callisto1 Nie dziwi Was,że nikt nie mówi o uzasadnieniu 23.07.07, 12:42 decyzji sędziego amerykańskiego? Przecież kazdy wyrok musi mieć uzasadnienie.A nikt tego nie cytował.Dlaczego? Być może dlatego,że to uzasadnienie stawia obecne władze RP w bardzo niekorzystnym świetle? Obecna polska "demokracja" i sposoby działania "wymiaru sprawiedliwości" zaczynają być znane w świecie.Nie trzeba było robić cyrkow z aresztowaniami i moralnym nieszczeniem lekarzy,wydawaniem wyrokow przez ministra......Te wszystkie dzialania nasuwają jedno skojarzenie - z ustrojem tatalitarnym!(aby nie powiedzieć dobitniej)Po prostu- warunkiem estradycji jest zapewnienie aresztowanemu uczciwego procesu w kraju,w którym ma on być sądzony.No i obawiam się że sędzia amerykański zasięgał jakiejś wiedzy na temat ,co się obecnie dzieje w Polsce.No i wyrok jest jaki jest! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Nie dziwi Was,że nikt nie mówi o uzasadnieniu 23.07.07, 13:00 mnie to zdziwiło a nawet uderzyło,że po publikacji uzasadnienia po angielsku zapadła cisza i nikt nie podjął dyskusji z meritum uzasadnienia. Tam są wywody z podstaw prawa,podstaw prawnych ekstradycji,a tu cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Nie dziwi Was,że nikt nie mówi o uzasadnieniu 23.07.07, 13:06 proste - po tamtej stronie są prawnicy, uzasadnienie i wywód prawny a po tej kilku przestraszonych POLITYKOW, którzy o prawie nie mają zielonego pojęcia. kolejna konferencja prasowa i kolejne kłamstwa nie są skierowane do sędziego Keysa a to elektoratu PiS. maureen2 napisała: po publikacji uzasadnienia po angielsku > zapadła cisza i nikt nie podjął dyskusji z meritum uzasadnienia. Tam są wywody > z podstaw prawa,podstaw prawnych ekstradycji,a tu cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Nie dziwi Was,że nikt nie mówi o uzasadnieniu 23.07.07, 13:16 maureen2 napisała: > mnie to zdziwiło a nawet uderzyło,że po publikacji uzasadnienia po angielsku > zapadła cisza i nikt nie podjął dyskusji z meritum uzasadnienia. Tam są wywody > z podstaw prawa,podstaw prawnych ekstradycji,a tu cisza. To proste: nikomu nie chce się tłumaczyć i czytać uzasadnienia wyroku. Bo uzasadnienie to nudne wywody, napisane jakimś prawniczym slangiem, niezrozumiałe dla większości społeczeństwa. A kto spośród tzw. "prostych ludzi" wie, że isTnieje coś takiego, jak uzasadnienie wyroku? A jaka to atrakcja dla mediów, publikować takie nudy? Odpowiedz Link Zgłoś
assessor Re: Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję M 23.07.07, 12:44 Głowa jak dynia a tam wodogłowie i krótki rozum. A zresztą co głupiemu po rozumie .... Odpowiedz Link Zgłoś
beckett Wyborczo to skandal 23.07.07, 12:57 lejace sie pomyje, osoby czujace sie bezkarnie za swoimi nickami, zwyczajne gowniarstwo, no i uwazam, wasze umiejetne umieszczanie gdzie chcemy komentowac a gdzie nie chcemy... nie podoba mi sie ta czesc Waszego serwisu, to Polskie piekielko, obniza to Wasza godnosc i uwazam ze jednak obciaza Wasza gazete. nie jest to demokracja ani wolnosc slowa bynajmniej. Temat jest zbyt powazny by dac gowniarzom go rozpylic w gownie. Minus dla Wyboczej, Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Wyborczo to skandal 23.07.07, 13:00 beckett, a na jakim forum można składać "jedynie słuszną" krytykę? beckett napisał: > lejace sie pomyje, osoby czujace sie bezkarnie za swoimi nickami, zwyczajne > gowniarstwo, no i uwazam, wasze umiejetne umieszczanie gdzie chcemy komentowac > a > gdzie nie chcemy... nie podoba mi sie ta czesc Waszego serwisu, to Polskie > piekielko, obniza to Wasza godnosc i uwazam ze jednak obciaza Wasza gazete. nie > jest to demokracja ani wolnosc slowa bynajmniej. Temat jest zbyt powazny by dac > gowniarzom go rozpylic w gownie. Minus dla Wyboczej, Odpowiedz Link Zgłoś
wohltemperierte Re: Wyborczo to skandal 23.07.07, 13:48 > lejace sie pomyje > [...] Widać forum jeszcze nie odzyskane. Ale pracujcie dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję Mazur 23.07.07, 13:40 Mysle jednak ze no655321 wie ze przyzwoity czlowiek, powinien zawsze starac sie pomoc w rozwiazaniu kazdej sprawy o morderstwo, to jest calkiem naturalne. Ten Mazur jakos tego nie wykazuje a i w przeszlosci nic takowego nie czynil, robi natomiast wszystko aby skryc sie za parawanem obywatela USA. To wlasnie budzi moja pogarde do tego typu ludzi. Ach dostrzeglem takze inna rzecz, ze to Ziobro wposcil Millera w maliny, mowiac o doslownym zadeptywaniu sladow w dniu morderstwa a odezwaly sie nozyce jakby chodzilo o tuszowanie sprawy w pozniejszym okresie, co zle swiadczy o stanie umyslu bylego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
wohltemperierte Re: Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję M 23.07.07, 13:54 > Mysle jednak ze no655321 wie ze przyzwoity czlowiek, powinien zawsze starac sie > > pomoc w rozwiazaniu kazdej sprawy o morderstwo, to jest calkiem naturalne. "Naturalne"? Nikt nie ma obowiązku pchać się do sądu. Szczególnie w sprawie politycznej. Zwłaszcza że Mazur już to przechodził.. > Ach dostrzeglem takze inna rzecz, ze to Ziobro > wposcil wp_u_ścił > Millera w maliny, mowiac o doslownym zadeptywaniu sladow w dniu > morderstwa Nie mówił o _dosłownym_ > a odezwaly sie nozyce jakby chodzilo ??? Popracuj nad składnią.. :) Ziobro powiedział wyraźnie coś, czego na przykład ja nie puściłbym płazem. Wszelkie tłumaczenia w stylu "miałem na mysli coś innego" dowdzą tylko tego, że Ziobro, oprócz braków intelektualnych ma też niedostatek odwagi cywilnej. Ale dla uczestników farsy zwanej "rządem IV RP" jest to dość typowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję M 23.07.07, 14:17 oj rysiu rysiu, te kilka miesięcy które mazur odsiedział w areszcie w USA (okazało sie, że bezpodstawnie) są jedynie przedsmakiem tego co mogłoby go spotkać w Polsce. Chcą z niego zrobić "scapegoata" i on to dobrze wie. siedziałby latami w areeszcie za nie-wiadomo-co a politycy robiliby sobie z niego igrzysko medialne (tak jak to tewraz jest z dohnalem). może po latach okazałoby sie że nie miał nic wspólnego z morderstwem ale życie i reputacje miałby zszarganą na zawsze. niech sie ziobro postara i przedstawi jakieś DOWODY sądowi amerykańskiemu. jak do tej pory próbował ich wziąć na plewy (bo nic innego nie ma) ale prawnicy z US zabili śmiechem tego "magistra prawa". ryszard461 napisał: > Mysle jednak ze no655321 wie ze przyzwoity czlowiek, powinien zawsze starac sie > > pomoc w rozwiazaniu kazdej sprawy o morderstwo, to jest calkiem naturalne. Ten > Mazur jakos tego nie wykazuje a i w przeszlosci nic takowego nie czynil, robi > natomiast wszystko aby skryc sie za parawanem obywatela USA. Odpowiedz Link Zgłoś
lobo13 A najlepsze jest to... 23.07.07, 13:49 ... że gościu jest na prostej drodze do zostania prezydentem Polski za trzy lata. To widać po jego sposobie postępowania. Lansuje się identycznie jak Lechu, kiedy był ministrem. Zero kompetencji. Zero dobrych reform. Sama propaganda, populizm i oszczerstwa, które łykamy jak młode leszcze. Lechu nie ma szans na reelekcję. Muszą wystawić kogoś bardziej medialnego. I Ziobro to ich typ. Nie ma bata. Ten człowiek będzie ojcem naszego narodu. Nikt mnie nie przekona, że to społeczeństwo zmądrzeje do roku 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor elektorat PiS`u napewno nie zmądrzeje... 23.07.07, 13:52 Polska to piękny kraj, a tacy durnie nią rządzą... Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: A najlepsze jest to... 23.07.07, 13:54 lobo13 napisał: > ... że gościu jest na prostej drodze do zostania prezydentem Polski za trzy > lata. To widać po jego sposobie postępowania. Lansuje się identycznie jak > Lechu, kiedy był ministrem. Zero kompetencji. Zero dobrych reform. Sama > propaganda, populizm i oszczerstwa, które łykamy jak młode leszcze. > Lechu nie ma szans na reelekcję. Muszą wystawić kogoś bardziej medialnego. I > Ziobro to ich typ. Nie ma bata. Ten człowiek będzie ojcem naszego narodu. Nikt > mnie nie przekona, że to społeczeństwo zmądrzeje do roku 2010. I podobnie jak Lechowi zaczną mu puszczać zwieracze na myśl o publicznym występie zam granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję Mazur 23.07.07, 13:56 Biedny p.Ziobro. A tak liczył, że p.Mazur w areszcie wydobywczym, po 5 latach odsiadki, oskarży każdego wskazanego przez waaadzę. Cóż p.ministrze, Amerykanie lubią dowody. Ale jest sposób. Zamknąć wszystkich powyżej 50-go roku życia. Na pewno część podpisze podsunięte pod nos "protokoły zeznań" Niektórzy, już nawet po dwóch tygodniach! Proszę rozważyć, przyzna pan, niezły pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.ablaze Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję Mazur 23.07.07, 13:59 odejdź w niebyt ZioBerio, najlepiej w PiSdu Odpowiedz Link Zgłoś
mal1950 Ziobro jest żenujący: raz mówi, że wniosek zawiera 23.07.07, 14:02 ... nieścisłości, później, że był przygotowany dobrze. Co do zadeptywania śladów: czy nasz Prezydent nie zadeptał przypadkiem śladów podczas wczorajszego pobytu na miejscu katastrofy w pobliżu La Salette " ??? Przecież on też nie maił "nic wspólnego" z wypadkiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję Mazur 23.07.07, 14:06 Polska już nieraz walczyła bardzo bohatersko w beznadziejnej sprawie. Ale to już taka narodowa zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję M 23.07.07, 14:10 Nie wiem na pewno czy decyzja jest ostateczna, ale byc moze, iz tak jest. Wiele przeslanek zdaje sie wskazywac na to, ze czerwona mafia wygrala. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję M 23.07.07, 14:13 wet3 napisał: > Nie wiem na pewno czy decyzja jest ostateczna, ale byc moze, iz tak jest. Wiele > > przeslanek zdaje sie wskazywac na to, ze czerwona mafia wygrala. Niestety, Jaruś nie odzyskał jeszcze amerykańskiego sądownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: majajekub... 23.07.07, 14:27 majajekukubzdziongvamajaje napisał: > Niestety, Jaruś nie odzyskał jeszcze amerykańskiego sądownictwa. Jarus nie ma nic do odzyskiwania. Od zakonczenia prezydentury Cartera (1980r.) amerykanskie sadownictwo przezywa barzo gleboki kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: wet3 23.07.07, 14:29 poinformuj amerykanów że ich sądownictwo jest od 27 lat w (cytuję) "barzo glebokim kryzysie". zabiją cie śmiechem, chłopku;))))) wet3 napisał: > Jarus nie ma nic do odzyskiwania. Od zakonczenia prezydentury Cartera (1980r.) > amerykanskie sadownictwo przezywa barzo gleboki kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Proponuje zostawic wet w spokoju. On jest niedoroz 23.07.07, 14:43 winiety. Serio. To widac. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 niepo-wet-owana strata dla Polski 23.07.07, 14:46 zauważyłem u niego zupełny brak polskich znaków diakrytycznych - ergo - najprawdopodobniej pisze zza granicy. ciekawe w jakim kraju nas kompromituje? joushua napisała: > winiety. Serio. To widac. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Nie wiem, skad on pisze, ale on ma powazny problem 23.07.07, 14:49 Czasami niedorozoje staja sie agresywni. Obawiam sie, ze wet malymi kroczkami zbliza sie do tego momentu... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: no.655321 23.07.07, 15:01 no.655321 napisał: > zauważyłem u niego zupełny brak polskich znaków diakrytycznych - ergo - > najprawdopodobniej pisze zza granicy. > ciekawe w jakim kraju nas kompromituje? > > joushua napisała: > > > winiety. Serio. To widac. Nie mam najmniejszej watpliwosci, ze kompromitujesz Polske i dzieki osobnikom z kompletnie wypranym mozgiem jak twoj i joushua Polska nie ma zadnej przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: no.655321 23.07.07, 14:53 no.655321 napisał: > poinformuj amerykanów że ich sądownictwo jest od 27 lat w (cytuję) "barzo > glebokim kryzysie". > > zabiją cie śmiechem, chłopku;))))) Oczywiscie, ze zabija smiechem. Nic innego im nie pozostalo. Troche wiem na ten temat bo wiele razy sluzylem jako lawnik (juror) w roznego typu rozprawch, takich jak karne (morderstwo), administracyjne itd.. Mialem okazje przyjrzec sie wielu rzeczom. Mimo, ze lawnicy orzekaja o wyniku rozprawy, to rola sedziego porownana moze byc do roli absoluta i praktycznie moze zrobic co mu sie tylko podoba. Powinien ci wystarczyc "wyrok" w sprawie O.J. Simpsona czy Tawany Brawley. A przeciez sa rozprawy bez lawnikow. Tam sedzia jest praktycznie "bogiem" i moze zrobic co tylko chce. PS - Sprawiedliwosci stalo sie zadosc w procesie Walusia. Sedzia (Zyd), ktory rozprawe prowadzil w aposob skandalibczny wbrew wszelkiemu prawu, zostal ukarany pozbawueniem uprawiania zawodu. Ale to jest prehistoria, ktora miala miejsce za czasow Cartera. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Okaleczony intelektualnie wet wchodzi w faze kasan 23.07.07, 14:59 ia. Nie zwracajcie na niego uwagi. Jest niegrozny, chociaz jego glupota moze byc irytujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: joushua 23.07.07, 15:18 joushua napisała: > ia. > > Nie zwracajcie na niego uwagi. Jest niegrozny, chociaz jego glupota moze byc > irytujaca. Jak zwykle. Nie masz nic rzeczowego do powiedzenia - wiec nadszedl czas uciekania sie do inwektyw oraz chorob psychicznych!!! Pa - czerwona kaleko umyslowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: no.655321 23.07.07, 15:01 co ty pi...sz wet3 w tym swoim szalonym widzie??? Waluś popełnił morderstwo i był sądzony w RPA. co to ma wspólnego z amerykańskim wymiarem sprawiedliwości? wet3 napisał: > PS - Sprawiedliwosci stalo sie zadosc w procesie Walusia. Sedzia (Zyd), ktory > rozprawe prowadzil w aposob skandalibczny wbrew wszelkiemu prawu, zostal > ukarany pozbawueniem uprawiania zawodu. Ale to jest prehistoria, ktora miala > miejsce za czasow Cartera. > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: no.655321 23.07.07, 15:24 no.655321 napisał: > co ty pi...sz wet3 w tym swoim szalonym widzie??? > > Waluś popełnił morderstwo i był sądzony w RPA. co to ma wspólnego z > amerykańskim wymiarem sprawiedliwości? Kochany DEBILU! - Byl inny Walus, ktory w czasie wojny byl na robotach u bauera w szkoplandii. Jego to Zydzi - a konkretnie Wiesenthal, oskarzyli o zabijanie Zydow w obozie zaglady. Od razu znalezli sie falszywi swiadkowie. Jak nie wiesz, miernoto umyslowa, to przczytaj sobie ksiazke "Wiesenthal konta Walus" i nie truj mi swoja ignorancja tylka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: no.655321 23.07.07, 15:33 akurat antsemicki głupcze żydzi nie są jakimś szczególnym punktem moich zainteresowań. nie znam i nie musze znać każdej historii związanej z jakimś żydem. ty widze pasjonujesz sie tym tematem tak że przesłania ci reszte rzeczywistości. the beauty is in the eye of the beholder. wet3 napisał: > no.655321 napisał: > > > co ty pi...sz wet3 w tym swoim szalonym widzie??? > > > > Waluś popełnił morderstwo i był sądzony w RPA. co to ma wspólnego z > > amerykańskim wymiarem sprawiedliwości? > > Kochany DEBILU! - Byl inny Walus, ktory w czasie wojny byl na robotach u bauera > > w szkoplandii. Jego to Zydzi - a konkretnie Wiesenthal, oskarzyli o zabijanie > Zydow w obozie zaglady. Od razu znalezli sie falszywi swiadkowie. Jak nie > wiesz, miernoto umyslowa, to przczytaj sobie ksiazke "Wiesenthal konta Walus" i > > nie truj mi swoja ignorancja tylka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: no.655321 23.07.07, 17:36 no.655321 napisał: > akurat antsemicki głupcze żydzi nie są jakimś szczególnym punktem moich > zainteresowań. nie znam i nie musze znać każdej historii związanej z jakimś > żydem. > ty widze pasjonujesz sie tym tematem tak że przesłania ci reszte rzeczywistości A co mi tu wyjezdzasz z antysemityzmem. Proces Walusia (podobnie jak Mazura) odbyl sie w Chicago! Tu chodzi o bledy oraz nieudolnosc i stronniczosc amerykanskiego wymiaru sprawiedliwosci!!! Mysl! Bylem raz lawnikiem w procesie o morderstwo dokonane przez mafiozow. Szantazowali grono lawnikow pogrozkami i mowili lawnikom jak maja glosowac. Tobylo cos potwornego! Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: wet3 25.07.07, 16:20 Ty masz chyba jakas obsesje zydowska!!!Amerykanski sedzia zobaczyl,ze chodzi o sprawe POLITYCZNA i wniosek odrzucil!!!Gdy masz dobrego adwokata to prawo amerykanskie nie jest takie zle!!!Po prostu pod obecnymi rzadami Kaczorow mamy do czynienia z "banda" nieudacznikow z tytulami naukowymi i sprawa zostala "spieprzona".Nie bylo "spisku zydowskiego"tylko nieudacznictwo.I pamietaj,ze Polska nie liczy sie dla Ameryki jako powazny partner-wiec nie ma po co isc rzadowi polskiemu na reke!!I jeszcze,zeby nie bylo jakis zludze:mam przyjaciela,ktory jest dobrym adwokatem zajmujacymi sie takimi sprawami- powiedzial mi,ze Polska nie ma najmniejszych nawet szans na ekstradycje Mazura- wiec niech ten aplikant Ziobro nie oklamuje spoleczenstwa i swojego rzadu,ze sa szanse!!It's over panowie!!Niech zyje polska arogancja i glupota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Tak, Wet, amerykanski sedzia tez jest czerwony. Al 23.07.07, 14:18 e ty jestes kretynem... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: joushua 23.07.07, 14:22 joushua napisała: > Tak wet, amerykanski sedzia tez jest czerwony > e ty jestes kretynem... Twija logika zaczyna sie tam gdzie normalna logika sie konczy. Tylko zawzieta i bezmyslna kretynka jak ty moze dojsc do takiego wniosku! Gratuluje glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Chlopie, ty naprawde jestes niedorozwiniety...Tego 23.07.07, 14:26 sie obawialem, ale tak wlasnie jest. Z tego, co piszesz, wniosek jest jeden" masz bardzo niski poziom IQ. Szkoda mi ciebie. Nie bede wiecej po tobie jezdzil, bo to w sumie nie twoja wina, ze jestes glupi - konstrukcji mozgu juz nie zmienisz... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: joushua 23.07.07, 14:38 joushua napisała: > sie obawialem, ale tak wlasnie jest. Z tego, co piszesz, wniosek jest jeden" > masz bardzo niski poziom IQ. > > Szkoda mi ciebie. > > Nie bede wiecej po tobie jezdzil, bo to w sumie nie twoja wina, ze jestes > glupi - konstrukcji mozgu juz nie zmienisz... Powtarzam ci jeswzcze raz. Twoja logika zaczyna sie tam gdzie normalna logika sie konczy! Zazstanow sie dobrze nad twoimi poboznymi wnioskami wyciaganymi z cudzych wypowiedzi! Z Ksiezyca spadlas???! Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Wet. Naprawde sie na ciebie nie gniewam, jestes ni 23.07.07, 14:45 edorozwiniety. Niedawno odwiedzalem taki osrodek ulokowany w pieknym dworku. Jakis chlopak chcial zlapac pewna pania za wlosy - on tak po prostu ma, widzi jakies rzeczy, zyje w swoim swiecie. Niskie IQ zamyka cie, wet, w twoim wlasnym swiecie. Nie gniewam sie na ciebie, nie jestes w stanie mnie urazic, bo jakze mialbym sie obrazac na kogos, kto jest niedorozwiniety? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: joushua 23.07.07, 14:42 wet3 napisał: > joushua napisała: > Tak wet, amerykanski sedzia tez jest czerwony > > > e ty jestes kretynem... > > Twija logika zaczyna sie tam gdzie normalna logika sie konczy. Tylko zawzieta i > > bezmyslna kretynka jak ty moze dojsc do takiego wniosku! Gratuluje glupoty. Znowu chamie ublizasz ludzim ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 kralik111 23.07.07, 16:16 kralik111 napisał: > Znowu chamie ublizasz ludzim ? Ot, jeszcze jesden czerwony kretyn dolaczyl sie do choru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję M 23.07.07, 14:26 wiele przesłanek wskazuje na to że czerwona mafia wygrała w 2005 ale do 2009 nie ma szans dociągnąć. wet3 napisał: Wiele przeslanek zdaje sie wskazywac na to, ze czerwona mafia wygrala. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: no.655321 23.07.07, 14:57 no.655321 napisał: > wiele przesłanek wskazuje na to że czerwona mafia wygrała w 2005 ale do 2009 > nie ma szans dociągnąć. The beauty is in the eye of the beholder! Dla ciebie czerwona mafia wygrala w 2005, a dla mnie rzady czerwonej mafii skonczyly sie w 2005! Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek wiem ! błędny proces myślowy przyjął sędzia 23.07.07, 14:09 amerykański (gość nie jarzył tak po PiSowsku) ignoranci nawet dla swojego prostactwa Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję Mazur 23.07.07, 14:10 Ziobro jest żałosny, próbuje swoją indolencję zatuszować w równie nieporadny sposób jak napisano wniosek o ekstradycję Mazura...;) Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Zobaczysz, ze ta jego indolencja wcale mu nie zasz 23.07.07, 14:17 kodzi. Takie sa wlasnie realia IVRP, a Ziobro-Zero jest tylko politykiem na miare IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 poczekano aż wyjedzie prezydent RP i odmówiono.. 23.07.07, 14:11 Trochę niezręcznie zbiegły się te terminy. Ledwo prezydent wyjechał, sędzia ogłosił decyzję , która niedopuszcza do ekstradycji osoby , która zrobiła milionowy majątek w okresie transformacji ustrojowej, kooperując z dostojnikami polskimi sprawującymi najwyższe urzędy w RP ? Niedopuszczenie do ekstradycji, to jest również dowód braku zaufania do powagi wymiaru sprawiedliwosci w RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek31 Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję Mazur 23.07.07, 14:40 "Polska będzie walczyć o ekstradycję Mazur" Jeszcze nic straconego. Proszę postawieć Amerykanom warunek: dacie nam Mazura - my bez żadnych warunków zgodzimy się na rozmieszczenie "tarczy". Ze stawieniami warunków nie powinno być żadnych problemów. Rzekome materiały dowodowe w sprawie Mazura uzyskano w podobny sposób. Będziesz obciążał kogo ci wskażemy /najlepiej z SLD/, to możesz liczyć na łagodniejszy wyrok, a być może załatwimy ci statut świadka koronnego. Z Amerykanami trzeba walczyć. W Polsce wystarczy powiedzieć, że Konstytucja jest zła, Trybunał Konstytucyjny trzeba wymienieć, kto nie znami ten z ZOMO itd.itp Są to typowe cechy ludzi niekompetentnych i nie douczonych, o braku jakikolwiek toleracji, braku szacunku do innaczej myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję Mazur 23.07.07, 14:49 Media powinny przestać nas epatować wynurzeniami tego człowieka, przecież on ciągle powtarza bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję M 24.07.07, 04:41 beffen napisał: > Kiedy Zbigniew przysna ze nie dobrze przygotowal wniosek - daje mu jedna rade > idz na kurs angielskiego !!! Niech poprosi szefa by wywolal wojne US!!!Choc gdzies slyszalem,ze US to najlepszy sojusznik Polski!! Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Walczęnnica męczennica 31.07.07, 05:13 wet3 napisał: > Od zakonczenia prezydentury Cartera (1980r.) > amerykanskie sadownictwo przezywa barzo gleboki kryzys. I to był najlepszy wpis w całym watku. Gdyby wszystkie wpisy były takie jak ten to dyskusja stałaby na załozonym poziomie a tak bryndza. Ciekaw jestem w czym przejawia sie ów kryzys sądownictwa po Carterze? Z tym, ze konieczne jest sporostowanie. Carter odszedłw 1981 roku a sadownictwo upadło już w 1980. Widocznie olał pod koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Ziobro: Polska będzie walczyć o ekstradycję Mazur 13.08.07, 20:51 Jeśli Polska, czyli pan Ziebro, będzie dalej tak głupkowato walczył o ekstradycję, to niech lepiej już teraz da sobie z tym spokój. Odpowiedz Link Zgłoś