kap0 Górnicy jadą pomóc pielęgniarkom 20.06.07, 12:50 nic szmatlawcu nie napisales ze lech walach tez popiera protest ojciec dyrektor jest po stronie rzadu Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Co Górnicy też chcą 7000 tys na ręke :) 20.06.07, 12:55 Seit acht Tagen hast Du mich nicht ge- gruesst, Deinen Besuch hast Du immer aufge- schoben. Du glaubst nicht, wie mir die feige Eifersucht keine Ruhe laesst, wie mir das Herz oft juckt, wenn ich an Deinen heftigen Liebes- verkehr mit der schoenen Baeckerstochter Elfriede Bohrer denke. Am liebsten liesse ich mich dauernd schlagen vor Eifersucht. Was wollen denn die anderen Buersten von Dir? Weisst Du noch, wie wir zusammen im Mai traumverloren spazieren gingen und so allein im Walde sassen? Wie Du meine wunderschoene Fot- ographie betrachtet hast und mich an Dein Her- ze druecktest? Wie Du mit heisser Liebe meine Beine bewundert hast und ganz ploetzlich Deine Arme ganz weit auseinander machtest und mich so heiss und innig gekuesst hast? Wie Du mir einen Platz in Deinem Herzen versorgt hast? Wie war das so herrlich und schoen, als der Wind ueber die Felder strich und reife Blueten- samen so langsam und leise an Deinen Fuessen geweht haben und dort ein munteres Baechlein ins Tal hinunterfloss? Ach, koennte ich doch immer mit Dir lauschen dem Zwitschern von Voegeln, es waere fuer mich das Paradies. Odpowiedz Link Zgłoś
reaver247 SMIAĆ sie czy polewac z tych 'uprzywilejowanych' 20.06.07, 12:59 grup?? Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Znowu pijana chołota ze Śląska na ulicach stolicy 20.06.07, 13:00 sprzedawcy w monopolowych z okolic Al.Ujazdowskich zacieraja ręce Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 wesprą ich"europederasiści"z parii Zielonych-ćwok 20.06.07, 13:04 i komunistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Kaczuszki, Kaczuszki, Trybunalu Stanu, i stu lat 20.06.07, 13:01 puszki :) No chyba, ze wprowadzimy w zycie "ustawe o stanie wyjatkowym"... Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Po co to pieprzenie o problemach społecznych 20.06.07, 13:04 Przecież "rozwiązywanie problemów społecznych" to tylko eufemizm dla zwykłego "sypnięcia kasą". Parę mld zł deficytu budżetowego więcej i sprawa załatwiona. Tylko potem bedzie krzyk że zadłużenie państwa rosnie i presja inflacyjna narasta. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Jak tak patrze na te policjantke na zdjeciu, to wy 20.06.07, 13:04 brazam sobie, jak obciaga na kolanach swojemu facetowi i od razu nabiero ona w moich oczach cech ludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Jak tak patrze na te policjantke na zdjeciu, 20.06.07, 13:13 joshua...dno! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Strzelac do pasozytow. 20.06.07, 13:05 Chca wiecej wyrwac z naszych pieniedzy? A figa z makiem. Sprywatyzowac szpitale i kopalnie i bedzie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
marcel_duchamp Re: Strzelac do pasozytow. 20.06.07, 13:15 > Strzelac do pasozytow w porządku, kiedy już zaczniemy będziesz pierwszym odstrzelonym! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Strzelac do pasozytow. 20.06.07, 13:16 Widzisz marcelu, ja nie wyciagam rak po cudze pieniadze, nie pasozytuje na innych. Ty strzelalbys do mnie wlasnie za to. Odpowiedz Link Zgłoś
marcel_duchamp Re: Strzelac do pasozytow. 20.06.07, 15:19 Widzisz, komarze, źle rozumiesz intencje protestujących. One nie chcą cudzych pieniędzy, one nie chcą twoich pieniędzy, one chcą odzyskać swoje pieniądze! Co zaś się twojego pasożytowania, komarze, tyczy: trawisz mój cenny czas, którego za żadne pieniądze nie odkupię i za to kiedyś będę strzelać do tych, co po drugiej stronie barykady konserwują status quo... Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Strzelac do pasozytow. 20.06.07, 18:21 >one chcą odzyskać swoje pieniądze! No to niech przedstawia rozliczenie ile wplacily i ja popre postulat zeby im zwrocic. Tak jak wszyskim innym podatnikom. A potem sie wszystko sprywatyzuje i ludzie beda placic ze swoich pieniedzy. >trawisz mój cenny czas, > którego za żadne pieniądze nie odkupię i za to kiedyś będę strzelać do tych, co > po drugiej stronie barykady konserwują status quo... O nie. To TY marnujesz czas na czytanie moich komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Sam jesteś pasożyt. 20.06.07, 13:32 Pewnie, że sprywatyzować, ale póki służba zdrowia jest utrzymywana z budżetu odpowiedzialność za to, by ludzie dostawali pieniądze za pracę jest po stronie tych, którzy budźet układają. Naprawdę jest na czym oszczędzać, bo wodotrysków w budźecie niemało. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Sam jesteś pasożyt. 20.06.07, 13:41 O nie, nie jestem. Nie pracuje w budzetowce, nie wyciagal lap po nie moje. Nikt nie jest zmuszony do pracy w budzetowce. Jak mi nie odpowiada prace to ja zmieniam a nie domagam sie zeby mi panstwo dalo wiecej pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Pracę wypowiedzało już całkiem sporo lekarzy 20.06.07, 13:45 Jak tak dalej pójdzie będziemy mieć paradoksalną sytuację: obowiązkowe ubezpieczenie, w ramach którego NICZEGO nie dostaniesz, bo cała istniejąca służba zdrowia będzie prywatna. Tak oto państwo rozporządza twoimi pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Pracę wypowiedzało już całkiem sporo lekarzy 20.06.07, 13:51 To obowiązkowe "ubezpieczenie" nie jest ubezpieczeniem, lecz składką. Obowiązkowe składki (czyli po prostu podatki), które się marnują, to żadna nowość. Nic w tym paradoksalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Re: Pracę wypowiedzało już całkiem sporo lekarzy 20.06.07, 13:53 Skoro "nie ma w tym nic paradoksalnego", jak mówisz (ktoś tu nie rozumie słowa 'paradoks') to dlaczego komukolwiek paradoksalne wydaje się to, że pielęgniarki nie chcą zarabiać na waciki, bo ich praca po prostu JEST DUżO WIęCEJ WARTA - Ciekawe co zrobimy, gdy się okaże, że polska służba zdrowia jest zagranicą? Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Pracę wypowiedzało już całkiem sporo lekarzy 20.06.07, 14:21 A kto ma okreslac ile ta praca jest warta? Prywatyznacja sluzby zdrowia zapewni im to ze dostana tyle, ile ich praca naprawde jest warta (co nie oznacza ze bedzie to tyle ile beda chcialy). Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Pracę wypowiedzało już całkiem sporo lekarzy 20.06.07, 14:19 Ubezpieczenie tez powinno byc dobrowolne i prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Sam jesteś pasożyt. 20.06.07, 13:49 Ktoś tu nie rozumie znaczenia słowa "pasożyt". Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Górnicy jadą pomóc pielęgniarkom 20.06.07, 13:06 Powodzenia! Oczywiście górnikom i pielęgniarkom. Do policjantów: przejdźcie na stronę protestujących. Oni walczą także w Waszej sprawie. Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
daretto Dajcie lepiej ten film jak Rywin do Michnika 20.06.07, 13:08 przychodził. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina oj bedzie sie dzialo! 20.06.07, 13:08 swiat mnie dzis zadziwil gornik i lekarz ramie w ramie:) heheheheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: oj bedzie sie dzialo! 20.06.07, 13:14 maretina napisała: > swiat mnie dzis zadziwil gornik i lekarz ramie w ramie:) heheheheh:) Raczej pielęgniarka z górnikiem:). Ale dobrze,że wspierają. Pogarda premiera dla prostego człowieka jest porazajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: oj bedzie sie dzialo! 20.06.07, 13:28 Premiera jak premiera. Ale zobacz, jak wielka jest pogarda aktualnych wicepremierów wobec ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: oj bedzie sie dzialo! 20.06.07, 13:30 mam nadzieje, ze zgodnie z za[powiedziami wiceprezeza NIL-u lekarze tez pojada. Odpowiedz Link Zgłoś
jack.torrance Górnicy jadą pomóc pielęgniarkom 20.06.07, 13:12 Górnicy niech mnie nie wkurzają. Poprzedni rząd zamiast im dawać kasę, powinien był dać pielęgniarkom i lekarzom i nauczycielom i policjantom. Górnictwo to nasze przekleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
daretto Jadę do Warszawy 20.06.07, 13:13 zawsze miałem ochotę przy.....ć górnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Ende des Katschen regierungs!! 20.06.07, 13:31 Niemieckie słowo "Regierung" jest rodzaju żeńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Schluss mit dem Regierungs!!!!! 20.06.07, 15:04 Przeczytaj mój post umieszczony nad twoim. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Tu jest Polska przygłupie jeden... 20.06.07, 17:46 i tak już zostanie na dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Gdyby nie to der, die, das... 20.06.07, 19:24 byłby z Ciebie Niemiec wczas. A tak tylko śmiech na sali... Odpowiedz Link Zgłoś
rmir dlaczego kaczory jezdzą .... 20.06.07, 13:17 samochodami z ciemnymi szybami? żeby nikt nie widział, ze siedzą w fotelikach dla dzieci. ATAK NA POWAZNIE TO CHYBA TRZEBA SIE PRZYłąCZYC DO NICH, BO TU CHODZI O NAS. JAK ONE PRZEGRAJą TO WSZYSTKIM OPRóCZ MOHERKóW ZOSTANIE WYJAZD ZA GRANICE Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: dlaczego kaczory jezdzą .... 20.06.07, 13:19 Raczej jak wygraja. Podniesie sie podatki zeby mialy pilegniarki i mieli lekarze i kazdy kto przyjedzie do wawy poprotestowac. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Dlaczego od razu podniosą podatki? 20.06.07, 13:22 Mało to jest w budżetowych fajerwerków, na które jakoś dziwnie "nas stać" a z których całkiem spokojnie można by zrezygnować? Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Dlaczego od razu podniosą podatki? 20.06.07, 13:43 No to zrezygnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Tyle, że to się nie spodoba przystawkom, Rydzykom, 20.06.07, 13:49 trzeba będzie zmniejszyć wydatki na wojsko, ZROBIć NAPRAWDę TANIE PAńSTWO! Takie tam. To nie pielęgniarki i lekarze są problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Tyle, że to się nie spodoba przystawkom, Rydz 20.06.07, 14:59 Moze sie nie spodoba, ale moze PiS sie zorientuje ze polityka rozdawnictwa nikogo nie zadawala i zacznie cos robic wspolnie z PO, choc dla mnie POpowcy to zwykli populisci, falszywi liberalowie. Ale moze sie myle. Wydatki na wojsko trzeba zwiekszyc, podobnie jak na policje i sadownictwo. Reszte sprywatyzowac i zostawic w gestii obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Ponad połowa tego forum to idioci którzy wierzą 20.06.07, 13:17 że dobrobyt w kraju i wysokie zarobki są kwestią wystarczająco radykalnych manifestacji ulicznych. Deficyt budżetowy, zadłużenie państwa, inflacja popytowa to dla nich czysta abstrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Ponad połowa tego forum to idioci którzy wier 20.06.07, 13:56 Oni wyobrażają sobie podświadomie, że Kaczory i spółka mają worek z pieniędzmi i chowają go przed społeczeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Ponad połowa tego forum to idioci którzy wier 20.06.07, 14:35 Inna sprawa, że taki pogląd wyrabiają w Polakach nasze kampanie wyborcze, które w dużej mierze polegają na chwaleniu się, który polityk więcej ludowi podaruje (pieniędzy lub mieszkań) - nie dziwne więc, że ludowi potem wydaje się, że politycy potrafią dobrobyt stwarzać, tylko trzeba ich zmusić. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Będą rozrabić - to spałować.... 20.06.07, 13:18 To przyjedzie ich wiecej i kacza wladza nagle zostanie postawiona pod mur !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Będą rozrabić - to spałować.... 20.06.07, 13:32 Górników nie przyjedzie więcej. Wielu z nich założyło small biznesy (kebaby, pomoc drogowa, hydraulika, ogrodnictwo itd.) i mają w nosie "walkę klasową". Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: Będą rozrabić - to spałować.... 20.06.07, 13:32 to jest sprawdzian siły hehe...mam nadzieję że górnicy nie przyjadą.. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Margaret Thatcher dała sobie radę z górnikami... 20.06.07, 13:51 Będą protestować pokojowo - może być ich i 100 tys. Będą rzucać petardy, blokowac drogi - spałować.... Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Margaret Thatcher dała sobie radę z górnikami 20.06.07, 14:55 > Będą protestować pokojowo - może być ich i 100 tys. > Będą rzucać petardy, blokowac drogi - spałować.... W PiS'ie obowiązują dokładnie odwrotne zasady: "Będą rzucać petardy, blokowac drogi - dostaną to czego żądają" (Rok 2005, koalicja SLD-PSL-PiS-LPR-SO przegłosowuje ustawę dającą 80 mld zł z budżetu na emerytury górnicze) "Będą protestować pokojowo - może być ich i 100 tys." G... dostaną (prostesty innych grup zawodowych które zgłaszały wielokrotnie mniejsze żądania niż górnicy) Będą protestować pokojowo - może być ich i 100 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Będą rozrabić - to spałować...Palestrinę. 20.06.07, 13:26 Ciebie spaluje pierwszy smrodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: nie tak jak Policja:))) 20.06.07, 15:28 ciekawe czy odważylbu\ys sie ich zaatakować/widac jak spoleczenstwo kocha pis Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: nie tak jak Policja:))) 20.06.07, 17:21 a po co miałbym ich atakowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Odważą się odrąbać rękę podniesioną na władzę? 20.06.07, 13:18 Jeśli tak, to po nich, jeśli nie to po nich... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Dziewczynom się nie odmawia - głupi argument 20.06.07, 13:19 Pewnie mówią go Ci, kórzy są za "równością płci".... Jak można odmówić facetowi to i kobiecie... lewaki... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Dziewczynki ..stare ale jare :)))))Każda potwora 20.06.07, 13:27 znajdzie swego amatora.A te lampucery ukochała klasa robotnicza Śląska( zarabiajaca 5 x tyle co piguła),Kalisz i reszta bandy LiD i PO (nie cała na szczęście!). Czyli ..polactwo''popiera..polactwo'' i daję sie manipulować ,,lidkom''...od 1944! :))Krótka przerwa na lata 1980-1981 a raczej do i Zjazdu ,,S'' ,gdzie ,,Familia'' wygrała! palestrina2005 napisał: > Pewnie mówią go Ci, kórzy są za "równością płci".... > > Jak można odmówić facetowi to i kobiecie... lewaki... Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 hehehe 20.06.07, 13:40 to nieważne w amoku gnoi sie wszystko i wszystkich, tutaj sie pracuej na akord a nie na jakość:))))))))) płatne komentarze im lepiej tym więcej:))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 [...] 20.06.07, 13:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Pierot jest homofobem... 20.06.07, 14:14 Myślałem, że to prawdziwy lewak, a okazuje się że to skin, ze skrajnie prawicowej organizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 nie bój sie palestrina;))) 20.06.07, 21:25 może i jest ale tobie krzywdy nie zrobi. online sie nie da. palestrina2005 napisał: > Myślałem, że to prawdziwy lewak, a okazuje się że to skin, ze skrajnie > prawicowej organizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Chopy, dajcie popalic psom.... 20.06.07, 13:23 Jezus Maria ze tez nie ma mnie w Polsce, mialbym tylko 130 km (z Odzi) zeby Wam pomoc. Dajcie popalic psom i pomozcie kobietom, bo inaczej jestescie dupy w galotach nie chopy!!! Ktory z Was by pozwolil aby pies szturchal mu babe? W ryj i za plot! Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: Chopy, dajcie popalic psom.... 20.06.07, 15:30 masz racje- w ryj i za plot. Pis ma teraz swoje zomo- ale to jest sluszne bo broni ich interesow. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
dr.filip Re: Górnicy jadą pomóc pielęgniarkom 20.06.07, 13:25 A czy górnicy nie mają nic do roboty...? Chyba powinni być w pracy. Nie wyobrażam sobie, żebym mógł wyjść ze swojej pracy i od tak jechać poprzeć np. strajkujacych stoczniowców w Szczecinie (pracuje w W-wie) Odpowiedz Link Zgłoś
sajm Re: Górnicy jadą pomóc pielęgniarkom 20.06.07, 13:26 he,he, górnicy pomogą. a mozna było zrobic inaczej: nie obniżac składki rentowej, tylko dać tę kase na ochronę zdrowia. Tak lekko licząc 1,5-2 mld do końca roku by było - nikt by nie odczuł obniżki - bo by jej nie było- a kasa by została. Odpowiedz Link Zgłoś
ya.79 Re: to twój koniec śmieciu 20.06.07, 14:57 Popieram prostest pielegniarek i mam nadzieję, że wyjdzie z tego niezła rozróba. Czas najwyższy na reformy służby zdrowia i oświaty. Pieniądze marnotrawione są na nieistotne problemy, lustracje i inne bzdury, znajduje się temety zastępcze. Najwyższy czas żeby rząd zabrał się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Górnicy jadą pomóc pielęgniarkom 20.06.07, 13:31 sajm napisał: > he,he, górnicy pomogą. a mozna było zrobic inaczej: nie obniżac składki > rentowej, tylko dać tę kase na ochronę zdrowia. > Tak lekko licząc 1,5-2 mld do końca roku by było - nikt by nie odczuł obniżki - > > bo by jej nie było- a kasa by została. I by było po dawnemu .....wszystkim po równo! Bo o pigułach inni też sie upomną .Ci górnicy też maja mało ,średnio 6 tys na ryj :))) Czy koniunktura na węgiel jest czy nie ! Bo najważniejsze utrzymac posady szefów ZZ :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Górnicy jadą pomóc pielęgniarkom 20.06.07, 13:49 Życzę ci żeby cię górnik przeleciał styliskiem od kilofa.... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Górnicy jadą pomóc pielęgniarkom 20.06.07, 15:10 Niech jeden drugiego przelatuje w łaźni łańcuszkowej i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: Górnicy jadą pomóc pielęgniarkom 20.06.07, 15:31 a moze zaoszczędzic na poslach i urzedasach pis? Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Holoto ten rzaz jest demokratyczny!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 13:28 Wybrany w demokratycznych wyborach !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Holoto ten rzaz jest demokratyczny??? 20.06.07, 13:36 Chyba przez Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 O jakim "rzazie" piszesz? Chyba "rzoz"... 20.06.07, 20:25 to wiórki z drewna po cięciu piłą, ale co to ma wspólnego z... czymkolwiek w polityce? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Holoto ten rzaz jest demokratyczny!!!!!!!!!!! 20.06.07, 15:51 > Wybrany w demokratycznych wyborach !!!!!!!!! Czy to jakos legitymizuje jego glupote? Czy tylko potwierdza glupote jego wyborcow? Odpowiedz Link Zgłoś