Dodaj do ulubionych

Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do Konga

• babusz Byles blaznem blaznow, endrju 13.07.07, 13:33
    • wizytka1 demokracja wg Oriany Fallaci 13.07.07, 13:37
      "... Bieda w tym ,że demokracja pomaga głupim i pysznym zaprzeczać tej
      prawdzie, owej oczywistości. Pomaga im poprzez wybory, w których głosy sie
      liczy, a nie waży, czyli zawierza się ilości, nie jakości. Pomaga im swoją
      retoryką, demagogią i populizmem.
      W rezultacie każdy nicpoń albo niedołęga może kandydowac i zostać wybranym.
      Może nawet zwyciężyć ogromną przewagą głosów.A ponieważ wiele istot ludzkich
      nie ma nic z Leonarda da Vinci i świętego Franciszka, reprezentantami
      elektoratu zostają często niedołęgi i nicponie. I w rzeczy samej, któz jesli
      nie oni są pierwszymi wśród winnych katastrofy, na którą patrzymy ? Któż, jesli
      nie oni wydają, już wydali naszą cywilizację na pastwę antycywilizacji ? ... "
      • wuetend Re: 101% racji 13.07.07, 14:49
        ale myslisz ze dotrze to do tzw. obroncow Polski?
    • honkers Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do Kong 13.07.07, 13:39
      Jak to co robiłeś Leperku w tym rządzie - budowaleś PRL bis z jego tendencjami
      do inwigilacji obywateli, cenzury prasowej i telewizyjnej, kolesiostwa i
      zagarniania władzy aż do najdrobniejszego kierownika... Myślę iż dla dobra
      Polski powinieneś skorzystać z tego miliona i w towaarzystwie tego ryby oddalić
      sie na stale do Konga. Co było złgo to już zrobiłeś -czas odjechać bo jak kraj
      wróci do demokracji czeka cie niechybnie niebyt polityczny za sprzeniewierzenie
      sie demokracji... Ach i pamiętaj że to Kaczyński cię załatwił wraz ze swymi
      pretorianami którzy o wszystkim wiedzieli znakomicie...
    • morda11 Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do Kong 13.07.07, 13:42
      Nic dziwnego, jak ktoś się tak przepracowuje, to potem traci pamięć.
    • morda11 Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do Kong 13.07.07, 13:48
      Temu małemu się wydaje, że jest strasznie chytry i cwaniak warszawski, ale żeby
      się czasami wkrótce nie zdziwił.
      • realista100 Lepper, buraku!.Wykrecili cie jak chłopa w sądzie 13.07.07, 13:49
    • titta Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do Kong 13.07.07, 13:57
      O...nigdy nie sadzilam, ze dojdzie do tego, ze zgodze sie ze zdaniem tego
      pana...
    • grogreg Prokurator mu powie co robil w tym rzadzie. 13.07.07, 14:00

• gamon0 Lepper gada, jak kiedyś Wałęsa... wzruszające :))) 13.07.07, 14:05
      Może ma nadzieję, że historia kołem się toczy... :)))
      • isa.stern różnica między Wałęsą a Kaczyńskim... 13.07.07, 14:15
        dzięki Wałęsie w dużej polityce zaistnieli Kaczyńscy, dzięki Kaczyńskim na
        salony wszedł Lepper... ;)
        :P
        • gamon0 Re: różnica między Wałęsą a Kaczyńskim... 13.07.07, 14:42
          A dzięki komu zaistniał Wałęsa? Dobre pytanie... :)))
          • isa.stern Re: różnica między Wałęsą a Kaczyńskim... 13.07.07, 15:01
            Dobre pytanie... :)))
            odpowiedź jest powszechnie znana, to po co mówić na temat czegoś aż tak
            oczywistego...?!...;)
    • luigi22 Jak to co robił w tym rządzie? KRADŁ 13.07.07, 14:09
      No bo innego wytłumaczenia nie widzę
    • isa.stern Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do Kong 13.07.07, 14:13
      jak to co?! brałeś dużą kasę, robiłeś lewe interesy, upajałeś się władzą i
      gabinetem wicepremiera, cieszyłeś się z zainteresowania mediów i szacunku
      wymuszanego przez uzbrojonych funkcjonariuszy BOR - a to wszystko dzięki
      Kaczyńskim i PiS, którym nigdy nie zapomnimy, że z pospolitego przestępcy
      uczynili drugą najważniejszą osobę w rządzie...;)
      • gamon0 Re: Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do 13.07.07, 14:47
        To nie PiS i nie Kaczyńscy uczynili z Leppera wicepremierem, tylko
        jego (Leppera) wyborcy. To się nazywa demokracja i takie są koszty
        demokracji... Jeszcze jeden dowód, że demokracja pod rządami
        PiS i Kaczyńskich nie jest zagrożona... :)))
        • isa.stern Re: Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do 13.07.07, 15:04
          :)))
          widzę, że poczucie humoru rozwija się u Ciebie... Lepper został wybrany posłem a
          nie wicepremierem, wicepremierem uczynił go PiS... a Kaczyńscy przed wyborami
          mówili, że dla takich ludzi jak Lepper nie będzie miejsca w parlamencie...;))
    • waderata Manipulatorzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.07, 14:19
      Prosze jak towarzystwo broni Andrju ! I manipuluja! Nie jest zadnym wielkim
      problemem to ze Andrju byl podpuszczany i kuszony zeby sobie sporo zarobic na
      boczku ! Problemem jest to , ze najzwyczajniej mial ochote wziasc ! Nie ma co
      odwracac kota ogonem bo dla takich ludzi nie ma miejsca w polityce !! A przez 17
      lat III RP czerpano takich ludzi garsciami do wladzy !! Brawo PIS , brawo CBA ,
      brawo premier ! Prowokowac , podpuszczac , kusic i lapac lapowkarzy ! Wreszcie
      ten kraj bedzie zdrowy !
      • chwdpis51 Prawdopodobny awans ciecia 13.07.07, 14:30
        Bardzo prawdopodobne, że ministrem zostanie gospodarz domu (po polsku cieć). Takim kimś jest pan Filipek ze Samoobrony, który został posłem opuszczając dyżurkę, miotłę i szufelke. Cieć to prawie jak kucharka.........Tow. Lenin uśmiecha się zza grobu.
      • eti.gda Re: Manipulatorzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.07, 17:22
        waderata napisała:

> Prosze jak towarzystwo broni Andrju ! I manipuluja! Nie jest zadnym wielkim
        > problemem to ze Andrju byl podpuszczany i kuszony zeby sobie sporo zarobic na
        > boczku ! Problemem jest to , ze najzwyczajniej mial ochote wziasc ! Nie ma co
        > odwracac kota ogonem bo dla takich ludzi nie ma miejsca w polityce !! A przez
        1
        > 7
        > lat III RP czerpano takich ludzi garsciami do wladzy !! Brawo PIS , brawo
        CBA ,
        > brawo premier ! Prowokowac , podpuszczac , kusic i lapac lapowkarzy ! Wreszcie
        > ten kraj bedzie zdrowy !

Ale ja tu widzę niewielu, którzy biorą pana(?) Leppera w obronę!
    • jan3211 ...Lepper zrobił swoje Lepper może odejsć 13.07.07, 14:24
      To Lepper pacyfikował Samoobronę będąc w koalicji. Teraz za kilka stanowisk
      Samoobrona zgodzi się pozbyć jej założyciela ?
      To jest taktyka kurdupli politycznych , którzy pokazali prawdziwe oblicze w tym
      działaniu.
    • crystal_clear Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do Kong 13.07.07, 14:27
      Od samego początku takie samo zadaję sobie pytanie....
    • viornisko CBA już wie co robil Lepper 13.07.07, 14:28
      Bardzo niedobrze ze nie wie pan co robil w rzadzie, amnezja, porocznosc jasna?
      Mam nadzieje ze panowie z CBA przypomna panu na tyle dobrze ze w koncu zniknie
      ze sceny politycznej raz na zawsze.
    • macarthur w każdej polityce jest 13.07.07, 14:40
      trochę hucpy jak pisał Sienkiewicz w Naszej Szkapie
      .
    • przegrzmot Co ja robilem w tym rzadzie?... 13.07.07, 14:42
      ...i to jest fundamentalne pytanie Andrzejku - kochanie.
      • jerzy30 Panie Andrzeju Lepper - byłes tam po to by ten 13.07.07, 14:56
        rzad szaleńców i psychopatów rozsadzić od środka. tak trzymać i rozpirzyć tych
        PiSdzielcow
    • ryszard461 Lepper robi wrazenie jakby stracil zdolnosc umyslu 13.07.07, 14:43
      Rety tylu roznych i sprzecznych ze soba wypowiedzi, jeszcze nigdy nie
      slyszalem. Mimo ze zdaje sobie sprawe: iz media z checia podtykaja Lepperowi
      mikrofon pod nos, spodziewajac sie ze cos znowu powie co zgodne bedzie z
      obranym kierunkiem "dokopiemy PiS-owi i Kaczynskim". Moze wlasnie dlatego
      media, mimo ze widza glupote mowiacego, zgadzaja sie na przekazywanie kazdej
      jego wypowiedzi, z ktorych juz nic nie wynika, bo po prostu nie moze. A mnie
      jest wstyd bo myslalem o zalozycielu Samoobrony, ze jest nieco madrzejszy.
      • isa.stern Re: Lepper robi wrazenie jakby stracil zdolnosc u 13.07.07, 15:07
        A mnie
        > jest wstyd bo myslalem o zalozycielu Samoobrony, ze jest nieco madrzejszy.

wstyd to jest zrobienie z niego wicepremiera i oddanie niektórych instytucji w
        brudne łapska SO - to jest dopiero wstyd, panowie Ka...;)
        :p
    • palestr.ina2005 kompromitacja Centralnego Biura Amatorow 13.07.07, 14:50
      to skandal - Trybunal Stanu dla kaczorow, powolac komisje sledcza i rozwiazac
      policje polityczna pisiorow
      • heppy1 Re: kompromitacja Centralnego Biura Amatorow 13.07.07, 15:11
        Do całej "elity"? politycznej IV RP: "Wam szcz.. kury macać, a nie politykę
        robić" jak mawiał Wielki Marszałek prawdziwej Polski!!!
    • gajane4 Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do Kong 13.07.07, 14:58
      Do czego doprowadzili ci obłąkani bliźniacy, wraz ze swymi przydupasami. W
      najczarniejszych snach nie przypuszczałem, że nadejdzie taka chwila w której
      ten prymitywny kryminalista będzie miał podstawy do zasadnych oskarżeń.
    • pocalujta_wujta Andrzej to organem jest 13.07.07, 15:10
      Jednak nie okreslibym go "konstytucyjnym", ale nieco bardziej medycznie.

Natomiast co do dzialan CBA to mam pewne mieszane uczucia, bo faktycznie mozna
      sie tym posluzyc politycznie. W demokracji na takie - za przeproszeniem - gowna
      miejsca nie ma. Jesli tak sie bedzie robilo dalej to dojdziemy do podobnych
      sytuacji jak morderstwo JFK dokonane przez CIA rekami najetych zabojcow z
      Korsyki a potem przez pol wieku wladze beda oszukiwac swiat ze bylo inaczej.

• kolejorz63 Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do Kong 13.07.07, 15:15
      Znalazł się kij na Leppera ryj!
      • alterpars no to albo koalicja albo zalosny koniec koalicji 13.07.07, 15:20
        brawo. Obawiam sie jednak ze pozostali w kraju Polacy i tak zaglosuja w ten sam
        sposob. To juz jest skansen a bedzie jeszcze wiekszy.
    • achmielek1 Re: Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do 13.07.07, 15:23
      No ja też nie wiem co on robił w tym rządzie podczas gdy już dawno powinien
      siedzieć za kratami.
      • ciagciulaciag Co robil Lepper w rzadzie? Wielkie goooowno! 13.07.07, 15:25
        • chwdpis51 To robią wszyscy 13.07.07, 15:32
          Od początku kadencji zajmują się tylko sobą. Kłócą się, obrażają, odwołują, powołują, sądzą i żyja jak paniska za nasze.
          • ratam1978 Re: To robią wszyscy..co?.. sr....ą 13.07.07, 15:45
            • chwdpis51 Tak jest - podkreśl wężykiem, że to był dowcip 13.07.07, 15:50
              Tak właśnie to robią . Wielkie Gie! To jest dopiero fucha. Stanowisko wysokie. Pensja duża. Roboty zero (oprócz robienia kupy). Odpowiedzialność żadna!
    • joushua Co ja robie TU? Co ty tutaj robisz??? La la la... 13.07.07, 15:28
      A to glupi chlop ze wsi...
    • giuseppe53 Podpowiem: kradłeś łobuzie ile się da :-D 13.07.07, 15:28
      a teraz do pierdla, tam gdzie twoje miejsce (celowo przez małe "t")
      • wojtek2784 Re: Lepper to bariera dla sprzedawcow Polski 13.07.07, 15:58
        Lepper popelnil blad wchodzac do koalicji z PiS , ktora slucha "szatana" .
        Sam premier posluguje sie tym slownictwem.
        Lepper zostal wykolegowany na zamowienie i to jest przykre.
    • net_friend Re: Lepper: Spotykałem Piotrem R. ws. podróży do 13.07.07, 15:36
      Cala Polska w dniu zawiazania koalicji wiedziala to co Andrzej wydedukował
      dzisiaj. Chlop narzędziem był i basta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka