Dodaj do ulubionych

Najwyższy stopień zagrożenia terrorystycznego w...

01.07.07, 14:09
Czy kiedykolwiek uda się zlikwidować ten terroryzm?
Obserwuj wątek
    • giuseppe53 wysłac wszystkich islamofaszystów na pustynię 01.07.07, 15:03
      - nikt ich w Europie nie chce i nie potrzebuje wrecz przeciwnie wszyscy z
      wyjątkiem czerwonego bydła chcą ich widzieć jak najdalej od Europy.
    • wet3 Re: tetlian 01.07.07, 15:37
      tetlian napisał:

> Czy kiedykolwiek uda się zlikwidować ten terroryzm?

Mozna zlikwidowac poprzez:
      1 - Utworzenie nieopodleglej Palestyny w granicachz 1967 roku
      2 - Wycofanie sie z Iraku i Afganistanu
      3 - zaprzestanie oblednej idei wielokulturowosci, ktora rozsadza Europe i zakaz
      wpuszczania do Europy Azjatow i czarnych.
      • onufry.zagloba A CO dla Pakistanu? Bo zadymy w UK robia glownie 01.07.07, 16:33
        "Pakis":)))
    • fokinia Najwyższy stopień zagrożenia terrorystycznego w.. 01.07.07, 15:43
      UK ma szanse na wytepienie terroryzmu w momencie jesli zmniejsza toerancje wobec
      wyznawcow islamu czyli w naszym jezyku "pakisow" ciapatych... Nigdy nie bylam
      rasistka ale nie jestem w stanie akcpetowac ludzi z ktorymi musze funkcjonowac w
      kraju wiecznej tolerancji na wszystko... tutaj maja wolna amerykanke najlepsi sa
      Ci pochodzenia pakistanskiego ktorzy urodzili sie w Wielkiej Brytani ale chyba
      jakos sie nie poczuwaja do patriotyzmu... Niech Uk dalej pozwala im na wszystko
      to wysadza cala ta wyspe... Bo Allah im kazal...
      • onufry.zagloba Szczesliwie w UK dosc latwo sie od sasiedztwa 01.07.07, 16:35
        wiekszosci Muslimow odseparowac na 100% - to kwestia jakiejs kasy i zakupu domu
        w przyzwoitej dzielnicy:)))
        • fokinia sasiedztwo... 01.07.07, 17:45
          akurat nie chodzi mi o miejsce zamieszkania... bo mieszkam w bialej dzielnicy a
          w firmie pracuje zaladwie 2... ale nie jestes sie w stanie odizolowac sie na
          amen chyba ze sobie strzelisc w glowe... mowie wogole o bytowaniu w jednym
          panstwie... nie powiesz mi ze nie ma wiekszych restrykcji dla polakow?
          • onufry.zagloba Jesli jestes Polka to uzdrawiaj Polske nie UK:) 01.07.07, 17:47
            Mysle, jako obywatel brytyjski polskiego pochodzenia, ze polska emigracja
            zarobkowa na zbyt duzo sobie w cudzym kraju pozwala:)
            • fokinia jestes tym... 01.07.07, 17:51
              kim sam sie malujesz... moj kraj nie daje mi nawet powodu do tego by byc
              dumna... nie IVRP nikt nie zyje historia... mam pelen szacunek do osob ktore
              wywalczyly cos nietylko dla siebie ale takze dla obywateli! nie stane murem za
              kims kto upadla ludzi wyksztalconych nie majacych co do garnka wlozyc... Polska
              zostawia wiele do zyczenia! nie bylam zmuszona do wyjazdu - to byl moj wybor
              wieloletnich emigracji sezonowej pracy!
              • fokinia aspekty... 01.07.07, 17:56
                sa rozne... nie tylko kierunek skonczonych studiow, miejsce zamieszkania,
                ciekowsc swiata i mozliwosci rozwoju... W uk niestety ale zyje sie bezproblemowo
                o ile saemu tych problemow sie nie stwarza! nie jestem ta ktora zyruje na
                benefitach! wiec wez pod uwage rozne aspekty braku checi uzdrawiania
                upodlajacego sie kraju! Tu mi dobrze! chce zyc uczyc sie i dawac sobie i bliskim
                poczucie bezpieczenstwa na ile to mozliwe! nie wezme broni i nie pojde strzelac
                chcialabym poprostu robic swoje! Bo dostalam SZANSE!
              • onufry.zagloba I to cie upowaznia do plytkich komentarzy rasowych 01.07.07, 17:56
                Zastanow sie, kobieto!
                • fokinia zle... 01.07.07, 18:09
                  mnie odebrales... przez 6 lat mozna zaobserwowac ktora nacja jaka jest! czytam
                  dyzo o kulturach i wiem ze niktorzy nigdy by nie zachowali by w swoim kraju!
                  Islam jest taka a nie inna religia ze dla Allaha zrobia wszystko pomijajac
                  niewinnych ludzi! nie oszukujmy sie to narod ktory nie szanuje nikogo i niczego!
                  wiec jak tu szanowac kogos kto sam Cie nie szanuje! Probuje tylko przedstawic ze
                  Uk jako kraj otwarty dla wszystkich powinien wprowadzic jakies restrykcje dla
                  tych ktorzy najwiekszy klopot sprawiaja a nie wciaz poblazac i czekac na
                  nastepne bum! za wszelka niezrozumialosc i wprowadzenie w blad przepraszam!
                  • onufry.zagloba Ktory narod? Pakistanczycy? Bengalezi? Kurdowie? 01.07.07, 18:12
                    Egipcjanie? Somalijczycy? Nigeryjczycy? Irakijczycy? Iranczycy? Afganowie?
                    Czeczeni? A moze Indonezyjczycy? Sudanczycy? Arabowie z Kenii?
                    • fokinia ... 01.07.07, 18:17
                      jesli jestes brytyjczykiem polskiego pochodzenia to zapewne miales okazje
                      "wychowywac" sie w ich towarzystwie moze dlatego jestes troche skrzywiony -
                      ocknij sie! poczytaj chociaz o wychowywaniu dzieci w pakistanie a prawo dzungli
                      (wychowawczej)przyjazdnych z pakistanu do uk... a wieczna walka hiszpan z
                      baskijczykmi? chcialbys zginac bo allah komus kazal wysadzic sie tuz obok Ciebie?
                      • fokinia pointa! 01.07.07, 18:19
                        Wielka Brytania pozwolila na taki jubel to teraz ma! Glaskanie po glowach nie
                        pomoe wytepic zla! wiekszego smietnika nie ma nigdzie na swiecie! bez urazy!
                        • onufry.zagloba A najbardziej zasmieca ten kraj niewyksztalcona, 01.07.07, 18:36
                          za to srtrasznie nadeta, zarobkowa imigracja z Polski. Co widac na przykladzie
                          spierajacej sie ze mna paniusi.
                          • fokinia trafiles... 01.07.07, 18:46
                            jak kula w plot balwanie... akurat wyksztalcona, nie nadeta a swiadoma tego co
                            mowi... i nie paniusia znwana dorobkiwiczowa a sumiennie pracujaca osoba
                            zajmujaca stanowisko niejednego angielskiego leniwca!
                            • onufry.zagloba Sadzac po twoich "studiach nad kultura" to Bog ci 01.07.07, 19:08
                              ani rozumku, ani wyksztalcenia nie dal. Chyba ze jakis licencjat "akademii" w
                              Siedlcach tudziez Grojcu:)
                      • onufry.zagloba Baskijczycy to akurat lepsi katolicy od ciebie, 01.07.07, 18:35
                        moja pani:) A do bombek innych katolikow, tych z Irlandii, juz dawno tutaj
                        przywyklem. I powiem ci, ze jest mi wszystko jedno, czy wylece na bombce
                        muzulmanskiej, czy tez katolickiej:)
                        • fokinia skad masz? 01.07.07, 18:47
                          pewnosc ze jestem katoliczka! pochopne wnioski prostaku... a skad baskijczycy w
                          irlandii? :>
                          • onufry.zagloba Spytaj antyterrorystow irlandzkich , brytyjskich i 01.07.07, 19:10
                            i hiszpanskich. Na Wyspach kazde dziecko wie o wieloletniej wspolpracy PIRA
                            (Provisional IRA) i ETA:)
                            • fokinia ale... 01.07.07, 19:17
                              podaj przyklad kiedy eta lub pira zaatakowaly ostatnio uk? potyczki jezykowe z
                              Toba nudza mnie... nedzne masz poglady - ograniczone? pozdrawiam
                              • onufry.zagloba PIRA raptem ze 2 lata temu - zabojstwo w pubie; ze 01.07.07, 19:22
                                juz innych lokalnych w Nordern Ireland nie wymienie; a RIRA ze trzy lata temu -
                                bomba samochodowa pod BBC w Shepherd's Bush. Te przedwczorajsze bomki
                                samochodowe tez bardziej przypominaja IRA, nizli dzihadystow - nie ich modus
                                operandi:))))
          • onufry.zagloba Fokinia, jesli mam bym szczery, to sam bym chetnie 01.07.07, 19:27
            dzihadystom dopieprzyl. Ale - na mily Bog - nie takimi prymitywnymi metodami,
            jak te serwowane aktualnie przez Browna i jego przydupasy:)Wiesz czemu? Bo
            owe "zamachy" sa szyte tak grubymi nicmi, ze na forum swiatowym zagraja ZA
            dzihadystami. I tyle:)
    • onufry.zagloba Tfuu..Northern, ale nie mowilem o ETA; mowilem 01.07.07, 19:24
      caly czas wylacznie o roznych odlamach IRA.
      Czyzby cie, ksiezniczko z Polski, Paki z roboty wywalil?
      • fokinia z... 01.07.07, 19:51
        jakiej czesci uk jestes ze jest Ci jak w raju?
        • onufry.zagloba Oxfordshire. Ale juz wkrotce bede w Wicklow. Eire, 01.07.07, 19:54
          Na stale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka