Dodaj do ulubionych

GW ujawnia: z czego utrzymuje się Samoobrona

• tetradrachma bydło z SO wie, że ich stołków, premier będzie 28.05.07, 09:12
      bronił, jak karmy dla swego kota, więc staje się, coraz bardziej, cyniczne i
      bezczelne. Na ich mordy, patrzec nie mogę, a co dopiero, ich słuchać.
      • swoboda_t Re: bydło z SO wie, że ich stołków, premier będz 28.05.07, 09:23
        Istotnie - przystawki doskonale wiedzą, że włos im z głowy nie spadnie. Kaczor
        zrobi wszystko, by jak najdłużej utrzymać się przy władzy. Toleruje więc
        machloje, nie tyka gówien dotyczących SO i LPR. To jest sposób PiS na walkę z
        przestępczością - dzięki niemu cwaniaki z SO i LPR nie muszą już wyłudzać
        kredytów, defraudować funduszy itp. Mają ciepłe posadki w dowolnej ilości
        plus "składki" na partię. Zbiera mi się na wymioty, jak pomyślę, że takie
        plugastwo rządzi Polską. Z obrzydzeniem myślę o wyborcach SO, dzięki którym
        Lepper wyszedł z brudu i gnoju (takie byo jego gospodarstwo przed wejściem w
        polityke) i jest już ustawiony do końca życia (też pewnie ma szwajcarskie
        konta, albo i polskie, bo kradną oficjalnie). Kaczyńskim za wyniesienie do
        władzy takich wszy należy się Trybunał Stanu - nawet SLD w potrzebie nie wzięła
        SO do koalicji.
    • 2.0tdci tej koalicji nic nie zaszkodzi 28.05.07, 09:22
      tej koalicji nic nie zaszkodzi. przetrwali i rozmyli sprawe taśm Beger, wiedzą
      jak postępować w takich sprawach (w zaparte i oskarżać innych).

to koalicja interesu. ręka ręke myje.

jarek nie zrobi krzywdy andrzejowi, andrzej jarkowi.

a kaska co miesiąc płynie.
    • normalny_facet1 A premier nie ma konta w banku... 28.05.07, 09:27
    • 2.0tdci o co tyle krzyku ? 28.05.07, 09:28
      zresztą, o co tyle krzyku ?
      TVPiS nie tego nie pokaże i sprawy po prostu NIE BEDZIE.

teraz wiadomo po co im była TV i KRRiTV.
    • krawiec6661 Po co o tym pisać? 28.05.07, 09:30
      Elektorat pisu i samoobrony nie obruszy się nawet jeśli Pan Andrzej zdejmie
      majtki i pierdnie człowiekowi w twarz z odległości 2 cm! Powiedzą wtedy: "-
      Wcale tak bardzo nie śmierdzi, a Kwach to nie pierdział może jak sobie popił?".
      To taka "solidarność" w ich rozumieniu, trzeba iść w zaparte bez względu na
      okoliczności.
    • lechaleksanderkaczynski zatrudniają swoich tak samo jak PIS, LPR.. 28.05.07, 09:32
      co to za różnica... że lepperowi słoma z butów, a niby pisiory
      szlachetniejsze????
    • uu1 Po prostu pięknie. 28.05.07, 09:42

• ponury_drwiacy_szyderca Banda wiejskich kmiotów i złodziei!!!!! 28.05.07, 09:43
      A wielki pan minister Zero i dwa karły milczą bo kto będzie wspierał ich chore
      pomysły! DOŚĆ TEGO!!
    • jacek230 To sie nazywa chyba Tanie Panstwo, prawda? 28.05.07, 09:46
      Obecny rzad kupczy Polska. To zgraja przekupnych sprzedwaczykow, ktorzy krzycza
      lapaj zlodzieja, a sami zmuszaja do seksu, lapia Bogu ducha winnych lekarzy i
      znecaja sie nad spoleczenstwem mamiac go mrzonkami o donosicielach sprzed 50
      laty itp. Te zgraje lobuzow nalezaloby przegonic (razem z jatzracym i
      prowokujacym to wszyteko lgarzem Rydzykiem, ksiadzem od siedmiu bolesci).
      Tylko, ze narod cos u nas cienki. Polacy! Obudcie sie! Jestesmy
      posmiewiewiskiem swiata (premier bez konta, ilez z niego nasmieli sie w
      Ameryce, ta polamana lustracja - nie potarfia nawet analfabeci napisac
      najwazniejszej dla nich ponoc ustawy). Wstyd. Polacy pozbadzmy sie tego rzadu
      hanby narodowej! Wstydu, faszyzyjacej marionetki Jaroslawa Kaczynskiego. Precz
      z tymi klamcami!
    • dakula Kiedy to się skończy? 28.05.07, 09:49
      Czy szukanie sprawiedliwości dziejowej może usprawiedliwiać przymykanie oczu na
      działania takich aroganckich buców jak imć Lepper ijego klika.Coście z Polską
      zrobili panowie Kaczyńscy!
      • 2.0tdci z odejściem PiS od władzy;)))) 28.05.07, 09:51
        jesienią 2009 trzeba zachować sie rozsądnie nad urną wyborczą i pozbędziemy sie
        tego kaczego wstydu.

dakula napisała:

> Czy szukanie sprawiedliwości dziejowej może usprawiedliwiać przymykanie oczu
        na
        >
        > działania takich aroganckich buców jak imć Lepper ijego klika.Coście z Polską
        > zrobili panowie Kaczyńscy!
    • poiuy26 Re: GW ujawnia: z czego utrzymuje się Samoobrona 28.05.07, 10:04
      Ciekawe skąd Maksymiuk weźmie w pudle viagrę.
    • szasza7 Zero nie kiwnie palcem,aby sprawą zajęła się proku 28.05.07, 10:05
      ratura.Powód?Trwałość koalicji-trwałoscią władzy śmierdzacych pisuarów.I każde
      słowo zbędne...
    • prinsik GW ujawnia: z czego utrzymuje się Samoobrona 28.05.07, 10:08
      To jest nieprawdopodobne, ze taka klika kretaczy, aferzystow i zlodzieii moze
      miec wplyw na rzadzenie prawie 40-milionowym Narodem.

Albo wybory, albo rewolucja bo tak dalej byc nie moze.
    • inteligent-na Polska zawiść i kompleksy. 28.05.07, 10:09
      Sami nie dostaliście stanowisk to teraz szczekacie.
    • remis1 Jestem ogromnie ciekaw ile jeszcze g....a 28.05.07, 10:23
      są w stanie łyknać btacia mniejsi. Gdzie jest ta mityczna granica cierpliwosci.
      • 1zorro Buraki wszystkich obor laczcie sie! To moja dobra 28.05.07, 10:35
        rada, bo predzej czy pozniej wywiaza was z Sejmu na taczkach. Na
        gnojowisko...Tam jest wasze miejsce!
    • piskoala GW ujawnia: z czego utrzymuje się Samoobrona 28.05.07, 10:58

Sami to gó.. ukształtowaliśmy, sami im kibicujemy, sami podobne praktyki
      stosujemy i ws sposób fałszywy, z oburzeniem komentujemy.
      Powiedział kiedyś Harcen
    • uookasz poseł PiSu wśród informatorów GW 28.05.07, 11:11
      na fakty nie ma rady
    • pynky lepper krolem!!! 28.05.07, 11:26
      sluchajcie!!! andrzej pobiera maks 7% a nasze państwo polowe, to co wolicie:)
    • patman ===========O co tyle krzyku?========== 28.05.07, 11:31
      Nie feruję wyroków, bo póki co, to tylko plotki, jednak jeśli się potwierdzą, to nie będzie to żadne zaskoczenie. Ale dla zwolenników IV RP i rewolucji moralnej takie postępowanie to standardowa procedura - w końcu do władzy idzie się po to, by się nachapać, więc teraz zrobią wielkie oczy i zapytają "O co tyle krzyku?".
    • czeslawo1 GW ujawnia: z czego utrzymuje się Samoobrona 28.05.07, 13:00
      oczywiście że oddają chracz do samoobrony ok7%,niedawno jak godzinę wcześniej
      rozmawiałem z kimś kto jest w samoobronie i był bardzo rozżalony ,bo te
      pieniądze miały być na pomoc członkom samoobrony,a on ma bardzo chorą osobę w
      najbliższej rodzinie ,sytuacja majątkowa b.trudna bo wszystkie pieniądze idą na
      leczenie,od swojej partii otrzymał 1000zł, gdzie na jeden wyjazd do szpitala na
      zabieg potrzebuje 0k 500zł, w tej chwili składa wniosek o kredyt komercyjny.nic
      ująć nic dodać
    • juesej A kto ukradł Solidarności "Gazetę Wyborczą"? 28.05.07, 13:15
      No kto?
    • chrischerry GW ujawnia: z czego utrzymuje się Samoobrona 28.05.07, 13:41
      To jest dopiero chory układ PiS-Samoobrona-LPR. A zatem jeden układ zastępujemy
      innym - może nawet groźniejszym, bo pierwszy to raczej wyimaginowny
      (paranoiczny),a drugi rzeczywisty. Jedna partia przewodnia, jeden wódz i czym
      to się różni od PZPR?
    • stawo73 Szambo 28.05.07, 15:19
      Cytat"Janusz Maksymiuk, wiceszef Samoobrony: - Rzeczywiście ustaliliśmy, że
      działacze będą płacić 5 proc. od dochodu na związek. Ale dobrowolnie."
      Dotychczas myślałem ,że Maksymiuk jest jednym z mądrzejszych ludzi w
      Samoobronie,ale po tej wypowiedzi zrozumiałem ,że się myliłem.
      Drugi cytat"To sprawa dla prokuratury. Podobnie uważa konstytucjonalista
      Zbigniew Maciąg: -Prokuratura powinna to wyjaśnić, bo można mieć
      przypuszczenie, że doszło do korupcji"
      Może i powinna,tego nie wiem, bo mie jestem prawnikiem.Wiem jednak z całą
      pewnością ,że tego nie zrobi.Póki PIS kontroluje prokuraturę Samoobrona jest
      bezkarna.Tak w tej sprawie jak i w dotychczasowych( np.sprawa
      weksli),prokuratura nie kiwnie palcem,gdyż mogłoby to zaszkodzić trwałości
      koalicji.
      Pisowskie rządy w niczym nie różnią się od rządów SLD.Tylko szambo
      zmieniło kolor z czerwonego na czarny.A miała być odnowa moralna.
    • rds0 GW ujawnia: z czego utrzymuje się Samoobrona 28.05.07, 16:23
      Ten artykuł to prawda!!! Zgadzam się z nim w całej rozciągłości i dodam jeszcze
      jedno... Tu nie chodzi tylko o stanowiska eksponowane... Samoobrona żąda tego
      haraczu od... szeregowych pracowników!!!!!!! Za to, że zostaniesz szeregowym
      pracownikiem np. ARiMR musisz płacic tzw. "dobrowolną wpłatę" oprócz składki
      partyjnej!!! Wiem co mówię bo pracuję w ARiMR i widzę co się dzieje... Ta
      sprawa to do prokuratora się nadaje!!! Zamiast szukac kont szwajcarskich
      polityków lewicy wystarczy przejrzec konta działaczy Samoobrony. Tam dopiero by
      minister Ziobro miał "Eldorado"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka