Dodaj do ulubionych

Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win...

• normalny_facet1 Tinky to pedał i pedofil... a dzieci go lubią 27.05.07, 22:23
      to niebezpieczne
      • mark.parker Re: Tinky to pedał i pedofil... a dzieci go lubią 27.05.07, 23:32
        normalny_facet1 napisał:

> to niebezpieczne

Z tą "normalnością" pozwolę sobie się nie zgodzić. Jeśli dokoła widzisz
        pedalstwo i pedofilię, to może patrzysz w lusterko - takie z puderniczką?
        Wyciągasz je z czerwonej torebeczki zwanej kiedyś "pedałką"?
    • wm19 Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 22:23
      Czy ona jest normalna? Może dostała takie polecenie od samego Jarka na wniosek
      Romka! Chyba już czas na kolejną rebelię w tym kraju!!!
    • szatan33 Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 22:24
      Np cóż. Tak jest jak wybiera się na stanowisko osobę chorą psychicznie. Idiotka
      nie po raz pierwszy ośmiesza naszą ojczyznę na arenie międzynarodowej. Idiotka
      nie zdaje sobie sprawy, że w dobie interenetu wiadomości sa czytane na całym
      świecie. To samo dotyczy innych "asów" z naszego rządu.
    • romek334 A głos wydobywający sie z tej bajki taki gejowski 27.05.07, 22:24
      • mark.parker Re: A głos wydobywający sie z tej bajki taki gejo 27.05.07, 23:46
        Jeśli już słyszysz "głosy", to niedobrze. Podobno są na to leki. Oby nie był to
        głos Syna Sama. Może powinienem przestać z Ciebie drwić - nie wypada śmiać się z
        obłąkanych. A fe! i znów zadrwiłem. Może jakiś ładny chłopiec wymierzy mi
        "karę"? Przyślij, Romku, zdjęcie. Kto wie...
        Kto wie...
        Ach, nie!
        Romek jest za daleko,
        za siedmioma górami
        i za ósmą rzeką
        Ach, gdyby był tu z nami,
        Zobaczyłby, jak strasznie
        Wszyscy Romka kochamy
        Tak. Kochamy. My właśnie.
        Nie smuć się, Romku, nie,
        Bo każdy wszak to wie,
        że Romek to ukrytka,
        Ot - chłopięca Lolitka.
        Ciekawym, skąd ten "wszak"
        Wkradł mi się do poezji.
        Widać, było mu w smak
        Powiedzieć "nie!" herezji-:))))
        • ron.oczywistek Re:Buhaha ale sie uhahałem!!! 28.05.07, 01:50
      • samson.miodek Re: A głos wydobywający sie z tej bajki taki gejo 28.05.07, 03:23
        Jaki glos?Ponad 8 lat temu jak moje dziecko natknelo sie na owa bajke to bylo
        toto nieme.Te stworki wydawaly z siebie jakies dzwieki, ale nie
        slowa.Ogladnelam jeden odcinek zobaczyc co to jest.Corka byla zainteresowana
        tylko i wylacznie sloneczkiem i usmiechnieta buzka dziecka.Potem szla do
        swoich zajec wylaczajac telewizor
    • lil12 Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 22:25
      No to jest sznsa zwolania nowej komisji sejmowej!
      Spoleczenstwo musi znać parwdę i tylko prawdę o tej oszukańczej mistyfikacjii...
    • kwiecien45 uuurwwaaa!! dość!! to jest chore!! trzeba leczyć! 27.05.07, 22:38
      • romek334 Kogo ? teletubisia ? 27.05.07, 22:42
        • samson.miodek Re: Kogo ? teletubisia ? 28.05.07, 03:25
          teletubis ma jeszcze szanse, pani minister chyba juz nie
    • altmar Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 22:38
      Hmm pouczające: w takim razie moj 4 letni syn tez jest ewidentnie gejem: jak
      mial 2 lata uwielbial rozowy kolor, chodzil z wozkiem dla lalek z lalka w
      srodku i uparcie domagal sie noszenia mojej torebki.

"...gdy sie farsa zmieni w dramat..."
      zrobie sobie Tshirt "Tinky Winky jest gejem"
      • imie_jaszczomp Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 22:41
        Nie chce Cie martwic, ale musisz go czym predzej oddac do jakiego przedszkola
        prowadzonego przez Mlodziez Weszpolska, zeby nie bylo za pozno :-)
      • mark.parker Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 23:56
        altmar napisała:

> Hmm pouczające: w takim razie moj 4 letni syn tez jest ewidentnie gejem: jak
        > mial 2 lata uwielbial rozowy kolor, chodzil z wozkiem dla lalek z lalka w
        > srodku i uparcie domagal sie noszenia mojej torebki.

Jeszcze go nie wykląłeś? Po co czekasz, aż dorośnie i znajdzie sobie męża?

>
        > "...gdy sie farsa zmieni w dramat..."
        > zrobie sobie Tshirt "Tinky Winky jest gejem"

Epitafium dla PiSu

Tu leżą PiSubraty;
        Zmieniły farsy w dramaty.
        :))
    • barex77 Teletubisie promują homoseksualizm 27.05.07, 22:39
      ...a pani sowińskiej sperma uderzyła do głowy. sperma, czyli bladożółty olej,
      znajdujący się w jamach głowy kaszalota. kaszalota-geja rzecz jasna. kto
      następny do lustracji? może JPII? on tak kochał dzieci...
    • lukasz_spychalski Uprzejmie donoszę, 27.05.07, 22:47
      ...że krtek przebierał się w kiecki. To niedopuszczalne!
      • byl a fryzura pani RPD jak u tranwestyty 27.05.07, 22:50
        to wszystko jest chore
    • basia555 jeden z TeleTubisiów to dziewczynka 27.05.07, 22:51
      ale żeby to wiedzieć trzeba oglądać telewizję
    • ibykos Kto gejem wojuje,ten od geja ginie.LPR osiąga... 27.05.07, 22:55
      skutek przeciwny do zamierzonego.A największym promotorem homoseksualizmu staje
      się sam lpr. Oby tak dalej!
    • hectorr_666 Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 22:55
      Czy ta partia moze jeszcze czym zaskoczyc ??? Oni traktuja ten kraj jak cyrk...

LPR - Lista Pajaców Popelandii

wysylajcie swoje opinie do pani NiedoRzecznik.... na :

rzecznik@brpd.gov.pl

pozdrawiam.
      Pederasta co na zlego czlowieka wyrasta........;)

• hectorr_666 LPR - Lista Pajacow Rzeczpopelandii 27.05.07, 22:57
        mialo byc : LPR - Lista Pajacow Rzeczpopelandii
        p.h.
    • lola3215 Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 22:58
      No totalny debilizm!!!

Ale teraz rozumiem dlaczego Teletubisie zostały zastąpione ostatnio w programie
      1 TVP przez przypowieści biblijne!!!

• hectorr_666 ...hipokryci otaczaja nas.... 27.05.07, 23:00
        szkoda ze nie opowiesci o przenajswietszej inkwizycji.........
        ...hipokryci otaczaja nas....
        p.h
      • macborys Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 23:08
        przeciez ta torebka to jest artefakt - mamusine konto portmonetkowe w niej
        wlasnie sie miesci!!!
      • kato28 Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 28.05.07, 00:10
        Do tego też się może babsko przyczepić. W końcu nowy testament opowiada o życiu
        mężczyzny otoczonego przez 12 innych mężczyzn i ani jednym słowem nie wspomina
        o jego związkach z kobietami. Mało tego! Tych 12-tu zwraca się do tego
        jednego "PANIE" i czasami mówią mu że go miłują. Wredne to to co napisałem ale
        kto wie co baba wymyśli!
        • mark.parker Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 28.05.07, 00:48
          kato28 napisał:

> Do tego też się może babsko przyczepić. W końcu nowy testament opowiada o życiu
          >
          > mężczyzny otoczonego przez 12 innych mężczyzn i ani jednym słowem nie wspomina
          > o jego związkach z kobietami. Mało tego! Tych 12-tu zwraca się do tego
          > jednego "PANIE" i czasami mówią mu że go miłują. Wredne to to co napisałem ale
          > kto wie co baba wymyśli!

Czyżbyś sugerował, że to jakaś orgia sadomasochistyczna? Podobno mył im nawet
          stopy, bo nie mógł się zdecydować, czy jest S, czy M. :))
    • krytykow stuknij sie babolu w glupi leb!!! 27.05.07, 22:58
      • romek334 Dlaczego ? 27.05.07, 23:03
        • piehemoth Re: Dlaczego ? 28.05.07, 00:18
          to nie było do ciebie, proszę pani
    • krytykow stuknij sie babolu w pusty leb!!! 27.05.07, 22:59
    • krytykow stuknij sie babolu w tyn pusty siwy leb!!! 27.05.07, 22:59
    • kill4rp Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 23:03
      I To jest 4 RP ??????????
    • nhl2 Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 23:06
      Ludzie jedna baba puściła bąka a wy tak długo o tym dyskutujecie???
      • hectorr_666 Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 23:14
        nhl2 napisała:

> Ludzie jedna baba puściła bąka a wy tak długo o tym dyskutujecie???

sorki to nie jest pojedynczy bąk to juz regularna sraczka
        wierzejsko-sowinsko-romanowa...... a czlowiek pochodzi o adama w prostej lini...
        adam - michal - roman ...........
        p.h.
        • hectorr_666 nie jest pojedynczy bąk to juz regularna sraczka.. 27.05.07, 23:17
          hectorr_666 napisała:

> nhl2 napisała:
          >
          > > Ludzie jedna baba puściła bąka a wy tak długo o tym dyskutujecie???
          >
          > sorki to nie jest pojedynczy bąk to juz regularna sraczka
          > wierzejsko-sowinsko-romanowa...... a czlowiek pochodzi o adama w prostej lini..
          > .
          > adam - michal - roman ...........
          > p.h.
    • hectorr_666 email: rzecznik@brpd.gov.pl 27.05.07, 23:11
      email pani niedorzecznik....
      rzecznik@brpd.gov.pl
      • poklepywacz Re: email: rzecznik@brpd.gov.pl 27.05.07, 23:16
        zaraz wysyłam zapytanie...bo przyjaźń psa Pluto np. z Myszka Miki wydaje mi sie
        przesycona podtekdtem zoofilii, moze nawet pedofilii bo nie wiem czy pluto juz
        ma 18 lat
        • hectorr_666 Re: email: rzecznik@brpd.gov.pl 27.05.07, 23:19
          poklepywacz napisał:

> zaraz wysyłam zapytanie...bo przyjaźń psa Pluto np. z Myszka Miki wydaje mi sie
          > przesycona podtekdtem zoofilii, moze nawet pedofilii bo nie wiem czy pluto juz
          > ma 18 lat

zapytaj o jacka i placka.... :)
          pozdr.h
          • kato28 Re: email: rzecznik@brpd.gov.pl 28.05.07, 00:23
            Myślisz?? Przynajmniej o jednym ploty krążą:-)
            • mark.parker Re: email: rzecznik@brpd.gov.pl 28.05.07, 00:57
              kato28 napisał:

> Myślisz?? Przynajmniej o jednym ploty krążą:-)

Nie strasz tego drugiego. Ponoć 52% jednojajowych bliźniaków to geje. W innych
              układach jajowych odsetek też jest większy niż w społeczeństwie :)

Bailey and Pillard (1991): occurrence of homosexuality among brothers

* 52% of identical (monozygotic) twins of homosexual men were likewise
              homosexual
              * 22% of fraternal (dizygotic) twins were likewise homosexual
              * 11% of adoptive brothers of homosexual men were likewise homosexual
              • illogical Re: email: rzecznik@brpd.gov.pl 28.05.07, 01:42
                Andrew J. Sodergren bezlitosnie rozprawia sie z metodami stosowanymi przez
                Baileya and Pillarda w
                www.christendom-awake.org/pages/may/causesofhomosexuality.htm
                Miedzy innymi mozna przeczytac, ze

Though far from conclusive, this study by Bailey and Pillard was highly
                influential. Several such twin studies followed, and, taken together, the
                lowest concordances found for homosexuality among MZ twins was 47% for men and
                48% for women (Bailey, Dunne, & Martin, 2000). However, the samples of twins
                included in these studies were largely recruited through advertising in gay or
                lesbian publications. This creates the possibility of “ascertainment bias”. In
                other words, “twins deciding whether to participate in a study clearly related
                to homosexuality probably considered the sexual orientation of their co-twins
                before agreeing to participate” (Bailey et al., 2000, p. 533). This non-random
                sampling, of course, would result in biased data. Bailey, Dunne, and Martin
                (2000) overcame this methodological weakness by using a large sample (N=4901) of
                adult twins recruited from the Australian Twin Registry. In that study, the
                researchers identified 27 pairs of male twins in which at least one of the men
                was homosexual. However, only 3 of these pairs were concordant (both twins were
                homosexual). Thus, 3 of 27 pairs of male twins (approximately 11%) were
                concordant on homosexuality in this systematic study. Likewise, only 3 of 22
                pairs of female twins (approximately 14%) were concordant. These researchers
                conclude, “These rates are significantly lower than the respective rates for the
                two largest prior twin studies of sexual orientation…. This suggests that
                concordances from prior studies were inflated because of concordance-dependent
                ascertainment bias” (Bailey, et al., 2000, p. 533). They go on to state,

Consistent with several studies of siblings… we found that sexual
                orientation is familial. In contrast to most prior twin studies of sexual
                orientation, however, ours did not provide statistically significant support for
                the importance of genetic factors for that trait (p. 534).

Zbijanie homoseksualnej propagandy jest wrecz dziecinnie latwe.
    • arahat1 szkoda mi tej kobity: chora psychicznie i nie lecz 27.05.07, 23:16
      sie z pedalskich urojen...
      • kat_ja1 Re: szkoda mi tej kobity: chora psychicznie i nie 27.05.07, 23:28
        ja proponuję zakazać księżom wchodzenia w sutannie na teren szkoły, nie dość, że
        facet nosi sukienkę, to jeszcze promuje celibat( przynajmniej teoretycznie)....i
        jeszcze zbiera pieniądze na tacę i co łaska.....a biorąc pod uwagę
        seminaria....tylu facetów, młodych i starych....noszących sukienki....Proponuję,
        żeby podobni sowińskiej zbadali czy aby promowanie kapłaństwa na terenie szkoły
        nie jest szkodliwe, bo wszak promuje noszenie sukienek przez mężczyzn, którzy
        (teoretycznie) rezygnują ze współżycia, co jest wg psychiatrów niebezpieczne dla
        psychiki człowieka...i jeszcze głaskają dzieci po główkach.....brrrr....:)

Przykro mi tylko, że moje pieniądze idą na opłacanie stołka pani sowińskiej,
        której należy się terapia psychiatryczna, od razu na oddziale, nawet nie
        dziennym, a od razu zamkniętym, może jakieś elektrowstrząsy...??
        • kato28 Re: szkoda mi tej kobity: chora psychicznie i nie 27.05.07, 23:59
          Osobiście znam jednego niedoszłego księdza który niekoniecznie gustował w
          chłopcach i dlatego zrezygnował z nauki w seminarium.
          • romek334 Komuchy Wam szkody w głowach wyrządzili 28.05.07, 00:15
            • uriel.blog.pl Re: Komuchy Wam szkody w głowach wyrządzili 28.05.07, 00:51

...i teraz jesteśmy dwaplusbezdobrze wyczuleni na wraże pedalskie spiski.
              Life is a bitch. Obetnij sobie palec, może ci ulży.

-----
              milion idiotów nie może się mylić
    • 1312ela Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky Win.. 27.05.07, 23:22
      Sadzę, że problem mają dorośli, którzy szukają róznych dziwnych podtekstów.
      Moja córeczka z radością ogląda teletubisie i nie sądzę, żeby myślała , że ktoś
      jest inny. Niestety dorośli ZACZNIJMY MYŚLEĆ O BAJKACH TAK JAK DZIECI, A NIE
      RÓBMY Z IGŁY WIDŁY. To po prostu staje się niesmaczne, gdy czyta się tego typu
      artykuły. Chcemy wychowywać dzieci ,a problem jest w bezmyślnych dorosłych,
      którzy piszą takie głupoty o bajkach.
    • gupek222 Przecież nami rządzą Teletubisie tylko inny gatune 27.05.07, 23:24
      Przecież nami rządzą Teletubisie tylko inny gatunek taki bardziej wypasiony przysadzisty, zbity w dół bez żadnych aureolek.
    • pl2512 10 lat temu mowilo sie o tym ze smiechem w USA... 27.05.07, 23:28
      Teraz z ponura polska twarza pani rzecznik, problem ten dotarl do zadupia.
      Nudne i zasciankowe. Moze w ramach polskich problemow zastanowic sie publicznie
      nad ,,Misiem z Okienka"? Albo panem co poprosil dzieci o pocalowanie na noc
      misia w dupe? Bolek i Lolek to tez pewnie pedaly, podobnie jak smoki Teodor i
      Telesfor. Przeciez Teodor mial damski glos! Zamknac Teodora do obozu
      koncentracyjnego! Przupominam tez Bartolini Bartlomiej sypial ze smokiem
      wawelskim, Flip z Flapem i Szczepko z Tonciem, nie mowiac scenie na scianie
      Kargula i Pawlaka czy seks grupy homoseksualno-zoofilskiej pod nazwa ,,Rudy
      102". Juz widze jak jutro ciocia Biedron bedzie biadolil swoim wysokim
      falsecikiem i machal lapkami, ze Tinky-Winky jest pierwsza ofiara
      antypedalskiej polityki kaczystow! Dlatego w obronie ww bohterow gejowksich
      bajek znowu rusza marsze pokoju ze Szczuka na czele!
      • kato28 Re: 10 lat temu mowilo sie o tym ze smiechem w US 27.05.07, 23:53
        Żwirek i muchomorek!!!!!!!!!!!!!!!!! Oni w jednym wyrze spali:-)
      • wet3 Re: p12512 28.05.07, 00:05
        pl2512 napisała:

> Teraz z ponura polska twarza pani rzecznik, problem ten dotarl do zadupia.
        > Nudne i zasciankowe. Moze w ramach polskich problemow zastanowic sie
        publicznie
        >
        > nad ,,Misiem z Okienka"? Albo panem co poprosil dzieci o pocalowanie na noc
        > misia w dupe? Bolek i Lolek to tez pewnie pedaly, podobnie jak smoki Teodor i
        > Telesfor. Przeciez Teodor mial damski glos! Zamknac Teodora do obozu
        > koncentracyjnego! Przupominam tez Bartolini Bartlomiej sypial ze smokiem
        > wawelskim, Flip z Flapem i Szczepko z Tonciem, nie mowiac scenie na scianie
        > Kargula i Pawlaka czy seks grupy homoseksualno-zoofilskiej pod nazwa ,,Rudy
        > 102". Juz widze jak jutro ciocia Biedron bedzie biadolil swoim wysokim
        > falsecikiem i machal lapkami, ze Tinky-Winky jest pierwsza ofiara
        > antypedalskiej polityki kaczystow! Dlatego w obronie ww bohterow gejowksich
        > bajek znowu rusza marsze pokoju ze Szczuka na czele!

A wielebna pani prof. magdalena Sroda wyglosi nam znow wyklad o tym jak to
        katolicyzm rujnuje nasze zycie rodzinne.
        • kato28 Re: p12512 28.05.07, 00:14

> A wielebna pani prof. magdalena Sroda wyglosi nam znow wyklad o tym jak to
          > katolicyzm rujnuje nasze zycie rodzinne.

Weź mi tylko wytłumacz co to ma do rzeczy?? Chciałeś (aś) zasugerować że więcej
          jest na świecie idiotów?? Że obie te panie należałoby odizolować od
          społeczeństwa? Mogę się z tym zgodzić.
          • wet3 Re: kato28 28.05.07, 00:41
            kato28 napisał:

>
            > > A wielebna pani prof. magdalena Sroda wyglosi nam znow wyklad o tym jak t
            > o
            > > katolicyzm rujnuje nasze zycie rodzinne.
            >
            > Weź mi tylko wytłumacz co to ma do rzeczy?? Chciałeś (aś) zasugerować że
            więcej
            >
            > jest na świecie idiotów?? Że obie te panie należałoby odizolować od
            > społeczeństwa? Mogę się z tym zgodzić.

Odczytales mnie prawidlowo.
        • onufry.zagloba Wybacz wet, ale Sroda nie jest idiotka. 28.05.07, 03:59
          W odroznieniu do waszej Sowinskiej - ta jest tak glupia, ze cudza glupote MUSI
          plagiatowac:)
          • romek325 Znajdz sobie prace i kobiete zamiast bzdury pisac 28.05.07, 13:50
            • onufry.zagloba Nie kazdy moze miec takiego chloptysia jak twoj 28.05.07, 15:35
              Co to siedzi pod biurkiem i ci w trakcie pisania postow dobrze robi:)
          • wet3 Re: onufry.zagloba 28.05.07, 15:07
            A gdzie napisalem, ze jest idiotka? Klamie jednak jak z nut oskarzajac KK o
            wyimaginowane winy oraz niepozadany ujemny wplyw na zycie rodziny - co robi
            ciagle, podobnie jak Senyszyn, z premedytacja i chyba na
            zamowienie "oswieconego" lewactwa otwarcie zwalczajacego religie!

onufry.zagloba napisal: > Wybacz wet, ale Sroda nie jest idiotka.
            • onufry.zagloba A CO mnie KK obchodzi? Jestem protestantem n/t 28.05.07, 15:36
    • skrot.myslowy >> Uwaga Konkurs! Wysoko podniesiona poprzeczka! 27.05.07, 23:29
      No no no!!! Pięknie!

Ogłaszam konkurs pt.:
      "Kto najbardziej skompromituje nasz kraj za granicą"

Pani Rzecznik postawiła sobie za cel wygranie tegoż i wysoko podniosła poprzeczkę!

Są chętni uderzyć w "konkury"???
    • yarooq Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 23:34
      A propos
      Wars to imie meskie, a Sawa to tez meskie,to co przenosimy stolice?
      • homar10 Re: Teletubisie promują homoseksualizm, a Tinky W 27.05.07, 23:39
        Przenieśmy lepiej udaną Sowińską.. i jak najdalej od dzieci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka