marcin.dyzma.pacynkiewicz To nie jest konto Piechoty! 31.05.07, 10:33 Przyznaję się, to jest moje konto. Czy mogę teraz wszystkie pieniądze przelać legalnie na swój rachunek w PKO BP? Albo przynajmniej na konto mamy w Banku Mazowieckim? Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 Ziobro ma sp[ore konto....kłamstw i pomówień ! 31.05.07, 10:43 Ilu jeszcze chorych musi umrzeć, przez tego nikczemnego osobnika? Odpowiedz Link Zgłoś
debergerac Hasło Archibald 31.05.07, 10:56 Gruchnęła dziś informacja, że jakaś gruba ryba posiada w szwajcarskim banku konto na hasło "Archibald". Ja tylko kręcę głową i myślę sobie - psiamać jak można mieć takie hasło, które potrafi złamać pierwszy pryszczaty hacker? Jak można grubą kasę trzymać na koncie z hasłem a na tworzeniu haseł znać się jak krowa na gwiazdach? To przecież dotyka ciut wcześniej lub ciut później każdego polityka. Panowie politycy! Uczcie się do diaska tego jak macie na przyszłość tworzyć takie hasła: Po pierwsze bez żadnych imion. Nawet psów kolegów. Nawet tej smukłej pani z wczasów w Kołobrzegu. Bez dat urodzin dzieci, bez numeru buta, jeśli już nazwa miasta to gdzieś w stanie Utah. Raz małe raz duże litery, znaki przestankowe i kilka liczb z sufitu. Prosze. Już gotowe. Liczę że za lat kilka na pierwszych stronach gazet przeczytam: Odkryto konto na tajne hasło %$346&WsfAZet ! ----------------------- debergerac.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2o05 PiS musi odejść 31.05.07, 11:15 PiS rządzi źle, musi odejść... zostałem oszukany! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek995510 Re: PiS musi odejść 31.05.07, 11:40 PiS bedzie rzadzil jeszce nastepna kadencje, poczekajmy az wszystkie afery ujrza swiatlo dzienne,ciekawe kto bedzie nosil paczki do wiezienia? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2o05 Re: PiS musi odejść 31.05.07, 11:49 niech rozliczaja, jestem za ale niech obejza swoje spoty wyborcze jeszcze raz i zobacza ze nic nie robia z tego co obiecali, ludzie maja prawo strajkowac i rozliczac z obietnic, my ich wybralismy i my ich utrzymujemy Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: palestrina2o05 02.06.07, 02:29 palestrina2o05 napisał: > PiS musi odejsc > niech rozliczaja, jestem za > > ale niech obejza swoje spoty wyborcze jeszcze raz i zobacza ze nic nie robia z > tego co obiecali, ludzie maja prawo strajkowac i rozliczac z obietnic, my ich > wybralismy i my ich utrzymujemy Lewizno! Wiadomo, ze tylko czerwonych klonow jak ty stac na takie wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Czy Jacek Piechota ma konto w Szwajcarii? 31.05.07, 15:14 > Jezeli dochody sa legalne, to niech on ma konto bankowe i na ksiezycu. To akurat nie jest najlepszy pomysl - lech..arki by mu je ukradli razem z ksiezycem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Czy Jacek Piechota ma konto w Szwajcarii? 31.05.07, 19:27 Konto wszystkich w oczy kole,ale ja wolę swoje konto oglądac,zwłaszcza ,kiedy jest tylko moje i nikomu,żadnej władzy nie zazdroszczę,ale i nawet wybaczam,że mam takie ...na minusie. Odpowiedz Link Zgłoś
miko521 Czy Jacek Piechota ma konto w Szwajcarii? 01.06.07, 23:20 co trzeba zrobić w Szwajcarii aby wypłacić na hasło pieniądze z tego konta. Odpowiedz Link Zgłoś