tetlian 01.07.07, 14:09 Czy kiedykolwiek uda się zlikwidować ten terroryzm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giuseppe53 wysłac wszystkich islamofaszystów na pustynię 01.07.07, 15:03 - nikt ich w Europie nie chce i nie potrzebuje wrecz przeciwnie wszyscy z wyjątkiem czerwonego bydła chcą ich widzieć jak najdalej od Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tetlian 01.07.07, 15:37 tetlian napisał: > Czy kiedykolwiek uda się zlikwidować ten terroryzm? Mozna zlikwidowac poprzez: 1 - Utworzenie nieopodleglej Palestyny w granicachz 1967 roku 2 - Wycofanie sie z Iraku i Afganistanu 3 - zaprzestanie oblednej idei wielokulturowosci, ktora rozsadza Europe i zakaz wpuszczania do Europy Azjatow i czarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A CO dla Pakistanu? Bo zadymy w UK robia glownie 01.07.07, 16:33 "Pakis":))) Odpowiedz Link Zgłoś
fokinia Najwyższy stopień zagrożenia terrorystycznego w.. 01.07.07, 15:43 UK ma szanse na wytepienie terroryzmu w momencie jesli zmniejsza toerancje wobec wyznawcow islamu czyli w naszym jezyku "pakisow" ciapatych... Nigdy nie bylam rasistka ale nie jestem w stanie akcpetowac ludzi z ktorymi musze funkcjonowac w kraju wiecznej tolerancji na wszystko... tutaj maja wolna amerykanke najlepsi sa Ci pochodzenia pakistanskiego ktorzy urodzili sie w Wielkiej Brytani ale chyba jakos sie nie poczuwaja do patriotyzmu... Niech Uk dalej pozwala im na wszystko to wysadza cala ta wyspe... Bo Allah im kazal... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Szczesliwie w UK dosc latwo sie od sasiedztwa 01.07.07, 16:35 wiekszosci Muslimow odseparowac na 100% - to kwestia jakiejs kasy i zakupu domu w przyzwoitej dzielnicy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fokinia sasiedztwo... 01.07.07, 17:45 akurat nie chodzi mi o miejsce zamieszkania... bo mieszkam w bialej dzielnicy a w firmie pracuje zaladwie 2... ale nie jestes sie w stanie odizolowac sie na amen chyba ze sobie strzelisc w glowe... mowie wogole o bytowaniu w jednym panstwie... nie powiesz mi ze nie ma wiekszych restrykcji dla polakow? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Jesli jestes Polka to uzdrawiaj Polske nie UK:) 01.07.07, 17:47 Mysle, jako obywatel brytyjski polskiego pochodzenia, ze polska emigracja zarobkowa na zbyt duzo sobie w cudzym kraju pozwala:) Odpowiedz Link Zgłoś
fokinia jestes tym... 01.07.07, 17:51 kim sam sie malujesz... moj kraj nie daje mi nawet powodu do tego by byc dumna... nie IVRP nikt nie zyje historia... mam pelen szacunek do osob ktore wywalczyly cos nietylko dla siebie ale takze dla obywateli! nie stane murem za kims kto upadla ludzi wyksztalconych nie majacych co do garnka wlozyc... Polska zostawia wiele do zyczenia! nie bylam zmuszona do wyjazdu - to byl moj wybor wieloletnich emigracji sezonowej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
fokinia aspekty... 01.07.07, 17:56 sa rozne... nie tylko kierunek skonczonych studiow, miejsce zamieszkania, ciekowsc swiata i mozliwosci rozwoju... W uk niestety ale zyje sie bezproblemowo o ile saemu tych problemow sie nie stwarza! nie jestem ta ktora zyruje na benefitach! wiec wez pod uwage rozne aspekty braku checi uzdrawiania upodlajacego sie kraju! Tu mi dobrze! chce zyc uczyc sie i dawac sobie i bliskim poczucie bezpieczenstwa na ile to mozliwe! nie wezme broni i nie pojde strzelac chcialabym poprostu robic swoje! Bo dostalam SZANSE! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba I to cie upowaznia do plytkich komentarzy rasowych 01.07.07, 17:56 Zastanow sie, kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
fokinia zle... 01.07.07, 18:09 mnie odebrales... przez 6 lat mozna zaobserwowac ktora nacja jaka jest! czytam dyzo o kulturach i wiem ze niktorzy nigdy by nie zachowali by w swoim kraju! Islam jest taka a nie inna religia ze dla Allaha zrobia wszystko pomijajac niewinnych ludzi! nie oszukujmy sie to narod ktory nie szanuje nikogo i niczego! wiec jak tu szanowac kogos kto sam Cie nie szanuje! Probuje tylko przedstawic ze Uk jako kraj otwarty dla wszystkich powinien wprowadzic jakies restrykcje dla tych ktorzy najwiekszy klopot sprawiaja a nie wciaz poblazac i czekac na nastepne bum! za wszelka niezrozumialosc i wprowadzenie w blad przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ktory narod? Pakistanczycy? Bengalezi? Kurdowie? 01.07.07, 18:12 Egipcjanie? Somalijczycy? Nigeryjczycy? Irakijczycy? Iranczycy? Afganowie? Czeczeni? A moze Indonezyjczycy? Sudanczycy? Arabowie z Kenii? Odpowiedz Link Zgłoś
fokinia ... 01.07.07, 18:17 jesli jestes brytyjczykiem polskiego pochodzenia to zapewne miales okazje "wychowywac" sie w ich towarzystwie moze dlatego jestes troche skrzywiony - ocknij sie! poczytaj chociaz o wychowywaniu dzieci w pakistanie a prawo dzungli (wychowawczej)przyjazdnych z pakistanu do uk... a wieczna walka hiszpan z baskijczykmi? chcialbys zginac bo allah komus kazal wysadzic sie tuz obok Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
fokinia pointa! 01.07.07, 18:19 Wielka Brytania pozwolila na taki jubel to teraz ma! Glaskanie po glowach nie pomoe wytepic zla! wiekszego smietnika nie ma nigdzie na swiecie! bez urazy! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A najbardziej zasmieca ten kraj niewyksztalcona, 01.07.07, 18:36 za to srtrasznie nadeta, zarobkowa imigracja z Polski. Co widac na przykladzie spierajacej sie ze mna paniusi. Odpowiedz Link Zgłoś
fokinia trafiles... 01.07.07, 18:46 jak kula w plot balwanie... akurat wyksztalcona, nie nadeta a swiadoma tego co mowi... i nie paniusia znwana dorobkiwiczowa a sumiennie pracujaca osoba zajmujaca stanowisko niejednego angielskiego leniwca! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Sadzac po twoich "studiach nad kultura" to Bog ci 01.07.07, 19:08 ani rozumku, ani wyksztalcenia nie dal. Chyba ze jakis licencjat "akademii" w Siedlcach tudziez Grojcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Baskijczycy to akurat lepsi katolicy od ciebie, 01.07.07, 18:35 moja pani:) A do bombek innych katolikow, tych z Irlandii, juz dawno tutaj przywyklem. I powiem ci, ze jest mi wszystko jedno, czy wylece na bombce muzulmanskiej, czy tez katolickiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
fokinia skad masz? 01.07.07, 18:47 pewnosc ze jestem katoliczka! pochopne wnioski prostaku... a skad baskijczycy w irlandii? :> Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Spytaj antyterrorystow irlandzkich , brytyjskich i 01.07.07, 19:10 i hiszpanskich. Na Wyspach kazde dziecko wie o wieloletniej wspolpracy PIRA (Provisional IRA) i ETA:) Odpowiedz Link Zgłoś
fokinia ale... 01.07.07, 19:17 podaj przyklad kiedy eta lub pira zaatakowaly ostatnio uk? potyczki jezykowe z Toba nudza mnie... nedzne masz poglady - ograniczone? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba PIRA raptem ze 2 lata temu - zabojstwo w pubie; ze 01.07.07, 19:22 juz innych lokalnych w Nordern Ireland nie wymienie; a RIRA ze trzy lata temu - bomba samochodowa pod BBC w Shepherd's Bush. Te przedwczorajsze bomki samochodowe tez bardziej przypominaja IRA, nizli dzihadystow - nie ich modus operandi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Fokinia, jesli mam bym szczery, to sam bym chetnie 01.07.07, 19:27 dzihadystom dopieprzyl. Ale - na mily Bog - nie takimi prymitywnymi metodami, jak te serwowane aktualnie przez Browna i jego przydupasy:)Wiesz czemu? Bo owe "zamachy" sa szyte tak grubymi nicmi, ze na forum swiatowym zagraja ZA dzihadystami. I tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Tfuu..Northern, ale nie mowilem o ETA; mowilem 01.07.07, 19:24 caly czas wylacznie o roznych odlamach IRA. Czyzby cie, ksiezniczko z Polski, Paki z roboty wywalil? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Oxfordshire. Ale juz wkrotce bede w Wicklow. Eire, 01.07.07, 19:54 Na stale. Odpowiedz Link Zgłoś