Dodaj do ulubionych

Sondaż: 72 proc. respondentów źle ocenia rząd

• fury11 Re: Sondaż: 72 proc. respondentów źle ocenia rząd 29.05.07, 14:44
      to informacja z Polskiej Agencji Prasowej, wielce szanowny rdzeniu główki
      kapusty
    • tetradrachma jeśli miałby byc wzorzec polskiego ćwierć- 29.05.07, 14:47
      inteligenta to pierwsze miejsce daję Lechowi. Jesli, wzorzec cynika-demagoga,
      to Jarosławowi.
      • kolter Re: jeśli miałby byc wzorzec polskiego ćwierć- 29.05.07, 14:51
        tetradrachma napisał:

> inteligenta to pierwsze miejsce daję Lechowi. Jesli, wzorzec cynika-demagoga,
        > to Jarosławowi.
        Dlatego jarus ma wladze a lechu sobie baki zbija i tlucze kretynskie ustawy!!
    • kazik_b4 mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 14:50
      to na pewno sluchacze RM i TV TRWAM, bo tylko tam sie ten uposledzony rzad
      reklamuje!
      Sporo jeszcze holoty-elektoratu dla rzadowej holoty...
      Przerazajaca farsa trwa ... jak dlugo jeszcze?
      Spieprzac dziady!!!
      • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 14:52
        kazik_b4 napisał:

> to na pewno sluchacze RM i TV TRWAM, bo tylko tam sie ten uposledzony rzad
        > reklamuje!
        > Sporo jeszcze holoty-elektoratu dla rzadowej holoty...
        > Przerazajaca farsa trwa ... jak dlugo jeszcze?
        > Spieprzac dziady!!!
        Te 28% to tylko dlatego ze ankieterzy niechcacy trafiali pod koscioly a
        tam moherowa mlodzierz wspiera kacze rzady
      • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 14:53
        o wiele wiecej niż 28%
        z Twoim chamstem możesz sie też tutaj dopisać:)
        • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 14:56
          atm1978 napisał:

> o wiele wiecej niż 28%
          > z Twoim chamstem możesz sie też tutaj dopisać:)
          Stwierdzenie prostego faktu to juz jest chamstwo ?????? to jak nazwac
          PISowski atak na SLD mimo tego ze od 1,5 waszych rzadow nie wy zamykaliscie ani
          jednego SLDowca kryminale , ale oni sami (starachowice, rywin )
          • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:00
            konstruktywna krytyka a nie chamskie odzywki i obrażanie ludzi
            ja nikogo nei zamykałem:))) cos Ci sie pomyliło
            • kazik_b4 a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:08
              ratm1978 napisał:

> konstruktywna krytyka a nie chamskie odzywki i obrażanie ludzi
              > ja nikogo nei zamykałem:))) cos Ci sie pomyliło
              • ratm1978 Re: a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:10
                nic głuptasku ....głupim trzeba ustępować taka zasada więc to robię
                • kolter Re: a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:13
                  ratm1978 napisał:

> nic głuptasku ....głupim trzeba ustępować taka zasada więc to robię
                  PISior a do tego genialny psycholog przeczytal dwa czyjes posty i juz wie
                  ze ktos jest glupi , oj zrobisz ty napewno kariere jak nie PIS to napewno u
                  giertycha!!
                  • ratm1978 Re: a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:19
                    widzę co wypisujesz i jak traktujesz ludzi, to mi wystarczy
                    ani w PiS ani u giertycha...znów sie myslisz:)
                    • kolter Re: a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:22
                      ratm1978 napisał:

> widzę co wypisujesz i jak traktujesz ludzi, to mi wystarczy
                      > ani w PiS ani u giertycha...znów sie myslisz:)
                      Czlonkow PIS czy tez LPR nazywasz ludzmi ?? on do tej pory
                      odbieraja mi prawo do czlowieczenstwa , plujac na moje zycie i bo mi dobrze w
                      III rp jest i bylo !
                      • ratm1978 Re: a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:26
                        o jejku jaki biedny, kochac sie przeszkadzają, prezerwatywy dziurawią, zmuszaja
                        do kalendarzyka, obserwują, inspekcje o 6:00 rano robią, inwigilują, biją jak
                        naziści, ograniczaja swobodę, cenzurują....nie użalj sie tak nad sobą, u mnie
                        si enic nie zmieniło rozwijam sie dalej i żaden giertych mi tego nei zabroni:)
                        to ty kreujesz swoja rzczywistość - nikt inny
                        • kazik_b4 za wolno sie rozwijasz - jestes opozniony! 29.05.07, 15:28
                          • ratm1978 ... 29.05.07, 15:34
                            cóż, trudno....pocieszam sie tym że mówi mi to głupol
                            == medium is the massage ==
                            • kazik_b4 jeszcze nie raz to uslyszysz ... 29.05.07, 15:38
                            • kolter Re: ... 29.05.07, 15:39
                              ratm1978 napisał:

> cóż, trudno....pocieszam sie tym że mówi mi to głupol
                              > == medium is the massag
                              No przestan nie musisz tak mocno sie chlostac slownie !!
                            • kralik111 Re: ... 29.05.07, 15:47
                              ratm1978 napisał:

> cóż, trudno....pocieszam sie tym że mówi mi to głupol

Widzisz mlodziencze, wsrod wiekszosci forumowiczow jestes jedyny ktory jest
                              spostrzegany jako glupol...:))))))))))))))))))))))
                              • ratm1978 ale przez kogo:):))))) 29.05.07, 17:02
                                dlatego sie tym nie przejmuje
                        • kolter Re: a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:32
                          ratm1978 napisał:

> o jejku jaki biedny, kochac sie przeszkadzają, prezerwatywy dziurawią, zmuszaja
                          >
                          > do kalendarzyka, obserwują, inspekcje o 6:00 rano robią, inwigilują, biją jak
                          > naziści, ograniczaja swobodę, cenzurują....nie użalj sie tak nad sobą, u mnie
                          > si enic nie zmieniło rozwijam sie dalej i żaden giertych mi tego nei zabroni:)
                          > to ty kreujesz swoja rzczywistość - nikt inny
                          Wystarczy ze przypomnisz sobie co chcial zrobic czlonek PISU(wtedy)
                          jurek chcial mordowac kobiety ktore niemogly by usowac ciazy nawet wtedy kiedy
                          ciaza zabijalaby je !a nie dalej jak wczoraj byla tu dyskusja o tabletce anty
                          ktora zatrzymywala wogule okres , wiec juz narzeczona pana jarusia stwierdzila
                          ze niedopuszcza jej w polsce do sprzedarzy
                        • kralik111 Re: a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:45
                          ratm1978 napisał:

> o jejku jaki biedny, kochac sie przeszkadzają, prezerwatywy dziurawią,
                          zmuszaja
                          >
                          > do kalendarzyka, obserwują, inspekcje o 6:00 rano robią, inwigilują, biją jak
                          > naziści, ograniczaja swobodę, cenzurują....nie użalj sie tak nad sobą, u mnie
                          > si enic nie zmieniło rozwijam sie dalej i żaden giertych mi tego nei zabroni:)
                          > to ty kreujesz swoja rzczywistość - nikt inny

a moze przytoczysz co PiS w rzeczywistosci robi ???

Masz na tyle wyobrazni, czy jak kazdy PiSek zapytany o to, skulisz ogon i
                          trzmychniesz ???

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                    • kralik111 Re: a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:42
                      ratm1978 napisał:

> widzę co wypisujesz i jak traktujesz ludzi, to mi wystarczy
                      > ani w PiS ani u giertycha...znów sie myslisz:)

to moze dla odmiany poczytaj wlasne posty, znajdziesz tak wyzwiska takie jak
                      chamy, glupcy itd.

• kazik_b4 idz glupcze, ja cie uczyc kaze! 29.05.07, 15:13
                • kralik111 Re: a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:36
                  ratm1978 napisał:

> nic głuptasku ....głupim trzeba ustępować taka zasada więc to robię

W ktorym miejs ustepujesz szczawiu ? PiSkujesz dalej jak bura suka, bez
                  zadnego argumentu...:)))))))))))))))))))
                  • kolter Re: a co mam z toba cymbale konstruowac? 29.05.07, 15:43

Odpowiadasz na :

kralik111 napisał:

> ratm1978 napisał:
                    >
                    > > nic głuptasku ....głupim trzeba ustępować taka zasada więc to robię
                    >
                    > W ktorym miejs ustepujesz szczawiu ? PiSkujesz dalej jak bura suka, bez
                    > zadnego argumentu...:)))))))))))))))))))
                    Fakt ,ale jak juz pisalem to maszynka recznie sterowana
            • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:10
              ratm1978 napisał:

Konstruktywa krytyka np ziobry nic nie daje zabil on juz ponad 70 osob a wy
              nadal go kochacie
              • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:11
                czy ja sie nazywam Ziobro?!
                dziwny jestes koleś
                • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:14
                  ratm1978 napisał:

> czy ja sie nazywam Ziobro?!
                  > dziwny jestes koleś--
                  > == medium is the massage ==
                  Ot diagnozy stawia jeden glupi inny dziwny , ty sie nie nazywasz ziobro
                  (chyba nie ) ale jego gownianej osoby tu miedzyinnymi tu chcesz bronic
                  • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:23
                    mam takie prawo, sam bronisz zaciekle michnika i krytykujsz Rząd...i masz
                    przekonanie że to jedyna prawda..prawda, równocześnie ten ktomyśli inaczej niż
                    Ty jest chamem lub moherm lub Pisdzielca lub ciemnym ludem. dodam Hipokryta:)))
                    • kazik_b4 a jak bys nazwal inaczej ten elektorat Pisu? 29.05.07, 15:25
                      ratm1978 napisał:

> mam takie prawo, sam bronisz zaciekle michnika i krytykujsz Rząd...i masz
                      > przekonanie że to jedyna prawda..prawda, równocześnie ten ktomyśli inaczej
                      niż
                      > Ty jest chamem lub moherm lub Pisdzielca lub ciemnym ludem. dodam
                      Hipokryta:)))
                      >
                      • kolter Re: a jak bys nazwal inaczej ten elektorat Pisu? 29.05.07, 15:28
                        kazik_b4 napisał:

> ratm1978 napisał:
                        >
                        > > mam takie prawo, sam bronisz zaciekle michnika i krytykujsz Rząd...i masz
                        >
                        > > przekonanie że to jedyna prawda..prawda, równocześnie ten ktomyśli inacze
                        > j
                        > niż
                        > > Ty jest chamem lub moherm lub Pisdzielca lub ciemnym ludem. dodam
                        > Hipokryta:))) Fakt
                        ostatnio na podlasiu jakas babinka tak sie zakrecila ze chciala calowac jarka w
                        reke , mowiac mu zarazem ze moherowe berety sa z nim (doslownie)
                        • ratm1978 Re: a jak bys nazwal inaczej ten elektorat Pisu? 29.05.07, 15:29
                          ty chyba nie widziałęś jak komuszki kwacha po pudach osciskiwali:)
                          • kolter Re: a jak bys nazwal inaczej ten elektorat Pisu? 29.05.07, 15:33
                            ratm1978 napisał:

> ty chyba nie widziałęś jak komuszki kwacha po pudach osciskiwal
                            Boli was PISdziewice ze znienawidzony przez was komuch Kwasniewski ma
                            wiecej poparcia spolecznego niz te dwa male przykurcze !!
                            • ratm1978 mam to gdzieś 29.05.07, 15:36
                              tak samo jak te kosmiczne sondaże
                              kwas jest mi zupełnie obojętny...to tak jak by sie zapytać kto głosował na PiS
                              nikt nie odpowie to samo jest z Kwasem: dlatego uważam że to propaganda
                              • kolter Re: mam to gdzieś 29.05.07, 15:41
                                ratm1978 napisał:

> tak samo jak te kosmiczne sondaże
                                > kwas jest mi zupełnie obojętny...to tak jak by sie zapytać kto głosował na PiS
                                > nikt nie odpowie to samo jest z Kwasem: dlatego uważam że to propaganda
                                .
                                .Ale niewiem czy wiesz ze kwas nigdy nie spadl w swej
                                popularnosci ponizej 50% a to wtedy tylko tyle mial w czasie najwiekszej nagonki
                                na nigo srednio mial ponad 70% poarcia , a jezeli chcesz wiedziec to twoj
                                kaczorek raz mial 46% i to w miesiac po objeciu tronu teraz ma w granicach
                                poparcia dla pis !!
                                • ratm1978 Re: mam to gdzieś 29.05.07, 15:46
                                  jeśli sondaże były na zamówienie:)) polityczne kwaśniewski miał poparcie ale
                                  nie tak duże jakie tutaj przytaczasz
                                  • kolter Re: mam to gdzieś 29.05.07, 15:50
                                    ratm1978 napisał:

> jeśli sondaże były na zamówienie:)) polityczne kwaśniewski miał poparcie ale
                                    > nie tak duże jakie tutaj przytaczasz
                                    Dowody ! skoro to wiesz dowody PISdziewico !!
                      • ratm1978 Re: a jak bys nazwal inaczej ten elektorat Pisu? 29.05.07, 15:28
                        elektorat PiS-u...czy to takie trudne?
                        • kazik_b4 to nic nie mowi .... a widac, ze cymbaly! 29.05.07, 15:31
                          ratm1978 napisał:

> elektorat PiS-u...czy to takie trudne?
                    • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:25
                      ratm1978 napisał:

> mam takie prawo, sam bronisz zaciekle michnika i krytykujsz Rząd...i masz
                      > przekonanie że to jedyna prawda..prawda, równocześnie ten ktomyśli inaczej niż
                      > Ty jest chamem lub moherm lub Pisdzielca lub ciemnym ludem. dodam Hipokryta:)))
                      >
                      Mylisz sie ja nie mysle ze ktos kogo nie popieram to cham , moher ,czy
                      ciemny ludek, to poprostu idiocia sa kto popiera klerykalna koalicje to smiec i
                      wrog demokracji , nawet bajki dla dzieci wam sie nie podobaja , ale za to cudne
                      oczy hojarskiej az nadto !!
            • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:32
              ratm1978 napisał:

Chcesz konsrukywniej krytyki ? Przpsze cie bardzo :)

Przez caly okres swoich rzadow, PiS nie wywiazalo sie z ani jednej swojej
              obietnicy, ANI JEDNEJ !!!

Skomentuj to, albo udowodnij ze sie myle maly ;))))))))))))))))))))))
              • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:36
                kralik111 napisał:

> ratm1978 napisał:
                >
                > > konstruktywna krytyka a nie chamskie odzywki i obrażanie ludzi
                > > ja nikogo nei zamykałem:))) cos Ci sie pomyliło
                >
                >
                > Chcesz konsrukywniej krytyki ? Przpsze cie bardzo :)
                >
                > Przez caly okres swoich rzadow, PiS nie wywiazalo sie z ani jednej swojej
                > obietnicy, ANI JEDNEJ !!!
                >
                > Skomentuj to, albo udowodnij ze sie myle maly ;))))))))))))))))))))))
                .
                .Dodaj do tego ze mimo wrzasku medialnego o zlodziejstwie SLD
                jak narazie ziobro nie zamknal ani jednego SLDowca za zlodziejstwo
                • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:40
                  kolter napisał:

> kralik111 napisał:
                  >
                  > > ratm1978 napisał:

> >
                  > >
                  > > Chcesz konsrukywniej krytyki ? Przpsze cie bardzo :)
                  > >
                  > > Przez caly okres swoich rzadow, PiS nie wywiazalo sie z ani jednej swojej
                  > > obietnicy, ANI JEDNEJ !!!
                  > >
                  > > Skomentuj to, albo udowodnij ze sie myle maly ;))))))))))))))))))))))
                  >
                  > .
                  > .Dodaj do tego ze mimo wrzasku medialnego o zlodziejstwie SLD
                  > jak narazie ziobro nie zamknal ani jednego SLDowca za zlodziejstwo

Na dodatek wraz z lepperem okradaja budzet na potege, pobierajac haracze za
                  prace, takie rzeczy robi wloska mafia.
                • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:43

• kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:45
                    Naiwniaczku dzieki dobrym rzadom Millera oraz Belki dzis mamy wzrost , i modl
                    sie do waszej matki boskiej trybunalskiej rzeby kaczor nie zabral sie do psucia
                    gospodarki jak to robil razem z AWS!!
                    • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:49
                      w życiu trzeba sie odnaleźć, nie rośmieszaj mnie Millerem ..ta twoja retoryka
                      straszne....idąc twoim tropem te Rządy były tak błyskotliwe że w wyniku ich
                      eksperymentu ponad 2mln ludzi wyemigrowało z kraju:))) ..bynajmniej nie z
                      powodów politycznych
                      • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:53
                        ratm1978 napisał:

> w życiu trzeba sie odnaleźć, nie rośmieszaj mnie Millerem ..ta twoja retoryka
                        > straszne....idąc twoim tropem te Rządy były tak błyskotliwe że w wyniku ich
                        > eksperymentu ponad 2mln ludzi wyemigrowało z kraju:))) ..bynajmniej nie z
                        > powodów politycznych
                        Ok ja tez od wielu lat nie mieszkam w polsce , a czego tu sie mozna
                        dorobic ?? skoro jest okazja to jechac !!ja na chorobowym aktualnie mam tyle co
                        wojewoda w polsce !!pomijajac juz fakt ze twoi przywodcy chwala sie spadkiem
                        bezrobocia ,ale zapominaja dodac ze spowodowane wlasnie jest to w 90% migracja !!
                        • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:55
                          a głosowałeś? jęsli tak to na kogo
                          oczywiście nie musisz odpowiadać
                          • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:59
                            Jezeli mnie pytasz to wiedz ze ja zawsze glosuje na antyklerykalna partie nowej
                            lewicy !!
                            • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:06
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=63270062&wv.x=2&a=63278714
                      • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:55
                        ratm1978 napisał:

> w życiu trzeba sie odnaleźć, nie rośmieszaj mnie Millerem ..ta twoja retoryka
                        > straszne....idąc twoim tropem te Rządy były tak błyskotliwe że w wyniku ich
                        > eksperymentu ponad 2mln ludzi wyemigrowało z kraju:))) ..bynajmniej nie z
                        > powodów politycznych

Z rzadami Millera to nie tak do konca prawda, ale prawda jest, ze gdybyw za
                        millera premierem byl kaczynski, dzisiaj nie bylibysmy w EU, nie byloby wzrostu
                        gospodarczego, a za to mielibysmy cos w rodzaju Bialorusi.
                        Zwroc rozniez uwage, ze te 2 miliony wyemmigrowalo dlatego, ze zostaly otwarte
                        rynki pracy na zachodzie, co z pewnoscia nie jest zasluga kaczynskich, pamietaj
                        rowniez mlodziencze, ze ogromna wiekszosc z tych 2 milionow ktoregos dnia
                        powroci do Polski z kapitalem, ale to tez nie bedzie zasluga
                        kaczynskich :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:57
                          i ja na to liczę...wręcz czekam na nich po wiele z nich to moi znajomi,
                          utalentowani i ambitni

gdyb gdyby gdyby...nie był premierem więc nei wiemy jaby było
                          gdyby nas niemcy nie napadli to... można gdybac
                          • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:00
                            ratm1978 napisał:

> i ja na to liczę...wręcz czekam na nich po wiele z nich to moi znajomi,
                            > utalentowani i ambitni
                            >
                            > gdyb gdyby gdyby...nie był premierem więc nei wiemy jaby było
                            > gdyby nas niemcy nie napadli to... można gdybac

Widzisz,bardzo glupiutki jestes, bo nie wiesz, ze to "gdyby" znaczy, ze
                            kaczynscy nie wprowadzili by nas do UE, kaczynscy z lepperem i giertychem byli
                            wielkimi przeciwnikami czlonkostwa Polski w UK, moze tego nie rozumiesz, bo w
                            2004 roku byles jescze szczawiem w
                            postawowce...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:02
                              :)))) '78
                              jak tak dalej bedziesz gdybał to wiesz daleko nie zajdziesz
                              • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:04
                                ratm1978 napisał:

> :)))) '78
                                > jak tak dalej bedziesz gdybał to wiesz daleko nie zajdziesz

Ja juz zaszedlem daleko, wiec nie martw sie o mnie, to raczej ja sie musze
                                martwic o ciebie placac podatki:)))

A teraz ladnie odpowiedz na zadane ci pytanie, co zawdzieczasz kaczynskim ???
                                • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:06
                                  powiem Ci to co chcesz usłuszeć:)) rzycę ci twoje ulubione jedzonko
                                  odp. brzmi NIC... zastanów sie nad tym wieloznacznym stwierdzeniem
                                  • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:10
                                    ratm1978 napisał:

> powiem Ci to co chcesz usłuszeć:)) rzycę ci twoje ulubione jedzonko
                                    > odp. brzmi NIC... zastanów sie nad tym wieloznacznym stwierdzeniem

Czy to wszystko co zawdzieczasz kaczynskim ? :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                                    Czyli co, glupota, chamstwo i pogarda, o, i jescze cwaniactwo, bo zyjesz
                                    scierwo z miedzyinnymi moich
                                    podatkow :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                    • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:11
                                      a Ty z moich :))) bo jeszczcze z akcyzy na fajki i benzyny i innych
                                      • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:13
                                        ratm1978 napisał:

> a Ty z moich :))) bo jeszczcze z akcyzy na fajki i benzyny i innych
                                        Ty jestes taki urzedas jak z jarka dupy reisen tasche!!
                                        • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:14
                                          :)))) może
                                          ale skad ty to mozesz wiedzieć
                                          • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:15

• kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:18
                                              bo nie jest sztuką wyjechać i z zagranicy mordę drzeć... sztuką jest
                                              osiągnąć coś w Polsce
                                              Jezeli to domnie , to wiedz PISdziewico ze akurat na to ja wplywu wtedy
                                              nie mialem !! wiec oszczedz sobie takie durne komentarze
                                              • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:19
                                                ble ble ble
                                                żźyczę powodzenia i powrotu do pracy...chyba że symulujesz:) jak za strych
                                                dobrych czasów
                                            • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:28
                                              Co ty osiagnales w Polsce? posadke urzednika panstwowego ktory zamiast pracowac
                                              sieje PiSia propagande na forum gazety.pl, juz ci powiedzialem do roboty, bo to
                                              ja cie utrzymuje lawirancie z moich podatkow :))))))))))))))))))
                                              • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:30
                                                śmieszny jestes:)
                                                • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:36
                                                  Do roboty smieciu :))))))))))))))))))
                                                  • ratm1978 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:38
                                                    i tym oto sposobem zniżyłeś sie do "0" - nie zgrywaj ynteligenta skoro nim nie
                                                    jesteś
                                                  • kralik111 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:41
                                                    Powtorze jescze raz, DO ROBOTY SMIECIU !

Jests urzednikiem panstwowym ktorego ja utrzymuje ze swoich podatkow, a ty
                                                    zamiast pracowac w godzinach pracy zabawiasz sie komputerem, dlatego smieciu
                                                    jescze raz powtorze, DO ROBOTY PASOZYCIE !!!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • ratm1978 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:43
                                                    w tym zajadłym zapale nie zauważyłęś że jest godzina 16:40:))))))))
                                                    urzady sa PO -ZA-MY-KA-NE
                                                  • kralik111 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:45
                                                    Siedzisz tu od 14 tej, wiec jesets smieciem i klamca :)))))))))))))))
                                                  • ratm1978 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:47

co liczysz mi czas....mam urlop:))) ale nei słuchasz móżdżku jak do ciebie mówie
                                                  • kralik111 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:49
                                                    ratm1978 napisał:

>
                                                    > co liczysz mi czas....mam urlop:))) ale nei słuchasz móżdżku jak do ciebie
                                                    mówi
                                                    > e

Kazda prostytutka ma swoja historie i wytlumaczenie...:)))))))))))))))))))))
                                                  • ratm1978 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:50
                                                    pasuje jak ulał ale do Ciebie
                                                  • kralik111 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:52
                                                    Ja sie nie oddaje za spoleczna kase, raczej ty :)))))))))))))))))))))
                                                  • ratm1978 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:54
                                                    ja też nie, ja za nia pracuje
                                                  • kralik111 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:57
                                                    ratm1978 napisał:

> ja też nie, ja za nia pracuje

Nie, ty jestes w pracy, ale nie pracujesz ,dlatego jestes pasozytem spolecznym
                                                    lub prostytutka, jak kto woli :))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • ratm1978 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:59
                                                    ja myśle że jednak ty nim jestes...skoro w taki sposób do mnie mówisz
                                                  • kralik111 Re: mamy 29% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 17:04
                                                    ratm1978 napisał:

> ja myśle że jednak ty nim jestes...skoro w taki sposób do mnie mówisz

Oczekujes szacuknu ?? :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Odpowiedz najpierw na zadane ci pytanie, czlowek ktory lawiruje przed
                                                    opdpwoedzia na szacunek nie zasluguje, poniewaz sam stawia sie w pozycji szuji
                                                    i klamcy :)))))))))))))))))))))))))))))))
                                      • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:24
                                        ratm1978 napisał:

> a Ty z moich :))) bo jeszczcze z akcyzy na fajki i benzyny i innych

Ja nie pracuje na panstwowej posadzie, nie pobieram zadnego zasilku ani innego
                                        socjalnego gowna, place podatki i to ja utrzymuje ciebie nierobie :))))))))))))
                                        • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:27
                                          to utrzymuj nadal
                                          • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:32
                                            ratm1978 napisał:

> to utrzymuj nadal

Nie, juz cie smieciu nie bede utrzymywal, podatku juz wiecej w Polsce nie
                                            zaplace, przenioslem firme tam gdzie ja zalozylem, co prawda kilkadziesiat osob
                                            w Polsce stracilo prace, ale to wina takich mend splecznych, nierobow i
                                            lawiranrow jak ty :)))))))))))))))))))))))))))
                                            • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:34
                                              jest taka zasada w biznesie że jak sie nie ma drygu do interesu to nawet za
                                              granicą ci nie wyjdzie
                                              życze dużo dobrego
                                              • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:37
                                                ratm1978 napisał:

> jest taka zasada w biznesie że jak sie nie ma drygu do interesu to nawet za
                                                > granicą ci nie wyjdzie
                                                > życze dużo dobrego

Ty to wiesz, dlatego przyssales sie do partii i zostales pasozytem spolecznym,
                                                czyli urzednikiem panstwowym :))))))))))))))))))))
                                                • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:38
                                                  nie wiem
                                                  • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:43
                                                    Czego nie wiesz, ze jestes pazozytem ???
                                                    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zapewniam cie, ze jestes, bo gdybys nie byl pasozytem to w godzinach pracy
                                                    wykowywalbys swoje obowiazki zawodowe, zamiast bawic sie
                                                    komputrem :)))))))))))))))))
                                              • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:40
                                                ratm1978 napisał:

> jest taka zasada w biznesie że jak sie nie ma drygu do interesu to nawet za
                                                > granicą ci nie wyjdzie
                                                > życze dużo dobrego
                                                Dryg drygiem ,ale uwierz mi ze firme w niemczech zakladasz 15 minut a z
                                                tego 10 minut na kolejke w kasie zeby zaplacic 25,56 euro za rejestracje i ta
                                                jest jedyny wydatek , a u nas w ramach pomocy rozwijacym sie firmom 30 dni
                                                latania po urzedach w ktorych urzedasy zamiast tyrac klikaja na forum wyborczej
                                                !!, widac to wyraznie ilu znika kolo 15 godziny
                                                • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:41
                                                  nie odpowiadam za innych skoro klikają gdzies tam to już ich problem
                                                • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:47
                                                  kolter napisał:

> ratm1978 napisał:
                                                  >
                                                  > > jest taka zasada w biznesie że jak sie nie ma drygu do interesu to nawet
                                                  > za
                                                  > > granicą ci nie wyjdzie
                                                  > > życze dużo dobrego
                                                  >
                                                  > Dryg drygiem ,ale uwierz mi ze firme w niemczech zakladasz 15 minut a z
                                                  > tego 10 minut na kolejke w kasie zeby zaplacic 25,56 euro za rejestracje i ta
                                                  > jest jedyny wydatek , a u nas w ramach pomocy rozwijacym sie firmom 30 dni
                                                  > latania po urzedach w ktorych urzedasy zamiast tyrac klikaja na forum
                                                  wyborczej
                                                  > !!, widac to wyraznie ilu znika kolo 15 godziny

To jest wlasnie przyklad "pracowitosci" takiego strupa jak ratm1978 :)))))))
                                                  • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:50
                                                    ty tam lepiej patrz swojego interesu ..a nie przejmuj sie mna
                                                  • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:52
                                                    Ja sie toba nie przejmuje, poprosty chce dowiedziec sie od ciebie co
                                                    zawdziesczasz kaczynskim, czy to tak wiele ?

Czy moze poprostu za glupi i zabardzo zalgany jestes zeby na to pytanie
                                                    odpowiedziec ?
                                                    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:53
                                                    raczej przezorny:)) obojetnie co bym ci odpowiedział i tak będzie źle
                                                    zastanów sie czy chcesz naprawde poznac moja odpowiedz
                                                  • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:55
                                                    ratm1978 napisał:

> raczej przezorny:)) obojetnie co bym ci odpowiedział i tak będzie źle
                                                    > zastanów sie czy chcesz naprawde poznac moja odpowiedz

Caly czas, czekam na nia z niecierpliwoscia, pytanie tylko czy taka odpowiedz u
                                                    PiSglowka istnieje ???

Udowodnij ze znasz odpowiedz i poorost uodpowiedz, w czym masz problem ?
                                                  • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:57
                                                    Ty jestes moim problem, użeram sie z tobę od dobrych kilku godzin
                                                    nadaremno
                                                    zrywam pępowinę
                                                    ciach!
                                                  • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 17:01
                                                    ratm1978 napisał:

> Ty jestes moim problem, użeram sie z tobę od dobrych kilku godzin
                                                    > nadaremno
                                                    > zrywam pępowinę
                                                    > ciach!

Jestem twoim problemem, poniewaz zadalem ci dziecinnie proste pytanie, na ktore
                                                    ty glupek nad glupkami nie potrafisz odpowiedziec :)))))))))))))))))))
                              • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:04
                                Cala polityka PISu to gdybanie i gowno zetego jest kwach najpopularnieszy
                                polityk w kraju a premier rzadu ktory ma super sukcesy gospodarcze ledwo
                                wiodoczny w sondazach , widac polacy nie sa slepi i juz sie poznali na was PISsyny
                  • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:49
                    Wysil sie, wytlumacz nam swoje PiSie madrosci, udowodnij ze jestes mezczyzna i
                    posiadasz wlasne, przemyslane zdanie, a nie tylko co widzisz dookola swojej
                    wioski i wlasnego garnka...:)))))))))))))))))))))))))))
                    • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:54
                      Wysil sie, wytlumacz nam swoje PiSie madrosci, udowodnij ze jestes mezczyzna i
                      posiadasz wlasne, przemyslane zdanie, a nie tylko co widzisz dookola swojej
                      wioski i wlasnego garnka...:)))))))))))))))))))))))))))

co za ciężki ten argument?:))) wysil sie i zrozum
                      nie mieszkam w wiosce..mieszkam na śląsku
                      nic ci nie musze udowadniać....gejem jestes? mnie jest po prostu dobrze:)
                      • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:56
                        > co za ciężki ten argument?:))) wysil sie i zrozum
                        > nie mieszkam w wiosce..mieszkam na śląsku
                        > nic ci nie musze udowadniać....gejem jestes? mnie jest po prostu dobrze:)
                        mowi sie ze hanysy to tacy grzeczni ludzie a tu chamidlo wychodzi , nie
                        ma argumentow jest etykieta geja ,ot wlasnie to PISowski dryg
                        • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:58
                          to kolejny mit o hanysach....zmieniamy sie:)) na lepsze...chamidło siedziw
                          każdym z nas:) Polakach
                          • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:01
                            ratm1978 napisał:

> to kolejny mit o hanysach....zmieniamy sie:)) na lepsze...chamidło siedziw
                            > każdym z nas:) Polakach
                            Ty tylko mieszkasz na slasku gorolu z pod wachocka !!
                          • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:02
                            ratm1978 napisał:

> to kolejny mit o hanysach....zmieniamy sie:)) na lepsze...chamidło siedziw
                            > każdym z nas:) Polakach

Gdzie pracujesz, na kopalni, czy na zasilku siedzisz dorabiajac na czarno?
                            Tak w jednym przypadku jak i drugim, PiS jest ci na reke, bo socjal
                            ciagniesz...:)))
                            • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:07
                              socjal to ja przyznaję kolego:)))) tak sie odwrotnie skałda
                              • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:09
                                ratm1978 napisał:

> socjal to ja przyznaję kolego:)))) tak sie odwrotnie skałda
                                Czyli za panstwowe pieniadze klikasz w interesie PISu ??
                                • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:10
                                  jak tam sobie wydumasz w tej swojej główce
                              • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:11
                                ratm1978 napisał:

> socjal to ja przyznaję kolego:)))) tak sie odwrotnie skałda

Czyli jestes urzednikiem panstwowym !!!
                                ile zaplaciles za posadke antyspoleczne scierwo ???
                                • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:13
                                  wyobraź sobie że sam ...poprzez pracę i spryt to osiągnąłem i
                                  wiesz ile mnie to kosztowało
                                  jakieś 30zł na autobusy i koszty wydrukowania CV
                                  a cozadrościsz czuje to w twoim poście
                                  • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:22
                                    ratm1978 napisał:

> wyobraź sobie że sam ...poprzez pracę i spryt to osiągnąłem i
                                    > wiesz ile mnie to kosztowało
                                    > jakieś 30zł na autobusy i koszty wydrukowania CV
                                    > a cozadrościsz czuje to w twoim poście

Jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic, ze w kraju rzadzacym przez mafie
                                    polityczna ktora obsadza kazde stanowisko swoimi ludzmi, nagle docenili twoj
                                    spryt i 30zl na autobusy i zrezygnowali z haraczu, wybacz mlotku, ale w oczach
                                    spoleczesntwa poslkiego jestes smieciem :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Rozumiem, ze to jest wlasnie to, co zawdzieczasz kaczynskim,czyli
                                    posadapanstwowa za moje pieniadze, bo odpowiedzi na pytanie co im zawdzieczasz
                                    do tej pory nie uzyskalem .
                                    • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:26

• kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:34
                                        Nawet nie potrafisz wylawirowac sie z odpowiedzia piszac, ze czegos nie
                                        zrozumie, oczywiscie, glupoty, chmstwa i nierobstwa oraz pasozytnictwa nigdy
                                        nie zrozmumie :)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:36
                                          przynajmniej w jednym sie zgadzamy
                                          • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:39
                                            ratm1978 napisał:

> przynajmniej w jednym sie zgadzamy

Tak, w tym ,ze jests lawirantem i pasozytem, i ja tego nie rozumie bo sam tak
                                            zyc nie potrafie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                            • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:40

• kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:58
                        ratm1978 napisał:

> Wysil sie, wytlumacz nam swoje PiSie madrosci, udowodnij ze jestes mezczyzna
                        i
                        > posiadasz wlasne, przemyslane zdanie, a nie tylko co widzisz dookola swojej
                        > wioski i wlasnego garnka...:)))))))))))))))))))))))))))
                        >
                        > co za ciężki ten argument?:))) wysil sie i zrozum
                        > nie mieszkam w wiosce..mieszkam na śląsku
                        > nic ci nie musze udowadniać....gejem jestes? mnie jest po prostu dobrze:)

Nie jestem geyem dlatego nie mam zamiaru robic ci jescze lepej ;)
                        Za to odpowiedz na zadane ci pytane szczawiu, co zrobili kaczynscy zeby zylo ci
                        sie lepiej, co im zawdzieczasz ???
                        • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:00
                          patrz wyżej
                          ide na świeże powietrze, zaczyna mi być duszno... wrócimy do tej miłęj pogawędki
                          • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:02
                            ratm1978 napisał:

> patrz wyżej
                            > ide na świeże powietrze, zaczyna mi być duszno... wrócimy do tej miłęj pogawędk
                            > i
                            moze ta duchota spowodowana jest koscielnym kadzidlem ?? ktorym pewno czasem
                            sie zachlystujesz!!
                            • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:05
                              jesteś żałosny tak jak twój sarkastyczny dowcip
                              jesteś nieszcęśłiwym człoweikiem chyba, jeszcze o tym nie wiesz
                              nie traktują cie dobrze za granica?
                              nie odpowiedziałeś mi na pyt czy głosowałeś i na kogo? w wyborach
                              • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:08
                                ratm1978 napisał:

> jesteś żałosny tak jak twój sarkastyczny dowcip
                                > jesteś nieszcęśłiwym człoweikiem chyba, jeszcze o tym nie wiesz
                                > nie traktują cie dobrze za granica?
                                > nie odpowiedziałeś mi na pyt czy głosowałeś i na kogo? w wyborach

Nie twoj zasrany interes szczawiu na kogo ktos glosowal, to jest indywidualna
                                sprawa kazdego obywatela, tlumaczyc z tego Polacy musieli sie w PRL, dlatego
                                badz odrobine madrzejszy i nie zadawaj pytan ktorych zadawac nie powinienes,
                                lecz odpowiedz, co zawdzieczasz kaczynskim :)))))))))))))))))))
                          • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:05
                            ratm1978 napisał:

> patrz wyżej
                            > ide na świeże powietrze, zaczyna mi być duszno... wrócimy do tej miłęj
                            pogawędk
                            > i

Uciekasz szczawiu bo jestes za glupi zeby odpowiedziec na najprostrze pytanie,
                            co zawdzoeczasz kaczynskim ?
                            • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:44
                              popatrz jaka tu jest godzina
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=63270062&wv.x=2&a=63273656
                              • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:51
                                no to nie od 14:)) znów manipulujesz
                                • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:54
                                  Ty to wszystko potrafisz zalgac, dlatego dostales posade ...:)))))))))))))))
                                  • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:55
                                    tak właśnie dlatego;)
      • level1987 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 14:59
        Tragedia:) I dziwne ze przez tyle wieków nami pomiatano:) ciagle jest to samo :)
        jak w Dniu Świra : "Moja racja jest mojsza", "Moja Jest Tylko Racja I To Święta
        Racja":) paranoja:) Polska tonie w głupocie amych polaków którzy od wieku
        potrafili sie tylko kłócić..nienawidziec i niszczyc cos co jest dobre:) tak
        naprawde nie ma teraz partii politycznej która byłaby dobra:) PiS ma zapędy
        autorytarne - choc wciaz oskarża komunizm ..nawet po tych 20 latach Oo - czysty
        paradoks:) PO - próbuje byc wspaniała partia lepsza od [pis ...a tylko krytykuje
        PiS a nie robi nic :) o partiach typu LPR czy samoobrona nie wypowiem sie bo z
        nich smieje sie cały swiat (z Leppera Łyżwińskiego) czy z Romana któy tak
        naprawde powinien się leczyc:) Ps. Niecvh nikt nie dziwi sie ze PiS nie ma
        poparcia:) jesli minister spraw zagranicznych ...odmawia spotkania
        dyplomatycznego...sorry:) Gdyby Kaczyńscy nie byli tak nasyceni
        nienawiścią..byłoby moze i innaczej:)
        • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:02
          nie tylko kaczyńscy sa nasyceni nienawiścią zobacz na to forum....bardziej
          chorzy z nienawiści są ich przeciwnicy ....spójrz na opozycję
          • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:11
            ratm1978 napisał:

> nie tylko kaczyńscy sa nasyceni nienawiścią zobacz na to forum....bardziej
            > chorzy z nienawiści są ich przeciwnicy ....spójrz na opozycję
            A co maj czekac az ich (zlotousty) cymanski zeszmaci czy tez ten orzel dorn ??
            • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:12
              ile Ci płacą za te teksty?:)))) przyznaj sie
              • level1987 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:15
                takie czasy Oo wiesz każdy chce jak najbliżej "koryta" :) jest niewielu
                polityków z powołania:)
                • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:16
                  level1987 napisał:

> takie czasy Oo wiesz każdy chce jak najbliżej "koryta" :) jest niewielu
                  > polityków z powołania:)
                  nooo księży lekarzy nauczycieli
              • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:16
                ratm1978 napisał:

> ile Ci płacą za te teksty?:)))) przyznaj sie
                My lubimy Michnika , wy nie !wiec to raczej ktos wam placi zebyscie sobie
                mogli pogardlowac na zly uklad !!
                • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 15:18
                  tralalala...akurat:))) kiedyś sie przekonasz jak zostałeś wydymany
                  • kazik_b4 on moze kiedys ... ty dzis jestes dymany! 29.05.07, 15:20
                    • kolter Re: on moze kiedys ... ty dzis jestes dymany! 29.05.07, 15:23
                      Pytanie idzie dalej czy jarek jest pasywny czy aktywny w lozku ??
          • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:13
            ratm1978 napisał:

> nie tylko kaczyńscy sa nasyceni nienawiścią zobacz na to forum....bardziej
            > chorzy z nienawiści są ich przeciwnicy ....spójrz na opozycję

Jestesmy wyborcami, obywatelami Polski i platnikami podatkow a nie opozycja, ty
            natomiast jako urzednik panstwowy jestes strupem spolecznym, poniewaz jestes
            utrzymywany przez takich jak ja, czy inni forumowicze, ktorzy placa podatki na
            takich lawirantow jak ty :))))))))))))))))))))))))))))
            • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:23
              a skąd wiesz jak wykonuje swoja pracę?
              odpowiedz! argument? może masz jakiś filmik? uzasadnij!
              jestes hipokrytą osoądzasz nie mająć pojecia - nieładnie
              • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:25
                ratm1978 napisał:

> a skąd wiesz jak wykonuje swoja pracę?
                > odpowiedz! argument? może masz jakiś filmik? uzasadnij!
                > jestes hipokrytą osoądzasz nie mająć pojecia - nieładnie
                Hipokryta to taki co sam siebie oklamuje ?? qurde jak to pasuje do PISu
              • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:26
                ratm1978 napisał:

> a skąd wiesz jak wykonuje swoja pracę?
                > odpowiedz! argument? może masz jakiś filmik? uzasadnij!
                > jestes hipokrytą osoądzasz nie mająć pojecia - nieładnie

Wykonujesz swoja prace jak kazdy lawirant, twoja obecnosc na frum w godzinach
                pracy jest wystarczajacym dowodem na to jakim scierwem jestes :))))))))))))))

Do roboty bo ci place !!!
                • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:29
                  :))))))) słyszałeś o czyś takim jak urlop?:))) nienormowany tryb pracy?
                  czy cos ci to mowi? panie kralik
                  do roboty sobie pójde kiedy pojde
                  • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:30
                    ratm1978 napisał:

> :))))))) słyszałeś o czyś takim jak urlop?:))) nienormowany tryb pracy?
                    > czy cos ci to mowi? panie kralik
                    > do roboty sobie pójde kiedy pojde
                    Robta co chceta PIStowarzyszu !!
                    • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:31
                      pa bolszewiku!
                      • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:33
                        ratm1978 napisał:

> pa bolszewiku!
                        czyli przyznajesz PISdziewico ze jest nas wiecej skoro my bolszewicy !!
                        • ratm1978 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 16:35
                          co ty tam znowu paplasz?!!?!
                    • realista1000 Bezpłciowy teletubiś Tusk- prezydentem RP?Żart? 29.05.07, 16:33
                      • kolter Re: Bezpłciowy teletubiś Tusk- prezydentem RP?Żar 29.05.07, 16:36
                        To moze popatrz jak ci.. teraz jest prezydentem !!
                        • realista1000 Re: Bezpłciowy teletubiś Tusk- prezydentem RP?Żar 29.05.07, 16:46
                          wyraź się jaśniej! I nie stosuj wielokropka, jak nie umiesz!
                          • kolter Re: Bezpłciowy teletubiś Tusk- prezydentem RP?Żar 29.05.07, 16:51
                            Napisz ci.. to zobaczysz ze za chwile cenzor to skroci do wielokropka
                  • kralik111 Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 18:20
                    ratm1978 napisał:

> :))))))) słyszałeś o czyś takim jak urlop?:))) nienormowany tryb pracy?
                    > czy cos ci to mowi? panie kralik
                    > do roboty sobie pójde kiedy pojde

Zdecyduj sie, urlop czy nienormowany czas pracy glabie glupi ?
                    • kolter Re: mamy 28% cymbalow w Polsce! 29.05.07, 18:27
                      kralik111 napisał:

> ratm1978 napisał:
                      >
                      > > :))))))) słyszałeś o czyś takim jak urlop?:))) nienormowany tryb pracy?
                      > > czy cos ci to mowi? panie kralik
                      > > do roboty sobie pójde kiedy pojde
                      >
                      > Zdecyduj sie, urlop czy nienormowany czas pracy glabie glupi ?
                      Widac ze lze PISpachole !!
    • tetradrachma jak to się stało ? proste zorganizowali 29.05.07, 14:54
      (bezwartościowe) referendum i cynicznie wkorzystali krzywdę mieszkanców
      Podlasia. Krzywdę, którą mają w dupie. Oni dbają tylko o siebie no i, o
      złodziei z Samoobrony.
    • rasmc też nie wiem jakim cudem wygrał PiS... 29.05.07, 15:27
      Dane z mojej komisjii wyborczej:
      LiD - 164 głosy
      PO - 138
      PiS 132
      frekwencja 28 %
      Komisja w centrum Białegostoku...
      Domyślam się, że w pipidówie kościelnej było:
      PiS 89 %
      PO 10 %
      frekwencja 3%...

To się nazywa "cuda nad urną", większość głosujących oddała głosy na LiD i PO,
      ale nowa ordynacja, w cudowny sposób wzmocniła głosy z małych gmin i dziur.
    • gamon0 Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:09
      Żadna bulwarówka nie będzie mi mówiła, jak ja mam oceniać rząd.
      My gamonie mamy własny rozum i własne zdanie, nie dajemy się
      manipilować... :)))
      • kolter Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:11
        gamon0 napisał:

> Żadna bulwarówka nie będzie mi mówiła, jak ja mam oceniać rząd.
        > My gamonie mamy własny rozum i własne zdanie, nie dajemy się
        > manipilować... :)))
        Masz juz swojego stalego psychoterapete
        • gamon0 Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:13
          Dziwne pytanie, ale odpowiem: nie mam.
          • kolter Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:15
            gamon0 napisał:

> Dziwne pytanie, ale odpowiem: nie mam
            skoro PIS popierasz to musisz koniecznie to zmienic
            • gamon0 Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:18
              Nie dam się zmanipulować! :)))
              • kolter Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:19
                gamon0 napisał:

> Nie dam się zmanipulować! :)))
                Moze juz jestes???
                • gamon0 Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:21
                  Nie jestem!!! :)))
                  • kolter Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:22
                    gamon0 napisał:

> Nie jestem!!! :)))
                    To tyz dobrze !!
            • ratm1978 Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:18
              gamon0 uważaj nie niego....zobacz jaki lincz mi urządzili kilka postów powyżej
              razem z kralikiem:))))) nic go ni przekona a tym bardzie to że dobrze oceniasz
              rząd:))) chyba że to prowokacja
              • kolter Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:21
                ratm1978 napisał:

> gamon0 uważaj nie niego....zobacz jaki lincz mi urządzili kilka postów powyżej
                > razem z kralikiem:))))) nic go ni przekona a tym bardzie to że dobrze oceniasz
                > rząd:))) chyba że to prowokacja
                Wiedz jedno jestem antyklerykalem , wiec napewno nie przekona mnie do
                siebie ktos kto obnosi sie swoja wsiwaa poboznoscia , a napewno nie ktos kto
                swoim jezykiem (lech kaczynski)sprawdza probe zlota na pierscieniu papieza !!jak
                to mialo niedawno miejsce watykanie
                • gamon0 Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:32
                  Ależ ja nie oceniam rządu po tym, czy ktoś całuje pierścień... :)))
                  Jeśli chce, niech robi, nie jest to zakazane prawem - byle dobrze
                  wykonywał swoją robotę (rządził).
                  • kolter Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:35
                    gamon0 napisał:

> Ależ ja nie oceniam rządu po tym, czy ktoś całuje pierścień... :)))
                    > Jeśli chce, niech robi, nie jest to zakazane prawem - byle dobrze
                    > wykonywał swoją robotę (rządził).
                    Od kiedy to jest rzadzenie !! grzebanie w aktach i kontach bankowych
                    (zreszta bezskutecznie ) dzieki temu ze wlasnie interesuja sie tylko aktami SB
                    nasza gospodarka kwitnie dzieki sukcesom poprzednich dwoch premierow !!
                    • gamon0 Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:45
                      Fnanse i prawo - to też rządzenie... :)))
                      Gospodarka kwitnie, bo nareszcie nie ma kilku poprzednich premierów,
                      przestali przeszkadzać... i mamy rezultaty... :)))
                      • kolter Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:49
                        gamon0 napisał:

> Fnanse i prawo - to też rządzenie... :)))
                        > Gospodarka kwitnie, bo nareszcie nie ma kilku poprzednich premierów,
                        > przestali przeszkadzać... i mamy rezultaty... :)))
                        jak pamietam to dwoch braci K wspieralo rzady buzka ktory zostawil nas ze
                        zrujnowanym budzetem !!
              • gamon0 Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:25
                Żadna prowokacja ani podpucha. Ja szczerze dobrze oceniam rząd!
                A my gamonie nie dajemy się ani zmanipulować, ani zlinczować... :)))
                • ratm1978 Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:28
                  pozdr! tak trzymać
                • kolter Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:28
                  gamon0 napisał:

> Żadna prowokacja ani podpucha. Ja szczerze dobrze oceniam rząd!
                  > A my gamonie nie dajemy się ani zmanipulować, ani zlinczować... :)))
                  Bez urazy a czy to ma zwiazek ze zbyt skromna iloscia tak zwanych szarych
                  komorek ????
                  • gamon0 Re: Ja tam dobrze oceniam rząd 29.05.07, 16:35
                    Znowu dziwne pytanie, ale też odpowiem. Nie.
    • g.suss Re: Sondaż: 72 proc. respondentów źle ocenia rząd 29.05.07, 16:11
      > To jak to sie stalo, ze wygrali wybory na Podlasiu? Ehhh... GW to szmata

To jest depesza PAP za TNS OBOP. Którą, nawiasem mówiąc, czytasz w portalu
      internetowym gazeta.pl a nie w GW. Jeśli na Podlasiu mieszkają sami tacy kumaci
      jak Ty, to masz odpowiedź na swoje pytanie.
    • realista1000 72% przeciw- wg OBOP? No to wybory PiS ma wygrane! 29.05.07, 16:27
      Kto tam wierzy OBOPowi, CBOSowi, Gfk Polonii i innym "układowym" sondażowniom po
      "dmuchaniu" sondażyków w 2005?
      Sondażownie robią miejsce dla LiDu i Kwacha tudzież dla PO i Tuska, ale ... figa
      z makiem! Wybory za 2 lata PiS wygra w cuglach
    • realista1000 Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 16:31
      "wydymają" i w 2009 roku, he, he! Zdemoralizowana Lewica ledwo dyszy, a PO
      jest nieszkodliwa, bo ... bezjajeczna
      • kolter Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 16:32
        realista1000 napisała:

> "wydymają" i w 2009 roku, he, he! Zdemoralizowana Lewica ledwo dyszy, a PO
        > jest nieszkodliwa, bo ... bezjajeczna
        O qurde a ty z jakiej bajki jestes ?? tele PISdzisie ??
        • realista1000 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 16:35
          odpisałem ci wyżej, he, he i trafiłem w twoje "tele" uPOdobania, he, he!
        • ratm1978 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 16:39
          kolter napisał:

> realista1000 napisała:
          >
          > > "wydymają" i w 2009 roku, he, he! Zdemoralizowana Lewica ledwo dyszy, a P
          > O
          > > jest nieszkodliwa, bo ... bezjajeczna
          >
          > O qurde a ty z jakiej bajki jestes ?? tele PISdzisie ??

ble ble ble wszedzie sie wcisnie i truje:)))
          • realista1000 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 16:44
            coś ci nie pasuje? Lubisz jak wszyscy myślą tak samo i to po lewicowemu? To
            wyjedź do ... Korei Północnej - tam sie odnajdziesz. Tylko sie pospiesz, bo Kim
            Dzong Il ledwo dyszy, he, he
            • kolter Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 16:48
              realista1000 napisała:

> coś ci nie pasuje? Lubisz jak wszyscy myślą tak samo i to po lewicowemu? To
              > wyjedź do ... Korei Północnej - tam sie odnajdziesz. Tylko sie pospiesz, bo Kim
              > Dzong Il ledwo dyszy, he, h
              Po co mam jechac do korei przecirz PIS tu nam buduje komunie a kazdy kto
              nie po jego bajce to wrog przemian i zwoleniik ukladu
              www.youtube.com/watch?v=BdxgikwKKGA
              • realista1000 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 17:14
                PiS buduje "komunię"? To bardzo dobrze! Myślałem, że chodzi ci o komunę, bo i to
                niektórzy lewaccy idioci zarzucają PiSowi, chociaż powinni sie z tego cieszyć,
                he, he!

Komunia - portalwiedzy.onet.pl/szukaj.html?S=komunia&pw=1
                komuna - portalwiedzy.onet.pl/szukaj.html?S=komuna&pw=1
                • kolter Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 17:15
                  PISkomunia czyli calkowita klerykalizacja zycia w kraju
                  • realista1000 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 17:27
                    Czytasz za dużo "Faktów i Mitów" i ci sie dobro ze złem kićka zupełnie - ale to
                    u lewaków symptomatyczne!
                    • kolter Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 17:35
                      realista1000 napisała:

> Czytasz za dużo "Faktów i Mitów" i ci sie dobro ze złem kićka zupełnie - ale to
                      > u lewaków symptomatyczne!
                      poczytaj i ty to moze zrozumiesz jak cie kler dyma !!! kiedys
                      kochaliscie moskwe dzis kochacie watykan
                      • realista1000 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:28
                        Bez tego Watykanu, Jana Pawła II i kleru to byś biegał do dzisiaj na smyczy
                        Moskwy, szczekając i aportując na rozkaz, synku niedokształcony
                        • kolter Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:33
                          realista1000 napisała:

> Bez tego Watykanu, Jana Pawła II i kleru to byś biegał do dzisiaj na smyczy
                          > Moskwy, szczekając i aportując na rozkaz, synku niedokształcony
                          gdyby watykan wygnano z polski gdzies w 15,16 wieku to zylibysm conajmniej
                          dzis w polsce na poziomie np; poludniowych niemiec !! a tak mamy typowe
                          katolickie bagienko !! podobne do bananowych republik ameryki lacinskeij!!synku
                          ksiedza i organisty
                          • realista1000 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:41
                            Piszesz:
                            "gdyby watykan wygnano z polski gdzies w 15,16 wieku to zylibysm conajmniej dzis
                            w polsce na poziomie np; poludniowych niemiec !!"

Pewnie tak, zaszczepiliby nam swój język i kulturę (Kulturkampf), a po Polsce
                            ślad by nawet nie został, ale tak się nie stało m.in. dzięki kościołowi
                            katolickiemu i wierze naszych (wątpię by twoich) przodków! A w 15, 16 wieku to
                            dzięki naszej wierze, tolerancji i gościnności przyjęliśmy masę "stulejkowców" z
                            całej Europy - tu stworzyli sobie warunki do egzystencji, uzurpując sobie
                            później dziwne prawa ... własności! Gdyby lewaków wsadzano do więzień tuz po
                            odzyskaniu niepodległości przez Polskę, to dzisiaj bylibyśmy Szwajcarią (nie
                            tylko Niemcami). Tak więc widzisz, synku, nie ośmieszaj się!
                            • kolter Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:50
                              realista1000 napisała:

> Piszesz:
                              > "gdyby watykan wygnano z polski gdzies w 15,16 wieku to zylibysm conajmniej dzi
                              > s
                              > w polsce na poziomie np; poludniowych niemiec !!"
                              >
                              > Pewnie tak, zaszczepiliby nam swój język i kulturę (Kulturkampf), a po Polsce
                              > ślad by nawet nie został, ale tak się nie stało m.in. dzięki kościołowi
                              > katolickiemu i wierze naszych (wątpię by twoich) przodków! A w 15, 16 wieku to
                              > dzięki naszej wierze, tolerancji i gościnności przyjęliśmy masę "stulejkowców"
                              > z
                              > całej Europy - tu stworzyli sobie warunki do egzystencji, uzurpując sobie
                              > później dziwne prawa ... własności! Gdyby lewaków wsadzano do więzień tuz po
                              > odzyskaniu niepodległości przez Polskę, to dzisiaj bylibyśmy Szwajcarią (nie
                              > tylko Niemcami). Tak więc widzisz, synku, nie ośmieszaj się!
                              Od czasow krola wazy skonczyly sie czasy tolerancji w polsce ,nie tylko
                              dlatego hitler budowal u nas obozy bo polska to zadupie europy wielu u nas jest
                              i bylo takich (kobylanskich) co za judaszowe srebniki sprzedawali swoich
                              zydowskich sasiadow niemieckim (40%)katolikom na smierc , ty lepiej glupcze
                              spojrz na gospodarcza mape europy kraje katolickie zawsze sa biedniejsze ,
                              bardziej podatne te spoleczenstwa byly i sa na rzady roznych kacykow , spojrz
                              tez na obie ameryki , super bobata kanada 30% obywateli przyznaje sie do
                              jakiejkolwiek religi nizej USA 90% wierzacych ale tylko 40 milionow z 300 mil
                              to katolicy wiec nie maja szannsy nic zepsuc, a potem az od meksyku raj kleszy
                              sama bieda katolicka i roznego rodzaju kacykowie wspierani przez watykan i
                              amerykanskie koncerny zywieniowe, ale dzieki Bogu w brazyli od kilku lat coraz
                              mnie ludzi przyznaje sie do katolicyzmu
                              • realista1000 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 19:09
                                Ty, kolter, to niezły szajbus musisz być, co? Piszesz, a raczej bredzisz:
                                "ale dzieki Bogu w brazyli od kilku lat
                                coraz mniej ludzi przyznaje sie do katolicyzmu"
                                Katolików upokarzasz i odsądzasz od czci i wiary, ale B o g u dziękujesz, co?
                                Dziwni wy jesteście - zakompleksieni jacyś, bez korzeni, samotni, nielubiani,
                                niewdzięczni - prawdziwie lud o twardym karku. Ale kasiorę to uwielbiacie, nie?
                                gdybyście mogli, to byście sie do niej modlili, co? Nie tylko bogactwo sie w
                                życiu liczy, materialisto lewicowy i zateizowany. Tacy osobnicy jak ty, to nawet
                                nie wiedzą już pewnie, co znaczą słowa: Bóg, honor, ojczyzna? Nie uświadamiaj
                                innych, znerwicowany masoński oszołomie, skoro bredzisz rzeczy, które same sobie
                                przeczą
                                • kolter Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 19:15
                                  > nie wiedzą już pewnie, co znaczą słowa: Bóg, honor, ojczyzna? Nie uświadamiaj
                                  > innych, znerwicowany masoński oszołomie, skoro bredzisz rzeczy, które same sobi
                                  > e
                                  > przeczą
                                  Wy za to wieszajac wyzej flage zolto biala od bialo czerwonej wiecie
                                  co to honor !! niestety dla ciebie w tym kraju zydzi byli bochaaterami a
                                  katolickich biskoow za zdrade wieszano
                                  • realista1000 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 21:16
                                    Tak, oni byli "bochaaterami" (naucz się pisać poprawnie, pacanie), zwłaszcza
                                    Wolińska, Berman, Michnik i inni z korzonkami w KPP! To dopiero bohaterstwo, he, he
                                    • kolter Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 30.05.07, 08:44
                                      realista1000 napisała:

> Tak, oni byli "bochaaterami" (naucz się pisać poprawnie, pacanie), zwłaszcza
                                      > Wolińska, Berman, Michnik i inni z korzonkami w KPP! To dopiero bohaterstwo, he
                                      > , he
                                      Przy kaczynskich , giertychu , rydzyku i lepperze to nawet kura domowa
                                      to super bochaterka prosty buraku !!
          • ratm1978 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 16:46
            ja kolego mówię to koltera:))
            ale tu dziś nerwowo
            • realista1000 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 16:55
              Bardzo cię przepraszam!
            • ratm1978 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 16:58

• realista1000 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 17:23
                Przepraszam, ratm, ale musze ci zwrócić uwagę - źle "podpinasz" swoje posty -
                wygląda to tak, jakbyś rozmawiał sam ze sobą - chyba coś źle "klikasz" - stad
                chyba i moje pomyłki
              • funny5 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 17:33
                ratm1978 napisał:

>
                ---
                A co wedlug ciebie znaczy srodek jest masażem?
                • ratm1978 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 17:44
                  McLuhan mówił „medium is the message” (medium jest przekazem) – określone media
                  wymuszają określoną dramaturgię...oddziałuje na nasze nerwy

Na większość ludzi radio oddziałuje bardzo silnie (”z przywołaniem”), oferując
                  świat milczącego porozumienia pomiędzy pisarzem-spikerem a słuchaczem. Chodzi
                  właśnie o tę bezpośredniość radia. Osobiste doświadczenie. Odbierana
                  podświadomie głębia radia jest naładowana rozbrzmiewającymi odgłosami
                  plemiennych rogów i starożytnych bębnów. Tkwi to w istocie tego środka
                  przekazu, z jego siłą przekształcania psychiki i społeczeństwa w jedną kabinę
                  pogłosową. Rezonansowy wymiar radia był przez scenarzystów, z kilkoma tylko
                  wyjątkami, lekceważony. Słynna audycja Orsona Wellesa o inwazji Marsjan była
                  zwykłym pokazem wszechogarniających, całkowicie angażujących możliwości odbioru
                  słuchowego, zapewnianego przez radio. Dopiero Hitler potraktował serio tak
                  rozwinięte przez Orsona Wellesa radio.
                  Dziś to TV i internet. Polecam
                  • funny5 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 17:58
                    ratm1978 napisał:

> McLuhan mówił „medium is the message” (medium jest przekazem)
                    ---
                    • ratm1978 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:09
                      to nie zgrywaj głupa z tym "środkiem" PiSkaczorze
                      dzieki za uwagę - już się poprawiłem
                      == medium is the message ==
                      • funny5 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:15
                        ratm1978 napisał:

> to nie zgrywaj głupa z tym "środkiem" PiSkaczorze
                        -----
                        Ja PiSSkaczorem?Dowcip roku
                        • ratm1978 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:16
                          a kto może ja:)
                          • kolter Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:17
                            ratm1978 napisał:

> a kto może ja:)--
                            Ano ty tu siejesz PISkomusza propagande
                            • ratm1978 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:18
                              do budy!
                              • kolter Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:26
                                ratm1978 napisał:

> do budy!
                                O pseudo hanys dal glos , a przyzwyczajenie to ma jeszczeze wsi
                                gdzie chadzal z krowmi
                          • funny5 Re: Jarek i Lech"wydymali"sondażownie w 2005 29.05.07, 18:21
                            ratm1978 napisał:

> a kto może ja:)
                            • ratm1978 :) 29.05.07, 18:23
                              popieram to co dobre, ganie za głupotę
                              ale to kotler z karlikiem mnie zaszufladkowali
                              ty zresztą też... ja głosowałem jednak na PO
                              teraz żałuję
                              PS. no coś ten masaż mi po głowie chodzi:)
                              • kolter Re: :) 29.05.07, 18:29
                                ratm1978 napisał:

> popieram to co dobre, ganie za głupotę
                                > ale to kotler z karlikiem mnie zaszufladkowali
                                > ty zresztą też... ja głosowałem jednak na PO
                                > teraz żałuję
                                > PS. no coś ten masaż mi po głowie chodzi:)
                                Czy to PIS czy samabronia, czy girtychownia to wszystko jeden ptak
                                wiec najlepiej pisac PISkomunia
                              • kolter Re: :) 29.05.07, 18:30
                                ratm1978 napisał:

> popieram to co dobre, ganie za głupotę
                                > ale to kotler z karlikiem mnie zaszufladkowali
                                > ty zresztą też... ja głosowałem jednak na PO
                                > teraz żałuję
                                > PS. no coś ten masaż mi po głowie chodzi:)
                                Pamietasz Kralik kto tak zmienal twoj nick ?? niejaki leonard3( swiec
                                panie nad jego dusza) , oraz fiszek 2 czyli fisiek
                                • ratm1978 Re: :) 29.05.07, 18:34
                                  do budy!
                                  • funny5 Re: :) 29.05.07, 18:36
                                    ratm1978 napisał:

> do budy!
                                    ---
                                    Chcesz psy masowac?
                                  • kolter Re: :) 29.05.07, 18:36
                                    ratm1978 napisał:

> do budy!
                                    Jednak lecha nie pobijesz z jego spieprzaj dziadu synku !!
                                    • realista1000 Re: :) Lecha przebija ... Kwach 29.05.07, 18:50
                                      "Kup sobie sznur" rzekł Kwach do sikającego po nogach ze strachu Oleksego, który
                                      nazwał go (trafnie) "małym krętaczem", he, he
                                      • funny5 Re: :) Lecha przebija ... Kwach 29.05.07, 18:51
                                        realista1000 napisała:

he, he
                                        ---
                                        Zupelnie rechot Leppera
                                        • kolter Re: :) Lecha przebija ... Kwach 29.05.07, 18:54
                                          HEhehehehehehehehe jak mozna zgwalcic prostytutke !!
                                        • ratm1978 a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:02
                                          i jego poularności 50-70% :) podobający sie tłumowi. Niestety w polsce
                                          wybierani są ludzi popularni a nie lepsi. To cały fenomen Kwaśniewskiego,
                                          prezydnta malowanego prezydenta wszystkich polaków;) ..no i żona, lubiąca
                                          flesze ale jak to ostatnio zauważył Oleksy ....nie bede cytował bo wszyscy
                                          wiedzą
                                          i nawet sfałszowanie i notoryczne wciskanie kitu o mgr nie zaszkodził jego
                                          popularności

== medium is the message ==
                                          • funny5 Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:03
                                            Jestes wielce oryginalny jak wszystkie PiSSkaczki.Kwa,kwa
                                            • ratm1978 Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:12
                                              ...bo nie masz argumentu czy jak?:)
                                              • funny5 Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:15
                                                Jakich argumentow i na co masazysto?
                                          • ratm1978 Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:09
                                            Ruch na Rzecz Obrony Niewiadomoczego był mojego stwierdzenia oczywistym
                                            przykładem...bo co to miało być przyszli zebrali sie pogadali i
                                            wyszli...związek autorytetów pouczył gawiedź o naszy problemach i sie rozszedł
                                            (a 43%polaków nei wierzy autorytetom)
                                          • kolter Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:12
                                            Lepsze to niz reklamowka rece pani prezydentowej wsiadajcej do samolotu
                                            • ratm1978 Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:16
                                              widziałem śmiesznie to wyglądało..początki sątrudne a pamiętasz filmik jak
                                              Jolcia pięknie tańczyła z Olkiem w rytm muzyki DISCO POLO? działo sie to
                                              podczas kampani wyborczej..pierwszej gdzi kandydował mąż
                                              wyglądała przekomicznie
                                              każdy sie musi "wdrożyć" tutaj lifting tu solarium (popularność
                                              • funny5 Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:18
                                                ratm1978 napisał:

> podczas kampani wyborczej..pierwszej gdzi
                                                ---
                                                Zalosny jestes masazysto
                                                • ratm1978 Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:21
                                                  jak krytykować to krytykować wszystkich i to po równo
                                                  masażysta
                                              • kolter Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:28
                                                ratm1978 napisał:

> widziałem śmiesznie to wyglądało..początki sątrudne a pamiętasz filmik jak
                                                > Jolcia pięknie tańczyła z Olkiem w rytm muzyki DISCO POLO? działo sie to
                                                > podczas kampani wyborczej..pierwszej gdzi kandydował mąż
                                                > wyglądała przekomicznie
                                                > każdy sie musi "wdrożyć" tutaj lifting tu solarium (popularność
                                                Smieszne czy nie ale 70% poparcia to kaczki nigdy nawet we dwie nie mialy
                                                choc takie prawe i sprawiedliwe
                                                >
                                                • ratm1978 Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:30
                                                  popularnosc!
                                                  • funny5 Re: a propos Aleksandra K. 29.05.07, 19:31
                                                    ratm1978 napisał:

> popularnosc!
                                                    ---
                                                    Oczywiscie masazysto
                                                  • kolter Ok PISdziewice zegnam !! 29.05.07, 19:36
                                                    Funny 5 pozdrawiam !! i zycze sukcesow w walce z PISkomunia , przydupasami
                                                    watykanu !!!
                                                  • funny5 Re: Ok PISdziewice zegnam !! 29.05.07, 19:37
                                                    kolter napisał:

> Funny 5 pozdrawiam !! i zycze sukcesow w walce z PISkomunia , przydupasami
                                                    > watykanu !!!
                                                    ----
                                                    I wzajemnie.Tez zegnam.Ide z jamniczkami na spacer
                                      • kolter Re: :) Lecha przebija ... Kwach 29.05.07, 18:53
                                        realista1000 napisała:

> "Kup sobie sznur" rzekł Kwach do sikającego po nogach ze strachu Oleksego, któr
                                        > y
                                        > nazwał go (trafnie) "małym krętaczem", he, he
                                        Ale wy harcerzyki mozecie co najwyzej kwacha w laske cmoknac , za durni
                                        jestescie dla niego PISdziewice
                                        • realista1000 Re: :) Lecha przebija ... Kwach 29.05.07, 19:13
                                          kolter napisał:

> realista1000 napisała:
                                          >
                                          > > "Kup sobie sznur" rzekł Kwach do sikającego po nogach ze strachu Oleksego
                                          > , któr
                                          > > y
                                          > > nazwał go (trafnie) "małym krętaczem", he, he
                                          >
                                          > Ale wy harcerzyki mozecie co najwyzej kwacha w laske cmoknac , za durni
                                          > jestescie dla niego PISdziewice

Kaczyńscy wciągną nosem Kwacha razem z jego "gołogłową" laską i wydalą tym
                                          narządem, który tak uwielbiają Biedroń i zdewianciałe lewaki.
                                          • kolter Re: :) Lecha przebija ... Kwach 29.05.07, 19:17
                                            > >
                                            > > Ale wy harcerzyki mozecie co najwyzej kwacha w laske cmoknac , za d
                                            > urni
                                            > > jestescie dla niego PISdziewice
                                            >
                                            >
                                            > Kaczyńscy wciągną nosem Kwacha razem z jego "gołogłową" laską i wydalą tym
                                            > narządem, który tak uwielbiają Biedroń i zdewianciałe lewaki.
                                            za krotkie nozki maja ci panowie zeby dorownac kwachowi , juz od dawna
                                            wrzeszczycie PISdzielce ze kwach to zlodziej i nic nie potraficie udowodnic
                                            cieniasy przykoscielne , jedyne co wam wychodzi to modly o deszcz!
    • palestrina2005 Spoko, za to dobrze oceniają Ziobro 29.05.07, 17:16
      On bedzie lokomotywą wyborczą PiS w przyszłych wyborach...
      • kolter Re: Spoko, za to dobrze oceniają Ziobro 29.05.07, 17:17
        palestrina2005 napisał:

> On bedzie lokomotywą wyborczą PiS w przyszłych wyborach...
        ktorych??
        • realista1000 za to spada "cena" i "waga" Michnika 29.05.07, 17:25
          wiadomosci.onet.pl/1544133,11,item.html
          • kolter Re: za to spada "cena" i "waga" Michnika 29.05.07, 17:33
            Wyrok nieprawomocny zostanie zmieniony wyrzej skoro wszyscy wiemy ze Michnik w
            PZPR w przeciwienstwie do polowy PISu nigdy niebyl !!
            • realista1000 Re: za to spada "cena" i "waga" Michnika 29.05.07, 18:33
              "wyrzej"???? Ale "ortograf" z ciebie, he, he! Ty jesteś pewnie z tych
              "wykrztałconych lewakuf", co?
              • kolter Re: za to spada "cena" i "waga" Michnika 29.05.07, 18:35
                realista1000 napisała:

> "wyrzej"???? Ale "ortograf" z ciebie, he, he! Ty jesteś pewnie z tych
                > "wykrztałconych lewakuf", co?
                Typowe dla PISbaranow kiedy brak merytorycznej odpowiedzi to wala po jakis
                drobnych bledach , marni z was PISkomunici
                • realista1000 Re: za to spada "cena" i "waga" Michnika 29.05.07, 18:42
                  merytorycznie ??? na twoje cienkie posty? Za dużo wymagasz, synku! he, he
                  • kolter Re: za to spada "cena" i "waga" Michnika 29.05.07, 18:51
                    realista1000 napisała:

> merytorycznie ??? na twoje cienkie posty? Za dużo wymagasz, synku! he, he
                    To synku zostalo ci od czasu kiedy twoj katecheta wprowadzal cie w
                    cudowny meski swiat sexu ??
                    • realista1000 Re: za to spada "cena" i "waga" Michnika 29.05.07, 19:16
                      Rozumiem teraz twoją zwierzęcą niechęc do kościoła katolickiego - pewnie byłeś
                      ministrantem i ktoś się próbował do ciebie "dobrać", tak? Tak, to musi bardzo
                      boleć i żal mi ciebie, kolter, naprawdę.
                      • kolter Re: za to spada "cena" i "waga" Michnika 29.05.07, 19:26
                        realista1000 napisała:

> Rozumiem teraz twoją zwierzęcą niechęc do kościoła katolickiego - pewnie byłeś
                        > ministrantem i ktoś się próbował do ciebie "dobrać", tak? Tak, to musi bardzo
                        > boleć i żal mi ciebie, kolter, naprawdę.
                        Moze inaczej , ktroegos pieknego dnai ktos pokazal mi dekalog ktory jest w
                        bibli cos mi nie gralo w nim chodzi o 2 przykazanie ktore wyraznie zakazuje
                        modlic sie do rzezb i orazow , jednak moj znajomy katabas nijak nie wiedzial o
                        co mi chodzi ksiega wyjscia 20 4-5 zastanowilomnie zas czemu ostatnie
                        przykazanie jest w calosci choc kler naucza je jako dwa osobne 20.17 w tej
                        chwili zrozumialem ze zaden facet w sukience juz nigdy mnie nie oszuka !!

www.ojceimatki.republika.pl/mono/dekalog/dekalog.htm
                        online.biblia.pl/rozdzial.php?id=70
                        online.biblia.pl/rozdzial.php?id=70
                        • realista1000 Re: za to spada "cena" i "waga" Michnika 29.05.07, 21:13
                          O, kolter-świadek Jehowy? Według waszego założyciela, to koniec świata był już
                          chyba z 5-6 razy, co? To się nazywa proroctwo! Sami nie wiecie, w co wierzycie,
                          biedaki.
                          • kolter Re: za to spada "cena" i "waga" Michnika 30.05.07, 08:42
                            realista1000 napisała:

> O, kolter-świadek Jehowy? Według waszego założyciela, to koniec świata był już
                            > chyba z 5-6 razy, co? To się nazywa proroctwo! Sami nie wiecie, w co wierzycie,
                            > biedaki.
                            Biedaku nie jestem swiadkiem jehowy a to co ci zacytowalem to powie ci
                            kazde dziecko z rodziny ewangielikow bo oni choc wiedza po co chodzi sie do
                            kosciola !!
    • tadjan Sondaż: 72 proc. respondentów źle ocenia rząd 29.05.07, 18:04
      No to już jest manipulacja, takiego premiera nie było przez ostatnie 1000 lat a
      GW kombinuje jakby poniżyć nasze samo dobro, naszego kochanego premiera- nasze
      słoneczko nadwiślańskie. Oj będziecie redaktorze bulić jak Rayanair.
      • kolter Re: Sondaż: 72 proc. respondentów źle ocenia rząd 29.05.07, 18:10
        www.youtube.com/watch?v=BdxgikwKKGA
    • jupiss A MY PISiory i tak wygramy wybory !!!! 29.05.07, 18:05
      • funny5 Re: A MY PISiory i tak wygramy wybory !!!! 29.05.07, 18:26
        Niepoprawny marzyciel
        PS.Swietny nick piss
    • ingostar Wszystko zależy od tego jak się zada 29.05.07, 18:36
      pytanie.takie są te sondaże.Ja też mogę nie byc do końca zadowolony z rządu,ale
      zagłosowałbym na PIS.To napewno lepsze niż SLD i PO czyli AWS bis.
      • kolter Re: Wszystko zależy od tego jak się zada 29.05.07, 18:37
        ingostar napisał:

> pytanie.takie są te sondaże.Ja też mogę nie byc do końca zadowolony z rządu,ale
        >
        > zagłosowałbym na PIS.To napewno lepsze niż SLD i PO czyli AWS bis.
        Uzasadnij to w 25 slowach !!
        • ingostar To co się stało na Podlasiu 29.05.07, 19:05
          za dwa lata stanie się w całej Polsce.
          • funny5 Re: To co się stało na Podlasiu 29.05.07, 19:08
            ingostar napisał:

> za dwa lata stanie się w całej Polsce.
            -----
            Wrozbita PiSSowski?
            • ratm1978 Re: To co się stało na Podlasiu 29.05.07, 19:29
              nie doceniasz Kaczorów...gdyby przy tak zmasowanym ataku mediów i "autorytetów"
              byli Tusk lub Kawas...tak długo by nie uciągnąli-niestety
              a przy nast wyborach bedzie niespodzianka:) bez samoobrony-im juz dziekuje
              • kolter Re: To co się stało na Podlasiu 29.05.07, 19:33
                ratm1978 napisał:

> nie doceniasz Kaczorów...gdyby przy tak zmasowanym ataku mediów i "autorytetów"
                >
                > byli Tusk lub Kawas...tak długo by nie uciągnąli-niestety
                > a przy nast wyborach bedzie niespodzianka:) bez samoobrony-im juz dziekuje
                hitler tez byl zdeterminowany zeby rzadzic za wszelka cene
      • funny5 Re: Wszystko zależy od tego jak się zada 29.05.07, 18:38
        ingostar napisał:

>
        > zagłosowałbym na PIS.To napewno lepsze niż SLD i PO czyli AWS bis.
        ----
        Glosuj sobie na PiSS (celowo 2xs)=AWSbis=PRLbis
        • kolter Re: Wszystko zależy od tego jak się zada 29.05.07, 18:40
          AWS to kleu byl wierny pies, dzis o ta role bije sie PIS , LPR i Samabronia!!
          • prokto funny i kolter wierne psy kwaśniewskiego. 29.05.07, 19:26
            • kolter Re: funny i kolter wierne psy kwaśniewskiego. 29.05.07, 19:29
              Dzieki Boze za kwacha , a niech wszystkie plagi egipskie spadna na watykanska
              kolonie za kaczorow wybor
            • funny5 Re: funny i kolter wierne psy kwaśniewskiego. 29.05.07, 19:33
              No prosze proktolog nie strajkuje?
              • kolter Re: funny i kolter wierne psy kwaśniewskiego. 29.05.07, 19:34
                Na pol etatu dupe lize !! tylko
                • prokto Re: funny i kolter wierne psy kwaśniewskiego. 29.05.07, 19:41
                  gowno przez was przemawia.Pierwsza Beza was nie wyprowadziła na trawkę ?
                  • pierot6 80% Polaków należy do "układu'.....przyzwoitych! 29.05.07, 20:01
                    Ci co popierają Kaczyńskich, to zagubieni,bez wykształcenia, zniewoleni....
                    • prokto Re: 80% Polaków należy do "układu'.....przyzwoity 29.05.07, 20:04
                      O Wielki Bluzgacz na forumowisku. A gdzie twoje uwagi o odbycie?
    • allspice Re: Sondaż: 72 proc. respondentów źle ocenia rząd 29.05.07, 21:15
      I to jest prawda najprawdziwsza. Tylko 28% ocenia pozytywnie rząd.
    • abba15 Sondaż robiony w GWnie chyba? 29.05.07, 21:19
    • marek802 Re: Sondaż: 72 proc. respondentów źle ocenia rząd 29.05.07, 22:37
      Myślę że znacznie więcej źle ocenia Gazowyborczą i Platformę Obłudników z jej
      fuhrerkiem Tuske.
      • vitabravo Wystarczyło iść od towarzysza do towarzysza.. 29.05.07, 23:14
        ...z mikrofonem w ręku i mamy takie wyniki sondażu.
        • marek802 Re: Wystarczyło iść od towarzysza do towarzysza.. 29.05.07, 23:21
          fakt, obop pewnie popytał swoje rodzinki i znajomych czyli elektorat czerwono-
          różowy
          Pewnie niektórzy wypełniali też ankiety jak Piszczyk w "Zezowatym szczęściu"..
    • yxcv SONDAZ 30.05.07, 22:55
      przeprowadzono na zlecenie komunistow,w oparciu 1000 tel do czlonkow SLD;LID;PO;
      z poparciem komunistycznach dziennikarzy lub innych piszacych artykuly na
      zlecenie,czyli dziennikarski zaklad uslugowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka