fraglesi67 27.05.07, 09:43 Szkoda, że nie ma już czworaków... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polska_baba Chce sprawdzić stopień zaburaczenia uczelni? 27.05.07, 09:47 W więzieniach miałby chyba większe poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Chce sprawdzić stopień zaburaczenia uczelni? 27.05.07, 10:14 polska_baba napisała: > W więzieniach miałby chyba większe poparcie O ile pamiętam doniesienia z wyników wyborów w więzieniach też Samoobrona ma niewielkie wzięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Chce sprawdzić stopień zaburaczenia uczelni? 27.05.07, 10:33 Jeśli Łyżwiński jest popularny to tylko w złym znaczeniu tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Chce sprawdzić stopień zaburaczenia uczelni? 27.05.07, 10:42 Ale zle czy dobrze ,aby mowili , moze o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Chce sprawdzić stopień zaburaczenia uczelni? 27.05.07, 12:09 Ciekawszym zdecydowanie byłoby wyniki badania: jaki wpływ mają fazy księżyca na rozum członków Seksoobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Re: Chce sprawdzić stopień zaburaczenia uczelni? 27.05.07, 11:19 A stać ich na to?? Mają problemy finansowe i stąd moje pytanie: kto za to płaci? Uważam, że za głupotę należy płacić samemu... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Chce sprawdzić stopień zaburaczenia uczelni? 27.05.07, 16:15 asjabc napisała: > A stać ich na to?? Mają problemy finansowe i stąd moje pytanie: kto za to płaci > ? > Uważam, że za głupotę należy płacić samemu... Spokojnie, o ich finanse to bym się nie martwił, a takie badanie wciągnie się w koszty kancelarii sejmu;) Odpowiedz Link Zgłoś
narwaniec_pl Re: Chce sprawdzić stopień zaburaczenia uczelni? 27.05.07, 17:37 z taką gębą to chyba tylko wśród nekrofili Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 ta gruba krowa - do garów - macho-samoobrona 27.05.07, 09:48 ta gruba krowa - do garów - macho-samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 sami ich wybraliscie: jaki narod taka wladza.... 27.05.07, 09:49 teraz buzie w kubel i tylko skomlec mozecie jcy to oni beeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 koles, ja "ich" nie wybierałem, czepiaj sie winych 27.05.07, 10:11 ;) aha... na wyborach bylem, nie olałem sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Łyżwińska: Seksafera przysporzyła mężowi zwol 27.05.07, 09:56 I po co zaglądałam tu przed śniadaniem? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fixmeamartini Po co to robi? 27.05.07, 09:59 chce pewnie sprawdzić, czy studentki na niego lecą, żeby mógł znowu bzykać za zatrudnienie :P łyżwa, już Ciebie nie ma w życiu publicznym i tyle. trzeba być serio jakoś nie do końca sprawnym w głowie, żeby myśleć, że studenci będą na Ciebie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: Po co to robi? 27.05.07, 12:03 to jest po prostu śmieszne, że ludziom przychodzą takie pomysły do głowy- facet posądzony o gwałt będzie robił teraz sondaż poparcia wśród studentów/studentek? no brawo! choć staram się nie okazywać osobistych antypatii w takich kwestiach, ale na tego pana to po prostu patrzeć nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: i tacy ludzie decyduja o Polsce? Co za prymit 27.05.07, 10:17 Ale patrz, jakie wierne żony mają... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 uzyska tyle, ile wojtus "zamawiam piwo" w...:) 27.05.07, 10:09 wojtus "zamawiam tylko piwo" w. dostał po tyłku od gamoni i krasnoludków podobnego poparcia spodziewam sie dla knura nr 2 z syfoobrony :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Łyżwińska jest jego zwolenniczką od lat nawet 27.05.07, 10:12 teraz! To zdumiewające, że tak mu bezgranicznie wierzy. Ja bym takiego chłopa popędziła - może nie od razu po oskarżeniach Anety K., ale następne oskarżenia dziewczyn i wątpliwości kolegów z własnej partii przekonałyby mnie ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 wos, widze... 27.05.07, 10:24 ze rozwazylas mozliwosc "bycia" z Lyzwa, a jedyne czego bys mu nie darowala ... to jego wiernosci? Wszysko "inne" byloby do zaakceptowania przez ciebie? Ciekaw jestem dlaczego kobiety na niego tak "leca"? Co tobie tak w nim odpowiada? wos9 napisała: > teraz! To zdumiewające, że tak mu bezgranicznie wierzy. Ja bym takiego chłopa > popędziła - może nie od razu po oskarżeniach Anety K., ale następne oskarżenia > dziewczyn i wątpliwości kolegów z własnej partii przekonałyby mnie ostatecznie. > Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: wos, widze... 27.05.07, 10:59 No Kazik nie żartuj, proszę Cię. Gdyby Łyżwa był jedynym mężczyzną na świecie - to ja w cnocie umieram! Napisałam, że popędziłabym TAKIEGO chłopa - czyli chłopa myślącego tym co ma w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 "popedzila" .... "moze (ale) nie od razu" - kiedy? 27.05.07, 11:22 wos, rozumiem ... moze ci sie Lyzwa podobac - jaki on "myslacy"?! wos9 napisała: > No Kazik nie żartuj, proszę Cię. Gdyby Łyżwa był jedynym mężczyzną na > świecie - to ja w cnocie umieram! > Napisałam, że popędziłabym TAKIEGO chłopa - czyli chłopa myślącego tym co > ma w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: "popedzila" .... "moze (ale) nie od razu" - k 27.05.07, 11:24 kazik_b4 napisał: > wos, rozumiem ... moze ci sie Lyzwa podobac - jaki on "myslacy"?! > > wos9 napisała: > > > No Kazik nie żartuj, proszę Cię. Gdyby Łyżwa był jedynym mężczyzną na > > > świecie - to ja w cnocie umieram! > > Napisałam, że popędziłabym TAKIEGO chłopa - czyli chłopa myślącego ty > m co > > ma w spodniach. Czy ty czytasz do końca? Myślący TYM, CO MA W SPODNIACH. Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Czy głosowałbyś na SO w wyborach do Sejmu i Senatu 27.05.07, 10:31 zróbmy im sondaż internetowy, niech wiedzą co o nich myślimy ! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 NIGDY! 27.05.07, 11:00 kw55 napisał: > > zróbmy im sondaż internetowy, niech wiedzą co o nich myślimy ! Odpowiedz Link Zgłoś
piwosz8 zboczeniec pieprzony i jego głupia baba 27.05.07, 10:31 plujesz jej w twarz a ona gada że deszcz pada...... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: co za buc, cham i wiesniak! 27.05.07, 10:45 No ,wypociny joli zniknely ,na szczescie ,wstala dzis lewa noga ? Dzyndzelbaum to chyba jej maz , tak wierny jej jak Lyzwinska swojej brzydszej polowie. Dziwne zdjecie dal serwis , jakby po 1 miesiacu z trumny wstal ,aaa magenty za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
credit28 Kim jest ten mężczyzna na fotce poniżej? 27.05.07, 10:46 Kim jest ten mężczyzna na fotce poniżej? Odpowiedz Link Zgłoś
prezerwator2 Wśród studentek poparcie ma murowane, przecież 27.05.07, 10:47 to taki jurny chłop. W skrytości każda o takim marzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Łyżwińska: Możecie Nam Naskoczyć! 27.05.07, 10:55 Łyżwińska: Możecie Nam Naskoczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk10 Re: Łyżwińska: Możecie Nam Naskoczyć! 27.05.07, 12:35 Ej spokojnie bo Wanda, zeby sie zemscic, opublikuje swoje fotki-topless lub w samych stringach Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Chyba chodziłó mu o studentki? 27.05.07, 11:03 W takim razie do budy, nie dla psa kiełbasa! Odpowiedz Link Zgłoś
jaco1234 piękne zdjęcie 27.05.07, 11:08 muszę przyznać iż na tym zdjęciu wygląda wyjątkowo gustownie.. prawie jak jego żonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Łyżwińska: Seksafera przysporzyła mężowi zwol 27.05.07, 11:13 O to tak ja z premierem. Sekretarz pis piał z zachwytu, ze ostatni objazd posiadłości na Podlasiu przez pana premiera przyciągnął tłumy ludzi, którzy natychmiast zostali okrzyknięci zwolennikami pisu i programu rządu. Podał przykład, że w miejscowości X, która liczy sobie 4 tys. mieszkańców na spotkanie z premierem przyszło ponad 1000 osób. I to na pewno byli zwolennicy premiera. Hmm myślę sobie, że jakby to tej małej miejscowości zajechała np. Doda, czy np. Adam Małysz to przyszło by te 4 tys. w tym połowa dlatego, że lubi a druga z czystej ciekawości. Ciekawe ilu ciekawskich było w tym tysiącu, ilu przyszło po prostu zobaczyć premiera. Owszem pis wygrał, ale czy aby na pewno z pewnym przekonaniem, czy nie na zasadzie, jak przyszedł sąsiad i namawia głosuj na mnie to głupio odmówić. A jeszcze cos tam obiecał. Łyżwiński pewnie okaże się popularny na zasadzie czy wiesz kto to Łyzwiński? Przecież nie będą się pytać czy lubisz tego zboczeńca, albo czy gdyby okazało sie, że jest winny to byłby twoim idolem. A pani Łyzwińskiej gratuluję dobrego samopoczucia. No cóż cieszę się, że dla niej jej mąż jest atrakcyjnym facetem. Tylko niech nie próbuje wmawiać tego innym. Jestem przeciwnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq zlodziejskie ryje z samoobory won 27.05.07, 11:24 kolejna piekna reprezentatywna para dla tej szlachetnej partii pelnej uczciwych i wyksztalconych kadr buhehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
sonda.kosmiczna Dlaczego wybuchła afera w Samoobronie? 27.05.07, 12:05 A to wszystko wina braku ogonków w polskich literach... W sms-ach Łyżwiński napisał Anecie K: "Zrób mi łaskę i zostań dyrektorem mojego biura poselskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
wojpiega Łyżwińska: Seksafera przysporzyła mężowi zwolen.. 27.05.07, 12:27 No ciekawa opinia żony. Jej mąż jest posądzany o wymuszanie kontaktów seksualnych wzamian za pracę, a Pani Wanda Łyżwińska ma do powiedzenia tylko tyle, że przysparza Mu to popularności. Ciekawa podstawa żony. Normalne stosunki małżeńskie pewno w tym stadlę wygasły dwano temu. Ta Pani jest z pewnością traktowana przez męża jako podmiot, a nie przedmiot tego zwiąku. Przykre i oburzające. Życzę Pani Łyżwinskie choć trochę spokoju i mniej upokorzeń. Jest mi Pani po prostu żal. Odpowiedz Link Zgłoś
777x Łyżwińska: Seksafera przysporzyła mężowi zwolen.. 27.05.07, 12:32 A jak nazywa się żona PACANA ? Pierwszy student. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma polska tzw. klasa polityczna, jest gotowa, 27.05.07, 13:51 popełnic każdą nikczemność, byleby tylko utrzymać się przy władzy. Mam na myśli kanalie w rodzaju Łyżwinskich, czy Lepperów & Co. Nie pomijam premiera i jego bliźniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: polska tzw. klasa polityczna, jest gotowa, 27.05.07, 14:51 Te Leppery, Lyzwinskie, Begery to odbicie jak w lustrze wszystkich Polakow! Wszyscy w tej niepodleglej, solidarnosciowej Najjasniejszej jestescie takimi Lepperami, Lyzwinskimi i Begerowymi co wybrali swoich w wolnych i demokratycznych wyborach. Teraz Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne masz racje" polonus3"- odbicie w lustrze 27.05.07, 15:01 to polska rzeczywistows, male polaczki skoltunione przez propagande PiSdu Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Łyżwińska: Seksafera przysporzyła mężowi zwolen.. 27.05.07, 15:30 Pewnie będzie równie popularny jak Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Łyżwińska: Seksafera przysporzyła mężowi zwolen.. 27.05.07, 18:47 Takich samych glupoli jak ten stary zielony cwaniak! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Teraz tylko czekam na wyniki obiecanych sondaży 27.05.07, 19:11 naprawdę z zapartym tchem. O młodzież się nie boję - ona nie jest głupia, ale ciekawe ilu ludzi w wieku dojrzałym gotowych jest poprzeć bohatera seksafery. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Łyżwińska: Seksafera przysporzyła mężowi zwolen.. 27.05.07, 21:15 jak zwykle zdjęcie wampirowate,a seksafery nie było żadnej Odpowiedz Link Zgłoś