rząd będzie podejmował wszystkie możliwe działania, by im pomóc. "Są już gotowe projektu" - powiedział. Nie wyjaśnił o co chodzi dokładnie, ale na pytanie o pomoc wojska i struktur MSWiA nie powiedział "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
tommen No i bęc - komuna wróciła 23.05.07, 10:22 Partia przewodnia PiS (dawniej PZPR) Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Porządek 23.05.07, 10:26 tetlian napisał: > Co tu dużo mówić. Mamy po prostu państwo policyjne. pieprzysz bzdury za przeproszeniem. gdyby cię tetlian spotkał wypadek drogowy albo rozbolał brzuch na ulicy to wtedy będziesz miał do wszystkich pretensje. władza jest od tego ,że ma wiedzieć takie rzeczy jak strajkujące szpitale. w końcu tych budynków itd. lekarze nie pobudowali. sami kiedyś zdecydowali sie pójść na medycynę i jeżeli żyje im się biednie to tak samo jak reszcie społeczeństwa. podwyżki im się należą ale i tak samo policja ma OBOWIĄZEK wiedzieć co się dzieje na przyznanym jej ochronie terenie. inaczej to by były dupy nie policjanci. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bat_oczir Re: Porządek 23.05.07, 10:35 > policja ma OBOWIĄZEK > wiedzieć co się dzieje na przyznanym jej ochronie terenie. ale nie prawa sporzadzac list z nazwiskami strajkujacych. Jesli to ma miejsce, mamy do czynienia z lamaniem obywatelskiego prawa do strajku poprzez zastraszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
psychatra Re: Porządek 23.05.07, 12:20 Ciekawe tylko czy gdy górnicy szykowali się na gościnne występy w stolicy też tak ich dokładnie sprawdzano. Sądząc po efektach raczej wówczas się nie przykładali. Co do bunynków to znam kilku pacjentów, którzy by chętnie podpalili szpital - nie ma wśród nich żadnego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Porządek 23.05.07, 13:18 nonsens! jak ktos ma wypadek albo jak zabiera go z domu ekipa pogotowia, to dyspozytor wie gdzioe sa miejsca i ile. na pewno powie gdzie zawiesc chorego. na pewno tych informacji pogotowie nie uzyska z URM! nie no to po prostu przebilo wszystko w tym watku! rozbawiles mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
duritia1 Policjanci pytają o strajkujących 23.05.07, 10:28 Hmmm..., coś mi to przypomina.Było śmiesznie, a robi się strasznie pod rządami naszych PISUARÓW Odpowiedz Link Zgłoś
granat21 Policjanci pytają o strajkujących 23.05.07, 10:28 Nie jestem zwolennikiem rozwiązań ekstremalnych,ale jak widzę, że obecna władza trwoni pieniądze na własne cele egzystencjalne,nie zawsze zgodne ze zdrowym rozsądkiem,to nie dziwię się,że społeczeństwo jest zmuszone do takich zachowań.Popieram lekarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
granat21 Policjanci pytają o strajkujących 23.05.07, 10:32 a co weżmiecie ich w kamasze? Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Policjanci pytają o strajkujących 23.05.07, 10:38 No to chłopaki fundują nam nowe, ale tym razem jedynie słuszne SB. Partia Jarek! Jarek partia! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ecce cynocephalus 23.05.07, 11:23 grzes1966 napisał: > > No to chłopaki fundują nam nowe, ale tym razem jedynie słuszne SB. Partia Jarek > ! > Jarek partia! Ecce cynocephalus czyli psigłów Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Amanasunta. SpierdXXXXXXj!!! 23.05.07, 12:42 joushua napisała: > ... Celne było?Miło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
radio.wiec Widocznie nie ma niewinnych lekarzy 23.05.07, 11:07 ... są tylko niedostatecznie inwigilowani Z takiego założenia wychodzą miłościwie nam panujący Lekarze przeciw korupcji <a href="http://www.wspieramlekarzy.pl>Nie biorę! Chcę normalnie zarabiać</a> Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Policjanci pytają o strajkujących 23.05.07, 11:09 To nie jest IV RP, to jest PRL-bis! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ecce cynocephalus 23.05.07, 11:24 morda11 napisał: > To nie jest IV RP, to jest PRL-bis! Ecce cynocephalus czyli psigłów Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Amanasunta. Nie pisz wiecej, bo wypisujesz glupoty 23.05.07, 11:39 i potem sie trzeba za ciebie wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Amanasunta. Nie pisz wiecej, bo wypisujesz gl 23.05.07, 12:42 joushua napisała: > i potem sie trzeba za ciebie wstydzic. To sie nie wstydz.Tylko...bez przesady:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ecce cynocephalus 23.05.07, 15:35 amanasunta napisała: > morda11 napisał: > > > To nie jest IV RP, to jest PRL-bis! > > Ecce cynocephalus czyli psigłów Powtarzasz się. Tylko tyle umiesz po łacinie? Odpowiedz Link Zgłoś
mppmpp Nawet za tych qtasów z SLD tak nie było. 23.05.07, 11:24 Brawo! Może dostanę azyl polityczny w którymś z krajów... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Nawet za tych qtasów z SLD tak nie było. 23.05.07, 11:33 mppmpp napisał(a): > Brawo! Może dostanę azyl polityczny w którymś z krajów... Za Qtasów z SLD?Unia szlaban(pełno ich tam i ich kumpli).Rosja szlaban(mimo wszystko nie zerwali chyba więzi a na pewno Łubianka ma na wielu SLDziaków haczyki).Tylko ...Korea Płn,Kuba,Iran...spory wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Jeszcze zatesknimy za SLD. Owszem, byli aroganccy, 23.05.07, 11:41 ale to co wyprawiaja te dwa pustoglowe narodowo-socjalistyczne pokurcze, zmutowany Edgar Przemyslaw i cala ta zdewociala klika z LPR, to juz przechodzi wszelkie pojecie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ach witaj ukryty komuszku.... Ty nie zatęsknisz to 23.05.07, 12:41 u ciebie stałe.Płaczesz z żalu od 2005 i ujadasz na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Policjanci pytają o strajkujących 23.05.07, 11:26 strajki nie sa mile widziane, satyra nie jest mile widziana, lojalki, chcialam powiedziec samooskarzanie sie jest mile widziane... cos mi to przypomina hmmmmm PiS=Komuna wrocila Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Kolejny cynocephalus. 23.05.07, 12:49 aurita napisała: > strajki nie sa mile widziane, satyra nie jest mile widziana, lojalki, chcialam > powiedziec samooskarzanie sie jest mile widziane... > cos mi to przypomina hmmmmm > > PiS=Komuna wrocila A prozak Ci sie skończył.I co tu masz biedaku począć? Aurita to cynocephalus, po polsku psigłów. Oto kolejna Powca lub LiDowca.przez PiS przesladowana. To co napisałam to kolejny cios od komuny z PiS,który Cię biedaku spotyka.Dopisz sobie do listy,po złym spojrzeniu listonosza i niewydaniu reszty przez kioskarkę Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Policjanci pytają o strajkujących 23.05.07, 11:56 "Nigdy tak nie było,a strajkowałem wiele razy" - mówi dr Sokołowski. A teraz czasy sie zmieniły i będzie wszystko inaczej. Wszystko ma byc pod pełna kontrolą . Czyżby policyjne państwo nam sie szykowało? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Kolejny cynocephalus. (psigłów.)? 23.05.07, 13:00 maria-anna napisała: > "Nigdy tak nie było,a strajkowałem wiele razy" - mówi dr Sokołowski. > A teraz czasy sie zmieniły i będzie wszystko inaczej. Wszystko ma byc pod pełna > kontrolą . Czyżby policyjne państwo nam sie szykowało? Tak tak ,gorsze od gestapo i NKWD razem. Wielokrotne strajkowanie to powód do dumy ?Może kombatanctwa? Anno Mario o smutnej zaciętej twarzy czekisty. Wyluzuj... Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: Kolejny cynocephalus. (psigłów.)? 24.05.07, 09:37 amanasunta napisała: > maria-anna napisała: > > > "Nigdy tak nie było,a strajkowałem wiele razy" - mówi dr Sokołowski. > > A teraz czasy sie zmieniły i będzie wszystko inaczej. Wszystko ma byc pod > pełna > > kontrolą . Czyżby policyjne państwo nam sie szykowało? > > Tak tak ,gorsze od gestapo i NKWD razem. > Wielokrotne strajkowanie to powód do dumy ?Może kombatanctwa? > Anno Mario o smutnej zaciętej twarzy czekisty. > Wyluzuj... Tak,nowa bolszewia w postaci 'amanasunty' /53/ wyrasta... Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik Palestrina-nie wiedziałem że jesteś liberałem 23.05.07, 13:16 margaret thatcher była skrajnym liberałem (pewnie nie wiesz, ale na zachodzie prawica to właśnie liberałowie a nie goście chodzący co niedzielę do kościoła i uważający każdego wroga za żyda) to ja myślełem że kaczkodany chcę stworzyć polską solidarną a nie liberalną? może się mylę-chodzi chyba o to że są solidarni (kaczkodany) ze sobą a reszta... w kamasze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Policjanci pytają o strajkujących 23.05.07, 14:22 Tyle że w to nie wierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś