teresa9999 O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 18:21 W POLSCE JEST CHYBA WOLNOŚĆ POGLĄDÓW ?KAŻDY MA PRAWO POWIEDZIEĆ CO MYŚLI NA DANY TEMAT,A NIKT NIE POWINIEN GO ZA TO OBRAŻAĆ.A JEŻELI OBRAZIŁ WINIEN PRZEPROSIĆ.POWINIEN O TYM WIEDZIEĆ KAŻDY MĄDRY CZŁOWIEK,A KATOLIK WINIEN DAĆ DOBRY PRZYKŁAD.TEGO MNIE UCZONO W DOMU I NA RELIGI.TERESA Odpowiedz Link Zgłoś
mazur33x Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 18:25 Szkoda, że Ci przy okazji nie powiedzieli gdzie jest CAPS LOCK... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 18:54 mazur33x napisał: > Szkoda, że Ci przy okazji nie powiedzieli gdzie jest CAPS LOCK... Teresa chciala to W Y K R Z Y C Z E C...;))) Dziwisz sie jej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 18:27 teresa9999 napisała: > W POLSCE JEST CHYBA WOLNOŚĆ POGLĄDÓW ?KAŻDY MA PRAWO POWIEDZIEĆ CO MYŚLI NA > DANY TEMAT,A NIKT NIE POWINIEN GO ZA TO OBRAŻAĆ.A JEŻELI OBRAZIŁ WINIEN > PRZEPROSIĆ.POWINIEN O TYM WIEDZIEĆ KAŻDY MĄDRY CZŁOWIEK,A KATOLIK WINIEN DAĆ > DOBRY PRZYKŁAD.TEGO MNIE UCZONO W DOMU I NA RELIGI.TERESA . .Tereniu sluchaj no nazywanie Kobiet ktore chcialy zaprotestowac przeciwko drakonskim zmianom w konstytucji szambem to poprostu chamstwo i tyle , niewiem czy wiesz ale kobiety chcialy jedynie prawa do wyboru pomiedzy swoja smiercia a smiercia nienarodzonego dziecka KAZDY MA PRAWO DO ZYCIA WIEC MATKA ZAGROZONA PATOLOGICZNA CIAZA TEZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 18:57 Nie wiem Kolter ktory z nas, ale ktorys nie zrozumial Teresy, wydaje mi sie, ze Teresa podajac przyklad czego ja uczono w domu, a uczono ja dobrze, okazuje swoje oburzenie zachowaniem rydzyka. Nie wiem, moze sie myle... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 19:00 > Nie wiem, moze sie myle... ;))) widac szybciej napisalem niz pomyslalem :(((( fakt , zwracam jej Honor Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 18:53 Slusznie Tereso, ja pomimo, ze istnieje w ewidencjach jako katolik, katolikiem raczej bym sie nie okreslil, poniewaz przestalem respektowac kosciol katolicki, ale gleboko wierze w wartosci o ktorych wczesniej piszesz - "krzyczysz" ;) Pogarda kosciola katolickiego do milosierdzia i nauk Chrystusa, bo tym jest zachowanie ojca Rydzyka, jest wlasnie tym, co odwrocilo mnie od niego jeszcze w dziecinstwe :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Rydzyk zachowaniami przypomina mi Geja a Wam? 06.06.07, 18:32 nam zas przypomina bezczelnego pedala Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Rydzyk zachowaniami przypomina mi Geja a Wam? 06.06.07, 19:15 kolter napisał: > nam zas przypomina bezczelnego pedala Eeee tam beszczelnego ;) Pedala z kur...ami w oczach...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Rydzyk zachowaniami przypomina mi Geja a Wam? 06.06.07, 19:19 kralik111 napisał: > kolter napisał: > > > nam zas przypomina bezczelnego pedala > > Eeee tam beszczelnego ;) > > Pedala z kur...ami w oczach...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zeby nie bylo ! ja nie jestem wrogiem Gejow !!!! ::))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Rydzyk zachowaniami przypomina mi Geja a Wam? 06.06.07, 19:40 kolter napisał: > kralik111 napisał: > > > kolter napisał: > > > > > nam zas przypomina bezczelnego pedala > > > > Eeee tam beszczelnego ;) > > > > Pedala z kur...ami w oczach...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Zeby nie bylo ! ja nie jestem wrogiem Gejow !!!! ::))))) to co, zaczynamy sie modlic do nich...? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Rydzyk zachowaniami przypomina mi Geja a Wam? 06.06.07, 19:42 kralik111 napisał: > kolter napisał: > > > kralik111 napisał: > > > > > kolter napisał: > > > > > > > nam zas przypomina bezczelnego pedala > > > > > > Eeee tam beszczelnego ;) > > > > > > Pedala z kur...ami w oczach...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > > > > Zeby nie bylo ! ja nie jestem wrogiem Gejow !!!! ::))))) > > > to co, zaczynamy sie modlic do nich...? > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Po aramejsku czy lacina?? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Rydzyk zachowaniami przypomina mi Geja a Wam? 06.06.07, 19:46 kolter napisał: > Po aramejsku czy lacina?? Oh, fuck me mate, whatever...;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Przepros, przeprosi 06.06.07, 18:33 jezus_galilejczyk napisała: > Juz ja z Ojcem pogadam. ale szybko bo Majowie zapowiedzieli konic swiata za 5 lat !! ::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Przepros, przeprosi 06.06.07, 19:44 jezus_galilejczyk napisała: > Juz ja z Ojcem pogadam. Tylko nie badz zbyt ostry, Ojciec czlowiekiem tylko jest...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 18:30 Rydzyk to zwykła czarna szmata Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 przeprosiny od tego psychopaty bylyby obraza 06.06.07, 18:33 Rydzyk to zakała i wstyd polskiego kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
critto warcholstwo Rydzyka 06.06.07, 18:34 ksiadz Rydzyk zachowal sie jak OSTATNI CHAM I PROSTAK. Obrazil Kobiete, w dodatku Pierwsza Dame Rzeczypospolitej Polskiej. Ja tez jestem przeciwko aborcji (akceptuje ja jedynie w obronie zycia lub zdrowia matki Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 rydzyk i kaczka i honor? oczadziales? 06.06.07, 19:38 ja sie bilem w obronie kobiet kilka razy nie zawsze wygralem :) i jak zycie tak sie ulozy to znow zawalcze, ale taki rydzyk za sutanna sie schowa obraża cienias wszystkich i chowa sie za sutanna;) w dupe bym go nawet nie kopnął.. nie wart jest tego Odpowiedz Link Zgłoś
znajdaaa O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 18:36 to on dziś podobno wskoczył do papamobile Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Ordynarne katochamidło, prostackie i aroganckie 06.06.07, 18:43 I tyle o panu Rydzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ordynarne katochamidło, prostackie i aroganck 06.06.07, 18:46 obarczone kompleksem Boga...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 o.Rydzyk miał rację 06.06.07, 18:48 Szambem moralnym jest apelowanie o 'prawo' do zabijania chorych dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: o.Rydzyk miał rację 06.06.07, 18:51 mg2005 napisał: > Szambem moralnym jest apelowanie o 'prawo' do zabijania chorych dzieci... szambem moralnym jest pozwalac umierac kobietom z zagrozonymi ciazami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: o.Rydzyk miał rację 06.06.07, 18:53 o jakich dzieciach napisałaś...?! po urodzeniu są niemowlęta, nie wiem, kiedy kończy się okres niemowlęctwa, ale nawet morderstwo niemowlaka jest w Polsce karane z całą surowością...! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: o.Rydzyk miał rację 06.06.07, 19:05 mg2005 napisał: > Szambem moralnym jest apelowanie o 'prawo' do zabijania chorych dzieci... Nie rozumiesz problemu mlody czlowieku, czasami jest tak, ze kobieta ciezarna z powodu powiklan nie moze urodzic dziecka, musi wybrac, swoje zycie albo zycie dziecka, teraz wyobraz zobie, ze ta kobieta ma juz dzieci, i co, ma osierocic je ? A co gdy takobieta zapragnie miec jeszcze piecioro dzieci ? Usmiercajac ja prawem rydzyka, usmiercasz kolejne nienarodzone dzieci... Sam widzisz, kij ma zawsze dwa konce ;) Przemysl to mlody czlowieku, bo bardzo latwo jest wydac wyrok, ale o wiele trudniej jest wydac wyrok sprawiedliwy...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: o.Rydzyk miał rację 06.06.07, 21:22 A ty Karliku mieszasz, albo nie rozumiesz o czym mówiła ustawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: o.Rydzyk miał rację 07.06.07, 12:16 vitabravo napisał: > A ty Karliku mieszasz, albo nie rozumiesz o czym mówiła ustawa. Nie, ja nie mieszam, padalem tylko jerden z bardzo prawdopodobnych przykladow jakie skutki niosla za soba ta ustawa, a jak ty ja rozumiesz...? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
metastasis O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 18:48 Ojciec dyrektor po raz kolejny pokazuje, że ma w głębokim poważaniu Episkopat. I znowu nie będzie żadnych konsekwencji. Od lat jest tak samo i nic się nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 18:54 a co oni mogą mu zrobić... obłożyć ekskomuniką...?!...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 wlasnie to mogą... mogą ekskomunikowac 06.06.07, 19:44 ale musieliby miec cos chocby czesciowo podobnego do jaj ;) nie ma odwaznego na takie akcje w polskim kosciele bo tak naprawde to oni rydza popierają, rydz dziala na ich korzysc gadaja oficjalnie jedno... kiwają głowkami w tych smiesznych rozowych czapkach i nic pochylają sie z troską nad radyjem co ma ryja i nic :) rydz jest nie do zdarcia:) hehe i tak bedzie dopoki politycy beda sie go bali, a mohery beda ganiac do kosciołow zaden polityk nie wystąpi przeciw rydzykowi, bo to polityczne samobojstwo rydz moze sobie dzieci na sniadanie jesc i prokuratura ziobry nic nie znajdzie Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wlasnie to mogą... mogą ekskomunikowac 06.06.07, 19:48 mój drogi, poczytaj sobie dzieje kościoła tzw. rzymsko-katolickiego, a zmienisz zdanie na temat tego co może papież...;) > Polak-ateista jestem katoliczką i się nie chwalę...;P Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: wlasnie to mogą... mogą ekskomunikowac 06.06.07, 19:50 isa.stern napisała: > mój drogi, poczytaj sobie dzieje kościoła tzw. rzymsko-katolickiego, a zmienisz > zdanie na temat tego co może papież...;) wsrod kleru moze wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wlasnie to mogą... mogą ekskomunikowac 06.06.07, 20:25 nie tylko wśród kleru...;) Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 Re: wlasnie to mogą... mogą ekskomunikowac 06.06.07, 20:21 > mój drogi, poczytaj sobie dzieje kościoła tzw. rzymsko-katolickiego, a zmienisz zdanie na temat tego co może papież...;) wiem co moze papiez.. ale wiem, ze nic nie zrobi;) > > > Polak-ateista > jestem katoliczką i się nie chwalę...;P ja sie nie chwale ateizmem... chce tylko pokazac, ze w Polsce nie wszyscy są wierzacy i ze ja tez jestem POlakiem i mam prawo do bycia ateistą niestety, coraz czesciej ograniczane Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wlasnie to mogą... mogą ekskomunikowac 06.06.07, 20:34 oczywiście, szanuję Twoje poglądy na ten temat, ale na forum wierzących normalnych katolików jakoś za wielu nie dostrzegam..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: wlasnie to mogą... mogą ekskomunikowac 06.06.07, 20:47 isa.stern napisała: > mój drogi, poczytaj sobie dzieje kościoła tzw. rzymsko-katolickiego, a zmienisz > zdanie na temat tego co może papież...;) A właściwie dlaczego nie może? Abp. Lefebvre'a jakoś udało się ekskomunikować. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wlasnie to mogą... mogą ekskomunikowac 06.06.07, 20:49 nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, otóż czytając wspomiane dzieje mozna się przekonać, że niektórzy papieże pozwalali sobie na wszystko...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: wlasnie to mogą... mogą ekskomunikowac 06.06.07, 20:53 rock73 napisał: > isa.stern napisała: > > > mój drogi, poczytaj sobie dzieje kościoła tzw. rzymsko-katolickiego, a zm > ienisz > > zdanie na temat tego co może papież...;) > > A właściwie dlaczego nie może? Abp. Lefebvre'a jakoś udało się ekskomunikować. , .Tak ale ten biskup nie kupawal co raz nowego auta pasibrzuchom w episkopoacie jak to robi rydz!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne exkomunika to dla wierzacych, a Rydz wierzy w $$$$ 06.06.07, 20:01 isa.stern napisała: > a co oni mogą mu zrobić... obłożyć ekskomuniką...?!...;)) > :P >----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
1a110 no to Rydz ma na karku IPN 06.06.07, 19:02 O. Rydzyk, Radio Maryja, 8 marca: - Pamiętam, jak chciałem iść do kapłaństwa jako bardzo młody chłopak, jeszcze przed maturą brali mnie na przesłuchania i mnie szantażowali. Powiedzieli mi: jeżeli nie podpiszesz, to cię zniszczymy, nie będziesz księdzem. Nawet w prasie centralnej cię opiszemy. I oni mnie wtedy nie opisali i nie podpisałem. Powiedziałem: Judaszem nie będę. Wtedy pamiętam, jak krzyknąłem tam normalnie, bo to jest już draństwo. Ale to było nie raz. Były pobicia na ulicy, nawet nie w Polsce. Takie metody mieli. G.W. 26.03.2007 Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Radio Maryja to wielkie smierdzace szambo!!! 06.06.07, 19:26 Dla nas wszystkich to powod do wstydu i zadumy, bo co o nas mysla i mowia inni? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: złodziej z Torunia to chyba nie słyszał o pra 06.06.07, 19:29 Slyszal ale nie wie co to takiego !! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 pomijając fakt, że nie ma racji, to jest chamem! 06.06.07, 19:28 obraził kobietę... i nawet przeprosić nie umie 150 lat temu tacy musieli stanac do pojedynku no ale do tego trzeba miec cos takiego jak honor, a nie tylko konto w banku, na ktore wplacają oszołomione torunską propagandą staruszki :( Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 zamilcz, bezmózgu na usługach pisdy 06.06.07, 19:31 kim jest ten klecha, zeby kobieta... i to na dodatek 1 dama go przepraszala? i za co? za to, ze ją obraził? walnij sie w ten zakuty pisdowaty łeb zreszta, co zlego w spotkaniu z dziennikarkami? nawet jesli są lewicowe czyzby nie byly Polkami? czyzby nie byly kobietami? czy sprawa nie dotyczyla kobiet? czy Polka moze byc tylko antylewicowa? jestes idiotą junkier.. i naprawde nie widze dla ciebie nadziei zalosny palancie... zaslugujesz jedynie na kopa w dupe.. bo reki byloby mi na ciebie szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 19:32 @junkier: Nie nazywajmy ten rząd i ich sympatyków perfumerią, bowiem on szambem i gnojem śmierdzi. Junkier, palestrina i inne szczekaczki próbują normalnych ludzi gnojowica oblać, ale im się nie uda. Z szambem i gnojstwem się nie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
teborsuk Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 19:46 leszlong napisał: > @junkier: Nie nazywajmy ten rząd i ich sympatyków perfumerią, bowiem on szambem i gnojem śmierdzi. Junkier, palestrina i inne szczekaczki próbują normalnych ludzi gnojowica oblać, ale im się nie uda. Z szambem i gnojstwem się nie rozmawia. ------ nie nazywajmy perfumerią tych co cuchną od wieków czosnkiem; ajaj Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 19:49 > nie nazywajmy perfumerią tych co cuchną od wieków czosnkiem; ajaj no ale tych smiredzacych siarka z jabola to jak nazwiemy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 07.06.07, 09:36 Mądry inaczej, zmień okulary bo ciągle widzisz tylko Żydów. Ponadto jedzenie czosnku jest zdrowe (działa antyrakowo). Nie nazywajmy perfumerią tych co codziennie śmierdzą potem, bo prawdziwy Polak się nie myje?? Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Szambolan nie przeprosi prezydentowej ! 06.06.07, 19:51 On mówi prawdę, ale tylko swoją z ciemnogrodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne kto rzadzi Polska???JA, muchomor z Torunia!! 06.06.07, 19:58 pies_na_prawizne napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos junkier, ty pie..ny świrze!!! 06.06.07, 19:56 trudno mi uwierzyć, że tacy skończeni debile są na świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: junkier, ty pie..ny świrze!!! 06.06.07, 20:02 el_bigos napisał: > trudno mi uwierzyć, że tacy skończeni debile są na świecie!!! , .jego drugie wcielenie nazywa sie jankos71 !! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Panie Prezydencie, klecha, nie klecha, w ryja mu! 06.06.07, 19:56 Żonę Panu obraził, szczur. Jaki mąż puszcza taką rzecz płazem. Do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Rydzyk wypier**** z tego kraju!Chamie i bydlaku! 06.06.07, 19:57 ! Odpowiedz Link Zgłoś
wyrozumialski O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 19:57 i magnat telewizyjny telewizji katolickiej straci ponieważ juz jeden z blizniaków nie będzie napewno udzielał wywiadów w studio tej znanej światowej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 20:04 wyrozumialski napisał: > i magnat telewizyjny telewizji katolickiej straci ponieważ juz jeden z > blizniaków nie będzie napewno udzielał wywiadów w studio tej znanej > światowej telewizji. sSracic moze duzo bo kwaczynscy maja juz publiczne media , a ludzie kwaczynskich siedza tam gdzie koncesjami dziela !! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma autorytet prezydenta, premiera w Polsce i świecie, 06.06.07, 19:59 równy jest....zeru. Byle pismak, byle polityk, byle klecha może natrząsać się z Polski i jej, pożal się boze, "przywódców". Polska, pod rządami braci Kaczyńskich i hołoty z Pis-u, stała się w kraju i świecie pośmiewiskie i "chłopcem do bicia". Taka kanalia jak Lepper czy Giertych, Kurski i inna swołocz drwi z sądu. Pod rządami Kaczynskich ujawniają się najgorsze cechy naszego społeczeństw ksenofobia, brak tolerancji oraz katolicki fundamentalizm. Jak długo ? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta4god O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 20:06 Widać bardzo jasno z wypowiedzi redemptorysty Rydzyka jego niski poziom kulturalny oraz brak owoców Ducha świętego, które powinien przejawiać każdy chrześcijanin, jak Pan Jezus sam powiedział " Poznacie ich po owocach..." i " Z obfitości serca, usta mówią..." Jako chrześcijanie nie musimy się ze wszystkim zgadzać a nawet z wieloma rzeczami nie możemy się zgadzać jeśli chcemy pozostać wierni Bogu w tym świecie, jednak powinniśmy naszą niezgodę wyrażać w godny sposób a na pewno nie w postaci obelg w kierunku żony prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne edyta, ziecko o czym ty mowisz???? 06.06.07, 20:10 Rydzyk w Boga nie wierzy, jego Bogiem jest $$$$$$, jego jezykiem jest szambo, to oszust i bolszewia, to nie ma nic wspolnego z Bogiem, bo czyz okradanie z ostatich groszy starych i naiwnych to po chrzescijansku???jezeli tak, to dziwna to wiara!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: edyta, ziecko o czym ty mowisz???? 06.06.07, 20:15 pies_na_prawizne napisał: > Rydzyk w Boga nie wierzy, jego Bogiem jest $$$$$$, jego jezykiem jest szambo, > to oszust i bolszewia, to nie ma nic wspolnego z Bogiem, bo czyz okradanie z > ostatich groszy starych i naiwnych to po chrzescijansku???jezeli tak, to dziwna > > to wiara!! , , ew Lukasza 20 ,45-47 Gdy cały lud się przysłuchiwał, rzekł do swoich uczniów: «Strzeżcie się uczonych w Piśmie, którzy z upodobaniem chodzą w powłóczystych szatach, lubią pozdrowienia na rynku, pierwsze krzesła w synagogach i zaszczytne miejsca na ucztach. Objadają oni domy wdów i dla pozoru długo się modlą. Ci tym surowszy dostaną wyrok». Odpowiedz Link Zgłoś
edyta4god Re: edyta, ziecko o czym ty mowisz???? 06.06.07, 20:42 Dokładnie o to mi chodziło! Im więcej ludzi to zauważy tym lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: edyta, ziecko o czym ty mowisz???? 06.06.07, 20:47 edyta4god napisała: > Dokładnie o to mi chodziło! Im więcej ludzi to zauważy tym lepiej! choc jezus wyraznie opisal ludzi o powloczystych szatach to i tak malo kto z tak zwanych wirzacych uwierzy ze to dotyczy kleru ;kazdego' kleru !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Jeszcze Kaczory na kolanach do Torunia pójdą 06.06.07, 20:11 Jak za dwa lata wybory bądą, a wiadomo że o wynikach decyduje w Polsce elektorat starszy czyli Radiomaryjny. Młodzi są silni w gębie i na forach internetowych, do głosowania nie chce im się iść. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Jeszcze Kaczory na kolanach do Torunia pójdą 06.06.07, 20:12 stemp10 napisał: > Jak za dwa lata wybory bądą, a wiadomo że o wynikach decyduje w Polsce > elektorat starszy czyli Radiomaryjny. Młodzi są silni w gębie i na forach > internetowych, do głosowania nie chce im się iść. ******************* swieta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Jeszcze Kaczory na kolanach do Torunia pójdą 06.06.07, 20:14 stemp10 napisał: > Jak za dwa lata wybory bądą, a wiadomo że o wynikach decyduje w Polsce > elektorat starszy czyli Radiomaryjny. Młodzi są silni w gębie i na forach > internetowych, do głosowania nie chce im się iść. Nie mam pod tym wzgledem najmniejszych watpliwosci. Juz to powiedzialem wczesniej. O. Rydzyk jako ksiadz katolicki ma obowiazek stac w obronie zycia niezaleznie od tego czy to p.Kaczynskiej podoba sie czy nie. Ma takze prawo nazwac rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3 do roboty, na szose tirowko !!!!!! 06.06.07, 20:16 wet3 napisał: > stemp10 napisał: > > > Jak za dwa lata wybory bądą, a wiadomo że o wynikach decyduje w Polsce > > elektorat starszy czyli Radiomaryjny. Młodzi są silni w gębie i na forach > > > internetowych, do głosowania nie chce im się iść. > > Nie mam pod tym wzgledem najmniejszych watpliwosci. Juz to powiedzialem > wczesniej. O. Rydzyk jako ksiadz katolicki ma obowiazek stac w obronie zycia > niezaleznie od tego czy to p.Kaczynskiej podoba sie czy nie. Ma takze prawo > nazwac rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pies_na_prawizne 06.06.07, 20:22 pies_na_prawizne napisał: > wet3 do roboty, na szose tirowko!!! Oto dal glos jeszcze jeden "rawdziwy komunistyczny demokrata" ktory ciagle marzy o PRL lub PRL-bis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: pies_na_prawizne 06.06.07, 20:24 wet3 napisał: > pies_na_prawizne napisał: > wet3 do roboty, na szose tirowko!!! > > Oto dal glos jeszcze jeden "rawdziwy komunistyczny demokrata" ktory ciagle > marzy o PRL lub PRL-bis!!! Wroc komuno ale zostaw paszporty !! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: dali jazda w buraki weszniepolaku !!!! 06.06.07, 20:24 wet3 napisał: > pies_na_prawizne napisał: > wet3 do roboty, na szose tirowko!!! > > Oto dal glos jeszcze jeden "rawdziwy komunistyczny demokrata" ktory ciagle > marzy o PRL lub PRL-bis!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 wet3.. spirda...j łajzo bo batem każe złoic ! 06.06.07, 20:29 won chamie do chlewu... Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: pies_na_prawizne 07.06.07, 02:29 PRL-bis to nam twoi pupile (z Rydzykiem na czele) zapewniaja. Dopiero co wyzwolilismy sie z komuny marksistowsko-leninowskiej, a juz wpadamy w komune prawacko-koscielna. Gdzie demokracja, liberalizm, postep, prawa czlowieka?? Gdzie zwykla kultura osobista (nie popieram porownywania kogokolwiek do tirowki, tak na marginesie), zyczliwosc, zrozumienie?? Fanatyk z lewa, fanatyk z prawa, fanatyk fanatyka pogania i ogolne sieg-heil wychodzi zamiast normalnej rozmowy... Tak na forum jak i w polityce i mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: pies_na_prawizne 07.06.07, 02:32 pamietaj tez, wet3 & co., ze ktos, kto sie zachowuje jak ostatni cham, uzywa agresji i przemocy psychicznej i slownej, NIE MOZE SIE UWAZAC ZA PRZESLADOWANEGO!! Nawet gdyby Rydzyk trafil do wiezienia, to NIE BYL BY PRZESLADOWANYM CHRZESCIJANINEM!! BYLBY ZWYKLYM PRZESTEPCA!!! Ale wiem, wy to lubicie lewice i nie wiem czemu liberalow oskarzac o przemoc, przesladowania; lubicie przywolywac do stanu porzygania sie przyklad ze strzelaniem w tyl glowy; a sami chcecie byc tacy, jak oni!! Albo i gorsi - jeszcze stosy pozwolic wam rozpalac, co??? Wprowadzic cenzure koscielna, przymusowa religie katolicka, przymus chodzenia do kosciola. Jako religijny innowierca mowie WAM: NO PASARAN!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jeszcze Kaczory na kolanach do Torunia pójdą 06.06.07, 20:15 stemp10 napisał: > Jak za dwa lata wybory bądą, a wiadomo że o wynikach decyduje w Polsce > elektorat starszy czyli Radiomaryjny. Młodzi są silni w gębie i na forach > internetowych, do głosowania nie chce im się iść. Dlatego musimy rozmawiac z mlodymi, bo kto ma im wpoic pojecie spolecznego obowiazku ? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta4god Re: Jeszcze Kaczory na kolanach do Torunia pójdą 06.06.07, 20:45 To prawda. Młodzi na wybory! Nie zniechęcajcie się, bo starsi wiecznie żyć nie będą! Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Jeszcze Kaczory na kolanach do Torunia pójdą 06.06.07, 21:16 stemp10 napisał: > elektorat starszy czyli Radiomaryjny. Młodzi są silni w gębie i na forach > internetowych, do głosowania nie chce im się iść. Nie idą bo muszą pracować w Londynie na zmywaku żeby ten radiomaryjny elektorat wyżywić. Niedługo jednak wpadną na to że można wyemigrować z moherowego kraju na dobre i podatków tam nie płacić. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: O. Rydzyk nie przeprosi prezydentowej 06.06.07, 20:12 Przecież było do przewidzenia że ta zakała instytucjonalnego Kościoła wypnie sie na biskupów! Co teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
pepe900 koscielnych bandytow powinno sie wypie..c 06.06.07, 20:13 z tego kraju bo z banda chamow nie ma co dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pepe900 06.06.07, 20:18 pepe900 napisał: koscielnych bandytow powinno sie wypie..c > z tego kraju bo z banda chamow nie ma co dyskutowac Takich jak ty sluchalismy przez cala komune i PRL-bis. Komunistycznym zwyczajem pozamykaj wszystkim geby i powsadzaj do wiezienia, czerwony demokrato. Wtedy bedziesz mial swoja czerwona demokracje z ubekami w togach i bedziesz szczesliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re:wet3 do roboty, na szose tirowko 06.06.07, 20:23 pies_na_prawizne napisał: Chory jestes, czerwoncu! Uwazaj zeby ci jakas zylka z nienawisci nie pekla! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re:wet3 do roboty, na szose tirowko 06.06.07, 20:27 poszla w maliny bolszewicka gnido Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re:wet3 do roboty, na szose tirowko 06.06.07, 20:27 wet3 napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > Chory jestes, czerwoncu! Uwazaj zeby ci jakas zylka z nienawisci nie pekla! OOOOOOOO jaki kulturnuj prawiczek nam tu sie pokazal , jezyk calkiem jak u tadzia z torunia Odpowiedz Link Zgłoś
pepe900 Re: pepe900 06.06.07, 20:48 za kumuny chodzilo sie do kosciola zeby walczyc o wolnosc teraz w obronie demokracji trzeba walczyc ze zboczencami religijnymi czy to nie jest chichot historii? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Re: koscielnych bandytow powinno sie wypie..c 06.06.07, 20:19 pepe900 napisał: > z tego kraju bo z banda chamow nie ma co dyskutowac Święte słowa, bracie. zaprawdę słusznie prawisz. Za pysk gada i do lochu do końca parszywego żywota o chlebie i wodzie. Za przykładem Bolesława Śmiałego, który wiedział jak z czarnymi darmozjadami postępować. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Prawda jest jedna.....Rydzyk to Szatan !!!! 06.06.07, 20:29 Szatan to niezwykle inteligentna persona rydz to raczej maly szczawik przy nim , choc widac ze sie wzoruje i doskonali jako sluga szatana!! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Prawda jest jedna.....Rydzyk to Szatan !!!! 06.06.07, 21:43 kolter napisał: > Szatan to niezwykle inteligentna persona rydz to raczej maly szczawik przy nim > , > choc widac ze sie wzoruje i doskonali jako sluga szatana!! Cwaniactwo nie jest przejawem inteligencji. Co do pochodzenia Rydzyka, masz świętą [sic!] rację - kopytkami na mszę dzwoni i ogonem wywija. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Prawda jest jedna.....Rydzyk to Szatan !!!! 06.06.07, 21:48 mark.parker napisał: > kolter napisał: > > > Szatan to niezwykle inteligentna persona rydz to raczej maly szczawik prz > y nim > > , > > choc widac ze sie wzoruje i doskonali jako sluga szatana!! > > Cwaniactwo nie jest przejawem inteligencji. Co do pochodzenia Rydzyka, masz > świętą [sic!] rację - kopytkami na mszę dzwoni i ogonem wywi , .To prawda smiec nie wacha sie siegac po wdowi grosz !! Lukasz 20 .45-47 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jarek.gurtowski 06.06.07, 20:26 jarek.gurtowski napisał: > pepe900 napisał: > > > z tego kraju bo z banda chamow nie ma co dyskutowac > > Święte słowa, bracie. zaprawdę słusznie prawisz. > Za pysk gada i do lochu do końca parszywego żywota o chlebie i wodzie. > Za przykładem Bolesława Śmiałego, który wiedział jak z czarnymi darmozjadami > postępować. Zapomniales tylko dopisac co potem stalo sie z Boleslawem Smialym. Podobnie moze stac sie z toba i wszystkimi komuchami gdy przegna za daleko pale. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: jarek.gurtowski 06.06.07, 20:36 wet3 napisał: > Zapomniales tylko dopisac co potem stalo sie z Boleslawem Smialym. Podobnie > moze stac sie z toba i wszystkimi komuchami gdy przegna za daleko pale. t To dowod na to ze nalezy jak najszybciej pozbyc sie z kraju takich co watykanu interesu bronia zamiast kochac ojczyzne !! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Re: jarek.gurtowski 06.06.07, 21:17 wet3 napisał: > jarek.gurtowski napisał: > > > pepe900 napisał: > > > > > z tego kraju bo z banda chamow nie ma co dyskutowac > > > > Święte słowa, bracie. zaprawdę słusznie prawisz. > > Za pysk gada i do lochu do końca parszywego żywota o chlebie i wodzie. > > Za przykładem Bolesława Śmiałego, który wiedział jak z czarnymi darmozjad > ami > > postępować. > > Zapomniales tylko dopisac co potem stalo sie z Boleslawem Smialym. Podobnie > moze stac sie z toba i wszystkimi komuchami gdy przegna za daleko pale. Komuchami? Każdy, kto nie lubi zaklinaczy moherowych łepetyn bab jest według Ciebie komuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: jarek.gurtowski 06.06.07, 21:25 Komuchami? Każdy, kto nie lubi zaklinaczy moherowych łepetyn bab jest według > Ciebie komuchem? To u nich norma sa zbyt otepiali po kadzidle zeby zrozumiec ze mozna byc Polakiem do koscila nie chodzic i do SLD nie nalezec !! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kolter 07.06.07, 15:13 kolter napisał: > Komuchami? Każdy, kto nie lubi zaklinaczy moherowych łepetyn bab jest według > > Ciebie komuchem? > > To u nich norma sa zbyt otepiali po kadzidle zeby zrozumiec ze > mozna byc Polakiem do koscila nie chodzic i do SLD nie nalezec !! Przeciez zawsze piszesz jak rodowity lewak i komuch z krwi i kosci. Nigdy jeszcze nic sensownego nie napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kolter 07.06.07, 17:37 wet3 napisał: > kolter napisał: > > > Komuchami? Każdy, kto nie lubi zaklinaczy moherowych łepetyn bab jest wed > ług > > > Ciebie komuchem? > > > > > To u nich norma sa zbyt otepiali po kadzidle zeby zrozumiec > ze > > mozna byc Polakiem do koscila nie chodzic i do SLD nie nalezec !! > > Przeciez zawsze piszesz jak rodowity lewak i komuch z krwi i kosci. Nigdy > jeszcze nic sensownego nie napisales No tak a taki yntelygent jak ty komentuje co glupcy pisza ,wiec sam zanizasz swoj i tak zalosny poziom cwoku Odpowiedz Link Zgłoś
varvar Kolbe mówił gorsze rzeczy, aż zrozumiał co mówi 06.06.07, 20:25 i poszedł za Gajowniczka Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolbe mówił gorsze rzeczy, aż zrozumiał co mó 06.06.07, 20:33 varvar napisała: > i poszedł za Gajowniczka Gajowniczek mieszkal w moim rodzinnym miescie , wszyscy ktorzy go znali mowil ze on sam mowil ze z tym kolbe troche inaczej bylo zmienil zdanie dopiero kiedy do watykanu go zaprosili, oswiecimiu na takich co zyc nie chcieli mowili muzulmanin , tacy sami szli na druty w nadzieji ze niemiec najpierw celnie go skoskiz pm , kolbe to typowy muzulmanin wiec czy samobojca powinien byc swietym !! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Kolbe mówił gorsze rzeczy, aż zrozumiał co mó 06.06.07, 21:48 Kolbe, "muzułman" czy nie (nigdy "muzułmanin"), poszedł za Gajowniczka, kiedy po Polsce rozlała się hitlerowska zaraza, czyli coś, czemu gorąco kibicował. Padł ofiarą własnej nienawiści. To samo czeka kaczonazistów i rydzykoidów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolbe mówił gorsze rzeczy, aż zrozumiał co mó 06.06.07, 21:53 mark.parker napisał: > Kolbe, "muzułman" czy nie (nigdy "muzułmanin"), poszedł za Gajowniczka, kiedy p > o > Polsce rozlała się hitlerowska zaraza, czyli coś, czemu gorąco kibicował. Padł > ofiarą własnej nienawiści. To samo czeka kaczonazistów i rydzykoidów. Gajowniczek mieszkal w woj opolskim w moim rodzinnym miescie mowil ponoc ze to nie tak bylo z tym ,cudem ! wielu ludzi pamieta go , a jego rodzina dalej mieszka w moim miescie Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 A u nas ćwierkały wróbelki... 07.06.07, 08:12 że to inna nacja sprzyjała zawsze Niemcom, przeciwna była niepodległej Polsce i dała też kasę i przyśpieszenie na początek potęgi hitlerowskich Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś