maderic Czy Wałęsa znal matke Prezydenta ? 19.06.07, 19:10 Jezeli nie to co ten kmiot bredzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol A może znał? 19.06.07, 19:18 A tak w ogóle to Kaczyński zachowuje się jak panowie pod budką z piwem, nie dziwię się reakcji prezydenta Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
pafni Re: Czy Wałęsa znal matke Prezydenta ? 19.06.07, 19:52 maderic napisał: > Jezeli nie to co ten kmiot bredzi ? A jest tak "ładna" jak pani prezydentowa? Odpowiedz Link Zgłoś
1group Kaczyński ma rację 19.06.07, 20:02 Trudno się zgodzić z "wielkimi braćmi" ale w przypadku bolka,mają rację. Wałęsa jest zagrożeniem nie tylko demokracji ale też zdrowia psychicznego. Jak sie słucha bredni tego półanalfabety,to można dostac pi...dolca. Odpowiedz Link Zgłoś
frygan Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 19:18 A ja się w pełni zgadzam z Prezydentem Wałęsą. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 21:03 > A ja się w pełni zgadzam z Prezydentem Wałęsą<.Jak to sie mówi swój swego... Odpowiedz Link Zgłoś
pankasztelan Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 19:23 Ale mu powiedzial, ale i slusznie, moze powinien uzyc innego slowa, ale Kaczorowi nalezalo sie. Niech juz sie skonczy jego kadencja bo oprocz sprzeciwow on nic innego zdzialac nie potrafi. Jeszcze wczesniej mnie to bawilo, myslalem "O, Polska potrafi sie postawic", ale teraz przegina, nic mu i jego bandzie sie nie podoba. Kaczor dobry jest, ale w robieniu wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 19:25 chcialbym aby kaczynski odpowiedzial za 'nieudacznikow', 'zomowcow', 'spieprzaj dziadu', 'malpa w czerwonym' itd... przecie ten kurduplowaty pokurcz umyslowy jest tak dennym reprezentantem, ze zal nawet pisac tych kilka slow a co dopiero go pozywac do sadow by odpowiadal cywilnie i moralnie za pomawianie sporej czesci spoleczenstwa polskiego. chyba tylko z tego powodu- mamy takie stare powiedzenie 'nie tykac gowna nawet kijem'- nikt go nie pozwal. co wiecej, powinien z miejsca trafic przed trybunal stanu za jawne wystepowanie przeciw Ojczyznie ktora nazywa sie III RP. tak jest zapisane w konstytucji ktorej nadrzedne prawo dzis w Polsce obowiazuje. nie wiem jak bardziej i bezczelniej mozna wystepowac przeciw wlasnej ojczyznie i jej obywatelom. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Tak. Właśnie tak! 19.06.07, 19:31 Tak należy nazwać Lecha Kartofla. To jest zakłamany sukinsyn. I nie chrzańcie już z tym Bolkiem, bo jak w takim razie wytłumaczyć współpracę Kaczorów z prezydentem Wałęsą ??? Przecież od tamtych czasów nie pojawił się żaden, powtarzam ŻADEN "dowód" w sprawie Bolka. Czyli mamy następujące możliwości: a) Wałęsa nie jest Bolkiem i nie szkodził Polsce, a Kaczyńscy mu wtedy pomagali w dobrej wierze, ale go zdradzili i - co gorsza - teraz NIESŁUSZNIE opluwają. b) Wałęsa jest Bolkiem, a Kaczyńscy mimo to współpracowali ze zdrajcą, bo tak im było wygodniej. c) Wałęsa jest Bolkiem, ale Kaczyńscy są na tyle głupi, że nie zrozumieli tego, co mówią Walentynowicz i Gwiazdowie. Zrozumieli dopiero po wielu latach, a odeszli od Wałęsy ot tak. Znaczy się debile. O to akurat nie posądzałbym Braci. No to jak jest? Drodzy zwolennicy PiSu, proszę: pokażcie LOGICZNĄ odpowiedź! Jak to jest, że z dawnych współpracowników Kaczyńscy stali się wrogami ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 19:33 polskie elity i politycy nie dorośli aby być w UE. Polska weszła za szybko do UE, ten proces powinien potrwać przynajmniej jedno pokolenie. Panie Wałęsa, śą bardziej oględne słowa w języku polskim niż "S-yn". A poza tym, po co się unosić? Kaczyńscy mają i tak już wyrobioną opinię w UE. Ostre słowa nic nie zmienią, a tylko będą Pana po sądach ciągać. Takim to pluć w oczy a oni i tak powiedzą, że deszcz pada. Niestety wciąż ok 25% "inteligentnych inaczej" Polaków uważa inaczej i dalej Kaczyńskich popiera. Proponuję się skupić na tych 25%, ten elektorat jest ważniejszy niż Kaczyńscy bez elektoratu. Historia ich osądzi sprawiedliwie! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq prezydencie wałęsa 100% racji 19.06.07, 19:34 kartofle to sku..syny a do tego ich kaolicja wola o pomste do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: prezydencie wałęsa 100% racji 19.06.07, 19:43 Moze w koncu zaczac nazywac rzeczy po imieniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Kopernik to tez reprezentowal uklad 19.06.07, 19:49 chociaz tylko Sloneczny. A dla Kartofli to oczywista oczywistosc ze Ziemia jest plaska i podtrzymywana przez uklad sloni (niektorzy oczywiscie blednie uwazaja ze zolwi). Czego Kartofle sa zupelnie i oczywiscie pewni bo byli z mama w zoo i widzieli ze slonie sa duze i silne a zolwie male i slabe. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Wielu ludzi podziela opinie obecnego prezydenta 19.06.07, 19:37 Lech Wałęsa jest dziwną postacią transformacji. Zobaczymy co pokaże przyszłosć. Kto jest kto, to dowiemy się po latach. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 19:43 Niestety to są słowa, które w naszej polityce są często spotykane. W tym przypadku ich źródłem z powodzeniem może być: "spieprzaj dziadu", wypowiedziane przez człowieka wydawałoby sie wykształconego, kulturalnego, utytułowanego, na stanowisku, od którego można oczekiwać zachowania salonowego. A jednak... Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą. Nie mozna określeniu Wałesy nic dodać, nic ująć, mozna tylko jeszcze bardziej (dosadniej) okrasić. Adresat tych słów, tak jak i otacazjąca go sfera, mocno i usilnie na to pracował. W pełni na nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 19:44 Prezydent Wałęsa, po odstawieniu od politycznego żłoba zaczyna wykazywać się prawdziwą błyskotliwością w ocenie rządzących. Aczkolwiek może lepiej pasowałby np. k-syn?Albo sK-syn? W skrócie: BRAWO PANIE WAŁĘSA!!! Nie można dać się takim nienawistnym karłom, którzy kiedy Polska potrzebowała odwagi, siedzieli u mamy pod pierzyną i to tak skutecznie,że nawet SB o nich nie wiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
vargas Ja i moj brat 19.06.07, 19:45 Nie "mnie i mojemu bratu" tylko "mojemu bratu i mnie" tumanie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 19:48 Krótko, dosadnie i celnie! Nic dodać, nic ująć. To jest tak, kiedy prezydent państwa, opowiada nieodpowiedzialnie bzdury zagranicą! Jak panowie Kaczyńscy szukacie wrogów, bo bez nich jesteście do niczego, o polecam moją skromną osobą. Ale wara od jednego z największych Polaków, Laureata Nagrody Nobla! Odpowiedz Link Zgłoś
pafni A gdzie był Kwakwa jak Lechu zaczynał od zera ?? 19.06.07, 19:49 Kwakwa jest mądry niczym orzeł bielik nad polską krainą, filozof z niego jak Seneka. Marnował się chłopak do 1995 roku a mógł już wówczas walczyc niczym chart afgański, a tera taki mądry.... Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Panie Łopiński,Polskę to kompromituje ..... 19.06.07, 19:51 ...pana szef.Jak można laureata nagrody Nobla i polski symbol wolności obrzucać łajnem !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Wierzę Kaczyńskiemu !!!!! 19.06.07, 19:56 wszystkie zachowania wałęsy wskazują na prwdziwość słów Kaczyńskiego ,historia po okragłym stole i niewykorzystana szansa wskazuje że wszystko było ukartowane z komunistami i zrobił to Wałęsa .Fakt dojścia do władzy PiS zniweczył plan a ich upór i konsekwencja jest solą w oku dla wszystkich którzy boją sie jak ognia ujawnienia prawdy . Wierzę bo wszystkie fakty wskazuja na to a szczególnie ostatnia konferencja na która poszedł ten pożal sie Boże niedowartościowany człowieczek któremu wydaje sie że jest wielki. Natomiast co do wypowiedzianych słów no cóz nie po raz pierwszy ujawnił swój poziom czy od takiego prostaka bo nie chcę powiedzieć robotnika aby nikogo nie urazić/ bo to nie wykształcenie decyduje o poziomie ale wychowanie / można sie spodziewać klasy ?Wstyd ,wstyd ,wstyd . Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Wierzę Kaczyńskiemu !!!!! 19.06.07, 20:04 Trafna diagnoza.Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Nie kłam 19.06.07, 20:10 Jak wytłumaczysz współpracę Kaczyńskich z prezydentem Wałęsą? Czy od tamtych czasów pojawiły się jakiekolwiek nowe "dowody" współpracy L.W. z UB ? Jeżeli nie (a to twierdzą wszyscy, nawet PiS, Gwiazda i Walentynowicz), to dlaczego współpracowali z L.W. ? Dlaczego go popieralina prezydenta ? Dlaczego brali udział w Okrągłym Stole, skoro to była "zdrada" ? Zwrócę uwagę: NIE POLEMIZUJĘ Z WYPOWIEDZIAMI KACZORÓW I PIS, ja te wypowiedzi zestawiam ze sobą. Zrozumiał ? Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 To proste !!! 19.06.07, 22:05 O wszystkim decydowali Wałęsa ,Mazowiecki,Geremek !!! Ich ostanie obawy i zachowania łatwo odczytać chyba nie muszę ich ostatnich zachowań tłumaczyć .Ciągły atak na Kaczyńskich jest to reakcja ludzi którzy się panicznie boją !!! Kaczyńcy owszem byli ale zawsze w opozycji do tej grupy a ich uczestnictwo jest oczywiste tylko obecni mają coś do powiedzenia.Dzięki temu ze byli i patrzyli na ręce mają dziś argumenty i poznamy prawdę dlaczego nie może być lepiej ? I jeszcze jedno Putin od momentu kiedy doszli do władzy KK dostaje furii bo nie tak miało być !!! A w UE też im nie na rękę taki rząd dla wszystkich lepiej jak Polska siedzi cicho i chyli głowę tak jak to robił Kwach i cała reszta, która jako eurodeputowani bardziej dba o opinię prasy niemieckiej niż o polskie interesy . Okrągły Stół to lipa która miała oczyścić PZPR po to aby nie oddać władzy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Zawsze podziwiałem intuicję Wałęsy... 19.06.07, 19:58 dureń i s-syn. Czyż można podać bardziej zwięzły opis charakteru Lechujarka. Choć dla pełni opisu trzeba ba jeszcze dodać, że tchórz. Odpowiedz Link Zgłoś
signal jest mi wstyd za obecną władzę 19.06.07, 19:59 to, że Wałęsa wypowiada ostre słowa nie dziwi mnie wcale. Jak by mnie tak szargali, też bym nie wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
jupiss Re: jest mi wstyd za obecną władzę 19.06.07, 20:11 mam nadzieję ,że się spalisz ze wstydu :) Odpowiedz Link Zgłoś
judzugas Cześć Michnikowe PSY ! Hau hau, wrrrrrrrr... 19.06.07, 20:00 Ujadacie jak na komendę ! Psiarnia gotowa zagryźć każdego kto nie pluje na Polskę. Takich spedalonych SS manów Michnik sobie wyhodował na polskim chlebie. Won do Izraela jak wam się tu nie podoba ! Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Hallo cenzura na forum czyzbym ? 19.06.07, 20:01 napisała prawdę ? Drugi post jest zablokowany czyli mam racje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Hallo cenzura na forum czyzbym ? 19.06.07, 22:09 Piszę prawdę bo moje posty sie nie ukazują a GW jej sie boi !!!!!!tak jak inni !! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.o Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 20:04 Panie Prezydencie (mówię tu o Lechu Wałęsie a nie o tym kaczym kurduplu). Niech Pan nawet z tym zwierzyńcem nie polemizuje, nie warto, nie zasługują na to aby Prawdziwy Autorytet zajmował się ich bełkotem. Niech żyje Lech Wałęsa !! PS. Nigdy na Pana Lecha Wałęsę nie głosowałem, często się z nim nie zgadzam. Niemniej autorytety trzeba szanować ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolenarty Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 19.06.07, 20:09 to sie skończy na ulicy zobaczycie wyjdziemy na ulice... !!PRECZ Z KACZYZMEM!! Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Lech Wałęsa o prezydencie: "S-syn" 20.06.07, 15:36 Boże zmiłuj się jak ta komuna pomieszała ludziom w głowach jak takiego faceta stawia sie za autorytet !!!!Koniec świata !!!A ten z pod pódki z piwem też jest dla ciebie autorytetem ???Kariery to ty nie zrobisz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 nie lubię Wałęsy i jego się wstydzę 19.06.07, 20:07 nigdy nic mądrego nie powiedział ani nic mądrego nie zrobił dla naszego kraju, Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe I ten debil Wałęsa był kiedyś prezydentem kraju! 19.06.07, 20:07 Że tez takie pomioty jak ten dureń szwendają sie po polskiej polityce Odpowiedz Link Zgłoś