oszolompolski 11.06.07, 15:51 Czym są dokumenty i wyroki dla opluwaczy? Niczym. I tak wiedzą lepiej i będą bolkować w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina niech go przeprosza 11.06.07, 15:53 gwiazdowie i walentynowicz. narobili sobie wstydu! Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: niech go przeprosza 11.06.07, 15:58 maretina napisała: > gwiazdowie i walentynowicz. narobili sobie wstydu! Dla Bolka wstyd to pojęcie całkowicie nieznane. www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=48149 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: niech go przeprosza 11.06.07, 16:01 kartoflisko napisała: > maretina napisała: > > > gwiazdowie i walentynowicz. narobili sobie wstydu! > Dla Bolka wstyd to pojęcie całkowicie nieznane. > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=48149 A dlaczego taka niebywale cienka była teczka Jarka Kaczyńskiego ? Czy szanowny Pan z IPN raczy to również skomentować ? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: niech go przeprosza 11.06.07, 16:06 tw_wielgus napisał: > A dlaczego taka niebywale cienka była teczka Jarka Kaczyńskiego ? > Czy szanowny Pan z IPN raczy to również skomentować ? No bo jak nosili te teczki to powypadały karteczki, z resztą on i jego brat nie mogą przeboleć że zbytnio za komuny nie byli prześladowani w porównaniu z tymi których teraz opluwają Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Tu masz swieta racje: trzeci garnitur Solidarnosci 11.06.07, 17:04 jakos nie moze przebolec, ze dla SB znaczyl mniej wiecej tyle, ile w dzialalnosci opozycyjnej, a wiec po prostu NIC. A moze i ja bym tez jakas partie prawa i sprawiedliwa zalozyl? Rak przeciez nie ubrudzilem, bo nie robilem NIC, lub prawie nic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_flash Trzeci garnitur Solidarnosci 11.06.07, 17:21 Byli zbyt mali by pasowal drugi, a stawali sie niewidoczni jesli by przymierzyc pierwszy. Dotyczy to postury oraz charakterow. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Trzeci garnitur Solidarnosci 11.06.07, 17:37 jack_flash napisał: > Byli zbyt mali by pasowal drugi, a stawali sie niewidoczni jesli by przymierzyc > > pierwszy. Dotyczy to postury oraz charakterow. Właściwie to tylko sprawa charakteru, mości Onufry.Zagłoba pewnie potwierdzi, że pan Wołodyjowski też był kurdupel, ale z charakterem i nie zakompleksiony;) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_flash Re: Trzeci garnitur Solidarnosci 11.06.07, 17:57 Moze jeden z nich "rzuci plonaca glownie na prochy, ....", choc pewnie przez nieostroznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
faiga_danielak TW "Bolek" był wykorzystywany seksualnie 11.06.07, 18:43 przez tow. SB-ków. Podobno był świetny w kręceniu lodów. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ale to nie TW Bolka, lecz TW Hiacynta sie do 11.06.07, 18:59 Palacu Mostowskich na bara-bara wzywalo... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Ale to nie TW Bolka, lecz TW Hiacynta sie do 11.06.07, 19:03 Dajcie ludzie spokój Lechowi. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 i Wałęsa sam się"ubolczył"-nie czytał i w ciemno 11.06.07, 19:51 puścił, he, he i prawda wyszła na jaw Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: niech go przeprosza 11.06.07, 16:08 Powiem tak, odkąd PiS wpuścił swoich ludzi do IPNu, nie brałbym zbyt poważnie ich opini. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: niech go przeprosza 11.06.07, 19:17 Wy się tu wszyscy na około sprzeczacie cz bolek współpracował czy nie, czy kaczyńscy współpracowali czy nie, a to są rzeczy mało istotne. Ważniejsze jest że od 15 lat kto by nie rządził to się w polsce nic nie zmienia. Obowiązkowy zus jak był tak jest, akcyza na benzyne jest, wysokie podatki są, a co by się nie chciało zrobić to na wszystko trzeba koncesję i nic tylko składanie opłat papierków i łapówek urzędnikom, bo normalnie prowadzić działalności nie można Odpowiedz Link Zgłoś
jack_flash Jesli jest ponad 7000 dokumentow, a 500 11.06.07, 16:58 bylo ujawninych, to jesli zalozyc, ze wszystkie dotycza wspolpracy, wowczas w latach 1970-1990 prawie codziennie musialby byc napisany meldunek, czy notatka. Wlaczajac w to niedziele i swieta. Jest 7305 dni pomiedzy 1 stycznia 1970 do 1 stycznia 1990. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Durny, nienawistny PiSdziaku: jesli Dudek ma owe 11.06.07, 17:01 dla Walesy "niewygodne" dokumenty to niech je opublikuje:) Bo - jak na razie - nie mamy tu ZADNYCH dowodow, a wylacznie POMOWIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_flash Dr. Dudek czy juz Profesor Dr. Dudek 11.06.07, 17:24 Czy szanowny przedstawiciel kol naukowych IPN nie zostal w miedzyczasie profesorem? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Tego nie wiem, wiem natomiast, ze z historii NIE 11.06.07, 17:32 ma nawet marnego mgr:) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_flash Re: Tego nie wiem, wiem natomiast, ze z historii 11.06.07, 17:51 "Narazie" tylko Dr.hab. Jak bedzie tak dalej wytrwale i lojalnie pracowal naukowo to tytul profesora jest kwestia czasu. Nie ma jak to podnosic statystycznie poziom intelektualny narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Dudek, nadworny kapciowy Kaczyńskich 11.06.07, 18:21 skończy w archiwum powiatowym Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: niech go przeprosza 11.06.07, 15:59 maretina napisała: > gwiazdowie i walentynowicz. narobili sobie wstydu! Tych ludzi jako wzór nowej moralności lansował niedawno prezydent mocheru i wszechpolaków Lech Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
yescubedesign Re: niech go przeprosza 11.06.07, 16:32 prawda jest taka (może nie w sondażach mediów komuszych, szczególnie gw), iż wałęsa - bolek jest skończony. szczeka jak piesek, fałszuje historie, okłamuje naród w tvn24 na żywo, opluwa porządnych Polaków, którzy nie ulegli kremlowi jak on, w końcu publikuje w internecie dokumenty całkowicie nie wiarygodne na swój temat. porządnie wypowiedzieć się nie potrafi!! TO JEST WSTYD NA CAŁY ŚWIAT! bolek wstydu nam oszczędź, twoja komusza era się skończyła:) Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: niech ich teraz pocaluje w d---e 11.06.07, 16:56 walesa powinien natychmiast oglosic liste agentow i zazadac od kretacza kwasa dokumentow z moskwy, olo ma dobre konszachty i powinien poleciec tym ukrainskim samolotem i te akta dostarczyc polakom a nie tworzyc na nowo ZBOWID Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: niech go przeprosza 12.06.07, 18:27 yescubedesign napisał: > prawda jest taka ... iż wałęsa - bolek jest skończony. > TO JEST WSTYD NA CAŁY ŚWIAT! > bolek wstydu nam oszczędź, twoja komusza era się skończyła:) Jeżeli Wałęsa był agentem SB to ja bardzo żałuję, że sam nie byłem agentem SB w stylu Wałęsy. Może gdyby było więcej takich "agentów" za czasów PRL to czerwoni przestali by rządzić Polską w 1981 roku a nie w 1989. do yescubedesign: Wałęsa - choćby jako "agent" - ma więcej zasług w obaleniu PRL niż obaj Kaczyńscy razem z kotem jako "prawi i sprawiedliwi". Czy ty tego rzeczywiście nie widzisz, czy tylko udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
faficki Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 15:55 To są ch... Panie Lechu... Odpowiedz Link Zgłoś
antykomuch11 Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 17:56 > To są ch... Panie Lechu... Jesli to sa ch.. to kim w takim razie jest Lech ? :) video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Junkier - a jak wygląda PISowska lojalka? 11.06.07, 15:57 Ty ją pewnie podpisywałeś, więc napisz proszę do czego się zobowiązałeś. A może podpisałeś bez czytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysw73 a stara Walentynowicz i tak nie przeprosi 11.06.07, 16:05 Do grobu z nienawisia pójdzie, to samo z Gwiazdami. No chyba że stanie sie cud? A cuda bywają... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Suwnicowa Walentynowicz moze miec Alzheimera 11.06.07, 17:07 I z tego powodu staruszki nie mam jakos sumienia za jej slowa winic - inne babcie w jej stanie oskarzaja sasiadow, ze je gazem truja, wpuszczajac go przez dziurke od klucza etc. Niemniej Gwiazdowie sa - pozornie - ciagle jeszcze przy zdrowych zmyslach. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Suwnicowa Walentynowicz moze miec Alzheimera 11.06.07, 17:37 > dziurke od klucza etc. Niemniej Gwiazdowie sa - pozornie - ciagle jeszcze przy > zdrowych zmyslach. Jak słuchałem co Gwiazda mówił o Borusewiczu, i że każdy jest potencjalnie podejrzanym TW, to wszelkie pozoty zdrowych zmysłów prysły jak bańka mydlana. Odpowiedz Link Zgłoś
antykomuch11 Re: Suwnicowa Walentynowicz moze miec Alzheimera 11.06.07, 18:05 Ja natomiast nie mam Alzheimera. Pracuje w USA w firmie informatycznej z NASDAQ i _bardzo dobrze_ pamietam te czasy. video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980 mowie cala prawde. Gwiazdowie i Walentynowicz zwyczajnie i po prostu maja racje. Gdyby nie Walentynowicz i Pinkowska ktore zapobiegly (i to w sposob dosc dramatyczny) zakonczeniu strajku przez Walese (a wlaciwie wznowily juz zakonczony strajk) bylo by wielkie g.. z Solidarnosci , Wolnych Zwiazkow Zawodowych itp. Do calej tej krzyczacej Mlodziezy. Mysles _samemu_ ! czytac, czytac czytac (ale nie szmatlawe gazety czy reklamowki w TV) dowiadywac sie od Rodzicow, znajomych ktorzy zyli w tych czasach, pamietac ! Wyrobic sobie _wlasne zdanie_ na temat _faktow_ a nie wymyslow. Kpt. SB Wachowski dzisiaj naewt jest przeciez szefem komitetu wyborczego Walesy. Pytam sie _kto_ to byl Wachowski ? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Losy Polski nie wazyly sie w stoczni, ale zupelnie 11.06.07, 18:34 gdzie indziej: pomiedzy Waszyngtonem, Watykanem i...Moskwa. Strajk w Stoczni tez nie byl zadnym strajkiem o zmiane systemu, ale o wywalonych za protesty o typowo bytowym podlozu. Zwiazki zawodowe, ktore wowczas powstaly sa dzis zwiazkami zawodowymi tylko z nazwy, a postulaty - zreszta znow malo ideowe, a glownie bytowe - diabli wzieli. Innymi slowy kontynuacja czy przerwanie tego strajku wobec historii niewiele znaczyly. Ogolnie biorac stoczniowcy, czy to Walesa, czy Walentynowicz, zostali przez historie wraz z calym ich strajkiem WYDYMANI. Z ta tylko roznica, ze Walesa mial farta i zarobil, a Walentynowicz z Gwiazdami biede klepie. Ty PAMIETASZ, a ja w Stoczni BYLEM, choc jako "wsparcie" mlodziezowe. Dziasiaj ty sie ciagle emocjonalnie LUDZISZ, ja zas na chlodno MYSLE. Odpowiedz Link Zgłoś
antykomuch11 Re: a stara Walentynowicz i tak nie przeprosi 11.06.07, 17:57 I ma racje. Za co ma przepraszac ? video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980 Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Zabawa w dokumenty trwa, a banki sprzedane ? 11.06.07, 16:17 Banki sprzedane, fabryki sprzedane, wielkie sklepy sprzedane także, to są efekty "rewolucyjnego" zrywu , wielkiego bojownika. Po efektach , poznacie ich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 o tym kim jest "bolek"swiadczą fakty 11.06.07, 16:26 od początku bronił ubeków,budował lewą nogę,wspólnie z ubecją i komuchami dokonał zamachu na rząd olszewskiego,teraz wspólnie z komuną cyrki na uniwersytecie wyprawia Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Jakie znowu fakty? 11.06.07, 16:33 pl.wikipedia.org/wiki/Fakt A teraz poproszę o konkrety. To, co dotychczas napisałeś to jakiś bełkot a nie fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Jakie znowu fakty? 11.06.07, 17:00 jedyna pewna rzecz w tym kraju to to, że kaczyńscy muszą odejść Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba No to wyglada na to, ze nasz m15 to SPAMER. 11.06.07, 17:09 Ciekawe, ze admin nic z tym spamem nie robi;) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Fakty czy mity. 11.06.07, 17:50 Zastanów się i pomyśl : JAKI SB MIAŁOBY INTERES W PODSYCANIU KONFLIKTÓW POMIĘDZY TW CZYLI SWOIM CZŁOWIEKIEM I INWIGILOWANYM PRZEZ NIEGO ŚRODOWISKIEM "SOLIDARNOSCI" ( jak A. Gwiazda, Walentynowicz czy Wyszkowski) ? Pzdr. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=63935293&a=63996764 Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: o tym kim jest "bolek"swiadczą fakty 11.06.07, 17:52 m15 napisał: > od początku bronił ubeków,budował lewą nogę,wspólnie z ubecją i komuchami > dokonał zamachu na rząd olszewskiego,teraz wspólnie z komuną cyrki na > uniwersytecie wyprawia Ciebie chyba pogieło człowieku, a wiesz, że wojsko stało w gotowości, a Wałęsa uratował sytuację !! Jak nie wiesz gnoju, to się nie odzywaj. Zaraz powiesz, że wiesz co działo się w St.W. ??!! tato ci mówił, że było okropnie, że ruskie latali po ulicach itd ... ja mieszkam w samym centrum Warszawy i miałem 13 lat jak był St. W. i wiem jak było, ale nie tak jak te mity tworzone przez takich "kombatantów" jak Kaczyńscy i reszta chołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Zabawa w dokumenty trwa, a banki sprzedane ? 11.06.07, 16:28 Jeśli sprzedane to świetnie!!! Dzięki temu kwitną, a nie upadły jak inne, te "niesprzedane" Odpowiedz Link Zgłoś
pio.no Re: Zabawa w dokumenty trwa, a banki sprzedane ? 11.06.07, 16:39 pe1 napisał: > Jeśli sprzedane to świetnie!!! > > Dzięki temu kwitną, a nie upadły jak inne, te "niesprzedane" Właśnie. A "wielkie sklepy" można było kupić (np Geant ostatnio) a nie pier..lić. Najbardziej wkurw..ją mnie nieudacznicy, którzy własną ignorancję i gamoństwo usiłują zatuszować odmienianiem "polska" przez wszystkie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european To cud, ze cokolwiek sprzedane. 11.06.07, 16:56 jan3211 napisał: > Banki sprzedane, fabryki sprzedane, wielkie sklepy sprzedane także, to są > efekty "rewolucyjnego" zrywu , wielkiego bojownika. > Po efektach , poznacie ich !!! Widac nie pamietasz owczesnych "bankow" ani "fabryk". O "wielkich sklepach" nawet nie wspominajac. GOWNO to wszystko bylo warte, darmo bym nie wzial Odpowiedz Link Zgłoś
hexabc1 Re: To cud, ze cokolwiek sprzedane. 11.06.07, 17:39 old.european napisał: > jan3211 napisał: > > > Banki sprzedane, fabryki sprzedane, wielkie sklepy sprzedane także, to są > > > efekty "rewolucyjnego" zrywu , wielkiego bojownika. > > Po efektach , poznacie ich !!! > > Widac nie pamietasz owczesnych "bankow" ani "fabryk". O "wielkich sklepach" > nawet nie wspominajac. GOWNO to wszystko bylo warte, darmo bym nie wzial > Dosadnie powiedziane, ale potwierdzam. O "bankach" nie wiedzialem ze istnieja, a w "fabryce" zarabialem rownowartosc 40 dolarow miesiecznie. Nie byly to male pieniadze, trudno bylo je wydac, gdyz w "wielkich sklepach" pustkami swiecilo na polkach... Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Zabawa w dokumenty trwa, a banki sprzedane ? 11.06.07, 18:24 No te sprzedane jakoś działają, a nie wyciągają łapę po jałmużnę od podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: Zabawa w dokumenty trwa, a banki sprzedane ? 12.06.07, 22:02 Kiedy sprzedadzą kopalnie, koleje, pocztę, szpitale itp. Nie mogę się doczekać kiedy przestanę do ich marnych usług dopłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
yescubedesign Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 16:24 tw bolek, czyli wałęsa powinien siedzieć cicho i wstydu Polsce oszczędzić. oszukał świat, ale prawda zwycięży. tłumaczy się winny! bolek jesteś tak wiarygodny jak kwaśniewski, tusk, czy dziennikarze tvn-u. skończona, dzięki Bogu już III RP. nie muszę emigrować :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 16:31 yescubedesign napisał: > tw bolek, czyli wałęsa powinien siedzieć cicho i wstydu Polsce oszczędzić. > oszukał świat, ale prawda zwycięży. ********************************* Chyba "Prawda". Odpowiedz Link Zgłoś
purcman1 Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 18:00 yescubedesign napisał: > tw bolek, czyli wałęsa powinien siedzieć cicho i wstydu Polsce oszczędzić. > oszukał świat, ale prawda zwycięży. tłumaczy się winny! bolek jesteś tak > wiarygodny jak kwaśniewski, tusk, czy dziennikarze tvn-u. skończona, dzięki Bog > u > już III RP. nie muszę emigrować :) przykre, ale jesteś zwykłym kmiotem ze słomą w butach ... Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 16:33 jan3211 napisał: > Banki sprzedane, fabryki sprzedane, wielkie sklepy sprzedane także (...) No i chawła Bogu, przynajmniej na siebie zarabiają i dają ludziom pracę, zamiast żebyśmy wszyscy się do nich dokładali.... A takich kretynó jak niekórzy tutaj nie przekona nic. Choćby się im sam Duch Święty objawił i zapewnił, że Wałęsa nie współpracował, i tak powiedziliby, że Duch Święty się myli i jest częścią układu... Oni mają swoją tezę, a fakty? Kto by się faktami przejmował... A byli ubecy czytają to i śmieją się w kułak, jak ich łgarstwa i jątrzenie znakomicie działają jeszcze po dziesiątkach lat... Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 16:41 "Nie można za pomocą dowodów obalić tego, w co ludzie uwierzyli bez dowodów" Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 17:08 szefunio1 napisał: > "Nie można za pomocą dowodów obalić tego, w co ludzie uwierzyli bez dowodów" Albo To co przedstawili ci do uwierzenia bez dowodów, masz prawo bez dowodów zanegować. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 12.06.07, 10:15 wiktoriaka napisała: > szefunio1 napisał: > > > "Nie można za pomocą dowodów obalić tego, w co ludzie uwierzyli bez dowod > ów" > > Albo > To co przedstawili ci do uwierzenia bez dowodów, masz prawo bez dowodów zanegow > ać. Ale: "W co wierzą wszyscy, nie może być nieprawdą". (to z jakiegoś starożytnego traktatu, nie pamiętam, jakiego) Odpowiedz Link Zgłoś
yescubedesign Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 16:43 wałęsa jest jednym z tych ubeków, oczywiście mało istotnym dla rosji, taki tam elektryk, co ściemnił Polaczków... a rassija mogła jeszcze przez 16 lat ciągnąć polskie pieniądze z tych "cudownie" sprzedanych banków, fabryk, firm... 15 rocznica gangsterskiego chwytu wałęsy przypomniała młodym Polakom co to za człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 WALESa to kretacz 11.06.07, 16:52 walesa powinien przeprosic narod za kretactwa z komunistami i najlepiej powidziec prawde, wyjasnic jak naprawde wygladala ta demokracja za jego prezydentury.Walesa obraza sie na wszystkich ;w polsce i poza.Nie wiem dlaczego tak broni esbecje i pzprowcow a ubliza starzsej kobiecie publicznie, stracil fason na zawsze.walesa woli przyjaznic sie z gangsterami, mafia a nie jest wdzieczny tym ktorzy mu zaufali i uwierzyli 15 lat temu,dlaczego walesa zaufal kwasiewskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
plugawy_len Re: WALESa to kretacz 11.06.07, 16:54 zora8 napisała: > Walesa obraza sie na wszystkich ;w polsce i poza. zora8 swiete slowa, tylko pomyliles/las prezydentow. To nie Walesa sie na wszystkich obraza, tylko ten drugi Lech.... Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: WALESa to kretacz 11.06.07, 17:02 oj plugawy jestes zaslepiony propaganda polsatu i tvn24 i polskimi pacholkami, to oni robia krecia robote ,ja cos wiem bo mieszkam wlasnie poza.po drugie obecnie mamy inna sytuacje a to roznica.czy wiesz kto pisze plugawe artykule o polsce poza? nasi rodacy!Kaczynski ni obraza sie tak jak to opisuje plugawa i nienawistna propaganda esbecka , ktora ukradla polskie pieniadze i teraz pluje.! Odpowiedz Link Zgłoś
jack_flash Re: WALESa to kretacz 11.06.07, 17:10 Ciekawe, ja tez mieszkam poza, od ponad dwudziestu pieciu lat, i uwazam, zupelnie inaczej. Jesli sie kogos zapytam, czy zna jakiegos slawnego Polaka, to mi odpowidaja, ze JPII i Lech Walesa. Obecna nomenklatura robi wszystko by za granica pisano, zle o Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_flash Re: WALESa to kretacz 11.06.07, 17:29 Niezupelnie, choc tez roslinnosc tundrowa i duzo insektow. No i zimy nieznosne. A propos "moskwe-zagranice", znam podobne okreslenie z dawnych lat, powiadano w Moskwie, ze Polska to nie zagranica. Odpowiedz Link Zgłoś
pepinoaromabanan Re: jack_flash 11.06.07, 19:33 jack_flash napisał: > Ciekawe, ja tez mieszkam poza, od ponad dwudziestu pieciu lat, i uwazam, > zupelnie inaczej. Jesli sie kogos zapytam, czy zna jakiegos slawnego Polaka, to > > mi odpowidaja, ze JPII i Lech Walesa. Al Capone, J Stalin, MaoTseTung, Kaligula, Lenin, Kuba Rozpruwacz, oni wszyscy są sławni ale czy zasługują na szacunek ? W 21 wieku to media decydują o sławie ale sława nie jest żadną gwarancją przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
plugawy_len Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 16:53 yescubedesign napisał: > wałęsa jest jednym z tych ubeków, oczywiście mało istotnym dla rosji, taki tam > elektryk, co ściemnił Polaczków... a rassija mogła jeszcze przez 16 lat ciągnąć > polskie pieniądze z tych "cudownie" sprzedanych banków, fabryk, firm... > 15 rocznica gangsterskiego chwytu wałęsy przypomniała młodym Polakom co to za > człowiek Twoja rassija, to ma wiecej pieniazkow z ropy i gazu, niz jestes w stanie zer w zeszycie napisac. Im nie zalezy na pieniadzach z Polski, oni chca polske oslabiac politycznie i dzieki takim idiotom jak blizniacy i ojciec z radyja, swietnie im idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
plugawy_len [...] 11.06.07, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Dlaczego ogłosił to dopiero teraz ? 11.06.07, 17:04 Czyżby miał 100% pewność ,że dokumenty i ich kopie na podstawie których Komisja Maciarewicza uznała Lecha Wielkiego agentem TW Bolek ,JUŻ NIE ISTNIEJĄ :) Bo w Komisji Maciarewicza sami agenci wrodzy Polsce i ,,Największemu Polakowi nr.2'' byli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
evident dlatego, że niedawno otrzymał te dokumenty 11.06.07, 17:06 czy to jest jasne, czy trzeba tołkować ?. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: dlatego, że niedawno otrzymał te dokumenty 11.06.07, 17:08 evident napisał: > czy to jest jasne, czy trzeba tołkować ?. Od kogo?Prowadzących tych byłych ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: czy ty jesteś poważny ? 11.06.07, 17:15 evident napisał: > otrzymał z IPN ! Wczoraj ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: czy ty jesteś poważny ? 11.06.07, 17:55 Czy ty swoje teczki z IPNu juz otrzymalas? A jesli tak to gdzie je mozna przeczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: czy ty jesteś poważny ? 11.06.07, 18:13 z IPN otrzymał w którym roku? /parę lat temu niektóre karteczki z jego teczki gdzieś się zawieruszyły i do tej pory nie można ich odnaleśc Odpowiedz Link Zgłoś
evident Lechu, przecież normalnie myślący człowiek 11.06.07, 17:04 nigdy nie miał żadnych podejrzeń Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Lechu, polactwo chce Cię kochać :))) 11.06.07, 17:06 evident napisał: > Lechu, przecież normalnie myślący człowiek > nigdy nie miał żadnych podejrzeń Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Lechu, a opozycyjne zera jak amanasunte krew 11.06.07, 17:13 zalewa, ze nie moga sie skapac w blasku twej miedzynarodowej slawy! Wprawdzie ci, Lechu, ta slawa czasem woda sodowa odbija (jak to z prostymi ludzmi, nagle wywindowanymi w gore, zwykle bywa), niemniej ow fakt nie oznacza, ze nalezy na ciebie pluc i na podstawie plotek i pomowien zawistnikow czynic z ciebie ubola:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Na nie w opozycji :)) Ta władza jest OK! 11.06.07, 17:17 onufry.zagloba napisał: >Lechu, a opozycyjne zera jak amanasunte krew > zalewa, ze nie moga sie skapac w blasku twej miedzynarodowej slawy! > Wprawdzie ci, Lechu, ta slawa czasem woda sodowa odbija (jak to z prostymi > ludzmi, nagle wywindowanymi w gore, zwykle bywa), niemniej ow fakt nie oznacza, > > ze nalezy na ciebie pluc i na podstawie plotek i pomowien zawistnikow czynic z > ciebie ubola:) Nikt nie uważa TW za,,ubola''. Słabo cie tam szkolą na tej Łubiance :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Masz zle informacje, ubecka wtyko, bo adres ci sie 11.06.07, 17:29 pomylil: mnie szkolili w Century House, 100 Westminster Bridge Road, a dokladniej w paru placowkach szkoleniowych tejze instytucji:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Masz zle informacje, ubecka wtyko, bo adres c 11.06.07, 17:36 Stirliz czy Hans Kloss ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: Masz zle informacje, ubecka wtyko, bo adres c 11.06.07, 18:07 Tacy jak ona nie potrzebuja ani dowodow ani nawet umiejtnosci czytania. Brak gramotnosci rekompensuja im wytwory wlasnego rozumu oswieconego czasami przez pomrocznosc jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Teczki to nie wszystko. Część była palona w latach 11.06.07, 17:07 80 i 90 NIe tylko teczki są ważne ale i czyny. Po owocach ich poznacie Odpowiedz Link Zgłoś
evident a jak ma udowodnić, że nie jest wielbłądem ? 11.06.07, 17:09 jak mają obiekcje, to papiery na stół, a jak nie ma papierów to po co podjudzać i robić ferment ?. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: a jak ma udowodnić, że nie jest wielbłądem ? 11.06.07, 17:14 evident napisał: > jak mają obiekcje, to papiery na stół, a jak nie ma papierów to po co podjudzać > i robić ferment ?. Biedny oszołomie to nie chodzi o ,,Bolka'' tylko o skompromitowanie ludzi docenionych ,po latach ,jak `Anna Walentynowicz czy Gwiazdowie-PRAWDZIWYCH BOHATEROW SIERPNIA 1980! Bolkowi nie chodzi o przeprosiny tylko aby w.w oddali ORDERY ORLA BIAŁEGO! Bo te ordery mogą nosić tylko:Michnik,Wałęsa,Jaruzelski,Kwaśniewski...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_blizna Re: a jak ma udowodnić, że nie jest wielbłądem ? 11.06.07, 17:17 Sranie w banie. Chodzi o to, zeby Gwiazdowie i Walentynowicz przynali, ze sie mylili. Walesa jaki jest wszyscy wiemy, ale opublikowal co ma. Jak Gwiazdowie i ta druga cos maja, niech pokaza. Jak nie - niech milcza Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: a jak ma udowodnić, że nie jest wielbłądem ? 11.06.07, 17:17 Nie widzę w tym niespójności, OOB to piękna nazwa, niech go noszą ci, którzy faktycznie przyczynili się do rozwodu Polaków z komunizmem, a nie ci, którzy szczekali, szczekają i do usranej śmierci szczekać będą, a pożytku z nich niewiele. ----- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Kpisz czy zartujesz? Ci ludzie NADAL guzik znacza. 11.06.07, 17:23 I moga sobie - co najwyzej - powedrowac po huculskich gorkach.Gwiazdy i Walentynowicz nadal NIE MA ni u wladzy, ni w swiadomosci spolecznej - otworz oczy, zapomnij o mitach i w koncu zmierz sie, mitomanie, z rzeczywistoscia. Ci ludzie nadal NIE ISTNIEJA ni w rzeczywistosci spolecznej, ni w legendzie, a wiec PO CO ich kompromitowac? Czasu i forsy na to szkoda. A KAZDA, powtarzam, KAZDA sluzba specjalna swiata - jako profesjonalna - podejmuje tylko dzialania w 100% pragmatyczne, nigdy nie dziala "dla zemsty" czy dla wlasnej satysfakcji jak male sqrwysyny z PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Kpisz czy zartujesz? Ci ludzie NADAL guzik zn 11.06.07, 17:28 "KAZDA sluzba specjalna swiata - jako profesjonalna - podejmuje tylko dzialania w 100% pragmatyczne" popatrz na CBA i napisz to raz jeszcze. a przepraszam, to jest służba kacza a nie specjalna o___O ----- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Wlasnie: z profesjonalizmem te ujadajace pieski 11.06.07, 17:31 Reichfuhrera Kaminskiego nie maja NIC wspolnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Wlasnie: z profesjonalizmem te ujadajace pies 11.06.07, 17:39 onufry.zagloba napisał: > Reichfuhrera Kaminskiego nie maja NIC wspolnego:) Jako rzecze agent FSB w MI6 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Mylisz sie - bylem agentem w Moskwie:) n/t 11.06.07, 20:15 Na szkoleniu okresowym ? n/t :) Odpowiedz Link Zgłoś
evident do idioty żadne argumenty nie przemawiają 11.06.07, 17:27 więc szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: a jak ma udowodnić, że nie jest wielbłądem ? 11.06.07, 17:32 bohaterowie? przeciez oni sa chorzy psychicznie! To klasyczne objawy psychozy i jesli masz watpliwosci to zapytaj sie swojego psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: a jak ma udowodnić, że nie jest wielbłądem ? 11.06.07, 17:16 A jak inaczej może zaistnieć mały, parchaty kundelek, jeśli nie przez ujadanie do zesrania? Całe to bolkujące towarzystwo nie robi tego przecież dlatego, że z jakichś powodów wie o 'zdradzie' Wałęsy i patriotyczne sumienie ich boli. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Palono tylko wazne teczki, a wiec ta Jarka powinna 11.06.07, 17:15 sie zachowac, a jest ona jakas cienka. A wiec albo Jareczek byl TW i obciazajace go dowody z jego teczki usunieto, albo - wraz z bratem - byl GAWNO, nie zas opozycjonista:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Palono tylko wazne teczki, a wiec ta Jarka po 11.06.07, 17:20 onufry.zagloba napisał: > sie zachowac, a jest ona jakas cienka. A wiec albo Jareczek byl TW i > obciazajace go dowody z jego teczki usunieto, albo - wraz z bratem - byl GAWNO, > > nie zas opozycjonista:) Wykonaliście limit judzenia na dziś towarzyszu,wypad :)) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Rozkazuj swojej cioci, ubecka wtyko, nie zas 11.06.07, 17:36 czlowiekowi w sluzbach Jej Krolewskiej Mosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Rozkazuj swojej cioci, ubecka wtyko, nie zas 11.06.07, 17:37 onufry.zagloba napisał: > czlowiekowi w sluzbach Jej Krolewskiej Mosci:) Chyba Jego Wysokości Cara Wszechrusi Putki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Rozkazuj swojej cioci, ubecka wtyko, nie zas 11.06.07, 17:39 Zawsze to jakaś tam wysokość, a nie Kacza Kwakliwość. Poza tym "Jej". Ucz się bidoku języka polskiego, poza tym u nas cziornych uże niet. ----- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Rozkazuj swojej cioci, ubecka wtyko, nie zas 11.06.07, 17:41 uriel.blog.pl napisał: > Zawsze to jakaś tam wysokość, a nie Kacza Kwakliwość. > Poza tym "Jej". Ucz się bidoku języka polskiego, poza tym u nas cziornych uże n > iet. > > ----- > milion idiotów nie może się mylić Rodzaj męski i żeński wystepują nie tylko w języku polskim ,,polonisto'':)) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Rozkazuj swojej cioci, ubecka wtyko, nie zas 11.06.07, 17:44 Nie zmienia to faktu, że od dłuższego czasu Putin jest zdecydowanie facetem. Kiepskie zagranie, zwłaszcza na wątku politycznym, manewr wymijający "zmiana tematu" raczej tu nie przejdzie :P :P :P ----- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Palono tylko wazne teczki, a wiec ta Jarka po 11.06.07, 17:36 a moze jakis konstruktywny komentarz? Przeciez ironia historii jest to ze trzeciorzedny polityk, ktory nawet nie zostal internowany w stanie wojennym teraz pisze na nowo historie wg ktorej to wlasnie on i jego nieudani kolesie prowadzili walke z komuna. Skoro tacy byli waleczni to dlaczego oprocz nich nikt tak wtedy nie uwazal? Odpowiedz Link Zgłoś
jack_flash Re: Palono tylko wazne teczki, a wiec ta Jarka po 11.06.07, 17:43 Jedno trzeba im przyznac. W umiejetny sposob wykorzystuja wszelkie przywary Polakow. Procz tego czerpia z wzorcow, od naszych zachodnich i wschodnich sasiadow. Z czasow, gdy u jednych byla czarna, a u drugich czerwona rewolucja. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Palono tylko wazne teczki, a wiec ta Jarka po 12.06.07, 10:23 kolargolo napisał: > a moze jakis konstruktywny komentarz? Przeciez ironia historii jest to ze > trzeciorzedny polityk, ktory nawet nie zostal internowany w stanie wojennym > teraz pisze na nowo historie wg ktorej to wlasnie on i jego nieudani kolesie > prowadzili walke z komuna. Skoro tacy byli waleczni to dlaczego oprocz nich > nikt tak wtedy nie uwazal? To jest charakterystyczne dla mściwych, zakompleksionych kurdupli. Przypomnij sobie Stalina i jego rzekome "zasługi" dla rewolucji. W ruchu bolszewickim jego największe osiągnięcia to bandyckie napady na transporty gotówki, której lwią część nb. przywłaszczał sobie. Wykończył potem tych, którzy o tym wiedzieli i dorobił sobie "wspaniałą" rewolucyjną przeszłość. Ale nasi mali do pięt mu nie dorastają. "Był kult, ale była i jednostka". To ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Palono tylko wazne teczki, a wiec ta Jarka po 11.06.07, 17:25 Stawiam na to drugie, zakompleksione pokurcze nie sprawdzają się ani w wywiadzie, ani w bezpiece. Z trzeciej strony, skoro z setek tysięcy teczek ta jedna, jego, jest fałszywa, to może nawet na podwórkowego podpie..cza kiedyś go tam zwerbowali, ale na tym koniec. ----- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 17:43 Anna Walentynowicz, Andrzej Gwiazda i Krzysztof Wyszkowski = chorzy psychicznie ludzie, tak jak ten cały PiS, LPR i reszta popaprańców. Banda nieudaczników i frustratów życiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 17:46 Nie da się jednak ukryć, że tacy gwiazdorzy i taka władza społeczeństwu wydaje się odpowiadać. No cóż, widocznie dojrzeliśmy do ponownej utraty niepodległości. ----- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 17:55 uriel.blog.pl napisał: > Nie da się jednak ukryć, że tacy gwiazdorzy i taka władza społeczeństwu wydaje > się odpowiadać. No cóż, widocznie dojrzeliśmy do ponownej utraty niepodległości > ----- > milion idiotów nie może się mylić Oj tak, a najgorsze jest to, że naród polski jest rządny tego typu rozgrywek, nie patrzy co się dzieje w kraju i jak nas widzą, tylko słuchaja tego gówna i czekaja az kogoś udupią. Koszmar !! Co do tej niepodległości, to powinno tak być, chociaż na 5 dni, może ludzie by oprzytomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
antykomuch11 Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 17:54 video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980 Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 18:01 antykomuch11 napisał: > video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980 I tak się będą podsrywać, na całym świecie Wałęsa jest szanowany, tak samo jak JP2, a my wieszamy na nich psy i podważamy ich autorytety. LPR już raz podważyła słowa JP2, teraz szargaja kolejny autorytet, Wałęsę i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 18:07 Sek w tym, że to nie jest autorytet Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Pan Wałęsa mógł to zrobic np w 1992 roku 11.06.07, 18:13 Dlaczego zrobił to dopiero po 15 latach ? Odpowiedz Link Zgłoś
kniaz.igor Re: Pan Wałęsa mógł to zrobic np w 1992 roku 11.06.07, 18:28 romano33 napisała: > Dlaczego zrobił to dopiero po 15 latach ? > Opublikowal swoja teczke tylko dla twojej i amanasunty uciechy, a przeciez 15 lat temu nie chodziles jeszcze do szkoly i nie umiales czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Pan Wałęsa mógł to zrobic np w 1992 roku 11.06.07, 18:31 walentynowicz i gwiazda od kilkunastu lat plują na Wałęse i nie pokazali ZADNEGO dokumentu. zapytaj sie ich na jakiej podstawie go oskarżali i skąd mieli wiadomości o jego agenturze. to byłaby ciekawa odpowiedź. romano33 napisała: > Dlaczego zrobił to dopiero po 15 latach ? > Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 W stoczni był wykorzystywany operacyjnie przez SB 11.06.07, 19:08 Z dokumentów z dokumentów gdańskiej SB z 1979 r. wynika, że "w czasie pracy w stoczni był wykorzystywany operacyjnie przez Służbę Bezpieczeństwa" Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci a co to wg. ciebie znaczy? 11.06.07, 22:27 łapiesz sie słówek jak tonący brzytwy. żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe I po co ten cyrk. Wiadomo jak było. Tyle że bałwan 11.06.07, 17:55 idzie w zaparte. Szkodząc sobie. Cała jego prezydentura to czyszczenie akt na własny temat. Na tym się osioł skupił zamiast zatroszczyć sie o kraj. Gdyby w swoim czasie powiedział jak było zostałby do dzis bohataerem. A tak jest żalosnym bałwanem. Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: I po co ten cyrk. Wiadomo jak było. Tyle że b 11.06.07, 18:33 jak na razie to ty udowodniłeś swoje balwaństwo. żeby było śmieszniej na forum GW. w zaparte to idzie walentynowicz, której nie interesują dowody tylko osobiste fobie. altspringe napisał: > idzie w zaparte. Szkodząc sobie. Cała jego prezydentura to czyszczenie akt na > własny temat. Na tym się osioł skupił zamiast zatroszczyć sie o kraj. Gdyby w > swoim czasie powiedział jak było zostałby do dzis bohataerem. A tak jest > żalosnym bałwanem. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 197 11.06.07, 18:10 ten gwiazda i ta walentynowicz-spadajace gwiazdy tej solidarnosci.odstawione na boczny tor chca miec swoje 5 minut! Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci no to teraz ruch po stronie trójcy: 11.06.07, 18:19 no to teraz ruch po stronie trójcy: Gwiazdy&Walentynowicz&Wyszkowski. niech ujawnią jak Wałęsa swoje teczki - zobaczymy jakie mają zasługi, kto na nich kapował lub na kogo oni kapowali ;))))))))))))))))) jak są tacy czyści i szlachetni to nie powinni sie powstrzymywać przed PRAWDA. portki pewnie pełne. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Odmowa podjęcia współpracy przez Wałęsę z 1971 .. 11.06.07, 18:35 Chciał w ten sposób zaprzeczyć twierdzeniom m.in. Anny Walentynowicz, Andrzeja Gwiazdy i Krzysztofa Wyszkowskiego, że był agentem SB o kryptonimie Bolek. moze istnieje sposób, np. farmakologiczny, aby tym ludziom wytlumaczyć, iż kryptonimem "Bolek" była opatrzona akcja mająca za zadanie rozpracować Wałęsę...?!..;) Odpowiedz Link Zgłoś
signal właśnie, czemu nikt tego nie mówi ! 11.06.07, 18:37 przecież na to są dowody i mówią o tym historycy ! . Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: właśnie, czemu nikt tego nie mówi ! 11.06.07, 18:43 w państwie PiS mówione jest to, co dla rządzących jest wygodne, dlatego też pan Dudek stwierdził, że Wałęsę powinno ocenić IPN, dziwnym zbiegiem okoliczności akurat do kapituly Instytutu trafił niedawno leśny dziadek znany też jako Andrzej Gwiazda...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
kniaz.igor ciebie polityka takze przerasta... 11.06.07, 23:42 niestety nie nadajesz sie nawet do garow ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Lechu ! Jesteśmy z Tobą ! 11.06.07, 18:36 Walentynowicz, Wyszkowski i inne typy spod ciemnej gwiazdy mogą toczyć pianę, ale nie zagrożą Twojej pozycji. Historia już przyznała Ci rację. Pamiętał o Tobie Jan Paweł II, pamiętają inni ważni ludzie na świecie. W, W i * to śmiecie, których nikt nie zna i dlatego nigdy się nie opamiętają w swojej wściekłości. No cóż, wielcy ludzie zawsze mają wrogów. Piłsudskiego też obwołali austriackim agentem, a przecież dzięki niemu odzyskaliśmy niepodległość po zaborach. xabc Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Z 7000stron wazne sa te gdzie wpadl w lapy UB .. 11.06.07, 18:37 Z 7000stron wazne sa te gdzie wpadl w lapy UB donoszac na kolegow. Wtedy stal sie Bolkiem, ktorego UB moglo szanntazowac i nim sterowac .. Tych stron oczywiscie brak.. Co tu dodac? Odpowiedz Link Zgłoś
jack_flash No i tak nim sterowali, ze komunizn upadl. Jak to 11.06.07, 19:25 sie mowi "wypadek przy pracy". Jesli to wszystko nawet prawda to ja wybieram obecna Polske, niz PRL w kajdanach i bez przyszlosci. Mimo tego calego piekla, zlodziejstwa i niespelnionych obietnic, kupuje to "BMW" po wypadku zamiast specjalnie dla Polski zrobionej "Pobiedy". Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Zamknął oczy i puścił... ale nie wszystko 11.06.07, 18:58 Antoni Dudek z IPN powiedział, że wśród dokumentów, opublikowanych przez Lecha Wałęsę w Internecie brakuje części, dotyczącej działalności TW "Bolka". Antoni Dudek przyznaje, że Lech Wałęsa nie opublikował jeszcze wszystkich dokumentów, jedynie 500 z siedmiu tysięcy zgromadzonych na jego temat przez IPN. Jednak dokumenty, dotyczące "Bolka" znajdowały się w części, którą już opublikował, co - zdaniem Dudka - świadczy o tym, że dokonał selekcji. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Zamknął oczy i puścił... ale nie wszystko 11.06.07, 19:01 gamon0 napisał: > Antoni Dudek z IPN powiedział, że wśród dokumentów, opublikowanych > przez Lecha Wałęsę w Internecie brakuje części, dotyczącej działalności TW "Bol > ka". > Antoni Dudek przyznaje, że Lech Wałęsa nie opublikował jeszcze wszystkich > dokumentów, jedynie 500 z siedmiu tysięcy zgromadzonych na jego temat > przez IPN. Jednak dokumenty, dotyczące "Bolka" znajdowały się w części, > którą już opublikował, co - zdaniem Dudka - świadczy o tym, że dokonał selekcji. A poza tym ta teczka zostaje pokazana po 17-tu latach! Przeciez to kpiny w zywe oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Niech Wałęsa puści wszystko... też czego nie chce 11.06.07, 19:21 Ciemny naród ma uwierzyć, że Sir Wałęsa wziął swoje teczki do domu, aby tylko sobie pooglądać... a po drodze niektóre kartki porwał wiatr... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Zamknął oczy i puścił... ale nie wszystko 11.06.07, 19:03 a ty sie dajesz robić w dudka przez byle gamonia i nie opuszcza cie wyśmienity humor. teraz już rozumiem co miał na myśli kurski mówiąc "ciemna masa wszystko łyknie". gamon0 napisał: > Antoni Dudek z IPN powiedział, Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 0tdci 11.06.07, 19:15 2.0tdci napisał: > a ty sie dajesz robić w dudka przez byle gamonia i nie opuszcza cie wyśmienity > humor. > teraz już rozumiem co miał na myśli kurski mówiąc "ciemna masa wszystko łyknie" > . > > > > gamon0 napisał: > > Antoni Dudek z IPN powiedział, A ty podniecasz sie zwietrzala musztarda po obiedzie i udajesz, ze ona jest swieza! Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: 0tdci 11.06.07, 19:30 Wyszkowski oświadczył, że gdy Wałęsa był prezydentem zniszczył część dotyczących go akt SB. Wałęsa ma poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: 0tdci 11.06.07, 19:34 Wałęsa zniszczył dokumenty dotyczące jego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 0tdci 11.06.07, 19:37 moon5 napisała: > Wałęsa zniszczył dokumenty dotyczące jego samego. Dla mnie wystarczy stwierdzenie, ze Bolek byl wykorzystywany operacyjnie. To przeciez mowi samo za siebie. A co do zniszczenia akt - to nie mam watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: 0tdci 11.06.07, 19:43 Po kilkunastu latach, które upłynęły od jego prezydentury, w czasie której miał nieograniczony dostęp do różnych tajnych archiwów, rzuca nam teraz jakieś nieistotne papierzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: 0tdci 11.06.07, 19:46 To tak, jakby Bush nie wiedział, co FBI ma na niego w papierach. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: 0tdci 11.06.07, 19:37 E tam, od razu zniszczył... wiatr powiał niektóre kartki w siną dal, gdy Sir Wałęsa niósł swoją teczkę do domu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś