pearl.jam.prv.pl 06.06.07, 10:30 Pierwszy koncert PearlJam w Polsce od 7 lat. Nie można przegapić tego wydarzenia. Wszystko o koncercie i zespole znajdziecie tutaj: www.loveandtrust.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mis.bialy Re: Ostatni taki zespół 06.06.07, 10:44 Koncert za tydzień! Nie mogę się już doczekać:) To będzie wielkie święto fanów Pearl Jam w Polsce. Słucham ich od wielu lat i byłam na kilku koncertach, ale każdy z nich był zawsze jedyny w swoim rodzaju. Do zobaczenia w Chorzowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wajman1 Re: Ostatni taki zespół 06.06.07, 12:08 No,no Panie Robercie piękny tekst. Zgadzam się z większością stwierdzeń zawartych w tekście. Pearl Jam jest wielkim zespołem i z pewnością pokaże jeszcze wiele ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Disko kasety lepsze od kobiety! 13.06.07, 20:40 Co tam jakies brudasy szatany. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Ostatni taki zespół 14.06.07, 00:00 niech tam bedzie,,, ale w polsce nikt tak nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
forum_eizo001 Re: Ostatni taki zespół 13.06.07, 21:13 skończyli się na CAZRNYM ALBUMIE chociaż potem KILL'emm ALL na GARAGE INC. też niezła piosenka ale to tylko komercja Odpowiedz Link Zgłoś
bob75rob1 Re: Ostatni taki zespół 13.06.07, 21:34 Niestety nie było mi dane zobaczyć ich kiedykolwiek na żywo, ale darzę Pearl Jam wielkim sentymentem. Mam jeszcze ich pierwszą płytę na kasecie, wytartą i zjechaną, ale przechowywaną raczej jako relikt - największa muzyczna pamiątka z czasów szkoły średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kloozkha Re: Ostatni taki zespół 13.06.07, 23:55 ale oni temn drugi koncert w polsce zagrali nie dlatego, że ludzi tyle było, ale dlatego, że koncert w jakimś tam Budapeszcie czy gdzieś się nie sprzedał i został odwołany. Veder mówił o tym ze sceny, wiem bo byłem, więc bez ściem i tworzenia legendy bóg wie jakiej proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanad Re: Ostatni taki zespół 14.06.07, 15:30 rozumiem ze zapomnieliscie o istnieniu znacznie bardziej zroznicowanego niz pearl jam w formie i tresci - SONIC YOUTH. w zwiazku czym bezpodstawna wydaje mi sie teza tytulowa zwazywsze na zaangazowanie SY w warstwie tekstowej.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś